Torsdag - Vilken natt det varit.
Igår kväll såg jag och Alex Watchmen, eller såg och såg..jag somnade efter en stund. Filmen var så seg i början att jag helt enkelt inte orkade. Vaknade när filmen var slut och vi gick upp och lade oss, då slog det till. Jag hade fruktansvärt ont i magen och bak i ena sidan av ryggen, förmodligen njuren och urinvägarna eftersom jag har UVI igen. Så jag har sovit urdåligt inatt..alvedon hjälpte inte heller. Klockan 4 vaknar jag av vår katt som fått en massa dumheter för sig och nu sätter sig i vårt sovrum när hon bajsar. Det var bara att kliva upp och torka upp och försöka få bort lukten, jag håller på att bli halvt tokig på katta! Men jag tror att det beror på att hon inte mår så bra och därför sätter sig där hon inte får. Vi håller på att avmaska nu och ser om det blir bättre?! Håll tummarna.

Så imorse var Alex gullig och klev upp med barnen och jag ringde både vårdcentral och MVC. Mvc ville att jag skulle komma med ett urinprov till klockan 10...så det var bara att hålla sig inte det lättaste när allt klämmer på därinne men det gick! =) Och sedan ringde jag och rådfrågade vårdcentralen då barnen har myggbett som är sönderkliade och dagis var orolig över att det skulle vara svinkoppor. Men det är som sagt myggbett. Så länge dom ser fina ut så behövs inget göras.
Jag skulle ha träffat Johanna idag men det orkade man juh inte när man har såhär ont..tråkigt. Sedan smsade dessutom Jessica och ville ses och jag fick återigen tacka nej. Jag har legat på soffan under filten och läst MAMA och Veckans Nu nästan hela dagen. Känner mig inte alls i bra skick. Ska strax laga middag här. Med en supertrött Tindra och Adrian, Alex ska dessutom spela Badminton ikväll efter jobbet så han kommer inte hem förrän klockan 22 ikväll. Men det ska nog gå bra. Lite mat, barnen i säng och vila på soffan är nog det enda jag orkar med ikväll.

Dags att försöka hålla Tindra vaken.. bara det är ett litet projekt. ;-)

Publicerad: klockan 15:44:13.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 19:46:27.
Postat av: Cissi
Usch vad tråkigt! Hoppas att du fick hjälp på mvc och får sova i natt. Kramar Cissi
Postad: klockan 22:09:45.
Postat av: Maria
Usch din stackare!



Hoppas verkligen att du fått något emot uvi nu och att du får sova gott i natt.



Kram på dig!
Postad: klockan 09:56:06.
Postat av: sandra
Fan va jobbigt att ha så ont :/

Och Urinvägs... hela tiden :( Glad över att jag klarat mig från allt sådant (:
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0