Vi kom hem..
ungefär 19.40 igår kväll. Klockan 17 åkte jag och Oliwer från sjukhuset, då hade dom konstaterat att det rör sig om en vanlig kraftig förkylning. Så vi kör alvedon för att ta ner febern och kämpar på..eller snarare är det Oliwer som kämpar och vi försöker hjälpa. Så nu hoppas jag att det går åt rätt håll, slutar han äta måste vi in igen..känner oss inte så sugna på det. ;) Vi vill ha en frisk och glad liten kille, så jobbigt att se honom helt trött och slut. Lillhjärtat!

Igår kväll hostade han fortfarande tills han kräktes...tror A blev lite chockad över hur mycket som kunde komma ur en sån liten kropp. Jag hade ju sett det under hela dagen. ;) Han hade gått ner i vikt och vägde lite mindre än för 15 dagar sedan. Lite oroande för en mamma att se.

När jag hämtade hem barnen, som tack och lov fick vara hos morfar under tiden vi var på sjukhuset, så fick vi i oss lite mat innan vi for hemåt. Så skönt att slippa fundera på mat då man är helt trött, slut i kroppen och jättehungrig.

Jag fick dessutom sovmorgon idag av min fina man..kan inte bli en bättre början på dagen efter en jobbig gårdag och en tuff natt med en ledsen liten kille.

Dags för frukost..ja ni läste rätt! ;)

Publicerad: klockan 12:12:03.
Arkiverad under: Allmänt

Lilla sjuklingen...
56629bf7ec9ef2e9e31f7ab45538f210.png

Kolla varifrån!

Lilla sjuklingen våran..han har feber och hostar så han kräks. Vi sitter på sjukhuset och väntar på att få komma in på ett rum. 1,5 timme har vi väntat...mycket sjuka barn nu.:S



Publicerad: klockan 13:30:03.
Arkiverad under: Allmänt

Lillhjärtat har...
387d48b62730e9c6ad94e5f16b3ffeb0.png

Kolla varifrån!

Lillhjärtat har feber och hostar och skötare..hoppas det inte är RS-viruset. Ringde sjukhusrådgivningen imorse och hon sa åt mig att ringa barnmottagningen kl 8. Så nu väntar jag på att dom ska ringa upp så får vi se om vi måste åka upp?! Stora barnen är på dagis och idag ska Tindra bli firad där.:)



Publicerad: klockan 09:52:29.
Arkiverad under: Allmänt

Måndag, Ny dag - Nya tag.
Ett sent inlägg såhär på måndagskvällen. I lördags morse kom svärmor, Julian och hans flickvän Natalie och Fredrika hit för att sova över till på söndagen och fira Tindras födelsedag. Det var planen iaf. Men den blev något helt annat.

När dom anlände så drog jag, svärmor och Natalie iväg på "baravaramässan"...Oliwer fick såklart hänga på eftersom jag ammar och vi inte visste hur länge vi skulle bli borta. Men det var riktigt rolig mässa, dom hade lite makeup+naglar, feng shui, seanser och en del annat spännande. Jag gick på en storseans och för första gången fick Mediumet någon "till" mig. Otroligt spännande men jag satt med stora tårar i ögonen.. Det är ett år sedan jag förlorade farmor och det är nästan 4 månader sedan jag förlorade min mormor. 

Vi drog hem vid 17-tiden och köpte med oss Pizza hem. På kvällen var det Earth Hour och vi tände en massa ljus och barnen gjorde charader för oss..när barnen kommit i säng var det vår tur att köra charader. Som vi skrattade!! Hur kul som helst.. Farmor hade ont i magen och på natten fick hon springa och kräkas. Stackarn! 

När vi vaknade på morgonen så var hon inte alls pigg.. vi firade Tindra som fyllde 4 år och försökte hålla oss borta. Jag totalsanerade toaletten och *peppar peppar* än så länge är vi friska. ;) Men vi fick ställa in alla andra besök under gårdagen så att det inte skulle smitta..vi vet inte det kan även vara något hon ätit. 

Tindra fick lite presenter ifrån oss iaf och det bästa verkar ha varit det stora Snövit och dom dvärgarna huset och figurerna till. :) Samt elefanten som mormor virkat, den har hon döpt till Lisa. Ska lägga ut lite bilder förhoppningsvis imorgon.  Och en länk som jag tycker ni ska spana in.

På fredag blir det lite mer firande för Tindra..då ska vi och äta påskmiddag hos min pappa. :)


Bilden är ifrån i somras!

Pssst...jag kommer att slå in och förhoppningsvis skicka era priser imorgon. :)

Publicerad: klockan 23:52:50.
Arkiverad under: Allmänt

Hipp hipp...
60034802cb0c0808d7b071a0779c791b.png

Kolla varifrån!

Hipp hipp hurra för Tindra som fyller 4 år idag! Stortjejen våran. Det blir dåligt med bloggande i helgen. Svärmor var här och fick magsjuka, stackarn. Oliwer gråter ett par timmar varje kväll, ond mage och svårt att komma till ro. Lillhjärtat! Så då blir det lite sämre bloggande, familjen går alltid först.:)



Publicerad: klockan 20:56:03.
Arkiverad under: Allmänt

Tävlingen är avslutad!
Vi har två vinnare:

DESS & Veronica
 
Ni vinner 2 provflaskor var utav Dove Visibleclear.

Men efter lite övervägande så bestämde jag mig för att dela ut tröstpriser, 1 provflaska var till Carolina,  Jonna, Helena LKPG & Helena Lindmark.

Mejla mig era adresser på [email protected] så skickar jag flaskorna. :)



Publicerad: klockan 22:01:35.
Arkiverad under: Allmänt

Tidiga kvällar - Tidiga mornar.
Igår var Oliwer vaken från 14-22..han grät, hade ont i magen, var övertrött och det gjorde så ont i mammahjärtat. Det är dock helt annorlunda då man upplever detta med sitt tredje barn, jag är så mycket lugnare och dessutom kan man en del trix som man kan testa. ;) Och det är skönt men ändå lider jag såklart med honom då han har ont.
När han somnade 22 somnade även mor hans med honom tätt intill.. :) Mys!! Vaknade till en stund senare av att maken lade på mig och lillen en filt och gav oss pussar.

Idag har vi varit på BVC, Adrian har fått vaccinationsspruta och nu är det synd om honom. Han har jätteont i armen och axeln. Jag funderar om det kan hända något med blodsockret när man vaccinerat sig?? Han fick en känning förut som var väldigt läskig..han var så slut, så sa han till mig "Mamma, det känns som om jag ska somna"..då blir man nervös. Tanken på att han kan hamna i insulinkoma gör sig påmind..i med lite socker fort och sedan lunch.

Puh..nu ska vi iväg och handla alvedon så han får lite smärtlindring.


Bilden från Sundsvalls Tidning...

Publicerad: klockan 14:51:08.
Arkiverad under: Allmänt

En trött...
0-7758ef565a29dc2169e6b480a045d74f.png

Kolla varifrån!

En trött liten kille med ont i magen. Ny och fin pyjamas med apor på har han fått idag.



Publicerad: klockan 18:09:29.
Arkiverad under: Allmänt

Sex...
gånger igår, MINST, fick jag springa in till hostiga lilla Tindra, innan hon äntligen fick somna.
Därefter blev det en del spring till pojkarna också.. Mina extrakilon borde försvinna ganska snabbt av allt detta spring, tycker ni inte? Men det lär väl sitta som mossa på en sten.

Hmpf!

Oliwer har nu mössa iaf och se så snyggt...



Publicerad: klockan 11:24:35.
Arkiverad under: Allmänt

Hej hej hallå..hej!
Nu har jag fått hem mitt fina skrivbord...kommer bli såååå fint. Vilket kap jag gjort! 257 kr. Bilder kommer så småningom. Och TACK snällaste Lars-Erik och Sylwia som körde hem det till oss och STORT TACK för fina presenter till barnen!! :)

Jag har ägnat eftermiddagen till att städa nedervåningen, laga middag, köra igång tvätten och barnen var så duktiga och hjälpte mig. Dom tog upp alla sina leksaker på rummet. Gubben blev glad då han dök in genom dörren och insåg hur städat det var här! ;) Så nu är det övervåningen kvar bara.

Blev mindre glad då jag kom in på dotterns nyrenoverade rum och insåg att hon målat på väggen. :/ Nån med bra tips på hur man får bort sånt från tapeten?

Nu till kvällen har jag hunnit varit iväg på affären och handlat lite saker som behövdes men jag glömde helt att det är våffeldagen imorgon, får nog kanske åka iväg imorgon igen och köpa lite saker som behövs. Jag tror Tindra ska få gå på dagis imorgon.. isf ska jag åka och kolla på presenter till prinsessan, hon fyller 4 år på Söndag. :)

Oliwer sover och har sovit sedan 16-tiden..lilla älsklingen! Äntligen kom han till ro.. han har varit lite ledsen idag igen. Han kommer nog vakna strax och vilja äta kan jag tro.



Publicerad: klockan 20:13:29.
Arkiverad under: Allmänt

Våran glada...
0-1054cc449e438842e3efd5e789308787.png

Kolla varifrån!

Våran glada plutt...vi retas lite med pappa A nu. Han hejjar nämligen på Brynäs.;)



Publicerad: klockan 12:24:29.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att...
17623c9d7daea69568e137fad410bd07.png

Kolla varifrån!

Dags att sova..trött som få så det kommer bli skönt med sömn nu. Natti natti!



Publicerad: klockan 23:10:52.
Arkiverad under: Allmänt

En suddigt...
43145f94c9b4dde8872de1fda71a656c.png

Kolla varifrån!

En suddigt bild på våran charmknutte som är glad just nu då mamma sjunger...roligt tycker han, undrar om det beror på min icke-existerande sångröst?! ;)



Publicerad: klockan 16:28:31.
Arkiverad under: Allmänt

Kom ihåg mig...
om ni läser i Aftonbladet att mitt huvud har sprängts i bitar så kom ihåg att jag skrivit här att jag visste det skulle hända. För ja, mitt huvud känns som att det ska spricka i tusan bitar.

Vi har det tufft just nu här hemma, Oliwer har sedan i förrgårskväll fått "gråtattacker" på kvällen..det håller i sig ifrån ungefär 19-tiden och vid ungefär 21.30 somnar han utmattad. Men som om det inte vore tillräckligt så är han också ledsen på dagen nu, jag lider med vår lille kille som alltid är glad annars men som har det supertufft nu. Är det en fas han går igenom? Är det tänder? Men vad tusan han blir snart bara 3 månader..tänder får man väl inte nu heller? Att jag ens misstänkte tänder beror på hans mage och att han börjat dreggla. Men mitt i all gråt så lyser han ibland upp och ler som solen, särskilt då mamma sitter och sjunger för honom. Jag hoppas han snart blir gladare..lilla prinsen! ♥

Och sedan har vi då ♥Tindra, hennes hosta är så jobbig just om kvällar och nätter så därför var hon hemma idag. Hon låter lite hes då hon pratar också så vi får se om hon ska få gå på dagis imorgon eller om hon får vara hemma, beror alldeles på hur hon låter ikväll och inatt. För på dagarna hostar hon knappt alls.

♥Adrian däremot är Go och Glad..skönt att någon mår bra! Och tappar tänder på löpade band gör han...4 tänder är nu tappade.  ;)

Skönt väder idag, vi gick och hämtade Adrian. Skulle vilja vara pigg och orka gå en sväng. Men det känns som om ögonen ska falla ihop.




Publicerad: klockan 14:36:19.
Arkiverad under: Allmänt

Måndag igen.
Veckorna dundrar förbi.. Idag har vi varit ledig hela familjen. Tindra har hostat inatt och varit febrig men idag verkade hon bättre. Tror hon blir hemma imorgon så hon hinner krya på sig. Får hoppas hon blir pigg fort igen.

Jag har inte orkat blogga idag, jag är så sjukt trött och har en massa tvätt, disk och städning att ta itu med. Så energin går åt till det, trots att jag hellre sitter och bloggar. ;)

Ska iväg och handla lite ikväll då barnen lagt sig. Har bestämt mig för att bli hård emot mig själv och inte äta godis på vardagar..kommer bli lite tufft i början men men. ;)

Nu ska jag kolla om Tindras feber är borta och sedan lägga mig med Oliwer som är trött nu.
Imorgon är det nya tag som gäller.



Publicerad: klockan 18:58:26.
Arkiverad under: Allmänt

Idag har...
0-5547ce65b9be7e1a829fd224e425800b.png

Kolla varifrån!

Idag har vi varit iväg på klädbytardag, fyndade en hel del. Lillasyster Sara följde med och hjälpte mig med barnen. Sedan for vi till pappa och hälsade på, blev bjuden på lunch och hade en toppendag. Kvällen har varit desto tuffare, Oliwer fick ont i magen och grät länge innan han kom till ro och fick sova. Jag somnade efteråt i ren utmattning på soffan. Vaknade med ett ryck nyss utav Tindra som fått världens skrällhosta. Så hon har fått medicin och jag hoppas hon får sova. Ska lägga mig igen jag oxå. /En trött och sliten 3barnsmor ;)



Publicerad: klockan 23:50:00.
Arkiverad under: Allmänt

Barnen ligger..
och jag ska gå ner och mysa med min älskade make. Lite godis och mys framför en film kanske? Perfekt Lördag med andra ord. ;) Glöm inte att tävla HÄR





Publicerad: klockan 21:15:10.
Arkiverad under: Allmänt

Diabetes.
Livet rullar på och det känns sjukt att tänka att Diabetesen "bara" funnits i vårt liv i 5 månader. Det känns så länge sedan och samtidigt så känns det som igår. Chocken över beskedet, alla tårar vi gråtit, all oro. Att lära sig allt och ändå inte kunna, jag tror man aldrig kan bli fullärd då det kommer till diabetes.

Jag ser bilder ifrån när Adrian var yngre och kommer ofta på mig själv med att tänka, "Här hade han inte Diabetes"..jag tror att det ligger en del sorg i hjärtat ännu. Och det har juh trots allt bara gått 5 månader. Det absolut värsta är dom dagar då han är ledsen, dom dagar då han säger att han inte vill ha Diabetes. Då känns det i hjärtat på en.

Diabetiker verkar vara väldigt olika och alla reagerar på olika sätt av olika livsmedel. Jag har haft en vecka av mestadels ren glädje, glädje över att Adrian blodsocker legat bättre än på länge. När jag tänker efter så har det inte legat såhär bra sedan vi kom hem från sjukhuset. Men jag vet också hur fort det kan ändras.

Jag tänker ofta då han ligger högt på alla risker som finns, alla komplikationer. I huvudet ekar orden från vår Doktor: "Vårt mål är att ingen med Diabetes ska behöva bli blind" Jag skulle klandra mig själv så otroligt mycket om något sådant hände.

Här kommer lite bilder från en vanlig morgon då vi tar blodsocker och insulin.



Publicerad: klockan 17:19:43.
Arkiverad under: Diabetes

Tävling!
Jag är Buzzador och har fått vara med i en kampanj för Dove VisibleClear. Jag gillar denna duschkräm otroligt mycket. Huden känns mjukare och den luktar gott! Den är verkligen superbra.

Så nu tänkte jag kolla om det är någon som är sugen att vinna 2 provflaskor utav denna produkt och testa!? Det enda du behöver göra är att kommentera nedan om du vill vara med i tävlingen, ditt namn och mejl samt bloggadress. Samt skriva varför just du vill testa denna produkt?!  

2 personer kommer att vinna 2 provflaskor var. Lycka till! ;)




Vill du bli medlem och själv vara med i kampanjer, klicka här: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=johannajois

Publicerad: klockan 12:28:37.
Arkiverad under: Allmänt

Oliwer har...
0f28fec12cbb9c7e7ebd1b160d267ccc.png

Kolla varifrån!

Oliwer har det jobbigt nu..förkylningen håller i sig och denna morgon har varit riktigt jobbig. Han har gråtit jättemycket och varit så frustrerad att han klöst sig i ansiktet. Lillprinsen!



Publicerad: klockan 08:13:57.
Arkiverad under: Allmänt

Gårdagen.
Igår bestämdes det ganska sent att jag skulle iväg till Ö-vik och kolla på J18 (Julian, Alex lillebror spelar). Kramfors mötte Modo och det är spel om slutspelet nu..spännande! Jag och barnen hade inget för oss och maken skulle åka iväg till några kompisar och spela och dricka några öl. Så vi åkte upp, plockade upp Svärmor och for vidare.

Dom förlorade tyvärr matchen. Så nu håller vi tummarna på fredag då det är sista avgörande.

På vägen hem blev det knivigare.. barnen somnade bak som tur var och vi skulle försöka hitta hem igen. Det var mörkt och vi for helt enkelt vilse. Och som vanligt så satt vi båda och skrattade så vi hade ont i magen. Blir alltid nåt tok! :-D Till slut hittade vi rätt och jag kunde släppa av svärmor hemma och fara vidare.

Hämtade upp gubben och kom hem vid 1 tiden inatt..trött idag. Men jag är glad över att barnen fick sova bra iaf. Det är ganska mysigt att åka iväg med tre goa ungar...en liten roadtrip! ;) Lite bökigt blir det såklart när det ska till insulin och mattider men det löser sig alltid. Hans blodsocker låg superbra igår, sånt gör mig så glad!! :)

Publicerad: klockan 09:50:47.
Arkiverad under: Allmänt

Oliwer har...
0-30a09a3d3d247e1a47f8a6f380bd0f0e.png

Kolla varifrån!

Oliwer har sovit mest hela dagen..han är jätteförkyld, ögonen rinner och bricanyl var ingen höjdare. Vi som skulle på fika på torsdag, det blir till att avvika. Vi kan inte riskera att smitta andra bebisar. Nu ska jag pyssla om lillprinsen och se Lost med maken.:)



Publicerad: klockan 21:06:31.
Arkiverad under: Allmänt

Sjukhusrådgivningen.
Igår ringde jag sjukhusrådgivningen då Oliwer försökte kräkas men mer såg ut som att han inte fick luft och inte heller fick han upp något. Fick prata med en supergullig sköterska som tyckte vi skulle åka till barnakuten. Det gick ganska snabbt och smidigt på sjukhuset och allt tog 1½ timme så var vi hemma igen.

Precis innan vi skulle åka lyckas han äntligen kräkas lite och efteråt lät han mycket bättre i andningen. Så vi fick lite Bricanyl utskrivet och hoppas han piggar på sig snabbt nu. Vill inte ha några fler dumma förkylningar.

Imorse fick jag ringa dagis och säga att vi kommer senare, vi hade slut på blodsocker-test-stickorna. Jag ville hämta ut dom på apoteket först så han hade med sig då han kom på dagis. Vi skulle egentligen hämtat dom igår men det for ur huvudet då Oliwer hade det besvärligt också. Vi brukar testa hans blodsocker innan kvällsfika och en gång på natten och inatt gick juh inte detta..jag kan erkänna att jag var lite orolig då jag skulle sova. Känns så skönt att veta vad det ligger på när man ska sova.

Men nu har vi dom hemma igen iaf.

Ska ta på mig och Oliwer ytterkläderna och gå och hämta hem barnen nu. :)


Bifogar en bild på våran "spelevinken"

Publicerad: klockan 13:28:21.
Arkiverad under: Allmänt

Jag och...
0-12c696f2290048f97e9b4f8141e64607.png

Kolla varifrån!

Jag och Oliwer var upp på barnakuten förut, han hade det lite jobbigt med andningen. Ringde sjukhusrådgivningen och dom ville kika på honom. Precis då vi är på väg kräks han och efteråt lät han bättre. Så doktorn tyckte att det lät bra. Idag har jag suttit och funderat mycket. En gammal vän (vi umgås inte numera) hennes kille har blivit mördad. Jag tänker på henne och deras barn. Känner medlidande samtidigt som jag känner hur lycklig jag är som har mina kära kvar i livet. Massa kramar till dig Jenny och din familj.



Publicerad: klockan 01:35:03.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken natt...
0-3e64a1ecaaeb0da77420ae839014e7d1.png

Kolla varifrån!

Vilken natt det varit..Oliwer har varit jättesnorig och tjock i halsen. Han har legat och grymtat halva natten stackarn. Tindra har drömt mardrömmar. Är lite trött idag. Nu ska jag försöka ringa på lite Mvc och BVC tror jag.:)



Publicerad: klockan 08:24:40.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att...
248fcb05980560f4a432bc6405dcf2f4.png

Kolla varifrån!

Dags att sova. Vi har sett New Moon, sämre än Twilight..men ändå så bra filmer. Jag bara älskar Edward. ;)



Publicerad: klockan 00:32:45.
Arkiverad under: Allmänt

God morgon.
4aaf2440415b1d52b9e386d60928fc84.png

Kolla varifrån!

God morgon. Här är vi pigga och vakna...åtminstone jag och barnen. Solen visar sig idag igen..vilket lyx! ;)



Publicerad: klockan 09:01:41.
Arkiverad under: Allmänt

Lördagen spenderar...
0-462ec6891e6b6ea648df00adf885bc00.png

Kolla varifrån!

Lördagen spenderar vi ute...vi åker pulka idag igen. Vilket härligt väder.:)



Publicerad: klockan 15:39:54.
Arkiverad under: Allmänt

Vi är...
0-436d4f0985dfb1247caba4a252d82280.png

Kolla varifrån!

Vi är med min lillebror och åker pulka i sidsjön. :)



Publicerad: klockan 15:58:54.
Arkiverad under: Allmänt

Såhär vill...
6b4eea844137da22aaa8424b681ae63b.png

Kolla varifrån!

Såhär vill Oliwer vara nedbäddad, då sover han som bäst.;)



Publicerad: klockan 11:05:56.
Arkiverad under: Allmänt

Fredag, kan...
0-499745a746a5f1a871ac9bf93d0d7df0.png

Kolla varifrån!

Fredag, kan man vara annat än lycklig? ;) Jag har lite planer för dagen och jag hoppas det går att göra. Nu frukost.



Publicerad: klockan 09:03:55.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken dag.
Jag och Oliwer tog en lugn förmiddag..pratade och gosade länge i sängen. Lilleman slumrade till mycket korta stunder och jag hann bara "kasta" i mig lite frukost på stående fot. Sedan pratade vi lite till om kärlek. :)

Efter mysstunden var det dags för ett bad, Oliwer njöt. Så när vi var klara somnade han och mamman gjorde sig iordning och sedan gick vi ut på promenad. Vilket härligt väder, lite väl mycket slask bara och dåliga skor för min del. Dom är för platta i sulan så jag får ont i ryggen och slasket gjorde att dom tog in vatten...stora mängder vatten. ;)

Sedan överraskade barnens farmor och faster oss med att komma hit en stund. Mys med sällskap. :) Jag som älskar att hålla på med hår och smink gjorde en hårinpackning på svärmor och sedan sminkade jag henne lite.

Barnen somnade tidigt..vid 20 tiden. Tindra fick kliva upp en sväng och duscha efter en liten olycka?! Är lite orolig för lilla prinsessan våran, är säkert ingen fara men vi måste kolla upp detta.

Nu ska jag lägga mig i tid ikväll.. imorgon är jag och barnen ledig och jag funderar på vad vi ska hitta på då?! Hoppas på fint väder igen.

Publicerad: klockan 21:49:45.
Arkiverad under: Allmänt

Idag är...
69791fbf8ced163281695f209fba00a6.png

Kolla varifrån!

Idag är vi pratglada! Vi har inte mycket planer för dagen. Lite städning står på schemat. :)



Publicerad: klockan 10:38:28.
Arkiverad under: Allmänt

2 månader..

Nu har jag inte uppdaterat riktigt på ett bra tag. Det har bara snurrat på här hemma och jag har inte riktigt hunnit med mig. 3 barn är en stor skillnad. Dessutom var barnen hemma hela förra veckan, vi besökte svärmor. Vi har haft två magsjuka barn. Ja ni vet hur det är nu med sjukdomar som går?!

Oliwer har hunnit bli 2 månader nu..känns som att tiden går väldans fort. Han är en riktigt Glad pojke, han har börjat "prata" med oss och det är så mysigt..tycker vi hela familjen! Barnen är fortfarande lika förtjusta i honom och vill gärna gosa, pussa och prata med honom. :)

Planerna idag är att jag och Oliwer ska åka och fika med några andra mammor och bebisar. Spännande. :) Så jag ska springa och göra mig klar nu då vi ska träffas klockan 11 idag.

Vad har ni andra för planer??



Publicerad: klockan 10:28:54.
Arkiverad under: Allmänt

Jag och...
6f873872cc242372b89b99fc787b1b9a.png

Kolla varifrån!

Jag och Oliwer sitter och myser efter middagen. Vi har varit och fotograferat oss idag, så till helgen får vi se om vi är i tidningen. Eller barnen iaf. :P



Publicerad: klockan 18:10:32.
Arkiverad under: Allmänt

Härliga söndag.
0-3474b25083d99ca1dfd784db7beb04ea.png

Kolla varifrån!

Härliga söndag. Vi vaknade för 1 timme sedan. Adrian sover fortfarande så vi ska ta och väcka honom nu.



Publicerad: klockan 08:25:11.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag.
Vilken härlig dag det varit. Jag har haft sådan energi idag utav solen så jag tog äntligen itu med tvättstugan, rensade och städade ur därinne och är nästan klar. Svårt att hinna klart helt då man har 3 barn som kräver sin uppmärksamhet emellanåt. ;)

Veckan spenderades mestadels hos svärmor med barnen då Alex var på utbildning med jobbet i Sthlm. Vi har fyndat ett skrivbord på second hand som ni ska få se bilder senare, det ska renoveras och göras fint. Sedan ska jag fixa till på övervåningen där datorn står nu så vi slipper den röra det är där nu.

Min kära mor har bränt en hel skiva med låtar om Johanna som jag sitter och lyssnar på..haha..Tack söta mamma! Jag har fått mig en del skratt. ;)

Nu ska jag ta en dusch och sedan åka en sväng till affären. Har inte hunnit det tidigare då vi haft full rulle här hela dagen. Pappa A jobbar helg.



Publicerad: klockan 19:21:28.
Arkiverad under: Allmänt

Så här...
0-508a8110e4a688425ce90ad24b066402.png

Kolla varifrån!

Så här kan man ju också göra...;)



Publicerad: klockan 16:05:10.
Arkiverad under: Allmänt

God morgon...
3146aaab25b0413a93bfc9ec344ed627.png

Kolla varifrån!

God morgon från oss. Vi är hemma igen. Solen skiner, synd att det ska vara så kallt bara. Äntligen helg igen.:)



Publicerad: klockan 08:40:12.
Arkiverad under: Allmänt

Vi är...
0-3c68dfcb652aad75faa12a689481701b.png

Kolla varifrån!

Vi är fortfarande hos svärmor, ikväll åker vi hemåt igen. Så då får vi äntligen träffa pappa A igen. Adrian springer runt och busar med sin kompis Alvin och Tindra lägger pussel. :)



Publicerad: klockan 15:33:15.
Arkiverad under: Allmänt

Vi har...
739cd6efa17a6db2834f16431d46cf0a.png

Kolla varifrån!

Vi har lämnat in bilen på verkstad och nu sitter vi hemma hos svärmor och slappar. Längtar tills ikväll då vi får träffa pappa A igen. :)



Publicerad: klockan 10:02:58.
Arkiverad under: Allmänt

Sitter och...
0ba33407ca644c35852ed88a8f335563.png

Kolla varifrån!

Sitter och myser framför CSI, barnen ligger men dom två största har inte somnat ännu. Farmor läser saga för dom. :)



Publicerad: klockan 21:43:57.
Arkiverad under: Allmänt

Vi har...
0-160aa2fc0bfd48aa3ad47910807d017b.png

Kolla varifrån!

Vi har kommit hem till svärmor nu...Tindra äter semla. Mums!



Publicerad: klockan 18:23:40.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0