Säljare.
Just nu är jag säljare. Jag lägger in annonser på saker vi ska sälja, dels kyl/frys och diskmaskin eftersom vi bytte ut våra och massvis med kläder. Jag har rensat ut min garderob, och det var på tiden det kan jag säga. Så nu är det rent och fint där iaf. Har sädat vårt sovrum och det blev mysigt med sängbord och nya lampor därinne, så passade man på att byta sängkläder oxå. =)

Superhärlig söndag har vi haft, jag har varit full av energi hela dagen. Det är så skönt! =)

Publicerad: klockan 19:48:56.
Arkiverad under: Allmänt

1:a Advent.
Julen är här.... *nananana*

Vi var juh iväg förut under dagen och kikade lite på Barnens Hus. Där träffade vi oxå tomten och barnen fick fylla i en önskelista som dom fick lägga i säcken hans. Så nu får vi se om dom får vad dom önskar sig? ;-)

Sedan gick vi och kikade på leksaker och barnen visade såklart ALLT dom vill ha. Vi hade det supermysigt, mitt i alla stressande människor gick vi i lugn och ro och njöt. Våra stressdagar kommer så småningom. =P

Nu ska vi  fortsätta plocka ihop här.

Publicerad: klockan 17:47:06.
Arkiverad under: Allmänt

Mycket utav lite.
Vad man kan göra stora förändringar utav små saker. Vi var iväg och köpte 4 kuddar till soffan, 4 överdrag till kuddarna, en pläd, en ny matta, lite vita ramar och det dyraste, 2 sängbord.

Helt plötsligt har vardagsrummet blivit helt förändrat av lite nytt och fräscht. Köpte doftljus som luktar kanel och äpple så doften sprider sig runt om här nu. Får se om jag kan ta lite bilder sedan och lägga in här. =)

Skönt med sängbord till sängen, och dom nya sänglamporna vi köpte för ett X antal månader sedan har äntligen fått kommit fram.

Julkänslan kryper sig på...

Publicerad: klockan 17:43:34.
Arkiverad under: Allmänt

Tomten..
idag ska vi iväg med barnen och träffa tomten på barnens hus. Lite försmak av vad som komma skall! ;-)

Vi somnade rätt tidigt igår både jag och A, antar att det är en jobbig arbetsvecka som tog ut sin rätt. Idag är man pigg iaf, för första gången på väldigt länge. Vilken underbar känsla! =)

Ska kika på lite gardiner idag, och så får vi se om vi går in och kikar på leksaker så barnen får visa oss vad dom önskar sig i julklappar. Jag har en aning om en del saker som vi kanske ska ge men vi får se.

Fick ett roligt sms inatt oxå, från Jessie...! We need to talk honey. ;-)
Kicki ringde igår oxå och bjöd bort mig till henne på vin...jag hade gärna åkt dit om jag orkat.

Nu är det frukost time... See you later - Alligater...=)

Publicerad: klockan 11:05:42.
Arkiverad under: Allmänt

Min fina design..
Så nöjd jag blev över min nya design! Den är awsome... ;-)

Tack Linda för all din hjälp - Lindas blogg 
En jättegullig tjej som fixat och gjort min blogg jättefin.

Publicerad: klockan 10:57:34.
Arkiverad under: Allmänt

Klockan 18.
Klockan har redan hunnit bli 18.03... tiden gick fort idag.
Vi drog iväg förut och hamnade på Boom, där hittade jag lite fina saker som vi köpte med oss. Nu behövs det bara pyntas klart på övervåning och bytas gardiner, sånt har jag inte gjort idag. När vi kom hem började Alex med maten och jag städade och pyntade. Älskar julen och allt mysigt som hör den till.

Så här blev köksfönstret...


Jag tycker det blev så mysigt i köket.

Innan vi for iväg så spelade Alex och Adrian tv-spel så när jag och Tindra väntade så började vi fota lite.. Här kommer min prinsessa...





Tindra har på sig:

Rosa mössa från Helly Hansen
Svart kappa från Proud
Grå tights från Ellos
Rosa skor från H&M


Publicerad: klockan 18:16:01.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag morgon med svampbob

Jag har fått världens härligaste sovmorgon denna morgon. En behövlig sådan, barnen vaknade lite inatt och jag var uppe några gånger med dom. Tur att världens bästa man bor hos mig. ;-) Så jag sov till 11.10, skönt.

Idag tror jag vi ska iväg och shoppa lite julpynt och sedan måste vi handla lite mat och godis oxå. Kommer nog vara mycket folk ute idag.

Skulle ha åkt till Kicki ikväll och druckit lite vin, men vi får se hur det blir med det. Länge sedan jag var såhär trött och tråkig. =)

Nu ska jag hjälpa Tindra att tvätta av sig sedan måste vi göra oss klara.
Ses senare...
Kramar



Publicerad: klockan 12:06:50.
Arkiverad under: Allmänt

Kärleken till ett barn.
Vilken otrolig känsla det är att bära sitt barn, man känner varje rörelse och lyckan är total. Att höra den lilles hjärta och för att inte tala om att se den lille på ett ultraljud. Kärleken växer sig så stark innan man ens sett miraklet.

Jag kom ihåg mina barns födslar som det mäktigast jag någonsin upplevt, och den underbara stunden då man får upp dom på sitt bröst, då man får se sitt barn..glädjen är överväldigande. Tiden stannar och helt plötsligt finns det ett liv till i rummet, ett litet liv som behöver dig och som du älskar mer än allt annat. Ditt barn, ditt liv har äntligen fått en ny vändning, det får en ny början och en ny mening.

Att vänta barn och få barn är underbart...så njut av alla de underbara stunder du får tillsammans med dom.

Mina vackra barn, jag älskar er ända in i universum och tillbaka igen...det finns ingen större kärlek än er! Ni gör mig lycklig och glad. Tillsammans med er och pappa blir jag hel! <3

Någon gång hoppas jag att jag får uppleva ännu ett hjärta slå... men inte ännu.
Kramar

Publicerad: klockan 18:22:07.
Arkiverad under: Allmänt

Nu är det helg igen...
Så skönt med helg efter en tuff arbetsdag. Vi fick in hur mycket grejjor som helst idag igen och jag och Johanna stod och packade upp och larmade och pinades! ;-) Men ack så skojj vi hade, jag hittade en cd-skiva med gamla 90-tals hits som jag slog igen, sedan skrålade jag "Till Magaluuuuuuuuuuuuf, där måsarna skrattar sig hesa"... Då blev allt 100 ggr lättare! =)

Sedan kom det en ilsken lastbilschaufför som tyckte att jag var lämplig att ta lite skäll, så det gjorde jag oxå en stund. Sedan lämnade han 1 ton tunga saker i portöppningen till lastkajen och åkte arg därifrån. Tur att killarna kom och hjälpte oss, annars hade jag aldrig fått igen porten.

Jessica var förbi imorse och vi utbytte konstiga drömmar som vi drömt den senaste tiden.. Och nog var hennes konstigaste, hon ska alltid vara värst! ;-)

Slutade jobbet klockan 14.30 så då drog jag ner till Birsta City en snabbis och fick i mig lite mat, Jessica var mitt sällskap och sedan blev det lite julshoppingskikande, hittade inte så mycket. Måste nog iväg en sväng imorgon oxå!

Här är resultatet av julpyntandet jag ägnat mig åt denna eftermiddag:



Nu ska jag fortsätta lite här... och som en tjej jag känner skulle sagt:

Hej, hej hallå, hejsan.... =)

Publicerad: klockan 18:07:19.
Arkiverad under: Allmänt

22.07
visar klockan nu.
Jag och Alex har suttit här och skrattat och skojjat hela kvällen. Tur att vi har samma humor! =) Tänker inte ens berätta hur det låter när vi skojjar. Ni skulle inte tycka vi var riktigt kloka. =P

Vi har kollat på Elitserien eftersom jag hade spelat på oddset, det såg riktigt bra ut och vi båda hoppas att alla 3 matcherna skulle gå in, tji fick vi! En match tog vi iaf. =)

Nu ska jag krypa ner och sussilull... ögonen känns tunga och Adrian har legat och ropat till och från fram tills nyss...Gissa om han kommer vara trött imorgon!?

Ses imorgon..jag hoppas mina axlar håller hela dagen imorgon oxå.
Peace please...

Publicerad: klockan 22:12:04.
Arkiverad under: Allmänt

Sagt från Barn...
I Sverige har vi nästan inga slavar längre. De få som  finns är lärare
Anton, 6 år  

Jag är bästis  med en invandrare, men jag tror inte att han vet att han är invandrare.  Jag har i alla fall inte sagt något. Samuel, 7  år  

På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från  Skansen. Han vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se  sig omkring.
Lissi, 6 år  

Mamma säger att jag är svartsjuk  på Simon, men det är inte sant. Det är bara helt vanligt  hat.
Ingrid, 8 år  

Skillnaden på könsorganen blir mindre  och mindre på grund av jämställdhetslagen.
Merete, 9  år  

Jag tycker att sagor är fina, för då sitter mamma still en  liten stund.
Line Marie, 8 år  

Min mamma säger att jag går  henne på nerverna fast jag står alldeles stilla.
Sigurd, 6  år  

Min pappa vill att vi ska gå med i EU. Det vill inte min  mamma. Men det blir alltid som min pappa vill.
Christina, 7  år  

Min mamma bara jobbar och jobbar för att tjäna pengar till  mat, ändå är jag nästan aldrig hungrig.
Matilda, 6  år  

Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om  flickor.
Henrik, 8 år  

Det är väldigt många som vill avliva  hela kungahuset.
Marie, 8 år  

På många sätt liknar  politiker vanliga människor. Det är för att man inte ska genomskåda  dem.
Hilde, 10 år  

Förr i tiden visste inte mannen var  barnen var eller var de kom från. På fars dag firar man att han har  förstått det.
Nina, 7 år  

I USA måste du betala för att bli  sjuk.
Markus, 8 år  

Det är utslitna, magra människor som  röstar på socialdemokraterna.
Peder, 7 år  

Och den mest  tänkvärda :   Det är inte så farligt om man har olika färg på huden.  Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat.
Isabell, 7  år

Publicerad: klockan 17:34:24.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen...
Maken har fått ny chef och läget kunde inte ha blivit bättre! Grattis! Kul att det blev Tomas. =)

Jag jobbade och slet hårt idag, det värker i axlar, nacke och rygg...inge vidare med andra ord. Får nog ta och sätta igång med träningen om man inte ska gå av.

Barnen fick välja ut varsin film idag, det blev "Dom 101 dalmatinerna" till Tindra och Adrian valde "Möt Robinsons". Längtar till helgen, är trött och sliten denna vecka och det ska bli skönt att umgås med familjen. Vem vet vi kanske hinner jobba med huset lite oxå?! Lite julhandlande blir det iaf, vi måste ha lite nya adventsstakar och jag är ute efter lite fina blommor och gardiner. =)

Adrian sa idag: " Tindra, visst har vi världens bästa mamma" ... Det är så man blir varm ända in i hjärteroten. =)


Publicerad: klockan 17:30:57.
Arkiverad under: Allmänt

Kvällen är här..
Åkte på Ica nu på kvällen och handlade lite smått, gick runt bland alla julsaker och julmusiken skrålandes ur högtalarna. Det blev lite julsaker och genast börja jag tänka på hur mycket man faktiskt påverkas utav den julstämning som råder. Jag längtar så till julen!

Kände en akut stress över vad vi ska köpa för julklappar i år men den byttes snart till ett lugn. Det kommer att bli jul iallafall, vilka julklappar jag än köper.

Iaf så är vi numera ägare utav en tomtemask... =) Igår inhandlades även en adventsstjärna till Addes rum, och 2 små lysande julkulor till Tindras rum. Ska även köpa vita adventsljusstakar. =)

Dags att lägga sig..nu är man slut efter en hel dag! Har en del att stå i imorgon oxå.
Ses då!
God Natt och Sov Gott!

Jessica....du är världens underbaraste vän! Tur att du finns gumman... =) Krya på dig nu!

Publicerad: klockan 22:31:14.
Arkiverad under: Allmänt

Tråkig!?
Jag känner mig tråkig denna vecka, är trött som tusan.

Imorse fick jag sms av Johanna som undrade om vi skulle äta frukost tillsammans...och självklart gjorde vi det! Så trevligt så. Du är så gullig vännen!

Jag slutade tidigt idag då jag inte tog lunch och började klockan 8..så kvart över 14 for man ifrån jobbet. Härligt!
Hade tänkt träna idag oxå, men det orkar jag inte med känner jag. Så istället ska jag vara hemma och kanske bada med Tindra innan det är sovdags. Alex tar med Adrian på barngympa idag så jag slipper åka iväg, underbart!

Så här blir det en mysig kväll, får se om man orkar ta sig energi och åka och handla lite mat?!
Nu ska jag ägna mig åt familjen...
Ses senare..Kram!

Publicerad: klockan 16:18:36.
Arkiverad under: Allmänt

Tindras funderingar..
Tindra: Mamma kan vi snälla åka och köpa en bebis till mig och en vagn till?
Mamma: Njaa det går inte, man kan inte köpa bebisar. Bebisar bor i magen, som du och Adrian gjort i mammas mage.
Tindra: Neeee...visst då mamma?! *ser skeptisk ut*
Mamma: Jo, när du blir stor kommer du oxå få en bebis i magen...
Tindra skrattar och säger: Nej då!

Roliga funderingar... =) Och våran tös börjar bli en stor tjej nu.

Publicerad: klockan 19:10:14.
Arkiverad under: Allmänt

Tisdag är en härlig dag!
Tycker jag. Det är andra dagen i veckan, man har kommit över den jobbigaste måndagen och helt plötsligt känns veckan inte lika lång. =)

Jag lunchade med maken idag, både Martina och Jessica kunde inte idag...synd! Men vi tar det en annan dag. =) Men det var supermysigt att luncha med maken oxå, såklart! Idag gick dagen superfort, hade fullt upp hela dagen och det är juh superskönt. Sprang in på affären innan jag hämtade på dagis och i kön till kassan kände jag mig väldigt iaktagen men jag tittar inte bak förrän jag betalat och packar i kassarna och där står min Faster! =) Så jag pratade lite med henne och sedan var det bara att skynda sig till bilen och hämta hem barnen.

Så nu har vi ätit middag och det är alldeles strax dags att lägga barnen.. Min design kommer att förändras lite här oxå. =)
Spännande va!?

Kommer länka till tjejen som gjort den då den är färdig. =)

Nu ska jag ta tag i nattandet här... Ses

Publicerad: klockan 18:54:16.
Arkiverad under: Allmänt

Uppdatering..
jag har inte hunnit med mig alls idag. Jobbade endast till 14.30 då jag skulle till farbror doktorn idag. Lunchade en sväng med Johanna oxå. Imorse då jag vaknade var jag grymt trött...det var länge sen sist jag var så här. Gick omkring och kisade på jobbet och ville bara hem och sova. Hoppas man är piggare imorgon igen, det är så mycket roligare då.

Imorgon åker pappa med familj utomlands...skönt för dom. Vill oxå åka till värmen igen! Johanna på jobbet ska till Thailand i Mars och jag blir inte alls avundsjuk! ;-) Jag hoppas dom får det underbart iaf, jag längtar faktiskt tillbaka ibland.

Nu har Alex vispat grädde här och vi tänkte äta lite varm kladdkaka innan vi går och lägger oss. Jag har trots allt varit lite effektiv idag, jag har hunnit rensa ur i tvättstugan och få lite ordning därinne. =)

Imorgon hoppas jag att jag hinner med mig lite bättre och kan ge er lite mer uppdateringar. ;-)

God Natt och Sov Gott...

Psst.. Imorgon är det lunch med Jessica och Martina som gäller! Det blir superkul... =) Ses då tjejer.

Publicerad: klockan 21:47:12.
Arkiverad under: Allmänt

Oj vad klockan blev mycket.
Ikväll efter att Alex kommit hem och vi ätit middag så åkte jag iväg till Jessica. Skulle dot en snabbis hade jag tänkt men så blev det lite prat och helt plötsligt var klockan 22. Men det är alltid lika trevligt att träffa dig gumman! =)

När jag kom hem så spelade jag och Alex det nya spelet Lips, som singstar fast för Xbox...han överraskade mig med det spelet idag eftersom han vet att jag velat ha det läänge nu. Min söta gubbe! =) Och nu när jag kikade på klockan så var hon redan 00.09.. bara att gå och lägga sig då med andra ord. Trött som tusan är jag oxå!

Nog från mig idag... Hoppas ni haft en trevlig söndag!
Kramar

Publicerad: klockan 00:28:45.
Arkiverad under: Allmänt

Sara skickade denna till mig...
och jag måste bara dela med mig av denna! Vilka killar!


Publicerad: klockan 14:02:31.
Arkiverad under: Allmänt

Sunday morning!
Eller jaa förmiddag, soon to be eftermiddag. =)

Jag sov en stund imorse och drömde dom mest knepiga drömmarna. Skulle kalla det mardrömmar men nu i efterhand blir jag mest full i skratt av dom. Det handlade om knark, våra barn, Mediamarkt, Peter (Alex styvpappa) och ett stort konstigt hus. Och alla jobbade på Mediamarkt. =)

Vi har ätit frukost här hemma och sedan har det varit rätt lugnt. Jag har pratat med Kicki en stund, var superlänge sen sist, men hon är go hon!

Sitter här och funderar på vad vi ska hitta på? Sköna söndag, tänk om tiden kunde stanna ett tag oxå.
Imorgon börjar en ny jobbvecka igen, känns väldigt segt att tänka på den idag.

Dags att ta itu med tvättandet men först lite mer fönstershopping här på nätet, vem vet man kanske har tur och hittar något fint!?

Publicerad: klockan 12:48:41.
Arkiverad under: Allmänt

Denna tillägnar jag min mor!


Sedan måste jag lägga in denna gamla goding oxå! Jag och Alex skrålar ikapp...




Publicerad: klockan 21:43:20.
Arkiverad under: Allmänt

Min gubbe är duktig!
Han har spelat in 800 kr idag..Kul med lite extra klirr i kassan! =)

Publicerad: klockan 19:44:26.
Arkiverad under: Allmänt

Bodaborg...
Blev bara ett fåtal bilder då vi inte hade med oss kameran när vi gjorde banorna! =)

Här kommer lite pics.... =)


Min vackra och underbara make....


Jessica och Daniel....Vilka underbara vänner! =)


One more....


Boda Borg...Spooky house... =)


Me, Myself and i.... fastnade inte på kort igår...så jag tog en bild tagen hemifrån.  =)


Publicerad: klockan 18:44:39.
Arkiverad under: Allmänt

Jag har beställt..
Nu har jag varit in och beställt barnens luciakläder.

Adrian ska vara:  Taaaadaaaa ...En pepparkaksgubbe..Det är han själv som bestämt detta.



Tindra ska vara en liten: Lucia... =)

Dom hade även annat fint där...kika in vet ja!
LinusochLotta

Jag gillade dom här supermycket...


Kanske blir en julklapp till lillgumman... =)

Publicerad: klockan 16:31:41.
Arkiverad under: Allmänt

Det går sakta men
säkert emot eftermiddag och kväll. Jag har plockat och rensat ur lite i vardagsrummet, så jag tänkte försöka hinna klart vardagsrum och toalett idag iaf. Totally utrensning, man samlar på sig på tok för mycket skräp och för varje utrensning jag gör desto duktigare blir jag på att göra mig av med gamla värdelösa saker. Det är underbart när man får bort en massa och ser hur rent och fint det blir! =)

Annars har vi inte gjort mycket idag, vi sitter och hoppas på att gubben slutar klockan 17 som det var sagt. Vill ha hem honom och mysa! Vi ska ha en härlig myskväll här med tända ljus, lite godis och en bra film.

Vet dock inte vad vi ska hitta på till middag, Tindra är supertrött och jag orkar inte ens tänka på matbiten just nu. Adrian sitter just nu och kikar på tvn.

Now it´s time to go... Måste hinna med lite till innan myskvällen börjar.
Pusss!!

Publicerad: klockan 15:24:43.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag..
äntligen helg! Jag njuter av att vara hemma och bara vara! Har en massa saker som jag vill hinna med, men vi får se om man lyckas med allt som ska göras. Först och främst ska jag ta itu med städningen och rensa ur härhemma.

Barnen är upp och leker så det passar super att ta itu med nedervåningen då. =) Skulle vilja hinna baka oxå men som sagt vi får se vad som hinns med!

Funderar för fullt på alla julklappar som ska köpas, vem ska få vad? Osv...

Nix nu är det dags att sätta igång med städningen.

Publicerad: klockan 11:38:16.
Arkiverad under: Allmänt

Nu är vi hemma.
Helt trötta och sluta är vi... Och som vi har skrattat, vilken superdag det varit. Kommer ha träningsvärk i magen på grund av allt skrattande, men jag lär ha ont i resterande delar av kroppen med. När blev man så här osmidig? ;-) 
Vi åkte hem till Daniel efter Boda Borg och tog hem lite hämtmat som vi åt. Det där måste vi göra om gumman!? =)

Kom hem för en liten liten stund sedan..barnen var nöjda och glada efter sin eftermiddag hos morfar och Eva, dom hade haft myskväll med lite godis och chips och gott. Till mat hade dom ätit pannkaka, grädde och sylt. =)

Så nu när vi kom hem så var barnen mycket trötta...jag skulle lätt kunna somna nu, på stört!

Tack för en superdag!!!!
Nu ska jag lägga mig, klev upp imorse i ottan. ;-)
Kanske kommer någon bild imorgon, får se om våra vänner vill vara med i bloggen.
Kramar

Publicerad: klockan 22:08:24.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon Världen!
Idag är det en toppendag, vaknade imorse och det gick lättare att kliva upp än förväntat. Jobbar kortdag, 8-12 och det känns såklart toppen!

Gick super med barnen imorse oxå, kanske även dom kände att det var sista dagen innan lite vila i helgen!? =) Alex hade varit och köpt motorvärmarsladd till bilen igår så nu ser jag framemot mornar med en varm bil!

Nu ska jag sätta igång att jobba igen, och idag är det som sagt Boda Borg som gäller, ses sent ikväll. Måste komma ihåg kameran! =)

Kramen!

Publicerad: klockan 08:30:35.
Arkiverad under: Allmänt

Efter jobbet...
Alex kom och hämtade mig klockan 17 och vi åkte ner på Birsta City eftersom han skulle klippa sig, och medans han klippte sig så lyckades jag få klipptid till båda barnen...Dom blev superfina! Adrian fick grön färg i håret och Tindra tog rosa. =) Tindra var superduktig trots att det var hennes första gång, hon satt blickstilla! =)

Sedan gick vi och åt Pizza...satt och myste hela familjen. Sprang upp och kollade efter lucialinne och tomtedräkt åt Adrian, men det var lite folk så jag orkade inte ens ta kön, och tur var väl det för när jag kommer ner så säger Adrian att han vill vara pepparkaka i år. =)

Imorgon jobbar man kortdag, 8-12 och sedan bär det iväg till Bodaborg. Ska försöka få tag på Jessica nu och höra hur vi gör imorgon? =) Ska försöka ta lite bilder... ;-)

Nu ska jag se om min älskling vill vakna, han har somnat...! =) Kanske hinner vi mysa lite innan man somnar, eller så passar man på att se en riktig tjejfilm! ;-)

Ha en fortsatt mysig kväll!
Ps... HEJA TIMRÅ OCH BRYNÄS!!!!!!

Publicerad: klockan 20:57:40.
Arkiverad under: Allmänt

Två av dom roligaste bilderna jag har...
Här kommer två riktigt tokiga och roliga bilder på mina småtroll....

'
Tindra springer ifrån sin storebror...Notera hennes ansikte som är förvridet i någon konstig min... =)


Adrian ska knäppa kort på hela familjen...Notera vem som är viktigast att få med på bilden! =)


Publicerad: klockan 20:49:46.
Arkiverad under: Allmänt

Knäppa kunder?
Alltså vilket jobb man än har så träffar man alltid på en del människor som har helt andra synvinklar än mängfalden. En, två och till och med tre sånna kunder lyckades jag pricka in idag. Hur gör jag? Är jag en av dom som är knäpp rent utav? Men så tar jag mig samman och funderar på dom som jag mött idag...och NEJ, visst jag må vara knäpp, men INTE så knäpp.

Tex: En kund kommer in och vill lämna tillbaka en jacka han köpt för 2000 kr, han köpte den för en månad sedan och den är använd så mycket att den är smutsig på ärmar och längst ner på jackan. I kardborrbanden har det fastnat massa skräp och dragaren som sitter på dragkedjan är nästintill söndernött.. varför vill han då lämna igen denna jacka? Jo för att den är för stor.... Och det kommer han på efter att ha använt jackan i en månadstid! Är det konstigt att vi inte tog tillbaka den då? Arg som ett bi störtade han ut ifrån affären med ett muttrande "Kunden har alltid rätt" ... Men kanske inte alltid ändå, eller vad tycker ni?

Dagens RIS: Kastar jag på den arge mannen som inte för sitt liv kunde förstå varför man inte kan reklamera en smutsig, använd jacka när den är för stor?!

Dagens ROS: Går till mina första kunder för dagen, vilka underbara människor! Dom var supernöjda och glada och tacksamma över den hjälp jag gett dom när dom gick därifrån. Senare på eftermiddagen var dom tillbaka... Det gillar vi!




Publicerad: klockan 20:17:25.
Arkiverad under: Allmänt

Äsch då...
idag hade jag tänkt börja klockan 8...men tror ni man hann med sig då? Nix, så idag blir det kort lunch. Ska sluta tidigt imorgon är det tänkt för då ska jag, gubben, Jessica och Daniel till Bodaborg. Kommer säkert bli jätteskoj. =)

Har slängt i mig lite frukost nu och ska ta och sätta igång att jobba och göra lite nytta nu. Slutar klockan 17 idag och då kommer Alex och hämtar mig för han ska iväg och klippa sig. Får se om vi kanske kan åka iväg och kika på kakel efteråt, det skulle jag vilja! =)


Hörs under dagen... Kram!

Publicerad: klockan 09:09:43.
Arkiverad under: Allmänt

Att vara rädd för ensamheten.
Jag har i många år varit rädd för ensamheten. Så länge jag kan minnas, jag kommer ihåg när jag som 11-åring grät när mörkret föll och månen satt uppe på himlen omgiven av alla stjärnor. Jag grät för att jag kände mig så ledsen och ensam. Som om jag inte borde finnas! Varför kom just jag till jorden, varför blev jag som jag är? Alla dessa frågor... Utan något svar. Min rädsla för ensamheten gjorde att jag i många år och många relationer (till både vänner och killar) stod ut med allt för mycket, sånt som jag idag lastar på mig själv. Eftersom det i grund och botten ligger i mig, jag var den som inte vågade vara ensam.

Jag har gjort mycket för att bli omtyckt, jag har krypit för människor som inte förtjänat det, jag har låtit min egen själ krypa in i ett mörkt hörn för att göra andra till lags. Jag har inte skött om mig själv. Jag har inte stått upp för mig själv och litat på att människor kan tycka om mig för den jag är.

Men så blev jag helt plötsligt tvungen att stå på mina egna ben. Helt ensam, och det var den värsta stunden i mitt liv men på samma gång blev det en av dom bästa. Jag lärde mig att jag är stark, jag har vissa brister men jag har oxå viljan att lära mig att utvecklas som människa.

Jag blir fortfarande tyvärr sårad och lämnad av människor jag litar på och som jag trott skulle stå vid min sida. Men jag har oxå lärt mig hur verkliga vänner är! Vilka som bryr sig, stöttar och finns där.

Så därför vill jag avsluta detta inlägg med ett TACK till:
Min kära Make Alex
Mina 2 underbara barn
Min mamma och familj
Underbara söta Jessica
Johanna
Martina
Och några till.... Ni är GULD VÄRD!

Publicerad: klockan 22:42:57.
Arkiverad under: Allmänt

Om 20 minuter
ska vi hämta Alex på hans jobb. Han lyckades inte komma hem på annat sätt så då hämtar vi honom, ni kan juh bara tänka er vilka urtrötta barn vi har härhemma! =)

Jag sitter och kikar på lite dekorationer till vårt hem. Imorgon ska jag bara in på Ica och köpa den vita tomten som jag ville ha redan förra året, jag måste få en i år! =) Måste även ha lite annat julpynt i år, såsom ljusstakar och kanske någon julstjärna att ha i fönstret?!

Nepp nu måste vi klä oss och göra oss klar innan Tindra river av sig allt år...

Förresten...jag hade lite roligt åt henne igår...sötfia... Vi gick ut och hon vägrade ha sin mössa och det blåste på hennes hår, då skriker hon : Nej, kom tillbaka mitt hår!!!

Hahaha...min gullunge trodde att hennes hår blåste av henne! =)


Publicerad: klockan 19:56:51.
Arkiverad under: Allmänt

Snälla...
ni som läser min lilla blogg....ni kan väl skriva en liiiiten kommentar?? Det vore superkul tycker jag! =)

Publicerad: klockan 17:51:15.
Arkiverad under: Allmänt

Trevlig lunch!
Idag åt jag lunch med Jessica och Martina. Vilka tjejer det är! Har man en dålig dag så ska man äta med dem, jag har sällan så roligt som då!

Sedan gick jag tillbaka till jobbet, det var superkallt..verkligen. Så såg jag att dom faktiskt byggt en trappa från Coop upp till mitt jobb, snacka om att folk måste tyckt jag var knepig som klättrade ner för branten när det fanns en trappa en bit bredvid. Jag vet inte hur jag lyckades missa den!

Det är tomt på jobbet när Johanna inte är där, ensam tjej, och alla dessa grabbiga killskämt... höhöhöh.... Men det går väl an ibland.

När jag slutade jobbet så kom Jessica och hämtade upp mig och skjutsade upp mig till Alex jobb så jag slapp gå i kylan. Tack snälla!!

Onsdag och jag är trött som tusan... Zzzzzzzz.....



Publicerad: klockan 17:15:53.
Arkiverad under: Allmänt

Stressfaktorn...
ligger på tok för högt just nu. Fick sms förut om att Adrians gympa börjar nu klockan 17..istället för 17.30. Så vi får hoppa över gympan idag. Stressen påverkar endast barnen negativt, Adrian är trött och har varit lite ledsen nu när vi åkte från dagis så han orkar nog inte ens åka dit idag.

Ett djupt andetag och sen ut med stressen....puhhhhhhh.....

Barnen sitter och käkar lite middag nu.

Publicerad: klockan 17:02:30.
Arkiverad under: Allmänt

Vet ni...
jag tänkte ta och somna nu...jag hoppas på en bra sömn inatt...har juh lite problem med sömnen.

Jag ska försöka komma iväg och träna 2 ggr i veckan oxå här framöver hade jag tänkt. Ska bli så skönt att börja röra på sig igen. Det är på tiden.. ;-)

Ikväll har jag:

* Lagt barnen
* Kikat på S.O.S familj
* Tittat på Desperate Housewives
* Hånglat med min make
* Läst min nya tidning, Familjeliv.se...
* Och nu väntar John Blund på mig.. =)

God Natt till er alla!



Publicerad: klockan 23:39:37.
Arkiverad under: Allmänt

Jag höll på att glömma...
att visa lite bilder från vårt besök hos farmor i helgen. =)

l
Tindra springer och är busig...


Och Adrian efter..morrandes...det är lite jagis...


Min älskling...världens vackraste! =)


Farmor fastnade på en bild oxå... ;-)


Mina söta...fulla av bus och lek!


Publicerad: klockan 23:35:00.
Arkiverad under: Allmänt

Personlig Almanacka.
Detta ska jag skaffa mig, ett måste i mitt liv. En personlig almanacka som man kan designa efter sina egna behov. Min blir rosa med vit text, jag lägger in en liten jobbkolumn för att skriva arbetstiderna i, en träningskolumn, en dagiskolumn och en att göra kolumn...det kan inte bli mer perfekt! Jag har aldrig tidigare hittat en så bra almanacka trots att jag brukar söka som en tok.

Vill ni oxå ha en Personlig Almanacka så klicka på länken HÄR!



Publicerad: klockan 20:54:24.
Arkiverad under: Allmänt

Mysig kväll!
Igår låg vi bara och myste innan vi gick och lade oss..

Tindra somnade tidigt, kl 20, så hon sov 11½ timme inatt. Och gissa om hon behövde det!? Imorse när hon vaknade var hon för första gången på länge glad som en lärka. Pigg och utvilad tjej! =)
Adrian somnade senare och var inte alls glad när vi väckte honom.. men man kan inte vara glad varje morgon. ;-)

Våran morgon har varit superskön, lugnt och glada miner! Så underbart. När Tindra öppnade ögonen så frågade hon mig direkt om vi skulle på dagis, och när jag svarade ja så brast hon ut i ett: Jag älskar Marianne... (dagisfröken) Min gosfia! Gissa om fröken blev glad när hon fick höra detta! =)

Idag har jag lite mer energi känns det som, dagen kommer nog gå rätt fort och sen slutar man 15.15... =) Får se om man tar en timmes lunch funderar på om man ska satsa på att komma hem ännu tidigare istället. Bättre att jobba när man väl är här. =)

Vi höres senare när jag kommit hem igen...See YA!

Publicerad: klockan 09:40:34.
Arkiverad under: Allmänt

Fel dag..
idag jobbade jag in halva min lunch och kom en halvtimma tidigare imorse eftersom jag skulle iväg till läkaren. Så när jag kommer fram till sjukhuset så och anmäler mig i receptionen så säger dom att det är nästa måndag..klantigt av mig! =) Så jag for tillbaka till jobbet och satte mig på kontoret med Johanna och fixade lite saker där.

Sen vi kom hem har vi lagat lite middag, plockat undan i köket, gått en sväng med dammsugarn och tittat i den nya leksakstidningen som kom. Så nu sitter man och väntar på att gubben ska komma hem, en halvtimme tills han slutar.

Pratade en stund med Jessica oxå och fick höra ett och annat roligt. Jag är så glad för din skull gumman! ;-)

Nej nu ska jag fortsätta kika på sjukhuset...

Publicerad: klockan 19:53:51.
Arkiverad under: Allmänt

Back to work
Nu är man tillbaka till jobbet igen, skönt. Det jobbiga var att vi vaknade klockan 7,54 imorse...barnen skulle vara på dagis 7,40. Så det blev lite stressigt imorse, men det är tur att barnen har ett bra dagis. =)

Lite trött och slut är man allt idag, förmodligen resultatet av dålig sömn i helgen. Men det ska nog gå kanon idag iaf. ;-)
Min gubbe kom förbi här förut och testade lite vinterjackor, så det blir nog Haglöfs till honom. Jag har fortfarande inte bestämt mig. =)

Nepp dags att försöka få i sig lite lunch... ses i eftermiddag. Slutar klockan 14.00 idag, sen ska jag till farbror doktorn.

Ha en härlig vinterdag!
Ciao!

Publicerad: klockan 11:58:47.
Arkiverad under: Allmänt

Vi är hemma..
på fast mark igen. Borta bra men hemma bäst, vi har haft det jättemysigt men det är alltid skönt att komma hem. Jag har plockat lite och dammsugit lite medans Alex gick upp och la barnen, borstade tänder och fejade.

Vi fastnade framför filmen Into the Blue, så jag sprang iväg och svängde ihop lite varm choklad med grädde. Gott!




Mysigt med lite tända ljus såhär på söndagskvällen...

Nu ska jag gå och lägga mig med min kära make! Ha en superkväll! Imorgon är det jobb igen.
Over and... .


Publicerad: klockan 23:29:05.
Arkiverad under: Allmänt

Porterstek & Hasselbackspotatis.
Nu håller jag på och tillagar Porterstek och Hasselbackspotatis till middag här hos svärmor! Det ska bli så gott. =)

Tindra somnade för en stund sedan, helt utmattad. Adrian försöker att få med sin far och spela tv-spel med honom.

Förut var barnen ute och skottade snö med farmor, så stod jag i dörren och passade Tindra medans Adrian och Anna sprang och hämtade spadar. Tindra tyckte det var kul ute, och helt plötsligt ropar hon, mamma här brukar det vara vatten, jag blev så rädd. För hon stod mitt ute på farmors damm. Isen är inte så tjock, men jag lyckades ropa av henne utan olyckor och när farmor klev på isen med ena foten för att testa hur tjock den var så brast den på en gång...*puh*

Snart är det dags att åka hemåt igen..ska sova tidigt ikväll tänkte jag då jag somnade sent inatt och gick upp tidigt. Ibland är det fruktansvärt jobbigt att sova ytligt. Jag önskar att jag en natt kunde få sova tungt...och inte vakna av knarr i trappen eller så.

Ja ja nu ska jag laga färdigt maten..Ciao! =)

Publicerad: klockan 16:28:14.
Arkiverad under: Allmänt

Söndag...

Igår hann jag inte skriva nånting. Vi drog iväg upp till svärmor och hälsade på. Vi stannade först till och kollade på Julians hockeymatch, som blev mycket utdragen, en kille gjorde illa sig och vi fick invänta ambulans innan matchen kunde fortsätta. Dock såg det inte ut att vara någon fara med killen, som tur var.  Snön öste ner och jag och barnen for till svärmor, Alex for till Peter och skulle ha en spelkväll där. Vi blev uppe en bra stund, barnen somnade klockan 23.30 cirka och jag och svärmor satt och kollade på tvn och såg den ena sjuka filmen efter den andra.

Black Sheep, var bland det knäppaste jag nånsin sett...det handlade om genmanipulerade FÅR! Dom blev "onda" och började äta människor, om dom bet en människa så blev dom ett får. Och dessutom hade han som ägde fåren en "relation" med sitt vitaste får, det var hans kvinna. Bäääävlar.... vilken sjuk film!

Kände mig nästan lite äcklad och rädd för får!



Publicerad: klockan 13:05:42.
Arkiverad under: Allmänt

Who am i fooling?
Jag är så fruktansvärt godissugen ikväll....Whats wrong with me?! Jag har inte varit så här godissugen på länge. Gaahhh....jag blir lite tokig, och affären orkar jag inte åka på, no way! Så då får jag helt enkelt sitta här och lida...*lider*

Äsch det får väl funka tills imorgón då det är lördag igen. Då blir det lite lördagsgotta...

Jag fick efter mycket om och men mina barn i säng..inte helt lätt. Övertrötta och fulla av överenergi. ;-)



Publicerad: klockan 21:49:31.
Arkiverad under: Allmänt

Idol..
popcorn och julmust...det är väl en helt okej myskväll? =) Dessutom är det tända ljus överallt, dadadada i´m lovin it!

Vad gör alla andra ikväll?? Vem är er favorit i idol... jag gillar ingen särskilt, Alice är superduktig varje vecka iaf. =)

Mina barn är supertrötta nu och det är strax dags för dom att gå upp och sussa sängen, nanna kudden, krama nallen. ;-)

Idag åt vi supergoda rester, vad kan vara godare än just rester? Inget...*ironin flödar fritt*

Vet ni vad, nu ska jag gå och kolla vad min man gör, sen ska jag ta barnen till deras säng innan väggarna ramlar ihop på vårt hus... Ses senare..eventuellt.... Ciao!


Tindra hjälper mamma att göra hemmagjorda potatisbullar igår...

Sen kom Adrian och ville hjälpa till oxå...



Publicerad: klockan 20:25:40.
Arkiverad under: Allmänt

¤="`½!"?#¤!*^¨
Jäkla diskmaskin....jag får den bara inte att fungera!! Gaaahhhh....kan du sluta strula för mig????

Vill ha en ny diskmaskin...nu....*suck*


Publicerad: klockan 16:33:58.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen Fredag.
Våran morgon har varit lång, vi har tagit det superlugnt. Jag vet inte riktigt vad det är med mig men idag är jag supertrött och mår fruktansvärt illa. =/ Så alldeles nyss fick jag världens energikick, började städa i tvättstugan men då barnen hade tråkigt så gick jag upp och hjälpte dom att bygga en affär på Adrians rum, så det leker dom uppe just nu.

Se här... =)







Publicerad: klockan 14:49:12.
Arkiverad under: Allmänt

Jag säger bara...WOW!
Kika här!

Publicerad: klockan 21:33:21.
Arkiverad under: Allmänt

How do you do?
The things that you do?!

Fick ett sms av min mor att jag skulle kika in på min mejl och där fanns en jättefin bild på Tindra som hon målat. Du är så duktig mamma.

Om ni vill kika in på hennes sida så går ni in här: Mamma

Här kommer bilden på Tindra.



Publicerad: klockan 17:01:50.
Arkiverad under: Allmänt

Tjo vad det var livat...
i vårat hus. =)

Jessica ringde för en stund sedan och väckte mig ur denna dvala som även kallas VAB, när man som mamma är hemma och enbart ägnar sig åt sina barn, man glömmer allt annat. Ungefär som en björn som skyddar sin unge. Jag hade hamnat i VAB-dvala! Farligt.. Kort därefter ringde även Johanna från jobbet och pratade om dem som lägger dövörat till... eller hur var det Johanna?! ;-) Så skönt iaf att få höra ifrån verkligheten igen..Tack ska ni ha!

Alex kom hem på lunchen och med sig hade han Dan, han hade tydligen hittat honom på jobbet. Trevligt.
Jag ska strax göra middag, tänkte göra hemmagjorde potatisbullar åt barnen och jag äter nog rester från igår.

Mår lite illa idag, inge kul med sånna dagar..uff! Kanske lite mat i magen skulle göra susen.



Publicerad: klockan 15:02:17.
Arkiverad under: Allmänt

Det SNÖVAR ute...
Jag och Adrian har skrattat gott åt lillgumman våran som skriker att det snövar ute....vi har försökt att få henne att säga snöar, men utan framgång ska tilläggas. Sötisar.

Imorse låg jag och Adrian och funderade och vi kom fram till att han börjar i skolan om 2½ år...shit! Vart tog tiden vägen? Han fyller 5 år i Januari...5 år! Det är stort, mycket stort. Tindra blir 3 år i Mars och mina barn är inga bebisar längre. *snyft* Jag kommer sakna den tiden men ser med glädje framemot det som komma skall! =) Jag är så lycklig och förälskad i min familj. Dom är det bästa jag har, dom ger mig lycka, glädje och kärlek som känns ända in i hjärtat. Ni är så älskade...ni är fantastiska!

Planerna för dagen är inte stora alls. Jag tycker det är superskönt att njuta av att vara hemma, men visst saknar jag att jobba. Men just nu ska jag samla kraft för nästa vecka. =) Kanske hinner jag måla trappen, och sedan kom jag på att jag skulle vilja måla om våran skohylla och hatthylla. Vi får väl se vad som hinns med?!

Snart kommer maken hem på lunch...! Då ska jag pussa på honom och berätta hur mycket han betyder för mig. Man ska inte glömma bort att visa hur mycket man älskar varandra!




Denna bok fick vi när vi gifte oss....

Publicerad: klockan 11:53:08.
Arkiverad under: Allmänt

Utmaning
Jag har blivit utmanad av : Marie

Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
Utamana 7st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag dansar och sjunger för mig själv när jag lyssnar på musik, överallt.
2. Jag vill ha ett barn till...
3. Jag älskar skräckfilmer trots att jag blir så rädd att jag måste hålla för ögonen VARJE gång det händer något hemskt.
4. Jag gillar när min man "killar" mig på ryggen och benen men allra mest på rumpan.   
5. Jag har svårt att säga ifrån och vill oftast göra alla till lags, vilket säkert slutar med att någon blir sårad?!
6. Jag tror på att det finns andar och att alla har skyddsänglar.
7. Jag har väldigt knäpp humor.

Jag utmanar: Johanna, Johanna, JejjeH och sedan får gärna vem som helst joina!

Publicerad: klockan 11:34:30.
Arkiverad under: Allmänt

Kvällen är här.

Peter var här en stund förut, och jag drog igång med middagen. Det blev Potatis, Gräddsås, Ostfyllda köttfärsbiffar och rödvinbärsgele. Det var jättegott! Så Peter åt här, han skulle upp och kolla på Julians Hockeymatch i Härnösand idag...jag hoppas det gick bra för Julle. =)

Sedan lade jag två trötta barn trots deras protester... dom var supertrötta. Efter mycket om och men sover nu dom båda gott i sina sängar...hoppas det fortsätter så! Hoppas Tindra blir bra nu, lillgumman. Vill inte ha en till vak-natt då hon har ont, det värkte så i mammas och pappas hjärta.

Jag var gullig med min man idag oxå, för mitt i ett av mina favoritprogram, Greys, sprang jag in i köket och slängde ihop en kladdkaka. Han kom till och med in och sa "Men gumman, det har juh börjat"... =) Men han blev så glad när jag kom med kakan sen. Han har precis suttit här bredvid mig och myst med mig, vi kikade lite på bebiskort på barnen som mamma har skickat och pratade minnen.

Men nu känner jag att John B är på väg att ta mig djupt in i drömmarnas land nu.
Väntar post imorrn oxå...hoppas jag!!
Kram!
Over and out!




Publicerad: klockan 23:24:14.
Arkiverad under: Allmänt

Mycket bra...
Denna låt diggar jag... =)



Publicerad: klockan 18:58:28.
Arkiverad under: Allmänt

Ser ut som att...
vi blir hemma hela veckan. Jag tycker såklart det är supermysigt att få vara med mina barn men gentemot jobbet får jag lite dåligt samvete. Jag trivs mycket bättre på jobbet nu sen jag fick nya schemat och allt. Så jag vill gärna vara där och visa att jag vill, kan och ska!

Men men, nästa vecka blir det nya tag..då ska vi iaf vara tillbaka på banan.

Här har vi precis städat rent undervåningen och tvättmaskinen går i ett. Jag har tvättat alla barnens gosedjur, täcken och kläder. Så tvättstugan är full med grejjor. Men det ska bli skönt när det är klart. =)

Idag funderar jag på att laga lite ostfyllda köttfärsbiffar, potatis och brunsås till det. Skulle nog vara rätt smarrigt. Men först ska jag sitta en stund till i soffan och njuta innan jag tar tag i det.


Publicerad: klockan 15:47:41.
Arkiverad under: Allmänt

Julklappar?!
Någon fler än jag som börjar fundera på julklappar? Jag gillar inte att vara ute i sista ruschen... Så jag sitter och surfar och kikar efter julklappstips nu. =)



Publicerad: klockan 11:58:03.
Arkiverad under: Allmänt

Vi har ingen smitta..
men läkarna misstänker att Tindra fått mask. Vilket innebär att man måste "sanera" hela sitt hem, särskilt sovrummen. Eftersom maskarna lägger ägg så kan det hamna i sängkläder (vilket gör att man måste byta sängkläder ofta), i damm, i husdjurens päls osv osv. Dessutom behövdes hela familjen medicineras då det är väldigt smittsamt. Det svåraste har varit att få i Tindra medicinen då barnens var flytande, hon spottar och fräser så den far ut överallt. Medicinen är röd till färgen och den går inte bort om den kommer på tex toalettgolvet..har jag märkt. Svaga ljusa rosa fläckar återstår.

Mask smittar genom livsmedel etc. Tex om dom ätit köttfärs som inte varit ordentligt tillagad kan dom få mask.

Ska kolla på apoteket idag om det finns suppar, det skulle ha varit det absolut bästa. Annars får jag ringa till vårdcentralen eller sjukhusrådgivningen och be om en annan medicin.

Nu ska jag ge barnen en smörgås...vi har käkat tomtegröt här. =)

Vi låg länge idag och startade morgonen lugnt med att kika på den nya filmen Tingeling...den var så mysig.



Publicerad: klockan 11:27:32.
Arkiverad under: Allmänt

Ett okänt antal timmar senare..
sitter man här igen...jag är klar med städandet uppe. Total sanering var det som gällde. Och nu är det klart! Det var riktigt jobbigt. Men sedan kom min underbara andra hälft hem och vände i dörren nästan, han drog iväg och handlade lite sånt som man behöver ibland, typ toapapper och tvättlappar och sånt roligt. Så köpte han en bit choklad till mig! Älsklingen...

Vi hjälptes åt att tvätta ren kissarna oxå, dom skulle tydligen oxå saneras på order från sjukvården. Så nu har vi rent hus och husdjur här. Det gick bättre än förväntat, vi fick inte ens ett klösmärke.

Imorgon är en annan dag...då ska jag och barnen vara hemma, vet inte hur många dagar det kommer bli beror lite på när vi vet att vi inte smittas längre. Jag ska passa på att göra sånt jag inte hinner annars, ni vet sånt där tråkigt som ändå måste göras, tvätta, diska och städa lite nere. Och om man har tur så hinner man med lite vila och en hel del mys med barnen. ;-)

Nepp nu  funderar jag helt allvarligt på att dejta kudden, gissar på att jag kommer sova som en stock inatt...eller snarare...jag hoppas jag kommer sova som en stock inatt.  Det skulle behövas. =)

Take it easy..eller som det står på vägskyltarna i Thailand...Drive Fast Be Careful!  Mycket logiskt.











Publicerad: klockan 23:43:00.
Arkiverad under: Allmänt

Vi vet vad som är fel!

Nu har vi förmodligen fått veta vad problemet är för Tindra, eller det kan vara 2 saker. Så nu har vi köpt medicin och ska se om hon blir bättre av den, annars får vi nog åka på sjukan någon dag framöver.

Hämtade hem Adrian för en stund sedan oxå och sedan skjutsade vi tillbaka A på jobbet. Jag gillar Apotekets kunniga personal, "vårt" apotek har en tjej som är superduktig och verkligen jättetrevlig, så vi fick bra hjälp och råd därifrån idag! Tack.

Jag ska alldeles strax kocka ihop lite middag här...får se vad vi hittar på för något idag. Sedan ska här städas, bort med all sjuka och bakterier. Vet dock inte hur jag ska orka allt detta då jag sovit i cirka 4 timmar inatt/idag..men det måste göras har jag fått höra av sjukvården.

Nej som sagt först lite mat i magen och kanske lite mer energy! =) Det andra tar jag itu med efteråt.
Kram



Publicerad: klockan 15:25:59.
Arkiverad under: Allmänt

Min lilla sjukling.
Idag är jag och min lilla skatt Tindra hemma. Natten har varit rent utav hemsk, aldrig någonsin har Tindra haft så ont. Det gjorde så ont i hjärtat på mig när jag hörde henne. Jag ringde sjukhuset klockan 1 inatt, dom ville att vi skulle ge smärtlindring och se om det hjälpte. Så A drog iväg till sjukan och hämtade medicin mitt i natten. Den hjälpte en del, vi somnade efter 4.19.... Så inte är vi någe piggare idag heller. Tindra sussar sött bredvid mig och jag tror jag ska sova en stund till jag med så man orkar med resten av dagen. Vi fick ingen tid på vårdcentralen, hon hänvisade till sjukhusrådgivningen som öppnar klockan 18. Sjukhusrådgivningen tyckte inte att hon ska behöva vänta så länge så dom hänvisade mig till barnkliniken. Och nu ligger vi och väntar på att barnkliniken ska ringa upp oss så får vi se om vi får en tid där, annars blir det sjukan ikväll. Min stackars söta tjej!

Dags att vila lite till...
Ciao!



Våran nyfldda Tindra sussar sött.....tänk att det snart är 3 år sedan! <3

Publicerad: klockan 11:20:22.
Arkiverad under: Allmänt

Brush your shoulders off!
Måndag...sega måndag!
Imorse hade jag svårt att dra mig upp ur sängen, trött, tröttare, tröttast. Men till slut kom vi upp och det gick bra imorse, småtrollen var duktiga att klä sig. Så allt flöt på riktigt bra.
Idag jobbade jag & Jonas ensamma då dom andra var på utbildning..körde en liten tävling emot Marcus och Kalle inne i stan om vem som skulle sälja mest till lunch. Vi förlorade med hästlängder...det är juh alltid mest folk i stan dagtid och hos oss är det mest kvällstid. Suckers! ;-)

Sedan drog man hemåt vid 14.30...härligt! Tänkte lägga mig och sova men sedan kom jag på att vi lovat att hälsa på hos pappa och Eva. Så vi drog iväg dit, fick lite fika och tårta och satt och surrade massor. Dom åker till Teneriffa om 2 veckor. Härligt! Tänk om man kunde följa med... ;-) Saknar faktiskt värmen..även om jag kan tycka vintern är mysig.

Vi kom hem vid 19-tiden så då var det bara att göra barnen redo för att sova. Så nu tänker jag gå och lägga mig själver oxå. Kanske man vaknar upp piggare imorgon? =) Trots att klockan är på tok för mycket just nu. Jag och Alex har suttit och pratat och skrattat så tiden sprang iväg...mysigt! Älskar dig hjärtat <3

Och förresten...Tack mamma för du vet vad! Du är underbar. Puss!

Publicerad: klockan 00:06:12.
Arkiverad under: Allmänt

Grattis på Farsdag!
Vill jag idag först och främst önska min make och mina barns far! Han är en pappa som ställer upp och alltid finns här för sina barn. Han ger en massa kärlek och glädje till oss, han är helt enkelt den PERFEKTA pappan!! Vi älskar dig gubben!! GRATTIS PÅ DIN FARSDAG!

Nästa Grattis går till min egen pappa...! Tack för att du finns..och ställer upp! Imorgon så kommer vi och hälsar på oavsett vad!?

Ett Grattis går oxå till min "styvpappa" Anders...det är oxå en pappa som gör allt för sina barn! Grattis Anders!

Och sedan till alla er andra pappor som är värda den titeln...Stort Grattis!




Och hur har vi firat idag då?
Idag jobbade A till 17.00 så när han kom hem fick han presenter, eller snarare överröstes av presenter från barnen..dom hade ritat teckningar. Sedan fick han 3 säsonger av Prison Break av oss. Därefter bakade vi ihop kladdkaka och åt tillsammans med lite grädde. Smaskens! Förhoppningsvis kommer det en försenad present till imorgon oxå. =)

Kram!

Publicerad: klockan 20:13:16.
Arkiverad under: Allmänt

Ännu ett..
anfall fick jag igår med min j*kla mage. Jag blir superdålig och även idag dagen efter mår jag dåligt, svettningar och illamående. Så vi får se hur det går när man äter mat idag då?! Kan hoppas att jag får behålla den utan magont. Läkarna hann inte hitta felet igår heller då jag fick träffa kirurgen 6 timmar efter anfallet startade, vilket innebär att det hinner gå över. Så jag är inge närmare en lösning, nästa gång jag får ont så ska jag åka upp PÅ EN GÅNG! Får väl hoppas att det går bättre då då, för igår fick vi åka hela familjen då jag absolut inte kan köra, jag kan inte stå upprätt ens. Man kanske måste ta ambulans då?! Jaja...det enda jag vet är att det kommer hända igen. Tyvärr. Nånting är riktigt fel med magen och frågan är om det är gallan?!

Det är iaf min förklaring till dåligt uppdaterande i bloggen. Vi kom hem 22.30 igår kväll med två trötta barn och en mamma som stupade i säng.

Idag hade vi tänkt åka till pappa och Eva och fira Evas födelsedag...men tyvärr kunde vi inte det då min kropp inte vill vara med riktigt. Så jag blir liggande idag igen. Har försökt städa vilket resulterade i att jag sprang mellan sängen och rummen och plockade ihop så mycket jag hann och kunde innan jag höll på att kräkas. Barnen var gulliga och försökte hjälpa mig en stund iaf. Så nu sitter jag här och känner att jag måste ta en dusch...om jag orkar ta mig in!

Svärmor kommer hit ikväll med farbror Julian och hans tjej Natalie och faster Fredrika. Så det blir nog en lugn kväll och kanske lite filmtittande. Tur att dom vet att jag inte ens orkar kliva upp iaf.

Imorgon ska vi försöka åka bort till pappa iaf och Gratta Eva. Jag hoppas jag är bra imorgon igen...
Tråkigt inlägg...men så har vi det idag. =)

Publicerad: klockan 16:12:36.
Arkiverad under: Allmänt

Aristocats..
Jag och Tindra hade supermysigt förut då killarna satt och spelade tv-spel efter middagen. Vi gick upp och la oss och kollade på Aristocats tillsammans. Och vi hade det så mysigt jag och min lilla prinsessa! Det är lyx på en vardag, att hinna med att njuta och mysa med varandra..

Nu kommer jag alldeles strax att slumra in, så jag tänker passa på att mysa med Alex en stund innan...!
Fredag imorgon igen..härligt!
Kramar och sov gott!


Publicerad: klockan 21:38:01.
Arkiverad under: Allmänt

Farsdag <3
På söndag är det farsdag och trots att A jobbar så vill vi gärna hitta på nåt kul och ge honom en fin present, med andra ord skämma bort barnens pappa. Vet ni varför?  Jo för han är världens bästa pappa...!! Jag får nog spinna vidare på detta...

Kommer inte avslöja vad det blir då han kan få för sig att kika in på bloggen.. ;-P

Kram!



Publicerad: klockan 20:07:26.
Arkiverad under: Allmänt

Another day in paradise...
..vi har ätit och plockat undan i köket. Pannkaka med sylt och grädde..barnen blev lyckliga.

Idag har jag hunnit träffa Jessica en stund oxå, vi satt och surrade massor som vanligt och det blir alltid massor med skratt och tok. Tack gumman för en super lunch! =)

Annars har det inte hänt mycket idag, bara jobb. Men det är juh helt okej det oxå. =)

Funderade på att träna idag men jag vet inte om det blir av, annars tar jag det på måndag. Och just det ja, blev tillfrågad om jag ska vara med i Vasaloppet i år,...hahah...det vore väl nåt det! Vi får se vad som händer framöver. ;-)

Kram



Publicerad: klockan 17:29:41.
Arkiverad under: Allmänt

God morgon!
Morgonen var lite kaotisk...jag var på tok för trött för att ens höra klockan ringa och när vi till slut tog oss upp var klockan redan 7.05 och då kommer man inte hinna börja klockan 8. Så vi har haft en lugn morgon och jag kom till jobbet 8.40. =)

Näpp nu är det dags att sätta igång att jobba igen.
Over and....

Publicerad: klockan 09:15:03.
Arkiverad under: Allmänt

Slumra in..
det ska jag alldeles strax göra nu, så man orkar upp imorgon igen. Ska försöka vara på jobbet till klockan 8 så får jag sluta klockan 15. Inte illa! ;-) 
 
Ikväll har jag hunnit surra en sväng med Jessica, och sedan låg jag och kikade på Greys med Tindra tätt intill. Hon har väldigt jobbigt på kvällarna nu, hon är så trött men har svårt att komma till ro. Så ikväll vid 21 då hon fortfarande var vaken så fick hon sova bredvid mamma. Mysigt!

Nepp dags att knyta sig...men först lite kvällsfika kanske?
Over and out!

Just det ja.... Barack Obama är USA:s nya president! Jaaa.... GRATTIS!!! Fast jag måste säga att då vi var i Thailand och dom få gånger vi tittade på tvn så visade dom bara McCain...så jag och Alex tyckte väl inte att han verkade så tokig heller. Men jag gillar att det till slut blev Barack.



Publicerad: klockan 22:22:44.
Arkiverad under: Allmänt

Att vända det negativa till nåt positivt!

Efter Bamsegympan idag på vägen hem i bilen så kom jag på en väldigt rolig idé, jag skulle vara sjukt positiv till allt! Sagt och gjort, där satt jag i bilen, överpositiv, med en maken vid min sida som skrattade åt hur knäpp hans fru blivit och två barn i baksätet som förundrades över vad det är med mamma!? Ja nu låter det som att jag aldrig är positiv och så är inte fallet, men nu överdrev jag positivitet i all den kraft jag kunde. Och kul hade vi. =) Adrian skrattade gott åt mig när han halvt grinande bad mig hjälpa honom ta av skorna, för han orkade minsann inte.

Och mitt svar var: "Självklart min lille gubbe, jag älskar att hjälpa dig av med skorna, jag tycker bara det är sååå kul!"

Ja vi hade såklart fler exempel, men det känns inte lika skojj att skriva dom så därför har jag istället kommit på att jag en gång i veckan ska ta det negativaste som hänt under den gångna veckan och skriva ner här, men jag ska skriva ner dom i en positiv mening.

Till exempel.... Idag fick jag luncha ensam då varken Martina eller Jessica eller Johanna var på jobbet....men istället hann jag med att prata med Jessica i telefonen och sedan en snabbis med Alex. Därefter fick jag min mat den godaste rätten av dom alla, bränd pyttipanna, och det slank snabbt ner i magen. Min underhållning bestod av en massa pensionärer som spelade bowling och "high fivade" varandra...visst ni att pensionärer high fivar?! Det hade jag inte en aning om men se vad man kan lära sig ensam på en 45-minuters lunch! Amazing....



Publicerad: klockan 20:55:56.
Arkiverad under: Allmänt

Semester från dagis?!
Läs denna Krönika. Nu vill dom införa semester i 5 veckor för dagisbarn, vilket jag kan förstå och mina barn kommer kunna ha semester. Och det tycker jag dom ska ha. Men det mest knepiga för alla föräldrar blir nog om dom inför att barn inte ska behöva vara på dagis mer än 40 timmar i veckan?! Hur gör man då som förälder om båda jobbar heltid? Tänk på alla som inte har släktingar i närheten att få hjälp av eller dom ensamstående?!  Barnen ska inte behöva vara på dagis mer än nödvändigt, så långt kan jag hålla med. Men hur populär blir man som förälder gentemot arbetsgivarna när man ständigt måste be om att få gå tidigare?

Tur att jag jobbar 75% än...annars hade vi nog aldrig lyckats få ihop dagarna. =) Nu jobbar jag dessutom alltid till senast 16.00...inge kunde vara gladare än jag över mitt nya schema!! =)

Vad tycker ni?


Tindras favoritreklam just nu...hon tycker den är superkul!

Publicerad: klockan 20:39:42.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma...
och idag har man fått en del gjort på jobbet. Klev upp klockan 6.40 imorse, trött. Men sedan kom man igång och jag och barnen fikade innan dagis. Karin var förbi på jobbet med hennes och Marcus lilla bebis, åhh vad det var mysigt att hålla den lilla. =) Man blir allt bra bebis-sjuk när man ser så små... ;-)

Nu sitter Adrian och ropar åt mig att jag ska komma och spela lite med honom. Maken och Tindra står i köket och lagar mat, Köttfärssås & Spagetti. Skönt att Alex är på benen igen oxå. Ikväll blir det bamsegympa.

Hörs senare!
Adios!


Publicerad: klockan 16:21:54.
Arkiverad under: Allmänt

Alldeles strax dags att sova.
Och inte hann vi med någon riktig egentid här ikväll, men ibland är det juh så och huvudsaken är att barnen somnar in lugna. Tindra hade supersvårt att somna, hon har precis somnat och kommer säkert vara supertrött imorgon, får nog säga till på dagis om att hon måste få sova en stund extra.

Tvätten var det enda som jag hann med här ikväll när vi har haft fullt upp med att lägga våra småtroll. Men imorgon är det en ny dag med ny energi och nya möjligheter.

Nu ska jag flörta till mig lite massage... ;-)

Kram!!

Ps....Jessica jag hoppas det gick bra för er med alla brandbilar och sirener! ;-)



Publicerad: klockan 22:46:34.
Arkiverad under: Allmänt

Denna är ganska rolig...


Publicerad: klockan 18:34:44.
Arkiverad under: Allmänt

Happy Mom!
Äntligen är jag frisk igen. Imorgon blir det jobb, drog iväg till Ica förut efter att jag hämtat hem barnen. Det blev en hel del handlat, härligt. Så nu har jag helt plötsligt en massa energi över här, funderar på vad jag ska börja ta itu med här hemma? Det finns en hel del ställen att plocka och fixa med här nu.

När ni handlar, handlar ni ekologiskt?? Jag har verkligen börjat handla mer och mer ekologiskt... För någon vecka sedan såg jag och maken ett program med Jamie Oliwer, han visade hur burhöns respektive frigående höns behandlades. Det var hemskt att se! Jag var och är mycket glad över att jag köper ekologiska ägg från frigående höns numera. Men sen tycker jag det är skillnad på smaken oxå!  Usch för hur dom behandlar en del djur.

Nu ska jag gör lite nytta här hemma, först ta och vika ren-tvätten sedan får vi se om jag hinner sätta fart med trappan, det är på tiden att vi får klar den nu. ;-)

Kram

Publicerad: klockan 17:48:14.
Arkiverad under: Allmänt

Julklappar?!
Har inte vi börjat köpa än, men jag har idag börjat kolla åt barnen iaf.
Idag har jag varit hemma och vilat mig, inte varit pigg alls. Men på bättringsvägen så orkar man vara uppe imorgon så blir det jobb igen. Idag har jag haft yrsel och svettningar så fort jag varit på benen. Inge vidare.

Ska nog ta och ringa vårdcentralen imorgon och få en tid till läkaren angående min mage. Så man får den ordentligt utredd framöver.

Nepp dags att gå och sussa...sleep tight!

Publicerad: klockan 22:04:47.
Arkiverad under: Allmänt

Blogginlägg som försvinner..
gissa om man blir less då man skrivit ett långt inlägg om helgen som försvinner?!

Som ni märkt har jag inte skrivit mycket i helgen. Det beror endast på att jag varit sjuk och därför inte haft ork. Igår kväll föll jag i någon märklig dvala. Jag fick någon släng av magsjuka med lite magkatarr och därpå en nypa illamående och återkommande feberkänningar. Visst låter det härligt? Jag kunde inte gå rak, kröp i fosterställning till toaletten och hoppades att det skulle gå över. Idag har jag försökt göra behövliga saker såsom tvätta, plocka undan i köket osv... men så fort jag kliver upp ur soffan så blir det hela havet stormar i huvudet, svetten rinner om mig och jag rusar till soffan och lägger mig en stund innan jag får för mig att jag "måste" göra nåt igen. Inte så himla kul att vara sjuk.

Annars var helgen helt underbar. Igår vaknade vi av att vår prins väckte oss och berättade att han klätt på sig och städat sitt och Tindras rum. Snacka om överraskning, vi blev så stolta av charmprinsen vår!
Därefter bestämde vi oss för att åka till Drakborgen, där lekte vi och hoppade hela dagen lång. När vi kom hem drog Alex
iväg och spelade badminton med Per. När han återvände hem var jag lam av smärta! Så det blev en tidig kväll igår. Och jag tänker lägga mig nu strax, jag har fruktansvärd huvudvärk...

Så nu ska här mysas med maken en stund innan man slocknar. Hoppas ni får en härlig kväll!!
Kram


Adrian som bebis


Lilla tindragumman...

Publicerad: klockan 22:09:18.
Arkiverad under: Allmänt

Dixie Chicks...
Denna låt är underbar...

Publicerad: klockan 15:26:41.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0