En lång vecka är slut...
och nu har vi bara helgen framför oss! Härligt!! Idag jobbade jag till stängning och det gick riktigt bra.

Igår gick jag kortdag, vilket jag faktiskt behövde. Var så trött och slut...men så var man iväg och fikade till naglarna och det är alltid lika mysigt och avkopplande att åka dit och bara sitta och bli ompysslad, prata en massa strunt och träffa en massa trevligt folk. =) När jag kom hem höll Alex och Per på att slipa i trappen och dom hade jobbat på RIKTIGT bra. Den är nästan färdigslipad. Så det blir till att slipa imorgon och försöka fixa lite inför lördagen.
Ska iväg till frissan imorgon och bli ompysslad igen, klippning och slingning! Man blir då bra bortskämd inför denna födelsedag. ;-)

På lördag då. Först ska vi åka upp med barnen till farmor, sen hemåt igen och in på stan och kolla lite kläder, osså ska juh jag bli make up:ad! ;-) Sen blir det först middag med P & M. Sedan lär nog dom andra droppa in allt eftersom...vi blir ett par stycken! Ska bli shhhiiiitskojj....!

Nu ska jag gå ner och göra lite fika!!
Kram och Hej!!


image22

Publicerad: klockan 21:31:18.
Arkiverad under: Allmänt

Still awake...
men inte långt ifrån sovande. Har problem att somna på kvällarna vilket har lett till att jag nu är svinigt trött varje dag! Idag var det riktigt hemskt.. jag har inte varit så här trött på länge! Skönt att det är kortdag imorgon..ska iväg och fixa naglarna oxå inför helgens festligheter. Ska bli så skönt att bli ompysslad denna vecka. Behövligt! =)

Barnen sover iaf...Tack och lov för jag håller på att somna sittande. Nu ska jag gå ner och lägga mig på soffan och kolla om det är något på tv:n. Somnar väl antagligen innan jag sitter i soffan...så god natt allihopa!!


image21

Publicerad: klockan 20:13:43.
Arkiverad under: Allmänt

God natt...
...nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med även morgondagens trevligheter...!

Publicerad: klockan 21:45:33.
Arkiverad under: Allmänt

Fika...
Jag blev mutad på jobbet idag...verkligen mutad. Det stod lådor på lagret som väntat i veckor på att bli uppackade. VECKOR! Många lådor framförallt. Så kommer M (ägarn) fram och säger att om jag packar upp dom idag så skulle han bli jätteglad plus att vi skulle få fika på eftermiddagen. Och ni kan juh gissa hur enormt god fika det blev efter en dags hårt arbete!? *suger på sötman* Det var oxå en av dom roligaste fikastunder jag haft på jobbet. Vad jag har skrattat idag! *kramp i magen än*

Det jobbiga, det negativa är att åka ifrån jobbet kl 17 och hämta sina 2 underbara barn som är så trötta att dom snarare har förvandlats till två bråkiga brottare som skriker om vartannat. Åt varandra. Åt mig. Åt leksakerna som inte gör som dom vill. Lagar ihop lite mat i all hast och försöker stanna klockan, vilket aldrig lyckas. Slår på Bolli och äntligen börjar nervarvningen, tills dom inser att dom ska sova, då kommer nästa rond som varar i ca 10 minuter, alltså tills man fått dom i säng. Sedan ligger dom där, båda två, sovandes, vackrast i världen och allt jobbigt som varat dom senaste 2 timmarna är som bortblåst! Är inte mina barn dom vackraste i hela världen...?

 Jo faktiskt, det är dom! 

Sov sött älsklingar!


image20


Publicerad: klockan 21:41:49.
Arkiverad under: Allmänt

Jag vill inte bli...

Jag måste bara få dela med mig av denna underbara stund då jag skrattade så jag nästan, bara nästan, kissade på mig ikväll!

Adrian ligger i sin säng, är lite ledsen eftersom han måste sova. Så börjar han gråta ännu mer och jag frågar honom...

- Gubben, vad är det nu, varför är du så ledsen??
 - För att...*hulk* *hulk*...för att...jag vill inte bli BONDE när jag blir stor!! (Gråter)
Mamma kan vid denna mening i hålla sig och börjar skratta...dumma mig! ;-) Varpå Adrian säger:
- Men mamma du får inte skratta åt mig.....*still crying, men inte lika mycket*
Mamma sansar sig och säger...
- Men Gubben, vet du vad en bonde gör då??
- Jaaaaa...han vaktar djur....men jag vill juh bli en pappa....dessutom är bondar inge fina!!
- Ja det är sant att dom vaktar djur men det kan juh vara skojj, dessutom kör dom traktor. Och det finns juh fina oxå. Ett flin sprider sig över Adrians lilla ansikte. Mamma fortsätter...
- Kommer du ihåg D, A:s pappa??
- Jaaa
- D´s pappa ÄR BONDE!


Adrian ser äntligen glad ut igen...men Bonde står fortfarande inte högt upp på "VAD-JAG-VILL-BLI-NÄR-JAG-BLIR-STOR" Listan...


image19



Publicerad: klockan 21:29:11.
Arkiverad under: Allmänt

Snabb, snabbare...vi!
Eller nja men nästan... nu ikväll har vi fått bort limmet från ytterligare 2 steg + 1 som är på G. 3 trappsteg är slipade och snart är handtagen redo att målas. Tänkte hinna med dom ikväll. =) Imorgon ska jag iväg och köpa mer Lim upplösare, så blir det lite lättare iaf. Ska bli riktigt spännande att se hur långt vi ska hinna nu i veckan eftersom båda jobbar hela veckan lång. Alex är i för sig ledig på Onsdag, men då ska han på personalmöte och sen ska han iväg och klippa sig. Men han kanske hinner hålla på en stund med trappan då. =) Den är redan mycket finare än den var förut och då är den inte ens halvklar.

Har precis gjort ett ryck och fått barnen i säng, det blev på tok för sent ikväll...




Publicerad: klockan 21:19:55.
Arkiverad under: Allmänt

Solig och härlig vinterdag!
Idag har jag vädret till trots inte gjort så mycket som jag skulle velat. Jag har däremot rensat allas garderober utom min egen som jag inte hunnit med. Vilken hög med kläder det blev som inte används!! *gulp* Sen viker jag tvätt och plockar. Har inte hunnit med trappen nånting idag, ska sätta mig en stund sen. Skulle juh behövt få bort limmet från alla steg idag så vi kunde börja slipa.

Sitter emellanåt här vid datan och letar kläder...jag behöver kläder. Mest av alla i familjen så behöver jag kläder. Hur kommer det sig? Kan det bero på att jag alltid hittar kläder åt dom andra om jag går i affärer, mig själv är det svårare med. Inget sitter som det ska...sitter det bra på ett ställe så sitter det på knas någon annanstans. Nej tänk om man hade en personal shopper, vad enkelt livet vore då! *drömmer* Och vad maken skulle bli glad om jag hade det, han kan gå med mig på hur många affärer som helst, det stör honom inte. Det är när vi går till bilen efter timmar av shoppande och inte bär en enda påse, det är då det stör honom. Gullig? Ja rätt så... ;-)

Nu ska jag ringa Alex och be honom springa på affären....lyckliga han va?? ;-)

Seees....

image18

jaa den ser liiiite läskig ut...! =)

Publicerad: klockan 17:07:45.
Arkiverad under: Allmänt

Nu har jag....
shoppat lite kläder via nätet iaf! Det blev ett par jeans från ASOS...lite Baggystyle. Och än så länge en Cardigan från MQ men jag funderar på ett par stövlar från ASOS oxå...svårt att bestämma mig juh. 

På fredag blir det klippning och slingning och på lördag sminkning (det har jag sagt att jag vill ha av maken i present) så sen ska man nog vara fit for fight på festlördagen. Ska iväg och kika på kläder någon dag framöver oxå. Längtas till nästa helg... =)  

Nu ska jag gå och hoppa in i duschen sen blir det sängen nästa!!


image17

Publicerad: klockan 00:33:41.
Arkiverad under: Allmänt

Stort TACK!
Till min duktiga lillasyster och hennes kille som hjälpt mig lite i omstylandet av bloggen!!


Puss & Kram!!

image16

Publicerad: klockan 00:18:12.
Arkiverad under: Allmänt

Ibland så undrar jag...
...vad har jag nu gett barnen för dåligt att äta...?! Dom bråkar och skriker idag! Jeje...lär väl gå över när dom är mätta i magen och dom sitter och äter lördagsgodis och myser med oss. ;-)

Alex jobbar, jag har försökt underhålla barnen samtidigt som jag försöker fortsätta med renoveringen av trappan. Vill få bort limmet så vi kan slipa och börja måla någon gång. Limmet å sin sida vill inte bort...jag har till och med skrapat sönder ett finger i all skrapandet. Blödde...blödde mycket! Men nu har jag fått lite plåster på såren så snart är man nog där och skrapar igen. 4 trappsteg har jag lyckats fixa...9 steg kvar. Måste och vill hinna klart innan helgen är slut annars får vi oss nog en jobbig vecka med jobb och trappslit. Målet var att vara klara till nästa helg, kanske får skjuta lite grann på det men jag tycker nog att vi åtminstone ska ha hunnit måla den.

Nästa helg blir det festligheter här hemma. Jag fyller 25 den sista Januari så vi passar på att ha fest när Alex är ledig. Det kommer nog bli jätteskojj...får se hur många vi blir.

Nu ska vi äta lite Pizza...Gottigt!! Sen blir det en massa mys!

See ya! Psstt....håller på att göra om bloggen lite... ;-)

Publicerad: klockan 17:56:28.
Arkiverad under: Allmänt

Shoppingdag!
Har vi haft här idag. Adrian fick handla en leksak för pengarna han fick av mormor i födelsedagspresent, det blev en Spidermangrej...väldigt ovanligt! ;-) Alex shoppade ett par nya jeans men ungefär där kände jag att orken tog slut så sen åkte vi hem. Ska och kika på kläder någon dag till veckan jag. =)

Vi var in på Ikea och småshoppade lite oxå, gardinstång och gardiner till andra fönstret i vardagsrummet, lite mysig belysning och ja ni vet väl hur det blir i shoppingvagnen när man går där och kikar. ;-) Lite småplock.

Har gjort mycket ärenden idag oxå, postat en MASSA brev och gått ur en massa "skit" som telefonförsäljarna ringt och prackat på oss och den här gången är det Alex som gått med i en massa. Don´t blame me this time... =) Sen gick jag med i NIX oxå så nu hoppas jag vi slipper sådant framöver.

Nu ska jag gå ner och forsätta lite med trapprenoveringen innan det blir mys framför Tv:n med lite godsaker!


Kram!

Publicerad: klockan 19:34:25.
Arkiverad under: Allmänt

Hahaha...
...läste nyss en kommentar i en annan blogg där man skrev att moderaterna vill att man ska kunna leva på sina egna löner och på så vis slippa svartjobbsbetalningar osv.

Är det då inte väldigt roligt att halva regeringen har avgått sen dom tog över makten?! Pga att dom skitit i småsaker som tv-licens osv! Heja moderaterna?? What the fuck?! Nej nej...Alliansen kan ta sitt pick och pack och sätta sig på sidan igen. =)

image14


Publicerad: klockan 17:06:25.
Arkiverad under: Allmänt

En klump av oro i magen..

...har jag sen igår. For upp med Tindra på sjukhuset eftersom hon har den jobbiga hosta och febern vägrar ge med sig. Doktorn (som nog är en av dom bästa, enligt mig, har haft honom förr) kikar på henne och hon lyckas nog charmera honom lite. Allt såg bra ut..*puh*..skönt! Men förmodligen har hon drabbats av någon elak bakterie som vägrar ge sig så hon fick Pencillin, 3 ggr om dagen i 7 dagar, sen ska hon vara en frisk tjej igen. Men så upptäckte han även en annan sak, hon har ett blåsljud på hjärtat som låter högt. Han ville att det skulle undersökas så att hon inte har fel på någon hjärtklaff. Så nu blir det röntgen och eller ultraljud för vidare utredning. Så nu är man orolig! Har aldrig trott att det kunde vara sånna fel om man har blåsljud, har nog aldrig riktigt förstått vad det betytt. Men man kan ju ha "normala" blåsljud oxå och jag hoppas det är så...verkligen!

Så håll tummarna för att det inte är något, är ni snälla...

Ikväll, bara för att jag har så mycket jag skulle behöva hinna med, så vägrar lilldamen att somna. Så här blir det ingen städning ikväll iaf, får ta allt imorgon helt enkelt. Nu ska jag lägga mig bredvid lillgumman och gosa!!

Kram!



Publicerad: klockan 23:09:22.
Arkiverad under: Allmänt

Söndag...
..och vi for iväg och badade..väl i bassängen och allt hinner vi bada i ungefär 1½ timme innan vi upptäcker att Tindra är sjuk...igen! Feber och hosta och förkyld. Eller ja hostan och förkylningen visste vi juh om men febern dök upp där. Typiskt! Det går inge bra för oss med andra ord, vi fortsätter att åka på det ena och det andra. Vill ha värme och sol nu så man slipper alla sjukdomarna.

Sedan innan vi for hem åkte vi på K-rauta och handlade lite, jag och Tindra väntade i bilen, halvt sovandes eftersom båda två är hängig. Så nu på kvällskvisten satte vi igång och renoverade lite, köket har fått sig ett hellyft igenom köksbänken som nu är i valnöt, istället för vit (ful)träbänk...oj oj oj vilken skillnad det blev! Mycket nöjda husägare... ;-) Trappen har vi oxå satt igång med, vi har rivit bort mattan som låg där och nu ska det skrapas och slipas innan det är dags för målningen. Hoppas den blir bra till slut, fast det kan juh absolut inte bli värre än vad det är nu så. =)

Nepp nu ska jag lägga ner lillgumman ännu en gång och hoppas hon får sova en stund innan hon vaknar och har världens hostattack igen. Sedan blir det soffan, maken, godis och Greys Anatomy (love it)!!

Ha en mysig kväll ni med!


Publicerad: klockan 22:19:32.
Arkiverad under: Allmänt

Jobb och snö och främmande..
..så har dagen sett ut hos oss typ. =)

Jag jobbade 11-16 och som vanligt är det alltid lika kul. Jobbade med Syskonen H och då kan det juh aldrig bli tråkigt. Fick en släng av gå-ut-på-krogen sjukan oxå men kom snart på fötter igen när jag insåg att svärfar och Ingrid skulle komma på middag. Tyvärr, vi får ta det en annan dag!! =)

Imorgon ska vi iväg hela dagen tror jag. Vi ska iväg på lite byggvaruhus och kika efter stepkit och färg till trappan, det var på tiden, jag vet. Sen blir det barnens hus för att byta en födelsedagspresent som Adrian fått. Och efter det  ska vi iväg och bada hela familjen,känns som om det var en evighet vi gjorde något allihopa. =) 

Idag fyller min lillebror 17 år...! Han är inte så liten längre.. GRATTIS brorsan!! =) Ska dit i veckan och fira honom lite. =) På onsdag blir det främmande, skulle jag tro. Adrian blir 4 år och så det blir lite kalas. =) 

Nu ska jag gå och hoppa på min underbara make!! 
Kram!





 

Publicerad: klockan 21:27:29.
Arkiverad under: Allmänt

Sjuk...
..och aldrig finns det tid på Vårdcentralen när man behöver dom. Nix, du får åka upp på sjukhuset och sätta dig, är det svar man får varje gång man kommer fram!! Gaaahhh.... Jaja idag är jag pigg och rätt kry iaf! Så på lördag blir det jobba.

Ikväll plockade jag och barnen undan julen för i år. Skönt att bli av med det oxå, bara julgardinerna som ska bytas nu. Har plockat och städat hela dagen och så fick jag ta mig en tur till Bygg Coop. Gjorde rent på toaletten, och tänkte att nu ska jag ta mig tusan ta reda på vart det läcker vatten ifrån under handfatet (stora pölar på golvet varenda dag!). Så ser jag att röret under är nästan helt av så det var bara att åka och köpa nytt. Så efter lite trixande och sågande lyckades jag pussla ihop allt. Så nu funkar det igen som det ska!! Weeiii...duktig va?? ;-)

För någon kväll sedan var Alex duktig och fixade alla kablarna nere i vardagsrummet, så nu syns nästan inte en enda kabel därnere. Blev så fint så!!! Det blev inte bara snyggt utan så mycket lättare när man ska dammsuga oxå. =)

Imorgon tror jag vi får främmande, Hanna skulle komma förbi om hon inte jobbade. Eller så kanske vi sticker och badar jag och barnen. Det blev juh inte förra helgen så det kanske är dags nu då!? =) Alex jobbar juh som vanligt han. ;-) Ska bli skönt att ha honom hemma i helgen iaf. 

Snart dags för renovering här...ska åka och handla om några dagar tror jag, helgen blir nog en bra dag. =)
Nepp dags att vika tvätten kanske?? =)  

See Ya!!








Publicerad: klockan 20:24:18.
Arkiverad under: Allmänt

Någon som vill gå på GRATIS BIO??
Det låter väl skojj?? Jag hittade en sida som heter Gratis Bio där man får hem biobiljetter genom att värva sina vänner. Testa ni med... När du blir medlem får du 50 poäng och om du anger mig som värvare får du dessutom 25 poäng xtra! =)

Länk: http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=25414

Publicerad: klockan 21:59:36.
Arkiverad under: Allmänt

Måndag hela veckan..?
Blir nog en seg vecka denna som kommer nu..jag har fortfarande inte fått komma till någon läkare, vårdcentralen är juh helt omöjlig att komma fram till, ringde hela morgonen imorse! Klockan 10 när vi öppnade hade jag fortfarande inte kommit fram, det är så många som ringer att man inte ens får stå i kö! Irriterande!!! Sen blev det juh mest jobb, så då hann jag inte ringa någe mer, men även om jag gjort det så skulle tiderna redan ha tagit slut. Har så j*kla ont i halsen, det vill liksom inte ge med sig. 

I helgen bestämde vi sent på lördagseftermiddagen att vi trots allt skulle åka upp och lämna barnen hos Alex mamma för lite avlastning och sedan åka till H-sand på födelsedagsfest. Och där hade vi riktigt skojj, klockan 4 på morgonen låg jag, M & P på golvet och höll på att skratta oss halvt fördärvade, orsaken? Min Make...han är nog den underbaraste som finns och roligaste med en liten sting av pinsamhet! ;-) (love u gubben) Kan nog inte säga mycket mer här. =) Vi hade en rolig kväll, så tack H-sandsborna!! Och Grattis igen MARIE!
På söndagen blev det slödag och vi satt mest och snackade och slötittade på tv:n, sedan blev det PIZZA! Var nog den roligaste gången jag ätit Pizza, jag och Marie höll på att skratta ihjäl oss när Alex fick sin Pizza. Men efter det drog vi hemåt Sundsvall igen, trötta men glada. Väl hemma röjjde vi undan lite lätt, tände ljus, drog fram en massa snask och slog på Tv:n för att se Jamie Oliwer, fasiken, han måste nog vara världens bästa kock!! Sedan slog vi på en film "Hot Fuzz"..så härlig kväll!!

Idag hämtade Alex hem barnen medans jag jobbade.

Nu ska jag se om jag får dom två små änglarna här att somna, Tindra står i dörröppningen till sitt rum för 20 gången ikväll...underbara gulliga barn, dags att sova!

Kramen!


                                 image8


Publicerad: klockan 20:57:55.
Arkiverad under: Allmänt

Nytt år... 2008!
Härligt med ett nytt år!

På nyårsafton var vi uppe hos M & P och hade det hur bra som helst! En lugn nyårsafton hemmavid men med massor utav skratt och skojj. Perfekt kväll och mycket bra början på ett nytt år!!

I veckan jobbade jag onsdag och torsdag...Torsdag blev en riktigt LÅNG dag.. började kl 8 på morgonen och kom inte hem förrän klockan 22 på kvällen. Gaah vad trött jag var då, var dessutom rejält förkyld och fick lite febertoppar, men skam den som ger sig! Kom hem och tryckte i mig 1 grams alvedon och Mucoangin tabletter...sen kunde jag åtminstone svälja utan att bli tårögd. Fast det gjorde fortfarande grymt ont! Vaknade dock på fredagmorgon och mådde bättre, bara ont i halva halsen.

Idag tänkte vi sticka iväg och bada, jag och barnen. Men vi sköt på det tills imorgon istället. Får se om det blir nåt då istället. Ska iväg med Lina och Linnea och plaska. Men så är det frågan om vi blir hemma idag eller om vi ska till M & P??? Väntar på att maken ska ringa och säga nåt! =)

Hockeyn uppe i Ö-vik var otroligt kul. Vi hann till och med gå ut en sväng jag och svärmor. Hur spännande kväll som helst, slutade med att vi åkte med vakten på utestället hem. Och nej vi hade inte gjort något dumt! =)

Ha det bäst, nu ska iaf jag se om jag lyckas få något gjort här hemma. =)
Peace....

Publicerad: klockan 16:23:47.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0