Sjörövarslaget och blodsocker-race.
Denna dag har varit en jobbig dag. Jag har varit sjukt trött. Gubben har bjudit hem andra gubbar för en spelkväll och hemmet såg ut som ett rent sjörövarslag. När jag äntligen kom igång med städningen, för sent som alltid, så fick jag stressa som en gnu för att hinna få klart innan dom dök in genom dörren hela högen. Maken jobbade dessutom till 18. Jag gick runt här hemma och förbannade honom lite över att han bjudit hem folk då det ser rent ut sagt för jävligt ut här hemma. Tills jag kom på att det spelar ingen roll, jag skulle ändå behövt städa! Det var på tiden så att säga. Oliwer var mycket snäll under städandet, sov sig igenom hela dagen i princip, så inte fick man en anledning till att sluta heller. ;)

Sedan kom kvällen, vi åt och skulle gå upp och lägga barnen då jag känner att Adrian luktar Aceton ur munnen. Ja det luktar så om man har ketoner i kroppen..så jag tog ett urinprov som bekräftade vad jag egentligen redan visste. Nervös och orolig då han aldrig haft det tidigare. Ringde upp och fick tag på en sköterska, hon skulle kontakta doktorn som skulle ringa upp och besluta om vi måste åka in eller inte. Det tog nog 40 minuter innan telefonen äntligen ringde. Hon hjälpte mig att justera doserna på insulinet och sa att vi skulle ringa igen om det var något.

Förmodligen har hans egna insulinproduktion lagt av helt nu..och ja på något konstigt vis så känner jag en viss sorg. Vi visste att det skulle bli så, men jag hade hoppats på att han skulle få behålla lite av sin egna produktion ett tag till. Det var väl inte för mycket begärt..eller var det det??

Nu ska jag lägga mig på sängen, äta lite godis och slappa framför tvn...äntligen sover alla barnen. Lugnet är här och klockan är skitmycket. Men jag tänker iaf äta godis. :P

Publicerad: klockan 23:44:52.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 00:13:06.
Postat av: Madde
haha ja det va GULD=)

Vilka otroligt fina barn du hade, ursöta! =)

SJälv har jag fullt upp med bara ett barn, beundrar verkligen flerbarnsmammor enormt=)
Postad: klockan 10:19:57.
Postat av: Lisa
ja så nära men ändå så långt borta..

känns som en evighet kvar..

men försöker njuta av det sista iaf :)

haft en bra helg?

hoppas det!

kramar.
Postad: klockan 14:57:52.
Postat av: m
frågestund på bloggen :)

skriva gärna någon/några frågor :)



kram <3
Postad: klockan 23:12:56.
Postat av: £lli£
STYRKE KRAMAR till er<3<3<3
Postad: klockan 07:31:41.
Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet
Hejhej!

DEt är bara bra med magen! :) Vecka 29 nu, så det närmar sej iaf...



Åh jobbigt det där med ingen ork och en massa och städa, visserligen skönt när det väl är gjort. Men jobbigt när det blir "tvingat"!



Många kramar till er
Postad: klockan 11:02:48.
Postat av: Cissi
Blir lite blöt i ögonen när jag läser ditt inlägg, jag vet egentligen ingenting om diabetes - inte mer än det du beskrivit i din blogg. Och det har verkligen öppnat ögonen på mig. Läste tidningen häromdagen om någon medicinering för diabetes så att man skulle slippa dessa sprutor och då tänkte jag direkt på er och lilla Adrian.



Hoppas att ni mår bra allihop! Kramar Cissi
Postad: klockan 15:02:37.
Postat av: MammaMaria
Hej! Tänkte höra med dig då du har en sån fin blogg. Du har koll. Hur länkar man vidare till andra bloggar? art lägger man in det osv?

Hoppas ni har det bra i ovädret :)

Kram
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0