1408
Såg vi förresten igår...någon som sett den?? Jag tyckte den lite läskig men mest förvirrande och overklig. Någon som kan förklara för mig vad som hände med hoppet mellan när han träffade sin fru igen och sen helt plötsligt var han tillbaka inlåst i rummet igen?? Fattade inte den biten och jag måste erkänna att jag var rätt trött. =)

image47

Publicerad: klockan 21:33:06.
Arkiverad under: Allmänt

Dagen har gått superfort!
Jag hann knappt blinka så var klockan 17 och det var dags att gå hem. Så skönt! Har haft massor att göra hela dagen..är det inte underbart när det är så? Då har man inte tråkigt iaf. Mycket folk har det varit idag oxå. Superkul! Jobbade med K idag och vi bestämde oss att vi skulle springa vårruset..?! Shit...måste nog träna inför det ( om vi ska vinna..hahaha ;-))  och köpa bättre skor, det senaste är ett måste! =) Sedan kom vi oxå på att vi ska ut med jobbet på lördag så nu hoppas vi alla är med på det och ingen bangar.. ;-)

Stressade hela vägen hem idag, jobbigt. Kom prick 17.30 till dagis, stress stress stress....osså iväg hem och göra mat. Det är inge kul alls när det blir så här bråttom på kvällen. Men vad gör man?? =/

Idag kom äntligen min lovely M hem igen...!!! Saknat dig gumman! Och imorrn ska vi iväg på seans, vi ska se Terry Evans. Det blir jag, maken, svärmor, P & M...ska bli jätteskojj. *längtas* =)


Nu ni, ska jag försöka slappa lite innan det är dags att krypa ner i sängen...hann inte med min ompysslingskväll igår så vi får se om man kanske orkar ta den ikväll...?! Trött som tusan ikväll... =P

image46

Måste lägga in bilden för hon ser så rolig ut... Testar Adrians nya fotbollsgrejjor och hans nya cykelhjälm.. =)

Publicerad: klockan 21:28:49.
Arkiverad under: Allmänt

Fönstershopping..

har vi sysslat med idag iaf! Vi gick runt på MM och kikade, Birsta City och Mio. På MM hämtade vi upp karln och åkte iväg och lunchade, det blev hamburgare, jag var inte alls nå sugen men dom var 2 emot 1, syskonkärlek kallas det visst? ;-) När vi släppt av Alex for jag, Julian, Adde och Tindra ner på Birsta City, efter ett snabbt stopp på jobbet för att shoppa solglasögon åt min son. Tänkte först handla en massa saker på Birsta men sedan ångrade jag mig, min dotter fyller 2 år på Fredag och jag kan juh inte köpa alla paket så hon ser dom. ;-) Så det får bli senare i veckan. Därför blev det bara fönstershopping idag. Vi kom hem strax efter 16.00 och då satte vi igång och städa. Min svåger är för söt han...världens bästa hjälp, han dammsög och torkade av inne i vardagsrummet (jag tvingade honom inte...lovar) =P Och jag tog tag i köket så när maken dök upp blev han nog rätt glad över att vårt hem inte såg ut som ett enda kaos längre. Sedan rörde vi ihop pannkisar med grädde och sylt, Addes beslut.



Barnen somnade fort och gott ikväll...dom var rätt trött och slut efter denna shoppingdag. =)

Nu ska jag gå ner och göra iordning våran lunch till imorgon, det blir kycklingsallad! *mums* Sedan blir det ett träningspass och lite ompysslande av mig själv för mig själv. =) Ett långt hett bad vore inte helt tokigt.. Kvällen hoppas jag avslutas med en film, vi får se om det blir så.

I

morgon är det jobb och dagis igen..skönt! Jobbar med underbara K så jag tror dagen kommer bli kanon. Blir juh förmodligen anställd snart oxå..1 April om allt är klart till dess..Weeiiii... Då kommer jag dessutom få en bättre beskrivning på vad som blir mitt ansvarsområde, som det lät sist jag pratade med chefen blir det mycket administrativt arbete iaf. Spännande!!



Dags att ta itu med sysslorna... Puss!!


 Försökte lägga upp en bild men det funkade inte..... =/



Publicerad: klockan 21:36:39.
Arkiverad under: Allmänt

Surt sa

jag om bloggen....den jävlas med mig! Har precis skrivit hur långt inlägg som helst osså går det inte att publicera!! Gaaaaahhhhhh.....



Publicerad: klockan 21:21:20.
Arkiverad under: Allmänt

Ganska trött..
och slut är jag trots en lugn påskhelg. Imorse vaknade jag dock av att min dotter försökte vara duktig, hon använde en spade och plockade ur kattbajs med, gick in med detta till toaletten och tömde bajset i toan. Duktigt kanske man tänker nu..jaa det tycker jag med om det inte vore för att det var kattsand över hela hennes farmors övervåning. Jag klev upp klockan 6.40 och dammsög och tvättade golv. Dessutom var det otroligt kallt....gick runt och tände varenda värmeljus. Sedan var jag upp med mig barn till 9.40 då gick jag in till karln och bytte, han klev upp och jag la mig och sov igen...sååå skönt!!!

Vi var juh som sagt på hockey idag oxå..det gick juh kanonbra. Matchen blev juh nästan tråkig när HKH var överlägsna. Dom vann emot sundsvall med 11-3...!!!

Klockan 19.30 idag for vi hemöver igen...så skönt att komma hem och bara ta det lugnt.

Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa..känner mig frusen idag..

Puss!

image45
Sugen på jordgubbar är jag oxå.... =) 

Pssttt....kika förbi www.kenzas.se blogg så kan du var med och tävla om en skinnjacka!!

Publicerad: klockan 22:13:05.
Arkiverad under: Allmänt

Påskdagen
..vad gör man på påskdagen?? Vi ska iaf åka och kika på hockey..Julian spelar och sedan följer han förmodligen med oss hem. =) Ska försöka åka och handla mat idag..om jag hinner?? Imorgon är man ledig och sen är det jobb igen.

Igår var jag iväg på massage i 2 timmar!! Det var helt underbart...jag har nog aldrig varit så trött och slut och så mjuk i kroppen nånsin, jo kanske när man föddes...?!  Det snurrade i huvudet när jag klev upp och jag var helt loj hela kvällen igår. Men det var inte sista gången jag gick på det där det kan jag säga iaf. ;-)

Nix nu är det dags att göra sig klar inför hockeyn...
Puss och kram

Publicerad: klockan 13:07:30.
Arkiverad under: Allmänt

Hur ska jag hinna?
Om en halvtimme kommer far min och hämtar mig och barnen...jag är inte klar, långt ifrån..ändå var det jag som bestämde den här tiden. Tindra sover och den enda som är redo att fara är Adrian. Min 4-åriga son är alltså snabbare än sin mor!! När hände detta?? Jag förstår inte..

Idag ska vi iaf till Morfar och käka påskmiddag, karln jobbar så han kommer lite senare. =) Funderar på att utnyttja situationen och ta ett bad i deras nya badrum. Ett bubbelbad skulle sitta fint nu. =)

Ikväll far vi förmodligen upp till Svärmor och firar påsk och träffar hennes nya karl... Osså ska jag iväg på behandling, Massage... Lär juh bli rätt mysig påskhelg med andra ord.

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!

Pussen...


image44
 

Publicerad: klockan 14:43:57.
Arkiverad under: Allmänt

Som om inte hälen tar livet av mig...
måste mina tår börja göra ont oxå?? Okej, ja visst jag har gått på tå sen igår morse...vadmuskeln spränger av att den tränat i två dagar i sträck ca 24 timmar /dygnet...jo nästan iaf. ;-) Nu har jag så ont att jag knappt kan gå mycket mera. Kan inte stödja på den längre...ALLS! Tur att man är långledig nu, slipper man halta runt på jobbet och skämmas över att man inte kan gå. =P

Apropå det...dålig mamma idag ja... eller dålig och dålig allt är relativt! Iaf så glömde jag imorse att det var skärtorsdag idag...så jag skickade Alex att lämna barnen så jag skulle hinna duscha och göra mig klar eftersom han började 8.30. Så när vi sitter i bilen på väg till jobbet så hör jag på radion att dom säger att det är skärtorsdag...vad ska man göra??! Jag vände och for hem när jag släppt av Alex (var juh trots allt 30 minuter tills jag började), kastade ihop en massa kläder och smink när jag kom hem. Dagis, nästa stopp och in och sminka och dona och sen var både barnen och jag nöjd över dagen. =)

Ikväll är det Private Practice igen...kommer absolut att kika på det. Nu ska jag snart lägga mig på soffan och vila foten, det var trots allt en hård dag för en stackars liten fot. ;-)

Pusso...



Publicerad: klockan 20:39:03.
Arkiverad under: Allmänt

Tung dag...
har det varit idag! Började morgonen med att vara jättepigg och på väldigt bra humör...väl på jobbet får jag asmegaskitONT i min häl...kan helt plötsligt inte ens stötta mig emot den. Efter lite diagnoser från mina arbetskamrater visar det sig att det förmodligen rör sig om inflammation i hälen, K berättar att hon hade exakt likadant förra sommaren och att hon då bara kunde gå i tofflor... i 3 månader!! Gaaahhh... lång tid det. :-/ Ganska tungt att gå på tå en hel dag, men yesus vilka vad-muskler jag kommer få...åtminstone på ena benet! ;-)

Igår gick det bra i Kramfors oxå..! På hemvägen var det lite läskigare, mörkt och snöigt..jättesvårt att se..halt och ett riktigt sådant väder som när man bara ska stanna innanför dörren hemma. En bil hade krockigt rätt kraftigt, fronten var intryckt och ambulanser och poliser täckte nästan hela vägen. Då kände jag mig verkligen sugen att vända om igen och sova hos svärmor. Men efter en timmes bilfärd var man hemma igen!! Underbart..

Nu ska jag pyssla om mig och min häl lite innan det är sovdags igen.
Puss


image43

Publicerad: klockan 19:59:04.
Arkiverad under: Allmänt

Föreläsningar

har jag varit på idag hela dagen. Helt underbart att få göra något annat ibland, vi fick frukost och god lunch. Lyssnade på en massa info om joggingskor och kläder och tillbehör osv. Helt plötsligt fick man lite mer säljargument...inte helt fel! ;-) Så jag har haft en kanondag, att jag dessutom fick sluta klockan 16 idag gjorde inte saken sämre... =)

Ikväll funderar jag på om jag ska finna orken att åka och handla lite mat...?! Känns mest bara jobbigt, skjuter nog upp det lite till om jag kan. Det krisar inte så mycket..ännu!

Imorgon blir det jobb och sen far jag upp på Medialcirkeln...är helt underbart att gå på det. Underbara människor och världens mysigaste kursledare!! =)

Nepp nu ska jag se om barnen somnar snart och fortsätta kolla på recept på nätet. Tänkte försöka äta lite nyttigare! =)

Ciao & Puss!

image42



Publicerad: klockan 20:04:42.
Arkiverad under: Allmänt

Gammal musik!
Love it!!! Tänk vilka minnen man får...

Cindy Lauper - True Colours
Guns N Roses - November Rain
O.s.v...

Har lyssnat på dom ett par ggr i mitt liv... =P Och nu sitter man här och lyssnar på oldies och blir sentimental...tänk vad allt var enkelt när man var liten..egentligen, om man bortser från några större missar. Livet är aldrig en dans på rosor! Det är juh något man får lära sig iaf.

Vänner kommer och går, dom flesta går...dom som vet mitt innersta, dom ger upp. Är jag för trasig för att lagas?? Jag vägrar tro det själv..jag vägrar ge upp mig själv! Jag ska gå ur det här som en vinnare..jag måste, jag har nämligen inget val. Jag måste fortsätta kämpa..slutar jag är jag död.. 

I detta inlägg lämnar jag en del av mitt mörka förflutna bakom mig...
Så here it goes 
-  Bye Panikångest
-  Bye Skitiga & Dåliga barndom
-  Bye Alla negativa känslor och tankar

Nu har jag kommit långt, jag känner mig som mig själv allt oftare... LYCKLIG & TILLFREDS... här vill jag stanna!!
 
Så här och nu släpper jag det mesta av min tunga ryggsäck...
 -  GONE -

image41


Publicerad: klockan 21:39:55.
Arkiverad under: Allmänt

Bloggen
har inte varit så rolig med mig i helgen därav mina dåliga uppdateringar...!! =)

Igår var vi och hämtade två nya familjemedlemmar. Det blev två små kissar och dom är inte döpta ännu (dåligt.. jag vet) =P  Världens mysigaste kissar.

Idag har vi inte gjort många knop heller, var iväg och gjorde ett tappert försök till mathandling...barnen ledsnade när vi lyckats fått ihop till en påse med grejjor, då har man nästan inte ens kommit till maten. Så vi gav upp och åkte hem istället, hellre det än att dom skulle sura ur totalt på mig. ;-)

Nepp nu är det dags för lite träning innan sovdags... !!

Imorgon ska några av oss på jobbet på clinics på Södra berget...det blir nog super! Frukost får vi oxå...*mums* ;-)

Pussen!



Lite bilder på småkissarna och mina två älsklingar!!

Publicerad: klockan 21:18:32.
Arkiverad under: Allmänt

Lite shopping..
blev det igår iaf och för första gången på en evighet så var jag nog den som var mest less på affärer! Vi gick på Birsta City, fikade lite hela familjen och hade en toppenmysig dag. Kom hem runt 18-tiden, lämnade av barnen och maken och sen frog jag iväg igen och kastade en massa skräp. En halvtimma tog det!!! Sedan in på Birsta igen och träffa M för lite shopping, hittade en kofta och lite underkläder. Drog hem och så kom M & P på besök, alltid lika roligt!! =)

Idag blir läget lugnt tror jag....vi kanske ska iväg en sväng. Får se om man hinner med att handla oxå, skulle behövas. Härligt med lördag iaf!

Nepp nu ska jag gå och pussa på mina kidz.

Publicerad: klockan 10:46:20.
Arkiverad under: Allmänt

SEX....
....olika internetsidor har jag uppe samtidigt...!! =) Ni trodde väl inte det handlade om nåt annat?

Publicerad: klockan 20:20:24.
Arkiverad under: Allmänt

*Hej hå hej hå*

Sköööööönt att vara hemma!!! Helg igen nu då...*njuter*
Idag har vi byggt om i hela butiken, vilket har inneburit att jag varit både här och där och ingenstans!

Började morgonen imorse kl 7,30 med att stressa upp ur sängen i panik...sen igen! Kommer ner och inser att vi inte börjar förrän 9,30....*suck* Kunde ta det rätt lugnt med andra ord. Hann köra lite träning på morgonkvisten tom. =) När jag väl kom bort på jobbet så gör jag bort mig det första jag gör...och självklart är det min chef som råkar ut för detta. Tur att vi båda kunde skratta åt det, särskilt han. Det involverade en dörr, jag sittandes grensle över en stång och chefen som slänger upp dörren i rumpan på mig! Ja det låter konstigt men faktiskt...vet man hela historien låter det helt naturligt. ;-) Jag har även fått ett öknamn efter denna händelse....Grenslarn... snyggt?! :-/ =)

Smet iväg en stund och var på utvecklingssamtal för Adrian...som vanligt var allt bara kanon bra där. Han är fin våran kille. =) På lunchen mötte jag upp M och vi hade det trevlig, en liten girltalk. =)

Nu ska jag iväg och handla lite mat...sen blir det Private Practice.

Ha det gött!!



Publicerad: klockan 19:37:13.
Arkiverad under: Allmänt

Stumpan min stumpa...

Min lillgumma ramlade idag. Eller ramlade och ramlade, hoppade i våran säng och lyssnade inte alls på vad jag hade att säga, precis när man går och ska lyfta ner henne så ramlar hon. Slår ansiktet i sänggaveln och är numera utrustad med en blå böld under ögat. Inge vidare! Ibland önskar man att man hade längre armar så man kunde fånga upp dom... 

 



Publicerad: klockan 21:24:14.
Arkiverad under: Allmänt

Läst lite bloggar..
och hittade en hel del roliga!! Vilka underbara människor det finns...! Keep up the good work... ;-)

Nu ska jag kika på hotell och kläder...trevlig kombo va?


Publicerad: klockan 21:09:40.
Arkiverad under: Allmänt

*pustar ut*
Här framför datorn en sväng...Jag och Adrian har hämtat hem Tindra och varit en sväng på affären. Så när vi kom hem gjorde vi en sockerkaka som står i ugnen nu. Kokat saft har jag hunnit med idag oxå! Det blir lite gott fika sen efter middagen. =)

                        image36

 

Publicerad: klockan 15:15:02.
Arkiverad under: Allmänt

Helgen var mysig
Vi tog det ganska lugnt hela helgen. Fredagen spenderade vi hemma, myste och njöt av varandra. På lördagen for vi upp över och såg Julian spela Hockey, det är alltid lika kul att se. =) Vi kom hem kl 20 så då slog vi på tv:n bänkade oss framför melodifestivalen hela familjen (utom Tindra som sov sött i sin säng) och åt gott och myste. Gillar inte melodifestivalen sådär tokmycket, men Luuk och Gustafsson är helt underbara. Dom gör det värt att se! =) Det enda gången jag vill se sånt där är när det är Eurovision Song Contest.

I söndags fick vi främmande av M & P...trevligt som alltid! En massa planer och prat blev det, nu får vi se vilket hotell det blir. ;-)

Började träna i söndags oxå, gissa om jag hade träningsvärk igår på jobbet. Var nog stelare än alla 90-åringar! Uff va ont det gjorde och när jag dessutom skulle köra ett pass igår kväll igen då kan jag säga att jag hade ONT..fast det är en skön värk den där muskelvärken. Då vet man att man gör något bra för sig själv! =) Så nu är det bara att fortsätta ligga i och köra på! Ska väl inte vara några problem. =)
 
Idag sitter man hemma, var iväg på VC med Adrian som återigen har ont i örat, verkar inte som om pencillinet fick bort basiluskerna. Fast vi fick bara en ny tid till doktorn imorgon, trots att han har så ont. Får se om han klarar det eller om vi måste på akuten ikväll?! Hoppas han inte har superont så vi kan åka till VC imorgon.

Nepp nu ska jag lägga mig på soffan med min goa pojke och mysa! Man får passa på när man får kramas med han! ;-)

Ses....

image35
Det blev en matbild eftersom det strax är dags för lunch....

Publicerad: klockan 11:33:42.
Arkiverad under: Allmänt

Främmande...
får jag snart av min lillasyster som ville komma och träffa barnen. Då ska jag passa på att städa och göra snyggt här hemma igen, man hinner inte med sig på veckorna då vi båda jobbar. Så idag blir det storstädning! =)

Sen får vi se hur helgen ser ut! =)

Publicerad: klockan 12:18:34.
Arkiverad under: Allmänt

Kikar på lite..
..kläder och smycken just nu. Har ni sett vilka fina smycken dom har på kyssjohanna?? Hur mycket fina saker som helst. Jag har hittat smycken för 3000 kr som jag vill ha.

Här är lite av smyckena...bilderna kommer från hemsidan, www.kyssjohanna.se =)

image32

image33


image34

Publicerad: klockan 11:59:49.
Arkiverad under: Allmänt

Nu tar vi Helg...
och det ska bli såå skönt! Bara karln som jobbar imorgon sen är vi lediga i helgen. Då blir det till att slappa och ta det lugnt. Så skönt det känns med helg och veckorna bara rusar förbi. Underbart, snart är det vår på riktigt! =)

Massa jobb att göra på jobbet men om ca 2 veckor ska allt ha lugnat ner sig iaf...rätt slitigt just nu men kul oxå. =) Idag hade vi en riktigt rolig dag, jobbade med roliga människor så det var nog det som gjorde dagen!!

Nix nu ska jag gå och lägga mig på soffan och slötitta på lite Private Practice.

Ha en mysig kväll! Det tänker jag ha... ;-)


Publicerad: klockan 20:06:02.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen hemma igen.
Vi kom hem för en liten stund sedan. Adrian har fått pencillin, alvedon och nässpray. Han hade en kraftig öroninflammation, det var blåsor på trumhinnan och väldigt rött. Så doktorn tyckte det var bra att vi åkte in så han fick medicin på en gång. Skönt att vara hemma igen!

Nu ska jag försöka få lite tid med maken innan det är sovdags!
Ses....

Publicerad: klockan 21:13:16.
Arkiverad under: Allmänt

Sjukhusrådgivningen...
...here we come!
Dags att pysa upp på sjukan med sonen, dom trodde nog att det är öroninflammation. När ska vi slippa alla sjukor?? Är sjukt less på att åka på allt nu..både för vår och barnens del!

Varför kan inte man som förälder hålla sina barn hemma tills dom är pigga och alerta så slipper smittorna gå runt?! Jag blir så arg! Barnets hälsa är väl viktigare än alla pengar i världen, eller??

Yeah yeah...nu ska vi iväg! Psss...håll tummarna är ni snälla, för att vi ska slippa sjukor efter denna förbenade förkylning vi har nu hela familjen..

image31



Publicerad: klockan 18:31:55.
Arkiverad under: Allmänt

Snipp snapp snut...

..så var även denna helg slut. =)

Har haft en riktig kanonhelg. I fredags jobbade jag till klockan 18, och med ett litet undantag så gick det helt okej. Hade en ångestattack som var riktigt rejäl, och det var länge sen jag fick en så det var väl mindre roligt. Men TACK vare K så gick det rätt bra ändå, Tack vännen!!!


Fredag kväll sov barnen hos sin farmor och vi fick hem lite främmande. M & P kom hit och vi hade en jättetrevlig kväll sedan drog vi ut och dansade en stund. Hade en superkväll...tack ni underbara! =)
Igår for vi upp och hämtade våra söta barn och for till M & P för ytterligare en kväll i trevligt sällskap...vi softade, käkade godsaker och såg på Melodifestivalen. Även ett annat par var där. =) Måste juh säga att det bästa i melodifestivalen är Björn Gustafsson!! Vilken kille... =)

Idag har vi mest tagit det lugnt, Alex jobbar och sliter. Och vi är förkylda hela högen. Ikväll blir det nog akuten för mig och Adrian, han har ont i öronen och gråter till och från för att dom gör så ont. Stackars liten... =(

Nepp nu är det dags att göra lite middag!!
Ciao!


     image30

Var hon inte supersnygg i lördags!? Så Snygg tvåbarnsmamma!  Inspiration....



Publicerad: klockan 16:24:35.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0