Vad gör ni denna fredagskväll??

Jag åkte en sväng på affären och inhandlade nötter, Loka, jordgubbar och vattenmelon. Jisus..det var så gott med jordgubbar! Sedan passade vi på att måla trappen, vi är klar med grunden...eller nästan..bara framsidan kvar nu. Den blir så fin så...!! =)
Så skulle gubben spela två matcher på Xboxen så jag gick upp hit och ska nog fortsätta städa lite till...har lite att rensa i Adrians smålådor. Eller egentligen i hela hans rum.. =P

Ska snaaart lägga oss och mysa och se Lost...
Min gubbe har charmat mig totalt ikväll...Älskar dig hjärtat!! ;-P
Puss o go natt!



Publicerad: klockan 23:13:17.
Arkiverad under: Allmänt

Så har man...
gjort klart skrubben med och jag har kastat MASSOR! Är det inte sjukt vad man samlar på sig??
Nu ska jag åka iväg och inhandla lite nötter och sedan blir det lite mys med det som snacks och kanske lite vattenmelon?!

Imorgon är det juh jobb igen då...bläsch....rätt skönt att vara hemma när man får så mycket gjort oxå! Får se vad vi hittar på imorgon!? =)

Nu ska jag pussa på karln som nyss kom hem...
Ciao!

Publicerad: klockan 20:25:45.
Arkiverad under: Allmänt

Börjat städa i skrubben...
och usch vad kablar och skrot vi har därinne... Undrar just vad man ska hitta på att göra med allt!? En del ska kastas iaf, sen hittade jag massor utav kläder som ska säljas. Måste bara får orken! =)

Marie ringde förut oxå, trevligt avbrott mitt i städandet...fick man anledning att ta paus!! ;-)

Dags att fortsätta... =)

Publicerad: klockan 13:51:14.
Arkiverad under: Allmänt

Nu har jag köpt
2 böcker från Adlibris, Rensa i röran med Feng Shui och Mias systrar som jag letat efter länge. =)


Publicerad: klockan 10:52:20.
Arkiverad under: Allmänt

Dagis avslutning...
Åhh va trist att man inte fick gå...tur att gubben tog en massa kort. Stod här hemma och hörde hur alla applåderade massor!!! Jag var där förra året så det var juh faktiskt Alex tur att gå i år och Tindra fick juh absolut inte gå (såklart) eftersom hon är sjuk. Dom spelade Teater, Pelle Svanslös.. =)

image124
Här är min kisse!

image125

=)

Publicerad: klockan 10:26:19.
Arkiverad under: Allmänt

Hrm...skönt att vara hemma

eftersom jag har 100000 grejjor att göra och Tindra har juh "bara" svinkoppor så hon är pigg och glad idag igen. Vilket innebär att jag kan göra en massa här hemma...!! Idag är Adrian hemma med oss oxå, han kan få lite långhelg han oxå. =)

Idag ska jag fortsätta städa, jag har en hel del att stå i. Ska städa klart tvättstugan, ta itu med resterande delar av huset, till och med skrubben ska bli fin. =) Dessutom har jag juh rabatter och sånt kvar på tomten att fixa lite med.

Får se vad vi hittar på i helgen?! Har lite planer så vi får se om vi kan genomföra nån av dom eller om Alex går på personalfest?!

Skulle behöva åka uppöver med lite saker till Alex mamma och styvpappa. Sedan skulle vi behöva ta ett par vänder till skroten och hem igen så man får undan lite skrot innan vi blir utan bil. =)

Imorgon ska jag jobba iaf...sen får vi se om jag blir ledig 1-2 veckor? Man kan juh alltid hoppas.. ;-) Det blir väl min semester isf. ;-)

Puss!!

Psst...kommer bilder från Adrians avslutning snart!



Publicerad: klockan 10:16:04.
Arkiverad under: Allmänt

Torsdag
Imorse var jag exakt lika hes som igår om inte lite värre. Och då ringer såklart telefonen massor! Först ringer Peter och håller på att skratta ihjäl sig åt min röst och tror att jag driver med honom. Sen ringer min morbror och sen ringer chefen och alla blir lika chockade över min näst intill obefintliga röst. =/ Sedan somnade både jag och Tindra om, sov fram till klockan 13!! *chock* Försöker att väcka Tindra, utan framgång...hon har feber och inte förrän klockan blivit 14.30 får jag liv i henne. Sätter igång med att städa...pratade med svärmor igår om Feng Shui och fick veta vart våra baguer ligger i huset. Så det var bara att sätta igång att städa. =)

Och toaletten nere har nog ALDRIG varit så ren...nånsin! ;-) Tvättstugan är oxå renare plus att vi lyckats få igång tvättmaskinen igen. =) Så nu tvättar jag för fulla muggar!

Bilen är fortfarande kvar dock...Skaka rumpan Apan från skellefteå visade sig vara en stor IDIOT! Bläää.... Snacka om att det finns otrevliga människor!

Näpp ska prata lite med gubben... ses!

Publicerad: klockan 21:25:19.
Arkiverad under: Allmänt

Konstiga bil!
Så kommer vi bort till min morbrors jobb och bilen är juh bra konstig...den läker inte en enda droppe! Snacka om att man blir chockad..vad håller den på med?! Yeye...nöjd över det är vi iaf! =)

Så fort barnen kommit till ro så ska jag fortsätta städa tvättstugan och försöka få igång tvättmaskinen. Sedan blir det glass i stora lass!! =P

Lugn filmkväll kanske?? Känner att förkylningen tar rätt mycket energi...
Läkarbesöket gick så bra som ett sånt läkarbesök kan göra. Tog lång tid iaf ,1½ timme närmare bestämt!
 
Natti natti! Hoppas lillgumman sover läänge imorgon. =)

Imorgon är det avslutning på dagis: Tindra missar alltså det, funderar på om vi ska köpa lite jordgubbar och hallon och kanske göra oss en god Smoothie som kompensation?! Alex måste ta en massa kort på Adrian iaf. Så trist att missa... dom som ska spela teater. =) Dvs så länge inte Adrian får nån svinkopp och kan gå på dagis imorgon.

Puss!!

Publicerad: klockan 22:06:27.
Arkiverad under: Allmänt

Dåligt uppdaterat = För mycket att göra!
Faktiskt...idag har det varit sjukt mycket att stå i hela långa dagen! Dessutom är jag näst intill utan röst vilket gör det svårt att ringa runt och fixa en massa.
Vi har juh sån tur med allt just nu, bilen ska säljas imorgon och vad händer? Jo då börjar den läka kylarvätska! What?
Åkte in på Mekonomen och fick hjälp av en supertrevlig kille... så nu är det påfyllt men eftersom det läker ur den så måste jag hela tiden fylla på nytt...så det är ingen ide att köra den. Ska iväg med den ikväll till min underbara hjälpsamma morbror som ska fixa den, hoppas på att det är nån slang "bara".

Sedan var vi iväg på Vårdcentralen och fick veta att det Tindra har i ansiktet ÄR Svinkoppor....mycket smittsamt... =/ Så nu blev vi hemma typ en vecka från dagis. *suck* Får hoppas att vi andra slipper det..lär juh inte gå men ändå. =) Väl hemma pratade jag med pappa som är snäll och ska hämta mig och skjutsa oss till sjukhuset, ska på möte och träffa en doktor. Så han ska ta hand om barnen medans! *puh* Det var en lättnad! 

Tvättmaskin som jag trodde vi lyckades laga igår visade sig inte fungera...det går fortfarande inte att tvätta och klädhögen i tvättstugan växer!! 

Så det är min dag idag...hitills...Håll gärna tummarna för att det inte händer nåt mer nu! =) 

image123
Barnen förut idag!! =) 

Publicerad: klockan 14:22:37.
Arkiverad under: Allmänt

Tidig morgon.
Sen kväll. =)
Igår rensade vi rabatter, jag inhandlade lite blommor, en hallonbuske och rabarber  till våran tomt. =) Tänk vad gott med rabarberkräm! Men det var ungefär vad jag hann med oxå.

Marie kom hit efter jobbet och vi åt lite mat och hade trevligt. =)

Nu ska vi se om jag får en tid åt Tindra hos doktorn idag, hoppas hon får gå på dagis sen. Ska iväg till läkaren jag oxå senare idag, få se hur det går med det!

Dags att krypa ner i sängen en stund till och vänta på samtal från läkaren kanske!
Take Care.
Kram

Publicerad: klockan 08:56:55.
Arkiverad under: Allmänt

Paus...
Vad har ni för er??
Jag tar en paus nu...hela övervåningen är så gott som klar...lite dammtorkning och golven kvar. Nybäddat i barnens sängar. =) Så härligt väder ute så jag får passa på att göra så mycket som möjligt nu så man kan gå ut och sätta sig i solen sen med barnen. =)

Dags att pysa igen... snart dags för blom- och mathandlingen. =)
Pussen!

Publicerad: klockan 13:26:22.
Arkiverad under: Allmänt

Går segt det här!
=) Har duschat och gjort mig iordning men städningen går sådär...känner mig rätt seg! Dessutom funkar inte tvättmaskinen som den ska, jag blir tokig på den!! Så nu måste jag felsöka den, håll tummarna för att jag får den att funka, annars blir det svårt att tvätta. =/

Bästa jag fortsätter, ska snart iväg och handla iaf...dvs så fort Gubben har lunch. Sedan ska jag hämta hem barnen! =) Mysssss....

Puss!

Publicerad: klockan 12:08:04.
Arkiverad under: Allmänt

Morgonstund..
eller ja morgon och morgon...är ledig idag och fick sovmorgon imorse, n'r tror ni jag vaknar?! Klockan 8 typ...så otroligt ont i halsen så jag kunde inte sova längre. Gaaahhh...behövde få sova!

Har lite att stå i idag:

* Måla trappen
* Städa hela huset
* Putsa fönster
* Tänkte köpa blommor och mat
* Plantera och dona i rabatterna
* Städa på gården

Lite smått och gott att stå i...eller vad säger ni?? ;-)
Dags att sätta fart...får se hur långt man hinner under dagen. =)

Puss!!!

Publicerad: klockan 10:54:49.
Arkiverad under: Allmänt

Försökte mobilblogga..
förut men det gick tydligen inge bra för det fanns inget inlägg här såg jag när jag kom hem. =)

Vi har iaf äntligen kommit hem från Sollefteå. Fotbollsmatchen som vi såg var då verkligen ingen höjdare! Jag har då aldrig sett Alex så less när han spelat förut och jag förstår honom. Det var inte alls spännande...inte ens liiite. Barnen slocknade till slut i bilen på väg hem..det behövdes!! =)

Gick bra på VC idag oxå...blodproven var en uppföljning från när jag var inlagd på sjukan. Så vi får väl hoppas att testen är bra. Gick segt att jobba idag, tror det mest beror på förkylningen, snorig... ont i halsen...ont lite överallt.. hoppas den ger med sig snart!!
Fick mitt nya schema oxå, ser inte riktigt ut som dom lovat men det var helt okej schema trots allt.

Nu ska jag gå och mysa innan sängen lockar allt för mycket!
Puss!!

Publicerad: klockan 23:26:28.
Arkiverad under: Allmänt

Var med och tävla!
http://www.alltforforaldrar.se/kul/promo/extpage/750

Var med och tävla ni oxå!!!!! =)

Publicerad: klockan 23:21:39.
Arkiverad under: Allmänt

Förresten var det någon annan...
...än jag som gillade Björn Gustavssons framträdande under Eurovision!? Vilken underbar kille....kul att nån vågar driva det lite längre än alla andra! Höjdpunkten under hela Eurovision!! Förutom Perelli... ;-)


image122

Publicerad: klockan 09:13:48.
Arkiverad under: Allmänt

Vårdcentralen.

God morgon!
Jag är pigg idag känner jag. Skönt!
Ska strax iväg och jobba, men först ska jag på vårdcentralen och ta blodprover. Har inte riktigt fattat varför men fick hem ett brev om det så jag får väl höra med dom när jag kommer dit! =)
Förkyld är jag oxå...Gaaahhh...ont i huvudet!

Ikväll ska vi förmodligen, om vi har kvar bilen, åka upp till Sollefteå. Alex ska spela match...ska bli så skojj!! Var juh jätteläänge sen sist han spelade, så det ska bli spännande! =)

Nepp nu måste jag äta lite frukost och duscha!
Ha en toppendag!
Kram!



Publicerad: klockan 08:58:26.
Arkiverad under: Allmänt

Filmkväll..
Har vi haft här hemma jag och maken. Såg Dead Silence....den var juh jätteläskig! =/ Gillar inte filmer med dockor och sånt jag...usch va hemskt!

Trappen blev jättebra när Alex målade...så nu måste vi ha lite mer färg bara. =) Men den blir nog bra iaf till sist!! =)
Nu ska jag gå ner och mysa med gubben igen och försöka glömm den läskiga filmen!!

Kram och God natt!

Publicerad: klockan 23:17:10.
Arkiverad under: Allmänt

J*kla TRAPP!
Va less jag blir...ser så konstigt ut när man målar den så jag blir orolig att det inte kommer att bli bra. Nu blev jag så less så Alex fick måla istället...Grrrrrr....tvi för trappor!!!! ;-) 

 


Publicerad: klockan 20:15:25.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska jag...
måla trappen.... !! =) Nu ska den bli helt klar! ;-)

Psstt...vill sätta lite blommor i rabatterna ute..nån som har förslag på lite fina blommor??

Dessa funderar jag på...

Tigerlilja
image117

Nemesia
image118

image119

Så fina blommor... =)


Publicerad: klockan 19:29:41.
Arkiverad under: Allmänt

Morsdag.
Idag har jag umgåtts med barnen och myst! Alex jobbade men så fort han slutat jobbet så hämtade vi honom och sedan blev det dags för lite Glasstårta och mys hemma, hela familjen. =) Var in en sväng på mediamarkt och handlade lite filmer och ett spel till Adrian. Så ikväll blir det myskväll för mig och gubben!!

Imorgon är det jobb igen...har fått reda på hur jag kommer jobba på ett ungefär i juni oxå och jag kan juh inte gnälla. Ska jobba 75%, vilket innebär att varje Måndag jobbar jag ungefär 9.45 - 19, tis-tors 8-15 och sedan varannan fredag är jag ledig. Inga helger! Helt underbart schema, hoppas det håller i sig nästkommande månader oxå!! =)

Två bilder från helgen... 
 
image116
Vi är på promenad och Adrian cyklar!

image115
Promenad och Tindra gillar att åka vagn...

Puss!

Publicerad: klockan 19:15:49.
Arkiverad under: Allmänt

GRATTIS MAMMA...
Grattis min underbara mamma på morsdag!!!

En dikt till dig mamma...


Då mammorna kom till
var tanken ganska klar
en mamma har nåt i sig
som ingen annan har

Hon ger dig all sin omsorg
försöker att förstå
i alla livets väder
hon är att lita på

Älskar dig.... Hoppas du får en fin morsdag!!

Pusss!!!

image114

Publicerad: klockan 14:49:06.
Arkiverad under: Allmänt

Stress morgon...
Vi sov läääänge hela familjen idag, klockan 10.00 vaknade jag i panik och trodde Alex hade försovit sig. Men icke, han började inte förrän kl 10.45. Så han for iväg, stressade lite som vanligt. Jag och barnen låg och drog oss länge, så ringer telefonen, ytterligare en som vill kolla på bilen. Bara att masa sig ur sängen och göra oss redo för att gå och hämta bilen på Alex jobb. Blev lite pannkakor till lunch innan vi drog iväg. Insåg att vi aldrig hinner om vi inte får tag i Alex på nåt sätt, ringde hans jobb medans vi gick, det numret funkade inte. Ringde Marie (inge svar), ringde hem till Marie & Per (inge svar) och till slut ringde jag Per och fick nummer till jobbet, det var tur för annars hade vi ALDRIG hunnit. Skjutsade tillbaka Alex på jobbet och sedan hem till dom som skulle kika på bilen.
Dom skulle fundera... Så vi får se, imorgon kommer en kille från Skellefteå.

Nu tänkte jag ta med mig barnen och åka en sväng....!
Det är sååå varmt och skönt idag och jag njuter i fulla drag....!!!! =)
Puss

Publicerad: klockan 14:44:31.
Arkiverad under: Allmänt

Syns ikväll!!
Och glöm inte att hålla tummarna för Sverige och Perelli ikväll.... Ukrainas Ani Lorak - Shady Lady kan nog bli farliga!

Nu ska jag ta med mig barnen och gå ut och gå! Ses ikväll...kanske. =)

Förresten nån som vet vart värmen tog vägen??

Publicerad: klockan 15:46:05.
Arkiverad under: Allmänt

Utgång igår...
Efter lite tjat från min sida så lyckades jag.. Vi skulle gå ut, bad Marie ringa och försöka få med Jannice oxå men det gick juh inte, får väl ta det en annan dag! =)

Iaf så kom vi iväg runt 23 tiden...hann dricka en ynklig öl...så vi for iväg till Maries vän, Jenna. Lite segt sådär tills vi drog iväg ut. Det blev stadshuset. Jag lyckades inte få i mig mycket, drack allt som allt 2 öl under hela kvällen. Marie däremot var på G! =) Så jäkla rolig.. Vi dansade massor och hade en kanonkväll!! Var rätt nöjd och trött när jag kom hem.. =)

Nu funderar jag på att dra med barnen ut....har så förbenat ont i magen...Gaahhh..Cysta igen?? Ont det gör ont!

Puss!

image113

Visst ni att våran hudfärg kallas Dennis Hot Dogs rosa!? Det fick jag nämligen reda på igår! ;-)

Publicerad: klockan 15:22:27.
Arkiverad under: Allmänt

Älskling...



Du får vi mig att lysa som den starkaste stjärnan på himlen. Jag älskar dig Darling!!


Vi firar Bomullsbröllop i Juni....midsommar! Längtas!!! =)

Puss puss på dig hjärtat!



Publicerad: klockan 14:29:48.
Arkiverad under: Allmänt

Sovit lunch...
Gick och lade ner Tindra i vår säng och försökte få henne somna.. vilket gick rätt lätt! Adrian kom upp och gosade med mig oxå, han låtsades klippa mitt hår och färga det och grejjade på så till slt somnade även jag till. Power Nap!! =) Så nu är man lite piggare, så skönt, skulle lätt kunnat fortsätta sova ett tag till. ;-)

Nu ska vi plocka ihop lite här..känner mig egentligen för trött för att åka iväg nånstans men i för sig så vet jag juh att vi ska softa och se Eurovision så då kan jag lika gärna göra det hos goda vänner, dessutom vet jag juh att det blir roligt, det blir det alltid.  =)

Publicerad: klockan 13:48:07.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska jag lägga..
Tindra så hon får sova en stund! =)


image110

Publicerad: klockan 11:38:25.
Arkiverad under: Allmänt

Hela världen är så underbar om man är korkade tom och glad
Toaletten spegeln. Jag har stirrat färdigt på den
O vem blir inte ful i sextio Watts ljus?
Toaletten duschen. Jag har gömt mig för sista gången i den
O vem blir inte kall naken o våt i en tom hall?
Somnar nollsju vaknar igen på natten. Somnar nollsju vaknar igen på natten
Jag är en vampyr. Jag suger och spyr. Låt mig komma in. Jag vill bli din

Hahaha....gillar denna låt.... =)

Publicerad: klockan 11:31:24.
Arkiverad under: Allmänt

Gaaah...busfia!!
Min söta lilla dotter, måste du måla på allt du kommer över?? Måste du måla dig själv jämt och ständigt?? Vad ska dagisfröken tro??
 
Aja baja....bara måla på papper!

(....hon säger alltid till fröken att det är Alex som målat på henne när hon ritat sig på benen... ;-))

Publicerad: klockan 11:26:32.
Arkiverad under: Allmänt

Härligt väder...
är det juh ute idag. Är sååå trött men känner mig lite sugen att baka. Jag vet några här hemma som åtminstone skulle bli glad. =)

Nu blir det lite frukost och läsa tidningen...!!

Publicerad: klockan 09:49:58.
Arkiverad under: Allmänt

Ledig helg...
Skulle egentligen ha jobbat helg men fick ledigt! Så otroligt skönt....hade i för sig kunnat jobba imorgon men jag fick verkligen inte tag i någon barnvakt. Och Alex jobbar juh oxå...får man dessutom inte lön än så tycker jag att det är självklart att jag ska vara hemma. =)

Dagen idag gick otroligt fort...kan ha berott på att jag hade lunch i 1½ timme kanske?! Ibland har man tur.. ;-) Träffade en massa tjejer och surrade massor, fasiken va kul att man tycker bra om dom alla.

Nyss ätit grillat och nu blir det sovdags för barnen...ses och hörs!

Publicerad: klockan 20:16:06.
Arkiverad under: Allmänt

Fredagmorgon...
..så var det helg igen!! =) Fast både jag och gubben jobbar så det är väl ingen höjdare kanske. Visserligen är jag ledig på morsdag. =) Och nästa lördag jobbar jag sista helgen sen blir det bara vardagar. Yeey....!!!

Har varit en så lugn och skön morgon idag..lämnade barnen på dagis kl 7.50 och for jag hem och gjorde mig själv klar i lugn och ro. Har till och med hunnit kika på tvn en stund och sitta här. Men nu är det dags att röra på sig, dags att jobba.

Förutom jobb idag så blir det lunch med några tjejer som oxå rehabliterar sig. Kul kul.. =) Och så blir det kanske kanske grillning ikväll..får se.

Ha en toppendag! Puss!!

Pssstttt.....det gick juh bra för Charlotte igår, Final på lördag. Det är faktiskt ända gången jag ser sånt där, nästan. Ser oftast inte så mycket av melodifestivalen, några program bara och det som är ett måste är Eurovision Song Contest. Nån fler som är så?? =)

Publicerad: klockan 09:38:31.
Arkiverad under: Allmänt

Hur tror ni det går ikväll??
För Charlotte Perelli alltså....tror ni hon lyckas?!

Själv tror jag att hon kommer vinna stort över dom andra...eller det är vad jag hoppas iaf!! Nu ska jag hoppa in i duschen och kurera mig, har så förbenat ont i halsen...sedan blir det myskväll framför tv:n.

Puss!!

image108
Lycka till!!!

Publicerad: klockan 18:43:37.
Arkiverad under: Allmänt

Pratar som mumintrollen??
Hör medans jag sitter här hur Adrian säger till sin far:
- Pappa, vad hon pratar konstigt.
- Ja hör du...det är för att hon pratar svenska och hon är från Finland. Då bryter man lite.
Hör du det? Hon pratar som mumintrollen...

Pedagogiskt?! ;-) Min mysiga karl det. =)

Publicerad: klockan 18:35:18.
Arkiverad under: Allmänt

Bilder från idag.

image105
Storebror visar hur man gör för att få helikoptrarna att flyga.... =)

image106
Aaahahh....så gjorde man juh!!!

image107
Hahahaha...kolla in posen han gjorde när jag knäppte kort...min sötnos! ;-)



Publicerad: klockan 18:18:45.
Arkiverad under: Allmänt

EGO.....
Så här ser jag ut nu efter mitt besök hos frisören. =)



Numera brunett... vad tycker ni?

Publicerad: klockan 18:05:01.
Arkiverad under: Allmänt

Pizza Middag & Främmande.
Idag åt vi Pizza... Ganska skönt för jag hade ingen energi till att laga mat idag. Vi for på affären förut och inhandlade lite behövliga matvaror och sedan hämtade vi barnen på dagis. Så det var oerhört skönt att slippa laga mat och istället kunna ägna tid åt barnen. =)

Alex for iväg och tvättade bilen som nu ligger ute till salu på Blocket. Hoppas vi får den såld!! Det plingade iaf på dörren kanske 10 minuter efter att Alex farit och där stod en farbror som vi pratat med ca 20 minuter innan och ville se bilen. Inte så kul kanske...så jag stod i ungefär 30 minuter och småpratade med dom två tills Alex kom hem med bilen igen..lite småpinsamt men bilen var iaf ren och fin. =) Så nu skulle han hem och fundera, håll tummarna!!

Nu hörde jag att gräsklipparn gick igång ute....undrar om han är på G nu?! =)

Publicerad: klockan 17:57:24.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma från frissan.
Och det gick juh bra..ehh tror jag!? Känns lite ovant att vara mörkhårig, färgade dessutom ögonbrynen lite lätt. Men jag är rätt nöjd mest ovan tror jag! =) Så vi får se om det kanske kommer en bild senare idag?! ;-) Nu måste jag gå och försöka få med mig maken på lite mathandling...frågan är: Kommer jag att lyckas?? =)


Förresten igår när jag gick ner så såg jag klart fotbollsmatchen tillsammans med maken. Han har nog sällan varit nervösare. Till och med jag drogs med när det blev straffar...fy va jobbigt men rätt lag tog hem det. Grattis Manchester United!! =P

Puss!!

image100

Publicerad: klockan 13:10:00.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att gå och sussa..?!
Ska gå ner och mysa med gubben nu och påminna honom om ett par saker som jag lovade att komma ihåg. =)
Ha en mysig kväll!!

*-poff-*

image99

Publicerad: klockan 22:58:47.
Arkiverad under: Allmänt

Vad gör ni?
Själv sitter jag här och kollar på hus....fråga mig inte varför för det vet jag inte riktigt själv. =) Men det finns en hel del fina... fast jag trivs så otroooooligt bra i vårt radhus!! =)

Börjar bli liiite trött, fotbollen håller nog på ett tag till va?? Skulle tippa på det.
Vad ska jag göra med mitt hår imorgon...vågar jag färga det eller ska man bara göra slingor?! Gaaahhh blir tokig när jag inte kan bestämma mig. =)

Publicerad: klockan 22:14:16.
Arkiverad under: Allmänt

Vrål.... Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Hör jag maken skrika nerifrån, antar att Manchester United gjorde mål!? =) Vild gissning... ;-)

Publicerad: klockan 21:19:17.
Arkiverad under: Allmänt

Så var det Onsdagskväll.
Är det inte sjukt vad veckorna springer iväg?!! Hoppas sommarvärmen kommer snart igen. =)
Imorgon är man ledig så då ska jag iväg till frissan och klippa mig, lite nervös dock, vet inte riktigt hur jag vill göra med mitt hår!? =) Får se imorgon helt enkelt.... =) 

Sitter och väntar på karln nu...saknar honom!! Min goa underbara make. 

Skulle behöva åka iväg och leta efter en randig tröja åt Adrian, dom ska ha den till avslutningsteatern nästa torsdag. Spännande... =) 

Nu ska jag se två gamla avsnitt av lyxfällan och bara ta det lugnt! =) 
Puss


image98  

Publicerad: klockan 19:48:02.
Arkiverad under: Allmänt

Mitt fultal... hahahaha....
 Ditt Fultal är: 112
Du tillhör Fultalsgrupp 5

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens
rekommenderationer.

Analys:

Du befinner dig i en farlig situation.

I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans.

Var dock på din vakt!

Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk. Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco.

Vårt råd till individer i denna situation är följande: Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor. Använd själv vita, pösiga sloggitrosor.

Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke.

Lycka till!!!

Andra har svarat...

20%   totalt tillhör denna grupp.
23%   av tjejerna tillhör denna grupp.
18%   av killarna tillhör denna grupp.
Medelåldern i denna grupp är  29 år



Ja vad säger man?!?!? =) Hahaha..... Gå in på fultal.net och kolla ditt fultal du oxå! ;-)

Publicerad: klockan 17:32:05.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att skaka
liv i maken snart! =)

Vad mycket grejjor man hittar på eleven! Finns en massa saker jag vill ha därfirån. Måste nog shoppa lite...det suger till i shoppingnerven! =)

Nu ska jag byta om...snart jobbdags.
Ciao!!

image97

Publicerad: klockan 09:14:53.
Arkiverad under: Allmänt

Tisdag morgon.
Barnen är på dagis och jag är redo för jobbet. Börjar inte förrän om en timme! Så skönt när man är ute i god tid och slipper stressa på morgonen. =) *njuter* Allt gick så smidigt imorse, innan jag hann blinka hade Adrian fått på sig kläderna och var redo för att gå ut i bilen. Annars brukar han kunna ta en stund på sig men inte idag! Så nu är det bara att gå upp i tid på morgonen så man slipper all stress som varit, vilket är lättare sagt än gjort då både jag och Alex är morgontrötta. =P

Igår jobbade jag 12-19 och hade turen att få sällskap av Marie innan jobbet, plus att jag fick skjuts till jobbet. Inte helt fel! =) Våran kisse försvann i söndagseftermiddag igen...vi var ute och ropade efter honom till sent inpå natten, utan framgång. Tänkte att han säkert skulle komma tillbaka på morgonen, det gjorde han sist. Men inte då. Blev orolig, hans syster var oxå jätteorolig igår hon skrek och letade efter honom. Så kom Alex hem från jobbet och ringde mig och sa att han fortfarande inte kommit hem. Så när jag gick hem från jobbet på kvällen ropade jag på honom nere i en skogsdunge, och tror ni inte katten kommer? What!? Gissa om jag blev förvånad... han skrek hela vägen hem och skakade i hela kroppen. Min stackare! Men väl hemma åt han och sedan sov han i mitt knä hela kvällen. Han har blivit biten i baktassen, min söta kisse. Men nu är han hemma igen iaf. =)


Publicerad: klockan 08:54:54.
Arkiverad under: Allmänt

Lugn kväll..
blir det ikväll. Nu har Alex far och styvmor farit hemåt igen. Vi gjorde middag tillsammans och åt Tacos. Tindra fick födelsedagspresenter i efterskott, en T-shirt och en jeans jacka.

Nu tänker jag åka på affären, inge sugen egentligen men jag måste ha lite smått därifrån så man kan äta frukost imorrn. =)

See ya!
Kram!

Psst....lägger in lite bilder imorgon kanske.. förresten klantig som vi är så hade vi med kameran på cirkusen men minneskortet satt kvar hemma i datorn. Så typiskt. =/

Publicerad: klockan 20:22:12.
Arkiverad under: Allmänt

Härliga Söndag.
Igår åkte vi på Cirkus, vi tog platser längst fram. Kände oss rätt nöjda när vi gick därifrån, både jag och Alex var nog lite smått chockade över en del akrobatik och särskilt över killen som vred sina armar 360 grader. Helt sjukt! Dåligt med djur dock på denna cirkus, fanns juh bara hundar och hästar! Men helt okej ändå. Efter cirkusen hade vi två supertrötta barn, Tindra somnade i mina armar under slutminutrarna av cirkusen. Så vi tänkte åka hem och grilla, Marie & Per skulle komma och hälsa på men så ändrade vi oss och åkte på Kinaresturang. Det var faktiskt riktigt gott!! =) Barnen åt mycket bra dessutom och det hade nog varken jag eller Alex trott att dom skulle göra, men Tji fick vi! ;-)
Jag och Marie tog en sväng till Ica, jag skulle handla snus åt maken och tandborstar åt barnen. Vad kom jag hem med?? 4 böcker, godis, dricka och kattmat...! Oopps... Glömde det jag skulle ha. Så klantig man kan vara! =)
Köpte en bok som heter "Våga vara", vilken bok för föräldrar att läsa, så mycket bra tips om allt möjligt. Har läst halva boken redan och det finns en hel del att tillämpa här hemma. Så får man juh oxå läsa om vilka fel man gör ...det är inte lätt alla gånger att vara förälder!

Var iväg en sväng förut hela familjen och köpte skor åt barnen. Sitter just nu och väntar på att Alex pappa och Ingrid ska komma hit på besök, dom skulle komma tidigast 12 och senast 14-15 tiden... klockan är nu 16.45.... Jag är hungrig. Tindra är omöjlig att väcka, inge bra alls och det är snart dags att sussa för barnen, anar nästan att dom inte kommer att komma i säng den tid som ska, klockan 19 alltså. *suck*

Ja ja nu ska jag försöka få liv i lillskruttan. Ses!

Publicerad: klockan 16:48:14.
Arkiverad under: Allmänt

Lyckades inte.
Ingen av barnen ville somna så jag hoppas att åtminstone Tindra slumrar en liten stund snart, hon är så trött nu. Jag springer runt och plockar och tvättar och grejjar lite, kom just på att vi måste nästan åka och handla skor åt barnen idag. Det är nästan ett måste! Nu ska jag vika ihop tvätten och sen ska ungarna duschas och göras klara. Sedan blir det mammas tur att göra sig iordning. =)

Hoppas ni får en mysig dag trots att vädret inte är det bästa. =)


Publicerad: klockan 12:17:16.
Arkiverad under: Allmänt

Läste på SMHI
att det nog blir lite sol och 9 plusgrader imorrn....hoppas det stämmer!! Vill ha tillbaka värmen nu!

image96

Publicerad: klockan 09:45:01.
Arkiverad under: Allmänt

Uppe med tuppen..
imorse vaknade barnen klockan 5,30....ALDRIG tidigare har det hänt! Eller jo det har det nog gjort men det är ovanligt hemma hos oss, så gissa om jag var trött. Båda barnen var dessutom trötta men ville inte sova mer, så vi låg och myste och läste lite. Hade tänkt försöka få dom att sova lunch idag eftersom vi tänkte åka på Cirkus Brazil Jack senare idag. Då vill man gärna att barnen är pigga och glada! ;-)

Nu ska vi kika på Lotta på Bråkmakargatan och mysa tills pappa vaknar till liv... =)
Pussen!



Publicerad: klockan 09:29:37.
Arkiverad under: Allmänt

Nu - bedtime -

Go - Went - Gone.....



Publicerad: klockan 23:23:23.
Arkiverad under: Allmänt

Hockeykväll...
Kommer nog att somna sött nu när jag lägger mig och kikar på hockeyn. Maken och hans styvpappa sitter ner och ser på hockeyn men jag orkar verkligen inte vara uppe längre så då är det skönare att ligga i soffan och kika. =)

- Ny profilbild -





Publicerad: klockan 23:21:48.
Arkiverad under: Allmänt

Stackars våran lillprupp!
Imorse när vi var på väg ut genom dörren för att åka till dagis så snubblar Tindra till och ramlar och slår munnen rakt ner i en stock! Det blöder jättemycket både från övre och undre läppen, blev så rädd, såg först inte vart blodet kom ifrån och trodde nästan att det var från tänderna. Men som "tur" var så kom det från läpparna, så nu har lilla söta tösa fläskläpp både uppe och nere!

Här kommer en bild som jag tog nu ikväll då hon sussar sött i sängen, man ser skadan på övre läppen.

image93

Publicerad: klockan 23:01:31.
Arkiverad under: Allmänt

Just ja...höll på att glömma...
Idag på min lunch så skulle jag iväg på en fikaträff och möta lite andra tjejer som oxå gjorde rehablitering i Birsta. Det var verkligen supertrevligt, det var jag och 2 tjejer till som kom. Så himla skönt att träffa dom och prata en massa, kul att träffa nytt folk, särskilt om dom är trevliga! Sedan är det förstås ett stort plus att dom är i samma situation som mig. Så nästa fredag blir det träff igen, hoppas vi blir 5 då. =)

Nu ropar sängen på mig....kan vara en hallucination!?

Publicerad: klockan 22:52:31.
Arkiverad under: Allmänt

Igår skrev jag
ett inlägg här på bloggen och vad händer? Jo det raderas...orkade inte skriva om allt då.
Har inte heller hunnit skriva på ett par dagar.
Vi for i onsdags morgon iväg på en liten shoppingtripp till Umeå, som sällskap hade vi Marie & Per. Vi hade en toppendag om jag får säga mitt. =) Klockan 9 på morgonen drog vi iväg...och vi hann gå igenom en hel del affärer, det kanske roligast av allt var att jag som är usel på att handla kläder åt mig själv, lyckades! Jag hittade bla en vit sommarjacka, en skjorta, en body och ett par vita tygskor. Som vi sökte efter skor, till slut hittade Alex ett par Fred Perry som han köpte. Efter allt rusande i affärer drog vi till Laserdome, 2 * 20 minuter spelade vi, och jag var lite sur när vi gick därifrån eftersom jag fick rusa ut flera gånger då min väst inte funkade. Men det var verkligen superkul!! Sist jag spelade det så var jag typ 15 år. =) Sista anhalten innan hemfärden blev ett fullbkoat O´learys, god mat och hockey (Sverige - Tjeckien) på tv:n, inte helt fel... grymt spännande match!! Härlig stämning på hela stället. =) Sedan for vi hemåt, kom hem runt 1-tiden på natten men somnade inte förrän kl 4...zzzZZzzzz.... då var vi trötta.

På torsdagen var det bara att masa sig ur sängen för då skulle Alex jobba och jag skulle iväg och fixa naglarna. Så nu han man fina naglar igen!! Så skönt att sitta och bli ompysslad en stund och prata en massa.

Tänkte lägga in lite bilder så fort jag hört med Marie & Per om dom vill synas i bloggen. =)
Puss


Publicerad: klockan 22:48:24.
Arkiverad under: Allmänt

Sweet home..
skönt att komma hem och bara vara. Göra mat och plocka och lägga barnen och sedan slappa resten av kvällen. Så underbart!
 
Slet halvt ihjäl mig på jobbet idag kan jag lova, städade på lagret och packade upp en massa varor. Men oj vad ägaren blev nöjd, fick mycket positiv feedback därifrån. =) Även från dom andra arbetskamraterna. Så idag kändes det att man gjort nån nytta...puh!

Så nu hoppas jag att barnen snart sussar gott i sina sängar och sen tänkte jag slå mig ner och kika på tv en stund. Längtar till på Onsdag, blir nog kanonskojj då, ska iväg på en liten shoppingresa. Barnen ska få åka till sin farmor och tillbringa några sköna dagar där, lite vila från all dagis. =) 






Publicerad: klockan 19:48:47.
Arkiverad under: Allmänt

Found it!
Äntligen hittade jag laddaren till våran kamera...så hädanefter kanske det blir lite bilder på bloggen. =)

Nu ska jag göra mig klar inför jobbet, sedan blir det lite mysig frukost med gubben!

I veckan blir det lite shopping iaf.....Gaaahhh...klias juh riktigt i shoppingnerven nu!

Ha en mysig dag i den fina solen!! =)
Pussen!

Publicerad: klockan 08:51:41.
Arkiverad under: Allmänt

Konfirmation & Amanda Jensen.

Idag har jag och barnen varit på lillebrors konfirmation, är rätt trött nu måste jag få säga. =) Först i kyrkan i ca 2 timmar, tog sååån tid, barnen blev less och jag förstår dom. Vilket barn vill sitta tyst i en kyrka i nästan 2 timmars tid?? Inte mina i alla fall. Sedan for vi bort till pappa och gav lite presenter, av oss fick han ett halsband och en ring. Därefter grillades det hamburgare och fikades. Jag var tvungen att åka iväg en sväng, Sävrmor och Alex lillasyster var här och jag hade lovat att vi skulle kika på skor. Som en sen födelsedagspresent åt Fredrika. Men den damen höll på en halv evighet så till slut blev jag tvungen att lämna dom i affären och åka tillbaka till pappa. Sedan drog vi iväg och hämtade Alex på jobbet och sedan hem. Kom på att det är städdag på vår gata idag så det var bara att gå ut och kratta, brukar gå jättefort eftersom vårt område är rätt litet. =)

Såg Amanda Jensen på Birsta oxå, Fredrika tycker att hon är jättebra så där stod vi och kollade på henne en bra stund.

Personalfesten i fredags då? Den var helt okej även om det inte gick fullt så bra som förväntat i tävlingarna. =) Fick i mig nån öl för mycket men kom hem i bra tid, var hemma runt halv midnatt. =) Dagen efter var jag inte alls pigg, så morgonen på jobbet gick segt. Fast vad gör väl det om alla andra är ännu mer bakis?! ;-) Mådde bra framåt eftermiddagen iaf.

Är på lite dåligt humör just nu oxå...fattar inte varför hon jämt måste lägga näsan i blöt...ta och snyt dig nån gång människa! Gaaahhh....

Nu ska jag gå och hjälpa maken med två små trötta barn... Puss!



Publicerad: klockan 18:05:00.
Arkiverad under: Allmänt

Partaj!

Jobb idag igen, har gått rätt fort denna dag så det har varit helt okej förutom att jag är helt slut! =)

Nu ska jag rusa och göra mig klar...ikväll blir det liiiite partaj med jobbet. Jobbar imorrn så det blir rätt lugnt. =)

Hörs och ses!
Puss!



Publicerad: klockan 17:47:12.
Arkiverad under: Allmänt

Lycka till idag gumman!!
Fick ett sms nu på morgonkvisten ifrån min vän...hon ska få sitt andra barn! Hoppas det går bra gumman och stort Lycka till blivnde 2 barnsmamman! ;-)

Snacka om att det väcks en massa minnen... =)


Publicerad: klockan 09:12:41.
Arkiverad under: Allmänt

Rise and shine!
Idag är det torsdag och två jobbdagar kvar för mig på denna arbetsvecka. Ska bli skönt att jobba vardagar bara sen. Somnade rätt sent igår och klockan 7.05 imorse slog mina små upp sina underbara ögon, Rise and shine! Tindra är fortfarande sjuk,  vilket resulterade i att det blev sen kväll igår. Hon hade väldigt hög feber, 40.5 grader!! Alvedon, min kära vän! Hon gnydde i sömnen och det brändes verkligen när man tog i henne... Min stackars söta. 

Imorse hade hon dock mindre feber, men börjar ana att den är på väg att stiga igen då hon är lite mer ledsen nu igen. Inga prickar ännu, borde väl dykt upp nu om det är vattkoppor?! Tyckte jag läste det iaf. 

Nu tänkte jag ta ner tösa och försöka få i henne nåt att äta...hon åt inte på hela dagen igår, drack gjorde hon däremot..så det får man vara glad för iaf! Sedan ska jag försöka hinna träna ett pass innan jobbet, får se om man hinner?! Annars får det bli till kvällen. 

Dags att äta nåt...!
Pussen!

image92

Publicerad: klockan 10:43:41.
Arkiverad under: Allmänt

4 nyanser av brunt...
fasiken vilken dag det varit! Jag har haft en kanondag på jobbet, trots allt. Ingen är nöjd över det nya "omplaceringarna" som innebär att jag får tråkgörat... men jag tror det kan bli rätt skojj iaf. Jag ska jobba ihop med Kalle, vi ska hjälpas åt med det allt. Så det innebär att jag kommer ha lite mer arbetsuppgifter än det lät som i början! =) Blir nog bra till sist.. Och blir det inte det kan man juh alltid säga till. ;-)

Jobbade till 19 idag... seg dag, lite folk och sjuk Tindra hem. Jag ville hem...till min lilla tös! Åkte hem på lunchen eftersom jag var tvungen att hämta Adrian på dagis och skjutsa hem honom, Alex kunde inte gå ut med Tindra. Jag förstår honom, för när jag kom hem låg våran dotter på soffan och orkade inte röra sig. Tog tempen som visade 40,3...snabbt i med alvedon...åkte tillbaka till jobbet, hann inte ens äta och var orolig över min gumma. Hon orkar inte så mycket, ska se om det är likadant imorrn isf måste vi nog ringa VC... det går vattkoppor på dagis så det kan vara det som är på gång oxå?!

Skulle vilja se 4 nyanser av brunt igen.. =) Ska ta tag i träningen oxå. Nu är det dags att motionera och träna mera! =) Nån fler som såg puss och kram sverige?? Björn Gustavsson är sååå bra.... =)

Puss!

image91










Publicerad: klockan 23:20:39.
Arkiverad under: Allmänt

Lycklig och kär...
...är den känsla jag har i kroppen nu!!

Dags att sova.

image90

Publicerad: klockan 23:41:10.
Arkiverad under: Allmänt

Mycket gladare...
är jag idag iaf!! Trots att det är mycket som inte är bra på jobbet ännu så känns det idag bättre. Jag är glad att jag har "vissa" som håller med mig iaf..känns skönt! Jag hoppas det löser sig till det bästa till slut. =) Fick ett par bra nyheter iaf, kommer jobba dagtid och bara veckodagar..svårt att hitta ett sånt jobb! Dessutom..FÖRHOPPNINGSVIS så fick jag igenom en sak angående lönen..inget är klart men jag hoppas det blir så! =) Hade ett ganska bra möte idag iaf. =)

Kom hem och åt lite middag med barnen, sedan satte jag igång med att plocka undan disk och städa i köket, plockade och grejjade och dammsög till och med litegrann. Tror gubben min kommer att bli glad när han kommer hem, det är alltid skönt att komma hem till ett städat hus. =) Så nu ligger mina småkryp i sängen och läser...hoppas dom somnar snart...dom behöver sömn nu. ;-)

Funderar på att ha en myskväll med ett varmt och skönt bad sedan, lägga på en ansiktsmask och läsa en bra bok kanske?? Låter väl inte helt tokigt?! =)

För övrigt så är jag sjuuuukt shoppingsugen...vill åka iväg till sthlm och shoppa loss lite. Det skulle vara skojj. =) Någon som följer med????

Ska kika in på Nellys hemsida nu, hittade lite fina kläder och nån bikini därifrån som jag skulle vilja ha!
Love!


Publicerad: klockan 19:46:49.
Arkiverad under: Allmänt

Kom i säng klockan 2 inatt...
urk..va trött jag var imorse!! Vi vek tvätt igår och plockade så vi kom i säng sent. =/ Klockan ringde 7.00...vi snoozade...och snoozade och sov...heeeeela familjen drömde sött, tills vi vaknade i panik och insåg att klockan är halv 8. Barnen skulle vara på dagis om 20 minuter, tur att dom bara ska kläs på och borsta tänderna. Kom dit klockan 8.

Ibland så tror jag på allvar att jag inte ska orka mer...mitt jobb är som en pendel, det pendlar emellan att vara skit skit skit och bra bra bra...idag var det förstnämnda en bra beskrivning av dagen. Efter jobbet får jag en snabbis och träffade min söta vän som fick mig på bättre humör..Tack Gums! Stressade vidare till dagis.. Hem och lagade iordning lite pannkaka. Tindra somnade...typiskt...fick väcka min söta men otroligt trötta dotter och ge henne lite mat. Adrian åt för kung och fosterland...så duktig prins så!! Såg en gammal kompis på Birsta oxå men hann inte prata med henne då min rehab. handledare pratade med mig i telefonen. Trist...

Sitter och väntar på att få prata med svärmor...!! Hoppas hoppas hoppas...vill att hon ska må bra!

Love!






Publicerad: klockan 20:26:28.
Arkiverad under: Allmänt

Back to life.

Sitter och kikar på Internet... vet inte vad jag ska göra i väntan på att Adrian ska somna, lovade min man en kladdkaka idag igen. Han är helt tokig i dom! =)

Har en massa tankar som snurrar runt i knoppen...shit vad jobbigt det kan vara ibland.

Undrar vart det är clinic imorrn?? Måste ta och smsa nån vänlig själ kanske?

Nu, vika tvätt, baka och slöa en stund... =)

Skulle lägga ut bilder tänkte jag men så hittar jag inte kameraladdaren, vilket innebär att jag inte kan ladda den...dessutom hittar jag inte sladden till telefonen så jag kan lägga ut från den heller. Håller på att bli galen...



Publicerad: klockan 21:44:40.
Arkiverad under: Allmänt

Sköna söndag!
Visst är det rätt skönt med söndagar, även fast man vet att det snart är jobb igen?! Söndagar är en vilodag, fast jag gillar att göra klart en massa saker på söndagar oxå. Jag har tvättat och rensat i vårt skåp i vardagsrummet och det var jättemycket som skulle kastas bort. Funderar på om jag ska ta tag i trappen, det har gått så segt med den på slutet..i för sig så har både jag och Alex jobbat mycket.

Här har vi varit ute mycket idag.. jag tog med mig Tindra i vagnen och gick bort till Ica och Skopunkten för att kika lite på skor åt både barnen och mig...hittade inte så mycket.
Det blir tacos här idag..länge sen vi åt det nu faktiskt, så det ska bli jättegott. =)

Imorgon jobbar man, eller jobbar och jobbar vi är några stycken som ska på Löparclinic...är inte ledig förrän nästa söndag! Jobbig vecka som kommer nu...!

Dags att laga middag!!
Ses...


Publicerad: klockan 17:06:37.
Arkiverad under: Allmänt

Grillat.
Vi grillade idag igen....!! Sedan blev det film "Bee Movie" för hela familjen med lite godis och mys, Tindra somnade kl 18.30 i min famn. Så underbart att göra nåt tillsammans allihopa. =)

Nu är det min och makens egentid...vi tänkte se film och mysa lite innan det är dags att sova!

Puss och God natt!



image89
En gammal bild på mina småtroll...!

Publicerad: klockan 22:28:20.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken mysig helg..
det har varit hitills. Igår hann jag inte med att uppdatera...dåligt! Jag städade och grejjade hela dagen och dessutom hade jag TVÅ små barn som var arga och sura hela tiden. Berodde nog mest på trötthet, tösen sov en stund och när hon vaknade var hon så glad igen! =) Sedan fick vi främmande, Marie & Per kom hit. Så vi åkte och handlade lite och sedan grillade vi! Oj va gott det är med grillat!! Och det luktar juh så gott oxå och somrigt! =)

Idag sov vi länge hela familjen, låg och drog oss länge när vi hade vaknat oxå. Så till Brunch blev det pannkakor. =) Drog iväg på affären och handlade lite middag och lördagsgodis åt barnen. Var bortbjudna ikväll men det blev tyvärr inget med det. Så vi blir hemma och har myskväll istället. Ska se film och gosa hela familjen.

Nu är det bäst jag springer och ser om karln vill ha nån hjälp!!
På återseende! =)


Vilken monstergrill?! =)

Publicerad: klockan 17:07:59.
Arkiverad under: Allmänt

..No air..


Publicerad: klockan 10:07:11.
Arkiverad under: Allmänt

Hemska drömmar och trött.
Imorse på morgonkvisten drömde jag sånna hemska drömmar så det inte är klokt. Jag drömde (håll i er) att Adrian blev kidnappad, jag hittade en tant full med kattbajs i ett skåp det var även fullt med katter därinne hemma hos oss, i vårt hus. När jag såg henne insåg jag att Adrian blivit kidnappad. Jag var så stressad och ledsen och orolig och beslutsam att jag minsann skulle få fast den jä*el som gjort det. Alex var lugn, han tyckte till och med att det kanske var dumt att ringa polisen...tur att jag vet att han inte skulle vara så i verkligheten. Jag åkte iväg med bil och följde efter ett misstänkt par i en bil...så såg jag några andra som satt i sin trädgård och kikade och vinkade glatt när jag får förbi, åkte förbi dom igen och då kastade killen en handduk för något bredvid honom. Gick dit, Alex tyckte jag var sååå pinsam. Ryckte bort handduken och där satt en liten hund som sprang iväg, men det stressade dom två som satt där, det märktes. Så drog jag ner tjejens kläder och kollade innanför, hon hade en docka innanför tröjan och dom skulle alltså låtsas att dom var gravida och fick barn. Det slog mig att dom i allra högsta grad kan ha kidnappat min son, för dom behövde juh ett riktigt barn sen (hur dom nu ska kunna förklara att han är 4 år).....Så vaknar jag....jag blir så glad att allt är en dröm men stressen sitter kvar. Det tar en stund att lugna ner sig.

Tror man blir rätt orolig och rädd som mamma när det händer saker med barn involverade.
Som till exempel med Engla och dom två barnen i Arboga.....man blir så arg, vad finns det för människor egentligen?!

Nu måste jag gå och göra mig klar, promenad till jobbet idag igen. Ses och hörs sen!!

image86

Publicerad: klockan 10:03:53.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0