Puh och pust!
Idag har jag slitit hårt. Lagret har varit i ett enda kaos på jobbet, kartonger med grejjor överallt! Ingen som har koll på vad som är inlevererat och inte. Så där har jag hållit till nästan hela dagen lång. Packat upp, kollat leveranser, prismärkt, larmat osv för att K ska kunna få ut det i butik. Och i slutet av dagen såg det mycket bättre ut. Två sista timmarna ägnades endast åt att sälja. Och det går juh jättebra. Måste prata med chefen imorgon för det är meningen att jag ska ta över H:s arbetsuppgifter men ingen har berättat utförligt vad det innebär. Vilket gör det himla svårt. Men imorgon ska jag förhoppningsvis få lite bättre koll. =)

Har inte hunnit med så mycket ikväll, jobbade till stängning. Såg på "du är vad du äter" och visst är det väl rätt inspirerande att se?! Får se om man lyckas ta tag i det där..skulle behövas lite mer regelbundna måltider och lite mindre onyttigt.

Nepp nu ska jag göra mig klar för kvällen och snart gå och sova så man är pigg imorgon! Är så himla förkyld, inge skojj! :-/ 

På återseende.... 

image29





 

Publicerad: klockan 21:21:00.
Arkiverad under: Allmänt

Nöjda
och mätta och glada ligger mina underbara barn och försöker somna i sina sängar nu. Dom är så trötta men kämpar för att hålla sig vakna. Jag gissar på att dom klarar det max en kvart till. ;-)

Imorgon är det jobb igen. Jag var så glad igår och idag, lyckades nämligen med en kundbeställning åt en kund som blev OTROLIGT nöjd och framförallt GLAD! Känns så roligt när man lyckas göra dom glada. Han var så tacksam över all energi jag la ned. Så lite så... =) Igår kom dessutom brandmyndigheten in och kollade hos oss, dom verkade tycka att vi gjort ett bra jobb för ett par minuter senare var dom tillbaka med en stor smörgåstårta! *mums* Ibland har man tur. ;-) 

Nix nu ska jag gå och se vad det är för skräp på tv:n och invänta min karl.... =)

Pssstttt.....schhhh...nu sover barnen. =)  


                          image28
 

Publicerad: klockan 20:05:01.
Arkiverad under: Allmänt

Hem tidigt - Sjuk pojke.
Ja rubriken säger juh allt. Klockan halv tre idag ringer telefonen och det är dagis som vill att jag ska komma och hämta Adrian som blivit sjuk. Magsjuk?? Det är den stora frågan. Vi som skulle få främmande på Fredag, får se nu om det blir nåt sånt nu då!? Huvudsaken är juh att lillgubben blir frisk och får må bra igen.

Gick jättebra att jobba iaf, trots min onda mage. Har monterat ihop en Cross Trainer idag och jag kan inte fatta att folk vill stå inomhus på en sån och träna, är det inte bättre att gå ut och gå?? Det ska jag sätta igång med, gå till jobbet iaf och hem igen, jag hoppas jag får med mig maken oxå. =) Vill ha mer vår ute nu, så man får grejja och fixa i trädgården medans solen lyser och värmer! Det är så mysigt.

Längtar tills i Augusti oxå, vi funderar på en liten utlandstripp...men vi får se hur det blir. Åker med våra närmsta vänner isf så det kommer bli jätteskojj!!!!

Nu ska jag ner och laga middag innan barnen föräter sig på frukt....!

Ciao!

Publicerad: klockan 16:36:09.
Arkiverad under: Allmänt

Vad det går mycket...
sjukdomar nu!! Blir tokig snart tror jag. Jag har UVI och får pencillin emot det, men den verkar inte hjälpa för idag kändes det av uppe i njurarna...vad är det med mig och UVI:er??? *galen*

Barnen är förkylda, hostiga och snoriga! Och jag är inte alls pigg på grund av min sjuka. Det kändes motigt just nu att gå till jobbet. Nu vill jag bara att det ska bli vår och kanske det då blir lugnare på sjukfronten?! Man kan alltid hoppas!

Har inte hänt så mycket dom sista dagarna...helgen var lugn och skön med lite magsjuka på herrarna i familjen. Så det blev lite för lite sömn, men det går väl an det oxå. ;-)

Nu ska jag se om lillan kan somna snart...Ciao!

Publicerad: klockan 20:21:56.
Arkiverad under: Allmänt

Var ett tag sen man skrev..
..men jag har legat på sjukhuset mellan tisdag och torsdag denna vecka. Magen som är knäpp, as always. Alex skulle ha inventering på jobbet och fick inte ha mobilen på. Så då passar jag såklart på att bli riktigt dålig. Jag hade så ont att jag kräktes. Lyckas iaf få tag på Alex och vi for upp, barnen var hos min pappa. Då var man inte pigg. Blodtrycket var fruktansvärt lågt och Alex berättade efteråt att sköterskorna hade viskat och bestämde sig för att genast sätta dropp. Jag frös och var halvt om halvt medveten om allt. Huttrade som aldrig förr och hade inte ens feber, dom la på mig 2 täcken och jag fortsatte frysa iaf. Men så småningom, när droppet började verka och så så återgick blodtryck och värme till mig. Sedan återstod undersökning på undersökning, dom vet ännu inte riktigt vad som hände. Det dom sa är att jag får komma tillbaka om det kommer igen, blindtarmen eller gallan trodde dom.
Jag är så glad att vara hemma igen...skönt!!

Idag har jag suttit och ringt mest hela dagen, har en massa saker vi måste fixa. Så nu ska jag och barnen försöka få i oss något att äta, sen blir det en tripp till Ica. Skönt att komma ut en sväng i solen. =)

Ses......

Publicerad: klockan 16:00:38.
Arkiverad under: Allmänt

Shoppat och strosat...
runt i alla möjliga affärer har jag gjort idag, med trevligt sällskap såklart! Tack M för trippen! =)

Inhandlade ett nytt duschdraperi och nääääästan en jacka....ska suga lite till på den så får vi se framöver!

Annars har det varit jobb, skulle vara ledig imorgon men så är det en kille på jobbet som inte kan komma, så jag får vackert jobba imorgon oxå. Ska väl inte vara problem när man har typ världens underbaraste tjej på jobbet att jobba med. =) Härligt att du är tillbaka vännen! 

Nix nu ska jag gå in till stumpan och se om hon somnar om,.....
Kram!  

Publicerad: klockan 21:47:53.
Arkiverad under: Allmänt

GRATTIS JULIAN...
...som fyller år idag!!! Tänk att du bara var 9 när jag och Alex träffades!

Hoppas du får en underbar dag/kväll!!!

KRAMAR!

image27

Publicerad: klockan 19:48:54.
Arkiverad under: Allmänt

Work work...
...!! Idag har jag jobbat hela långa dagen. Är trött och slut och slut och trött. Men vad gör väl det när man biter ihop?! ;-) 

Jag har inte så mycket intressant att skriva om idag. Tjatar på maken att han ska åka hem och strunta i jobbet då han har feber och är likblek i ansiktet. Tänk om han kunde lyssna till det nån gång när han är sjuk?? 

Sov i vår nya säng inatt....oj oj oj vad skönt det var! Ville inte kliva upp imorse...vaknade och upptäckte att vi hade legat och hållit om varandra hela natten..jättemysigt!! Skulle vara mysigt med en barnfri morgon och bara sova och mysa i sängen hela dagen. Tror vi får ta en sån nåt framöver. =) 

Renoveringen går oxå framåt, vill bara bli klar med trappen så vi får fortsätta med sovrummet nu. Nån som har tips på några snygga garderober? Helst INTE djupa, vi har jättedjupa nu, inge skojj alls. Dom tar såå mycket plats! Fula är dom oxå. I trappen ser det riktigt bra ut, det kommer bli tokbra det där! 

Nä nu tror jag att jag går och lägger mig på sängen och kollar på tvn tills karln kommer hem.... 

Kram! 

image26 

Publicerad: klockan 19:46:01.
Arkiverad under: Allmänt

Söt, sötare, sötast...
Nu somnade min lilla tös.
- Go natt mamma, sov dott! Och sekunderna senare har hon slutit ögonen och sover. Underbara lillagumma! 
Storprinsen våran är med sin pappa och lämnar tillbaka släpet. Vi har köpt en ny säng. En vit jättefin säng, får se om gubben blir lika nöjd?! Han är skeptisk till att den är vit. Men jag tror han kommer gilla den när den är ihopbyggd. Vi ska renovera vårt sovrum när vi är klara med trappen, så nu har vi köpt sängen vi ska ha. Sen är det bara nya garderober som ska inhandlas. 

Apropå trappen så går det riktigt bra, den är snaaart helt grundmålad. Så det blir nog 2 lager färg ovanpå det grundade och sen mörkbetsade trappsteg. Blir nog riktigt bra tror jag. =) 

Idag har det varit en riktig slappardag...jag jobbade 6 dagar i rad denna vecka och så var man ledig idag, imorgon blir det jobb igen. Känner mig hyffsat trött och sliten. Men men, man får bita ihop till på torsdag då man får en xtra dag ledigt. =) På tisdag ska jag iväg till Kramfors och då drar jag med mig M upp. Jag lovar vännen du kommer tycka det är skojj! ;-)  Funderar på att kika förbi och kolla på kissarna oxå, om jag hinner. Vi ska juh skaffa 2 små kissemissar, eller förmodligen, det är nästan klart. 

Förra veckan köpte vi ny TV. En 50" plasma blev det, dyr var den oxå. =)

Nepp nu ska jag gå och måla och plocka lite igen så vi blir klara och hinner mysa lite ikväll! 
Ha det gott! 

image24

  

Publicerad: klockan 19:29:13.
Arkiverad under: Allmänt

Lång tid har gått...
..men nu är man här igen! Mycket har hänt sen sist. Och vi har äntligen fått tillbaka internet. Bytte till en annan bredbandsleverantör och dom loooovade att det inte skulle bli något glapp. Visst!! Först blev vi utan internet i 8 dagar, kändes som om det var betydligt fler. Och nu när jag kom hem från jobbet så är hemtelefonen helt knäpp, ringde upp bolaget och ja se där, den 16 februari får vi hemtelefon igen. Weeii...känner mig redan lite less på dom! Konstigt va?? ;-)

Vi hade partaj här iaf lönehelgen. Riktigt skojj hade vi, men vi var 2 ensamma själar som drog vidare i januarinatten och vi hamnade på inget mindre än... Oscar. Fast lika kul för det hade vi, Jag och M. Sedan tog vi taxi hem och hittade två sovande karlar, kanske det blev liiiite för mycket?? ;-) Vi blev dock uppe till morgonkvisten, pratandes i köket. =) 

Jag har ökat på min arbetstid rejält. REJÄLT! Och det har gått riktigt bra. Jag trivs som fisken i vattnet. Saknar tjejjorna som är på Mässa i Gbg. 

Fyllde juh år förra veckan oxå, Torsdagen närmare bestämt. Jobbade hela dagen men blev ordentligt uppvaktad. Började morgonen med fika på sängen och paket. Sedan bar det av till jobbet och där blev jag grymt uppvaktad av H & K. Dom hade gjort chokladtårta och köpa en massa paket!! Så söta... Blev uppvaktad på kvällen oxå, pappa med fam. kom förbi och Alex hade gjort tårta. Supermysig födelsedag hade jag! 

Har juh tyvärr inga bilder att visa...men det kommer förhoppningsvis...måste leta rätt på laddaren till kameran. 
Nu är det dags att plocka upp barnen ur badet. Sitter här och kikar på dom medans dom badar. =) 
Imorgon ska jag jobba igen. =) 

                          image23  

Publicerad: klockan 19:21:40.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0