En TROMB!
Say What!? Sen när??

Se här... http://www.expressen.se/webb-tv/index.html?serialid=10886

Publicerad: klockan 22:20:51.
Arkiverad under: Allmänt

Tävling!!
denna får man juh bara inte missa!!! =)

http://shopaholicmamman.blogg.se/2008/june/-tavling-vinn-en-sommrig-goodiebag-1.html#comment

Publicerad: klockan 21:49:32.
Arkiverad under: Allmänt

Vad vill du bli när du blir stor?
Jag vill bli en massa olika saker. Jag vill bli något som jag kommer trivas med och som får mig att känna mig förväntansfull och glad varje morgon!

Jag vill bli ............................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det återstår att se! =)

Publicerad: klockan 21:42:33.
Arkiverad under: Allmänt

Nu har jag äntligen..
beställt mat genom nätet! =) Tänkte att det var värt att testa nu när man är hemma med 2 små sjuklingar och dessutom inte har någon bil. Kan nog inte bli bättre. Så imorgon mellan 15-17 får jag hem lite varor. =)

Lyckades nyss fixa tvättmaskinen oxå..! Härligt! =)

Annars då? Jo barnen har varit kinkiga och ledsna idag som sjuka barn ofta kan vara...jag har försökt att gör dom "tillags" men vad än gör så blir det fel...hoppas dom är krya snart. Jag är TRÖTT! =)

Nu ska jag kika vidare här på nätet, sitter och funderar över min framtid...ska diskutera en del saker med maken ikväll när barnen somnat.


Publicerad: klockan 21:19:41.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma...
I helgen var vi uppe i Peters och Helenas husvagn och det var toppenmysigt. Så himla mysigt ställe, nära till vattnet var det oxå. =) Vi blev så uppassade så, skönt! Vi spelade spel och umgicks utan tv, telefon och sådant (jo det fanns tv och dvd och mobiler)...ibland är det skönt att bara få vara och vila mellan alla måsten. På lördagen tog jag och Alex med oss barnen ut på sjön i en trampbåt! Det var jätteskojj även om det var jobbigt. ;-) Så vi hade verkligen en toppenkväll, husvagn är mysigt! =) Tack snälla ni för att vi fick komma!!

Igår kom Marie hit efter jobbet, vi skulle gå på Sex & The City. Så vi softade en stund i väntan på gubbarna, lade barnen och sedan satte vi oss med varsitt glas Chardonnay. Gott!  Jag gillade filmen OTROLIGT mycket!! Jag har inte sett så många avsnitt av serien, men jag tittar gärna på det när jag har tid och kan. Och ja jag gillade den...a lot!!! =)

Har 2 sjuka små barn här som har ögoninflammation...verkar det som. Feber och röda ögon, Adrians varar som tusan. Jag har dessutom en tvättmaskin som är knäpp och måste lagas. Plus att jag måste bestämma mig för när det är dags att jobba igen. =) Tror det blir onsdag. Jag hoppas jag orkar komma tillbaka till dess iaf.

Nu ska jag gå och serva mina små med lite mjölk, vi åt lite pannkakor till lunch här, med Grädde och sylt! =)

På återseende....



Publicerad: klockan 11:45:39.
Arkiverad under: Allmänt

Soft dag...
har jag haft idag. Och nu ska jag fylla på Ipoden med ny musik...! Ska försöka packa lite, ladda ipoden, ladda kameran och handla innan det bär iväg uppöver. =)

Här kommer en mysig bild! Ikväll ska jag få pussa på mina älskade barn igen...som vi längtat efter dom!!



Publicerad: klockan 15:59:29.
Arkiverad under: Allmänt

Härligt!
Vi har fått tag i lånebil idag. Så ikväll när Alex slutat jobba drar vi uppöver, vi ska hälsa på hans mamma en snabbis och sedan iväg till Peter & Helena och myser i husvagn under helgen. Härligt! Så det blir till att packa ner badkläder och kanske bada i helgen då.

Ska gå ner nu och ta en sväng in i duschen, sedan ska jag göra mig klar, skulle behövt storhandla idag. Får se hur man lyckas med att hinna det, skulle vara skönt att ha det gjort iaf. Kanske man ska orka ta sig en promenad idag? Eller åtminstone träna?! Skulle inte vara helt fel. =)

Ses....
Puss!

Publicerad: klockan 12:19:13.
Arkiverad under: Allmänt

Hej hå!

Idag har det hänt extremt mycket och jag är sååå trött nu.
Först var jag och skulle fika med tjejjerna, men det blev bara jag och en annan tjej, vilket inte gjorde så mycket för vi hade trevligt iaf! =) Sedan iväg på möte med FK, fick både bra och dåliga nyheter. Hon hjälpte mig även att fylla i en massa pappersarbete...Thanx!

Sedan tillbaka till bilen i Birsta, gick in en stund och kollade runt. Hittade en gammal arbetskamrat på Change så vi surrade en stund och sedan provades det Bh:ar....gissa om jag gått runt med fel storlek! Shit, två storlekar för små...!! Thanx gulliga Amanda! Saknar den fröken på jobbet kan jag säga. =) Så det blev nån bh i rätt storlek.

Ikväll säljer vi bilen...inte för så mycket som vi velat men helt okej iaf. Så det får vi vara glada för. Så nu ska jag gå och sätta mig och räkna och få iordning alla papper. Sedan måste jag och gubben kolla på bilar. =)

Ses senare kanske...
Puss



Publicerad: klockan 18:56:04.
Arkiverad under: Allmänt

Hämtade hem..
pizza gjorde vi idag! Så nu ska jag gå och lägga mig i sängen och kolla på sällskapsresan och somna. Blir mysigt när gubben kommer och kryper ner och håller om mig. *härligt*

Saknar våra två underbara barn oxå!!! Längtas tills vi får hem dom, antagligen på fredag. =)

God Natt och Sov Sött!!




Publicerad: klockan 22:48:04.
Arkiverad under: Allmänt

Nu åker vi och
tar oss en bit mat såhär på kvällskvisten!!

Vi har inte hunnit äta då en gubbe var här och kollade på bilen....tror ni man blir lite less efter en halvtimmes genomgång och han lägger SKAMBUD....huuuhh...*ryser* ;-) Nepp han fick inte köpa våran bil. Bättre lycka nästa gång! =)

Nepp dags att käka! =)


Publicerad: klockan 21:12:26.
Arkiverad under: Allmänt

Jag har införskaffat...
oss 4 nya kuddar till sängen, 2 små handdukar, gardiner till Adrians rum och även gardiner till Tindras rum, handlade på Hemtex som nu har 50% på i princip allt! Så jag har fyndat. =)

Så nu har jag fått upp gardinerna och även  lagt upp gardinerna i vårt sovrum som var för långa. Hur skönt som helst att få sånt gjort. Adrians rum blev superljust och fint så jag tror jag måste fortsätta att plocka lite därinne en stund. Kanske man kan möblera om?! Köpte paneler till Tindras rum men jag tror att jag kommer måsta köpa en kappa dit oxå, det är lite för små fönster för att ha paneler.

Sedan cruisade jag runt en stund för mig själv och kollade på allt och inget. Gick tillbaka till Hemtex och mötte upp Marie så gick vi och tog en glass ute i solen. =) Härligt!

Har en sak på G som jag hoppas ordnar sig...Håll tummarna! =) Nu ska jag fixa på Addes rum innan det är dags att hämta hem karln från jobbet.

Puss


Publicerad: klockan 18:22:36.
Arkiverad under: Allmänt

Värt att tänkas på...
When there is light in the soul
There is beauty in the person


When there is beauty in the person
There is harmony in the home.


Publicerad: klockan 13:45:28.
Arkiverad under: Allmänt

What to do?
Idag vet jag inte vad man ska göra...är piggare tidigare nu så det här ska nog ordna sig. =) Funderar på att jobba imorgon igen?! Det vore nog bra att göra det.

Imorgon är det fikaträff med några goa tjejjer och sedan möte med FK. =) Ska bli intressant att höra vad dom har att säga..?! =)

Nu ska jag vila mig lite till...känner mig trött och slö än.
Puss
Psstt.... Hoppas ni får en underbar dag!

Publicerad: klockan 11:28:52.
Arkiverad under: Allmänt

Trots att tröttheten
tagit över min kropp så är dagen bättre än gårdagen. Idag är jag piggare, vaknade tidigare än igår och ändå alldeles för sent. =) Jag har orkat med lite grann idag oxå, tvättat och startat diskmaskinen och städat hela nedervåningen... Kommer att få hem en riktigt glad Make idag med andra ord! Han älskar när det är städat..and so do i! ;-) Nu har jag precis duschat och ska snart åka på affären och handla mat, om jag orkar såklart?! =)

Barnen är hos farmor så dom slipper sin trötta mamma några dagar. Då hinner även vi vila upp oss sisådär...! Så när barnen kommer hem igen kommer vi vara glada, pigga och starka inför nya utmaningar av dom små. I hope! ;-)

Julian åkte iväg till Birsta och skulle kika runt där och jag tänkte ta itu med håret nu. Marie skulle komma förbi efter jobbet, hon slutar rätt snart. Dags att göra sig iordning.

Ha en toppenmysig dag!! Kramar

Publicerad: klockan 15:51:43.
Arkiverad under: Allmänt

Härligt!

Vi har äntligen varit iväg och hälsat på Lina och hennes barn. Det var jättekul, as always! Var så länge sen sist vi umgicks. Vi bestämde oss för att vi måste iväg och bada lite i sommar oxå. =)

Sedan for vi och hämtade upp gubben på jobbet, och sedan hem och laga mat. Spagetti och Köttfärssås blev det idag. Pratade en sväng med min kusin oxå. =) Vi missade Farmors 75-årskalas igår. Så GRATTIS FARMOR OCH LILLASYSTER en dag i efterskott! (Okej jag grattade juh igår oxå).

Ikväll kommer Julian hit och hälsar på och om barnen känner sig sugen så ska dom få åka upp till Farmor imorrn och stanna där några dagar. Ikväll kommer jag att somna tidigt...i know it. *trött*

Nepp dags att hjälpa gubben med barnen och sedan mysa på innan en ny dag gror... =)
Puss!

Pssst....det kommer bilder från midsommar snart.. ;-)



Publicerad: klockan 19:13:22.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att göra sig klar?!
Jo det är nog på tiden. Både jag och barnen ska bli klar på en halvtimma...stress!!!

Har nyss pratat med veterinären och dom tyckte vi skulle avvakta till imorgon och se om det blir bättre. Förvärras det under dagen/kvällen ska vi kontakt dom igen. Hoppas han piggar på sig nu lillen våran!

Nu måste jag röra på mig igen...!!

Publicerad: klockan 12:59:45.
Arkiverad under: Allmänt

Midsommar
är över för detta år och idag firar vi 1 år som gifta! Om man ska gå efter datum iaf, midsommarafton för 1 år sedan. =) Vi funderade lite över det där, om man ska räkna midsommarafton eller om man ska räkna datum, det blev datumet, det kändes mest rätt. =)

Midsommarafton satt vi hemma hos oss och fick lite främmande, Marie & Per, Jannice & Mats och deras barn Nora & Amanda kom och hälsade på. Vi grillade och åt gott. Till efterrätt blev det hallontårta. Barnen hade hur skojj som helst.

Igår satt vi mest hemma hela familjen och myste och busade i sofforna på vår inglasade altan..medans regnade och åskade det utanför. Vi grillade igår oxå, gjorde lite Tzatsiki, baguetter, grillat kött, sallad och klyftpotatisar med palsternacka, morötter och röd lök. Så otroligt gott!!! =) Sedan blev det mys framför tvn och Bollibompa. Både jag och maken var trötta, så när barnen somnat så somnade vi kort därefter. Jag som var sugen på en film, men det var skönt att sova. =)

Idag ska vi iväg och träffa Lina, Linnea och lilla Alva....ska bli så skojj. Mysigt med bebis!! =)

Nu ska jag gå och se hur det går för våran kisse, han verkar ha gjort illa benet?! Han hoppar runt på tre tassar så vi ska avvakta under dagen och se om den blir bättre annars måste vi ringa veterinären och kolla upp honom. Lillgubben.... =(

Dags att äta nåt innan vi drar iväg en stund.
Kramar

Publicerad: klockan 11:44:16.
Arkiverad under: Allmänt

Rätt mycket
folk har det varit idag på jobbet...eller mer än vanligt och få som jobbat så idag har man sålt en del och jobbat på rätt bra. Känner mig rätt trött idag efter en trög arbetsvecka. Vi handlade lite hamburgare till middag och Alex målar trappan för fulla muggar, får nog hjälpa till sen kanske?! =) Måste städa och grejja oxå. Ska strax åka på affären dessutom, så fort Alex är klar. Uff vad jobbigt det känns med midsommar, är lite för trött för sånt nu. ;-) Ser inte fram emot att handla, det var ett hav med bilar på parkeringen när jag åkte förbi förut.. =/

Vad gör ni andra ikväll?
Puss

Publicerad: klockan 18:50:03.
Arkiverad under: Allmänt

Trist
men sant! Sverige förlorade... =(

Tyckte inte det var en bra match ikväll...!! =/
Nu ska jag snart sussa...Natti!

Publicerad: klockan 22:42:57.
Arkiverad under: Allmänt

Jag vill leva, jag vill dö
i NORDEN! Hör jag på tvn nu....dags för match Sverige - Ryssland! Älskade barn sov nu så mamma får gå och kika på fotbollen. ;-)

Lycka till Sverige!! =) Heja Heja!!!!

Publicerad: klockan 20:43:03.
Arkiverad under: Allmänt

Vi närmar oss
Midsommar och jag är lite less idag. Jag har min anledningar...faktiskt! Det har med mitt jobb att göra, så mycket kan jag iaf säga. Tur att man har Kicki som stöd iaf. Tack vännen!!






Publicerad: klockan 19:03:12.
Arkiverad under: Allmänt

Plockat ihop
på ovanvåningen har jag hunnit göra eftersen barnen somnade. Nu sitter jag och lyssnar på Chris Brown - Forever.

Har hunnit prata med mamma och svärmor. Nu måste jag gå och göra dagisscheman för Juli och Augusti.

Snart dags att sova!! =) Börjar bli rätt trött nu... Skulle behöva städa, fattar inte när vi ska hinna det?! Måste juh göras innan fredag. =)

Ha en supermysig kväll!!
Det ska jag fortsätta ha...
Puss och God Natt!!




Publicerad: klockan 23:48:10.
Arkiverad under: Allmänt

One to go...

Nu har Tindra badat klart och är duschad och gosig....snart dags att ta Adrian sen blir det tandborstning och 2 Sagor och sedan Natti!!

Ses om en stund... =)



Publicerad: klockan 19:58:26.
Arkiverad under: Allmänt

En sista för idag


Publicerad: klockan 19:54:07.
Arkiverad under: Allmänt

Idag när jag hämtade
barnen på dagis, så kommer Tindra först, överlycklig! Sedan kommer Adrian, "Hej Mamma" och i nästa andetag utbrister han: "Va fin du är mamma!" Min lilla charmprins...!!!!

ÄLSKLINGARNA MINA!!

Nu badas det under mammas uppsikt och sedan dags att sussa för dom små...!
Puss!

Publicerad: klockan 19:42:35.
Arkiverad under: Allmänt

Min prinsessa...


Publicerad: klockan 19:24:59.
Arkiverad under: Allmänt

Idag har jag hunnit
med massor känns det som. Vi hade det sjukt lugnt på jobbet, jag och Kalle iaf. =) Började morgonen inne i stan, där var det inget jobb åt oss, okej lite men det gjorde vi klart på en 5 minuter. Sedan drack vi lite kaffe, eller jag drack kaffe för precis när jag tagit mitt kaffe så gick maskinen sönder. Där stod jag med en halv kopp kaffe och dåligt samvete..vi hade lite morgonmöte och som vanligt blev det många skratt. Härligt att börja morgonen så. =)
Drog ut till Birsta och körde världens togryck, rensade och städade rent hela lagret...sedan blev det lugnt igen.

Var rätt skönt att sluta klockan 16.00.
Alex ska ut med gänget ikväll (jobbet)..dom ska åka Go-cart och äta mat och bara ha kul anar jag. Själv ska jag sitta hemma och bara vara, se tv och önska att jag hade något gott hem att äta,jordgubbar...mmmm! Jag ska sakna maken lite oxå och pussa han lite när han kommer hem. Hoppas du får skojj ikväll älskling!

Nix dags att börja ta tag i kvällen... tänkte att barnen ska få bada ikväll innan det är dags att sova. =) Laddar upp filmer på Youtube oxå, får se om det funkar.

Ses om en stund... Ciao!

Publicerad: klockan 18:02:58.
Arkiverad under: Allmänt

Måndag och supertrött..
Igår gick jag och la mig och kunde inte sova. Det är så otroligt jobbigt när det blir så. Försökte stänga av allt och sova, funkade inte...slog på tvn och kikade på nåt tråkigt program, funkade inte...läste i min bok, somnade inte... klockan 4 somnar jag äntligen. Behöver jag säga att jag var helt slut när klockan ringde?? Tur att söta maken lät mig sova lite längre annars hade jag aldrig klarat hela dagen. Tack älskling för den lilla men otroligt välbehövda sovmorgonen!! 

Idag var det jobb, flöt på bra och dagen var toppen trots tröttheten. Pratade en stund med Marie oxå. Hoppas hela resan hem gick bra!?  =)  

Så nu sitter jag här och känner tröttheten komma smygande...finns en massa saker jag borde göra...men det får bli en annan dag.

Nu låter det som om tösa har somnat...kanske är min tur nu då? ;-) Ikväll kommer jag att somna tidigt, bäst att gå ner och mysa medans man är vaken. =)
Kramar

Publicerad: klockan 21:28:28.
Arkiverad under: Allmänt

Still awake..
men nu börjar jag bli trött! =) Är på väg att gå och sussa med Adrian vaknade för en stund sedan och var nog lite pratsugen...låter det som! ;-)

Idag har vi jobbat på helt okej...vi åkte iväg till pappa och lånade släpvagn och sedan bar det av till Fyndlagret och dom tog rubb och stubb...så vi fick en liten slant (800 kr) för saker som vi tänkt kasta. Inte så dumt alls. =) Sedan tömde vi garaget på lite skrot och for iväg med det. Mycket kvar dock... Så vi måste fortsätta röja i garaget så fort vi får chansen igen. När vi åkte och lämnade tillbaka släpet till pappa så bjöd dom på fika och sedan gungades det och hoppades studsmatta. Efter det drog vi iväg och inhandlade mer färg och penslar till trappen. 

Men vi gav inte upp för dagen där...vi drog iväg på fisketur, hela familjen...okej en kort en, ena spöet strulade så otroligt så vi får nog fixa det till nästa fisketur. Sedan ska man juh helst åka iväg på kvällen... =) Men kul att åka iväg med barnen och mysa vid vattnet. Alex lyckades fastna och tappa ett av dragen, men sedan lyckas han fiska upp det igen....hur stor är chansen, det ligger ett drag på botten i en sjö och han får upp det??? Hahaha.... han är ingen dålig fiskare han!  

Sedan for vi hem och myste och åt. Alex la barnen och jag började läsa min nya bok, Mias systrar...den är otroligt bra men hemsk. Sitter med tårar i ögonen emellanåt...

Nepp dags att sova! Imorgon jobbar man långdag....till 19....!

Midsommarplaner: Firar midsommar hemma i år i goda vänners sällskap! Ska bli så skojj!!! =) Ni är välkomna! 

Puss 

Publicerad: klockan 00:29:33.
Arkiverad under: Allmänt

Yey i know...dåligt med updates!
Idag var vi iväg och flängde lite...handlade lite snask inför kvällens mysigheter och fotboll. =) Sverige - Spanien....2-1....gud så besviken jag blev...1 minut kvar och Spanien gör mål....grahfhrhksa.....what the fuck?! Barnen kikade på första halvlek sedan lessnade dom och gick upp och satte sig och kollade på Shrek 2.

Idag gick ett par timmar åt till att städa klart tvättstugan..den vart ren och fin!! Och jag har tömt den på en massa onödigt skräp. Så nu är den utrensad och klar. Så skönt att göra sig av med en massa "gamla" kläder och skor och sånt som man samlar på sig under åren, imorgon far vi och lämnar det till UFF eller nåt. Ska rensa ur sovrummet ikväll oxå hade jag tänkt, innan det är dags att sova.

Har läst en massa i min nya bok idag oxå, Rensa i röran. Den är otroligt inspirerande!!

Oj...barnen la sig för en liten stund sedan och nu sussar båda två sött..
Ha en fortsatt mysig kväll i regnet!
Puss!!

Publicerad: klockan 21:32:19.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma
med min sjuka lilla Adrian. Fast idag känns det som om febern gett med sig så imorgon blir det jobb och dagis...skönt! Har lite nytt på jobbet att stå i, ska lära mig Kalles jobb ännu bättre och göra allt själv när han har semester i Juli. Kul med lite nytt att stå i. Har även börjat i stan nu, så nu börjar man förmiddagen i stan och sedan drar man ut till Birsta och kör där. Faktiskt rätt skönt med den omväxlingen.

Vi var juh upp på sjukan i Tisdagskväll med Adrian då han fått feber och ont i magen, jag trodde han fått urinvägsinfektion. Läkarna blev orolig över blindtarmen, nu var det tack och lov inget utav detta. Förmodligen Virus, men eftersom han haft ganska många öroninflammationer bara i år så skulle läkaren på Distriksläkarjouren skriva remiss till öron. Ni kanske undrar varför vi alltid åker upp till sjukan?? Jo det är nämligen så att det inte går att komma fram till Vårdcentralen här och om man väl kommer fram så finns det ingen läkare. Tur att dom vet detta på sjukhuset så man alltid är välkommen när det blir nåt. =) Så nu får vi se om han får ett rör i örat? Han sa även att han har vatten bakom trumhinnan på båda sidor och detta gör att han hör sämre. Men det ska bli skönt att få det ordentligt uppkollat.

Igår gick jag ut för 1000:de gången typ och letade efter min kisse...och det är helt sjukt. Jag har sökt och sökt och sökt, ringt och hört på polisstation osv. Varit ute och letat flera ggr, och igår kväll sa jag till gubben att jag skulle gå ut en stund och locka på honom igen, går nedför gatan och ropar, så kommer en katt fram, VÅRAN KATT. Tog upp honom överlycklig och gick hem igen, hör Alex lite ironiskt, "Det gick fort, gav du upp??" Men jag kan säga er att han såg rätt lustig ut när hakan ramlade ner i knäet på honom... Men lika glad som mig var han över att vi hittat våran lilla familjemedlem igen. =)

Adrian på dop i lördags.
Adrian på dop i lördags. =)


Tindra på dopet...med bullar i munnen...gott! ;-)

Publicerad: klockan 11:54:08.
Arkiverad under: Allmänt

Är på sugen att handla...
några småsaker till hemmet. Finns så otroligt mycket fint!!
Vad gör ni andra ikväll??

2-1 Portugal...Cristiano Ronaldo gjorde mål...!! =)

Publicerad: klockan 19:24:47.
Arkiverad under: Allmänt

Sverigematchen..
antar att det var fler än jag som såg den...eller såg och såg jag gjorde mitt bästa. Var tvungen att fara iväg så då fick jag lyssna på radion. Men det funkar det oxå... SÅ HÄRLIGT ATT SVERIGE VANN!! =)




Publicerad: klockan 16:42:56.
Arkiverad under: Allmänt

Finally...
Äntligen kommer jag in på bloggen igen. Har inte kunnat logga in på en halv evighet men nu äntligen..nu kan jag skriva igen.

Helgen var härlig..lugn fredag hemma med familjen. På lördag åkte vi på dop för lille Wilmer och efter dopet for jag med Marie hem. Jannice, Marie och jag drack vin och pratade massor, hade hur trevligt som helst! =) Härligt med en tjejkväll. Söndag spenderades hemma med sällskap av Marie, gjorde naglar på henne. Vi satt i solen och pratade och umgicks med mina små kultingar. ;-) Härligt!

Tindra fick feber i söndags så jag var hemma både igår och i måndags. Idag har jag jobbat. Men så igår kväll fick Adrian feber, så vi får se om mamma ska vara hemma imorgon. Alex var hemma idag. =) Satt uppe på akuten igår kväll då Adrian fick ont i magen och feber, dom var rädd för att det var hans blindtarm som spökade..det var det inte...tack och lov! Så klockan 23.30 ca var vi hemma igen, trötta...

Nu ska jag laga lite mat..

Publicerad: klockan 16:37:43.
Arkiverad under: Allmänt

Fullt hus?!
Äntligen kväll. Sitter här och kikar medans barnen ligger i sina sängar och förhoppningvis somnar gott snart. =) Idag har jag jobbat, morgonen började med att vi försov oss, jag och barnen, inge kul. Vi vaknade inte så sent ändå men 30 minuter senare än vi tänkt, gör mycket när man har barn. ;-) Så vi skyndade oss så mycket vi kunde. När jag kom på jobbet fortsatte vi inventera och det tog hela dagen idag med..men på eftermiddagen när jag gick hem var vi klara. Finally!!

Kom hem och vi hade främmande. Tomas var här och Alex skulle iväg och hjälpa honom flytta lite. Albin var oxå här och lekte med Adrian. =) Vi käkade lite och sedan åkte vi och kikade på Tomas 12-veckors kisse. Ja så nu sitter vi här med en ny familjemedlem... Jag har svårt att säga nej till små krakar som ska avlivas. =/ Han är jättesöt iaf!! Får se hur det går?! Sedan for jag och Tindra på mitt jobb, jag hade köpt Crocs åt Tindra och sandaler åt Adrian. Tindras skor var felmärkt och blev därför för stora, Adrians var små i storleken och blev istället för små. Jonas hjälpte oss och vi hade lite problem där ett tag med Tindra. Hon är så bestämd och när vi insåg att dom knallrosa crocsen var slut så blev det problem, hon skulle absolut ha dom knallrosa. Till slut lyckades jag övertala henne att ta dom ljusrosa istället, och nu är hon nöjd. =)

Fick hem en jättefina soffa idag som ska stå ute på våran inglasade altan, så nu ska jag tvätta ren kuddöverdragen och sedan blir det nog trappmålning och skruva ihop soffan. =) Blir nog fint det.

Ska kika till kissarna... Puss

Publicerad: klockan 20:09:59.
Arkiverad under: Allmänt

Härlig kväll...
ikväll hade vi en mysig stund i våran säng efter badet. Alex jobbar tyvärr så han missade all syskonkärlek! Men jag har bildbevis på kameran...Vilka härliga barn vi har! *älskar*

Mitt i allt mys och alla skratt störs vi av ljudet av en katt som skriker Hjärtskärande....jag blev så rädd..funderade på om det kommit in en hund eller nåt i vårat hem?! Har aldrig hört en katt skrika sådär...fy så otäckt..kommer ner och där ligger min lilla gumma och har fastnat med tassen i elementet...hon fräste och klöste och var helt vild. Försökte hjälpa henne men hon högg en klo i mig i ren panik..så lyckas hon på nåt sätt komma lös själv. Men hon haltar nu..ska försöka kika sen och se om det blir bättre. Stackars liten! 

Här kommer lite mysbilder iaf... =) 

 image129


     


image132

Publicerad: klockan 19:55:42.
Arkiverad under: Allmänt

Skratt och tok trots inventering!
Idag var mestadels en rolig dag om man bortser från att vi gjort det tråkigaste av allt hela dagen..dvs INVENTERA! Blää så slut man blir i huvudet, helt sjukt. Psykiskt utmattande är det.

Men vi hade trots allt SUPERSKOJ...skrattat mycket hela dagen...och sedan kom Krister från stan med en massa Glass...inte helt fel! =) Helt okej dag...dock ska vi fortsätta inventera imorgon, hann inte klart idag.

Har precis fått i oss lite middag och barnen sitter och kikar på Bollibompa..ska strax försöka hitta orken att duscha dom. Smutsiga smutsiga barn fick jag hem idag. =)

Imorse fick jag veta att min lilla gumma, Tindra, ska börja på syskonavdelningen till hösten...egentligen ska dom inte börja förrän dom är 3 år men det är tydligen jättemånga i kö och då måste dom större upp. Visserligen tror jag att hon kommer klara det galant, hon kan juh säga ifrån och språket blir bara bättre och bättre... dessutom kommer hon att ha Adrian på samma avdelning. =) Men helt plöstligt så blir hon så mycket större!? När vart mina barn så här stora, när blev jag gammal?? =) Konstigt...vad hände med tiden?!

Dags att ta tag i duschningen?? Jä jä... ;-)

Publicerad: klockan 18:16:03.
Arkiverad under: Allmänt

Kom just innanför dörren..
Har äntligen kommit hem med barnen...jobbat och slitit hela långa dagen men vi hann klart i tid iaf! Inventeringen i City är klar så nu är det bara Birsta kvar imorgon! Skönt. =) Vi blev lite sena och jag skulle åka med dom från stan för jag hade ingen bil, kom nog 5 minuter sent till dagis...tur att det är bra fröknar.

Nu ska jag gå ner och laga middag åt mina söta barn! Sen blir det nog rätt lugnt idag...kanske städar undan lite och tvättar men annars ska jag slå mig ner i soffan och inte röra mig många centimetrar på resterande del av kvällen... =)

Publicerad: klockan 17:59:32.
Arkiverad under: Allmänt

Trött och seg...
idag känner jag mig seg. Vi kom i säng lite för sent igår. Jobbade till 19 och  när jag är på väg hemåt så ser jag Marie komma gående, stannade såklart och plockade upp henne och sedan hamnade vi på Birsta. =) Så där strosade vi runt, sedan for vi hem till oss och åt lite Pizza. Dom stannade en stund och innan dom for pratade vi om baguer och rensa i röran...så jag satte igång, sent på kvällen och städade. Alex målade och slet med trappen som blir kanonfin!! Tur att jag har dig hjärtat!

Helgen var helt okej...lite strul med barnvakt bara. Men till slut lyckades vi komma iväg på Bio, vi såg What happends in Vegas...rätt rolig film. =) Sedan for vi hemöver och myste resten av kvällen...man får passa på när man är ensamma. ;-) I söndags köpte vi en liten barnpool oxå, barnen badade och myste, pappa klippte gräs och mamma låg på en filt och läste. =)

Nepp nu måste vi göra oss klara och sedan är det dags för Dagis och jobb... Inventering idag och imorrn. =) Skönt att Kicki är tillbaka på jobbet oxå!! =) 

Puss! 

 image126
Tindra badar i poolen...

image127
Adrian badar även han... =)

image128
Min vackra familj...Älskar er!!!!

Publicerad: klockan 08:39:17.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0