Slö dag...
..idag igen...Adrian är äntligen bättre i ögonen!! Men vi tog en lugn dag ändå, plockat ihop lite och donat och sen ska jag passa på att dammsuga och skura golven. Så har man rent och snyggt sen igen. =)

Passade på att ta en skönhetsdag idag oxå...snyggade till sig lite...!! Så skönt att bara fixa med sig själv ibland. Sedan fick vi storfrämmande..min kusin och hennes kille...vilken härlig mage hon har nu! Hon ska få bebbe i januari är det bestämt och shit vad man saknar att vänta barn ibland när man träffar gravida. Så mysigt!! MEN..jag är nöjd för ett bra tag framöver, så inga fler kottar här på ett par år..minst. ;-)  =)

Så fort "Sessan" våran somnat så ska jag gå ner och baka bullar...!! Blev tidig kväll för henne eftersom hon inte ville sova idag på dagen så nu klockan 18.00 så satt hon i mitt knä och halvsov.

Imorgon bär det av uppöver rätt tidigt. Hockeyhelg! H-O-C-K-E-Y Hockey... =) Pys och kram! Ses till veckan...

Publicerad: klockan 18:12:33.
Arkiverad under: Allmänt

Hallelujah...
...sitter jag och lyssnar på nu på min nya Ipod! Tack för den fina julklappen älskling, precis vad jag ville ha! Idag är vi hemma och tar det lugnt, Adrian har ögoninflammation och jag har feber, tur att man har lite feber bara, annars hade man nog varit liggande. Vi har verkligen lyckas åka på alla möjliga sjukdomar denna höst/vinter. Vill bli frisk så man kan åka och hälsa på momma, men kan inte riskera att smitta henne så hon måste in på sjukhuset. Hon mår inte så bra nu för tiden. =( Min underbara mormor.

I jul blev det inställt hos Alex morfar så vi drog upp över till Svärmor och firade jul. Hade hemskt roligt och tomten som kom var lite annorlunda, men barnen anade ingenting. =) Och vi hade hur kul som helst! Barnen fick massor utav julklappar och det tog säkert 2 timmar för dom att öppna alla paket. Båda verkade jättenöjda och glada iaf! =)

Jag och Alex fick pengar, en jättefin stor ljusstake från SIA, kokbok, lite köksredskap, Ölglas. Jag fick en Ipod av hjärtat & barnen och han fick ett presentkort av oss.

På Uppesittarkvällen hade vi det trevligt oxå. Vi käkade Biteline, hade hem lite trevligt folk från Härnösand (Pär & Maria) och spelade bingo och drack lite öl. Sedan spelade vi sällskapsspel och klockan 4 gick vi och la oss. =) Inte konstigt att båda slocknade klockan 1 på julaftonsnatten kanske?!

Skulle ha träffat Jossi oxå men det blev inställt, trist... men men har man barn som lyckas bli sjuka så finns det inte mycket att göra. Hoppas du kommer hem snart igen gumman så vi kan ses då!! Miss you!

Igår var vi iväg en sväng på Rean...hittade inget åt mig själv men det fanns lite grann åt barnen iaf. =) Jag ska väl hitta nåt till slut jag med hoppas jag. På lördag till söndag ska vi ha barnvakt för då ska vi uppöver till Ö-vik och kolla på Ishockey. Julian ska spela, det är dom bästa 92:orna i landet som är uttagen.. Ska bli så skojj!

Och vi funderar fortfarande över hur vi ska göra på Nyårsafton, vi är uppbjuden till Per och Marie. Skulle vara skojj att träffa dom igen. =)

Sen får vi ta en träff allihopa (Pär och Maria & Per och Marie) tycker jag...!!
Nu ska jag pysa!! Saknar mina arbetskamrater...såhär när man är långledig liksom!  ;-) :-D

Kramen!

Publicerad: klockan 11:49:17.
Arkiverad under: Allmänt

Nu var det ...
några dagar sen sist, men jag hinner juh inte med att uppdatera bloggen. Har sprungit i affärer och julshoppat.
Igår lämnade vi barnen hos sin morfar och stack iväg ensamma för att handla julklappar. Vi lyckades väl rätt bra. Men det var lite kvar, så idag var det bara till att ta barnen och åka och uträtta lite fler ärenden. Men barnen blev så less vid 17-tiden plus att vi skulle få främmande så då åkte vi hem trots att jag hade lite grann kvar egentligen. Så det blir en sväng imorgon oxå, men nu är vi så gott som klar. Bara en present kvar, eventuellt 2!

Var in en sväng på jobbet idag oxå och fick en julklapp av en av ägarna! Så gulligt.... Blev jätteglad! :-D *Tack!*
Var iväg på Ica och inhandlade Adrians Snowracer och Tindras pratande My little Ponny Häst...dom lär bli riktigt glada!

På julaftonsmorgonen bär det av upp till farmor och farfar och träffa lite släkt. Sedan drar vi uppöver Härnösand för en mysig lantjulafton! Får se om det blir lite häst och släde oxå. :-)

Men först och främst...imorgon...uppesittarkväll...Lite gotta, Några glas vin, Bingolotter och TREVLIGT SÄLLSKAP!! :-) Ses imorrn...

GOD JUL, om jag inte hinner sitta här och slöa någe mer... ;-) Kram!

Publicerad: klockan 22:14:15.
Arkiverad under: Allmänt

Vad är detta?!
Snacka om att det går en massa sjukdomar nu. Lillgumman fick helt plötsligt utan förvarning (dvs inge gnällig innan eller så) Feber! Och den rusade upp till 39 grader på en gång. Min sötnos... Så nu blir man hemma imorgon oxå. Förhoppningsvis lyckas vi iaf göra lite nytta medans vi är hemma. Det ska bakas och städas och handlas och förberedas. Okej, handla får vi kanske ta senare. =)
 

Nä nu ska jag slå på lite julmusik på datan och se om det vill infinna sig några julkänslor här medans jag städar?!

Juliga Kramar!


image7


Publicerad: klockan 17:31:27.
Arkiverad under: Allmänt

Min jul får inte vara ful...
...i helgen har man varit sjuk och inte fått mycket gjort. Så jag och Adrian satt och såg Sunes Jul, måste vara en av dom bästa julkalendrarna som gjorts. Adrian gillade den han med. =)

Igår var jag och Adrian iväg och handlade lite inför jul, bland annat julskinkan, som man bara måste ha trots att vi inte kommer vara hemma på jul ens. Så nu är det bara lite smått kvar att handla. Och såklart JULKLAPPARNA...okej inte många kvar att köpa åt men vi har inte ens börjat handla åt barnen... *gulp* Kommer säkert vara lite folk på Barnens hus på Fredag då Alex är ledig och ALLA får pengar...så vi hinner nog med julstressen i år oxå. ;-) Fast jag måste erkänna att jag gillar det lite grann oxå. Liiite... Men barnvakt måste vi bara fixa om vi ska orka med julhandeln. Adrian gillar absolut inte affärer och dessutom blir det svårt att lyckas få dom att inte se det dom ska få.

I år far vi upp till Alex morfar igen, förra året hade vi så mysigt där. Och dom har juh en massa hästar och katter och hundar, vilket gör det ännu mysigare. Och förhoppningsvis kommer det en massa släkt dit, är juh så mysigt när man sitter samlad. =)

Men hur tusan ska jag hinna med mig i år undrar jag?! Jag måste baka en massa olika godsaker. Vi måste juh ha ischoklad, knäck, lussebullar och en massa annat gott. Sen måste jag sätta ihop pepparkakshuset... Och det måste julstädas här hemma. Och det måste jag nog sätta igång med nu. Så man får något gjort!!

Nepp nu ska jag gå och ta en omgång med huset! God Jul...för visst är det dags att börja säga det nu?! =)

image6

Publicerad: klockan 11:32:44.
Arkiverad under: Allmänt

Stig...
har Namnsdag idag! Så GRATTIS på Namnsdagen Farfar....! Kramar


image5

Publicerad: klockan 11:02:30.
Arkiverad under: Allmänt

Så blir det...
partaj med Härnösandsgänget igen någon gång inom en snar framtid, skojj skojj!! =) Får se om det blir någon fest med jobbet snart då?! Det var på gång iaf...!! =) Ibland får man passa på.. ;-)

Publicerad: klockan 19:35:21.
Arkiverad under: Allmänt

Back from...
..en kanonhelg! Varit mycket sen sist nu.. =) I lördags åkte vi ut och åt julbord och vilka underbara människor jag träffade. Helt sjukt kul hade vi, och jag hoppas vi går ut nåt snart igen..är lite nyfiken på vissa detaljer som jag förhoppningsvis får höra om när Maken kommer hem idag. Vi blev rätt rund under fötterna båda två och det slutade med att vi fick nattgäster från Härnösand som inte kom hem. Hamnade på Aveny en sväng innan vi drog hem oxå. Gick och la oss runt 4 på morgonen och sen upp vid 10-tiden och skjutsade Alex på jobbet, klockan 12 kom barnen hem och jag kan juh säga att jag var hyffsat trött då. Sen skjutsade jag och barnen hem Härnösandsborna till sig.

I fredags var jag och tränade oxå för första gången...Body Pump...fasiken va skojj det var och det tog juh verkligen på hela kroppen. Hade en trevlig tjej bredvid mig på passet oxå som hjälpte mig och tipsade vilka vikter jag skulle ha.. Och Hanna, vilken kanoninstruktör. =) Idag är första dagen jag kan gå utan smärta..hehe... skönt att få träna lite iaf! =)

Osså har man juh satt igång att jobba på måndagar nu oxå. Så nu jobbar man nästan hela veckan. Ska öka på måndagstiden i början på Januari..just nu jobbar jag juh bara 3 timmar, men det är bara för att dagistiderna inte stämmer än. Blir lite tight att fixa det nu när man redan bestämt tider under jul och nyår. Men som vanligt har man haft en toppendag på jobbet!! 

Nix nu måste jag pysa och duscha Adrian och lägga honom...! Tindra sussar redan sött i sin riktiga säng...

Kramen! 

 

Publicerad: klockan 19:12:25.
Arkiverad under: Allmänt

Onsdag är en toppendag...
...Så svårt att kliva upp på morgonen just nu..vill ligga och dra mig länge och bara ligga där hela dagen och bli omfamnad av min älskling. Bara han och jag... så vaknar man av 2 glada barn och klockan är på tok för mycket..igen! Det är bara upp och ge barnen nåt att äta, göra sig klar och sticka på jobbet. Stressigaste momentet på hela dagen. Det ska vara lucialotteri på dagis, så jag har köpt lite smått och gott och lagt till priskorgarna idag och imorgon ska jag lämna in lotteriringarna...skönt att detta är över för detta år. Så sjukt svårt att hitta nån som vill köpa lotter så vad händer? Jo vi får köpa massor själva. Dom kostar 5 kr/st och ja vi har nog handlat lotter för 200 kr. Det innebär att vi har köpt ca 40 lotter, det vore juh bra mycket enklare att bara ge dagis 50-100 kr per avdelning så dom kan hitta på saker med barnen, istället för att samla ihop pengar genom att sälja lotter. Fast det är förstås mysigt också, Lucia alltså. Man får chans att umgås med sina barn extra mycket och så sjunger dom och man pysslar och fikar. Och visst har man 40 lotter så kan man vinna mycket.. ;-)  

Idag på jobbet har jag haft världens mysigaste dag. En sån här riktig dag då inget går särskilt mycket fel. Man bara älskar att jobba och allt flyter och alla är glada och ja allt är helt enkelt kanon. Man står och snackar lite tjejsnack och har så skojj. Sedan tog jag lunch med Alx, egentligen tänkte jag att vi skulle hem och äta men så hade köttfärsen vi skulle äta blivit dålig. Knepigt med tanke på att bäst före datum var 6/12...men men...vi stack och åt lite sliskmat istället då. Hittade lite Julklappar på jobbet också. Inte många kvar men ett par stycken... =)

Imorgon jobbar jag 12-18..ska bli skönt att kunna ta det lugnt innan man far och jobbar. Och på Fredag så ska jag förmodligen TRÄNA...Weeiii...ska bli superskojj och efter det blir det shoppingrunda med Hanna på stan och en fika. Måste hitta nåt att ha på mig till på Lördag. Vi ska vara barnledig och åka på Södra Berget med MM och kolla på Wallmans Salonger. Ska bli så kul så...! =)

Nepp nu är det Adrians tur att sova...!! Tindra ligger redan och försöker somna.

Kram Kram

image4



Publicerad: klockan 19:21:57.
Arkiverad under: Allmänt

22,29
..God natt på er!! Mystajm och sedan bounce ner i sängen! =)

Publicerad: klockan 22:30:05.
Arkiverad under: Allmänt

Måste bara berätta...
...hade en kund som gjorde hela min dag idag!!

Det kommer in en man och kommer fram till mig och H i kassan. Han undrar om vi har några små flaskor med olja...till en hårtrimmer. Jag och H utbyter blickar som om vi inte vet om han skojjar med oss eller om det är "på riktigt". Sedan säger jag och H att
"Nej, tyvärr så har vi inget sånt."
Han frågar då om det kanske kan finnas på cykelavdelningen...jag och H säger åter
"Nej tyvärr"...
Då frågar han oss: "Vad smörjer ni då cykelkedjorna med?!"

Vi blir båda lite ställd och säger att han ska få prata med chefen istället. Han följer H till chefen och ber honom vänta 2 sekunder medans han avslutar sitt samtal, varpå kunden ställer sig 2 cm från chefens ansikte och börjar trumma med fingrarna emot en hylla. Chefen svarar såklart detsamma som oss...han går därifrån lite besviken men har fått hela personalstyrkan att le.

Är det inte underbart vad kunder kan göra för en?! Dock så vill jag bara meddela alla att jag då ALDRIG hört eller varit in på en sportaffär som säljer olja till hårtrimmar...Don´t try this att home kids! ;-)

Lägger in en bild på en tjej som är ruskigt HET.... =)

        image3

Publicerad: klockan 22:28:14.
Arkiverad under: Allmänt

Välkommen till min nya blogg!
Ja nu har jag startat en ny blogg "to go with my new life". ;-) Jag har utvecklats så sjukt mycket det senaste halvåret och jag har rensat bort människor i mitt liv som påverkat mig negativt..så nu är det dags att börja om allt på nytt, man ska inte låta det gamla ligga och ta ens energi...så här är vi, jag och min nya blogg.

Vem är jag då: Jag är en glad/lycklig/energisk/glimten-i-ögat/stormtrivandes-med-livet/på-gränsen-att-bli-tokig 2-barnsmamma som älskar humor..alltså en helt normal mamma med båda fötterna stadigt i jorden.. japp i jorden inte på. ;-) Är 24 år men närmar mig med stormsteg 25 år klokare. Jobbar på att rehabliteras tillbaka till arbete på en sportaffär och är snart 5 timmar ifrån 75%..vilket är STORT och Härligt! Jag jobbar på ett bra ställe med otroliga människor som gör att dagarna rusar förbi. Har även börjat en Medialutvecklingskurs som är både Intressant och Spännande. Jag är även mamma åt en snart 4-årig grabb och en snart 2-årig tös som verkligen vet hur man gör för att sätta mammas tillvaro och tålamod på prov. Ni som har barn vet juh säkert detta, men till er andra...denna period är otroligt härlig och trotsig. Men jag har världens bästa ungar. =) Jag har en make också, i Midsomras fick jag honom. Ja, okej vi hade varit tillsammans i 4 år innan men det var iaf då han blev min man. =) En man med världens dummaste arbetstider, vilket innebär att jag får otroligt mycket tid ensam. Men det funkar trots tider och trots otroligt bra...!! Så fort jag lyckats pussla ihop tider och allt ska jag även sätta igång att träna lite och få lite mer egentid, det blir nog Body Pump och Afrikansk Powerdance. =)

Så nu vet du lite mer om mig...! Nu ska jag "Bounca" ner till maken och mysa innan sängen lockar oss till sig igen.
Kramar!


image2




Publicerad: klockan 20:12:06.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0