Bananmannen kommer snart...
Jag har skickat hem maken på lunch tidigare idag, han muttrade lite över det. Men han skulle köpa med sig banan och juice åt mig så jag ska stuva ihop smoothies åt honom och mig! Då blir han nog glad igen, tror ni inte? ;-) Han brukar vara lätt att muntra upp!

Jag har hunnit träna magmusklerna och sätesmusklerna..eller nja, det finns kanske inte så mycket muskler där just nu men jag försöker bygga upp några. Och sedan blev det en halvtimmes promenad ute i solen! Synd att det är lite halt och slaskigt nu bara, man blev lite blöt om tårna.

Dags att fixa håret och lägga på lite smink så man är fit for fight när man ska till Birsta och träffa Helen och Wilmer. =)
Vi hörs och ses senare!

Publicerad: klockan 12:17:16.
Arkiverad under: Allmänt

I got a feeling...
jag tror allt kommer lösa sig riktigt bra för oss! Jag känner en känsla av lycka i kroppen som jag saknat länge, jag har mått så dåligt till och från det sista halvåret men idag vaknade jag med en underbar känsla i kroppen. Jag ska göra allt som får mig att må bra, saker som jag funderat länge på. Men det är fasiken dags att låta människor veta vad dom är värda, hur mycket jag uppskattar just dem!

Jag sitter och lyssnar på musik och känner mig helt sprudlande i kroppen. Jag skulle vilja gå ut och dansa! Jag skulle vilja samla mina vänner på en kväll hemma hos mig och bara skratta och ha mysigt! Men det får vänta lite då till exempel Jessica är bortrest!

Idag ska jag träna nu på morgonen och sedan blir det Birsta med Helen och Wilmer. Jag tycker så mycket om er!! Ska bli så härligt att ses!

Det enda jag våndas över är farmors kommande begravning, den kommer bli tuff! Men jag försöker minnas henne med glädje och inte med sorg. Tack Helen för det! =)

Jag kanske kommer igång med jobb snart igen oxå! Längtas... ;-)

Publicerad: klockan 09:30:42.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken morgon.
Barnen sov hårt imorse...både jag och A tyckte det var lite konstigt att dom var såå trötta. Vi skakade liv i dom 8.20 och då ska dom vara på dagis klockan 9. A fixade det mesta, frukost och sedan vinkade jag av dem i dörren.

Så ringer A efter en stund... Han hade lagt sin lunchlåda på bilen och åkt...så jag gick ut och hittade den alldeles utanför oss. Det går cirka 10 minuter innan han ringer igen, då berättar han att klockan är 8.30. Han kom på jobbet en timme för tidigt och barnen kom på dagis en halvtimme för tidigt!

Ibland kan det verkligen bli knepigt då man ställer fram klockorna... ;-) Om han kollat på tvn eller klockan i köket så hade han sett att den var så lite och därmed sluppit stressa. Stackarn!

Inte konstigt att barnen var så trötta... =)


Kissen sitter och kikar på fåglarna....!! =) Han är för fin!


Publicerad: klockan 09:11:35.
Arkiverad under: Allmänt

Pictures...
Vi fick mejl idag ifrån Jessica och Daniel som verkar ha det underbart i Thailand, jag är inte alls avundsjuk. Dom verkar ha det på tok för varmt. ;-)

Jag har inte heller kommit iväg på någon promenad, istället har jag suttit och lagt in musik på min ipod. Så imorgon kanske jag kommer iväg äntligen, jag vill nämligen hemskt gärna ha något att lyssna på när jag ska ut och gå. Så imorgon hoppas jag på fint väder! =)

Jag har suttit och kikat på Sjukhuset, och när dom filmade ifrån Förlossningen så kände man en längtan. För det är juh så underbart när man för första gången får upp sitt lilla barn på bröstet och all den kärlek man känner ifrån första stund.

Sedan såg jag på Familjen Annorlunda... mysigt men kanske lite för många barn för mig. ;-)



Publicerad: klockan 21:22:43.
Arkiverad under: Allmänt

Jobba...
Jag börjar bli sugen att börja jobba igen. Jag är så less på att bara gå hemma nu så jag vill bara att min rehablitering ska sätta igång igen. Inge kul att gå hem och vara sjukskriven. Känns som att man blir så isolerad här hemma, iför sig har jag inte haft så mycket ork och energi till nånting här hemma ens. Men det beror på den medicin jag äter, jag blir så trött av den att hälften vore nog.

Men solen bidrar med lite energi iaf, otroligt skönt dom dagar solen tittar fram och låter oss känna på det som komma skall. ;-) Jag har precis skickat ett mejl till min läkare och bett om en ny medicin, hoppas han ser det imorgon så vi kan köra igång med en ny snart!

Dagen har varit lång och full med sysslor, A var iväg med vår tv som brakat i golvet. Sedan lämnade han in sin mobil som varit knäpp den sista tiden, tror det behövde bytas display på den. Jag har försökt ringt runt och dels pratat med facket om någon försäkring jag har som jag inte ens visste fanns. Sedan har jag ringt på en massa andra ärenden. Så hela dagen har vi hållt igång.

Tindra lyckades ramla ner för trappan förut och gjorde även en volt innan hon hamnade på golvet. Tur dock att det var slutet av trappen och inte hela. Hjärtat stannade för en stund på både mig och A tror jag. Så lillgumman är alldeles blå på ena smalbenet, vilket i för sig var tur i oturen, för det var oxå den enda skadan hon fick. Hon har haft otur hela dagen för en stund senare ramlade hon på nedersta trappsteget, hon har slagit huvudet och knäet idag dessutom. Ingen kul dag för stumpan med andra ord.

Nu ska jag snart hämta hem Adrian som är hos Albin och leker. Sedan ska jag ta och promenera en sväng.
Vi ses senare, då kommer det lite bilder från helgen.
Kram

Publicerad: klockan 17:03:24.
Arkiverad under: Allmänt

Söndagen den softa dagen
Idag har vi haft det rätt lugnt här hemma. Alex drog iväg till jobbet imorse och vi klev upp och åt lite frukost. Strax efteråt kom Albin hit. Grabbarna lekte och spelade spel medans jag och Tindra tog det lugnt och kikade på en film.
När Albins pappa kom och hämtade honom så ville såklart Adrian med så Alex hämtade hem honom då han slutat jobba.

Jag har fått lite grann gjort iaf, jag har vikt ihop första högen med tvätt och har nu bara en hög kvar. Sedan städade jag vårat sovrum och bytte sängkläder. Adrian och jag har även hunnit varit iväg och kastat sopor på återvinningsstationen. Och såhär på kvällen gör jag ännu en tårta. =)

Dags för barnen att gå och sova. För mig oxå snart! Jag somnade tidigt igår kväll, redan 21.15... inte så superroligt sällskap kanske. ;)


Publicerad: klockan 20:07:17.
Arkiverad under: Allmänt

GRATTIS PRINSESSAN!
Idag fyller vår söta Tindra 3 år....stort Grattis till vår lilla prinsessa!! =)
Hon har varit så rolig hela förmiddagen, hon pratade med både farmor och mormor som ringde och grattade och till båda två sa hon Grattis... hehe, hon förstod inte riktigt att det var dom som skulle säga det till henne.

Men nu har morfar, Eva, Alex, Emil och Sara varit här och hon har fått lite presenter att öppna. Hon ska få några fler så fort hennes pappa kommer hem. =)

Jag har ägnat förmiddagen till att baka tårta och Lata Fruns Kaka...det blev jättegott. Får se om det kommer lite bilder sen. Nu ska vi snart hämta hem Alex som ska sluta tidigare idag.

Hoppas ni har en fantastisk lördag!!

Publicerad: klockan 15:27:03.
Arkiverad under: Allmänt

Bak baki baket...
dags att ta itu med bakandet... har inte riktigt funnit någon lust för det idag. Men det är dags att ta itu med det nu.

Barnen sitter och leker och vi lyssnar till smurfarna här hemma. Saknar Alex gör vi oxå!! =)

Ikväll blir det mys, lite barnprogram tillsammans med barnen och senare ska jag nog se sista Let´s Dance.

Publicerad: klockan 17:56:07.
Arkiverad under: Allmänt

Topplistan


* SOLEN. Trots att vi än så länge bara ser den fläckvis så påminner den ändå oss om att vi är på väg uppåt på termometern. Det lider emot vår och sedan sommar.

* FÖDELSEDAGAR. Det är mysigt när det är födelsedagar, åtminstone när det är barnen som fyller år. Glädjen i att ha en egen dag.

* MYSIGA HEMMAKVÄLLAR. Det behöver aldrig vara tråkigt med hemmakvällar. Det gäller bara att ha fantasi och hitta på lite olika mysigheter. Varför inte tända en massa ljus och ta ett varmt bad och bara slappa.



* SNÖ. SNÖ SNÖ SNÖ....när ska den försvinna? När ska vi få se gräs och blommor igen. Jag vill ha vår, jag vill sitta ute i värmen och njuta.

* SJUKVÅRDEN. Jo jag kommer lämna en liten klagomål på det idag, vi skulle behöva komma till läkare, men det verkar vara svårt att få tid till något sådant.

* DYR EL. Jag lyckas inte hitta något bra elpris...varför ska elen vara så förbannat dyrrrrr??

Publicerad: klockan 15:37:43.
Arkiverad under: Allmänt

Lite most wanted!


Bilden längst ner till vänster och kavajen är riktiga favoriter!!! =)

Publicerad: klockan 10:18:22.
Arkiverad under: Allmänt

Dyr EL...
Jag sitter och kollar över våra utgifter här hemma, alla försäkringar men främst el-bolag. Vi har sjukt dyr el, den hamnar på 2700 kr i månaden! Så nu ska vi se om vi kan göra något åt det?! =)

Inte så roligt att göra men det är bra att kolla upp några ggr per år.

Sedan ska det bakas idag..undrar när man ska hinna med allt. ;)

Publicerad: klockan 10:13:56.
Arkiverad under: Allmänt

Vad man städar..

sedan man fick barn! Då menar jag inte att det är bara barnen som stökar ner, man hinner helt enkelt inte hålla efter hemma lika ofta. Men nu har jag iaf städat här hemma så imorgon behöver jag inte bekymra mig så mycket över det. Imorgon blir det istället bakning och lite små pysslande inför Tindras födelsedag. =)

Lillagumman blir hela 3 år..tänk så fort tiden går. Helt otroligt!

Adrian ringde till Albin förut så han har haft en kompis här på besök, som vanligt har dom väldigt roligt tillsammans och Albins pappa fick vänta en stund på honom innan vi lyckades få dom att bryta upp för idag. Tindra har haft ont i magen och jag har försökt hjälpa henne på alla sätt och vis jag kunnat.

Nu ska jag ringa sjukhusrådgivningen om henne och hoppas på det bästa. Våran vårdcentral får vi inte ens tid på...suck...när ska det läggas mer pengar på sjukvården? Det behövs förbättringar inom vården men framförallt mer personal.



Publicerad: klockan 19:09:49.
Arkiverad under: Allmänt

Ibland blir saker bara så fel.
Ni kanske vet hur det är när man hamnar i en sits då man inte på nåt sätt försöker vara otrevlig men när man skriver saker så kan det helt enkelt uppfattas väldigt fel. Det är lätt att uppfatta saker fel i skrift. Tro mig... I know.

Idag har jag varit hos farfar tillsammans med Helen, Wilmer och Marie. Vi hade våffeldag och gräddade våfflor tillsammans. Farfar fyllde dessutom år idag, Stort GRATTIS! =) Jag passade på att mysa med lillprinsen Wilmer, han är bara för go och mysig! Vad jag tycker om dig prinsen. 

Sedan for jag hem, hämtade upp barnen och kom på att det var våffeldag på dagis, så medans barnen åt en våffla var så satt jag bredvid och myste. Sedan blev det bråttom hemåt igen, Bamsegympa nu på kvällen. Och det var riktigt trevligt, man träffar lite trevliga mammor som man pratar med och fördriver tiden med och under tiden har barnen superroligt. =)

Nu ska jag röra ihop två smoothies åt mig och gubben sedan blir det film.
Imorgon ska vi på möte på banken..
Sov Gott!!

Publicerad: klockan 21:40:26.
Arkiverad under: Allmänt

Min första och
eventuellt sista lista... ;-)

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Johanna Caroline

Smeknamn:  Jois, Mamma, Gumman ;-) 

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Sinéad O´Connor - Nothing compares to you

Beroende av: Godis, Mysiga filmkvällar med A

Vad får du oftast komplimanger för?: Mina ögon, mina ben, min snällhet och min inre lugn

Brukar du skratta för dig själv?: Ja väldigt ofta...

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Tack. Jag fick krama om prinsen min.

Var bor du?: I Västernorrland, Sundsvall, Staden på landet

Trivs du där?: Jag älskar staden!

Äger du några converse: Nix...

Sprit, cider, vin eller öl: Öl eller Vitt vin

Brukar du bli för full: Nej, men nog har man gjort sina misstag.

Vad har du för mobil operatör: Telia

Vem ringde du senast?: Min kusin

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att vi skulle höras imorgon

Antal timmar sömn inatt: Ungefär 6 timmar

Sov du ensam: Nej jag sov med min man.

Brukar du komma i tid: Nej, jag är en riktig tidsoptimist!

Hur känner du dig nu: Trött och matt

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Jag gillar inte fötter, förutom min familjs. =)

Vad saknar du: Att få må riktigt bra en hel dag utan ångest.

Hade du en bra kväll igår: Ja, det hade jag. =)

Favorit dryck på morgonen: Juice (APELSIN)

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 23-tiden

Är du blyg?: Ibland...

Vill du hellre ha mail än brev: Ja men ibland är det kul att få brev oxå.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut!

Har du spytt offentligt: Tyvärr..Ja det har jag.

Är du nöjd med ditt liv: Nej, Jag har så många mål jag vill hinna uppnå. Dessutom älskar jag att utvecklas som människa.
Vad gör du i morgon: Då åker jag till Farfar och firar hans födelsedag, sedan hoppas jag på att jag ska hinna börja renovera lite gamla möbler.

Vad är det värsta du vet?: När barn och djur far illa, oärliga och falska människor, människor som endast är ute efter att såra andra.

Vad längtar du till?: Våren, Värmen och Solen!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Jag har få men nära..

Vad använder du för shampoo?: Joico K-pak

Vad är det finaste du fått?: Våra barn

Hur gammal är du: 26

Tycker du om någon just nu: Of Course!

Du samlar på: Tomflaskor?

Gröna eller röda äppeln: Röda, Saftiga.. Men får mest ont i magen av äpplen.

Vilken tid gick du upp idag: 8

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Jaaa

Är det okej att gråta: Ja.. det är ett bra sätt att lätta på trycket.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Betala av lån, dela med mig till släkt och åka på en Resa med familjen.

Bär du glasögon eller linser: Nope..

Har du piercing: Räknas hålen i öronen? Jag har haft i naveln men den tog jag ut när jag blev gravid med Adrian. 

Vill du gifta dig: Jag är redan gift.

Vill du ha barn: Om vi fick en till liten så skulle jag bli glad, men jag är verkligen lycklig över dom två jag har!

Är du bra på att laga mat: Nja...jag önskar jag tog mig mer tid till det.

Är du flygrädd: Mycket

Hur vig är du: Som ett kylskåp..ungefär..

Är du musikalisk?: Ja...

Vad dricker du helst när du är törstig: BonAqua Päron

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Vad äter du helst när du ser på film: Godis

Är du morgon- eller kvällsmänniska: KVÄLLSmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blåa

Röker du: Nej..blää!

Hur ofta tränar/motionerar du: Jag letar motivationen..



Publicerad: klockan 21:45:33.
Arkiverad under: Allmänt

Fönsterputsning ger vårkänslor.

Imorse var jag som sagt på möte och det gick jättebra, åkte hem efteråt och skjutsade A på jobbet. Sedan drog jag iväg ut till mormor och hjälpte henne putsa fönstren. Vilka vårkänslor man känner när man gör ren fönstren! =) Knepigt det där. En sväng på affären och åka med pappersåtervinnningen hann jag oxå med åt henne.

Vi hann fika lite bullar innan jag åkte och hämtade hem barnen. Vi åt vår första vårglass idag och sedan gjorde vi en avstickare till mormor med en dricka. Hon sa att hon var sugen på det och då ska hon banne mig få det oxå, tycker jag! ;-) Hon har det inte så lätt min lilla mormor.


Jag har fyndat idag oxå, fick med mig ett blombord, och en fruktskål från mormor. Roligt! Får se vart man ska ha blombordet...?


Så här har det varit full rulle hela dagen, jätteskönt för dagen har rusat fram. Inte så tokigt när A jobbar till 20.00 hela denna vecka. Då är det extra bra att hålla sig sysselsatt.


Har hunnit prata med min gulliga kusin idag oxå! Vi håller på att diskutera kring dödsannonsen vi ska sätta in för farmor. Och imorgon har vi planer på att åka upp till farfar under dagen och göra våfflor på hans födelsedag!! =)


Nu ska jag lägga barnen...

Later Alligator!



Publicerad: klockan 18:48:11.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon...
Här är vi igång och gör oss iordning för dagen. Frukosten är avklarad så vi har en väldigt lugn morgon här hemma, och jag njuter av lugnet. Känner mig lite småtrött men solen skiner och det känns underbart! Nu vill vi ha vår, eller hur!!??

Nej dags att ta itu med allt så jag är klar i tid. Klockan 10 ska jag på möte.
Ses senare.



Publicerad: klockan 08:38:27.
Arkiverad under: Allmänt

Oh Happy day!
Jag har ännu inte kommit i säng...jag är överlycklig just nu och denna stund vill jag ta till vara på. Jag vet inte varför men jag kan bli väldigt lycklig av musik. Så nu sitter jag i soffan och skriver medans jag skrålar för fulla muggar för min make! Jag visar honom några halvtokiga moves och sedan skrattar vi båda åt dem... Ja på ett ungefär ser våra kvällar ut såhär. Mycket tok och skratt! Men en skratt förlänger livet, det vet vi juh alla redan om. ;)

Vi kollade även våra skattekonton som man kunde kika på nu hos Skatteverkets sida. Det visar sig att vi kommer få en hel del tillbaka på skatten i år...Vilket inte gjorde kvällen sämre! =)

Jag hoppas och tror att framtiden ser ljus ut! Jag har en underbar familj, underbara släktingar, underbara vänner och jag kämpar emot min depression...det finns bara en vinnare i detta liv..mitt liv...och det är jag!! =)




Publicerad: klockan 22:45:35.
Arkiverad under: Allmänt

Trötter..
det är nog jag det. Nu är jag rejält trött ikväll igen. Men jag har pratat med min doktor idag och vi får se om det kanske blir lite bättre de närmsta veckorna. Det är juh min medicin som gör mig såhär tråkig... =)

Adrian sover redan och har sovit i nästan 1 timme...duktig pojke! =) Tindra är på väg att somna hon oxå, jag hoppas hon somnar snart så hon är pigg och utvilad imorgon.

Lägger ut en bild på min söta prinsessa... Adrian är väldigt fotoskygg just nu. =)
God Natt och Sov Sött!!!



Publicerad: klockan 20:52:24.
Arkiverad under: Allmänt

Shopping shopping...

Imorgon åker en god vän till mig till Thailand..och jag är inte alls avundsjuk! ;-p Hoppas ni får det underbart gumman!!

Jag shoppade lite på H&M idag... skulle egentligen bara handla strumpor åt barnen då strumpor på nåt obeskrivligt sätt alltid lyckas försvinna eller så finns det bara en utav varje.

Detta kom jag dock ut med...


Adrian fick ett par skor, solglasögon, en tröja och strumpor. Tindra fick strumpor, tröjan hon har på sig, ballerinaskor och hårklämmor.



Publicerad: klockan 20:18:39.
Arkiverad under: Allmänt

Right now...
Sitter jag här hemma framför lilla datan... Adrian är hos sin kompis Albin och dessa pojkar har juh så otroligt kul tillsammans. Dom leker så ofta dom kan nu och jag tycker det är underbart att han hittat en pojke som kommer vara kvar med honom nästa år också. Tindra leker för fulla muggar här hemma och vilken fantasi hon har! Ibland så blir jag sittandes tittande på hennes lekar, hon är för söt. Våran skrutta som blir 3 år på Lördag.

Alex är och handlar mat, vi tänkte slänga ihop en Tacogratäng här hemma. Riktigt gott.. och Adrian ringde och berättade att han skulle äta hos Albin, vilket han såklart fick. =) Så vi får väl se när han ringer och vill hem..?

Jag försöker göra en matlista...det är så svårt. Gör en på 6 veckor så man har lite planering. Ska bli så skönt att slippa bestämma från dag till dag.

Ja det var väl lite update från mig.. =)
Ni är välkomna att bidra med tips på olika maträtter! ;)



Publicerad: klockan 16:33:35.
Arkiverad under: Allmänt

Vaknade imorse..
klockan 9.30..panik..en halvtimme på mig till mötet hos doktorn. Det blev till att springa upp och klä sig och sedan åka på en gång, jag hann i tid. Och jag tycker mötet gick riktigt bra.

Nu ska jag göra mig klar och åka iväg och träffa Jessica för en lunch... Vi ses lite senare.

Kram!

Förresten, Alex har blivit otroligt duktig på att göra figurer av ballonger... lägger in en bild på Adrian och Alex med sin spiderman. =)




Publicerad: klockan 11:33:38.
Arkiverad under: Allmänt

Jag ska göra tidig kväll
här ikväll.
Jag tror att datoren gör att jag har extrem huvudvärk just nu så jag kan inte sitta någe längre.
Jag ska istället mysa ner mig i soffan, ta alvedon och hoppas att huvudvärken ger med sig och att det inte är migrän på G. Jag mår nämligen superilla... Gah!

Vi ses imorgon...trevlig söndagkväll allihopa! =)



Publicerad: klockan 22:01:43.
Arkiverad under: Allmänt

Jag gillar denna låt..


Publicerad: klockan 20:56:12.
Arkiverad under: Allmänt

I´m alive!
Vilken dålig bloggupdatering det varit dessa dagar. Jag får ta och skärpa mig nu. ;-)
I Fredags bestämde vi lite i sista stund att vi skulle åka till Thomas och dricka lite vin och spela poker. Så vi fick skjuts av Jason dit, Maria och Pär var oxå med. Vi hade en superrolig kväll, lite för mycket vin och sen natt. Tror vi kom i säng vid 3.30 tiden... Barnen var hos morfar, och jag behöver nog inte nämna hur död jag var då det helt plötsligt plingar på dörren kl 12. Det var barnen som kom hem, och i samma veva ringer telefonen med Albin som vill komma hit och leka. Vilket han såklart fick. =)

Så det var bara att kliva upp lite trött, seg och ont i huvudet och sätta igång dagen. Vi hade en mysig dag, vi tog med alla tre barnen till McDonalds och köpte glass, där hade dom ansiktsmålning för barn. Tindra var den enda som ville måla sig, hon blev en ursöt liten tiger. Sedan for vi till Motormässan och kollade runt, barnen hade superkul och det fanns en massa roliga bilar att kika på. Vid 17-tiden kände vi oss rätt nöjda så då begav vi oss hemåt.

Vi hämtade mat från Biteline och sedan var det en riktig soft och mysig kväll här hemma. Barnen somnade tidigt och det gjorde även jag, så A satt vaken själv en stund innan vi gick och lade oss. Imorse vaknade jag klockan 9, och kände mig pigg och alert. Otroligt skönt, trots en natt med ond rygg och mardrömmar. Vaknade inatt av att Tindra grät, hon hade drömt mardrömmar hon oxå så jag låg i hennes säng tills hon somnat om, men även jag råkade somna och vaknade ungefär 1 timme senare, därav den onda ryggen. ;-)

Annars drömde jag mycket om farmor och farfar, jag våndas lite över farmors kommande begravning. Jag vet att detta kommer bli väldigt jobbigt, trots min kusins kloka ord. Hon berättade att hennes kille sagt till henne att "Minnas med glädje och inte med sorg"...väldigt fint sagt av honom tycker jag.



En bild på vår fina tiger! =)

Publicerad: klockan 14:13:08.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen...
jag har varit på IKEA och träffat Lina och hennes två små tjejer! Gissa om det är härligt och gå och snusa på en liten en! Och då är hon trots allt 10 månader... =) Supergoa Alva och Linnea (som blir 5 år i Juni)!
Det blev inte så mycket shopping för min del, hade mest bara ögon för Alva, charmtrollet! Men Lina är det alltid roligt att träffa. =) Det måste vi göra oftare gumman...!
Lina gör superfina smycken oxå, passa på att gå in och kika på dem ---> HÄR

Ni får se bilder så fort jag har beställt det vi ska ha.

Sprang in på Birsta City en sväng och hälsade på Jessica och stötte även ihop med en fd klasskamrat från högstadiet. Kul att se Jessica igen oxå, det var länge sedan nu, vi har sprungit om varandra på slutet.

Så nu är man äntligen hemma igen, har hämtat hem mina två kära barn och nu funderar dom på om dom ska sova hos morfar eller inte inatt. Tindra vill, Adrian vill inte just nu, han ville för en stund sedan. =) Svårt att bestämma sig i den åldern. ;-)


Publicerad: klockan 16:02:42.
Arkiverad under: Allmänt

Mitt fina kök!
Måste lägga upp bilder på hur köket blev med lite uppsnofsing... Nytvättade fönster dessutom. ;)





Mysigt va?! :)

Nej nu har jag med hjälp utav min syster fixat lite grann på bloggen som inte ville funka som det skulle, och nu är det dags att lägga sig och sova. Imorgon får vi se vad man hittar på! Jag har en del planer som jag hoppas jag ska hinna med. =)

God Natt alla söta!

Publicerad: klockan 00:10:29.
Arkiverad under: Allmänt

Dagens Jois..
Såhär blev håret efter lite slingor och klippning! Skönt att få bort det slitna håret! =)



Publicerad: klockan 16:38:45.
Arkiverad under: Allmänt

God dagens!
Här har det uppdaterats urdåligt, i know. Jag sov länge länge idag, vaknade 11.50... helt utmattad. Jag är trött nu igen, tror att medicinen inte är till det positiva då det gäller sömnen. Jag är så trött hela tiden.

Inatt kom ångesten över mig, jag grät länge, Alex fick sitta och hålla om mig medans jag hulkade och snyftade. Det är tur att jag har min älskling! Tog lite medicin som hjälper vid ångesten men kände mig inge bättre. Till sist somnade jag, utmattad av all gråt i min mans famn.

Jag känner att jag har en massa sorg över farmor som jag inte fått uttrycka...det känns så overkligt att hon inte finns mera.


Publicerad: klockan 16:36:10.
Arkiverad under: Allmänt

Römsta Rännet..
Denna morgon började med en sovmorgon som gjorde att vi fick stressa för att hinna med oss. Vi försov oss imorse och det är tur att man har barn som vaknar före 9 kan jag säga. Utan dem skulle vi försovit oss ännu längre, A:s väckarklocka har nämligen blivit knäpp och slutat ringa en del mornar.
Barnen skulle åka skidor på dagis idag, Römsta Rännet..så kom vi på att Addes skidor är på dagis så det var bara att traska iväg. Tog med skidor åt Tindra oxå, och båda två åkte! Tindra för första gången och jag måste säga att hon var superduktig, min lilla prinsessa... iallafall så blev jag kvar med en del andra föräldrar för att hjälpa till när barnen åkte. Så när jag äntligen skulle gå hem så blev min lilla prinsessa inte så överlycklig. Hon grät så det gjorde ont i hjärtat på mig!

Planerna för dagen är att plocka undan i köket, eventuellt möblera om där?! Byta gardiner och tvätta fönstren. Sedan ska jag iväg och klippa mig, jag lägger ut en bild senare under dagen. Direkt efter ska jag hämta upp Tindra på dagis och vi ska hem och laga lite middag. Adrian ska följa med sin kompis Albin hem efter dagis, gissa om dom var lyckliga idag! ;-)

Nej dags att sätta igång!


Mina tulpaner som står på köksbordet, min katt försöker ta död på dom genom att välta ut dom och vatten över hela golvet!

Publicerad: klockan 11:17:40.
Arkiverad under: Allmänt

För första gången på länge
sitter jag nu med slingor i håret. Det var länge sedan jag gjorde det själv hemma, brukar gå till frissan och fixa det, men idag blev jag sugen att testa igen. Jag hoppas det inte är ett misstag. =)

Gubben tog lite slingor i sitt hår han med. Är det något jag tycker är kul så är det att klippa och fixa med hår, jag borde kanske blivit frisör? Nja jag vet inte om jag skulle vilja göra det på heltid?! Maybe baby..

Ikväll har vi suttit och gjort figurer av ballonger..vi köpte sånna ballonger man formar och det var riktigt roligt. Både jag och gubben har suttit och fixat tillsammans med barnen.

Har även fått lite ärenden gjorda, jag har dels köpt nya penslar, köpt väggord och handlat lite middag. Skönt att hålla igång lite under dagen så man inte känner hur trött och utpumpad man är. ;-)


Publicerad: klockan 21:16:31.
Arkiverad under: Allmänt

17 Mars - Tisdag..
Är det inte otroligt vad tiden går fort?! Nu har snart hela Mars försvunnit, fast först fyller våran prinsessa hela 3 ÅR den 28 mars...stora tjejen nu!! =)

Imorse klev vi upp i tid och hade en väldigt lugn start på denna dag. Otroligt skönt. Vid 10.10 var vi uppe på sjukhuset då vi skulle kolla Addes öron. Först på hörcentralen och sedan till doktorn på öron. Det gick superbra och han verkar "vuxit" ifrån öroninflammationerna nu, så det behövs inte opereras in några rör, superskönt att höra. Vi fick en gullig läkare som sa att det bara var att ringa om han får många igen i framtiden. Men vi hoppas det är över nu. Adrian var så duktig, dom kollade i hans öron, näsa och hals och allt såg bra ut.

Så nu 2 timmar senare är barnen på dagis och jag sitter hemma, är sjukt trött varje dag nu. Fattar inte vad det är med mig?! Men vädret är helt underbart, snön smälter sakta men säkert och solen värmer på ansiktet. Nu kommer våren!

Dags att göra lite nytta hemma innan jag ska hämta barnen igen.

Publicerad: klockan 12:39:30.
Arkiverad under: Allmänt

Melodifestivalen favoriter...
Dessa gillade jag.... =)


Publicerad: klockan 20:04:52.
Arkiverad under: Allmänt

Sent inlägg denna dag..
och det har blivit dåligt med inlägg nu dom sista dagarna. Jag har varit sjukt trött och haft en massa annat att göra. Dessutom har man därimellan försökt få lite tid i lugn och ro, tid att få sörja farmor.

Jag tänkte iaf visa er hur Tindras rum blev. Dock sitter hon och leker på bilderna så ni får ha överseende med att en del leksaker ligger på golvet! =)


Vi ska måla om hennes rum så småningom...

Idag fick jag verkligen vårkänslor då jag var ute, solen lyste och snön smälte...klockan var 17 och det var ljust ute och man såg för första gången på länge asfalten! Så härlig känsla infann sig i kroppen.

Annars har dagen varit lugn, förutom att jag klev upp klockan 7.30 på vår lediga dag och satte igång med att städa. Värderingsmannen har varit här och jag tycker det känns som att det gick bra. Vi ska inte sälja, bara lägga om lite lån. =)

Nu är det hockey på tvn..Timrå - HV...ni hejjar väl på Timrå nu? ;-)
Ska lägga omkull mig på soffan och kika på tv nu en stund, sov i ca 2 timmar förut idag och trots detta är jag fortfarande trött.

Publicerad: klockan 19:50:54.
Arkiverad under: Allmänt

Söndag...
Idag är det söndag - vilodag?! Inte precis då.

Vi har nu varit ute i 2,5 timme och gjort rent i garaget, blir nog ute en stund till. Men vilken skillnad det har blivit. =)

Igår kväll hände dock det som jag befarat i två veckors tid, strax före 21.oo igår kväll somnade farmor in. Min kära söta farmor!! Du är enormt saknad redan.

Nu ska vi fortsätta ute...blir mer inlägg senare.

Publicerad: klockan 16:26:04.
Arkiverad under: Allmänt

Släkten är värst!
Jag är hemma. Har lite svårt att varva ner nu.

Så vad har hänt ikväll? Jag har blivit övertygad att köpa 2 marsvin, japp ni läste rätt. Vi äger numera 2 marsvin, Adrians som han döpte till blixten och Tindras som hon döpte till "Rosa Öron". Egentligen skulle bara Fredrika köpa marsvin men så kom vi på något underligt sätt därifrån med 4. Tjejen vi köpte dom av var minst sagt konstig.

Sedan for jag hem och vände i dörren eftersom jag skulle upp till sjukhuset och hälsa på farmor. Mina kusiner var där och jag måste säga att kvällen flög fram, vi fick oss en del skratt som alltid när vi träffas, vi fick sitta hos farmor och bara vara med henne. Hon har andningsuppehåll och det börjar kännas riktigt nära slutet, med andra ord, det känns tyngre och tyngre i hjärtat.

Idag har jag sett min man i ca 10 minuter, men vi får ta igen detta senare. Bilder på hemmet kommer förhoppningsvis imorgon, jag hann inte med mig ikväll då jag nyligen kom hem.

Kom nyss på 2 saker jag glömt nu idag och ikväll... Jag skulle ringa upp pappa eftersen jag varit hos farmor, jag hoppas och tror att han ligger och sover nu och jag ringer honom imorgon istället. Klockan är lite väl mycket nu.
En till grej jag glömt som är rätt viktig...JAG HAR GLÖMT ATT ÄTA IDAG...jag har inte ätit nånting.

Huset är åtminstone rent och snyggt igen! =)



Publicerad: klockan 01:31:53.
Arkiverad under: Allmänt

Vad händer i helgen?
I helgen kommer som sagt svärmor med familj. Förhoppningsvis blir det utgång för oss på lördag, kommer bli så skoj. Det var för länge sen vi var ut sist. =) Får se om några fler följer med?

Annars blir det nog en del svängar upp till sjukhuset och farmor. Kanske ska försöka få iväg sopsorteringen till återvinningsstationen oxå. Det vore bra om vi fick iväg det iaf.

Nu ska jag fortsätta städandet...Tindras rum är klart och ommöblerat, det blev verkligen superfint! =) Ska ta en kort som ni får se sedan.

Publicerad: klockan 17:02:39.
Arkiverad under: Allmänt

Better than all the rest.

Jag började nynna på Tina Turner låten. Jag är ute sent idag, eller det känns som så men det beror väl på att vi haft en tidig morgon här. Strax efter 7 vaknade vi upp här, jag tror jag blivit bortskämd med att barnen brukar sova till 8 och den senaste tiden har jag dessutom fått lite sovmorgnar.

Senare idag kommer Svärmor, Julian, Natalie och Fredrika hit. Och fram tills dess måste nog städas lite iaf, jag har tänkt göra det länge nu men har liksom inte kommit mig för att sätta igång. Men nu har jag öppnat fönstret och vädrar vårat sovrum och när jag kände friskluften blev jag städsugen. Så nu ska jag äntligen ta tag i detta.

Wish me good luck... In i dimman! ;)



Publicerad: klockan 13:21:40.
Arkiverad under: Allmänt

Paket.
Det kom paket på posten idag, paket från mormor till Adrian och Tindra. Gissa om dom blev glada! Adrian fick som han själv sa, Coola saker och Tindra fick lite barbies och lite tjejsaker. Adrian fick dessutom 100 kronor att handla för, lyckan var total! =)

Kvällen har varit lugn, jag har suttit hos farmor och lyssnat på hennes alltmer ansträngande andning. Men vill ni veta något konstigt? Trots att läkarna sagt att hon kommer att dö, trots att jag är där någon gång i princip varje dag och ser hur dålig hon är så känner jag på något sätt att hoppet inte övergett mig än. Eller är jag bara för uppstressad, kan jag bara inte se hela sanningen? Jag kan inte gråta, hon lever och så länge hon lever finns hoppet kvar. Det tror iaf jag.

Publicerad: klockan 21:56:05.
Arkiverad under: Allmänt

Möten.
Nu är jag hemma, jag har farit och flugit idag. När vi till sist lyckades komma iväg vill säga. För idag mådde min man som han förtjänar, han låg på soffan och skrek "Jag vill inte jobba"... Dom drack Tequila igår, är det någon som inte blir bakis av det? Jag kan inte ens dricka det längre, jag drack ur en halv tequilaflaska när jag var yngre och inte lika klok som idag, jag var dålig i 2 dagar. Jag kan efter den dagen inte längre dricka det. URK!

Iaf så skjutsade jag A på jobbet till sist och jag for till sjukhuset och min samtalsterapeut. Hon är superbra och det är roligt att höra henne säga att jag ser ut att må bättre. Det är det jag strävar efter. Att få må bra. =)

Jag har hämtat hem barnen från dagis och fröknarna berättade att Tindra har superjobbigt med hostan just nu. Stackarn. Får se hur hostan är till imorgon, hon ska inte gå på dagis om den är som nu iaf. Riktigt jobbigt för henne just nu, hon hostar hela tiden.


Skruttan hemma hos sin farmor!

Publicerad: klockan 16:13:49.
Arkiverad under: Allmänt

Full som en kastrull...
...ramlade maken in inatt. Undrar om han kommer vara pigg idag? =P

Jag är uppe med tuppen denna morgon, men egentligen ville jag bara ligga kvar i sängen och dra mig..lääänge till. Men barnen skulle göras klar och sedan ska juh dom på dagis. Så jag har varit dit med dom nu och Adrian blev nog rätt glad när han såg att både Robin och Viktor var där idag. =)

Nu ska jag göra en liten fuling...tänker lägga mig en timme och sova. Jag är sjukt trött, hade så svårt att sova inatt och när maken kom hem blev det inte lättare. Han snarkade och snarkade....vilket han inte brukar göra. Grymt jobbigt! Så jag puttade och puttade på han, ni vet när man skakar till dom så slutar dom snarka i typ 20 sekunder. =)

Nepp nu lägger jag mig...Ses Sen!


Publicerad: klockan 09:41:52.
Arkiverad under: Allmänt

Krypa ner i sängen.
och sova ska jag snart göra....
Det blir nog lite slötittande på tvn innan man kan komma till ro.

Jag känner av ångesten, den kommer krypande över mig.
Jag måste försöka lindra den...

God Natt...

Publicerad: klockan 23:31:35.
Arkiverad under: Allmänt

Tv-Maraton..
Just nu är det tv-maraton här..jag ser nu Greys med en liten tös i famnen. Tindra har svårt att sova, hon har en jobbig hosta. Inte ens med lite hostmedicin ger den med sig.

Adrian däremot, min prins, han sover gott i sin säng. När jag var upp klockan 21 så sov han, glädjen är stor just nu. Han har haft så svårt att sova i flera månader nu, men helt plötsligt sover han mycket bättre. LYCKA!

Nu ska vi tjejer mysa ner oss lite här och se om prinsessan snart somnar oxå. =)


Update: Stumpan sover nu! =)

Publicerad: klockan 21:35:04.
Arkiverad under: Allmänt

Diagnos Okänd..
Jag har precis suttit här och kollat på Diagnos Okänd på kanal 3. Och det handlade om en kvinna som hade stora problem med blåsor i munnen och trötthet osv. Hon hade besökt 6 läkare! Ingen kunde ställa en diagnos, i detta program kunde dom till slut säga att hennes diagnos är Hepatit C och den har orsakat en hudsjukdom.

Jag tycker det är skrämmande att man som läkare inte tar sig tid och utreder sina patienter. Man tar dom inte på allvar, det är inte konstigt att läkare missar så många sjukdomar kan jag känna. Jag menar man läser titt som tätt om patienter som varit hos läkare och blivit hemskickad och sedan visar det sig att dom har en tumör eller cancer. Borde man inte vara lite mer noga som läkare? Är det inte bättre att göra en ordentlig utredning?

Vården är under all kritik just nu...!


Publicerad: klockan 21:04:37.
Arkiverad under: Allmänt

Onsdag - Gräsänkans dag!
Ikväll ska maken iväg med jobbet på avdelningsfest, dom ska ha 3-kamp på nöjeshallen och sen äta mat och eventuellt ut på kvällen. Så ikväll är man gräsänka.. vilket förmodligen kommer inbringa ännu mer inlägg. ;-)

Jag ska även idag iväg upp på sjukhuset en sväng. Sedan ska jag hem, hämta barnen på dagis och laga lite middag. Så ser vår dag ut idag.

Jag är kass på att komma på middagar ska jag erkänna. Jag är en sådan människa som skulle behöva en matlista så jag vet vad vi ska äta och slipper komma på det i sista minuten. Dessutom älskar jag att laga middagar som går snabbt att slänga ihop, åtminstone på vardagarna. Så är det någon som har nåt bra recept, skriv gärna ner det! =)

En matlista ska göras inför nästa månad...

Nu ska jag försöka få i mig lite lunch här innan jag beger mig iväg.
Vi ses senare...





Publicerad: klockan 12:26:06.
Arkiverad under: Allmänt

Sjukhus...
är det inte sjukt hur trött man blir när man kommer in på sjukhus? Jag känner mig helt slut efter att vi suttit där så mycket, men det kommer inte vara så för alltid, och det är bra mysigt att sitta där nära farmor och prata. Oftast är det alltid någon där, farmor är inte mycket ensam. Det är många som vill vara med henne och vi är en stor släkt, hennes 6 barn, sedan är vi ungefär 22 kusiner om jag inte räknat helt tokigt, och sedan lite barnbarnsbarn på det. Vi får ofta höra på sjukhuset att vi är så otroligt många.. vilket är roligt för det betyder att farmor är väldigt älskad av många!

Ikväll var vi 10 st där som mest. Samtidigt. I ett litet rum. Och jag tänker njuta för varje dag vi får träffa farmor en liten stund till...

Med det säger jag God Natt och Sov Gott...


Publicerad: klockan 23:35:25.
Arkiverad under: Allmänt

Snö faller ner..
och våren känns otroligt långt borta just nu. A blev inte så överlycklig då han var ute och skottade igår och idag vräker den ner igen.

Tog lite kort på barnen och A igår då dom byggde snögrotta ute... Här får ni se hur mycket snö vi har. =)


Man ser även på grannens garagetak att det kommit rätt bra med snö.. ;-)




Publicerad: klockan 17:00:26.
Arkiverad under: Allmänt

10 Mars - Tisdag
Det har inte blivit något inlägg idag före detta nu. Jag har inte hunnit med mig.

Vi vaknade upp klockan 8 imorse, jag och barnen, först låg vi och drog oss och myste i sängen i en kvart innan vi kom upp. Vi klädde oss och sedan blev det frukost. Och idag gick vi i snöstormen bort till dagis eftersom jag inte hade bråttom iväg.
När jag kom hem så tog jag mig en dusch och lite frukost innan jag skjutsade A på jobbet. Åkte och satt hos farmor till 14 tiden och nu ska jag strax iväg och hämta hem mina söta barn.

Imorse då jag gick grät Tindra hjärtskärande då jag gick..usch så hemskt att lämna dom då. Tur att det går över!
Dags att åka iväg...
Vi hörs senare. =)

Publicerad: klockan 14:54:47.
Arkiverad under: Allmänt

Snygga Nelly..
Kikade på Nellys hemsida och hittade en hel del snyggt....



Publicerad: klockan 14:46:22.
Arkiverad under: Allmänt

Utmaningen.
Jag är med i en utmaning som går ut på att man ska göra sig av med gamla saker som man inte använder. Typ kläder, möbler och så vidare...jag satte ett mål på att jag skulle få ihop 5000 kr på detta. Och ännu har jag inte ens börjat, så idag måste jag nog sätta igång, Wish me Good Luck! Så uppdaterar jag hur det går framöver. ;-)

Några fler som hänger på förresten?? =P

Publicerad: klockan 13:33:23.
Arkiverad under: Allmänt

Ont i Axeln..

God Morgon allihopa!
Tror ni det blir någon vår i år? Jag är skeptisk då maken och barnen just nu befinner sig utomhus och skottar bort all snö som kommit. Dom bygger snögrottor och leker.
Jag längtar efter vår och sol, men framför allt efter värmen.

Vaknade denna morgon med en värkande axel, vet inte om jag legat konstigt? Ont som tusan gör den iaf. Ny vecka innebär nya möjligheter, right? Det återstår att se... =)



Publicerad: klockan 13:16:10.
Arkiverad under: Allmänt

God Natt!!
Nu går jag och lägger mig, känner mig helt slut i kroppen och knoppen. Vi ses imorgon!
Sov Gott!!


Vår goa Adde...

Publicerad: klockan 23:55:33.
Arkiverad under: Allmänt

Sjukhuset..Nästa hållplats.
Dags att bege sig upp till farmor på sjukhuset. Gubben min tog tag i läggningen ikväll, sötnosen... =)

Någon som har lust med frågestund? Fråga på isf så svarar jag senare ikväll. =)

Jag kan erbjuda lite bilder på vår lilla hund oxå...så här söt var den nu i eftermiddag.. ;-)






Publicerad: klockan 19:30:22.
Arkiverad under: Allmänt

Change of plans!

Jag har nu avbokat värderingsmannen till imorgon. Det blev lite ändrade planer här hemma, min kusin ringde förut och berättade att det skulle komma en läkare till farmor och vi bestämde oss för att åka upp och ifrågasätta en del saker. Så jag svidade om från mina mjukbyxor till leggings och snabbt iväg upp. Men vi hann tyvärr inte, så vi diskuterade med en sköterska och tur var väl det för nu sätter dom tillbaka droppet och farmor slipper svälta ihjäl. Det är en lättnad. Jag ångrar inte en sekund att vi gjorde det.

Pratade med söta Martina förut och fick ett recept på en middag. Och shit vad gott det var!! Vi mumsade i oss och barnen gillade det oxå. Det var dessutom enkelt att tillaga! Stort plus i kanten för det...

Det enda som behövdes var :
1 grillad kyckling
1 purjolök
1 Creme Fraische med smaksättningen Soltorkade tomater och Fetost

1 Vanlig Creme Fraische


Till detta kokades det bandspagetti. Mums!

Nu sitter jag och Tindra och kikar på tvn, barnprogram och myser. Vi ska snart lägga barnen och sedan beger jag mig upp på sjukhuset.


Här kommer bilder på hur Adrians rum blev, det är dock inte riktigt klart. Det är lite smått kvar att göra.



Publicerad: klockan 18:12:43.
Arkiverad under: Allmänt

Härliga söndag..

en natt med halv dålig sömn lämnar jag bakom mig.
Jag har hunnit med en del denna morgon, tvättar och tvättar, kommer bara ny tvätt hela tiden. Sedan har jag plockat undan en del nere och nu ska jag ta tag i övervåningen oxå.
Imorgon kommer det hit en värderingsman och huset ser ut som att det är värt en femma på ett ungefär. Det blir kaos hos oss när någon är sjuk, all energi går åt till att ta hand om den som är sjuk, i det här fallet Adrian. Nu tänker ni säkert men ni är juh 2! Ja visst är vi 2 om det, men om man båda två måste upp mitt i natten för att bädda rent, duscha barn och torka spyor så sover man ofta i omgångar dagen efter. Iallafall vi. =)

Och när man inte sover då orkar man inte bara städa och plocka, nej hemmet får till en del förfalla. Dessutom har A jobbat hela veckan, och jag har farit till farmor. Så det har inte funnits tid till att göra annat än det nödvändigaste. Men som sagt idag måste vi ta itu med det. Det kan inte se ut så här imorgon.

Jag ska iväg till sjukhuset ikväll dessutom och sitta hos farmor, så jag har en deadline.. 19.00.. Tur att vi är lediga båda två. =p

Vad gör alla andra denna lördag?

Kommer bild senare på Adrians rum och förresten, det finns fortfarande inbjudningar till Spotify!! =) Lämna din mail om du är sugen, ni som lämnat mailadress har fått en inbjudan nu idag. =)



Publicerad: klockan 13:55:08.
Arkiverad under: Allmänt

Snälla snälla snälla snälla...
kan folk sluta rösta på Caroline AF Ugglas?? Jag klarar inte av människan, hennes ben lyfts, hennes armar rycks, hon skulle behöva svälja 20 ggr minst för det låter som hon har "bubblor" i halsen. Dessutom kan jag härma henne till punkt och pricka men jag gör det bara ibland. För A gillar det inte. =)

Ommöbleringen gick super och Adrians rum blev så fint...får se om vi kanske kan ta en bild på rummet imorgon så får ni se?! Det som förvånade mig mest var att det låg en massa kattmat på hans golv? Torrfoder...! Fattar inte hur det kommit dit?

Nu ska jag snart lägga mig, jag har haft en eftermiddag med ångest och mitt humör har varit därefter. Jag fick ett riktigt crazy-ryck... jag kan bli tokig ibland, på småsaker.. tur att det går över! =)

Dags att pussa på gubben oxå som trots allt stått ut med en knäppis denna kväll..Grattis till dig gubben! ;-)

Publicerad: klockan 23:22:45.
Arkiverad under: Allmänt

Sugen att testa Spotify?
Jag tänker ge de första 9 som vill, inbjudan till att testa spotify... Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar i detta inlägg med din mail!

Kom igen nu...Spotify är super!!!! =)

Publicerad: klockan 22:09:21.
Arkiverad under: Allmänt

Möblera om!

Nu ska jag och Adrian möblera om på hans rum...han vill att vi ska sätta igång nu! =) Då är det bästa att vi gör som han vill, nu är han äntligen pigg igen. Han hade feber igår och på kvällen vaknade han med feberhallucinationer. Men efter lite alvedon så blev det bättre och idag är han på benen igen. =)

Vi ses lite senare...



Publicerad: klockan 15:16:32.
Arkiverad under: Allmänt

Denna väntan...
jag blir så arg. Arg på sjukvården. Jag tror jag exploderar snart. Så otroligt arg är jag nu!!
Dom har misskött farmor så grymt mycket, och gör det fortfarande om du frågar mig. Pratade nyss med min kusin, farmor har kramat hennes hand idag oxå. Hon kramar handen så vi vet att hon finns där, hon kramar vår hand som svar när vi frågar henne något. MEN enligt sjukvården så är det reflexer...hur kan det vara en reflex då man ber henne krama handen igen och hon gör det? Fan vad arg jag blir.

Enda från den stund hon kom in på sjukhuset så har dom behandlat henne som att hon ska dö. Från första stund, innan hon ens hade fått stroken. Hon är gammal, överviktig och har en del sjukdomar...det är allt dom ser, det är deras syn på saken. Men för oss är hon så mycket mer, för oss är hon fru/mor/mormor/farmor/gammelfarmor...för oss är hon oerhört älskad! Hon är inget slit och släng som bara ska dö, hon är en underbar, respekterad och mycket älskad människa! Hon är värd att behandlas med respekt och värdighet. Hon SKA behandlas som vilken annan patient som helst, hon är inte död, hon andas själv och ändå behandlas hon som om hon redan är död.

Jag har god lust att stämma sjukvården...big time! En sköterska sa till oss att man kan klara sig utan vätska och mat i kroppen i 50 dagar! Hahahaha...vilket skämt, jag har hört 1 Vecka....

Spelar ingen roll att man inte kan göra så mycket, varje individ ska behandlas med integritet och omvårdnad, varje dag i sitt liv!

Publicerad: klockan 14:53:21.
Arkiverad under: Allmänt

3-4 dagar..
det är vad min farmor har kvar att leva från och med idag, enligt doktorerna. Och här sitter jag, fast i magsjuketräsket och hoppas jag hinner upp en gång till. Jag känner mig inte på topp som ni säkert förstår, det känns fruktansvärt. Det känns som ett stort hål i mitt bröst. Min älskade farmor, älskade älskade farmor!

Ord kan inte beskriva denna känsla. Vi älskar dig....


Gråt inte vid min grav.
Jag finns inte där
Jag finns i solens spegelblänk på fjorden.
Jag finns i vindens lek över sädesfälten.

Och när du en tidig morgon
väcks av fåglars kvitter
är det min röst du hör.
Så gråt inte vid min grav.
Jag är inte död.



Publicerad: klockan 19:29:03.
Arkiverad under: Allmänt

Diorshow Iconic...
Nån som testat denna??

Jag har fått höra att den är superbra. Bästa mascaran på marknaden..stämmer detta?

Sugen att testa, får nog ta och köpa hem denna och se för mig själv. =)



Klicka hem den för : 219 kr HÄR

Publicerad: klockan 17:42:56.
Arkiverad under: Allmänt

Ni vet väl?

Att ni kan följa min blogg via bloglovin??

;-)



Publicerad: klockan 17:29:28.
Arkiverad under: Allmänt

Madagaskar 2
Har vi legat och sett hela högen nu. Alex blev hemma med oss eftersom jag inte heller mår något vidare. =/ Jag hoppas hoppas att dom andra slipper det.. Magsjuka är det värsta (om man ser till feber osv.) man kan råka ut för, pratade med Martina förut och vi sa det att man har hellre feber en vecka än kräks en dag. Nu har Adrian feber oxå, han är het som en ugn.

Huset är halvt i kaos och på måndag behöver vi ha snyggt och rent här. Men just nu tillåter vi oss att bara ligga sjuka.

Supertrött är jag idag oxå, trots att jag sov 2 timmar förut, men inatt lyckades jag i för sig bara sova i ca 1-2 timmar så det är väl inte konstigt. Det brukar bli rätt dålig sömn när det kommer till magsjuka.

Publicerad: klockan 15:30:12.
Arkiverad under: Allmänt

Magsjuka..
inatt åkte vi tyvärr dit på magsjukan... Adrian kräktes och har kräkts några ggr efter det. Min stackars kille, men han är så duktig. Så nu har vi sjukhus är hemma, ligger i varsina soffor med hinkar och täcken och plastad frotte. Usch är det något jag tycker är riktigt jobbigt så är det magsjuka. Nu blir vi hemma och isolerad hela helgen, hoppas det är en lindrig variant för gubben skull. Och jag hoppas vi andra slipper.

Nu ska jag försöka få liv i A som ska jobba, men innan det ska han på affären.

Publicerad: klockan 08:34:18.
Arkiverad under: Allmänt

Mitt sista inlägg..
för ikväll.
Jag ska hoppa in i duschen och sedan bege mig upp till farmor. Vi blir nog sittande där ett par timmar.
Det ser inte så ljust ut just nu.... tyvärr... nu är det bara att invänta det värsta.

Dags att torka tårarna och åka..
God Natt...

Publicerad: klockan 19:25:00.
Arkiverad under: Allmänt

Im sitting down here..
och luften gick ur mig för en stund. Ni vet kanske hur det blir när man städar och tar en paus?
Jag blir ofta fast i pausen... har lite ångest idag oxå, känner att det trycker på i bröstet.

Nu ska jag sätta igång igen. Tror jag tar itu med Adrians rum.. så man hinner med lite innan man ska upp på sjukhuset ikväll, för det är tanken att jag ska dit och prata lite med farmor. Känna henne klämma vår hand och veta att hon är här hos oss än...

Adrian spelar dataspel och Tindra leker på rummet.
Ciao!

Publicerad: klockan 16:25:26.
Arkiverad under: Allmänt

Update...
Nu är man nästan klar med rensning utav papper och sånt på databordet...sjukt vilken skillnad det blev. Jag gjorde om lite grann oxå så det skulle se lite bättre ut. Nu behövs det mest bara lister så man kanske slipper se alla hemska sladdar. =/ Gillar inte alla sladdarna!!

Jag gick med i en utmaning på familjeliv där man fick sätta upp ett mål på vad man skulle spara ihop för allt man lyckas sälja hemma som man inte ska ha kvar, dvs gamla barnkläder osv...så nu får vi väl se hur man lyckas med det! Heja Heja!! Fick iaf lite motivation till att få iväg allt som inte används. =)

Kom nyss in efter att ha hämtat hem barnen, vi lekte monster på vägen hem... ;-)

Vad gör ni andra denna fina Torsdag??



Publicerad: klockan 15:37:20.
Arkiverad under: Allmänt

Lost & Found
Jag har börjat rensa ur alla papper vid datorn..hittade då en massa skivor med gamla bilder och sådant på.. så jag var tvungen att kika igenom dom. Tindra som liten, Adrian som dansar... underbart att det finns. Men så hittade jag även denna som jag gråter till varje gång. Varning för känsliga...hon är för underbar dock.


Man får aldrig glömma bort att ta till vara på den tid man får med sina nära och kära.



Lägger in en bild på lillstumpan!!



Publicerad: klockan 13:05:10.
Arkiverad under: Allmänt

Att göra:
* Tvätta
* Städa
* Rensa bort papper vid databordet
* Möblera om barnens rum
* Diska
* Byta sängkläder

Får väl se längre fram idag hur det gått! =)

Publicerad: klockan 11:16:27.
Arkiverad under: Allmänt

Torsdagsmorgon..
imorse vaknade jag klockan 8.20 av dem små underbara Adrian och Tindra. Vi klev upp och gjorde oss iordning, sedan blev det frukost. A fick sova lite längre, han behövde verkligen det. Klockan 9 var dom iväg, så jag gick upp och lade mig i sängen igen framför Nyhetsmorgon.

Jag tror det är dags att sätta igång denna dag nu. Det är en del att göra... Vad har ni andra för er denna torsdag? Veckorna går på tok för fort, man hinner inte med sig.


Publicerad: klockan 11:14:39.
Arkiverad under: Allmänt

Softarkväll i soffan med choklad..
..så mysigt har vi det just nu. Vi sitter och tittar på tvn, fotboll just nu äter choklad och bara slappar.  =)
Så skönt att inte göra nåt mer ikväll, bara vara med familjen, ja eller just nu med A eftersom barnen ligger och sover.

När vi hämtade A efter jobbet så får vi upp allihopa en sväng till farmor, vi var där max en halvtimme eftersom barnen skulle hem och sova. Jag är så trött och slut efter denna vecka så jag kände att ikväll måste jag försöka vila och somna tidigt. Hoppas man slipper drömma mardrömmar, drömmer mycket sånt just nu, inge trevligt alls.

Nej som jag sa...nu är det kvällen... Sov sött allihopa!!
God Natt...


Jag och Alex med Adrian som här var 6 månader... =) Love u darlo!

Publicerad: klockan 22:32:06.
Arkiverad under: Allmänt

Full rulle hela dagen..
Vi åkte till farfar kl 13..Där fikades det och barnen busade som aldrig förr, stackars farfar måste ha blivit helt slut. =) Vi kom därifrån vi 16-tiden och åkte då raka vägen förbi sjukhuset och hälsade på farmor på hennes nya avdelning. Det var fullt med folk där då vi kom, lilla farmor det är många som vill hälsa på! =)

Sedan åkte vi därifrån efter drygt en timme...äntligen på väg hemåt, kommer nog somna fort ikväll, känner mig trött och sliten. Och gubben jobbar över idag dessutom, saknar honom!! Vi har sprungit om varandra här på slutet. Tror jag ska åka upp med familjen till farmor en snabbis ikväll när vi hämtat Alex, imorgon kommer jag nog inte iväg då det finns en hel del hemma att stå i...


Publicerad: klockan 18:03:59.
Arkiverad under: Allmänt

En ny dag och nya möjligheter..
igår kväll kom jag hem strax efter midnatt. Jag och Helen åkte upp till farmor till strax före 20.00 igår, vi hade med oss kaffe och kakor till alla som kommer och hälsar på där varje dag. Vi pratade om allt möjligt och det blev som vanligt en hel del tok, farmor får höra mycket nu hon. Vid 22-tiden kom kusin Gabriel och när sköterskan tittade in så skrattade hon lika mycket som oss innan hon gick därifrån. Man försöker hela tiden hålla modet uppe.

Imorse fick jag sovmorgon igen av min vackra A, men strax innan dom skulle åka så vaknade jag till och åkte med så jag fick bilen. Idag ska vi juh upp till Farfar och busa lite, vi ska laga någon mat med honom och sällskapa honom. Han är så ensam nu. Så idag ska jag hämta hem barnen tidigare från dagis.

Men innan jag ska iväg tänkte jag försöka hinna ta hand om vårt hem en sväng, det förfaller snart... ;-) Lite tvätt att ta itu med, lite städning att stå i. Fattar inte hur jag ska hinna med mig här hemma riktigt?! På måndag ska här vara fint och städat för då händer det ett och annat här.

Om 24 dagar blir vår minsta skatt 3 år...tiden rinner iväg.. =)

       

Publicerad: klockan 11:06:32.
Arkiverad under: Allmänt

Smink favoriterna mina..
dessa är mina favoriter när jag sminkar mig en vardag.

Först och främst använder jag denna concealer, YSL Touche Eclat Radiant Touch. Det är den bästa concealer jag har haft. Ever.



Därefter blir det mineralsmink som bas. I.D Bare Escentuals Face Powder.


Lite I.D Bare Blush oxå, jag har två olika som jag varierar mellan.

Som avslutning använder jag YSL Mascara...



Publicerad: klockan 19:20:21.
Arkiverad under: Allmänt

Tvätt och kvalitetstid med barnen.

Var upp till farmor förut och satt där i 2 timmar innan jag begav mig hemåt för att hämta barnen och fixa middag. Så nu har vi ätit och jag försöker tillbringa min tid med barnen innan jag åker upp till farmor igen.

Fick dåliga nyheter av läkaren idag oxå, hon sa att farmors prognos inte ser bra ut. Men det har vi väl i för sig förstått redan. =(

Nu ska jag hjälpa Alex att få barnen i säng sedan åker jag till sjukhuset igen. Imorgon har jag och Helen planer på att åka upp till farfar och vara med honom en stund.



Publicerad: klockan 18:46:23.
Arkiverad under: Allmänt

I hate this part right here...
Imorse när jag vaknade var maken på jobb och barnen på dagis. Jag vaknade av ett sms från en vän som jag inte pratat med på länge, roligast var nog att jag tänkte på henne igår när jag åkte upp till farmor. Söta Lina... hon har en ny hemsida man kan kika in på.. Linas smycken

Jag vaknade rätt pigg och alert idag, tack vare min omtänksamma make som lät mig sova ut denna morgon. Han ser mig inte så mycket nu då jag åker upp till farmor så fort jag får chansen, men jag är så glad och tacksam över att han förstår och stöttar och hjälper mig på alla sätt han kan! Han bara finns vid min sida nu och är ett stort stöd...Tack älskling, du är underbarast!!

Ska snart ta och åka till farmor igen. Det sista vi fick veta igår var att hon fått flera proppar i huvudet. Hon vet att vi är där, hon kramar vår hand. Åhh farmor om jag bara kunde hjälpa dig mer...

Nu måste jag åka..vi ses senare..

Lägger in denna fina sång som ni kan lyssna på...



Publicerad: klockan 12:20:10.
Arkiverad under: Allmänt

Besök..
Martina ringde förut och frågade om hon och Goa kunde komma bort. Så för en liten stund sedan åkte dom hemåt igen. Vi har haft jättetrevligt. Barnen var i extas när dom träffade Goa, och Tindra döpte henne till Moa, Moffa osv. Dom lekte med henne hela tiden. Sötaste vovven! Katterna var inte så förtjusta, men dom gick upp och la sig istället. =)

Fika hade hon med sig oxå, söta Martina.

Jag är lite låg nu i och med farmor..så ni får ursäkta om jag inte skrivit lika mycket på slutet.



Nu ska vi fixa lite mat här...

Publicerad: klockan 16:12:45.
Arkiverad under: Allmänt

Dagens planer?!

Den enda plan som jag verkligen har idag är att åka upp på sjukhuset och besöka farmor.

Vi åkte upp igår kväll jag och Helen. Sedan kom även faster Mia. Vi satt och pratade och en del skratt blev det juh oxå. Jag tror farmor hör oss prata om allt tok, jag hoppas hon hör oss. Vår mysiga farmor!

Vi har haft en softmorgon här efter gårdagens bravader, inatt ringde telefonen, precis då jag kommit hem. Jag fick bege mig ut igen på hala vägen och göra ett litet ärende. Krocka höll jag på att göra oxå, mitt i skönsbergkurvan, ett ställe många krockar på. Det var så halt att bilen gick rakt fram i kurvan på motorvägen, jag svängde och när bilen får fäste och börjar svänga så går den rakt emot mitträcket, och det tog en stund innan jag lyckades få kontroll över bilen igen. Jag har nog aldrig varit så rädd. Hjärtat slog volter i bröstet på mig, trodde för en sekund att det tänkte sluta slå. Tur att lastbilarna bakom inte låg närmare och att det inte kom någon i omkörningsfältet... då vet jag inte vad som hade kunnat hända. =/

Så klockan 01.49 kom jag i säng inatt... skönt att jag vaknade rätt pigg iaf. =)


Mamma och jag.... Love u <3 ....



Publicerad: klockan 10:13:54.
Arkiverad under: Allmänt

Sötaste farmor...
...min farmor är inte så bra just nu, men det sägs att hoppet är det sista som överger en, så även för mig. Jag har varit upp på sjukhuset med Helen idag, sedan kom släkten oxå...vi satt hos farmor i några timmar. Det känns som att jag skulle vilja åka upp igen..NU..jag vill inte att hon ska ligga däruppe ensam. Jag vill veta att någon är vid hennes sida, hela tiden.

Vår goa mysiga farmor...kan någon vrida tillbaka klockan så jag hinner ta till vara på tiden med henne lite till..!?
Jag orkar inte med att skriva så mycket mer nu...känner mig ledsen och trött...

Älskar dig farmor... <3

Publicerad: klockan 19:16:08.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0