TRESemmé
Idag då jag var och handlade på ICA så hittade jag dom nya produkterna ifrån TRESemme i butiken. Jag köpte både Schampoo och Balsam. Vilka flaskor alltså! Dom är juh enorma, kommer räcka ett bra tag framöver, dessutom var dom billig, 90 kr för 900 ml. Det kommer räcka ett bra tag framöver. Annars köper man dyra frisörschampoon eller "billiga" små för 20 kr st, och dom räcker inte alls så länge. 




Nu kan du köpa proffsprodukter av salongskvalitét på mataffären - men med en mycket lägre prislapp.

Känt från Project Runway, har TRESemmé - som från början var ett salongsmärke - gjort succé över hela världen. Det rankas högt bland topp-tio-varumärkena i samtliga länder där det säljs, och i en jämförelse med erkända toppmärket Redken, fick TRESemmé likvärdiga eller t o m bättre betyg på samtliga punkter.

Märket erbjuder en serie av shampoo, balsam, inpackningar och stylingprodukter för alla olika hårtyper, och de kommer i härligt salongsstora 900ml-förpackningar.



Publicerad: klockan 18:17:04.
Arkiverad under: Allmänt

Höststädning..
Ni kommer sakta men säkert märka lite förändringar här på bloggen,
vi bygger om som man så fint brukar säga. ;)

Min lilla-duktiga-syster hjälper mig med detta. :)

Idag har jag hunnit med att storhandla, äntligen kan jag säga. Det behövdes då kyl och frys stod gapande tomma och jag har inte orkat göra det förrän idag. Men så när jag kommer hem känner jag vilka sammandragningar jag fick av detta tunga, ont ont ont i magen gör det. Kvällen ska gå åt till att ligga och vila så mycket jag bara kan, Alex ska spela innebandy ikväll, så det är jag och barnen på tu man hand. Vi får hoppas att barnen somnar snabbt och att man slipper springa mycket.

Visst kan jag ringa gubben och säga att jag har ont och att han får komma hem istället men jag tror jag klarar mig och dessutom är det hans första träning, nytt lag och allt. Han behöver få röra på sig. :)

Dags att fortsätta med middagen, Kyckling och Pommes kör vi på här idag..

Publicerad: klockan 17:30:08.
Arkiverad under: Allmänt

Tidiga mornar - Sena nätter.
Jag börjar så smått fundera hur detta ska gå? Redan nu, har jag svårt att andas om kvällarna, det trycker, klämmer och drar i magen. Jag har kuddar ungefär runt hela min ena halva av kroppen. Ligger och pustar och frustar och så ligger gubben bredvid, mysig som bara han är och smeker magen och knådar ryggen och bara håller om en. Så somnar man till sist och hinner sova en liten stund innan kisspauserna vankas till och från under natten. Jag har en aning om varför jag är trött och slut om dagarna. ;) Men det känns väldigt bra i övrigt, jag njuter av magen och bebis som busar därinne. Men det börjar helt klart bli tungt nu.

Vi har alltså landat på 25 fulla veckor och 1 dag idag...15 veckor kvar med andra ord, ja +-2, men det räknar vi mest på sluttampen. 15 veckor, inte alls länge kvar, fast jag medger att det ibland känns som en evighet men jag sysselsätter mig till fullo här hemma medans. ;)

Jag har lyckats sälja mitt skåp..Weeiii...!! Ni skulle bara veta hur glad jag är. Det som bara stod i vägen och nu ska det bort. :) Dessutom hamnar dom pengarna i tvättmaskins-sparandet. Snart, snart blir det ny tvättmaskin. Ska ner och vika tvätt och plocka undan lite i tvättstugan så att det är rent och snyggt tills vi ska hämta en ny maskin. Bara att plugga in den sen. ;)

Idag är jag hundvakt igen, det är riktigt härligt att ha någon som "drar" ut en i friskluften, men det är rätt skönt att få lämna igen dom oxå. Låna en hund är alldeles perfekt lagom! :)

Nu ska jag vila en stund innan vi ska ut på en liten promenad igen. Nästa promenad åker mössan på. Brr så kallt det blivit....



Bild från i somras..

Publicerad: klockan 11:54:14.
Arkiverad under: Allmänt

Underbara Lördagskväll.
Igår blev jag bortskämd av min kära make. Och inte så lite heller. Han kom och frågade hur jag mådde, jag berättade om min otroligt onda rygg som jag hade igår kväll. Han gick och tappade upp ett bad, mycket hett sådant. Tömde i lite badskum, tände ljus och satt upp runt badkaret, släckte ner och hämtade en kall handduk som jag kunde badda pannan med när jag tyckte det blev för varmt. Så där låg jag i ett hett bad med min Mama Gravidbibel och en alkoholfri öl. Han skrattade lite gott åt mig då jag kom med ölen och tyckte att det såg väldigt dumt ut. ;) När jag sedan klev upp somnade jag gott på soffan.. den onda ryggen mådde mycket bättre. Och innan jag somnade hade räkan show i magen..mycket underhållande. Lilla mirakel! Livets mirakel!

Inatt har vi dock vaknat av både det ena och det andra, Adrian drömde mardrömmar. Och var vaken ett bra tag pga dessa, stackarn. Tindra vaknade och grät en skvätt..! Så jobbigt när dom är ledsna, det gör ont i mammahjärtat på en.

Idag har Adrian kompis här, Albin. Tindra är inte alls nå glad idag, hon är ledsen och grinig. Men man kan inte alltid ha bra dagar. Så jag ska se om hon och jag kan hitta på något mysigt och lugnt. Kanske hon skulle behövt sova en stund, hon som aldrig sover om dagarna numera, men ibland är man trött och kan behöva det.

Annars är planerna för dagen inte många, vi är lediga och njuter till fullo utav det. Alex jobbar och sliter han och vi längtar tills han kommer hem igen. Skönt att dom går kortare dagar på söndagar så vid 17.15 är han nog hemma igen. Det är skönt oxå att vi "bara" har två kissar igen..visst saknar man dom små ulltussarna men det är bra skönt som det är nu.


Lill Tussen som jag ville ha kvar..men jag vet att han fick ett superbra hem nu!

Publicerad: klockan 11:27:38.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag.

Gårdagen blev som planerat. Om man bortser från badet, jag hann inte ta något bad men låg på soffan och vilade så mycket jag kunde. Gjorde iordning Toast Skagen åt maken som blev väldigt glad, det såg väldigt gott ut. Jag är juh inte så förtjust i varken fisk eller andra havsdjur. Så han fick den skagenröran för sig själv. ;) Men gissa om han blev överraskad när han insåg att jag gjort den alldeles själv, eftersom jag inte äter det själv så antog han att jag köpt färdig, men färdigt är väl aldrig lika gott som hemmagjort?! ;) Han åt och verkade nöjd. :)

Så såg vi film, Blown Apart, den var helt okej..väldigt tragisk film. Innan gubben kom hem hann jag med att städa nedervåningen oxå, så han kom hem till ett rent och gott luktande hem. Tror han tyckte det var väldigt skönt efter jobbet. Och så serverade jag honom lite vin och Toast Skagen på det då. ;) Det är det lilla extra som man måste ta vara på i vardagen.

Idag kom Lexi hit, en liten söt vovve som vi förhoppningsvis ska vara lite hundvakt åt framöver. Hon är en riktig sötnos. Nyfiken på kissarna som fräser och då går hon därifrån, men dom är inte jätterädda. Smulan till exempel ligger på nedersta trappsteget och luktar på hunden och blir hunden för ivrig, fräser hon ifrån.

Så vi har hunnit skickat iväg sista kattungen idag oxå..så nu är alla småkissarna borta. Men det har känts otroligt bra med alla dom nya ägarna. Vi har även hunnit varit ute på promenad med vovven och lekt i lekparken. Helen har varit här en sväng och jag fick låna Gravid-mamma-kjol av henne. Tack snälla söta.

Tror jag ska ta en runda här utanför med vovven igen innan hennes husse kommer klockan 16. Så skönt att komma ut och få röra på sig.

Hoppas ni har en lika fin lördag som oss!!




Publicerad: klockan 15:28:24.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken dag!
Jag har inte haft en lugn stund. Vaknade klockan 8.30 trots att maken gav mig sovmorgon..otroligt jobbigt att inte kunna sova när man väl kan?! Så jag klev upp och hoppade in i duschen och gjorde mig klar. Klockan 11.45 kom jag iväg hemifrån. Först åkte jag förbi Alex jobb och hörde om han var sugen på att luncha med mig, lite mys sådär på dagen. ;) Så vi åt lite mat och sedan var jag "tvungen" att köpa dammsugarpåsar och såg korgarna dom hade med film, så det blev 4 barnfilmer för 29 kr/st.

Ner på H&M och köpte mig 3 gravidlinnen då jag inte har något som täcker magen längre.. ;) Sprang på Johanna och Karln hennes på H&M, så kul! Länge sen vi sågs nu vännen. Sedan drog jag iväg in till stan och köpte vårt babyskydd. Så äntligen har första saken till bebis inhandlats! Tror ni det kändes lite overkligt när man gick till bilen med denna sak i handen! Huga vad vi längtas nu.

Tillbaka till Alex och lämnade lite pengar så han kunde käka lite senare idag igen. När jag kommer ut så möter jag Martina, och det var då inte heller igår! Superkul, en snabbis sådär innan vi rusade åt varsitt håll igen. Jag hämtade hem barnen och sedan handlades det lite mat, lite vin till gubben och en del annat som behövdes.

Behöver jag säga att det känns som att kroppen ska ramla isär i tusen smådelar?? ;) Det börjar bli tungt. Ska kanske få vara hundvakt om dagarna oxå, vi får väl se framöver om det blir så eller inte. :)

Nu ska jag göra barnen redo för kvällen och sedan blir det mys innan det är sovdags, ikväll ska jag bjuda maken på lite Toast Skagen och Vin tänkte jag och för mig blir det förhoppningsvis ett hett bad!
Sköna fredag!!


Publicerad: klockan 18:37:49.
Arkiverad under: Allmänt

Skallebank och kattungar.

Phu...idag är man på benen igen. Dock med ett huvud tungt som sten. Iförrgår fick jag huvudvärk som inte var av denna värld, jag har aldrig tidigare haft så ont. Ringde till MVC, gick inte att kopplas fram, ringde kvinnokliniken och fick lämna meddelande om att dom skulle ringa upp, ringde mvc igen för typ 6:e gången och kom äntligen fram. Fick inte prata med min BM utan fick en undersköterska på linjen som inte ville att jag skulle komma dit. Inte en tanke på att man kan få havandeskapsförgiftning där inte. Så hon tyckte jag skulle ringa min Vårdcentral, som att det någonsin finns en tid där?! Så fort jag lade på ringde KK upp och jag berättade vad jag nyss fått för besked och att jag nu ska ringa VC, det tyckte hon inte alls att jag skulle göra utan hon ville att jag skulle ringa förlossningen. Sagt och gjort...en halvtimme senare var jag på sjukhuset för koll. Det mesta såg väl bra ut och som det är nu tyder det inte på havandeskapsförgiftning. Tack och lov! Men jag ska boka tid i veckan för att komma och lämna in blodtryck och urinprov och se så att det ser bra ut.

Blev sedan skjutsad ner till Medicin på akuten där jag blev undersökt. Jag låg till sist och grät av alla ljud runt omkring mig, det gjorde så ont. Dom "tror" att det är graviditetsmigrän men får jag domningar och stickningar i händerna igen så ska jag upp för mer undersökningar. Kom hem igår kväll klockan 22 ungefär, efter 7 timmar på akuten. Tom i magen var jag efter en dag utan något i magen.

Håller på att sälja kisseungar oxå.. alla är tingade nu och vi har två kvar hemma, en ska iväg i eftermiddag!
Nu ska jag prata i telefonen med mamsen som ringde nyss.
Kram ♥



Publicerad: klockan 11:08:31.
Arkiverad under: Allmänt

Borta bra..Hemma bäst.
Nu är vi hemma igen, kom hem redan igår under dagen men hade fullt upp hela tiden från att vi anlände till Sundsvall.

Vi kämpade på in i det sista med Freddans rum, hann inte riktigt med allt som vi skulle men det var väldigt fint på rummet när vi var tvungna att åka hemåt. Vi hade målat hennes säng vit, hon fick ett gulligt begagnat men renoverat sängbord. Ett nytt skrivbord blev det oxå, sedan fyndade vi en massa smått och gott som skulle in dit. Hon fick oxå en fondvägg, väldigt fin vägg. Dock inte så jättefin upptill, slöa knivar är ingen höjdare då man skär till tapeten och den är blöt men både jag och svärmor var mäkta stolta då det var första gången vi tapetserade. :) Jag sa till svärmor att hon får köpa bredare lister till taket så syns det inte. ;)

I Kramfors har jag lyckats fynda lite smått och gott, vi har gått på loppisar och jag har hittat en tallrikshylla, en lampa till Tindras rum och en del annat småkraffs. Hittade även tapeter till Stumpans rum, mycket billigt och bra! Hade tänkt att hon skulle få en fondvägg oxå men nu vet jag inte om hon ska få det eller ej, har fått en annan bra idé istället som kanske blir finare. Men tapeter för 175 kr till ett helt rum känns som ett väldigt bra pris. ;)

Igår när vi kom till Sundsvall så fick jag och Tindra rusa in på Bamsegympan, Tindras första gång och hon tyckte det var så ROLIGT! Lyckliga stora tjejen. ;) När vi kom hem packades bilen ur, och sedan drog jag iväg igen med första kattungen till dess nya ägare. Det kändes riktigt jobbigt, men den kommer få det superbra. Idag hoppas jag att Alex arbetskamrat vill hämta hem den andra. :) 

Kom hem vid 19-tiden igår kväll och köpte med mig lite mat åt hela familjen. Vi hade inte hunnit med oss alls. Jag har inte hunnit handla heller. Så Alex fick dra iväg en snabbis sent på kvällen och handla det mest nödvändiga.. när han kom hem så låg jag på soffan och sov djupt. Helt slut efter helgen och veckan som varit, det har varit full fart hela tiden och ingen tid till vila. Så det ska prioriteras denna vecka tänkte jag, för nu har jag ont..foglossning känns det som. Och det gör ont hela tiden, foglossningen har ju inte varit ett problem förrän nu men jag anar att det är veckans aktiviteter som gjort sitt. 

Nu ska jag mysa med barnen...ikväll blir det Medialkväll igen. Längtas efter att göra något för mig själv. :) 
 

Publicerad: klockan 12:02:41.
Arkiverad under: Allmänt

Vi är hos svärmor...
åker hem efter helgen. Vi for upp igår och hann med att först gå en sväng på loppis och sedan iväg på trivselkväll på Freddans skola. Där var det aktiviteter, hoppborg, kasta boll, kasta pil, ponnyridning osv.. Dock var det superkallt! Så vi stod ut en timme innan vi höll på att förfrysa trots mycket kläder..

Barnen hade lite svårt att somna igår kväll och inatt gnydde Tindra..nästan så hon grät, men det räckte med att jag höll om henne så lugnade det ned sig, förmodligen någon hemsk dröm?!

Vi saknar pappa Alex dock..otroligt mycket!! Vi har inte träffat honom så mycket i veckan som varit då han jobbat otroligt mycket och vi for som sagt igår. Men på söndag får vi mysa desto mer.

Planen för dagen är att åka på en annan loppis och se om vi kan fynda nåt..vi ska sätta igång och göra fint på Freddans rum tills hon kommer hem från pappa sin på söndag. Alex mamma kan nämligen bo kvar i huset så istället för att packa och städa här så ska vi packa upp och fixa. :)

Nej dags att fara...hoppas ni får en toppendag!
Ps Det blir dåligt med bilder under dessa dagar då jag glömde kamera. :/

Publicerad: klockan 12:27:12.
Arkiverad under: Allmänt

Sweet..
Idag har vi haft tidig morgon, iallafall för att vara hemma hos oss. Klockan 7.30 vaknade vi till här hemma, eller då kom Tindra in. Jag frågade henne om vi skulle ta och kliva upp och klä på oss och fick till svar: "Snart mamma, om 9 sekunder" Hahaha..sötaste tjejen! Vet inte vad hon fick det ifrån, men det lät väl bra kanske?! ;)

Sedan gav jag mig iväg, hade ett möte med handels denna morgon, men det var inget särskilt. Sedan promenerade vi tillbaka till rehabliteringen, drack te och fortsatte med en massa annat, lite diskussioner och så. Tycker det är riktigt bra faktiskt, en liten grupp och går igenom många "självklara" saker men man får ett litet annat perspektiv på saker när man sitter och diskuterar sådär. :)

Igår kväll tog jag itu med toaletten uppe, det blev otroligt rent och fint...kan säga att det var alltför länge sedan vi tog itu med den innan. Så skillnaden var enorm. :)

Hämtade hem barnen tidigare idag och har precis blivit klar med Tindras hår här. Det går nämligen löss på dagis..igen. Så nu vill jag helst inte släppa iväg dom dit imorgon igen, uff..löss är inte kul. Så klippte jag stumpans hår på samma gång, så hon är nyklippt och lusfri. Ska kolla igenom Addes hår oxå men först ska vi äta lite middag, har två griniga och trötta barn här just nu. Får väl se om det blir någon bamsegympa ikväll? Det beror på om Adrians hår är lusfritt oxå, annars får vi nog hoppa över denna gång.

Dags att sätta fart med middagen, det blir spagetti och köttfärssås! Gottigt värre. ;)



Publicerad: klockan 15:58:58.
Arkiverad under: Allmänt

Jag känner mig inspirerad.
Vet inte om det är hösten och den friska luften som kommer med denna inspiration? Jag är så inspirerad att göra saker här hemma nu..göra fint och hemtrevligt och mysigt. Göra om och förnya. Jag älskar att ta gamla saker och renovera och göra fina..jag har mycket planer på vad jag vill göra med hemmet, visade maken igår och han såg positivt överraskad ut. Han var skeptisk på en del förslag men så letar man fram en bild och med ens så gillar han det. ;) Han gillade klädkammaren oxå.

Vi går in i ny bebisvecka idag, 23 fulla veckor och nu börjar vecka 24! Förstår ni hur fort det går? Känns som att det var igår jag berättade på bloggen att vi skulle få en till liten. Igår kväll låg vi och kikade på magen och den underhållning bebis gav oss...magen studsar åt olika håll och Alex ligger bredvid och käkar popcorn medans han säger "Wow, ohhh titta, shit" osv... min mage är en freakshow minst sagt. Och okej, jag överdrev med popcorn biten. ;) Vi hade det iaf väldigt mysigt.  


Vecka 24

Kroppen:
Om du hittills inte funderat så mycket över det här med att vänta barn, blir det mer uppenbart nu när magen blir större. Du har nu gått upp 5–7 kilo, vissa ännu mer. Det är vanligt med ryggproblem, till exempel att du känner dig trött eller har ont i svanken. Foglossning är en annan vanlig åkomma under graviditeten. Det beror på att brosket i fogarna som håller ihop bäckenbenen luckras upp något av graviditetshormonerna för att ge plats åt barnet när det sedan ska födas. Man blir överrörlig i bäckenlederna och kan få smärta och inflammation när bäckenbenen gnider mot varandra. Skulle det drabba dig får du försöka ta det lugnare och anpassa dig till vad kroppen klarar av. Efter förlossningen är det extra viktigt att inte belasta bäckenet för mycket genom att till exempel bära tungt, på så sätt kan fogarna läka. Man kan känna av hur livmodern drar ihop sig och blir stel ibland, så kallade förvärkar, livmodern tränar på detta sätt upp sig inför förlossningen. Ibland kan vibrationer eller gropigt underlag från när man åker bil framkalla förvärkar, men det är helt naturligt.

Barnet: Vikten har ökat markant på senare tid och barnet väger nu runt 600 gram och är cirka 30 centimeter långt. Barnet ska de resterande veckorna femdubbla sin vikt. Nu utvecklas svettkörtlar, men huden är fortfarande så pass tunn med bara lite fett så det ljumna vattnet är perfekt. Naglar på både fingrar och tår börjar växa ut.


Publicerad: klockan 13:06:17.
Arkiverad under: Allmänt

Patrick Swayze har avlidit..
och jag kan inte låta bli att känna en sorg. Jag är en av dom alla som ÄLSKADE Dirty dancing och Ghost. Jag ÄLSKADE dom! Såg dom säkert en miljon gånger och hade nog en liten crush i Patricks rollkaraktärer..
Att sedan läsa om hans kamp emot cancern, jag blir alltid lika imponerad över alla dessa människor. Alla som lever med en sjukdom som dom kämpar för att övervinna, jag blir imponerad över er, över människans sätt att aldrig ge upp, inte ens när det är som jobbigast.





Nu måste jag bege mig iväg emot Rehab. funderar starkt på om jag ska lägga mig och sova efter, jag är grymt trött idag! Det blev för sen kväll igår och tidig morgon, dessutom försov vi oss lite, men bara en sisådär 20 minuter. Ses senare...

Publicerad: klockan 09:50:27.
Arkiverad under: Allmänt

Såg att det blev fel..
här förut...det var meningen att Lady Gagas låt Love Game skulle vara med, inte Tindra en gång till. ;) Men nu är det fixat iaf.

Tog med mig skruttan förut då Alex kommit hem och åkte för att hämta tvätten hos pappa. Så nu har jag suttit och vikit tvätt..det är verkligen urtråkigt!! Men nu är snart allt klart för denna tvättomgång. Måste skaffa tvättmaskin hemma igen, detta är superjobbigt. =/

Nu ska jag ta tillfället i akt och lägga mig på soffan med benen högt och bara njuta av att ligga och vila mig efter dagen. Kanske hittar man något gott onyttigt i skåpet som man kan smaka på?

Jag ska läsa min otroligt bra bok "Inred och dekorera Ljust & lantligt"...kikade i den förut och den är juh bara för bra. Fick en del idéer som maken redan fått del av. Vi får se när vi kan göra det bara. :)



Publicerad: klockan 20:35:20.
Arkiverad under: Allmänt

Måndag = Nyttodag?

Igår kväll hade jag ont i ryggen då jag kom hem. Usch vad slut man blir efter en hel dags tvättande och kånkande. Men pappa var snäll och tyckte jag skulle åka hem, när jag ringde för en stund sedan och sa att jag kommer och tvättar klart senare så hade han redan fixat klart allt! Gissa om man blir glad då?! Tack för hjälpen pappa!! Nu behöver jag bara hämta hem det och torka det här hemma.

Låg på soffan igår och tjatade om allt jag ville att vi skulle fixa här hemma, vi är nämligen duktiga på att påbörja projekt men sen tar det tid att avsluta dom. Och det gjorde susen för idag tog jag itu med våran klädkammare. Jag har halvt om halvt byggt om den, fixade mindre hyllor (då dom var alldeles för djupa) och rensat därinne och kastat allt som ska bort. Maken kommer bli chockad ikväll, i think! ;) Blev riktigt tjusigt därinne mot för innan, men jag glömde såklart ta en före bild. Så nu luktar det gott därinne och är rent och fint!

Funderar på vad jag ska itu med nu då?! Finns en massa saker att göra men frågan är vad jag hinner klart med, ingen ide att sätta fart med något som inte blir klart, för då blir det säkert stående i flera dagar sedan. Kanske man ska fortsätta vid skrivbordet, hänga upp lite tavlor och så..?! Jag vill ha det andra skrivbordet NU..helst igår. ;) Gillar att ha som projekt att syssla med här hemma.

Adrian leker med Albin här hemma och dom är så roliga att sitta och lyssna på emellanåt, som nu när dom pratar om Tjejer! Dom är så söta! Tindra sitter på sitt rum och leker, duktiga tjejen min, hon är fantastisk när det kommer till att leka även om hon är ensam.

Nej dags att fortsätta, poppar musik till städandet så man får upp energin lite. :)




Publicerad: klockan 15:26:28.
Arkiverad under: Allmänt

Söndag 13 September.
Mitt minne är inte det bästa längre, skyller på att jag är gravid och att det är mycket i huvudet nu. ;)
Jag har hunnit ringa min kära mor och pratat lite, medans har jag fortsatt rensa bland papper och pärmar. Börjar bli lite ordning här nu. Men det är långt ifrån klart..

Ska iväg till min pappa och tvätta oxå.. måste ta itu med detta nu, vi har hela tvättstugan full med tvätt, jag ni kan juh tänka er själv då man inte har kunnat tvätta på 2 veckor ungefär. Måste ha ny tvättmaskin! Men som jag skrev så har jag en del att sälja här hemma och jag har slagit vad med mig själv att jag ska sälja ihop till en ny tvättmaskin. Men nu får jag nog lägga på ett kol om man ska lyckas. :D Vi har hittat en på Alex jobb som vi vill köpa. Bra att sätta upp mål för sig själv.

Annars har vi inte hunnit med mycket här idag! Ätit frukost och grejjat på här hemma. Ska ringa gubben och höra när han tänkte komma hem med bilen så jag kan åka och sätta igång med tvättandet. Vi har två otingade små kissar kvar.. och om en vecka blir dom 12 veckor, det är lite vemodigt. Man blir juh kär i dom små samtidigt som vi är lite less på allt klösande och att byta i lådan vareviga dag. :) Men dom gör sina behov i lådan och det är jag glad över.

Så nu höjjer vi Spotify och öser på ett tag till här hemma.. snart har vi 23 fulla bebisveckor här, börjar kännas i kroppen, får lite krämpor efter en hel dag av plockande och städande här hemma. Igår fick maken ryta ifrån att jag skulle gå och lägga mig för jag haltade runt här hemma och kunde knappt gå. Han är fin han. ;)

Tindra för ca 1½ år sedan...


Publicerad: klockan 12:55:32.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag.
Har precis lagt på efter ett samtal med svärmor, vi diskuterade en massa olika saker och eftersom hon ska flytta ifrån sitt hus den 1/10 så har hon en del möbler hon ska sälja och en del nya hon behöver. Vi har en del som ska säljas som vi inte är i behov av och till slut bestämde vi att vi skulle tävla om vem som lyckades sälja mest saker. Så får man lite extra motivation på köpet.. ;) Så nu ska jag sätta igång att rensa ur här hemma så vi får iväg en del saker som vi inte ska ha kvar, så jobbigt när det står en massa möbler och annat ute i garaget och "skräpar", bättre att göra sig av med det till andra som kanske har användning för det. Det är bara dålig Feng Shui där det står och tar plats.

Just nu sitter jag och rensar upp bland gamla papper..man får rensa ur detta med jämna mellanrum märker jag. Vi ska byta ut vårt databord emot ett skrivbord som vi ska ta av Alex mamma, jag ska måla det vitt och det kommer bli så mycket finare vid datorn än vad det är nu. Nu ser det ut som ett smärre kaos då vi har ett superdåligt databord, stort och mycket synlig förvaring så att allt ser mer kaosaktigt ut än vad man vill att det ska göra. Det ska bli så kul att få göra om denna hörna. Kommer såklart ta före och efterbilder, men först måste vi ha hit skrivbordet innan vi kan sätta igång och fixa, så tills dess blir det rensning. ;)

Det är vad vi sysslar med denna regniga och trista lördag. Lite tråkigt kanske på en lördag kan tyckas, men det är då man har mest tid. Och vi kan ändå inte åka någonstans då vi inte har bil, den har Alex som idag jobbar. Blir liksom ingen riktig helgkänsla då han inte är hemma med oss. Men vi får göra det bästa.

Jag njuter av min numera enorma bebismage, lillen sparkar på som bara den därinne!! Fantastiskt att få känna detta ännu en gång och jag försöker njuta av det så mycket som jag bara kan trots krämpor och annat..för det är förmodligen den sista gången. Vi hade tänkt nöja oss med tre barn sen, känns lagomt, tycker vi.



Publicerad: klockan 14:21:00.
Arkiverad under: Allmänt

Body Shop...
Jag måste tacka Amanda för detta underbara tips på Cocoa Butter Stick, ifrån Body Shop. Jag gick och köpte den i veckan och har använt den under veckans gång och tycker den är super. Den ska göra huden med elastisk och därmed förhindra hudbristningar. Okej, en del får man väl räkna med, men som nu har det börjat göra ont i huden på vissa ställen tex runt naveln och då drar jag på med sticket däröver så försvinner det faktiskt. Det gör inte ont, och bara det gör den GULD värd..funderar på att rusa in och köpa 1-2 till för att vara säker på att ha hela graviditeten. När jag kom in och frågade efter den nu i veckan så berättade tjejen i kassan att just denna varit mycket efterfrågad och har precis kommit in igen efter att ha varit slut i 1 ÅR!!! 


En intensiv fuktighetsbevarare i smart stiftformat. Den koncentrerade konsistensen smälter vid kroppskontakt och absorberas av huden som blir mjuk och härligt smidig. Passar perfekt för gravidmagar – kakaosmöret gör huden smidig och förebygger uppkomsten av bristningar.



Publicerad: klockan 13:40:31.
Arkiverad under: Allmänt

Fredag..
Idag är det äntligen fredag igen..veckorna rusar förbi känner jag. Och det är skönt, känner jag. Det är vardag igen om dagarna, med dagis, rehablitering och jobb. Otroligt skönt när det händer lite saker om dagarna.
Vi är fortfarande utan tvättmaskin så imorgon tänkte jag ringa och höra om vi får komma till pappa och tvätta lite. Det är riktigt jobbigt att vara utan tvättmaskin då man har barn, det blir juh en del smutstvätt här hemma.

Idag har jag haft en lugn dag, huvudvärken är borta, TACK och lov.. jag har varit hemma och bara njutit av lugnet efter en hektisk vecka. Vid 13-tiden ramlar maken in genom dörren, han är sjuk stackarn.. lite orolig över att han har fått magsjuka. Usch vill inte bli smittad vad han än har! Sist jag fick magsjuka som gravid så var det inte särskilt trevlig upplevelse.

Lagade hemmagjord Pizza till middag här och nu sitter jag och min lilla tjej och kikar på tvn, eller mamman har kollat på Linus & Lottas hemsida efter lite fina kläder. Och nog hittar man en del alltid. :)

Snart dags att plocka fram lite godsaker, för vi ska ha fredagsmys, men först ska jag iväg och köpa alvedon på apoteket. Viktigt! Det går en del alvedon här hemma just nu.

Hoppas ni får en mysig kväll..!!
Här kommer lite bilder på lite fint ifrån just Linus & Lotta.. blir juh lite mammakläder nu då. ;)








Hur mysig såg inte denna overall ut då?? :D

Publicerad: klockan 17:33:30.
Arkiverad under: Allmänt

I´m back!
Jag har inte hunnit, inte orkat sitta framför datorn på ett par dagar. Det blir kanske så när man har fullt upp hela dagarna, och knappt får sova om nätterna.
Ligger med maken och myser och tittar på Idol i sängen just nu. Han är söt och passar upp på mig ikväll, för jag har nämligen världens huvudvärk, känns som en migränattack?! Jag har i vanliga fall aldrig migrän men under graviditeten har jag fått känna på en och annan med en del synbortfall. Så den fulla uppdatering jag tänkt mig här ikväll kommer eventuellt imorrn.

Det har gått superbra på banken..lite strul med dom bara, dom har räknat fel ett antal ggr och jag har haft fullt upp med att kolla så det dom säger och gör överensstämmer med det som ska göras. Men nu är allt äntligen löst iaf. :)

Nu ska jag återgå till mitt vatten och tvn... och nu kommer maken med alvedon.
Kram på er alla..

P.s Ni skulle bara veta vad bebis bus i magen sparkar starkt nu. Vi är så glada och lyckliga.

Var det bara vi som skrattade gott åt detta?? ;)


Publicerad: klockan 20:20:00.
Arkiverad under: Allmänt

Soffan och uppladdning..
Nu ligger jag på soffan och laddar upp för att sätta igång med lite undanplockning här hemma. Disken i diskmaskinen och plocka tvätt som har en förmåga att ligga runt golven, kan det vara spår efter min fina familj denna morgon..svar JA.
Jag har sovit gott denna morgon, sov ända till klockan var 11.13 och telefonen ringde och väckte mig, Tack och lov! ;) Gillar inte att sova bort hela dagen! Men mycket skönt med en sovmorgon..var ett tag sen sist nu.

Idag ska vi på banken klockan 15, pappa hämtar upp barnen och sedan får jag hämta hem dom där istället. Känns skönt. Slippa stress och framför allt att barnen slipper följa med och sitta på en tråkig bank och lyssna på tråkiga diskussioner. ;) Blir rätt rastlösa efter en si sådär fem minuter, och vem kan klandra dom? ;)

Så nu skruvar vi upp volymen och kör igång med plockandet. Sedan måste jag göra mig klar..



Publicerad: klockan 13:06:00.
Arkiverad under: Allmänt

Veckorna rullar på..
och det händer en del saker här hemma. På fredag ska vi på banken och lägga om lite lån och fixa. Jag var idag på min rehablitering och pratade lite med dom om en del saker som gått snett så nu håller jag tummarna för att vi kan lösa detta på ett bra och smidigt sätt. Vill inte skriva så mycket om detta just nu då jag inte vill lämna ut någon/några på bloggen. Kommer eventuellt att skriva om detta senare när och om det löser sig. Jag har iaf superbra människor runt omkring mig på rehab som verkligen hjälper mig med allt. Känns skönt att jag fick detta sagt idag då jag har tänkt på detta mycket.

Vår tvättmaskin har bestämt sig för att inte funka någe mer, Grrrr...man tvättar juh så lite då man har barn oxå! ;) Så nu måste vi se oss om efter en ny och denna månad passade verkligen inte att köpa någon ny.

Idag gick jag i kort kort på ICA dessutom, mycket roligt..inte! Jag hade på mig 2 tunna tights ovanpå varandra och en tunika till. Var tvungen att rusa in på ICA och fixa lite lunch åt maken och när jag ska kliva hur bilen så ser jag att jag fått ett stort hål i tightsen, det blev större och större så jag tog av mig dom och hade bara ena paret istället. Tänkte tur att jag tog denna långa tunika på mig. Går och strosar på ICA och med magen som blivit rätt stor så åker ofta tröjorna upp en bit så jag drog i tunikan över baken för att se till så att jag inte går runt i typ strumpbyxor och visar hela rumpan. Så känner jag att tunikan inte alls är lika lång baktill som den är framtill. Jäklar! Den täckte nätt och jämnt rumpan..och jag kan meddela att jag var rätt snabb med den rundan på affären.
När jag åkte med maten till gubben så sa jag bara "Things i won´t do for you" ;) Han skrattade lite åt mig när han såg hur kort den faktiskt var..

Nej nu måste jag hämta hem mina fina barn. Ska hem och fixa mat och ikväll ska jag iväg till Lina för en tjejkväll med Mary Kay visning. Ska bli spännande, får se om jag får med mig babyskyddet hem oxå. Vi ska låna deras så länge. Ihhhh...börjar kännas spännande nu, det är inte så fasligt lång tid kvar. Okej 138 dagar men vad tusan, det är en del som ska fixas oxå och införskaffas oxå innan vi är redo. Lika bra att börja samla på sig allt. =)


Småkissarna börjar bli stora nu..! :) Så söta och mysiga.. Längst upp till vänster Tussen, Sigrid, Tiger, Simba och sist men inte minst Ruben. Deras tillfälliga namn.

Publicerad: klockan 14:47:58.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0