Jag har just..
gjort rent vårt kylskåp och hunnit med disken och en massa annat. Så nu är köket rent igen, skönt när man är klar. Härnäst funderar jag på att sno ihop en kladdkaka och ligga på soffan med gubben och bara kramas och (äta) kladda! ;-)
Torsdag imorgon, snart helg igen...HÄRLIGT!
Sussa gott!!



Publicerad: klockan 19:32:07.
Arkiverad under: Allmänt

Första snön...
har fallit här utanför nu och gissa om jag fick mycket julkänslor! Det är juh supermysigt med snön ändå. =)
Jag ska njuta av allt det vackra och jag hoppas på en vinter med mycket snö i år.



Publicerad: klockan 19:24:35.
Arkiverad under: Allmänt

RADADADA RADADA??
Min son ser på nåt konstigt barnprogram med en väldigt konstig filur som endast pratar såhär: "Radada radada"...varför gör dom så konstiga barnprogram nu för tiden? Det var mycket bättre förr, när jag var liten. ;-)

Nu är gubben och byter däck, vi lejde bort det i år. 100 kr kostade det och det är värt varenda krona och lite till! =)
Ska åka och kolla om det är barngympa ikväll? Det är juh trots allt höstlov så man vet juh inte.

Nepp nu ska jag göra något mycket trevligare, städa.
Ses!

Ps...här nedan ser ni tjejen som jag "anställt" för att skriva min blogg, ha överseende om det slinkar in en och annan felstavning. Pleassee....

Peace!



Publicerad: klockan 17:02:44.
Arkiverad under: Allmänt

Om jag vore ni...
så skulle jag kika in på denna sida.... Mammas teckningar...jag älskar min mammas teckningar. Hon är så duktig!

Psst... Mamma du har juh glömt Gaston.... ;-)

Publicerad: klockan 19:33:35.
Arkiverad under: Allmänt

Måste ha fått världens..
bästa schema nu. Jag längtar tills det börjar nästa vecka.

Jag jobbar då lite som jag vill...flexar.... Ja jag är glad! Gissa vem som tänker försöka sluta tidigt om dagarna hädanefter. ;-)


Mina älsklingar....<3

Publicerad: klockan 19:17:51.
Arkiverad under: Allmänt

Redan tisdag.
Hur ska man hinna med veckorna när dom går så fort?
Jag hänger inte med...

I söndags hade vi en lugn dag, först for vi på leksaksaffären och handlade lite. Tindra fick en Pippi Långstrump klädsel (hon valde den helt själv) till imorgon då det är maskerad på dagis. Adrian köpte en liten födelesedagspresent till en av sina bästa kompisar på dagis, Viktor. Och sedan fick barnen varsin liten grejj. Sedan drog vi iväg på maskeradkalas, Adrian som spindelmannen och Tindra fick testa Pippi-utstyrseln. Vi hade supertrevligt! Sedan åkte vi förbi mediamarkt och hälsade på pappa, och det var många som drog på smilbanden då dom såg barnen i sina kostymer. Vi gick därifrån med detta....



Måndag
Jobb och dagis igen. Slutade vid 17-tiden och åkte direkt och hämtade hem mina småtroll då vi inte lyckades få tag på barnvakt. Lunchade med Jessica och Martina, och sällan har man så rolig lunch som då. Vilka stjärnor dom är dessa två tjejer!

Idag tisdag... vi har jobbat och jobbat och sedan lunch, försökte få med mig Johanna men det gick inte. ;-) Så jag lunchade med brudarna idag igen. Tack tjejer för alla goda skratt man får tillsammans med er!!! =) Ett välkommet brejk i jobbet.

Nu har vi ätit och städat lite här hemma, barnen har krypit ner i sina sängar...idag var det 2 trötta barn jag fick hem från dagis.

Jag ska slappa och se tv, ikväll är det Desperate som gäller, tänkte även hinna med ett bad, kramas med maken och prata med Jessica. =)

Här kommer en bild på mig nu efter klippningen i fredags...


Psst...Mamma det var juh så lite så....kul att du tyckte om den! *Love U* Puss


Publicerad: klockan 19:13:03.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken dag...
vi hade supertrevligt igår och mycket roligt. Vi tog det dock rätt lugnt eftersom Jessica skulle iväg idag med och jag skulle vara hemma med barnen ensam eftersom Alex jobbat och nu är han och hjälper en arbetskamrat med att sätta upp en parabol. Får hoppas han kommer hemåt snart, då ska jag mysa med honom, vi har inte träffats så mycket denna helg.

Så dagen idag har varit superlugn, otroligt trött har jag varit hela dagen då jag sovit ca 4 timmar inatt, självförvållat dock. ;-) Men nu ligger barnen i sina sängar, jag sitter och kikar på tvn och har superont i magen. Inge vidare med ont i magen. =/

Hoppas ni har en superhärlig kväll... !
Kramar

Publicerad: klockan 19:36:02.
Arkiverad under: Allmänt

Dricker vin...
och sitter och surrar gör vi här hos Jessica.

Härlig kväll! Har precis kommit in från en promenad med Vincent. Han måste vara världens finaste hund. =)

Nepp nu ska vi göra oss klar för stan...ses!
Over and out...

Publicerad: klockan 20:37:19.
Arkiverad under: Allmänt

Saker man kan hinna med...
en tidig morgon... Jag var uppe i ottan i morse. Gjorde mig klar och sedan tog jag stumpan och klädde henne sedan fick hon leka en stund innan dagis. Tog tempen på lillgubben som nu har ca 37.7 i feber.. Och sedan gick vi ner, så fick jag det konstigaste morgonrycket på lääänge. Jag städade! Hela toaletterna, både uppe och nere, bar ut sopor och plockade upp kläder och la dom i tvättstugan. Så nu behöver min gubbe bara dammsuga och plocka ihop disken. =) Inte illa pinkat för att vara en fredagsmorgon i oktober... ;-)

Så nu är Tindra på dagis, hon ville egentligen vara hemma och leka med sina leksaker. Men det är bra för henne att vara en stund på dagis och leka, utan sina trygghet och storebror. Hon är duktig stortjejen våran! Jag sitter på jobbet och har kokat lite kaffe åt mina kollegor, räknat kassorna och fixat så när resten ramlar in behöver vi bara låsa upp dörrarna och dricka kaffe. Härligt! =) 

Slutar tidigt idag..redan 12.30. Då ska jag ner till Birsta och träffa Jessica, vi ska luncha tillsammans. Sedan ska jag till "Frissan" och snygga till håret lite och därefter blir det klädshopping med Jessica. Vi ska ha en härlig dag/kväll, efter shoppingen blir det vinpimplande hemma hos henne och sen avslutas kvällen med en utgång. =) 

Nepp nu måste jag återgå till arbetet... peace out.... 

Publicerad: klockan 09:12:46.
Arkiverad under: Allmänt

Jag vill, jag vet inte varför!

Igår på Bamsegympan jagade några tjejer Adrian. Han sprang och sprang och sprang, dom fick tag på honom och såg ut som om dom försökte pussa honom på kinden. I bilen på väg hem gick snacket såhär:

Mamma: - Försökte tjejerna pussa dig när dom jagade dig?
Adrian: - NEJ...det gjorde dom inte...*muttrande*...dom försökte hålla mig i handen.
Mamma: - Jaha...ville dom hålla dig i handen, men du ville inte det?
Adrian funderar en stund....
Adrian: Mamma, jag ville men jag sprang ändå, jag vet inte varför jag sprang!

Härliga barn!!!



Publicerad: klockan 18:02:43.
Arkiverad under: Allmänt

Kläder...
har juh fått en del paket den senaste tiden med lite kläder... här kommer en del grejjor som jag fått hem.













Publicerad: klockan 17:55:07.
Arkiverad under: Allmänt

Present...
Idag var jag iväg och köpte en present åt min gubbe...gissa om han blev glad?! =) Han är nu överlycklig!



Och denna blev det till mig....


Jag har sett den på bio och tyckte den var mycket bra... =)

Publicerad: klockan 17:40:29.
Arkiverad under: Allmänt

5.20
imorse vaknade jag 5.20 av att Adrian kom inspringande till oss, han hade ont i halsen och var jättetörstig. Och så fort jag lade handen emot hans panna så kände jag varför?! Han hade mycket feber, 39 grader. Lillgubben min! Sedan låg vi och pratade tills jag skulle kliva upp och göra mig klar.

Sedan åkte jag med Tindra på dagis och direkt till Vårdcentralen efter det för att ta ett blodprov. Så nu väntar man bara på svaret.
Annars har jag mest jobbat idag, vi har 2 praktikanter och jag måste försöka ligga steget före och hitta på arbete åt dom, tur att jag har Johanna som hjälper mig iaf. Vi lunchade tillsammans idag igen, det blev en lasagne på Waynes. Osså kikade vi in på Wedins och hoppades på att hitta några snygga skor, men det gjorde vi inte. Men det är lika skojj varje gång att luncha med dig vännen, du är en pärla! =)

Söta Jessica kikade förbi på jobbet oxå, vi surrade en massa och bestämde lite inför morgondagen. Då ska vi dricka vin och ha kul! Det kommer bli super gumman!

Alex och barnen ska eventuellt iväg och kika på Julles match, om Adde är friskare vill säga. =)

Nu tror jag att jag ska gå och ta mig ett bad, har varit frusen hela dagen idag!
Kram



Publicerad: klockan 17:32:12.
Arkiverad under: Allmänt

Lights will guide you home.
Hemma.
Imorse åkte vi med barnen på dagis och sedan åkte vi till Charm och åt frukost. Mysigt att sitta i lugn och ro och äta tillsammans innan jobbet. Härlig morgon med andra ord.
Sedan blev det jobb, vilken superdag det varit. Fick veta att jag inte ska jobba kvällar mer, så nu blir det inge mer strul med att fixa barnvakter och så. Sedan ska jag vara mest i Birsta, nästan inget i stan..weiii! Kan inte bli så mycket bättre. ;-) Jag och Johanna hade nog en av dom roligaste kunderna..ever...och sedan jobbade vi på bra idag. Hann med en hel del. Mina söta praosar från Stockholm slutade idag oxå, dom jobbade kanonbra. Så dom fick en present av oss.
Jag och Johanna hade en trevlig lunch idag oxå på Birsta City... =)

Efter jobbet åkte vi hem och lagade ihop en snabb middag innan det var dags för bamsegympa igen. Adrian har så skojj där! Och tjejerna jagade honom... ;-)

Nu har mormor opererats, hon blir kvar på sjukhuset ett par dagar till innan hon får åka hem. Sedan får hon vara hemma ett tag innan det blir dags för strålning. Goa mormor!

Har precis pratat klart med Jessica så nu ska jag gå ner och pussa på min älskling en stund och se på Greys.
Sov gott!!
Kram!

Publicerad: klockan 21:15:54.
Arkiverad under: Allmänt

Utbildning idag..
..idag hade vi en liten utbildning, jag och Kalle. Vi fick lära oss lite nya rutiner som ska införas..intressant och kul! =)

Nu sitter jag äntligen och har en förhoppningsvis lugn kväll framför mig.
I söndags vaknade jag med så ont i ryggen att jag knappt kunde röra mig, måndagen var oxå disaster...men idag känns det mycket bättre, jag är nästan helt bra! Och glad är jag för det! =)

Tv-kvällen ikväll...
19.00 2½ män (tittar på det nu)
19.30 Sjukhuset
20.00 Ugly Betty
21.00 Desperate Housewives
21.55 Christine

Lat kväll..... =) Jag njuter för fullt. Imorgon är det jobb, bamsegympa för Adrian och lite annat. =)

Publicerad: klockan 19:30:23.
Arkiverad under: Allmänt

Pling Plong...
...mitt i barnens kvällsfika plingar det på dörren. Jag öppnar och där står söta lilla Therese som gått på Adrians dagis tidigare. Hon hade gjort ett inbjudningskort till honom, så nu är min lille prins bjuden på Höstbal. Klädsel: Kavaj. =) Han kommer vara bedårande! ;-)

På söndag ska han till en av sina bästa kompisar Viktor på kalas, Maskeradfest. Viktor fyllde 5 år idag, GRATTIS! Pratade en stund med hans mamma och vi sa att vi måste hålla kontakten sen när dom, tyvärr, slits ifrån varandra och Viktor börjar på 6-års.

Så härligt!!



Publicerad: klockan 19:23:07.
Arkiverad under: Allmänt

Say that you love me...
...jag har inte hunnit med mig dom senaste dagarna här. Jobbade till 19 igår och det var inte alls tokigt, vi fick en hel del folk om man jämför med tidigare. Och jäklar vad vi sålde! Hur skojj som helst! Jag saknar lite att vara ute på golvet mer.

Idag har man haft en lugn jobbdag, lite folk, lite varor och man har hunnit med det mesta. Hann in på affären innan jag hämtade barnen på dagis, det är guld värt, både för mig och barnen.. =) Sedan åkte vi hem och jag startade en maskin tvätt, plockade ihop i köket och lagade mat. Så nu sitter barnen i lugn och ro och äter..!

Idag lunchade jag med min älskling, my saviour. Eller hur då gubben?! ;-) Ikväll blir det en lugn kväll, är väldigt trött numera så det är skönt med lugna kvällar. Lite tv-tittande blir det helt klart. =)

I Söndags var jag och Tindra och hälsade på min lilla momma...du är för go!! Hon är kanske inte pigg i kroppen men i sinnet är hon ung! Det var så mysigt så. =) Ska försöka åka upp nu i veckan oxå en stund.

Igår lunchade jag med Jessica, och det var såklart lika roligt som alltid, slutade även denna gång med att vi sitter och skrattar åt dom mest konstiga men roliga sakerna. You are wonderful my friend!

Nu ska här tvättas lite mer, barnen ska i säng om en stund och då tänker jag sätta mig i soffan och njuta av resten av kvällen. =) Kram!



Publicerad: klockan 17:50:42.
Arkiverad under: Allmänt

Brunch...
har vi nyss fått i oss...sen morgon idag..som alltid på helgerna. =) Både vi vuxna och barnen uppskattar att ta det lugnt och vila på morgonen, kika lite på tv och sedan kliva upp och äta frukost tillsammans.

Vet inte vad vi ska hitta på idag faktiskt, funderar på om vi ska ta en sväng på Ikea och kika på kökssaker. Men vi får se vad som händer..ska gå ner och konsultera övriga familjen nu tänkte jag. =)

Hoppas ni får en superhärlig lördag!
Kram

Publicerad: klockan 12:18:57.
Arkiverad under: Allmänt

Ljusen är tända..

barnen ligger i sina sängar och ska sova...och jag inväntar maken och våran myskväll. Vi ska äta lite godsaker och se film men framför allt bara mysa och njuta av ledigheten tillsammans.

Så skönt att sitta och inte göra så mycket..är trött efter den gångna veckan och behöver vila. Får se om vi kanske kan fortsätta lite med köket imorgon, det vore kul att få klart det. Vi har en hel del att göra i helgen så det känns helt rätt med en hemmahelg.

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila och zappa mellan kanalerna tills jag hittar något jag vill se.
Ha en härlig fredag...

Lördag eller söndag ska jag åka till mormor på sjukhuset och hälsa på...!

Kramar



Publicerad: klockan 19:00:02.
Arkiverad under: Allmänt

Cancer..
lite positiva besked om mormor min fick jag idag oxå. Cancern har inte spridit sig, tack och lov för det!

Nu väntas behandlingar. Ska försöka åka och hälsa på henne nu i helgen...
 
Kram!



Publicerad: klockan 15:47:30.
Arkiverad under: Allmänt

Härligt med fredag.
Otroligt skönt med helg igen. Jobbade kortdag idag, helt underbart. Imorse slog jag på Radion och lyssnade på maken som var med och pratade. Han pratade om vad som är viktigt att tänka på när man köper platt-tv, i 10 minuter pratade han. Min älskling, så stolt jag blev...han är grymt duktig! =)

Sedan jobbade jag på och Jessica kikade förbi. Efter jobbet åkte jag ner på Birsta City och tog en fika med Jessica, så kul att umgås med dig gumman! =) Blir alltid en massa skratt och tok. ;-)

Nu har jag hämtat hem mina goa barn och vi sitter mest och myser nu och samlar energi till att ta itu med middags matlagningen, ska iväg och hämta ut paket med kläder oxå på posten, men det blir senare. =)

Får se vad som händer ikväll, antingen en mysig kväll hemma med film eller så blir det en liten utgång med Jessica, Martina (kanske) och Jessica 2 (kanske).

Kramar



Publicerad: klockan 15:44:59.
Arkiverad under: Allmänt

Orken tryter...
idag... veckan har gått superfort. Orkade inte skriva igår, direkt efter jobbet hämtade jag barnen och for iväg med dom på bamsegympan som Adrian går på. Åt lunch med Jessika igår oxå, det var trevligt, som alltid. =) Och igår kväll såg Adrian på Björnbröderfilmen, han grät när han berättade för mig att ena pojken blev uppäten av en björn. Tindra grät och det rådde allmänt kaos här hemma, lyfte upp mina älsklingar och gick in i vårat sovrum. Vi lade oss på vår säng och jag höll om dom båda, när Alex kom hem så kröp han ner och myste med oss han oxå. Så där somnade vi, hela familjen. Vaknade en stund senare och då gick vi ner och släckte och fikade lite innan vi gick och la oss igen. Helt slut allihopa.

Adrian har fått ännu en inbjudan till kalas, bästa kompisen fyller år. =)

Idag var det mycket att stå i på jobbet, det hade dessutom kommit in mycket vinterkläder som skulle upp och ut i butik, så jag och Johanna låg i. Vi lunchade och sedan fortsatte vårat slit. =) Så nu kom man hem för en liten liten stund sedan och ska försöka hitta på någon god middag att laga!? Fantasin tynar bort...

Min söta mormor då...hon kämpar på. Hon väntar på provsvar och har varit på röntgen så vi väntar på svar därifrån oxå...Jag håller tummarna så hårt jag kan för att allt ska se bra ut!! Älskar dig momma....

Nix nu måste jag ta itu med nåt här hemma...

Publicerad: klockan 16:48:48.
Arkiverad under: Allmänt

Ibland vänder lyckan snabbt.

Mormor ligger på sjukhus sedan igår och nu har dom hittat cancer i hennes mage. =( Det är så jobbigt, min lilla momma!

Så konstigt oxå för dom senaste dagarna har jag pratat med folk omkring mig om just cancer. Lite Weird...

Nu ska jag laga mat till barnen och sedan ringer jag nog min mormor.

Kram!



Publicerad: klockan 17:32:48.
Arkiverad under: Allmänt

Sen kväll med...
jobbet.

Imorse, som så många andra mornar, försov vi oss. Eller egentligen inte, jag lät barnen sova lite längre. Dom var vakna till 22 igår kväll, låg i sina sängar och kunde inte sova. Så imorse var dom trötta. Så jag åkte med dom till dagis strax efter 8 och när jag kom hem gick jag ut på promenad i en halvtimme. Sedan hem och duscha och göra frukost, som bestod av gröt. =)

Det gick bra på jobbet, mycket att göra och jag började 9,45 och jobbade till 19, var det tänkt. Men så behövdes jag en stund till då vi håller på att förbereda för en längdträff. Så klockan 20.50 kom jag hem, trött och slut och med en värkande rygg. Hade fått två paket med kläder, ett från H&M och ett från ASOS. Kul med nya kläder. =)

Idag åt jag lunch med Martina, det blev en massa tjejsnack och skratt. Så gullig tjej. =) Hann med att prata med Jessika oxå en sväng, Får prata mer imorgon gumman!

Nu ska vi se Prison Break jag och gubben och mysa innan sängdags. Hoppas ni haft en toppendag!!

Kramar


Jag är lycklig, mitt liv är berikat med min underbara familj och underbara vänner!!

Publicerad: klockan 22:44:06.
Arkiverad under: Allmänt

Gordon Ramsey.
Nytt program på 5:an nu med Gordon Ramsey och jag gillar karln. Jag tycker om hans brutala ärlighet även om det är något jag själv skulle undvika. =) Nepp tror jag ska kika på det och fortsätta med tvättandet så det finns rena kläder till imorgon. Kram



Publicerad: klockan 20:11:12.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska här...
fortsättas. Jag måste tvätta, diska, städa lite, plocka ner köksskåp och sedan ska trappan målas. Får se om man lyckas hinna med lite innan vi går ut i friskluften. Gubben skulle nog bli överraskad oxå. Får passa på att göra saker medans barnen leker för sig själva! =)

Ikväll får vi förhoppningsvis en lugn söndagskväll med återhämtning inför en ny arbetsvecka.


Efter frukost när man ska tvätta händerna och munnen...


Tidig morgon och barntv...

Publicerad: klockan 12:39:01.
Arkiverad under: Allmänt

Veckan som kommer..



Publicerad: klockan 12:27:17.
Arkiverad under: Allmänt

Söndagmorgon..
och helgen går ALLTID för fort. Vi har tagit igen oss rejält denna helg och samtidigt slitit med huset. Alex har fått till köket och det är jättefint. Det har strulat enormt för honom att få till allt men nu har han lyckats, min duktiga make!

Det som är kvar att fixa är:

* Nytt kakel
* Skruva ner några köksskåp som ska bort
* Eventuellt nytt golv
* Sedan ska vi försöka få till en lösning ovanför kylskåpet.

Men nu sitter nya lådor på plats, nya skåpluckor och ett skafferi och det är kanonfint. =)

Lite trött idag så jag tror jag och barnen måste ta en promenad sen för att få lite frisk luft. Det har blivit lite sena kvällar i köket och full fart om dagarna. =)
Jag har precis organiserat i lådorna och burit ut skräp och sopor som det blir ganska mycket av just nu. Så nu är köket rätt fint, men det blir super när det är klart. Jag längtar tills man får se hela resultatet.


Inte vårt kök....men ett Vi i Villa kök...

Publicerad: klockan 12:19:49.
Arkiverad under: Allmänt

Renovering..
ger en känsla av kaos när man är mitt upp i det. =)

Köket är i en enda röra just nu...men det blir fint. Alex ska jobba mer senare tror jag och jag skulle behöva sätta igång lite jag med. Nu är det fotboll på tvn, Sverige - Portugal...Heja Sverige!! =)

Snart läggdags för barnen oxå! =)

Kram!

Ps... Här kommer dagiskorten på barnen för i år...





*ÄLSKAR ER*

Publicerad: klockan 20:10:09.
Arkiverad under: Allmänt

Egentid?
Tänker gå och klä om och sminka mig, men först lite ansiktsmask, fotbad och en härlig dusch. Man behöver ta hand om sig själv ibland. =) Ikväll ska vi ha familjemys! Ses...



Publicerad: klockan 16:43:19.
Arkiverad under: Allmänt

Lördagsmys..
imorse drog vi oss länge jag och barnen, jag var helt slut när vi vaknade. Sov bra inatt iaf och det är juh skönt. =) Så vi har tagit det lugnt hela långa dagen, funderar på om vi ska gå ut och gå en promenad en stund. Skönt att komma ut i friskluften och röra på sig. Men jag skulle verkligen behöva sätta igång och måla trappan.

Igår skrev jag inget i bloggen på hela dagen, jag hade ingen ork. Jag jobbade till 12.30 och sedan åkte jag och Alex förbi hans jobb och kollade på vitvaror och efter det åkte vi på IKEA och köpte skåpluckorna till köket. Det blir jättefint, lägger ut en bild när det börjar bli klart. Så nu har Alex bytt ut skåpluckorna och det är bara kökslådorna kvar att fixa. Jag for iväg till Jessika och hälsade på igår, vi satt och pratade och fikade, plötsligt ringer Alex och undrar när jag tänkt komma hem?! Jag hade sagt vid 17-tiden och klockan var redan 17.30...drygt en timme senare begav jag mig hemåt...så himla trevligt gumman!!

Nej undrar om man ska gå och fixa lite här hemma...?! Det behövs.

Ses sen... kram!



Publicerad: klockan 15:07:44.
Arkiverad under: Allmänt

Jag ligger..
i sängen och vilar mig, barnen sitter och spelar tv-spel med farfar och Alex lagar middag, kasslergratäng. Gott!

Det är full rulle nere och jag är trött...plötsligt kom jag på en kanonidé, vi bara MÅSTE dricka varm chocklad ikväll med grädde, smaskens!! Och en god macka eller något till blir nog fint det med.

Imorgon har jag några få planer... Jag ska jobba och slita ända till klockan 13.. ;-) Sedan ska jag eventuellt iväg till Jessika och hälsa på, fredag kväll har jag ingen aning om vad vi hittar på. Alex jobbar i helgen så den blir nog relativt lugn!!

Nu ska jag strax äta, gubben var nyss upp och meddelade att han tillagat världens godaste kasslergratäng genom tiderna... =)


Publicerad: klockan 19:54:38.
Arkiverad under: Allmänt

Home Alone...
Äntligen hemma efter en jobbig arbetsdag med massor att göra. Alex och barnens farfar är på badhuset och badar och jag sitter här och bara kollar på tvn och vilar....så skönt att sätta sig och inte göra nånting när man kommer hem från jobbet, det händer inte ofta. Men just därför blir det oxå ett slags lyx när man kan göra det. Så jag vilar och återhämtar mig så jag har energi när familjen kommer hem igen.

Här har det varit en regnig och rätt dyster dag. Och imorse var barnen trött och ville mest ligga i sängen och kollar på morgon bollibompa. Så jag gjorde mig iordning i lugn och ro, otroligt skönt när vi slipper stressa på morgonen.

Nu ska jag lägga mig en stund innan dom kommer hem, dom ringde nyss och sa att dom var på väg. Dom skulle bara handla med sig lite mat. Så slapp man ordna det idag oxå, härlig torsdag. =)

Kram!



Publicerad: klockan 17:11:04.
Arkiverad under: Allmänt

Ett väldans spring..
har det varit här ikväll mellan barnens rum. Jag är lite sliten nu måste jag medge.. snälla barn lägg er och sov nu!!

Adrian tyckte det var jätteroligt på bamsegympan, han var helt svettig efteråt och glad. Så nästa onsdag ska vi dit igen. Tindra blev ledsen då hon inte fick hoppa, lillan, snart kan hon vara med där oxå. =)

Nu ska jag strax gå och lägga mig och mysa med gubben tänkte jag. Imorgon kommer barnens farfar och hälsar på och dom skulle eventuellt åka och bada. Jag jobbar och efter jobbet tänkte jag ta det superlugnt. Bara vila och slappa.

Ska även äta lunch med Jessika imorgon. Supekul! =)

Nu måste jag vila...kramar!

Publicerad: klockan 21:05:08.
Arkiverad under: Allmänt

Lunch.
Nu är jag hemma på lunch och äter lite, det blev rester från igår. Ska snart bege mig tillbaka till jobbet. Imorse försov vi oss och ni vet juh hur stressande en sån sak är?! Vi har tur för barnen äter oftast frukost på dagis vilket gör att vi snabbt kan göra oss klara och åka. Väl på dagis slår jag i mitt knä, kraftigt i bildörren, och jag har haft ont hela dagen. Sedan ska vi snabba oss in, Adrian springer och ramlar såklart omkull och gör illa sig ända ner på magen, min lillkille. Ja ni kan juh bara tänka er vilken tid allt det här tog...osså vill man såklart inte bara lämna gubben och gå när han gjort illa sig så vi tröstade och kramades en stund innan vi kunde vinka.

Så nu ska jag iaf ta och börja dra mig till jobbet igen, efter jobbet ska vi hem och kasta ihop en snabb middag för sedan kl 17.15 ska Adrian för första gången på sin Bamsegympa. Ska bli spännande och se vad han tycker om det?!

Hoppas ni andra har en kanondag!
Kram

Kastar in en rolig bild på lillgumman från igår...



Publicerad: klockan 13:48:26.
Arkiverad under: Allmänt

En trevlig kontakt och en fruktsallad senare..

Hon som tog emot mig på Försäkringskassan var väldigt gullig. Hon tyckte jag skulle ringa min handläggare på direktnumret imorgon och be henne skynda på lite grann med mina pengar. Det är juh trots allt 4 månader försenat.

Maten är uppäten och så lade vi undan en portion till maken så han får lite mat i sig när han kommer hem. Barnen sitter och äter en fruktsallad nu...sen blir det läggdags. Tindra provade sin nya rosa potta idag, framsteg. Hon är juh inte så jätteintresserad av detta ännu, det kommer väl så småningom.

Sitter och pratar lite med Jessika och måste snart lägga barnen.





Publicerad: klockan 19:21:03.
Arkiverad under: Allmänt

Sitter i kö
till försäkringskassan... Du har plats 40 ... Ytterligare 2 minuter senare, Du har plats 39 i kön.
Det här går nog fort... ;-)

Publicerad: klockan 17:10:01.
Arkiverad under: Allmänt

Håller tummarna.
För att Alex jobb följer sina konkurrenters fotspår och stänger en timma tidigare!!! Tänk så skönt att få hem gubben
 en timme tidigare! Det vore guld värt! =)


Publicerad: klockan 16:55:20.
Arkiverad under: Allmänt

Rent hus.
Nu har vi rent hus här hemma, jag har inte hunnit med övervåningen men jag tror jag lämnar den till maken till på torsdag då han är ledig. =) Så nu är hela nedervåningen riktigt ren och fin, jag har rensat och kastat en massa saker. Tvättstugan är ren och fin och tvätten är snart klar. Så skönt när man har städat och är klar.

Sedan tog jag en snabbdusch och gjorde mig iordning, Alex kom hem med bilen och jag skjutsade tillbaka honom på jobbet innan jag for och handlade. Så idag blir det nog kyckling och färsk pasta till. Sedan hämtade jag hem mina goa barn, Adrian hade längtat efter mamma på slutet av dagen sa fröken.

När jag kom hem hade jag fått paket från Nelly, beställde en fin klänning därifrån.


Denna låg i... tycker den är så fin..

Nu ska jag strax sätta igång med middag men innan dess ska jag passa på att mysa med barnen, fika lite och ringa Jessika.
Kramar!


Publicerad: klockan 15:20:34.
Arkiverad under: Allmänt

Ledig.
Idag är jag hemma, ledig, första och enda vardagen jag är ledig på hela månaden...skönt! Jag ska njuta av denna dag. =)

Började dagen med en sovmorgon fram till klockan 10. Och sedan låg jag och drog mig och läste Sofies Mode ända tills nyss. Lugnt och skönt! Men nu ska jag ta tag i huset medans jag kan och hinner, får se om man tar en promenad sedan med Jessika oxå?!!

Så nu ska här städas... Ses senare...

Publicerad: klockan 10:58:46.
Arkiverad under: Allmänt

Äsch..ingen lust.
Att lägga mig riktigt än. Karln kollar på Hockey, NHL. Nej nu zappade han till någon fotboll. =) Och jag fastnade framför datorn. Känner mig lite sugen att städa, men det kan man väl inte börja med nu? Nejje...eller?

Magen gör så ont ikväll, magkatarr tror jag visst det kallas. Känns som om det sitter en djävul i mitt mellangärde och tuggar på mina inre organ, svårt att sova då. Förut gick jag och lade mig bredvid min underbara son och myste, han ville visst ha lite sällskap ikväll, och jag passar på att gosa med storkillen när jag får.

Jag har en massa projekt här hemma som jag skulle vilja hinna med. Har ingen lust att jobba, vill bara vara hemma och göra fint. Det vore något det, en semestervecka... Tur att man är ledig på tisdag, då kanske man hinner göra lite nytta.

Imorgon ska jag jobba till 19, på lunchen ska jag ner till Birsta på date med töserna, Jessika, Jessica och Martina. Det ska bli supermysigt att träffas allihopa igen!
Nej nu måste jag nog krypa ner och lägga mig..fast jag väntar kanske på gubben, finns inget bättre än att ligga och gosa och kramas och prata tills man somnar med armarna omkring varandra! *Love u, baby*

Kram på er alla och Sov så Sött!!

Publicerad: klockan 23:23:45.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att
Gå och lägga sig... God Natt!!

Publicerad: klockan 22:54:25.
Arkiverad under: Allmänt

Skåpet
står där det ska stå...och nu gäller det att filura på hur vi ska lösa resterande del av köket.

Detta ska göras i köket:

*Nytt kakel
*Nya skåpluckor
*Nya lister
*Ny spis/ugn
*Ny fläkt
*Ny diskmaskin
*Nytt golv?

Sedan funderar vi på att ta bort några överskåp i köket, vi fick så stort skafferi nu så några skåp är överflödiga. =) Ska bli intressant och se när vi kommer att få köket klart och snyggt. *längtar*

Dessutom har vi ett hål ovanför side by side skåpet och bredvid skafferiet....det måste lösas på ett snyggt men behändigt sätt! Förslag? =)

Publicerad: klockan 22:30:41.
Arkiverad under: Allmänt

Pengar Gratis?
Om du känner dig sugen på ovanstående så bli medlem här... PengarGratis.se... Kan juh vara kul att testa. Inte ofta man får pengar gratis! ;-)

Publicerad: klockan 22:18:50.
Arkiverad under: Allmänt

Roomservice...
..har jag här hemma hos mig nu. ;-) Iaf så håller maken på att bygga ihop vårat köksskåp nu. Äntligen! Som jag har velat ha ett skafferi, vi hade alldeles för lite plats innan. Får se om vi åker in och köper luckor någon dag framöver oxå. =)

Jag och barnen rusade in på Birsta City och där handlade vi tre par byxor åt Adrian och 7 par strumpor. Till Tindra blev det 2 par skor, ett par fodrade gummistövlar och ett par lite höstiga skor. =)
Nu ska jag göra ett schema till dagis...


Adrians byxor...från Cubus.


Tindras skor...dom hade 100 kr rabatt på din sko om man köpte 2 par barnskor.


Tindra i sin nya kappa från Proud...


Adrian på väg till bilen..


Publicerad: klockan 19:44:10.
Arkiverad under: Allmänt

Goden Morgen...
Jag är aptrött...! Men nu har barnen fått i sig frukost och jag börjar bli piggare. Idag ska vi iväg till IKEA, min man älskar att gå på IKEA och kolla i affärer, det är hans favoritsyssla, näst efter tv-spelet. (ironin flödar)
Vi ska kolla på kök och ett skafferi till köket, sedan vi köpte side by side skåpet så fick vi lite plats över och kom på att vi ska investera i ett skafferi. Välbehövligt!

Sedan får vi se om Alex pappa kommer hit idag och hälsar på??! Han skulle eventuellt, kanske, möjligen men förmodligen komma. Och för övrigt vet jag inte vad vi ska hitta på? Känner för att göra nåt roligt idag, men vad skulle det vara? Skulle vara kul att göra om lite här hemma oxå..Ja vi får se vad som händer.. =)

Hoppas ni får en härlig dag idag, trots att det regnar idag igen...awful! Men på något sätt ändå mysigt att sitta och lyssna på klapprandet på taket.

Kram!


Publicerad: klockan 11:33:56.
Arkiverad under: Allmänt

Citat från busringningarna fick..
..jag en förfrågan om..så här kommer litegrann...håll till godo! ;-) PB = pizzabudet och BF=Barnens farfar.

Pizzabudet
PB: Ja det är pizzabudet, jag står utanför nu, med Pizza till dig. Snälla vad var koden? Jag fick inte den.
BF:  Jag har inte beställt pizza.
PB: Det är beställt från det här telefonnumret..vilket nummer har du?
BF: Nej det är det inte.
PB: Tror du det är kul att cykla över halva jävla stan bara för att du eller nån har busringt, va tror du det!!?
BF: Det är inte mitt problem.
PB: DU koden...Ge mig en ledtråd. är koden nått årtal, eller?
BF: Du... jag har inte beställt någon pizza, så du ska inte ha nån kod. (Börjar bli riktigt arg)
PB: Jamen, herregud, du måste pröjsa iallafall, ..ah, nu kom det någon här..kan du hålla upp...tack..nu kommer jag upp, ta fram plånboken din jävla loser. Hej. Klick.

Telefon kyrka, Livets Språk (Vi ringde upp Julian, Alex 15-åriga lillebror.
TK: Hej och Hallelujah. Jag ringer från telefonkyrkan Livets Språk.
J: Jaha....Hej.
TK: Vet du att Gud finns hos oss alla. I telefonen.
TK: Nu kan du skänka 500 bara genom att trycka på 5:an på din telefon.
TK: Ja du kanske vill skänka din telefon istället? Som en gåva.
J: CP...
TK: Åhh, må herren förlåta dig för de orden!
J: Mongo...
TK: Nää, så vill inte Gud ha det.
Klick...Julian lägger på...


Publicerad: klockan 11:25:24.
Arkiverad under: Allmänt

Stjärnor på is?
Nja...vet inte om jag håller med. Tyckte inte ens det var bra underhållning..inte det lilla jag såg iaf.

Jag och Alex har suttit hemma och myst ikväll, barnen oxå men dom sover nu. Bara lilla Tindra som vaknar till och hostar. Vi käkade på Birsta City idag, och medans jag gjorde mig iordning för att åka iväg så städade Alex hela nedervåningen! God damn, i got a hot man! ;-)

Sedan hittade vi en sida på internet som i för sig drog ner våra vuxenpoäng, big time. Vi hittade sånna här busringningar, och var då tvugna att testa. Och jag måste erkänna att vi skrattade gott åt våra intet ont anande familjemedlemmar, vissa lade på, andra svarade förvirrat och blev arga...och vi skrattade. Skrattade så tårarna rann, den som vann och var roligast var Alex pappa...då grät jag. Det var roligt.

Jaja nog om småbarnsfasonerna... Tänkte att vi skulle göra nåt annat nu...Alex ska få smörja mig..rejält... men med tigerbalsam, nacken och ryggen och axlarna värker. Kan knappt röra på huvudet och ännu mindre göra som Marie Serneholt i "Stjärnor på is"...that amazing huvudrullning,...måste ha varit svårt att göra samtidigt som man åker på skridskor. That´s just sick... ;-)

Puss och God Natt....

Ps...Måste dock tillägga att jag älskar Gynning och Berg...vilket programledarpar!



Publicerad: klockan 23:28:28.
Arkiverad under: Allmänt

Fredag hela veckan.
Har vi kikat på, eller jag satt mest och kollade igenom KLICK. Så skönt att bara sitta hemma och ta det lugnt idag.
Jag och barnen drog iväg en sväng förut, in på apoteket och tog ut lite medicin och sedan får vi upp och surrade en stund med Alex på hans jobb. Barnen fick köpa sig varsin film, Adrian valde superhjältarna och Tindra valde en Pippi film.

Funderar på om man ska lägga sig och sova nu strax, rätt trött nu så det skulle vara skönt. Får se om man hittar en bok att läsa oxå.
God Natt på er alla, hoppas ni haft en härlig kväll!!



Publicerad: klockan 23:25:01.
Arkiverad under: Allmänt

Sjukhuset..

var det någon som såg på det igår? Tycker det är hemskt att se tjejen som har anorexi. Tänk vad sjukdomen kan göra med folk..hon var så ledsen för att dom var tvungen att tvinga i henne dropp och att hon kommer gå upp i vikt av det. Så synd om henne, så hemskt att hon inte själv ser hur smal hon är!

Men det är ganska intressant att höra henne och förstå lite hur hon tänker även om det är väldigt tragiskt!



Publicerad: klockan 17:33:31.
Arkiverad under: Allmänt

Klev upp i..
..ganska bra tid imorse. Och jag VÄGRADE stressa...tänkte att nu får det vara nog, ska man orka jobba på 3 timmars sömn och dessutom slippa ont i magen, ja då ska jag nog undvika stress. Kom lite sent till jobbet, men tog igen det på lunchen. Hade bara en kort lunch idag, ca en kvart, gick hem en halvtimme tidigare istället.
Eller hem, jag var till läkaren och sedan drog jag ut till Birsta och tärffade Jessika på en fika. Och jisses vad kul det var! Vi surrade oavbrutet i över 2 timmar och till slut var det dags att åka hem till barnen, hade kunnat suttit ett par timmar till annars. =) Tack söta du för trevlig fika!!! ;-)

Våran kisse blev kastrerad idag, han fick även vaccination och id-märkning i örat. Lillen.... Men nu är han hemma och pigg igen så nu är det bara gumman våran kvar. Ska nog åka och kolla på mat hos veterinären oxå så dom får i sig bra kost.

Nu måste jag gå och leta efter något gott att äta...vet inte vad vi ska hitta på idag?! Orkar egentligen inte ens tänka på mat... men ibland måste man göra sånt man inte vill! ;-)



Publicerad: klockan 17:30:52.
Arkiverad under: Allmänt

Lyxfällan.
Nu har lyxfällan kört igång igen och jag gillar det programmet. Så det har jag kikat på efter att ha duschat båda barnen, klippt naglar, och gjort dem ordning för kvällen. Jag hann bara sätta mig ner i soffan förut så ringde min telefon, det var Jessica .S. superkul att få prata med den tjejen igen. På måndag bestämde vi oss att det blir fika så då hoppas jag att Martina och Jessika .P. är med på det oxå.

Imorgon är det jobb igen..nice. Går kortdag imorrn, känns skönt efter en vecka full av dålig sömn och sjukdom. Ska iväg med kissen till Veterinären också, han ska kastreras, vaccineras och id-märkas. Efter jobbet ska jag fika med Jessika, det blir nog superkul skulle jag tro. =) Sedan blir det nog en rätt lugn eftermiddag tror jag.

Nu ska jag strax krypa ner i sängen och se om jag kanske lyckas somna lite tidigare ikväll...*hoppas* Men först lite pencillin.... =)



Publicerad: klockan 22:23:30.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att
laga lite go middag nu..vet inte riktigt vad det blir, funderar på tacopaj. Det var länge sedan, så det vore inte helt tokigt. =)
Här kommer en bild på våra mysiga kissar, var tvungen att ta en bild på dom när dom lagt sig så här gulligt emot varandra.


Svårt att se på bild, eftersom båda är svarta..men om man kikar lite nogrannare
så ser man att hon har sin tass över honom och han har sin tass över henne... =)
Så söta....


Publicerad: klockan 17:24:06.
Arkiverad under: Allmänt

Är det inte ett väldigt dumt system?
När man har varit sjukskriven och nu börjat jobba osså förlorar man på det?!
Jag sänkte min årsinkomst med ca 80000 kr...jippi...eller INTE?!

Jättedumt att det är så, tycker iaf jag.



Publicerad: klockan 16:00:23.
Arkiverad under: Allmänt

Nu har jag beställt lite smått och gott...
i klädväg... Så nu väntar jag på två paket...spännande!


Två små smakprov ....

Publicerad: klockan 12:33:21.
Arkiverad under: Allmänt

Bamsegympa...
Nu har Adrian kommit in en Bamsegympa grupp...ska bli jätteskojj och se vad han tycker om det. Berättade om det för ett tag sen och då blev han glad, men så hamnade vi i kö. Och idag fick jag bekräftan på att han kommit in...Weeiii!!



Publicerad: klockan 12:27:47.
Arkiverad under: Allmänt

Svårt att sova...
Svårt att sova har jag just nu, alla som haft svårt att sova någon gång vet säkert hur jobbigt detta är?! Man ligger och vrider och vänder sig tills man lyckats snurra fast sig i täcket, klockan tickar och man funderar om man ska gå upp och göra nåt istället.

Ibland knackar jag Alex på axeln med ett lidande "Jag kan inte sova"...så kryper han intill mig och håller om mig. Det känns bättre och jag bestämmer mig alltid för att ligga kvar. Slår på tv:n, stänger av den, läser en bok, ligger i mörkret och bara blundar... inget funkar. Inatt fick vi iallafall en maskin tvätt ren och torr.

Om man inte lyckas sova under dagen heller så blir man fort trött, men likt f-rbannat ligger man på kvällen och kan inte somna... Tur att man vet att man har dessa perioder ibland, iaf jag. =)

Nepp nu ska jag försöka vila igen...måste, vill, kan! ;-)


Denna film vill jag se...jag har boken men har inte hunnit läsa den...

Publicerad: klockan 09:28:45.
Arkiverad under: Allmänt

07.39
Öppnade jag ögonen och inser att hela familjen fortfarande sover. Alex börjar klockan 8, barnen ska vara på dagis och jag är fortfarande sjuk. Läkaren sa iför sig att jag borde vara hemma några dagar så kroppen får en chans att tillsammans med pencillin ta igen sig och återfriskna. Men jag hade hoppats att jag skulle vara frisk nog för att jobba idag. Så idag är det total återhämtning som gäller, imorgon måste jag jobba. Det här går juh inte.. Jag gillar inte att vara hemma, jag får så dåligt samvete. Jag vet inte varför jag känner så, men jobbigt är det.

Så jag hjälpte Alex att få upp barnen och på med kläderna deras, sedan innan jag hann blinka hade dom åkt och jag stod i dörren trött med en ond mage. Min mage tål inte stress längre. Inte alls. Så jag har inte ens kunnat somna om, trots att jag vill.

Idag fick jag ställa in en fikaträff oxå, jättetrist men jag hoppas vi ska kunna ta den i början av nästa vecka iaf.

Kram!


Publicerad: klockan 09:21:37.
Arkiverad under: Allmänt

Skor utan klackar?!
What´s up with that?? Detta är bland det mindre snygga jag någonsin sett....finns det människor som tycker detta är snyggt? Inte det minsta bra för dina fötter heller....No good!



Publicerad: klockan 09:09:25.
Arkiverad under: Allmänt

Alex Schulman...
och Katrin Zytomierska har gått isär...någon som sett detta eller har ni lyckats undvika det? Hur man nu ska kunna göra det med den lilla smutskastning som pågått. Alex Schulman gillar att vara ën skit och det verkar även gälla honom som privatperson. Man måste vara en skit för att bete sig som en...eller? 

Jaja..vi kan väl hoppas att smutskastningen dem emellan snart är över...



Publicerad: klockan 09:05:19.
Arkiverad under: Allmänt

Doktorn...
Har varit på läkarbesök och nu fått pencillin, så nu hoppas jag att man snabbt ska komma på fötter igen.

Här hemma gör vi inte mycket, jag tar det lugnt mest eftersom jag fortfarande inte känner mig pigg, Alex spelar (weii han är ledig idag), Adrian spelar Halvan är brandman och lillgumman sover! Regnet öser ned utanför! Och det har regnat sedan igår kväll...riktigt höstväder med andra ord... 

 


Våran stora prins igår kväll... Idag har han kommit på hur man gör när man visslar! Gissa om han blev nöjd... =)




Här leks det för fullt...prinsessan...


Publicerad: klockan 13:47:59.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0