Mitt i veckan.
Redan onsdag idag och veckorna rusar förbi. Vi har haft en lugn dag, riktigt soft inomhus dag, har gått omkring i mjukisbyxor och hästsvans hela dagen lång, och det har varit fruktansvärt skönt. Särskilt nu då jag har smärtor i magen av spiralen som sattes in för nästan en vecka sedan.

Det närmar sig sommar och det slog mig idag att Adrian snart inte går på dagis längre. Jag vet juh knappt hur man gör detta, söka fritids och säga upp dagisplats och allt?! Vad ska man komma ihåg? Vad är bra att tänka på? Bara inskolningen med Diabetes och allt som kommer till hösten gör mig lite smått stressad. Vi har knappt hunnit kommit in i allt på dagis och så blir allt nytt...igen.



Publicerad: klockan 16:49:45.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 17:06:44.
Postat av: Camilla E Lindström, En mammas dagbok ♥
Men så söt!

Minns när min lilla L höll på att undersöka hur hon kunde ta sig runt.



Vet inte om du uppskattar tips, men just nu kan man tävla om en BABYBJÖRN Comfort Carrier på min blogg! Delta gärna, vore jätte trevligt. Du får bortse från denna kommentaren om du ogillar den.



Må så gott

Kram Camilla från Kungsbacka
Postad: klockan 18:17:44.
Postat av: Fotograf MissJeni
Tack så mycket :D
Postad: klockan 19:50:57.
Postat av: Snart pappa.
Hej och tack för de varma orden som du slängde till oss. Otroligt snällt gjort. Jag älskar nämligen mammabloggar och jag kommer självklart börja följa din blogg och lägga till dig. Hoppas det är bara bra med dig. BF är den 1augusti och det är då 6 dagar innan jag fyller 25år! :D
Postad: klockan 20:10:48.
Postat av: Jossan
Dagisplatsen sägs upp automatiskt då ni söker fritids och det kan ni göra via kommunens hemsida...

Så gjorde iaf vi =)
Postad: klockan 20:56:25.
Postat av: Jossan
Vad skönt =)

Jag tycker det är stressigt allt det här med ny inskoning, nya kompisar och nya lärare..

Tänk om man inte gillar han/henne?



Har en kompis vars barn nu går i 2:an och både föräldrar och barn tycker illa om lärarinnan...

Barnen som bara är 8 år säger till och med att det inte verkar som om fröken tycker om att vara på skolan och hon är otrevlig och intar försvarställning bara dom ställer en enkel fråga...

Min mardröm!

Det är ju liksom inte bara att byta och jag vill hellst att mina barn ska ha en lärare som tycker om att undervisa och gör det på ett sådant sätt att barnen tycker det är roligt att lära..



Nej, passet idag var inge roligt, jag vill känna blodsmak och vara nära att svimma då jag går därifrån ;P
Postad: klockan 21:00:05.
Postat av: Dom kallar mig Yngve
sv: Hur högt ligger Adrians blodsocker ungefär?



Det som jag har upplevt som jobbigast med min diabetes är att den påverkar och påverkas av min övriga hälsa. Dålig syn, långsam läkning av sår, nedsatt immunförsvar, återkommande urinvägsinfektioner, torr hud. Men värst av allt upplever jag den mentala biten. Minsta lilla stress och mitt blodsocker ballar ur, vilket i sin tur gör mig mer stressad. Jag har förutom diabetes en psykiatrisk diagnos vilket gör det hela ganska svårt att kontrollera ibland. Motion och rörelse är ju något som ska ha en nedsatt effekt på blodsockret men i mitt fall stiger mitt gärna när jag ger mig ut och promenerar - eftersom jag är nervös över att vistas bland folk. Mitt psyke vinner ofta över min diabetes. Det är otroligt frustrerande. Särskilt eftersom jag vet att jag mår avsevärt mycket bättre mentalt då jag har en jämn blodsockernivå.



På högt blodsocker är mitt främsta symptom att jag blir varm. Det känns som att huden bränner. Huvudvärk och lättirritation också några tecken. Sedan blir jag såklart törsig och kissnödig.



Lågt blodsocker gör mig darrig, yr, förvirrad, blek och kallsvettig. Vid riktiga låga värden blir jag plötsligt väldigt trött och känner en påträngande lust att sova. När jag plötsligt känner av en sådan trötthet kastar jag mig över blodsockermätaren, eftersom det innebär att jag gått under 2.0 mmol/l. Det händer dock väldigt sällan, oftast brukar jag känna lätta krypningar i händer, fötter och kinder redan innan jag går under 4.



Vilka symptom på lågt respektive högt är mest utmärkande för Adrian? Och hur upplever du det att vara mamma till en pojke med diabetes? Vad är jobbigast? Vilka omställningar i vardagslivet innebar det för dig när Adrian fick diabetes?
Postad: klockan 10:54:58.
Postat av: Jennie & Grodan
söta unge! :D



Postad: klockan 15:26:50.
Postat av: Annie
Vilken underbart söt blogg och vilka fina barn!



Jag måste fråga bara, och hoppas att det är okej, men vilket typsnitt är det du använder dig av när du skriver texter till bilderna? Det är bara för gulligt!
Postad: klockan 09:39:59.
Postat av: Sara
Va roligt att han äntligen fick sitt lilla gym :-) han ser ut att trivas.
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0