Dagarna går fort.
Jag har mycket ond foglossning nu, den är näst intill outhärdlig, känns som om jag ska gå av. MEN jag är glad att den kommit först nu. Det är trots allt inte så lång tid kvar. Man får glädjas åt det lilla. ;)

Vilken dag vi haft..idag tog dagis för första gången insulinsprutan..! Jag var med och kollade såklart men det är ett stort framsteg och mycket tack vare sköterskan våran. Jag känner mig en aning lättad och hoppas detta håller i sig nu att det inte blir något mer förändring på denna front.

Annars har jag hunnit varit iväg på affären en sväng och handlat. Sedan åkte vi och skickade tillbaka ett paket med skor ifrån Brandos. Vi hade köpt vinterskor därifrån men dom passade inte så bra som vi hoppats så vi får söka vidare. När vi kom hem blev det pepparkaksbakning. Jag hade tänkte knäppa bilder och titta medans barnen bakade, assistera dom lite om det behövdes och bara haft en mysig lugn stund.

I samma veva som vi började baka så ringde min mamma och hon hörde hur hela bakstunden var. Tindra grät över det mesta och till slut börjar hon blöda näsblod som aldrig förr..det rann hur mycket som helst. Hela tröjan var full i blod. Mitt i vårt bakande. Så det var en ledsen och trött tjej som skulle försöka baka. Adrian bakade på och var superduktig, inte åt dom så mycket deg heller, nej full koncentration på bakningen.

Efteråt fick Tindra lägga sig på soffan och vila medans jag lagade maten och plockade undan i köket. Det gick inte lång stund innan hon sov djupt! Inte så bra..men efter lite slit fick jag henne att vakna och äta lite grann. Så nu har vi precis fikat lite pepparkaka och lussebulle. Jag tror jag fått ett riktigt blodsockerfall och kan ana hur en känning känns, jag tror inte man är i närheten men usch vad dåligt jag mådde, hungrig så jag skakade. Så nu vilar jag min onda rygg på soffan och väntar på att jag ska må bättre efter middagen.



Publicerad: klockan 17:48:42.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 19:57:54.
Postat av: ricci - :*
fin blogg du har!

Gillar din design.
Postad: klockan 20:38:32.
Postat av: Amanda
Bra att du har fått nån ordning på dom där idioterna!! :)



Postad: klockan 21:08:07.
Postat av: Maria
Håller tummarna nu för att allt ska fungera med sprutorna på dagis!

Inte skönt med foglossning...



Kram Kram
Postad: klockan 22:33:26.
Postat av: Annica
ingen barnfamilj utan lite kaos brukar jag tänka, hihi



hoppas foglossningen inte blir värre, har du testat foglossnings bälte?

det funkade för mig i allafall.
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0