Vilken dag!
Jag har inte haft en lugn stund. Vaknade klockan 8.30 trots att maken gav mig sovmorgon..otroligt jobbigt att inte kunna sova när man väl kan?! Så jag klev upp och hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Klockan 11.45 kom jag iväg hemifrån. Först åkte jag förbi Alex jobb och hörde om han var sugen på att luncha med mig, lite mys sådär på dagen. ;) Så vi åt lite mat och sedan var jag "tvungen" att köpa dammsugarpåsar och såg korgarna dom hade med film, så det blev 4 barnfilmer för 29 kr/st.

Ner på H&M och köpte mig 3 gravidlinnen då jag inte har något som täcker magen längre.. ;) Sprang på Johanna och Karln hennes på H&M, så kul! Länge sen vi sågs nu vännen. Sedan drog jag iväg in till stan och köpte vårt babyskydd. Så äntligen har första saken till bebis inhandlats! Tror ni det kändes lite overkligt när man gick till bilen med denna sak i handen! Huga vad vi längtas nu.

Tillbaka till Alex och lämnade lite pengar så han kunde käka lite senare idag igen. När jag kommer ut så möter jag Martina, och det var då inte heller igår! Superkul, en snabbis sådär innan vi rusade åt varsitt håll igen. Jag hämtade hem barnen och sedan handlades det lite mat, lite vin till gubben och en del annat som behövdes.

Behöver jag säga att det känns som att kroppen ska ramla isär i tusen smådelar?? ;) Det börjar bli tungt. Ska kanske få vara hundvakt om dagarna oxå, vi får väl se framöver om det blir så eller inte. :)

Nu ska jag göra barnen redo för kvällen och sedan blir det mys innan det är sovdags, ikväll ska jag bjuda maken på lite Toast Skagen och Vin tänkte jag och för mig blir det förhoppningsvis ett hett bad!
Sköna fredag!!


Publicerad: klockan 18:37:49.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 19:59:42.
Postat av: £lli£
Det gör ni rätt ni, lite vuxenmys;)

Trevlig helg söta du ( o magen )

Kram Kram!!
Postad: klockan 20:00:07.
Postat av: £lli£
Det gör ni rätt ni, lite vuxenmys;)

Trevlig helg söta du ( o magen )

Kram Kram!!
Postad: klockan 13:32:37.
Postat av: Ida
Oj, fullt upp, men vilken super kväll, hoppas den blev så mysig som den låter =)
Postad: klockan 20:54:22.
Postat av: maja
Ojdå, du har att göra ser jag. Hoppas ni får en mysig kväll!
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0