Vi hann fira litegrann...
...trots allt.  Vi stängde igen klockan 18.00 idag efter att ägaren ändrat planer..så vi tre som skulle ha jobbat till 19 var rätt glada över att få gå hem.  =) Får upp till Alex, där var det inte heller många kunder. Sen drog jag iväg till skönsberg för majbrasa nere vid vattnet. Barnen och Eva var redan där, vi kikade lite på den lilla majbrasan och såg en stund när barnen uppträdde, småstjärnorna. Sedan blev det bråttom att åka och hämta Alex. Måste säga att det nog är den bästa majbrasa jag varit på. Man kunde köpa hamburgare, det fanns godisregn, en stor och en liten majbrasa. Man kunde gå in och äta våfflor oxå, och så hade dom lite framträdanden och sånt. =)

Nu ska jag försöka få i mig något och se om jag kan bli på bättre humör...?!


Publicerad: klockan 21:11:26.
Arkiverad under: Allmänt

Lunch.
Sitter hemma på lunch och har precis pillat i mig lite smörgåsar....inte så värst hungrig idag men lite måste man få i sig om man ska orka jobba! Tungt att jobba idag, solen skiner och det var hur skönt som helst ute i solen. Kunde inte ens ha jackan på mig imorse när jag gick till jobbet, det var sååå varmt.

Ni som är lediga idag har tur...så njut! =)

Nepp dags att åka och jobba igen...tippar på lite folk ikväll!? Nån som tror att folk åker och shoppar klockan 18 ikväll???

Puss!

image85

Publicerad: klockan 15:00:02.
Arkiverad under: Allmänt

Valborg.
Idag är det Valborg.....och jag och maken jobbar, trist. Jag jobbar till 19 och han till 20...dessutom är vi inte lediga imorgon heller, och jag kom på igår att det är röd dag, vilket innebär att jag måste skaffa barnvakt imorrn igen. Ja ja inte mycket att göra, bara att gilla läget.

Igår hann jag inte uppdatera bloggen alls....jobbade 9-16 och sedan efter att ha matat bilen med olja och bensin drog jag iväg upp till Kramfors för kursen jag går. Vi hade jätteroligt igår men det var rätt jobbigt oxå. På hemvägen ringde jag Marie, vilket bra samtal. =) Pratade på hela vägen hem. Sedan stupade jag ner på soffan och sov gott.

Fick sovmorgon idag oxå, börjar klockan 12. Så behövligt! =) Nu måste jag snabba mig att göra mig iordning, ska gå till jobbet idag. =)

Puss!!

Publicerad: klockan 10:50:54.
Arkiverad under: Allmänt

Snark....

Nu ska jag gå och lägga mig och sova innan karln min somnar.

Sov sött!



Publicerad: klockan 23:52:15.
Arkiverad under: Allmänt

Slutade typ 4:a.
Av 12 tävlande så slutade man typ 4a igår på en Singstar tävling som man blev övertalad till, första pris var ett PS3 och ett singstar spel....damn! Men det var rätt roligt ändå, tyckte mest det var kul att man vågade försöka iaf annars har man juh inte ens chans att vinna. =P Vi fick sjunga Outkast låten Hey Ya....jobbig låt....blev rätt less när man hörde den 6 ggr i rad. =)

Igår kom Alex mamma hit och hälsade på oxå...hon är nog shoppinggalen. Eller hon behöver inte handla heller så fastnar hon i affärerna...vi åkte på Ica igår kväll och vet ni hur länge vi blev kvar? 2½ timme...på ICA! Min söta lilla svärmor...sen åkte vi hem och då hade maken kommit hem, men han var arg som ett bi! Han visste inte själv vad det var men han var sååå irriterad. Hoppas han vaknar glad och utvilad idag, jobbigt att stå på vårmässan i 3 dagar!

Nu ska här ätas frukost, tas på kläder och göra sig iordning. Barnen är hemma här idag, det blev så sent igår så dom var helt slut imorse.

Ses ikväll då jag slutar...typ vid 19-tiden.

image84

Publicerad: klockan 10:11:51.
Arkiverad under: Allmänt

Final.
Var på vårmässan igår och efter lite (läs väldigt mycket) övertalande så lyckades maken och en kille till få mig att vara med på en tävling...vill tyvärr inte berätta vad det handlar om, det uppdaterar jag senare om. =) Är lite smånervös nu faktiskt, lär väl skämma ut mig men jag hoppas på storvinst! Så håll tummarna för mig idag nu!! ;-)

Igår hann jag inte med att uppdatera, jag körde nämligen stenhårt! Först städade jag heeela förmiddagen tills hela huset låg skinande blankt, okej jag hann inte torka golven men annars var det rent och snyggt. Sedan kom min söta kusin hit med sin lille Wilmer som nu är 3 månader...ohhhhhh huga vilken sötnos!! Blev juh helt kär. =) Underbart! Det blev lite bilder knäppta så vi får se om det kommer ut nån bild sen.

På Eftermiddagen drog vi iväg till vårmässan, jag och mina kidz. Vi köpte ballonger och strumpor och korv...hehe...en typisk marknad. ;-) Osså tävlade jag då förståss.. När dom stängt vårmässan får vi på Ica och handlade en massa godsaker, sedan for vi hem och myste. =)

Näää undra om man ska göra nåt vettigt....eller inte?!

Publicerad: klockan 10:23:03.
Arkiverad under: Allmänt

Hann inte...
på långa vägar bli klar på affären så det blir en tripp dit igen...om någon dag! Nu har vi så det räcker för ett par dagar framöver iaf. =)

När jag kom hem och vi, det vill säga jag och maken, packat upp alla varor satte vi oss ner vid köksbordet och pratade och åt en glass...så mysigt att bara sitta och prata! =) Älskar min karl....!!!

Nu ska vi gå och sussa här...sov gott allihopa!!

Publicerad: klockan 23:33:16.
Arkiverad under: Allmänt

Jahapp, så var man hemma igen.
Nu ska jag alldeles alldeles strax pysa iväg och storhandla mat, jippi...eller?! =/ Känner inget sug men ibland måste man väl göra saker trots att man inte känner ett sug efter att få göra det?! Jaja...iväg ska jag iaf. Ska skriva klart matlistan, skulle ha gjort det igår men hade inte orken, däremot hade jag sällskap så jag hann inte heller. =P 

Vi for iväg en sväng på Vårmässan, jag och barnen, det var rätt lugnt när vi kom dit. Kan ha varit för att dom stängde 25 minuter senare, är inte säker men det kan ha varit en bidragande orsak, kanske. Gick inte runt så mycket heller.. vi åkte i en bil med ett nästintill obefintligt bagageutrymme, så inte ens ett av däckena på barnvagnen skulle ha gått in. Jag menar vad skulle man göra liksom, var glad över den snälla skjutsen. Orsaken till att vi åkte på vårmässan 25 minuter innan dom stänger? Ja det var liksom lite dumt hela grejjen, maken hittade inte sitt kontokort imorse så han fick ta mitt så han kunde ta ut pengar. Han tog även bilen. Så här stod man i ett hus med två barn, en tom frys (jag skulle juh handlat igår redan), inga pengar och inte ens en bil.

Bäst jag gör klar listan så jag kommer iväg någon gång! =)
Pusss

image83
This is the car without bagagespace...

Publicerad: klockan 20:12:17.
Arkiverad under: Allmänt

Nu blev jag irriterad.
J*kla Försäkringskassan!! Nu har dom strulat till det med pengarna denna månad...Gaaahhh...hoppas att dom löser det på måndag, annars kommer jag bli ännu mer less! Ser framemot att få lön snart...kanske man slipper pengastrulet?!

Puss!

Publicerad: klockan 16:24:03.
Arkiverad under: Allmänt

Drömmer mig tillbaka...
till dagen då vi gifte oss!! Midsommar för 1 år sedan...snart firar vi vår FÖRSTA bröllopsdag! Vi åkte med M/S Ådalen III och gifte oss på vattnet. =)

image76
Höga Kusten...

image77

image78image79
Min bukett...

image80image81
Våra små sötnosar...

Sist men inte minst....Brudparet! =) (Ni får ha överseende med texten)

image82


Publicerad: klockan 15:27:16.
Arkiverad under: Allmänt

Åka eller inte åka?!
Blir galen, vet inte om jag ska åka eller stanna hemma idag...!! Tror vi ska åka så vi får komma iväg en stund iaf. Inge kul att bara sitta hemma hela dagen heller. =/

Imorgon ska vi eventuellt få träffa lille Wilmer (mitt första kusinbarn) för första gången. Hoppas han har hunnit krya på sig så vi får se honom nu då. Skulle vara så kul! =)

Nu måste jag hoppa in i duschen! Puss!


Publicerad: klockan 14:57:17.
Arkiverad under: Allmänt

Vårmässan?!

Funderar på om vi ska åka på vårmässan idag...maken är juh där och jobbar och jag brukar gå på det där varje år så det drar lite i magen att åka samtidigt vet jag inte om jag orkar idag?! Mycket folk, ensam med två småttingar?! Nja vi får se hur det blir... =)

Ska försöka städa ihop lite här iallafall så vi får lite ordning här hemma. Ska iväg och handla sen oxå, behövs lite saker till trädgården och en massa mat! =) Hann juh inte handla igår då maken kom hem kl 20 och sedan kom Per & Marie hit. Alex och Per bytte däck på våran bil och jag och Marie satt inne och pratade, lyssnade på Dildon Sven... alltid roligt med dig gumman!! =)

Nu ska jag försöka göra en snygg header.... Wish me good luck! ;-)


Publicerad: klockan 11:39:17.
Arkiverad under: Allmänt

He´s Back!!
Min lilla söta katt är tillbaka...tack och lov! Jag blev lite nervös då dom inte är märkta ännu eftersom dom inte varit ute så mycket och är ganska unga, dessutom hade dom inga halsband. Ingen skulle alltså veta att det var våran katt om dom hittade honom, så nu ska jag fixa något bra halsband, om det finns?? Det ska juh liksom funka som en barncykel hjälm lite grann, om dom fastna så ska bandet helst gå av typ eller nåt sånt...finns det ens sånna?!

Lagom till kastrering blir det öronmärkning iaf!!! =)


Publicerad: klockan 11:31:22.
Arkiverad under: Allmänt

Ont i magen.
En av våra katter kom inte in nu ikväll när vi ropade efter honom, usch jag blir orolig på en gång! Gick ut och letade länge efter honom, ropade och försökte med allt möjligt...hittade honom inte! Nu är Alex ute och kollar efter honom, hoppas han kommer. Svårt att sova inatt annars... =(


image75
Nån som sett denna lilla krake?? Hojta till mig isf...

Publicerad: klockan 00:56:48.
Arkiverad under: Allmänt

Sov du lilla ...
Adrian har så svårt att somna ikväll så jag tror jag håller på att bli halvt tokig här hemma. Klockan är mycket och om han inte sover snart lär han vara riktigt trött imorgon.

Nu fick vi besök, så nu ska jag gå och vara social!! =)
Hörs imorrn!
Puss!

Publicerad: klockan 21:18:51.
Arkiverad under: Allmänt

Hittar en massa gott.
Sitter och försöker lägga ihop en Matlista och jag hittar så mycket goda rätter...!!! Tänk vad mycket god mat det finns, finns en hel del nytt som jag bara måste testa. =)

Här ligger barnen i säng och "försöker" sova, väntar på att karln ska komma hem men det verkar som han har annat för sig mest hela tiden. ;-) Han kom nyss och då kommer våran granne och lånar honom så nu är han borta igen...härligt med bra grannar iaf, tänk om det vore som på grannfejden?! =)

Bäst att fortsätta med matlistan...inge bra när man ska storhandla och det bara blir en massa impulsköp!! =)
Puss!


Publicerad: klockan 20:11:38.
Arkiverad under: Allmänt

Ja jag erkänner..
jag åt snabbmat idag, fy mig!! =P Men jag måste erkänna att det var enormt skönt när karln kom hem med middag åt mig och barnen...ska iväg och handla ikväll. Har typ tomt i kyl och frys, hinner juh aldrig handla. Hoppas på att vi ska få lite främmande idag från Härnösand, det vore super! ;-)

Nu ska jag återigen idag för säkert miljonte gången lyssna och skråla med till No Air...kanske kika på lite kläder på nätet?? Ska göra en matlista iaf för nästa månad... jobbigt men det blir nog skönt när man är klar, behöver lite planering här hemma nu annars kommer vi aldrig att få allt att funka!

Pussss!

image74

Publicerad: klockan 17:12:17.
Arkiverad under: Allmänt

Kilar iväg..
och ska hämta mina små skatter!!! Ses senare....

Publicerad: klockan 13:34:52.
Arkiverad under: Allmänt

Lite av texten!!
But How
Do you expect me
To live alone with just me
Cause my world revolves around you
its so hard for me to breathe

(Chorus)
Tell Me How im supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
thats how i feel whenever you ain't there
Its No Air No Air
Got me out here and the water so deep
Tell me how you gon be without me
if you ain't here i just can't breathe
Its No Air No Air

Publicerad: klockan 12:23:36.
Arkiverad under: Allmänt

No Air!
Är en av mina absoluta favoritlåtar just nu!!! Love it!!!

Har precis suttit och pratat i telefonen med min kusin och hört mitt söta kusinbarn prata i bakgrunden..så mysigt. Tänk vad tiden går fort med småbarn, man hinner knappt med sig juh. =)

Saknar mina goa kidz nu...!! Kanske man ska gå ut och hänga tvätten nu?! =)

Publicerad: klockan 12:19:15.
Arkiverad under: Allmänt

Sovmorgon.
Har jag fått denna morgon igen, så skööönt! Men nu är man uppe på benen iaf, tänkte försöka hinna städa lite här hemma, hänga tvätt och tvätta och sen skulle jag behöva plocka upp löven på gräsmattan men jag har inte några säckar, måste köpa sånna idag. =P

Tänkte försöka få fint på gården denna sommar. =)

Tänkte försöka och baka lite oxå så man kan gå iväg och fika med barnen och maken, skulle vara rätt mysigt. Eller?? =)

Hoppas ni får en härlig dag i solen...


Publicerad: klockan 10:27:26.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken kväll.
Direkt efter jobbet följde Alex med mig och vi hämtade barnen hos pappa. Vi var rätt stressade då Alex styvpappa stod hemma på våran gård och väntade på oss, så kommer vi hem och vet ni vad han har gjort?! Han har krattat klart hela gården och krattat ihop allt i en hög istället för fler små högar. Han har även fixat min torkvinda som var sned, så nu är den rak. Effektiv gäst det där! ;-) Tack för hjälpen Peter!! Springer runt och plockar ihop lite när jag kommer in och tog juh tillfället i akt att fråga Peter om han kan hjälpa till att fixa vasken som det är stopp i, han vill inte men går med på att berätta för Alex om han gör det. Sagt och gjort där sitter MIN GUBBE på golvet och donar med avloppen, han hatar avloppen, det är typ 2:a gången han gör nåt med våra avlopp. Jag brukar få fixa sånt där. Så går jag på toaletten och gör klar lillgumman för sovning och då hör jag dom båda skrika och äcklas över det dom håller på med. Skrattar lite för mig själv. Går in och sätter mig i köket och kikar på Alex som jobbar, förundras över hur mycket jag gillar när han är händig. ;-) Så börjar han försöka slita bort en av rören därunder, det hänger ut äckel ur den och jag "varnar" lite att han ska vara försiktig så det inte sprätter på honom när han drar så hårt...Plupp låter det och sedan hör jag världens skrik, jag vänder mig om och kan inte låta bli att skratta....där sitter min underbar karl och skriker och på hans armar är fullt med äckligt klet!! Sitter till och med och ler nu när jag skriver detta... =) Sötnosen min! ;-)

Han var iaf kanon, nu funkar köksvasken igen och allt är rent och på plats! Creds till mitt hjärta som grejjade det, trots allt. =)

Nu ska jag gå och lägga mig tror jag, känner mig trött efter allt jobb. Så nu ska jag verkligen njuta av min 4-dagars ledighet...aaahhhh...!!! *njuter i fulla drag* Förresten ska nog gå och pussa lite på karln innan vi lägger oss och tar sovandet.
Puss!!!



Publicerad: klockan 22:16:57.
Arkiverad under: Allmänt

Jehovas besök.
Oj oj oj vad less jag faktiskt är på dessa Jehovas knackare... varför kan dom inte bara tro att människor som vill vara med kanske kontaktar dom själva? Måste dom värva folk?? Jag har inget emot att människor som tror på sånt där är med i Jehovas Vittnen men snälla sluta knacka på min dörr!

Hade nästan en fight med en Jehovas uppe hos svärmor...hon var ivrig. Förklarade att Gud i direkt nedstigande led är far till Jesus och att han gjorde en inseminition på Maria. Varpå jag kontrar, ironiskt, "Det finns inga bevis, det finns inget faderskapstest till exempel. Ja många av er vet säkert hur påträngande vissa kan vara?!

Kanske jag ska skapa mitt eget Harmageddon (guds krig som ska stoppa alla andras krig, som det så fint uttrycks) emot dom? Nej den energin lägger jag inte ner...men nästa gång kanske...


Publicerad: klockan 11:23:37.
Arkiverad under: Allmänt

Mardrömmar.
Är det fler än jag som drömmer mycket mardrömmar emellanåt, det är juh sjukt läskigt vad drömmar känns verkliga! Jag vaknade nu på morgonen och hade drömt en massa tråkigt och ledsamt och läskigt...lite svårt att släppa det nu men snart så är det nog borta...Gone with the wind! =)

Sov lääänge idag..kändes underbart att vara ensam kvar i sängen när hela familjen klev upp. Blir lite jobbigt om barnen vaknar på natten och kommer in till oss, trångt i sängen då..men mysigt oxå. Förutom alla fötter och sparkar man får av dom två små sovande. Nej imorse var det riktigt underbart en hel stor säng för mig själv...då sover man igen allt förlorad sömn och får mardrömmar på köpet. =) Mysigast är dock att sova bredvid maken, love you gubben. ;-)

Passade på att käka lunch nu istället så kan man äta nåt mindre på lunchen på jobbet..jobbar 12-19 idag sedan är jag ledig i 4 dagar. Lovely!

Snart snart snart dags att kila iväg...promenad idag, ska hämta bilen oxå och hämta barnen hos sin morfar efter jobbet.

Ha en underbar dag i det fina vädret!! =)

Publicerad: klockan 11:09:08.
Arkiverad under: Allmänt

TACK..
för svaren!!

Nu har jag kokat saft och gjort kladdkaka (ja ikväll igen, på makens begäran). =) Tvättat har jag oxå hunnit med så nu ska jag gå och sova... jag hoppas på en natt med bra sömn! =)

Sov gott!!
Puss


image71


Publicerad: klockan 23:26:27.
Arkiverad under: Allmänt

Fastnat.
Jag har fastnat framför datorn...sitter och kollar på kläder på www.asos.com dom har jättefina grejjor juh!! Vill ha!!!

Här kommer några exempel....


image69

image70

Publicerad: klockan 20:55:32.
Arkiverad under: Allmänt

Krattat..
Idag jobbade jag till klockan 16, helt otroligt UNDERBART att sluta då. Tänkte gå hem men så kom hela min söta familj och hämtade mig och vi var in på jobbet och kollade på en barncykel till Adrian. Han ville ha den som jag trodde han skulle vilja ha, en svart BMX med döskalle på. =) Så snart ska han få en ny större cykel. Sedan for vi hem och satte oss på altanen och njöt av solen. Kom på att alla grannar hade krattat på utsidan av sina gårdar så vi gjorde det vi med. Antagligen så kommer snart sopbilen och sopar gatan så man får bort all sten från i vinter. Sedan fortsatte vi av bara farten, gräsmattorna är nästan helt ihop-krattade och under buskar och träd är det fint. Vi lekte såklart en stund oxå innan vi gick in och gjorde middag. 2 nöjda och glada barn hade vi efter den utetrippen men dom är såklart supertrötta. Adrian sover och Tindra somnade i min famn för en stund sedan men vaknade igen när jag bar in henne i sängen. Så nu tänkte jag ta henne och mysa igen innan jag själv somnar av utmattning. 

Imorgon är sista jobbdagen denna vecka...så skönt...ska njuta av ledigheten. Nån som vet något medel som man kan använda när det är igenproppat i diskhon?? Annars får vi nog ta och ringa en rörmokare. =) 

Ha en superkväll!! Puss...  

Publicerad: klockan 20:13:04.
Arkiverad under: Allmänt

När ska man få en god natts sömn?
Jag är sluuuuut....somnade på soffan igår kväll efter mitt fotbad. Sover inte så jättebra på soffan men är man trött så är man. Alex väcker mig när vi ska gå upp, snacka om att jag blev chockad, karln sitter och kollar på NHL och klockan är 3.50!!! :-O Masar mig upp i säng, och Alex fortsätter titta på tv, slog på UFC. Gaahhh...karln fattar nog inte att man behöver sömn! Så kommer lilla fröken upp, världens leende sprider sig över hennes söta lilla mun när hon ser att mamma är hemma (hon sov när jag kom hem igår). Hon kryper upp och ligger och myser med mig, men hon har jättesvårt att somna om. Jag höll på att bli halvt tokig, så trött och slut med en dotter som vägrar ta sin pappa eftersom hon såg att jag var hemma. Till slut klockan 5.30 somnar flickan, jippi tur att man fick sova till klockan 7 innan man skulle kliva upp imorse. Tisdag lär juh bli en seg dag!

Nu ska jag ta och åka på jobbet...idag tar jag bilen...!
Pstt....Marie, ja det var dom förbenade skorna som höll på att ta död på mina fötter igår! Hade fruktansvärt ONT. =)

Puss!

image68
Sötnosen efter badet i lördags....

Publicerad: klockan 08:39:12.
Arkiverad under: Allmänt

Dåligt...
...jag vet...har inte hunnit uppdatera idag!

Sov urdåligt hela natten, vaknade var femte minut ungefär och trodde att vi hade sovit över. Icke... Varje gång jag kollade på klockan såg jag att jag lugnt kunde sova lääääänge till.. Vaknade till och med innan klockan ringde och då gav jag upp sovandet. Lika bra att kliva upp och klä barnen och åka på dagis, sagt och gjort. Lämnade mina småtroll och for hem, funderandes på vad jag skulle hitta på eftersom jag inte började förrän klockan 12.

Slog mig ner i soffan och slötittade på tv:n, insåg att jag faktiskt kunde passa på att träna, så jag satte igång. Efter träningen blev det duschen och sedan gjorde jag mig klar, övertygad om att det nog kommer bli sådär sista minuten stress som alltid...Icke. *chockad* Var klar klockan 10, som tur var så hörde Marie av sig och ville komma och hälsa på en stund så jag plockade lite och städade undan i väntan på henne. Sedan satt vi och surrade tills det var jobbdags, tack för sällskapet honey!

Gick hem från jobbet ikväll oxå, är sååå skönt att röra på sig. Solen värmde dessutom, livet kan väl inte bli bättre?! ;-) Ont i fötterna har jag ikväll oxå efter allt stående och gående på jobbet, så nu har maken gjort iordning fotbadet, dags att gå ner och slappna av lite...

Ska försöka uppdatera bättre... =)
Puss!

Publicerad: klockan 23:27:09.
Arkiverad under: Allmänt

Klockan är 22,08
och här sitter man och skriver ett inlägg innan man ska gå och sova. =)

Kladdkakan blev supergod..!! Receptet var alltså jättebra. =)  Vi åt hämtmat idag...Pizza. *mums*
Adrian och Alex åkte iväg och hämtade maten medans jag och Tindra bakade en kladdkaka, Tindra tyckte det var jätteskojj. Sedan åt vi och gick ut och rörde på oss en stund. Barnen cyklade, och dom hade det jätteskojj. Så himla bra gata vi bor på, trevliga grannar och lugnt område. Jätteskönt när man har barn. =)

Nu ska jag betala in en räkning och sen ska jag gå och sätta mig hos mig gubbe och mysa lite!!
Ha en mysig kväll allihopa!
Pusss

Publicerad: klockan 22:13:20.
Arkiverad under: Allmänt

Någon som är sugen på kladdkaka??
Hittade den här sidan med recept....ska testa ett recept ikväll så jag skriver sen och berättar om den blev god! =)

http://www.kladdkakor.se/

Publicerad: klockan 16:17:09.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag
Ursäkta min dåliga och obefintliga uppdatering igår...lördag! Jag hann inte alls med mig, först på morgonen fick jag en helt underbar sovmorgon. När jag vaknade till liv var klockan redan 11 och vi bestämde oss för att åka iväg och bada hela familjen. 12,30 var vi på badhuset, Jag och maken tog varsin solning i solariumet och sedan lekte och bubblade vi innan klockan blev 14.30 och badet stängde. Då drog vi iväg på affären och handlade lite godsaker inför lördagsmyset och lite mat blev det oxå förstås. Vi hade bjudit hit Per & Marie på mat så vi hade lite små bråttom att hinna klart tills dom kom, vilket vi inte hann. =) Så vi åt lite potatisgratäng och kött med en jättegod sås! Blev rätt gott...tycker jag. =) Sedan hade vi trevligt sällskap hela kvällen.

Det gör vi om snart, eller hur gumman?! =)

Såg en film ensam igår kväll oxå då maken lyckades somna, FLOOD blev det. Den var rätt spännande. Helt okej film att se alltså. =)


image67

Publicerad: klockan 16:15:38.
Arkiverad under: Allmänt

Jobbade till 17.20 idag.
Skulle ha jobbat till kl 19.00 men så blev det såklart inte. Promenerade bort till jobbet idag, det var otroligt skönt, kom dit en kvart innan jag börjar. Ringer till pappa och ska fråga vilken tid dom ska hämta barnen på dagis eftersom både jag och Alex jobbar länge, då berättar han att min lillebror fått magsjuka imorse. NEJ! Både jag och Alex har varit borta för mycket denna månad, jag gör fortfarande rehablitering medans Alex förlorar pengar på att gå hem så det var väl inte så jättesvårt val vem av oss som skulle gå hem. Vi ringde till och med barnens farmor innan...hon bor 10 mil bort! Hon kunde inte...konstigt va? ;-) Så jag frågade en tjej på jobbet om hon var sugen på att stanna en timme extra, vet inte om hon var det men hon sa att det var okej. TACK! Så jag stannade in i det längsta och sen drog jag snabbt iväg till dagis och hämtade mina småtroll...bort på affärn och handla lite snabb middag, makaroner och korv. Kanske inte så himla gott men det gick snabbt att laga iordning. Så nu ligger barnen i sängen och jag sitter här och slöar och väntar på maken..

Skulle behöva åka och handla lite småsaker men funderar på att skicka karln på det. Skulle behöva träna oxå, om jag nu orkar det ikväll, ryggen dödar mig ikväll!!

Nix nu ska jag lägga mig och snusa på dottern en stund så hon somnar, prinsen sover redan djupt han! =)
Pusss

Publicerad: klockan 19:59:14.
Arkiverad under: Allmänt

Nu är det dags att gå.

Nu måste jag börja bege mig om jag ska hinna när jag ska förbi affären och så. Vi ses ikväll!! Ha en toppendag allihopa i det vackra vårvädret!

Puss!!



Publicerad: klockan 11:08:55.
Arkiverad under: Allmänt

Hemska värld!

Först barnamorden i Arboga?? Och sedan Engla?!? Jag blir så arg och så ledsen...hur ska man lyckas skydda sina barn från alla idioter?! Hur??



Publicerad: klockan 10:20:22.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att göra sig klar??
Kanske är dags att hoppa in i duschen och göra sig klar inför jobbet. Ska ta en promenad dit idag tänkte jag, så man får en massa frisk luft, dessutom har jag fyllt min Ipod med en massa bra musik! Visst är det härligt att vara ute och gå och lyssna på musik och bara låta tankarna fara iväg... kanske man ska gå förbi och köpa en glass oxå!? =)

image66

Publicerad: klockan 09:57:53.
Arkiverad under: Allmänt

God morgon!
Jag har sovit uselt inatt...urk! Först vaknade Adrian och var jättegrinig, han visste inte vad han ville och han skulle absolut inte prata med mig. Jag var så trött så jag trodde jag skulle smälta och rinna ihop till en blöt fläck på golvet...vilket i och för sig kunde ha varit skönt..just då. Försökte få honom att prata med mig, utan framgång. Till slut blev jag så less så då sa jag "God Natt" gick in i vårat sovrum och la mig och hoppades på att han kanske skulle somna om igen. Icke! 30 sekunder senare står han inne hos oss och vill att jag ska följa honom till toaletten, masar mig upp ännu en gång och går (läs kryper) in på toaletten. Sen vill han sova i vår säng, det vill han alltid om han vaknar på natten vilket inte tillhör vanligheten. Så lägger vi oss och somnar båda två på stört. Sedan vaknar våran lilla donna och kommer in till oss, okej det är tidigt på morgonen, men va trött och less jag var denna morgon. Så ligger hon och fläktar och sparkar med armar och ben hela morgonen, hon vaknar till flera gånger men somnar om igen.

Klev upp med barnen och klädde på och gjorde dom iordning för sen var det dags att gå på dagis. Så nu sitter man här med ont i magen, förmodligen för att jag sov dåligt. Min mage är så lättpåverkad att det är helt sjuuukt. Den klarar inte mycket den. Får nog åka och köpa lite Verum innan jobbet idag och hoppas att det onda ger med sig. =) Börjar klockan 12 idag, det ni, det är skönt, fast jag hade i för sig hellre börjat tidigare och slutat tidigare.

Nu ska jag gå och lägga mig på sängen igen, tror jag...kanske jag kan sova en stund innan jag börjar?! Vore juh superskönt. Tjenixen! töntigt, jag vet...

image65

Publicerad: klockan 08:42:30.
Arkiverad under: Allmänt

God natt.
Imorgon är det jobb igen. Ska gå och kolla lite på tv:n innan jag sover... så God Natt på er alla, sov så gott!!

Först ska jag ut på en promenad...

Publicerad: klockan 20:58:00.
Arkiverad under: Allmänt

Så sitter man här...igen!
Nu är barnens hår och naglar klippt och dessutom är dom nyduschade och godluktande små barn. Dom ligger i sina sängar här och väntar på John Blund, nån som sett honom??

Jag sitter här tills barnen sussar gott i sina sängar, sen blir det nog en promenad ikväll kanske, känner mig sugen på det vackra vårvädret. Ska träna iaf..det är ett måste. MÅSTE... =) 

Tror ni gubben min kommer hem snart då?? Tar väl en cirka 25 minuter till...får hoppas att något av barnen sover till dess iaf. =) Nu ska jag kika på kläder på nätet, skulle behöva en helt ny garderob... det skulle vi faktiskt behöva..minst tre nya till sovrummet. =) 


image64

 

Publicerad: klockan 20:02:58.
Arkiverad under: Allmänt

Promenaden ut.
Gick sådär ska jag väl erkänna. Vi var ut, vi gick iväg, Tindra satt i vagnen och Adrian fick plocka fram sin cykel för första gången i år. Och det skulle jag kanske låtit bli idag..plockat fram cykeln alltså. Han lärde sig förra sommaren att cykla utan stödhjul, 3½ år gammal, och när man inte cyklat på en hel vinter så är man juh lite ringrostig. Så även min son... men han har sånt häftigt humör! Han blev så arg när det gick dåligt så han skrek rakt ut "Men mamma det går inte"..jag försökte hålla mig lugn, log lite för mig själv över denna underbara bestämda lilla varelse. Även pojkarna på gatan log... Han cyklar en bit till och blir genast arg när han inte får till det, vi möter en kille på gatan som pratar med Adrian och tycker han är duktig. Jag är tacksam över att någon annan säger det. Men vi hinner inte långt, får vända och gå hem igen...dags att laga mat.

Så efter lite bråk och stök här utanför med en besviken liten kille så kom vi äntligen in...kastade ihop lite pannkakor (barnens favoritmat) och hoppades på att få dom på bra humör igen...det lyckades!! Thanxs to you panncakes! ;-)

Snart dags att duscha av barnen och förbereda dem inför kvällen...


Adrian sitter och målar...ser ni vilken fin teckning! Tindra är överlycklig när hon håller i kissen.


Publicerad: klockan 17:53:25.
Arkiverad under: Allmänt

I´m yours - Jason Mraz
Lägger bara in sista textsnutten på denna underbara låt....NJUT! =)

well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family
it's your god forsaken right to be loved, loved, loved, loved
open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la happy family
it's our god forsaken right to be loved loved loved loved
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la peaceful melodies
it's you god forsaken right to be loved loved loved loved...

Älskar denna låt....!!!!

image60

Publicerad: klockan 17:34:54.
Arkiverad under: Allmänt

Ut i solen.

Nu ska jag gör mig klar sen ska vi gå ut i solen och värmen. Ska bli så skönt...



Publicerad: klockan 15:02:52.
Arkiverad under: Allmänt

Mysig låt..

http://www.youtube.com/watch?v=tYBLjEaDFDE



Publicerad: klockan 12:18:10.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att sova.
Inte för mig men för min lilla dotter som är supertrött...Adrian ville spela lite spel oxå... Ses senare

Publicerad: klockan 12:00:41.
Arkiverad under: Allmänt

God morgon...
vi har vaknat till liv här hemma nu. Eller ja egentligen vaknade vi för ett bra tag sen men vi har hållit på med allt morgonstök, frukost, påklädning osv. Så nu är vi på benen.

Igår var jag ut och bowlade med jobbet och åt lite mat..men jag måste säga att jag har varit med om bättre kvällar i mitt liv... mycket roligare kvällar än så här. Det var iaf kul att bowla igen, länge sen sist. Trist att dom hade tagit bort biljardborden, jag hade gärna ställt upp på lite biljard. ;-)

Idag ser juh vädret rätt fint ut oxå, funderar på att koka saft och göra en sockerkaka och ta med mig två söta barn till lekparken?! Får se om det händer...Tindras feber måste ge med sig först annars får vi ta det en annan dag.

image59

Sötnosen nyss på Adrians rum...

Publicerad: klockan 11:00:02.
Arkiverad under: Allmänt

Bowling & Middag
ikväll ska vi ut med jobbet. Bowling och middag hörde jag talas om...hoppas det blir skojj!! 

image57


Missed you today Marie!!! Krya på dig gumman!

image58


Publicerad: klockan 18:46:45.
Arkiverad under: Allmänt

Tävling...
om jag ska kunna vinna måste jag juh länka så ni andra får en chans oxå! ;-)

http://tumadre.blogg.se/1208336364_tvling_tvling_tvling.html#comment

Klicka på länken!! =)

Publicerad: klockan 18:41:56.
Arkiverad under: Allmänt

Nu vaknar snuffan...

ska genast gå och ta hand om den lilla sjuklingen!



Publicerad: klockan 13:51:07.
Arkiverad under: Allmänt

Vika tvätt.
Hur kul är tvätten att hålla på med egentligen?? Jag tycker det går bra med tvättandet, hängandet och torkandet...of course, jag behöver inte göra så mycket då. Men vika tvätten och bära upp och sortera och ....urk vad trist det är! Just nu står det mig upp i halsen! Kanske man kan hänga ut tvätten nu...det har jag lägtat efter. =)

Förut var barnen ute och lekte på gräset medans jag städade och plockade lite. Dörren kunde vi ha öppen idag, vilket såklart är ett måste om dom är ute, så jag kan se dom. Nu är det verkligen vår!

Ska snart åka och hämta ut lite piller så man inte blir tjock av såsen... ;-) (usch va illa det där lät) =)

Publicerad: klockan 13:45:15.
Arkiverad under: Allmänt

Tur...
att jag är ledig idag och imorgon för inatt var det Tindras tur att få feber! Hon var stekhet, vaknade flera gånger inatt och grinade...dessutom yrade hon en massa igår kväll. Vi blev tvugna att väcka henne och ge henne Alvedon, men sen var hon lycklig då hon låg mitt emellan mamma och pappa och vi låg och pussade på henne. Prinsessan våran! =)

Duktiga prinsen sov i sin egen säng hela natten..så han verkar vara på bättringsvägen iaf. =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, tror visst vi skulle få främmande om en stund.
Puss

Publicerad: klockan 10:09:50.
Arkiverad under: Allmänt

Måndag - VAB
Tog VAB igår, med dåligt samvete, det ska medges. Jag var ju sjuk förra veckan och nu var det Adrians tur. Feber och öroninflammation...Stackars Krake!

Idag har jag dock jobbat igen, det gick riktigt bra. Har tagit tag i lite saker som blivit lidande när man varit borta. ;-) Imorgon ska vi visst ut och äta med jobbet och bowla...undrar just hur man ska göra...!?

Nu ska jag jaga sonen i säng igen...chooooo....

Publicerad: klockan 19:56:14.
Arkiverad under: Allmänt

Det var några dagar sen sist jag bloggade..

blev riktigt förvånad när jag gick hit och såg vad många dagar det gått sen sist. Jag har inte hunnit med mig helt enkelt.

Så vad gjorde vi i helgen då? Vi var juh barnfria...hade väl inte så mycket val till annat då vi båda jobbade på lördagen. Så vi jobbade som vanligt och hade helt sjukt mycket folk. Det var riktigt kul!!

Roligast är nästan när dom dryga, otrevliga kunderna kommer och ska handla och man böjer sig åt alla håll och kanter för att göra dom nöjda. Utan framgång... man lyckas komma till kassan och inser att nu är detta snart över, nu...snart. Och väl där i kassan slår man in deras varor, packar ner sakerna och är glad och trevlig! Kunde fortsätter vara otrevlig. Så drar kunden sitt kort, köp medges ej.... vänta jag tar mitt andra kort... köp medges ej... Då vänder deras humör, smöret rinner ur mungiporna på dom..! Helt plötsligt är den sure, tväre, otrevlige kunden en helt annan människa..vad fick dom att ändras? Pengar.. pengar är makt, jag lovar.

Lördagskvällen bidrog till trevligheter. Vi drog upp till Härnösand, till Marie & Per. Där var även Jannice och Mats. Oj vad skojj jag hade! Riktigt kul kväll med prat om en massa tok....alltifrån bajs till förlossningar och sex...jag tror vi drog igenom alfabetet från A till Ö. Sedan kom vi iväg ut och dansade på krogen, DET är DET värsta jag varit med om och sett. ;) Hade helt underbar kväll!! Tack ska ni ha....

Söndagen..sov rätt mycket när vi kommit hem...sov lite till. Hämtade våra söta barn, träffade svärmors nya dröm, grillade kokkorv i gillestugan med ca 10 cm långa pinnar, tog med sommardäcken hem, kom iväg för sent från svärmor med ca 1 timme...Alex fick gå och kolla på Birsta eftersom han inte hade nyckel hem. Men på kvällen tog vi det rätt lugnt. Jag och Adrian tog en tripp upp till sjukhuset. Han har öroninflammation...igen...tredje gången på ca 2 månader! Jag hoppas han inte blir ett öronbarn.

Sov nu barn...!! Puss



Publicerad: klockan 19:53:01.
Arkiverad under: Allmänt

Kom nyss hem.
Har varit hos Alex morfar och lämnat barnen hos sin farmor. Vad jag saknar dom! Det är så tomt när man kommer hem och barnen inte är här. Vi jobbar både jag och Alex imorgon och hade ingen barnvakt. Så då hade vi inte så mycket val. Hoppas dom håller sig pigga och krya, Adrian är juh förkyld han liksom vi. Ska bli intressant och se hur det går för oss imorgon och jobba igen efter att ha varit sjuka. Känner mig fortfarande inte riktigt pigg.

Idag har vi haft världens storstädning iaf, Alex satte igång och röjjde på nedervåning och jag började uppe. Jag hann med toletten och vårt sovrum uppe. Putsat fönster, torkat av kakel, jaa ni vet en riktigt nogrann städning. Ska bli så skönt att krypa ner ikväll i det nystädade sovrummet. =)

Nu ska jag passa på att mysa med maken medans vi har tid och kan. =) Puss....

Publicerad: klockan 22:01:39.
Arkiverad under: Allmänt

Imorse klockan 4.45
somnade jag ungefär. Varför? Jo för att min underbara lilla prins har blivit sjuk nu, trots alvedon gick inte febern ner särskilt mycket. Han låg och drog mig i armen, Mamma,  Mamma...somna inte.. och det gjorde jag såklart inte. Jag sjöng för honom, sjöng alla sånger han bad mig sjunga. Och till slut lyckades han, nån gång bland alla sånger på slutet, somna om igen. Lilla hjärtat mitt, jag önskar jag kunde ta bort febern och förkylningen.

Så idag fick Alex sova till klockan 11, sen väckte jag honom och försökte desperat somna om själv. Det gick verkligen inte. Tindra kom upp och la sig med mig och gosade och hon somnade på ett litet kick, då somnade jag oxå. När vi vaknade var det dags att åka på Apoteket, Adrians feber var ganska hög och det mesta var slut här hemma. Så jag och Tindra åkte iväg och handlade, Alvedon (flytande och vanlig), hostmedicin, halstabletter, Nässpray och Kan Jang. Sedan iväg på affären och handla massa småsaker som näsdukar, glass och kräm och ni vet annat som man tycker är bekvämt att ha hemma. Var helt slut när jag kom hem, det är nog världens knepigaste sjuka detta, för trots att vi är feberfri sen igår, jag och Alex, så mår vi fortfarande inge bra alls.

Igår såg jag barnmorskorna på SVT...åhhh vad det är mysigt när man kommer ihåg att man låg där och fick upp sin lilla på bröstet. Det är den bästa känslan nånsin!! =)

Dags att lägga sig på sängen och vila ifall det blir en vak-natt igen... ;-)

Publicerad: klockan 20:08:42.
Arkiverad under: Allmänt

Feber
och förkyld som aldrig förr är både jag och maken nu. Hostar, halsen gör ont, snoret rinner, näsan är röd och febern stiger och stiger, går ner och stiger sen igen. Vad är detta?! Känns som om vi åkt på nån influensa?! Igår hade båda nästan 40 graders feber, jag har ALDRIG haft så mycket...var halvt om halvt död, tror jag. Tur att maken drog i sig lite alvedon och lyckades lägga barnen...Tack min älskling! Idag är det dock min tur...ujujuj tur att man har världens goaste barn. =)

Ska försöka få ork till mig att ringa upp chefen oxå...! Sen blir det sängen och sova igen, sover mest hela tiden när jag är sjuk. Kommer vara så utvilad sen hoppas jag... ;-) Jippi..hittade just världens bästa vaselin att smörja näsan med..gör så ont när jag snyter mig nu...

Oj det där gjorde jag riktigt bra! Ett rätt långt inlägg om att vara sjuk... Nu har jag klagat av mig iaf! ;-)
Puusss...får se om ni orkade läsa enda hit?? ;-)

Publicerad: klockan 20:02:20.
Arkiverad under: Allmänt

Kan hända att mitt förra inlägg...
är liiiiite sluddrigt.....!! Är trött och slut ikväll... =)

Nighty nighty!!

Publicerad: klockan 20:37:52.
Arkiverad under: Allmänt

Drakborgen.
Idag har jag jobbat mellan 12-16, rätt skönt med kort dag. Osså ringde chefen och ändrade så jag slipper stänga imorgon, jag behövdes på morgonen istället för kvällen...det tackar jag inte nej till! =) Så imorgon slutar jag klockan 17.

Efter jobbet idag så drog vi iväg hela familjen på drakborgen. Oj vilket ställe! Blev faktiskt imponerad när jag klev in. Både vi och barnen hade hur kul som helst! Och dom hade gjort allt väldigt barnsäkert...fanns inte många olyckor som kunde hända där. Så mycket som vi lekte idag var det länge sen man lekte.. Dom har juh även småbilar som åtminstone våra barn tyckte var jätteroliga att köra. Efter en timme var båda jag och Alex helt slut.. Jag är nu ännu mer förkyld och dessutom fick maken feber. Fikade lite glass och så innan vi fortsatte lekandet. I 2½ timme var vi där..trött nu! =) Det är iaf jätteroligt, åk dit om ni har chansen, barnen älskar det.

TACK för sällskapet igår Marie!! Du är världens gulligaste! =)
Nu ska jag lägga mig och vila...känner mig febrig jag med! =/
Puss

image56
Här skjuts det bollar!!!

Publicerad: klockan 20:34:53.
Arkiverad under: Allmänt

Pust och stön!
Här sitter man och är helt och hållet slut...fattar inte!? Trots sovmorgon igår och imorse. Sovmorgon när man har barn är juh till strax efter 9?! ;-) Jobbar imorgon igen och nästa gång man är ledig är på fredag. Lär bli en lång vecka!

Idag har jag ägnat en massa tid tillsammans med mina barn, mest den äldre. Och det är inte ofta vi lyckas få den tiden, det var supermysigt! Vi spelade spel och lillgumman sov. När hon vaknat klädde vi på oss varmt och gick ut för att brottas med löven på gräsmattan (som faktiskt har tinat fram under snön)..det var inte så kul att vara ute idag. Skönt med frisk luft men det skulle inte gjort något om solen lyst. =) Nåja vi fick lite gjort.

Nu har jag sprungit fram och tillbaka och lagt ner mina barn i sängen...har hållit på sedan klockan 19,10, gissa om man blir trött efter 1½ timme?! Förstår inte vad som har hänt ikväll, dom brukar inte vara så här. Men dom skulle väl inte vara barn om dom inte trotsade lite, eller hur?!

Karln kom nyss hem, han är säkert sugen på att ta över en stund... ;-) Puss på er!

Publicerad: klockan 20:39:44.
Arkiverad under: Allmänt

Kyss mig långsamt...
eller ja det gjorde sambon igår iaf!! Vi hade världens myskväll...levande ljus, pussar, kramar och bara en massa mys på tu man hand. =) Barnen sov gott i sina sängar. Så härligt när man får den tiden med varandra. Älskar dig Gubben!!

Drömde mysiga drömmar inatt....!!!

image55

Publicerad: klockan 20:32:45.
Arkiverad under: Allmänt

Private Practice.

Vilken härlig serie, okej den slår juh inte Greys Anatomy men jag gillar den riktigt mycket. Så helt plötsligt visas den inte som förut?! Så såg jag nu att TV 4 har bytt tid på den, den sänds nu 17.30 istället, tror det låg på torsdagar än. Men hur f-n tänker dom när dom bara ändrar sådär?? Jag blir så argggggg....morrrrr....!!!!

image54



Publicerad: klockan 20:43:42.
Arkiverad under: Allmänt

Fyndlagret.
Idag var jag iväg och kikade på fyndlagret. Söker med ljus och lykta efter några snygga lite gammaldags sängbord till våran nya säng. Tänkte inreda sovrummet lite romantiskt. Men jag hittade inget idag, så jag får åka och kika någon annanstans någon dag framöver. Tycker det blir så fint när man målar om och renoverar gamla saker. =) 

Nu ska jag kika på lite kläder medans jag väntar på att barnen ska somna.. 

Oj...hittade precis dom här sängborden...dom tyckte jag var jättefina... =) 

image53 

Publicerad: klockan 19:32:23.
Arkiverad under: Allmänt

Födelsedagsbilder.
Från när lillhjärtat vårat fyllde 2 år!! Här kommer lite bilder, och fler kanske kommer senare med tanke på att det bara är morfar med familj, mormor m. familj och plastfarfar som firat henne än så länge.

image48

Alla sjunger "JA må hon leva".... Tindra sjunger "Jag målar Eva". =)


image49

Pappa hjälper till med att blåsa ut ljuset på tårtan!

image50
Gott med tårta!! =)

image51
Tindra bjuder Sara (min lillasyster) och Carro (min lillebrors flickvän) på mat vid sitt nya bord.

image52
Brorsan hjälper till att öppna lite paket.

Hon var så nöjd på kvällen och somnade snabbt i sin säng! TACK alla som uppvaktade Tindra på hennes födelsedag! =)

Publicerad: klockan 17:50:38.
Arkiverad under: Allmänt

Det var på tiden!
Gud va länge bloggen låg nere! Så tråkigt när man går in på vänners sidor och lämnar kommentarer osså går det inte. =/

Vad har hänt sen sist då?? I helgen gick vi ut, var på kalas hos en kompis och hade det jättetrevligt. Annars tog vi det mest lugnt. Hade lite främmande av M & P på söndagen med middag och Ben & Jerry glass till dessert. Mycket gott! =) Igår jobbade jag mer eller mindre hela långa dagen...och den var lång kan jag säga. Började med en clinic inne i City på Craft sortimentet...bjöds på frukost och lärde mig väl ett och annat. Sedan iväg hem i ca 1,5 timme innan jag började jobba och den lediga tiden ägnades åt att göra en god kycklingsallad som jag sedan bjöd maken på till lunch. =) Jobbade 12-19 och när vi stängde så fortsatte jobbet, vi har varit lite folk på jobbet så vi har kommit lite efter, så det var mer eller mindre kaos! Så klockan 23.40 igår kom jag hem. Trött!! Men det gick bra.

Nu ska jag lägga ner mig på soffan och vila ryggen. =)
Puss

Publicerad: klockan 20:33:40.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0