Hej hej hallå..hej!
Nu har jag fått hem mitt fina skrivbord...kommer bli såååå fint. Vilket kap jag gjort! 257 kr. Bilder kommer så småningom. Och TACK snällaste Lars-Erik och Sylwia som körde hem det till oss och STORT TACK för fina presenter till barnen!! :)

Jag har ägnat eftermiddagen till att städa nedervåningen, laga middag, köra igång tvätten och barnen var så duktiga och hjälpte mig. Dom tog upp alla sina leksaker på rummet. Gubben blev glad då han dök in genom dörren och insåg hur städat det var här! ;) Så nu är det övervåningen kvar bara.

Blev mindre glad då jag kom in på dotterns nyrenoverade rum och insåg att hon målat på väggen. :/ Nån med bra tips på hur man får bort sånt från tapeten?

Nu till kvällen har jag hunnit varit iväg på affären och handlat lite saker som behövdes men jag glömde helt att det är våffeldagen imorgon, får nog kanske åka iväg imorgon igen och köpa lite saker som behövs. Jag tror Tindra ska få gå på dagis imorgon.. isf ska jag åka och kolla på presenter till prinsessan, hon fyller 4 år på Söndag. :)

Oliwer sover och har sovit sedan 16-tiden..lilla älsklingen! Äntligen kom han till ro.. han har varit lite ledsen idag igen. Han kommer nog vakna strax och vilja äta kan jag tro.



Publicerad: klockan 20:13:29.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 21:16:40.
Postat av: carolina
billigt för ett skrivbord!! =)

mindre kul med målning på tapeten, min lillasyster gick bärsäkagång i mitt rum ( MITT också, haha) när hon var sisådär en 2 år. tuschpenna över tapet, skrivbord och det vita överkastet till sängen. vet inte hur stackars pappa fick bort det sen dock :P
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0