Vilken dag!!
Magen har ömmat hela dagen med trots detta har dagen varit full av aktiviteter. Morgonen började med att jag gick upp med barnen och gjorde iordning dem för dagis, ingen toppenmorgon då båda var trötta idag. Men till slut kom vi iväg, därefter for jag på möte. Ett möte med mina rehab. handledare, förmodligen det bästa mötet genom tiderna! Jag har numera 2 handledare, har fått tillbaka min förra oxå nu. Och ja som sagt det gick hur bra som helst.

Sedan hämtade jag upp Martina och vi åkte på systemet, det blev lite vin och öl. En stund på Birsta City och sedan följde Martina med mig och hämtade barnen. Så skojj, barnen var såklart eld och lågor. Och vi hade supertrevligt.. Jag och Tindra skjutsade hem Martina och gick in och hälsade på hennes hund Goa. Och nog är hon go alltid! Tindra var lite smånervös, hon har inte varit så nära en hund förut och tyckte juh såklart det var superspännande.

Vi drog hemöver och hämtade Alex och Adrian och sedan drog vi vidare till pappa där Carro var och skulle klippa Alex. Han blev så fin så. =)

Nej vet ni vad, jag har varit superdålig på att uppdatera idag och borde kanske ta igen det nu, men jag tänker faktiskt gå upp och lägga mig tillsammans med Adrian och mysa. Tindra sover gott i sin säng redan.

Imorgon då: Jag fyller 26 gamla år. Jag ska skjutsa barnen till deras farmor och sedan ska mitt hår friseras. Efteråt blir det party och ni kan framöver räkna med bilder på detta stohej! ;-)

Natti natti....

Publicerad: klockan 23:13:25.
Arkiverad under: Allmänt

Jag blev hemma..
jag vet juh att smärtan ger med sig efter ett par timmar så jag kände att jag får helt enkelt stå ut.. jag var på väg upp för jag hade så otroligt ont, men sedan så väger man med att ha ont hemma och åka upp och sitta bland andra människor och ha ont och ja jag lugnt säga att det är pest eller kolera. Men det fick bli pest ikväll...

Nu är jag endast öm i magen efter att den krampat och hållt på så nu är man rätt pigg och alert igen, ska gå och lägga mig nu och hoppas på lite sömn. Imorrn kommer jag var pigger igen! =)

Ses då...

P.s imorrn är det möte, lite kommer att handla om min framtid, det känns spännande och lite läskigt. =)

Tack brudar för en toppendag...ni är för mysiga! ;-) Och gulliga Martina som ringer och är orolig för mig, du är för go tjejen! =)

Publicerad: klockan 22:33:56.
Arkiverad under: Allmänt

Magont..
dags för akuten igen...suck!

Publicerad: klockan 19:44:03.
Arkiverad under: Allmänt

Against all odds...
...jag somnade 23.40 igår! Huh...  skööönt! =) Dock  har jag sovit rätt ytligt och varmt. Barnen vaknade inatt och båda kom och la sig inne hos oss, ett barn klistrat intill mig på varje sida..det blev rätt svettigt! =)

Men vi har haft en bra morgon här. Tills vi kom till dagis och möter 5-årsgruppen, Adrians bästa kompisar går i den gruppen. OCh dom berättar att när man är 5 år som dom så får man gå i 5-års gruppen och gå på lillskolan.. Jag skojjar inte när jag säger att min son sjönk ihop en halvmeter.. Han blev så ledsen! Mammahjärtat gjorde så ont. Min stora fina pojke! Sedan ville han först bara gå hem men när vi kom in så blev det bättre.

Vi mötte en annan pojke och hans mamma som kommit strax före oss och hon berättade att dom brukade leka andra familjer hemma. Hennes son brukar vara Adrian, och mamma var jag osv ...så vi fick oss ett gott skratt, sötnosarna! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en träff på stan med Martina och Jessica (hoppas jag, om hon är frisk)!!!

Later...

Publicerad: klockan 10:29:03.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att försöka få lite sömn..
Måste försöka hoppa på det kommande sömntåget nu... vem vet när nästa går!? ;-) 

Har suttit och läst på aftonbladet och tillsammans med Alex blivit upprörd över hur människor beter sig. Nu stod det till exempel om en mamma och styvpappa som misshandlat den 2-åriga dottern till döds. Vad är det för fel i huvudet på folk?? Jag blir så oerhört arg, ge sig på en liten människa på det där sättet, så dåligt och fegt. Även att man sen anser att man disciplinerar sitt barn? WHAT?

Läs denna dikt.... den stämmer så bra!

"Ett barn"
Ett barn som kritiseras, lär sig fördöma.
Ett barn som får stryk, lär sig slåss.
Ett barn som hånas, lär sig blyghet.
Ett barn som utsätts för ironi, får dåligt samvete.
Ett barn som får uppmuntran, lär sig förtroende.
Ett barn som möts med tolerans, lär sig tålamod.
Ett barn som får beröm, lär sig uppskatta.
Ett barn som får uppleva rent spel, lär sig rättvisa.
Ett barn som får känna vänskap lär sig vänlighet.
Ett barn som får uppleva trygghet, lär sig tilltro.
Ett barn som blir omtyckt och älskat, lär sig känna kärlek i världen.

Nu ska jag sova..i hope! ;-)

Publicerad: klockan 22:50:56.
Arkiverad under: Allmänt

Hemskt!
Imorse innan jag åkte iväg så var tvn på medans jag gjorde mig iordning och då var det en mamma som gråtandes berättade om när hon förlorat sin 2-åriga dotter pga att hon glömt henne i bilen och gått in och jobbat 8 timmar. Hon var stressad och maken brukade lämna dottern hos dagmamma men så skulle hon göra det denna morgon och när hon svängde in till dagmamman såg hon att hon var för tidig så hon åkte och gjorde ett ärende först. Sedan glömde hon det och åkte på jobbet, det var 35 grader ute denna dag...ni kan juh tänka er!

Jag grät när jag såg detta....både för dottern och för mamman...så otroligt hemskt!! Samtidigt som man tänker men hur kan man glömma sitt barn så tänker jag på att det faktiskt kan hända den bästa! Vilken tragisk historia...


Publicerad: klockan 22:13:42.
Arkiverad under: Allmänt

Puh vilken dag..
Först idag var jag på möte klockan 11, Vet ni när jag åkte därifrån..? 12.20..men det gick väldigt bra.
Åkte direkt på Fröken Fräken och köpte en blomma till min kusin som fyllde 30 idag! Stort GRATTIS gumman! Och Wilmer fick en Nalle Puh, vilket lyckokast han älskar tydligen Nalle Puh. Jag fastnade där tills det var dags att hämta hem barnen från dagis. Helen åkte iväg och handlade lite fika och jag fick vara en stund på tu man hand med lille Wilmer, gulligaste kusinbarn man kan få!! Han är helt underbar. Vi busade och tittade på traktorerna i fönstret.

Sedan hem och förbi Alex på jobbet med lite pengar, ner på McDonalds och handlade lite middag innan det var dags för Bamsegympa med Adrian. Sedan satt jag och Tindra och väntade på Adde i omklädningsrummet i 45 minuter, tur att Tindra är superduktig att leka för sig själv! Jag får höra många vuxna, så även idag, som imponeras över hur bra hon leker själv och hur duktig hon är att prata. Alltid kul att höra! =)

Vi kom hem 18.45, barnen fick kvällsfika och jag passade på att röjja undan i köket eftersom det såg ut som om det varit terrorister därinne. Sedan in i duschen med barnen och nattning, så nu ligger dom och jag sitter i soffan helt slut efter en heldag med aktiviteter, borde somna gott ikväll, det återstår att se. =)

Här kommer lite bilder på Wilmer, han blev 1 år igår. =)

Busungen.... =)Publicerad: klockan 20:26:31.
Arkiverad under: Allmänt

Frukost..
Nu har jag precis ätit lite frukost. Fick sova lite längre imorse då jag var helt slut, svårt att somna på kvällarna och jag känner mig rätt trött mest hela tiden nu.

Ska åka iväg nu på möte, sedan ska jag förbi min kusin och lille Wilmer och gratta dom båda. =) Ser ut som att jag får skjuta på att hälsa på mormor ännu en gång, hade lite ont i halsen imorse och vill inte riskera att smitta henne som redan är så känslig.


Dags att ta på mig lite smink och byta kläder.
Vi ses senare...

Publicerad: klockan 10:29:35.
Arkiverad under: Allmänt

Tisdagstema... Vardagsliv
Innan jag gå och lägger mig måste jag juh lägga in ett sent Tisdagstemabidrag...Denna vecka : VARDAGSLIV!

Detta är vår vardagsliv...och jag älskar det alltihopa! =) Här är Adrian fotograf och ni ser ju vem som var viktigast att få med... ;-)


Publicerad: klockan 22:04:53.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska jag...
mysa ner mig bredvid karln innan vi går och lägger oss...trött idag. Imorgon tänkte jag försöka hinna med att hälsa på mormor på sjukhuset, jag ska på möte och sedan får vi se vad man hinner med. =)

God Natt! Sov Gott...


Publicerad: klockan 21:48:35.
Arkiverad under: Allmänt

Lite snygga kläder..
är aldrig fel!!Publicerad: klockan 21:47:04.
Arkiverad under: Allmänt

Tänk på att sköta dina naglar..

Dom ska helst oljas in 1 gång varje dag...för bättre resultat bör du göra det minst 2 ggr per dag (morgon & kväll). Massera gärna in oljan på dina nagelband så mår dina naglar bättre och blir starkare.

Det är bra att varje dag borsta sina naglar med en nagelborste, vilket får igång blodcirkulationen.

Använd gärna en bra handcreme...ofta!

Använd alltid diskhandskar när du diskar för att skydda naglarna ..

Använd bara Remover utan aceton och olja

ANVÄND ALDRIG DINA NAGLAR SOM VERKTYG...t.e.x när du ska öppna en läskburk, pilla aldrig in nageln under "öppnaren" så att nageln får ta den påfrestningen.

Personligen så gillar jag Gelförstärkningar bäst, då man slipper fila så mycket! Calgel, är en superbra gel som håller kanon på mig, den är dessutom inte testad på djur och Calgel tillåter utsöndring från nageln.. Denna egenskap hos Calgel gör att nageln och fingret under fortsätter att vara naturlig.
Publicerad: klockan 21:01:57.
Arkiverad under: Allmänt

Tänk!
Tänk vad lite makeup kan göra... =)Publicerad: klockan 20:17:28.
Arkiverad under: Allmänt

Dagen blev lugn..
och skön! Ingen stress... Var hos Anette och fixade naglarna så nu är jag "hel" och fin igen. Och glad är jag för det.. =)
Vi satt och pratade om allt möjligt som alltid, lite roligt att det blir som att prata med en terapeut när man sitter där.

Direkt efter var jag iväg till Tandläkaren och betalade in lite pengar för Alex tandlagning...så nu har han en gång kvar att gå och sedan är det klart! Skönt, dyrt det kan bli med tandläkare.. Hädanefter blir det kontroll varje år. =)

Hämtade hem mina goa barn och vi köpte med oss Pizza hem, härligt, barnen och jag är trötta idag och då var det skönt att bara sätta sig ner tillsammans och mysa innan det är dags för att lägga dem små.Publicerad: klockan 17:44:10.
Arkiverad under: Allmänt

Lugn morgon..
har vi haft här med supertrötta föräldrar...vi kom iväg i tid trots att vi inte stressade någonting! När jag varit iväg med familjen på dagis och jobb så for jag hemåt och fixade räkningarna för denna månad...får man säga usch, fy och blä? Aldrig kul med utgifter... =)

Nu ska jag försöka ringa min kusin och höra om hon och Wilmer är hemma nu en stund, isf tänkte jag eventuellt kika bortöver med en liten present till Wilmer som blir hela 1 år idag!!! Grattis gubben...

Klockan 13 ska jag iväg och göra naglar... Tjoho! Kul att bli fin på naglarna igen. ;-)


Några söta apor...bilden är tagen på Phuket Zoo....

Publicerad: klockan 11:15:59.
Arkiverad under: Allmänt

Lekt ...
Nu har jag suttit och lekt med photoshop här hemma.. nu börjar man kunna lite smått iaf.. här kommer kvällens resultat på vår lilla prinsessa!!!

God Natt allihopa, Time to sleep...

Imorrn fyller mitt lilla kusinbarn 1 år...lilla mysiga Wilmer..Publicerad: klockan 23:18:15.
Arkiverad under: Allmänt

Egentid ikväll...
Ikväll ska jag passa på att ta hand om mig själv...

Jag tror det blir ett bad, raka benen, en ansiktsmask, noppa ögonbrynen, lägga en inpackning i håret och en bra bok till detta... Det är härligt med sådan egentid!
Plus lite tända ljus.... icke att förglömma!Publicerad: klockan 20:26:14.
Arkiverad under: Allmänt

Längtas till...

Medialcirkeln sätter igång igen.....!! Heja heja!! Hoppas det kommer igång snart...känner att jag skulle behöva lite utmaningar igen.Publicerad: klockan 19:41:55.
Arkiverad under: Allmänt

Det verkar som att...
..vi blir några stycken den sista hemma hos oss! =) Det kommer bli superskojj, börjar känna mig på G.

Nu har jag & Martina bestämt oss för att det blir lite shopping på onsdag..mitt köpstopp börjar mer eller mindre bli upphävt! Gick inte så superbra för oss... ;-)

Ska även fixa håret i veckan, får se om det blir lördag eller om det blir tidigare...Min brors flickvän utbildar sig till frisör så hon ska få göra mig fin!

Funderar oxå på att ta en massage när jag åkt upp med barnen till farmor i helgen, det vore inte så tokigt faktiskt.

Vad ska ni ha för er till helgen?

Förresten, Amanda, hur går det...ses vi den sista hos oss eller? ;-)

Publicerad: klockan 19:35:34.
Arkiverad under: Allmänt

Musik..
Jag hoppas ni lyssnat på Britneys nya skiva circus?! Den är grymt bra om du frågar mig... =)
Publicerad: klockan 18:16:19.
Arkiverad under: Allmänt

Oj detta var länge sen...


Ni ser vem det är va??

Publicerad: klockan 18:00:30.
Arkiverad under: Allmänt

Hahaha...
Detta mejl fick jag från Lina... =)

En kvinna och en man var involverade i en bilolycka, och en mycket svår sådan.
Bådas bilar blev helt förstörda, men otroligt nog klarade de sig utan skador.

När de kravlat sig ur bilarna så säger kvinnan: 'Så du är en man, det var intressant. Jag är en kvinna.

WOW! Titta på våra bilar! Det finns ingenting kvar - och vi är oskadda.
Detta måste vara ett tecken från Gud att vi skall fortsätta träffas och bli vänner och leva tillsammans lyckliga i alla våra dagar.'
Smickrad svarar mannen:
'O ja, jag håller med dig. Detta MÅSTE vara ett tecken från Gud!'
Kvinnan fortsatte: 'Och titta på det här, här är ett annat mirakel Min bil blev helt förstörd men min
flaska med vin gick inte sönder. Gud måste vilja att vi skall dricka detta vin och fira vår goda tur.'


Sedan räckte hon över flaskan till mannen.
Mannen nickar och håller med, öppnar flaskan och dricker upp hälften och räcker sedan flaskan tillbaka till kvinnan.
Kvinnan tar flaskan, sätter på korken och lämnar tillbaka den till mannen.
Mannen frågar, 'Ska du inte dricka något?
Kvinnan svarar, 'Nej tack. Jag tror jag skall vänta på polisen...'Publicerad: klockan 17:38:26.
Arkiverad under: Allmänt

Dags för middag..
Måste bara visa vilka roliga bilder jag tog på Tindra när hon sov tidigare idag... ibland har dom roliga sovställningar dom små!Och en bild på min prins...Publicerad: klockan 17:18:55.
Arkiverad under: Allmänt

Härliga vårkänslor..

Denna outfit kan jag tänka mig att ha under våren.. =)Publicerad: klockan 16:52:30.
Arkiverad under: Allmänt

Full fart framåt..
Här är det full fart... barnen är hemma med mig idag, mysigt! Dom var enormt trötta imorse och det var även jag och Alex så det blev lugn morgon. Men nu är det full rulle...barnen leker med ballongerna från igår.

Idag vet jag inte alls vad vi ska ta oss för...känns som söndag hos oss...förutom att Alex jobbar.

Så vad händer denna vecka?

Här kommer det som är planerat än så länge...Publicerad: klockan 13:07:50.
Arkiverad under: Allmänt

När pikar aldrig blir mer än pikar..
Visst är det jobbigt när man försöker pika någon att göra något man vill och dom inte fattar piken? Typ som min man, antingen är han världens smartaste och låtsas inte fatta eller så fattar han verkligen inte, han är juh trots allt kille. Och dom tänker absolut inte som tjejer, det har jag då allt märkt av.

Till exempel förstår han aldrig vad jag tänker, tvätten tror han går själv till tvättstugan..osv... ;-)
Som nu till exempel... min man...
"F-n nu kan jag inte spela NHL Live någe mer för då kan jag inte se den där UFC galan som var inatt"
Min pik...
"Ja f-n, suck, det finns juh inget annat att göra....vad ska du nu ta dig till? Life sucks...bigtime...sometimes.. hehehe... ;-)

Nej nu sluddrar jag här, hur man nu kan göra det när man skriver?
Eller va?!
Trött som få...
Ses imorrn då..
Ciao!Publicerad: klockan 23:32:22.
Arkiverad under: Allmänt

Vårgarderoben?!
Någon fler som börjat spana in vad man är sugen på till våren? Jag kikade in på Asos och hittade lite att lägga på "vill ha listan".... Så idag lägger jag in ett kollage med lite önskeplagg inför våren.. =)Publicerad: klockan 20:12:44.
Arkiverad under: Allmänt

Slutkalasat..
nu har alla gått hem och kalaset är slut för denna gång, tror vi är rätt slut allihopa för denna gång.
Det kom 8 barn med föräldrar, ibörjan var det såklart rätt spänt och mest bara jobbigt men emot slutet tyckte jag det var supertrevligt. Ni vet när man gjort allt man "måste" göra under kalaset och kan sätta sig och prata lite mer med föräldrarna.

Vi hade fiskedamm och barnen tyckte juh såklart det var roligt. Så himla skoj att se när barnen leker, dom har så roligt ihop, allihopa!

Nu ska vi fundera på middag här, jag hoppas magen inte tänker bråka med mig ikväll igen för då blir det akuten och där vill jag inte tillbringa kvällen!


Publicerad: klockan 15:46:53.
Arkiverad under: Allmänt

Stressigt...
Nu börjar jag känna mig stressad...

* Tindra ska få på sig kläder och bli fin i håret
* Jag måste göra mig klar
* Det ska kalasas inomhus...dvs blåsa upp ballonger, serpentiner ska upp och tallrikar och muggar ska fram
* Det ska dammsugas på övervåningen + torkas golv
* Torka golv nere

lite mindre än 2 timmar tills det är dags... Gaaahh... Ja ni fattar juh jag kan inte sitta här någe mer nu. =)

Tänk om magen inte hade börjat spöka igår, vad mycket mer vi hade hunnit få klart! *suck* Jag var dålig till strax efter 2-tiden inatt... blää!

Publicerad: klockan 11:13:27.
Arkiverad under: Allmänt

Håll i er!
Dålig uppdatering ikväll av mig som några kanske märkt? Men håll i er, jag har ägnat min lördagskväll åt att städa...jag har grovstädat i hallen och i tvättstugan.
Ska lägga in lite bilder så ni får se skillnaden, så ska tvättstugan så småningom målas vit oxå. =)

Dessutom åkte vi iväg med tre fyllda kartonger med kläder, som vi inte använder och som barnen växt ur, till Erikshjälpen. Där kommer dom garanterat till lite nytta iaf! =)

Sitter i soffan och vilar, magen gör så oerhört ont ikväll, om den nån gång bara kunde sluta spöka?!
 
TVÄTTSTUGAN FÖRE

Ja jag vet det ser för hemskt ut...men så blir det när man lägger in allt där medans man renoverar...

EFTER

Är juh en hel del kvar att göra men den är finare nu än den nånsin varit.. =)
Tänk er vita väggar och lite snyggt golv! Ny bänk och ho ska oxå in men jag vette tusan hur man ska lyckas gömma dom fula rören! Funderar om man ska bygga som en vit låda runt det?? Tips?


Hallen EFTER:
Här får ni bara en efterbild... =) Ska måla hatthyllan och skohyllan vita och söker korgar till skohyllorna oxå!


Much better.... Maken är väldigt nöjd över hur fint jag gjort det... =) Man måste passa på när man känner sig sugen att grejja. ;-)

Just nu, denna sena timme på kvällen hör jag hur han städar och grejar i köket medans han beordrade mig att vila i soffan. Sötnos! <3


Publicerad: klockan 23:32:43.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag - 1 dag kvar till kalas..
imorrn är det kalas här hemma för Adrian, och jag är nervös...! Måste handla lite smått idag och sedan ska här städas, skönt att Alex är ledig i helgen. 

Igår kväll hade vi supermysigt, jag och Alex låg på soffan och höll om varandra och bara pratade om allt....! Så skönt för vi fick båda en hel del sagt som det har varit lite missförstånd om tidigare. Så nu känns det toppen! Jag mådde inte så bra igår heller, hade en riktig svacka, och då pratar vi väldigt ILLA..jag var nog längst nere på botten och skrapade fötterna emot botten. Det bästa är att jag kom upp rätt fort igen, och det är jag glad över.

Nu ska vi äta frukost här och sedan ska det iväg och handlas lite till kvällen och kalaset. Vi ska även kika på en telefon åt Alex och kolla på golv till hallen.

Tindra ville dessutom se Fiffi på datorn nu så det ska hon få göra, vi hörs senare. =)

Publicerad: klockan 11:01:48.
Arkiverad under: Allmänt

Sovmorgon..
 och min läkare ringde, jag blev sjukskriven en månad till...suck...börjar kännas jobbigt att vara hemma nu, men ändå skönt att slippa panikångesten. Tur att man har vännerna som drar iväg en på lite fika och luncher.
Skulle ha lunchat med Jessica idag men det blev inställt, så trist...miss u honey! ;-)

Idag händer inte mycket, funderar på en promenad, jag har träningsvärk i rumpa, lår, mage och rygg idag och det är juh helt underbart för då vet man att man lyckats göra lite nytta i kroppen.

Ska städa lite här hemma och förbereda inför kalaset på söndag.. Adrian längtar som aldrig förr, hans första riktiga kalas med sina bästa kompisar! =)

Och söta Amanda gör så fina kläder, den tjejen har skills!

Nej dags att äta något..typ frukost..

Publicerad: klockan 11:08:31.
Arkiverad under: Allmänt

Generation Fett.
Men gud va hemskt på 3:an nu är det ett program om människor som blir enormt tjocka. En kvinna nu har två barn och hon orkar knappt röra sig så pojken får ta hand om det mesta hemma inklusive tar hand om minsta dottern och hon betalar honom 10 dollar! Dessutom vill hon bli ännu större.. Jag blir så förbannad! Borde man inte som förälder åtminstone sända en tanke på sina barn och kanske inte utsätta dom för risken att förlora sin mamma? Pappan verkar inte vara med i bilden heller. Så vad händer om hon dör??

FRUKTANSVÄRT!!Publicerad: klockan 20:17:14.
Arkiverad under: Allmänt

Birsta City..

Så skönt att sitta ner i godan ro, dricka lite kaffe och bara prata en massa.. Hann kika i lite affärer innan det var dags för mig att hämta hem våra småtroll. =)
Så vi har fått i oss lite mat och jag har lovat Adrian att spela lite Star Wars lego med honom. Så det är bäst jag gör det innan dom ska gå och lägga sig.

Vi tänkte göra tidig kväll idag, redan kl 18 ska barnen lägga sig så vi kanske nån gång kan få lite tidigare kvällar här, så hinner vi läsa en bok eller två. =)

På söndag är det kalas här hemma vilket både Adrian och barnen på dagis verkar se framemot.. Sista dagen för dom som vill komma att höra av sig idag. =)

Nu ska hör spelas X-box... ;-)Publicerad: klockan 16:47:45.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken chans!
Jag har idag insett vilket lyx det är att faktiskt få tid att ta hand om sig själv och sin kropp. Jag har alla möjligheter nu att göra vad jag vill! Och försöka utmana mig själv lite mera.

Så idag har jag tränat, hur härligt som helst! Sedan tog jag en dusch i lugn och ro, och allt fick ta sin tid. Ingen stress! Snart ska jag iväg och ta en snabbfika med Martina, sista minuten bokning. =) Så ska jag kika runt lite på Birsta tänkte jag.

Ska lägga upp lite mer träning nu när jag är hemma och passa på att göra allt för att kroppen ska må bra så man kan må bättre själv oxå.

Ses senare..nu ska jag iväg och köpa snus och åka upp med till gubben..han tror säkert jag glömt det..men icke!!

Kramen!Publicerad: klockan 12:06:25.
Arkiverad under: Allmänt

Pinsamt...
Hade ett pinsamt moment idag på statoil, åkte dit för att köpa dricka åt gubben och snus (snusen glömde jag), iallafall såg en bit god choklad, lite turkisk pebber och det bästa av allt...jag toppar denna hälsosamma kost med detta.. :Tjejen i kassan lär juh ha tyckt att man var på bra väg?! ;-)

Publicerad: klockan 22:41:56.
Arkiverad under: Allmänt

Vet ni..

..nu ska jag krypa ner i min varma säng, ta upp en bra bok och läsa och försöka somna i någorlunda bra tid..

Vi kan juh alltid hoppas att det lyckas...försöksnr 3457... ;-)

Ha en mysig kväll och även du söta Amanda... =)Publicerad: klockan 22:32:33.
Arkiverad under: Allmänt

21 Januari - Onsdag
Nu är man hemma efter lite besök på sjukhuset, jag har äntligen fått tag på bra läkare. Verkligen superduktig och hon lyssnar noga på det man säger. Önskar det fanns fler sånna läkare.

Var in på jobbet en sväng och pratade med Johanna, så kul att träffa dig igen gumman! Fick tips på vita korgar på Jysk, köpte 4 st till hatthyllan sedan var dem slut så nu söker jag efter mellanstora vita korgar till skohyllan. =) Tips mottages tacksamt!

Alex och Adrian är på bamsegympa och jag är hemma med Tindra, hon är helt slut stackarn så vi ska snart lägga oss så hon kanske får somna igen.

Har ni lyssnat på Britneys nya skiva? Den är kalasbra... =)


Publicerad: klockan 17:49:40.
Arkiverad under: Allmänt

Det här med rutiner.

Är jag sjukt dålig på måste jag medge. Trots att det faktiskt inte alls är så tråkigt med rutiner för man mår bättre av det, och förhoppningsvis slipper man en del stress. Det är bra med fasta mat och sovtider, men känns såklart tråkigt. Men kroppen mår juh faktiskt bättre av det, så jag ska göra mitt bästa för att skärpa mig och sköta om mig själv bättre.

Och detta är ett löfte till mig själv!Publicerad: klockan 17:40:58.
Arkiverad under: Allmänt

Förresten...
jag har fått min utbetalning idag för VAB som jag tog ut den 13/11 .....dadadadadasdummmm...
Det tog bara ett antal veckor och ett antal påringningar från min sida för att få ut dem! ;-)

Publicerad: klockan 12:03:30.
Arkiverad under: Allmänt

Zzzzzz...
Snacka om att jag är trött, somnade runt 2 och vaknade klockan 4.01 av att Tindra trodde det var morgon och vägrade sova vidare, kul för mig? Men efter en timmes försök så sov sessan igen..puh.. så då somnade man om kl 5 och så ringer klockan 8. Jag behöver nog inte förklara närmare över hur trött jag var då!? Ni fattar kanske anyway!?

Gick upp med dom två små barnen, gjorde lite frukost som vi åt tillsammans i godan ro, och tur för mig att dom var pigga och glada för då slapp vi tjafsa om påklädningen. Så kommer man ut och inser att traktorn har skottat under natten/morgonen, Vilken vall han lyckades skotta upp bakom bilen, det tog en stund att få bort den. Sedan var vi iväg till dagis iaf.

Så nu sitter man här och samlar kraft för en lååång eftermiddag, jag ska till läkare och till min samtalskontakt. Sedan får vi se om jag hinner förbi os mormor, tänkte hinna med Ikea en snabbis oxå för jag skulle behöva lite smått (oops köpstoppet hävt för en stund), sedan middag och bamsegympa. Jag får se om Alex får åka på bamsegympan idag istället så kan jag och sessan ligga hemma och se en film och somna. ;-)

Nepp dags att göra sig klar..in i duschen och upp och iväg!
Ciao!

Publicerad: klockan 12:02:07.
Arkiverad under: Allmänt

När jag blir stor..
så vill jag bli : Hudterapeut, Massör, Frisk & Skönhetsterapeut, Nagelspecialist och en hel del massa annat.. Så vad gör man när man inte kan bestämma sig, blir allt?! Dyrt men kul skulle det vara iaf..


Publicerad: klockan 11:54:58.
Arkiverad under: Allmänt

Smyger in ett inlägg...
jag får egentligen inte sitta här nu för vi ska lägga oss och kolla på film och umgås.. men när man inte får, då klias det i fingertopparna!!

Det blir Ben & Jerrys glass och Meet Dave här ikväll uppe i sängen..mys pys!
Ha en härlig kväll i snöovädret...bäst jag pyser innan han märker att det tar tid.. ;-)

Publicerad: klockan 21:33:50.
Arkiverad under: Allmänt

Fantasi middag..
idag gjorde jag en liten fantasi middag...kyckling, creme frasiche med vitlök, grädde och curry.. Ner i en ugnsform och in i ugnen en stund. Det var riktigt gott, speciellt med sallad till. =)

Nu ska jag lägga upp lite bilder från Addes kalas.. Sedan måste jag slipa lite på hall möblerna innan jag sätter igång med målandet. =)


Carro (Alexs flickvän), Lillebror Alex, Lillasyster Sara och Lillebror Emil


Födelsedagsbarnet lite blyg när alla sjunger.... =)


Farfar Micke


Ingrid... dom har fullt upp med legobyggandet...


Osså sötfia våran då.... =)

Publicerad: klockan 17:38:42.
Arkiverad under: Allmänt

Tisdagstema: Skyltar..
Här kommer mitt bidrag till tisdagstemat denna vecka som är skyltar:
Publicerad: klockan 12:45:24.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen klar..
idag har jag varit iväg och gjort lite ärenden. Dels har jag delat ut dom sista inbjudningskorten till Addes kalas, sedan förbi på barnens hus och köpt lite saker till kalaset, men så kom jag på en annan idé för en stund sedan så nu ska jag prata med Alex om det och sedan får vi se vad som händer. =)

Så nu tänkte jag ta itu med nästa sak, jag tänker sätta igång igen med garaget och sedan ska jag handla mat och hämta hem mina goa barn.

Vi klev upp klockan 8 imorse och hade en supermysig, lugn morgon. Adrian duschade och sedan satt han och myste i sin nya morgonrock och så åt vi frukost HELA familjen tillsammans....Mysig start på dagen! =)

Dags att sätta igång igen nu om man ska hinna med sig här hemma.
Ciao!

Publicerad: klockan 12:22:26.
Arkiverad under: Allmänt

Jag har haft en dålig dag.
Ja jag erkänner, ångesten har tagit över makten idag. Den har slagit ner mig i fosterställning, ständigt på jakt efter mer makt, mer att smärta min själ med. Kan det finnas så mycket mer smärta än denna?

Därför har det varit dålig uppdatering och näst intill total tystnad från mig här. Jag blir så arg när min ångest tar över, förbannad rent ut sagt för detta är inte jag. Jag är glad, positiv och lycklig.. Detta är inte jag, idag är det inte jag.

Men nu är det nog, imorgon är jag tillbaka med styrka och då har jag bankat lite vett i huvudet på mig själv.  Imorgon blir det träning, förhoppningsvis en liten promenad och eventuellt lunch med söta Jessica.

Jag saknar att ha något att göra om dagarna, att gå till jobbet och göra lite nytta. Men frågan är man orkar med det nu? Ja det tåls att fundera på tills på onsdag då man ska till doktor igen. Ska försöka hälsa på min goa kämpe till mormor oxå på sjukhuset!

Puss och kram
ses imorrn...
P.s Det rimmade nästan, visst!? Eller nej det gjorde det inte... *suck*
Rimma är inte min starka sida...


Publicerad: klockan 00:17:40.
Arkiverad under: Allmänt

Denna bjuder jag på
My baby med Britney Spears. Det måste vara en av dom vackraste sångerna till ett barn...
Tiny hands, yes, that's you
And all you show, it's simply true
I smell your breathe, it makes me cry
I wonder how I've lived my life

'Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
My baby, my baby, my baby

With no words at all, so tiny and small
In love I fall, so deep, so deep
My precious love, sent from above.
My baby boo, God I thank you, God I thank you

'Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
My baby, my baby, my baby

'Cause without you
How did I get through?
All of my days without you?
Now living with you, see everything's true
My baby, it's you
(My baby, it's you)
My baby, my baby, my baby

Publicerad: klockan 22:50:07.
Arkiverad under: Allmänt

Ja klockan är 01.30
Jag är fortfarande vaken...shame on me!
Ikväll såg jag och Alx Wanted med Angelina Jolie, och jag måste säga att det var en jättebra film. Så Alx är mycket nöjd efter att ha tjatat i veckor om att vi ska se den och när jag äntligen gav med mig så tyckte jag dessutom att den var bra! Har jag satt mig i en konstig sits nu? Gett honom lite makt över mig i filmens galna värld?? ;-)

Vi åkte till Fyndlagret...men jag fyndar ALDRIG...jag hittar ingenting, nej jag måste vara typ en av dom sämsta på att fynda. Till och med min barn hittade nåt litet, Tindra köpte en bok om dom 101 dalmatinerna och Adrian köpte ett raket med en boll i ett gummiband, ni vet en sån som studsar tillbaka. Äsch, dålig förklaring, whaterver..mina barn 3 och 5 år är bättre på att fynda än mig. Jag skyller på att vi har köpstopp...ni vet vi får inte handla något onödigt förrän i Mars... vilken jäkla dum idé, fast i för sig pga tristess är nu trappan klar.. så det kom något gott ur det!

Nej vet ni vad...dags att försöka sussa...
Sov sött!

Publicerad: klockan 01:36:55.
Arkiverad under: Allmänt

Träningsvärk i magen.
Detta kommer förmodligen säga mer om hur otränad jag är än allt annat. Jag skrattade igår så att magen värkte, kinderna värkte och jag höll på att kissa på mig. Jag och svärmor höll Alex sällskap framför UFC, och som vi skrattade. Idag inser jag även att vi nog var rätt trötta.

Så vad händer idag? Jag ska åka iväg på loppis tänkte jag, har nämligen kommit på att det är så otroligt fint att renovera gamla möbler. Så nu blev man lite sugen att kika runt.

Så vi ses senare va?!
Förresten Tack söta rara Amanda för att du lägger en kommentar...man blir så glad! Fler kommentarer åt folket!!!

Publicerad: klockan 12:32:27.
Arkiverad under: Allmänt

17 januari - Nu är han 5 år.
Äntligen är prinsen 5 år.. och vilken dag vi hade igår. Presenter och tårta.
Jag bakade bullar och sedan städade vi hela huset vilket ledde till att vi verkligen inte hann med oss igår. Jag hann inte blogga och alla var här sent till ca 22.

Såg Let´s Dance igår och jag måste säga att Laila är imponerande, hon är sjukt duktig juh. =)

Jag har precis städat undan efter gårdagens kalas och ikväll kommer farmor och Fredrika för att fira Adrian.

Han fick lite av varje igår:

Av oss: Trollerilåda (vi har numera en riktig trollkarl i huset som Adrian säger), Lego, Xbox spel, kläder och en morgonrock som han önskat sig länge. =)

Mormor m. fam. : Pengar (vilket han troligen kommer köpa en Ben10 bil för) ;-)

Farfar & Ingrid: Spiderman gubbar och en flöjt.

Morfar m. fam. : Pysselbok, pennor, strumpor, täckbyxor, pussel.

Han var en glad kille och idag när han vaknade sa han : "Mamma, jag är fortfarande 5 år!" =)

Just ja måste juh bara ta med trolleritricket han gjorde på mig igår morse. Här kommer konversationen:
Adrian : -Mamma ska jag trolla så att du somnar?
Trött mamma: - Jaaa gör det...
Adrian: - Okej, Hokus Pokus Fillijokus...
Varpå jag blundar..
Adrian till sig själv.. : - Wooow..Coolt..det var nog det bästa trolleritricket!

Hahaha...gissa om man skrattade inombords... ? =)

Publicerad: klockan 14:45:52.
Arkiverad under: Allmänt

15 januari - Torsdag
God morgon på er alla!
Jag sitter i sängen och bloggar och kikar på lite tv.  Jag har varit uppe tidigt med barnen, närmare bestämt klockan 8. Tindra fick duscha och sedan satt vi och fikade jag och barnen, mysigt. Adrian var dock lite låg idag vet inte om han var trött bara för när vi kom på dagis så var han lite gladare. Jag bad fröken hålla ett extra öga på honom och ringa om jag skulle hämta honom. Min älskade pojke!

Jag har även hunnit med att lacka varannat steg i trappan, endast 3 omgångar med lack kvar.. ;-) Man får lacka vartannat steg så man kan gå upp och ner.

Dags att slå in lite presenter och städa undan inför morgondagen då prinsen blir 5 år! Tänk så fort åren går, han är en stor kille nu.
Sedan ska jag iväg och hämta ut paket på posten och fixa lite andra ärenden.
Publicerad: klockan 10:58:55.
Arkiverad under: Allmänt

Mia sanningen om Gömda!
Ligger i sängen och läser sanningen om gömda. Den är spännande.

Jag har betsat klart trappan!! Hör ni det...den är klar! Nu ska det lackas trappsteg 2 omgångar och sedan kommer bilder, dock ska lacken torka i 16 timmar varje gång så bilderna kommer tidigast fredag. Om jag kan hålla mig tills dess?! Den är superfin, i love it.

Nu ska jag ta min medicin, mår fruktansvärt illa, blää...sedan ska jag krypa upp i sängen och lägga mig under mitt varma täcke med boken igen.


Stumpan en trött badare... =)

P.s om ni tycker jag lägger ut lite kort på Adrian så är det bara pga att han är lite bildskygg just nu. Det går i perioder. =)


Publicerad: klockan 23:28:44.
Arkiverad under: Allmänt

Vad skulle jag tagit mig till?
Om inte min mamma fanns? Min goa underbara söta rara mamma.. så långt borta men ändå så nära. Jag älskar dig! Puss

Om inte min underbara vänner fanns? Söta, rara nära vänner, Ni  är guld värd! Tack för att ni finns, love ya! Puss
Publicerad: klockan 23:22:11.
Arkiverad under: Allmänt

Vad har jag gjort idag?

Idag var jag iväg på möte, 2 hela timmar tog det. Lång tid, men det gick bra och det är huvudsaken.
Jag håller på att fundera på vad jag vill göra framöver, vad vill jag syssla med? Det är så mycket.

Åkte hemåt  och satte igång med att rensa ur i garaget, det blir nog till att fortsätta med det imorgon. Sedan har jag varit till grannen och fixat med kvitton för vår nya kyl och frys så nu får vi lite pengar för den snart, tar ut ifrån vår inre rep. fond. Så jag har mest fixat en massa måsten idag, åkt runt och grejjat och suttit i telefonen osv. =)

Nu ska jag gå upp och lägga mig och mysa med våran stora son, den 16/1 fyller han 5 år! =) Tindra sussar gott men har vaknat till med jätteond hals, huga lillstumpan, hoppas hon får sova nu.Publicerad: klockan 20:03:28.
Arkiverad under: Allmänt

Dina 3 viktigaste ben!?
Ni vet väl vilka ens tre viktigaste ben är för att du och din kropp ska må bra?

Annars ska jag presentera dom här :

Nr 1 : Sömn.
Din kropp mår bättre av en mer regelbunden sömnrytm, helst ska man försöka lägga sig samma tid på kvällen, varje kväll (dispans på helgen då) och sedan ska man försöka kliva upp samma tid varje morgon oxå. Då mår din kropp som bäst.

Nr 2 : Regelbundna måltider.
Ät Frukost, Lunch, Mellanmål, Middag och kvällsfika. Gärna samma tider. Om kroppen får i sig den näring och energi den behöver så har den lättare att lindra ångest.

Nr 3: Motion.
Din kropp behöver friskluft och att få röra på sig. Om man så bara går ut och går så är motionen bra för dig och kroppen.

Dessa tre jobbar jag rätt mycket med just nu.

Min sömn: jag sover uselt, somnar sent om det inte dröjer till morgonen och sedan sover jag ytligt vilket gör att kroppen inte får den sömn den behöver. Dessutom sägs det att den bästa sömnen får man innan 24.oo, vet dock inte hur bra detta stämmer?

Min mat: Jag är urdålig på att äta rätt, skärpning! Jag åt inte frukost, inte lunch men middag. Ett mål på hela dagen, på tok för lite. Så nu försöker jag ändra mina matvanor, nyttigare och mer mål. Än så länge har jag lyckats med frukost, middag och kvällsfika. Det ska in lunch och mellanmål på dessa..det är svårare än man tror att helt plöstligt börja äta annorlunda.

Min motion: är för tillfället inte den bästa, jag har börjat gå ut och gå nu och försöker vara ute minst en gång under dagen då det är ljust så jag drar fördel av solens energi. Det är rätt tråkigt att vara ute och trava på när man varken har sällskap, barn eller hund med sig. Men om man slår igång lite musik på sin Ipod, då blir det bättre.

Och självklart så äter barnen alla mål, det är jag som inte tar mig tid att sitta ner och äta bara.


Publicerad: klockan 16:57:52.
Arkiverad under: Allmänt

If i were you i would have kill myself!
Jag är fruktansvärt arg och less på försäkringskassan...dom är såå jobbiga. Det har nu gått 7 veckor sedan dom fick in mina papper om 4 vård av barn dagar...!! 49 dagar alltså och ännu har dom inte kunnat besluta ärendet. Vad gör dom på jobbet, spelar kort?

Och nu ska dom tydligen börja bestämma om diagnosen på mitt barn, trots intyg och allt från dagis. Jag berättade för barnens dagisfröken eftersom det var dem som sa att jag var tvungen att vara hemma 4 dagar med dom. Hon blev helt chockad, tyckte det var konstigt och undrade vad dom egentligen har för sig?! Okej allt kanske inte hänger på 4 dagar men det är juh mina pengar...eller hur!?

Återkommer om detta då det gått 5 månader... ;-)Botten : Försäkringskassans popularitet dalar....


Publicerad: klockan 16:25:39.
Arkiverad under: Allmänt

Möte idag..
idag var jag som sagt på möte med min rehab handledare och hon tog såklart upp det jag befarat att mötet gällde. Men det gick rätt bra ändå får man väl ändå säga, lite jobbigt att sitta och säga vad man inte är nöjd med till personen som man faktiskt inte är nöjd med. Massa frågor hade hon och jag svarade så gott jag kunde, inlindat i bomull. =) Men nu skulle hon iaf kolla upp ett och annat åt mig, äntligen. Jag hoppas hon återkommer med mycket bra svar!

Sedan åkte jag iväg till Martina och hälsade på, så himla roligt gumman. Vi satt och surrade och när jag kollade på klockan var det dags att åka hem och hämta barnen. Detta får vi göra om vännen! Alltid lika roligt att träffa dig och mysiga lilla Goa. =)

Så nu ska barnen i säng här så dom får somna nån gång ikväll...jag har inga planer mer ikväll eller jo jag tror jag ska orka ta sista betsningen på trappan så den blir klar nu då. =)
Vad gör ni andra??

Publicerad: klockan 19:07:21.
Arkiverad under: Allmänt

Mätta och belåtna..
är vi nu hemma. Först bjöds det på smörgåstårta hos pappa, sedan blev det kladdkaka, grädde och hallon. Det fanns även rulltårta, så vi var som sagt mätta när vi åkte hemåt. Inte helt fel en måndag. =) Min bror fick lite presenter, bland annat nya monopol och det var vi såklart tvungna att testa. Så jag, Emil och Alex satte oss och började spela, vi försökte spela fult emellanåt. Men det var iaf jätteroligt.

Nu kommer man snart sussa rätt bra här skulle jag tro för jag är supertrött. Somnade sent inatt och har hållt igång hela långa dagen, så det ska bli skönt att få lägga sig och vila.

Imorgon ska jag iväg och träffa min handledare på rehab, lite smått nervös är jag faktiskt. Jag hoppas att hon inte ska säga det jag tror hon tänker säga. Jag är urdålig på att framföra mina åsikter och det kanske jag måste göra.
Sedan hörde Martina av sig imorse och undrade om jag ville komma hem till henne imorgon på fika, jätteroligt! =)Publicerad: klockan 21:31:51.
Arkiverad under: Allmänt

Telefonkö..

är aldrig roliga... sitter och väntar och väntar.
Jag har hunnit betsa trappan, en omgång kvar nu och sedan ska lacken på 2-3 omgångar.
Imorse var vi uppe i tid jag och barnen, vaknade 8.15 och gick upp och gjorde oss klara, sedan tog jag Tindra i pulka och Adrian åkte skidor till dagis. Så jag har försökt göra lite nytta här hemma nu och suttit med en massa papper, inte så superkul men nödvändigt.

Ska strax hämta hem dom små och sen åker vi iväg och grattar lillebror Alex som fyller 18 år idag!! Grattis!!! =)

Nepp nu återgår jag till telefonkön igen....tuuuut....tuuuuut....tuuuut.....Publicerad: klockan 14:39:11.
Arkiverad under: Allmänt

En blogg ni bara måste kolla in...
är denna.... Singelpappa ...denna blogg berör en oerhört mycket. En pappa som förlorat sin ena dotter och fru i en bilolycka. Han har sin söta dotter kvar i livet som han lyckades rädda ut bilen. Vilka kämpar dom är dom två!

Man ska vara tacksam för det man har och dem man älskar och inte glömma bort att berätta hur mycket man älskar dem.

Publicerad: klockan 00:07:32.
Arkiverad under: Allmänt

Sega söndag..

denna söndag har vi firat med Pizza och haft en riktig slappardag, nästan iaf. Jag har nu på kvällen betsat klart halva trappan, andra halvan gör jag imorgon, man måste juh ha några steg att gå på. ;-) Handtagen ska betsas en gång till och sedan är även dom klar. Weeiii....fattar ni, vi är snart klara..det tog juh nästan ett år men man hinner inte alltid med sig när man har två småbarn att ta hand om.

Just ja, stegen ska juh lackas oxå, men det kommer gå undan. Fingrarna är inte så vackra dock, valnötsbets ut i fingertopparna. ;-)

Kommer bilder på trappan så fort den är klar.

Igår hade jag det fruktansvärt kul, jag skrattade så jag fick ont i kinderna. Vilka tjejer! Breakdance det var Linas och Emelies melodi det. Undrar hur blå dom är idag?! =) När tjejerna vandrade ut emot krogen så åkte jag hem, fick skjuts hem så då får man ta den chansen. Men jag hoppas vi gör om det där snart igen. TACK Kicki!! Du är en underbar vän.

Nu ska man snart  ta och krypa ner i sängen med gubben...Publicerad: klockan 00:03:59.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att åka..
ska iväg till Kicki och dricka vin och surra lite. Sedan blir det förmodligen utgång.
Min gulliga pappa hämtar mig inatt så jag slipper åka buss eller taxi ensam. =)

Idag har vi varit ute och åkt pulka...det gick jättefort i backen. Vi hade roligt, var superfint väder lite kallt dock. Så skönt att komma ut och få röra på sig lite.

Nej nu ska jag åka, ha en härlig lördag!

Publicerad: klockan 20:12:35.
Arkiverad under: Allmänt

Vad tyckte ni om Let´s Dance igår?
Jag tyckte att Laila var grym!
Hon var snygg och såg verkligen ut som ett proffs!
Magdalena Graaf var oxå bra medans Blondinbella inte var särskilt duktig. Okej det är svårt men om hon var lite ödmjukare kanske det skulle hända att man gillade henne bättre oxå. Hon förtjänade sina poäng. Bättre lycka nästa gång. ;-)
Publicerad: klockan 20:09:32.
Arkiverad under: Allmänt

Fredagkväll i ensamt sällskap
Ikväll blir jag ensam nästan hela långa kvällen, Alex är och tittar på sin lillebror som spelar hockey. Han kommer hem tidigast 22.oo

Barnen ligger och ska sova och jag ska se Let´s Dance, första året jag tittar på det. Ska bli spännande att se hur det går för kändisarna med dansandet. Får se om man får någon storfavorit?!

Imorgon får vi se vad man hittar på, är bortbjuden till Kicki på lite vin och trevligt sällskap, och jag är så sugen att komma ut en sväng. Men vi får se...måste fundera om det ens går.

Söndag ska vi eventuellt ha lite spelkväll med Jessica och Daniel.

Ha en mysig fredag!

Publicerad: klockan 20:01:24.
Arkiverad under: Allmänt

Sura grannar som skäller..
Någon som vet hur man får sin katt och sluta gå i andras rabatter?? När jag hämtat hem barnen från dagis så kommer en granntant fram och skäller ut mig. Hon säger att min katt varit i deras rabatter hela sommaren och sa att nu får jag minsann ha katten som innekatt hädanefter.
Men seriöst, för det första, komma fram och skälla om något som hänt i somras, varför har hon inte tagit upp detta tidigare??
För det andra, man behöver väl inte skälla?? Jag hade förstått om detta var andra gången hon berättar detta för mig, men när jag inte ens vetat om det och det första hon gör är att skälla ut mig. Då blir man irriterad.

Och för det tredje, vi har oxå köpt vårt hus här, hur kan hon KRÄVA att vi ska våra kissar som innekatter? Kan inte hon odla blommor inomhus lika gärna då? ;-) 

Nej detta får vi lösa på ett eller annat sätt, men det ska fasiken gå rätt till utan gnäll och skäll. Annars får det fan ta och vara... då kan katten lika gärna få fortsätta pissa i dina rabatter.

Publicerad: klockan 18:17:41.
Arkiverad under: Allmänt

Börjar morgonen med detta mejl från
min mor. =) Nu är barnen ocj maken iväg på dagis och jobb, ska vila en stund eftersom jag lyckades somna runt 3.30 imorse och klev upp kl 7.45. Trött nu..Go natt en stund till! ;)

Den unge prästen var så nervös inför sin första nattvard så han kunde inte ens prata ordentligt. Inför sin andra nattvard söndagen därpå berättade den äldre ärkebiskopen hur man kunde göra för att slappna av lite. Han föreslog följande: Nästa gång, ta ett par droppar vodka i ett vattenglas och drick det. Du kommer genast att märka hur avslappnad du blir.

Söndagen därpå gjorde prästen som han hade blivit tillrådd och kände genast hur avslappnad han blev.
Nattvarden flöt på fint och han stammade inte alls. Efter nattvarden hittade prästen ett brev från ärkebiskopen på sitt rum.

Käre fader, nästa gång ska ni lägga ett par droppar vodka i ett vattenglas, inte ett par droppar vatten i ett vodkaglas.

Jag tänkte berätta om några fel jag lade märke till, så att de inte upprepas nästa söndag:
Den lilla skålen bredvid altaret är inte en toalett.
Försök att undvika att luta er mot statytn som föreställer jungfru Maria och speciellt att krama henne och känna henne på brösten.

Budorden är 10, inte 12.
Lärjungarna var däremot 12, inte sju. Och ingen av dem var dvärg.
Vi hänvisar inte till vår Herre Jesus kristus som "JC and the Boys".
Vi hänvisar inte heller till Judas som en "jävla sladdertacka".
Bin Laden hade ingenting med Jesu död att göra.
Syndarna hamnar i helvetet, inte i hästarslet.
Fader vår skall läsas mot himlen, inte genom att göra vågen.
Den typen som satt i hörnet på altaret som ni hänvisade till som "bögen" och mögelkäftad transvestit", var jag.
Jag hoppas att dessa saker skall rättas till tills nästa nattvard.

Mvh //Ärkebiskopen


Publicerad: klockan 08:55:53.
Arkiverad under: Allmänt

Barn med vapen i USA...
Det är det sjukaste program jag och A sett tror jag. Småbarn som får använda vapen för sina föräldrar som lär dom skjuta. En pojke var 6 år gammal och hans pappa bara gnällde på honom hela tiden, han sa inte en enda gång en positiv kommentar till pojken.

Nyss var det en flicka som inte ville testa ett vapen, inte ens hålla i det och då säger hennes pappa, Snälla för min skull! Hur sjukt är inte detta?!

En flicka som sitter och berättar om sina drömvapen? När hon kanske egentligen borde sitta hemma och leka och vara med sina kompisar, inte skjuta med automatvapen.

En pojke står och skjuter med ett vapen han inte ens kan hålla själv så pappan och en annan gubbe hjälper honom att hålla det.

Helt sjukt tycker jag...! Nu ska jag plocka upp hakan som har hamnat i mitt knä och gå och fika lite med gubben.

Publicerad: klockan 21:43:19.
Arkiverad under: Allmänt

Kleerup ursinnig över drogtest?!
Tycker inte ni oxå att det är väldigt knepigt att han reagerar så starkt på att han blev tvungen att lämna ett drogtest?! Nästan som om han är rädd att testet ska vara positivt, vilket inte skulle förvåna mig om det är. Tycker att det är dåligt av honom att ursinnig rusa därifrån och sedan även ge sig på några fotografer utanför.

Bra svar på denna fråga??

Är du orolig för vad testet ska visa?

- Inga kommentarer. Men jag kan ju inte hjälpa om någon lagt konstiga saker i min nyårstårtam, säger han.Vad tycker ni om detta?Publicerad: klockan 18:30:38.
Arkiverad under: Allmänt

Vi har ätit..
middag här hemma nu och sitter faktiskt och tar det lugnt, vi ska strax gå upp och lägga oss, barnen och jag. Får se om man kan hålla sig vaken idag ikväll iaf så kanske A slipper väcka mig när han kommer hem. ;-)

Idag gick jag iväg ut och promenerade som jag skulle, skönt att komma ut i frisk luften. Det märktes att barnen sovit bra inatt för när jag hämtade dom idag och vi skulle gå hem så traskade båda två på för egen maskin. Tindra vill ofta bli buren annars men idag visade hon vilken stor tjej hon blivit. Dessutom gick hämtningen rätt snabbt och mycket smärtfritt.
Fick sms idag ifrån min underbara vän Martina, vi har inte hunnit höras så mycket under julhelgerna så det är verkligen superkul att höra ifrån henne igen. Får se om vi hittar på nåt till veckan oxå. Jag har även pratat i telefonen med Johanna och Jessica.. tack för att ni hjälpte mig fördriva tiden lite idag. ;-)

Mina vänner är verkligen underbara..!! <3

Här kommer bilder som vi tog imorse på barnen...

Först ut Tindra

Outfit :
Grå poloklänning ifrån Cubus
Jeansleggings ifrån Exit
Stålmannen strumpor ifrån H&M
Tandborste med lilleskutt på ifrån ICA ;-)

Adrian

Outfit:
Piké tröja ifrån H&M
Cardigan ifrån Cubus
Jeans ifrån Cubus


Publicerad: klockan 18:22:39.
Arkiverad under: Allmänt

8 januari - Tidig morgon.

Vi hade det supermysigt igår kväll, jag låg och läste 2 sagor för barnen och sedan lade vi oss och sov på en gång, även jag somnade till. Tindra somnade kl 19.30 och Adrian somnade kl 20.00...tidigaste kvällen på länge! Jag var superglad, för det betyder att även jag och maken kom i säng i rätt bra tid, plus att vi hann sitta och mysa tillsammans innan vi skulle sova.
Jag hade som vanligt väldigt svårt att somna, men A var så söt och sa att han minsann skulle ligga vaken och se så jag somnade innan han somnade, så jag slapp ligga vaken ensam. Min älskling <3

Nu på morgonen vaknade Tindra vid 7.20 så jag låg och myste med henne innan jag klev upp och hämtade kläder. Vi har haft en lugn morgon, ätit frukost i lugn och ro. A tog barnen till dagis och jag kände mig så lugn i kroppen när dom åkte. Annars brukar jag vara så stressad att det gör ont i magen, men inte idag.

Så vad ska jag göra idag då?
*Jag ska faktiskt försöka få nån timmes sömn till nu.
*Sedan ska jag försöka sätta igång med trappan och the final touch.
*En promenad kommer det bli.
*Jag hoppas jag ska hinna börja med att måla hallmöblerna oxå.
*Vika tvätt och tvätta

Vad händer för alla andra idag?Publicerad: klockan 09:07:20.
Arkiverad under: Allmänt

Barnen är hemma..
vi har ätit hemmagjorda potatisbullar, mycket godare än dom man köper tycker jag! =) Så nu ska barnen få ta en dusch eller kanske till och med ett bad?! Får höra vad dom är mest sugna på!!

Jag har hunnit plocka undan lite här hemma och har tagit ut lite tomma julkartonger i garaget, så nu ska man ta och tömma garaget nån dag framöver här. Jag ska även måla hallmöblerna, dom ska bli vita. Och sen ska vi lägga in ett mörkt golv i hallen.

Kunde inte somna förut heller, så jag låg på soffan i 30 minuter och sedan åkte jag på affären innan jag hämtade hem barnen. Mina underbara! Dom var glada och pigga efter en dag full av lek och stoj.

Nu blir det bad för kidzen och sedan ska vi läsa en bok och varva ner inför kvällen här.


En bild på trappan som nu bara ska betsas...

Publicerad: klockan 16:49:40.
Arkiverad under: Allmänt

Kära vänner..

ni skulle bara veta hur mycket ni kan lysa upp en hel dag för mig genom att skicka ett sms eller ett mejl. Idag har jag fått sms från två vänner som jag inte hört från på ett tag och dessutom ett mejl från gulliga Lisbeth.

Kommentarer här i bloggen gör mig oxå otroligt glad i hjärtat!Publicerad: klockan 16:41:41.
Arkiverad under: Allmänt

God morgon, God middag, God kväll...?

Inatt somnade man klockan 3 cirka, vid 4.45 var jag upp en sväng. Sedan tog den en stund att somna om, upp ur sängen igen klockan 8.30 och gissa hur trött man är nu! Jag skulle kunna somna på en halv sekund, och jag tror jag måste göra det.

Jag har varit på läkarbesök och farit och flygit hela dagen så det var skönt att komma hem och sätta sig ner i lugn och ro och slappna av.

Dags att vila innan jag ska hämta hem barnen. Vi ses senare, piggare och gladare. =)Publicerad: klockan 14:07:59.
Arkiverad under: Allmänt

Hönsmamma fast ändå inte?
Jag måste säga att jag som mamma är rätt hönsig men i samma mening vill jag ta tillbaka det och ändra mig. För i vissa fall är jag hönsig, och visst säger jag till barnen att tex klättra försiktigt i lekparken, men dom får juh klättra. Så i vilken grad är man då en hönsmamma? Jag är rädd för att mina barn ska få någon sjukdom, inte dom vanliga förkylningarna då kanske men mer farliga bakterier eller kanske cancer. Min kusin fick som 3-åring en elakartad, snabbväxande tumör i bakhuvudet och jag har därmed levt relativt nära det, tack vare att min morbror satte ner foten och tvingade läkarna till en riktig undersökning, så lever min kusin idag. Han är lite utav en hjälte för mig. Men jag kan inte låta bli att känna en ilande känsla av rädsla varje gång mina barn kräks, äter dålig eller har ont i magen.

Så nånstans inom mig är jag en riktig hönsmamma, för jag vill mina barn väl, jag vill att dom ska få ut det bästa utav livet. Men jag vet också att jag inte alltid kommer kunna skydda dom ifrån allt som inte är bra. Man gör sitt bästa för sina egna barn, bara jag och Alex vet vad som är bäst för våra barn.

Med det vill jag ha sagt :
*Mina älskade barn, följ aldrig med främmande gubbar, vad dom än lovar er.
*Prata alltid med mig eller pappa om allt som tynger er...
*Lova oss att ta väl hand om era liv. <3
*Tugga inte med munnen öppen, kom hem i tid, spring inte ute på stan om kvällarna.
*Och smaka aldrig något som börjar på alko och slutar på hol...
*inte heller andra dumdristiga saker som folk lovar dig kommer vara guld och gröna skogar. Det kan aldrig vara bra för varken knopp eller kropp.Publicerad: klockan 17:07:13.
Arkiverad under: Allmänt

6 januari - Han är ett geni
i en liten kropp Adrian. Han är smart och alldeles vettig..tänk att jag kunde bidra till det. ;-) Han sitter och spelar tv-spel och tänker på saker som jag skulle haft svårt att fatta. Tindra visar sin talang inom konstens alla ramar, hon målar och målar..hon är duktig. Den nya Bengt Lindström. =)

Jag ska ta och göra mig klar och åka iväg med Adrian till Albin. Sedan ska vi hämta ut lite medecin åt Tindra på apoteket, annars blir det en lugn dag. Tindra är inte så pigg idag, tror hon fått feber. Imorse när jag kom ner låg hon i fosterställning på golvet och sov.

Nu ska jag sätta lite fart här...


Fråga mig inte vad Adrian får för sig men det är mycket grimaserande på bilderna nu...
Mina fina familj <3


Publicerad: klockan 12:31:51.
Arkiverad under: Allmänt

Go to sleep...count some sheeps..

Jag har fastnat här framför datorn, lyssnandes på musik från Spotify och skrattat åt roliga klipp från Youtube. Jag tänkte glädja er denna sena natt med ett av klippen.
Ett gott skratt förlänger livet.

Så håll tillgodo... vi ses imorgon igen.Publicerad: klockan 00:21:19.
Arkiverad under: Allmänt

5 januari - Tiden går snabbt.
Idag har vi haft full huggning sedan imorse. Efter frukosten så passade jag på att sätta upp plastfilm på halva fönstret inne på vår toalett, lite insynsskydd så man slipper ha persiennen nere då man går på toaletten där.
Alex har jobbat 4 timmar idag och nu håller han på och sätter fast maskeringstejp på trappan så vi kan sätta igång och betsa stegen sedan.

Jag och barnen plundrade julgranen och plockade undan julsaker, det enda som är kvar är adventsljusstakarna. Sedan for granen ut genom dörren och jag är glad för det, för när jag dammsög blev jag till och med tvungen att tömma dammsugarpåsen en gång för den var så full med barr. Så då kan ni juh tänka er hur mycket som lossnade då jag bar ut den...granen var väl näst intill utan barr. Så jobbigt!

Nu har jag ordnat lite brev som ska skickas iväg och jag tänkte ta dom sedan när jag går på promenad eller när vi handlar mat. Till lunch åt vi pannkakor idag får se vad vi hittar på till middag.

Nu ska jag hjälpa Alex..ses senare.. Kram!

Publicerad: klockan 15:44:20.
Arkiverad under: Allmänt

Dålig uppdatering..
..men jag har en superbra ursäkt. Våran trapp är färdigmålad! Hurray! Det tog sin lilla tid men nu är det snart klart. Nu ska vi bara betsa trappstegen och knåpa bort tejpen så är den superfin sedan. Den är verkligen fin.

Ska ta och plundra granen och slänga ut den sen, den barrar något så fruktansvärt just nu, så kul är det inte att dammsuga varje dag. ;-) Men resten av julsakerna gruvar jag mig lite för att ta bort..så fint juh. Det är så mysigt med adventsljusstakarna i fönstret. Jag får ta och köpa fönsterlampor istället, hmm..nej just ja vi ska juh inte handla förrän i mars igen och då är det snart vår. Svårt det är att inte köpa en massa saker. Fast det har fört en del gott med sig för då tog jag tag i trappen istället och när maken kom hem och såg mig måla så blev han så glad och sugen själv. Så innan jag hann blinka så satt han bredvid mig och målade han med.

Nu ska jag gå och hjälpa honom igen...vi ses senare... Kram!

Publicerad: klockan 21:21:32.
Arkiverad under: Allmänt

Kom hit!
Hör jag min man säga med bestämd ton...undrar vad han vill?
Så ligger han här på soffan i sin ensamhet och undrar varför jag inte kan sitta här med honom. Jag har nämligen suttit i köket och surfat, orkade inte dra mig in i vardagsrummet. Så nu ligger han här med en bedjande röst "kom hit, sitt hos mig"....

Jag känner hur läpparna spricker upp i ett leende...och jag frågar..."Saknar du mig här nu?"

Jag behöver nog inte berätta vad han svarade för nu sitter jag här bredvid min gubbe och myser. Ska strax hoppa in i duschen innan vi går och lägger oss.

Hoppas ni haft en härlig kväll ni oxå.
Sov Gott...det hoppas jag att jag ska få göra.

Publicerad: klockan 23:49:36.
Arkiverad under: Allmänt

Köpstopp..
Jag och maken har kommit på en konstig ide..eller jag kläckte den och maken tyckte det lät spännande. Vi ska ha totalt köpstopp under januari och februari månad. Vilket innebär att vi endast får köpa det som behövs, inga kläder, inget smink, inga tidningar...bara nödvändigt som mat och sånt. Kommer nog bli riktigt svårt! Vi är juh lite halvt köpgalna, så köket kommer nog ligga i pause nu under dessa månader. Om vi kan lyckas hålla det vill säga!?

Bara tiden kan visa!! Nu blir det till att hitta på andra saker att göra tillsammans med barnen och varandra. Men det kan man behöva ibland en pause från all onödigt man köper på sig. Tror jag ska passa på att rensa bort en massa gammalt som inte används under denna tid.

Håll utkik så får vi se hur detta går...idag och imorgon har gubben matlåda...vi som varit dåliga på detta. Han har oftast köpt hämtmat och sånt men nu är det slut på det. Nu är det goda matlådor som gäller.

Häng med oss och se hur detta går...

Dags att hamstra???


Publicerad: klockan 23:44:35.
Arkiverad under: Allmänt

Hahaha...Wikegård
Hockey på tvn såklart...vi måste se hur det går för Sverige som just nu vänt och leder med 4-2.

Och jag diggar Wikegårds alla kommentarer.. !! Han är underbar.

Nyss undrade han om domaren hade starr på knapparna!? =)Publicerad: klockan 23:35:21.
Arkiverad under: Allmänt

Middagen är avklarad..
och jag har städat undan i köket medans A for till affären och handlade lite godis och annat som behövs till imorgon. Det blev jättegod middag, hasselbackspotatis med kött och lite Grönpepparsås.

Så nu återstår en rätt slö kväll, jag ska försöka gå ut och gå en promenad tror jag. Skulle vara rätt skönt och sedan ta ett bad kanske. Men först ska jag gå ner och ge min underbara make en kyss och en välkommen hem kram. ;-)

Vad gör alla andra denna lördagskväll??
kram

Publicerad: klockan 19:00:37.
Arkiverad under: Allmänt

Tyst i bloggen..

visst har det varit tyst här i bloggen idag!? Det är för att vi är trötta allihopa tror jag. Jag mår illa och känner mig inte alls på topp, vilket är otroligt tråkigt. Jag skulle vilja ha mer ork och energi till att göra saker, som att gå ut en stund och åka pulka med barnen. Så det händer inte så mycket här just nu, vi tar det superlugnt och njuter av en lugn första lördag år 2009. =)
Jag ska snart sätta igång och laga lite god middag. Sedan ska vi mysa ikväll, jag längtar tills A kommer hem. Saknar honom nu!!Publicerad: klockan 15:26:11.
Arkiverad under: Allmänt

Helg..
Så skönt med helg igen. Fast det känns som om det är helg mer eller mindre varje dag nu. ;-) Ska bli skönt när veckan kommer och det blir lite mer vardag igen, men det har varit superskönt med jullov. Vi har umgåtts så mycket vi kunnat och njutit av all ledig tid tillsammans.

Vi tömde en massa saker från barnens rum och vinden idag, sedan drog vi iväg med hela lasset till fyndlagret och åkte därifrån med 700 kr. Rätt bra med tanke på att det var saker vi i princip skulle slängt annars. =) Sedan åkte vi och fixade med sjukintygen och in på affären en sväng och handlade mat.

Middagen blev Tacos, vi hjälptes åt hela familjen och det var så mysigt att stå och prata och laga mat. Efter middagen gick jag upp och städade ur barnens rum rejält. Bort med gamla trasiga leksaker, och sen fick jag helt plötsligt plats med en massa nytt som dom fick nu i jul. Det var rätt skönt att sätta sig ner i soffan nu och lägga upp benen och bara slappa.

Nu ska jag kika lite på leksaker till Adrian, han fyller snart 5 år, våran stora kille!! =) 14 dagar kvar till hans stora dag. Då blir det kalas och en massa besök skulle jag tro.

Publicerad: klockan 20:40:32.
Arkiverad under: Allmänt

Småpyssel härhemma..
det har vi för oss idag. Vi ska försöka få lite ärenden gjorda och som sagt småpyssla lite, lite städande, lite tvättande osv.
Alex fyndade i tisdags efter jobbet och kom hem med vår nya spis, nu är det enda som saknas i köket en fläktkåpa, micro, nya bänkskivor, nytt golv och nytt kakel. Sedan är köket fint. =) Som sagt en del att göra som ni ser. ;-)
Ska försöka göra lite på trappan nu oxå, det har nästan gått 1 år sedan vi började med den men jag är glad iaf för jag har hört folk som börjat renovera trappor och fortfarande håller på än en sisådär 5 år senare. ;-) Men har man barn så har man, trappan används juh varje dag och då är det svårt att göra klar den.

Nu ska vi åka iväg och fixa det som måste göras idag. Vi ska sätta in pengar på kontot, handla lite smått till helgen, skicka in sjukintyg och lämna papper till föreningen så vi får ut lite pengar ur vår inre rep. fond.

Vi ses senare... Och vad kul det var att få en nominering och få nominera några av mina favoritbloggar! =)


Våran lilla smulan....


Och såklart vår stora kisse..Bisset

Publicerad: klockan 14:16:28.
Arkiverad under: Allmänt

Jag har fått en utmärkelse..


Gissa om man blir glad nu då!! Denna utmärkelse har jag fått av JossanHar man mottagit en utmärkelse ska man lägga upp en bild :)

-Länka till den du fått den av

-Ge vidare till 7 andra

-Lämna ett meddelande på deras bloggar så de får veta att de fått en utmärkelse :)

Här kommer mina länkar:

Heaven

Jenny

Pinsamhetsbloggen

Snaskbyttan

Malin

Jennys vita drömmar

MariePublicerad: klockan 23:19:13.
Arkiverad under: Allmänt

Hej 2009...
Första dagen på 2009 och vilken dag. Vi har äntligen kommit hem till oss igen. Så skönt att få komma hem och packa upp innan man dimper ner i soffan helt slut efter gårdagen. Vi sköt raketer och när barnen ledsnat och gått in för att det var så kallt så stod jag och Alex och Lina och sköt upp dom sista raketerna. Barnsligt? Ja...men kul..ändå.

Vi hade som sagt supertrevligt igår, sjöng Lips och lekte med barnen. En lugn med skön nyårsafton med andra ord. Klockan 24.00 stod vi ute och skålade i champagne...Ring klocka Ring hörde vi ut ända från vardagsrummet...

Barnen har lite svårt att somna nu ikväll, inte så konstigt kanske eftersom vi blev lite väl sen hem..har varit hemma i ca 1 timme.

Lägger in lite bilder sedan ska vi nog gå och sussa sängen. Gott Nytt År allihopa!


Freddan innan hon åkte till sin pappa för mer nyårsfirande...Jag fick äran att fixa hennes hår.


Min vackra make...


Anton & Adrian... Dom tuffa agenterna...


Det small rätt bra ett tag...


Glada och nöjda föräldrar..


Tindra och pappa...
Publicerad: klockan 23:01:17.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0