Morsdag.
Idag är det morsdag så GRATTIS MAMMA....och Grattis till alla övriga mammor. Idag är vår dag! ;-)

Jag har fått sovmorgon och frukost på sängen med bla vattenmelon... mums! Tack älsklingar!!

Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag ut och se vad familjen hittat på?!

En promenad vore inte så tokigt. Får se om Tindra känner sig sugen att prova cykeln?

Igår hade vi en härlig dag, var ute och pysslade i trädgården och sedan åkte vi och handlade lite nödvändiga saker. Det blev grillat till middag, mycket gott!!! Vi hade en mysig kväll, kikade på Robinson men blev besviken då jag hoppats på att Jarmo skulle ta hem det till slut. Vilket han inte gjorde. Synd!

Nej nu ska jag som sagt ta en dusch..

Publicerad: klockan 11:42:43.
Arkiverad under: Allmänt

Somriga Lördag!

Välkommen sommarvärmen!!
Helt underbart fint väder idag, bikinin åkte på under kläderna. Sedan får vi se vad vi ska göra för mys idag!? Jag har tagit fram kött som ska grillas men det måste handlas lite till köttet. Jag är grymt sugen på potatisgratäng! ;-)

Natten har varit lite jobbig, stumpan vaknade vid 1.15 inatt och hade lite svårt att somna om men efter lite mys med mamma och lite omstoppning och en godnatt-puss senare somnade hon gott igen. Sötnos!

Denna morgon har jag sett Nyhetsmorgon och blivit glad för han som skrapade fram 10000 kr i månaden i 20 år. Tänk den som fick vara med om det?! Det skulle man inte tacka nej till, extra pengar är aldrig fel. =)

Nu ska jag gå ut med familjen en stund, ska försöka ta itu med tomten och allt som ska göras så det blir fint här ute! Sedan får vi se vad vi hittar på?!

Ha en underbar lördag i den strålande solen!!



Publicerad: klockan 11:31:55.
Arkiverad under: Allmänt

Medans vi gör kväll...
Ja ni läste rätt... Tindra slocknade 17.30 och kommer förhoppningsvis sova hela natten lång. Adrian gick och kikade på film på sitt rum med borstade tänder och allt, redo för att sova när han somnar. Och jag ligger i vårt sovrum, med fönstret öppet och känner doften från någon grannes grill. Mmmm....gott luktar det!

Så får vi se ni Adde somnar..

Det blev en skön tidig kväll, aldrig tidigare har vi gått och lagt oss denna tid tidigare, brukar lägga barnen klockan 19. Gubben slutar om 2 timmar och det är alltså en stund kvar tills dess.

Imorgon ska det bli varmt, så jag funderar på vad vi ska göra för skojj då? När hela familjen äntligen är ledig. ;-) Grillat hoppas jag på att vi äter på kvällen iaf. Nu ska jag se lite tv och softa. Ska skriva ett sms med saker som gubben ska handla med sig oxå.

Myskväll ikväll...



Publicerad: klockan 18:04:48.
Arkiverad under: Allmänt

Tacksam..
Jag är enormt tacksam nu gentemot min mor och hennes karl, Anders som precis varit här och hjälpt mig reda upp röran här hemma. Att få hjälp att städa och plocka undan disk osv är GULD VÄRT när man själv ligger hela eftermiddagarna och är sjukt illamående. TACK För er hjälp!!

Så nu behövs det bara dammtorkas lite, skura toaletterna, dammsuga och torkas golv. Men det spar jag på till imorrn, då jag och gubben kan hjälpas åt med detta. Har lite att tvätta igen oxå, bäst att sätta igång med sånt innan det blir en oöverstiglig hög som sist. ;-)

Ska strax göra middag åt oss, bäst att passa på innan man knappt kan stiga upp ur sängen. Det blir stuvade makaroner och korv här idag, enkelt men faktiskt gott om ni frågar mig!

Igår sov jag från ca 20.30 - 22.00..sedan klev jag upp, gick ner och såg Prison Break med maken. Grät en skvätt till sista avsnittet. Nu är det slut och jag älskade serien, den var otroligt bra! Maken kröp ner och kramades med mig så jag blev lite gladare mitt i mitt hormonstinna jag. Hormonerna hoppar upp och ner nu, ena sekunden är jag glad, nästa gråter jag. Men jag har juh varit så här förr som gravid så jag känner igen det såväl.

Nu ska jag se klart Cityakuten, det är sol ute och jag orkar inte vara uppe.. hoppas vädret håller i sig och att man snart är piggare och orkar upp och har lite mer energi! ;-)


Tindra kom på att man kunde ha Mariekex ögon!


Adrian kan oxå... ;-)


Mina tre älsklingar på en och samma gunga....


Publicerad: klockan 15:02:32.
Arkiverad under: Allmänt

Norra Berget
Lite bilder från vår utflykt till Norra Berget i måndags. Fika och en massa lek! Hur härlig dag som helst!












Publicerad: klockan 10:39:31.
Arkiverad under: Allmänt

Ska försöka blogga..
på dagarna då jag mår som bäst. I förrgår hälsade jag och familjen på hos mormor på sjukhuset och gissa vem som fick gå på toaletten och kräkas..inte så roligt att ligga där och kräkas. Uff! =/

Igår tog jag en hellugn dag, jag slappade och lät kroppen vila..otroligt skönt! Men idag måste jag försöka ta itu med vårt hem så vi får rent och snyggt här igen.

Idag ska jag försöka hinna med så mycket som möjligt innan kvällen och illamåendet dyker upp. Det är avslutning på dagis idag oxå, spännande. Ska filma dom små så deras far kan kika på dom ikväll, han skulle försöka gå var det tänkt men så var det någon som var sjuk på jobbet och då är det omöjligt för honom att kunna sticka iväg. Lite tråkigt då men det ska förhoppningsvis gå bra ändå. Barnen var så söta idag innan dom drog iväg... Gullungar! Jag älskar er så högt mina hjärtan...

Nu ska ni få en låt som jag diggar just nu...saknar spinningen just nu! Skönt att få åka och träna. Denna låt är underbar att köra spinning till!



Publicerad: klockan 10:09:32.
Arkiverad under: Allmänt

Tisdag.. Mamma är i stan.
Mamma har kommit upp ifrån Örebro för att hälsa på oss alla. Ska ta och röra på rumpan och åka ut till dom nu, dom bor i Mormors lägenhet. Så det är planerna för just nu iaf. Ska hitta på någon god mat åt barnen oxå!!

Ikväll hoppas jag att jag orkar hålla ögonen upp lite längre för att lägga in lite bilder från gårdagen då vi var på Norra Berget och lekte och fikade.

Kram

Publicerad: klockan 16:14:43.
Arkiverad under: Allmänt

Aloha...
Så var man tillbaka på jorden igen. Efter en vecka av konstant illamående, kräkningar och ond urinvägsinfektion. Men lagom till helgen mådde jag bättre, svärmor, Julian och Natalie kom hit för att tillbringa helgen med oss. Mycket trevligt!
Fredagen slutade med att vi rev altanen på framsidan där träet var ruttet, så nu är det inget staket kvar där och bara det är så mycket snyggare. ;-) Vi rensade och krattade och ansade..mest svärmor, hon gick an överallt! När Alex kom hem från jobbet tog han bort 2 träd på tomten, så här händer det grejjer. ;-) Det blir så mycket bättre.

Svärmor har gått an och tvättat och grejjat hela helgen, och inget kunde göra mig gladare just nu då illamåendet ständigt ligger på lur. I lördags var vi iväg på Mediamarkt och köpte glödlampor för 1 kr/st..tom energilamporna kostade 1kr, billigt och bra. Nu har vi nog lampor för några år! Sedan såg vi Takida innan vi drog vidare.

Jag var iväg på klassfest oxå med alla sundsvalls 1999 års 9:or...vi hade alltså 10 års jubileum. Rätt skojj att träffa vissa igen men jag tror jag skippar 20 års jubileumet...hehe...vissa växer aldrig upp! ;-) Dessutom blev jag less på alla händer som skulle smeka min mage, WTF, leave it alone! Så jobbigt när människor som inte står en nära är och "tafsar". Jag har juh inte direkt stor mage heller så det är  inget att känna på precis. ;-)

Igår hälsade jag på min mormor på sjukan, fick mycket dåliga nyheter och det var inte roligt att ringa och berätta dom för min mor som sedan blev tvungen att ringa vidare. Hade jag inte pratat med sköterskan så kanske vi aldrig fått veta. Grät en skvätt i hissen på väg ner... Orkar inte detta nu, som ni säkert kommer ihåg förlorade jag farmor i mars. OCh nu ligger alltså mormor och är väldigt sjuk. Tungt år...

Alex har ett program på sin telefon som heter Iswapfaces...det är så otroligt roligt, igår skrattade vi så vi grät... Testa det om ni har möjlighet? Skönt att få skratta en massa ibland.

Nu ska jag gå ut och kika vad mina kärlekar gör.. sedan ska jag upp till momma en sväng oxå.
Ses!

Publicerad: klockan 12:35:34.
Arkiverad under: Allmänt

Eurovision 2009
Och jag måste säga att Norge var riktigt bra. Låten kunde ha passat in i filmen Moulin Rouge och den var riktigt härlig. Gosebumps...
Duktig kille som skrivit låten själv oxå.

GRATTIS NORGE!



Däremot skäms jag över Sverige..jag gillar verkligen inte Malenas La Voix, jag gillar inte hennes röst när hon sjunger dom låga partierna. Jag gillar inte hennes höga partier, Nej jag gillade inte någonting med låten! Hur kan vi skicka dit henne?? Alla analytiker som tippade att det skulle gå bra för henne behöver nog nytt jobb nu. ;-)

Dessutom så var Sveriges Jovan och Shirley inte alls roliga att lyssna till...snacka om botten-napp helt och hållet i år!!



Publicerad: klockan 12:52:16.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken helg..
Jag har inte uppdaterat för varken ork eller tid har funnits. Helgen har varit väldigt jobbig. I lördags precis innan vi skulle på dagis fick jag fullt med flimmer framför ögonen...jag gick och la mig på sängen en stund för att se om det gav med sig, vilket det inte gjorde. Jag såg till slut bara rakt fram, som om jag kikade in i en kamera. Alex jobbade och jag fick panik, trodde jag skulle svimma, dessutom var jag ensam med barnen. Så jag ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom tyckte jag skulle åka till läkare. Så jag gjorde det, en stund senare fick jag även huvudvärk och det visade sig att jag för första gången i mitt liv fått Migrän..inget farligare än så. Men jag blev liggande hela dagen och fick hjälp av min styvmamma och mina syskon med barnen.

På söndagen kände jag fortfarande av detta och dessutom fick vi åka upp igen på sjukan med maken. Han fick för första gången i sitt liv en allergichock. Dom tror det beror på pencillinet han åt, det var så synd om honom, han var uppsvälld i hela ansiktet och hade stora röda märken över hela kroppen. Så han fick medicin.

Senare på söndagskvällen fick jag veta att mormor mådde sämre och åkte ut till henne och skjutsade henne på sjukan. Hon blev kvar där och ligger fortfarande kvar och jag kom inte hem förrän strax efter midnatt.

Igår låg jag hela dagen, helt trött och slut och väldigt illamående, jag har även ont åt njurarna. Maken var söt och passade upp på mig med frukost och allt möjligt. Drog mig upp ur sängen och lagade middag efter att ha legat hela dagen och sedan var jag slut igen.

Idag var jag rätt pigg på förmiddagen, läkaren ringde från MVC och berättade att jag har UVI. Jag hämtade ut medicinen. Lagomt till jag kommit hem och hämtat barnen så började jag kräkas massor. Mysigt...not..
Så nu ligger jag igen, supertrött och illamående men har fått i mig lite att äta iaf.

Så nu vet ni varför uppdateringen är usel just nu... jag är för trött och för spysjuk för att orka med mig just nu.
Men.. I´ll be back! ;-)  Jag hoppas det är bättre snart.

Publicerad: klockan 18:39:10.
Arkiverad under: Allmänt

Det var som jag trodde..
jag mår inge bra för jag har blivit dyngförkyld och har feber till och från. Det har alltså inte med graviditeten att göra att jag mår såhär, eller den gör kanske det inte bättre eftersom man är trött och illamående emellanåt men det är i huvudsak att jag är förkyld och febrig till och från som gör mig helt nedslagen just nu. ;-)

Tindra och Adrian var vaken 6.20 imorse..dom brukar aldrig vakna så tidigt men det var nog eftersom pappa gick upp då och skulle på jobbet. Så för en stund sedan kröp jag och Tindra ner i vår säng och myste så stumpan somnade en stund. Hon kommer nog vara glad då hon vaknar igen. ;-)

Jag ska göra mig klar för om drygt en timme ska vi gå till dagis och städa gården där, en massa dagisbarn och deras föräldrar kommer vara där och hjälpas åt. Det stod att vi skulle vara där 12-16 men jag hoppas det går snabbare än så. Sedan ska vi hem till min pappa och hälsa på och äta lite middag. Gott. Adrian längtar nu, han har varit sugen att åka dit hela veckan nu.

Kvällen blir lugn och mysig tror jag. Vi har inga stora planer... :-)
Hoppas ni får en fin dag!

Publicerad: klockan 10:50:11.
Arkiverad under: Allmänt

Bad update!
Jag är här, dock inte mycket idag då jag är tom på energi. Jag är grymt trött, skulle kunna somna nu! Men så har man två gosiga (läs trötta) barn som kräver sitt. Så idag är ingen bra dag, jag har känt mig sjuk och febrig hela dagen, lite smått illamående och hängig utav bara den. Känner inte för att åka och städa på dagis imorgon iaf, det är inte alls lockande.

Dessutom blev A tvungen att jobba så han kommer inte heller följa med och hjälpa till. Jag och barnen får gå själv. Får väl hoppas att man mår bättre imorgon iaf. Jag är sjukt less på hans arbetstider just nu, men jag vet att det beror på att jag mår dåligt. Inge kul att ta hand om två energiska barn som bara ska äta HELA TIDEN...när man helst av allt bara vill sova!

Så nu har jag varit gnällig här i bloggen oxå...men nu vet ni varför jag inte skrivit något idag.
Vi hoppas på att det blir en bra dag imorgon! ;-)

Kramar till er alla söta & ha en supermysig fredag!

Publicerad: klockan 18:12:04.
Arkiverad under: Allmänt

Solen lyser men det blåser kallt..
Inatt vaknade jag klockan 5 av att sängen var helt tom. A hade somnat framför tvn, så han missade hockeyn han skulle kika på. Barnen låg i sina sängar och jag hade hur mycket plats som helst..snabbade mig att somna om. ;)

Såg ni Grey´s Anatomy igår? Det gjorde jag... jag grät tills jag hulkade! Fy vad hemskt avsnitt. Och hormonerna gör juh verkligen sitt, jag var helt förstörd. (För er som inte såg det så var det en liten sjuk flicka som dog).

Klev upp och gick med barnen på dagis imorse, känner mig riktigt trött nu och vill bara lägga mig och sova men om 35-40 minuter ska jag vara hos MVC och lämna kissprov så det blir inget av med det. Får hålla mig vaken en stund till.

Jag funderar på att göra god mat idag, typ pannkaka eller så med grädde och sylt och färska bär. Det vore juh gott! Länge sen sist nu. =P

Håller oxå på att planera in en grillkväll här hemma framöver..får hoppas det blir snart och att man inte mår dåligt så man kan äta allt gott. ;) Någon som har lust att komma då?

Nej nu ska jag göra mig klar, får se om jag måste gå och hämta bilen, gubben jobbar och av någon konstig anledning så tar han alltid bilen, trots att vi bor supernära. =)

Wish me luck!



Publicerad: klockan 11:01:59.
Arkiverad under: Allmänt

Full fart...
Hej hopp!
Idag har det varit full fart trots att jag inte är så jättepigg.

Imorse gick jag och barnen iväg på dagis, på väg mot dagiset kände jag det första svallningarna av illamående välla över mig, så jag började desperat leta efter ställen på vägen där jag kunde spy om det skulle gå så illa. Lämnade barnen och vinkade snabbt sedan hem och fikade. Då blev det bättre.

Bestämde med Lina att hon skulle komma och hämta upp mig så skulle vi åka och kika på kaffebryggare åt henne och sedan ta en fika på Charm, så det gjorde jag denna förmiddag. Och myste med hennes lilla 1-åring, Alva...Charmtrollet! ;-) Jag fick en present av Lina, ett halsband, ett namnsmycke. Otroligt fint!! Jag blev så glad gumman, STORT TACK!! Ni kan kika in på hennes hemsida här på höger sida i bloggen, Linas Smycken. Hon är superduktig.

Efteråt drog jag ut till mormor och gjorde klart hennes två fönster som skulle putsas, hängde gardiner och sedan rensade vi ur en liten hylla och jag tog med mig en del och for iväg med. Tack momma!! Jag har världens bästa mormor, hon är så gullig. Vi lyssnade på lite Gris-Nils oxå. ;-)

Jag hann hem en stund innan jag skulle hämta barnen och idag vi Marianne veta vår lilla hemlis. Hon tyckte det var roligt och undrade hur jag mådde och så. Otroligt omtänksam fröken! =)

Senare i bilen då vi handlat lite middag så kom Adrian på den ultimata idéen...han ska döpa bebisen till "Adrian"... Varpå jag svarade att det kan bli en flicka. Adrian kontrade med att det inte alls är en flicka för han kan se det i min mage. Då kom jag med argument nummer 2, "Jag kan inte ha två barn som heter likadant, ni kommer juh aldrig veta vem jag ropar på?"
Men ser ni, det har han oxå en lösning på... Bebisen ska juh heta "Lill-Adrian".... Hahaha...gullunge..!! Vi får väl se hjärtat. ;-)


Ni får hålla tillgodo just nu med denna bild...det gick inte att få till den bättre just nu!

Snart bär det iväg på barngympa och denna dag har varit full av fart. På hemvägen hämtar vi hem Alex och sedan blir det duschning av barn och nattning. Ikväll ska jag ta det lugnt. Men dagen har gått fort iaf!

P.s... Jag har druckit en massa citronvatten och imorrn när jag inte har något inbokat och vårdcentralen förhoppningsvis har en tid så ska jag dit och kolla mig. ;-)

Publicerad: klockan 16:53:33.
Arkiverad under: Allmänt

Urinvägsinfektion..redan?
Huh...kissar hela tiden och nu svider till ibland. Kan jag redan fått min första UVI?? Jag får flertalet när jag är gravid så jag måste nog ta och kolla upp detta..omgående!


Sötfia som har ramlat på dagis idag och skrapat i ansiktet...man ser att hon är röd uppe på läppen.. =/
Min vackra tös!!

Osså vackraste Adrian... jag förstår att tjejerna har pussjagis på dagis! ;)

Jag älskar er så otroligt högt våra barn!!! Ni är otroliga & fantastiska individer och jag är stolt över att få vara eran mamma!!
Pussss


Publicerad: klockan 17:16:42.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken dag.

Var som sagt in på Birsta och gick förbi Jessicas jobb, hon var där så jag var tvungen att springa och uppdatera mig lite. Du vet att jag håller tummarna gumman ikväll. ;-)

Sedan gick jag till Maries jobb och så gick vi och köpte dricka och satte oss en stund och surrade. 8 månaders uppdaterande, vi skulle behövt mer tid. ;-) Det var kul att träffa dig igen gumman. Och tack för drickan! Jag hittade igen plånboken.. fick lite panik då jag trodde att jag tappat den. :)

Efteråt pratade jag en sväng med min kurator och vi bokade om tiden till en annan vecka, det funkar så bra ändå nu. Hade ingen ork att åka dit idag.

Istället ringde jag maken som skulle äta lunch i samma veva, blev lite lunchsugen och frågade om jag fick äta med honom och Pär, vilket gick bra. Så jag for iväg och på vägen såg jag att Johanna jobbade idag, så jag rusade in och lånade med mig henne oxå. Så roligt att man hinner ses även om det är en kort stund. =)

Sedan satt vi och skrattade gott...Vi berättade för Pär att vi skulle ha en till och han är för rolig. Han satt och frågade ut oss om olika saker, typ "Är det verkligen kul att byta blöja?" "Tycker ni att det är roligt eller säger ni det för att man ska tycka det?" Osv... Han är riktigt knäpp! ;-)

Så jag kom hem för en liten liten stund sedan, blev glad då jag såg att Tindra äntligen sitter på väntetid hos Barnmottagningen. Finally! Så nu är det 1 månads väntan.

Lite uppdatering från dagen som förövrigt varit toppen!
Vi får ses och höras senare..
Kram



Publicerad: klockan 14:55:30.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon..
okej jag har varit vaken ett bra tag... jag klev upp med barnen klockan 8.15, vi gjorde oss klara och jag hann få en del humörsvängningar, katten välte ett glas med vatten, jag slog lilltån i en vägg(!) och barnen var lite sisådär med påklädning. Men efter några "andas in, andas utttttt" så var vi fit for fight igen. ;-) Så det gick bra denna morgon, Adrian cyklade till dagis och Tindra ville åka vagn.

Jag mår fortfarande kalas, ryggen känns bra, halsbrännan är borta, brösten gör ont som bara den. Men livet leker juh! Så man ska inte klaga. ;-)

Så nu ska jag uppdatera er med lite bilder, magen är rätt uppsvälld och jag känner mig mest bara småtjock nu..ni vet ingen anar något och tror att man bara vräkt i sig en massa mat i helgen. Hahaha... ni ska själva få göra en jämförelse, jag tror magen kommer fort denna gång. Mysigt! =) Tyvärr är förebilden inte den bästa, men det var den enda jag hittade som man såg på ett ungefär.

Ska strax göra mig klar, ska iväg till Birsta och fika med en vän som jag inte träffat på evigheter, det kommer bli så kul!! Sedan ska jag till min kurator och prata med henne..












Publicerad: klockan 10:34:12.
Arkiverad under: Allmänt

Gratis är gott!
Så om ni gillar gratis, registrera er här: Gratis5

Jag och Tindra kikar på Karlsson på taket, den tecknade...så mysigt..killarna lagar middag! Pannkaka.

Fick precis ett mejl ifrån mamma som jag kikade på, det var lite minnesord. Mammas vän L har avlidit och ibland är livet så orättvist. Hon har hjälpt mig genom en del svåra stunder och det är jag henne evigt tacksam för. Vila i frid L!
Mina tankar och styrka sänder jag till hennes barn som ska orka gå vidare i livet utan sin mamma.

Nu ska jag mysa med lilltjejen en stund igen..

Publicerad: klockan 17:26:43.
Arkiverad under: Allmänt

Första mötet..
på MVC avklarat... dock inte inskrivning ännu utan det blir först i vecka 15!! Superduperlänge tills dess juh.. =/

Mycket prat om min kost idag, rökning och alkohol..gick rätt fort då hon sa vilka fisksorter jag inte fick äta, jag kommer nog få svårt att hitta en fisk att äta snarare då jag är dålig på fisk. Är inte alls nå glad i det, tyvärr. Röker gör jag juh inte heller och alkohol skulle jag aldrig dricka då jag är gravid, inte ens ett glas. Jag skulle inte kunna leva med mig själv annars.

Så nu håller man tummarna för att allt går bra... känns oroligt då det är så lång tid tills man får komma på inskrivning.

Nu är det snart middagsdags...vi får se vad vi hittar på för gott idag då?! ;-)


Publicerad: klockan 16:32:26.
Arkiverad under: Allmänt

Lyssna på texten..
Denna låt vill jag dedikera till alla mina underbara vänner....
Lyssna på texten... I be right here with you!

Love y´all ...



When you feel your heart's guarded
And you see the break started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me

B'Rocka
Darkchild
You'll be right here with me
Oh-oh...
You'll be right here with me

When your life is going too fast
Off the train tracks
I can slow it down
Just when you think you bout to turn back
Scared you might crash
I'll be around

[chorus:]
When you feel your heart's guarded
And you see the break started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me 
When your tears have dried from cryin'
And the world has turned to silent
When the clouds have all departed
You'll be right here with me

I'll be right here with you
You'll be right here with me
I'll be right here with you
You'll be right here with me

When you're so trapped and there's just no key
And you can't breathe
I'll breathe for you
The fire's got you down on both knees
And the walls are closing in but I'll be breakin' through

And when you feel alone
Imma be ya home
When others come and go
Ya know I got you

[chorus:]
When you feel your heart's guarded
And you see the break started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me 
When your tears have dried from cryin'
And the world has turned to silent
When the clouds have all departed
You'll be right here with me

I will be there right be side you every step you take
I will be your strength your shelter shield you from the rain

When you feel

[chorus:] [2x]
When you feel your heart's guarded
And you see the break started
When the clouds have all departed
You'll be right here with me 
When your tears have dried from cryin'
And the world has turned to silent
When the clouds have all departed
You'll be right here with me

I'll be right here with you
You'll be right here with me
I'll be right here with you
You'll be right here with me
I'll be right here with you
You'll be right here with me
I'll be right here with you
You'll be right here with me, yeah

Publicerad: klockan 13:10:39.
Arkiverad under: Allmänt

Beställt..
en bikini åt mig och en baddräkt åt Tindra så vi kan bada i sommar. Beställde nyligen en ifrån Nelly men den satt inte bra, den var på tok för stor så nu ska jag sälja den, eftersom jag var för seg och glömde skicka tillbaka den. Dessutom hade jag rabatt på dessa nu så jag fick en hel bikini för mindre än 180 kr och dottern en baddräkt för 112 kr.  Inte illa pinkat.. ;-)

Istället klickade jag hemma denna...



Mammans...


Tindras....


Publicerad: klockan 12:53:52.
Arkiverad under: Allmänt

10 Maj..Vårstädning
Kvällen har varit kämpig. Alex hämtade hem Adrian så jag slapp och fick vila ryggen, men när han är på väg hem så ringer han och har kommit på att det är föreningsmöte här nedanför oss och sedan vårstädning. Så det var bara till att ta barnen och traska ner. Vi städade på uppe på vårt tilldelade område och sedan fortsatte vi lite till på tomten, så vi kom inte in förrän klockan var 21. Det är inte så mycket rabatter och grejjor kvar att fixa på gården våran nu, skulle vilja plantera lite fina blommor oxå.

Sedan vi kom in lade vi barnen och därefter lade jag mig på sängen. A kikar på hockey och jag surfar.

Måste juh lägga in lite bilder på vad som hänt här i helgen, dels målade jag juh om Tindras Mickispis, Jag har även målat om två olika korgar att ha på altanen.

Dessutom lovade jag bilder på altanen då den är klar, vilket den inte är. Jag väntar på att få hem lite gardiner och grejjor som inte kommer anlända förrän den 10 juni. Så vi får se om det dröjjer så länge eller om ni får se den innan. ;-)


Tindras spis...

 


Denna var oxå träfärgad...



Lite blomarrangemang till altanen... man tager vad man haver! ;-)

Publicerad: klockan 00:06:12.
Arkiverad under: Allmänt

Hej hå..
Igår hann jag inte uppdatera något mer. Först gjorde jag iordning ute på altan.. det börjar bli så fint där..mysigt!
Sedan tittade mina 3 småsykon förbi här och min äldste bror hjälpte till att få upp den sista gardingstången för då hade jag så ont i ryggen att jag knappt orkade stå. Tydligen så kan man få foglossning redan nu och jag hoppas att det inte är det, men det känns tyvärr väldigt mycket som så.

När dom åkte tog dom med mina barn till min farbror som igår fyllde 50 år, GRATTIS MATS...tyvärr har jag minne som en guldfisk och hade helt glömt bort detta. Jag hämtade hem Alex och sedan kom det en kille hit och skulle tvätta en matta åt oss. Mycket bra maskin han visade men på tok för dyr...42000 kr..nej tack. Inte just nu iaf. ;-)

Idag har jag och Tindra inte haft mycket för oss. Vi följde Adde till Albin och gick här uppe över lägdan, men den är tydligen fortfarande inte torr. Det gick bra en bit, tills lillgumman snubblade och då var det kört för mamman...plopp sa det och sedan satt skon fast i ett hål av lera och jag stod barfota. Adrian gick det bra för..han kom ur det ren och hel. Och då lyckades han få med sig mammas sko oxå. Vilken kille! ;-)

Ska ta en bild på honom sedan så ska ni få se vad snygg han är idag, han har klätt sig själv och fixat håret idag. Sötnos!

Albins pappa fick sig ett gott skratt... Men det bjuder vi på. =)
Tindra sussar, tröttis från igår och jag ligger bredvid henne och vilar. Vill göra så mycket men jag klarar det inte just nu med ryggen. Imorgon hoppas jag man är på G igen.

Nepp slötid igen.. ;)
Kram

Publicerad: klockan 16:10:54.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag.

Känns som jag redan hunnit med en del denna helg. Jag är piggare än igår i ryggen igen och hoppas på att det där var lite tillfälligt. ;-)

Igår fick jag ett tog ryck..gick upp och hämtade ner Tindras leksaksspis och satte igång att måla den Röda Mickis Spisen..VIT! Den blev jättefin..och det var så kul att få sitta och grejja lite. Har fått för mig att nu ska jag bygga en liten kökshörna på hennes rum då hon tycker det är så roligt att leka med sånt.

Idag har jag dessutom hunnit sälja tvn...så det kom in lite extra slantar vilket aldrig är fel. ;-) Sedan har jag målat om en stor korg som jag funderar på att köpa ett olivträd till. Jag har även målat om en annan liten typ av korg och den har jag inte riktigt bestämt vad jag ska ha i.

Adrian har vi skjutsat till Robin och jag ska strax hämta hem honom, sedan blir det lite mathandling innan det bär hemåt igen. Tindra och jag har precis suttit och målat, lillfian sa vad jag skulle teckna och jag tecknade. Jag har inte precis mammas otroliga talang om man säger så. ;-)

Jag lägger in lite bilder då vi kommit hem igen för nu måste vi åka och hämta sonen. Först en sväng in på plantagen...

Kram



Publicerad: klockan 14:00:38.
Arkiverad under: Allmänt

Så söta.
Mina barn är för söta. Just nu leker dom för fulla muggar, vilket dom gjort i princip hela dagen, med allt. Och huset ser ut därefter, så nu ska jag ta itu med det tillsammans med dom två gullungarna!

Sedan blir det nattning och jag ska se om jag orkar få nåt gjort här hemma..jag hoppas att det är en tillfällighet att jag har ont i ryggen idag. =P



Publicerad: klockan 18:35:24.
Arkiverad under: Allmänt

Barnets säkerhet vs. Angelsound?
Jag var enormt sugen att köpa en Angelsound, en apparat där du kan lyssna på ditt barns fosterljud i tid och otid. Jag tänkte att det vore mysigt att ha längre fram och kanske spela in och skicka till dom man känner. Men så har det i bakhuvudet grott en annan tanke, hur bra är denna apparat?! För barnet alltså..kan det verkligen vara så himla bra att använda den där? Hur bra är det för mig? Om jag inte hittar igen barnets hjärta så kommer juh jag att bli helt uppjagad och orolig över den lilla. Jag kommer inte få någon ro i kroppen.

Och idag läser jag i tidningen att dom inte är så bra att använda. Man utsätter barnet för en viss risk, en viss strålning från apparaten. Så nu bestämde jag mig, det blir INGEN sådan för mig. Min nyfikenhet får fortsätta tills den dag jag får se det lilla knytet.

Med hopp om att allt går bra... <3



Publicerad: klockan 17:15:03.
Arkiverad under: Allmänt

Detta mail fick jag nyss...Läs och tänk på detta!
En liten historia om Livet....


                                                                           
                                                                           
Jonas Gardell - vår hjälte J                                              
                                                                           
                                                                           
                                                                           
Jag lät installera en ny telefon, fick sedan en skyhög                    
                                                                           
telefonräkning, ringde upp Telia och frågade...                            
                                                                           
- Jag har en förfrågan angående en teleräkning jag har                    
                                                                           
fått. Ni har varit hos mig och kopplat in ett nytt                        
                                                                           
abonnemang och debiterat 310 kronor i resekostnad.                        
                                                                           
Varifrån har man åkt för att det ska kosta så mycket?                      
                                                                           
- De har åkt från Arbetscentralen, svarade Telia.                          
                                                                           
- Var ligger Arbetscentralen?                                              
                                                                           
- Det vet jag inte.                                                        
                                                                           
- Ligger Arbetscentralen i innerstan?                                      
                                                                           
- Ja, det gör den.                                                        
                                                                           
- Själv bor jag vid Slussen, som du vet är absoluta                        
                                                                           
innerstan, hur kan det kosta 310 kronor att resa den                      
                                                                           
sträckan?                                                                  
                                                                           
- Det bara gör det, svarar Telia.                                          
                                                                           
- Sedan har ni debiterat "teleuttag" 140 kronor...                        
                                                                           
- Det är för själva jacket.                                                
                                                                           
- Men jag har ju mitt gamla jack kvar, ska jag betala för det en gång      
till?                                                                      
                                                                           
- Varför frågar du allt detta?                                            
                                                                           
- Jag heter Jonas Gardell och ...                                          
                                                                           
- Du ska få tala med någon annan.                                          
                                                                           
                                                                           
                                                                           
Så går ännu en stund och sedan säger en röst:                              
                                                                           
- Debiteringen!                                                            
                                                                           
- God dag, säger jag, jag har blivit debiterad resekostnad                
                                                                           
310 kronor på min teleräkning, och jag skulle vilja veta                  
                                                                           
var den här Arbetscentralen ligger som man har rest ifrån.                
                                                                           
- På Norrlandsgatan ligger den.                                            
                                                                           
- Nu är det så att jag bor vid Slussen. Det är ju bara                    
                                                                           
fem minuters resväg.                                                      
                                                                           
- Det kostar det.                                                          
                                                                           
- Får jag fråga hur man har rest?                                          
                                                                           
- Hur menar du?                                                            
                                                                           
- Har man cyklat, åkt taxi...                                              
                                                                           
- Man har åkt bil.                                                        
                                                                           
- Hur kan det kosta 310 kronor att fara en kilometer med                  
                                                                           
bil? För 310 kronor kommer man nästan till Arlanda i taxi,                
                                                                           
tur och retur. För 310 kronor kommer man till Norrköping med tåg.          
                                                                           
- Det har regeringen bestämt.                                              
                                                                           
- Har regeringen bestämt att det ska kosta 310 kronor att                  
                                                                           
resa mellan Norrlandsgatan och Slussen? Med tunnelbana                    
                                                                           
kostar det tolv spänn.                                                    
                                                                           
- Vad vill du egentligen?                                                  
                                                                           
- Jo, jag heter Jonas Gardell och...                                      
                                                                           
                                                                           
                                                                           
Du ska få prata med Klas Gustafsson, han har handom sånt här.              
                                                                           
                                                                           
                                                                           
Lite senare blir jag uppring, inte av Klas Gustafsson utan                
                                                                           
av en kvinna som vi kan kalla Sonja. Sonja säger att                      
                                                                           
Arbetscentralen inte ligger på Norrlandsgatan utan på                      
                                                                           
Söder där jag bor. Då säger jag att det ju i så fall                      
                                                                           
är ännu närmre till mig. Sonja svarar att 310 kronor                      
                                                                           
plus moms är Minimipris för en resa, en restimme 310 kronor.              
                                                                           
                                                                           
- Men han har ju bara rest i fem minuter.                                  
                                                                           
- Gör ingen skillnad.                                                      
                                                                           
- Det gör det väl. Ni har debiterat                                        
                                                                           
arbetskostnad också, en timme, 310 kronor.                                
                                                                           
                                                                           
                                                                           
- Det gör vi alltid.                                                      
                                                                           
- Men han arbetade ju bara i femton minuter.                              
                                                                           
- Gör ingen skillnad.                                                      
                                                                           
- Snälla ni, ni har ju inklusive resa och arbete                          
                                                                           
bara ägnat er tjugo                                                        
                                                                           
minuter åt mig, ändå ska jag betala för två timmar.                        
                                                                           
- Man måste ju skilja på resa och arbete. Såna är reglerna.                
                                                                           
Man betalar för varje påbörjad timme.                                      
                                                                           
- Fast man bara har arbetat och rest i tjugo minuter?                      
                                                                           
- Visst.                                                                  
                                                                           
                                                                           
                                                                           
Nu börjar en otäck tanke mala i mig, jag måste                            
                                                                           
fråga:                                                                    
                                                                           
- Förlåt, om ni påbörjar arbetet 10.55 och                                
                                                                           
avslutar det 11.05, får man                                                
                                                                           
betala för två timmar då?                                                  
                                                                           
- Ja, det är ju två timmar.                                                
                                                                           
- Nej, det är tio minuter, men ni menar alltså                            
                                                                           
att ett arbete som                                                        
                                                                           
utförs mellan 10.45 och 10.55 räknas som en                                
                                                                           
timme medan ett arbete som                                                
                                                                           
utförs mellan 10.55 och 11.05 räknas som två,                              
                                                                           
fast den faktiska arbetstiden i båda fallen är lika lång.                  
                                                                           
- Ja. Så menar vi. Ja.                                                    
                                                                           
Jag vill poängtera att citaten är ordagranna.                              
                                                                           
Till slut betalade jag                                                    
                                                                           
310 kronor för fem minuters resa med bil. 310 kronor för                  
                                                                           
Femton minuters arbete och 140 kronor för ett jack jag                    
                                                                           
redan hade. Plus moms.                                                    
                                                                           
Det här är det Nya Telia.                                                  
                                                                           
Ett Telia som har gått på charmkurs. De är                                
                                                                           
trevliga som fan. Och riktiga lurendrejare. Och nästa gång Telia          
                                                                           
kommer till er, begär att de stannar i en timme, för det har ni betalt    
                                                                           
för. Åk sedan runt i deras bil en timme, det har ni också betalt          
                                                                           
för!                                                                      
                                                                           
                                                                           
                                                                           
Hälsa från mig                                                            
                                                                           
Jonas Gardell                                                              
                                                                           
                                                                           
                                     

Publicerad: klockan 14:38:25.
Arkiverad under: Allmänt

Ett inlägg tillägnat Prinsessan Madeleine..
Tack för ditt intresse men jag måste tacka....

Hahaha...nu blev ni fundersamma va?!
Jag tänkte bara dela med mig av ett minne jag har från när jag var yngre.
Jag ville brevväxla med prinsessan Madeleine..så jag skickade ett brev till henne. Men jag fick aldrig något tillbaka, tycker det är väldigt konstigt!? ;-)

Så nu får ni tycka och tänka vad ni vill men så här i dag kan jag tycka att det var rätt roligt gjort. Jag väntade läääänge på svar. I dagens läge har jag förstått att det aldrig kommer komma. ;-)

Dock tycker jag att vi ska vara stolta, för nog har vi världens snyggaste prinsessa!! =)




Publicerad: klockan 14:22:50.
Arkiverad under: Allmänt

Det ser ut som att..
jag får skjuta på nästan allt idag. Jag har lite ont i ryggen, ner i rumpan och dessutom otroligt ont i foten. Foten har jag ingen aning om vad det kan vara. Men ryggen har jag några små aningar om. ;-)

Så jag har precis lagat lite lunch åt mig och barnen, det blev potatis och fiskbullar. Kan inte säga att det är någon favorit men barnen gillar det. Det var första gången jag tillagade det här hemma dessutom, mycket enkelt och bra när man har ont.

Alex skulle åka och hämta ut våran tv som varit trasig idag på sin lunch. Och nyss ringde han och meddelade att han var på väg hem med den. Vi ska lägga ut den på blocket. Vi har nämligen redan en stor tv och nu har vi bestämt oss för att göra oss av med 42" tvn. Det behövs alltid pengar, det finns alltid hål att stoppa dom i. ;-) Särskilt nu sedan jag dessutom är sjukskriven.

Nu ska jag kika om barnen ska gå ut igen...
Kram

Publicerad: klockan 14:08:26.
Arkiverad under: Allmänt

Planer för dagen?
Idag är planerna att jag ska hinna städa undan lite, fixa lite med gardinerna ute på vår inglasade altan, borra upp lite gardinstänger och sådant. Sedan ska jag göra en inköpslista på mat.
Eventuellt åka och hälsa på en vän på hennes jobb en stund.

Hade även tänkt hinna ut till momma och tvätta lite fönster och grejja, men jag vet inte om jag ska göra det idag. Jag tror hon skulle iväg och båda barnen är hemma idag då dagis har stängt, planeringsdag. Så jag ska försöka aktivera dom med en tripp till lekparken om vi hinner med oss. Ute ska vi vara iaf då det är så fint väder. =)
 

Mamman


Indianen Adrian såg ut såhär när jag hämtade honom idag...


Min lilla indianflicka Tindra..

Publicerad: klockan 11:30:06.
Arkiverad under: Allmänt

Twilight
Igår kväll såg vi Twilight filmen. Jag fullkomligt älskade den!! Den var helt underbar, jag brukar inte gilla vampyrfilmer och sådant men denna var en av dom bästa filmer jag sett. Och huvudrollsinnehavarna är så otroligt bra! Jag blev helt kär i filmen och i Robert Pattinsons huvuroll...så romantisk!

Jag skulle lätt kunna sett ett antal timmar till. Någon annan som sett den som oxå tyckte om den??



Så det sysslade vi med igår kväll...en massa mys och jag som satt konstant " Men åhhhhh, vad fint, vad gulligt osv" =)
Fick även ett sms från en vän som jag inte hört ifrån på länge...väldigt roligt!! Jag blev så glad.


Publicerad: klockan 10:35:13.
Arkiverad under: Allmänt

Så vad tycker ni?
Vad tycker ni om min nya design som jag fått tack vare min syster och hennes pojkvän Niklas!?

Är den inte underbar...jag får nog erkänna att jag älskar den! =P

Tack sötaste ni för all hjälpen!!!!!!


Publicerad: klockan 16:53:32.
Arkiverad under: Allmänt

Snygg outfit..
Denna outfit skulle jag kunna tänka mig en varm vårdag. :)
Varm vår


Publicerad: klockan 15:35:33.
Arkiverad under: Allmänt

Trötter..
Oj oj oj vad jag blev trött nu. Alldeles nyss. Znark! Men nu är det bara att hålla sig vaken för jag ska alldeles strax gå iväg och hämta hem barnen. Jag har lovat Adrian att vi ska äta pannkaka i dag men så kom jag på att det inte finns någon sylt?! Får se hur vi ska lösa det då.

Jag fräschade upp mig lite idag, så man känner sig piggare! Det blev lite mer makeup än vad det brukar bli. Men det är skönt, känner man sig fin så mår man bättre. =)

Ikväll ska jag försöka få barnen att somna i tid, inte det lättaste kan jag säga på en gång. Men skam den som ger sig! ;-) Sedan ska jag poppa lite popcorn och sätta mig framför tvn och kika på Twilight med maken. Så sugen att se den!! =)
Så nu hoppas jag den är bra.

Nepp dags att röra på sig!
Ses senare..
Kram



Publicerad: klockan 14:48:36.
Arkiverad under: Allmänt

Grattis Mamma...<3

Idag har min mamma namnsdag!! Stort Grattis till henne... =P

Love you mamma/mormor!
Puss


Här kommer en bild på mig och mamma! :)



Publicerad: klockan 14:43:22.
Arkiverad under: Allmänt

Sugar..
Inatt somnade jag extremt sent, svårt att sova. =/ Men jag har turen att ha VÄRLDENS UNDERBARASTE MAN...för trots att han somnade lika sent som mig så gick han upp i morse och tog barnen till dagis och jag sov gott till klockan 11!!! Så nu är man utvilad och pigg.

Jag tänkte försöka få upp lite nya gardiner här hemma både inne och ute. Sedan behövs det plockas lite och städas. Men jag får se vad jag orkar med idag faktiskt, lite yr. Men det ska nog gå bra! ;-)

Klockan 15 ska jag hämta hem mina barn så då blir det full fart här igen. Jag håller på och ska göra om designen lite eller jag önskar och lillasyster (DUKTIG SOM HON ÄR) hjälper mig uppfylla det.

Så det kanske ser lite annorlunda ut sen...

Diggar denna just nu...



Publicerad: klockan 13:19:40.
Arkiverad under: Allmänt

Ärligt talat...
Jag har varit superdålig att uppdatera här och det beror endast på en enda sak. Jag har blivit lite förhindrad, jag har tänkt hållit tyst ett tag till men nu börjar det bli riktigt svårt. Jag håller på att försäga mig hela tiden så det är lika bra att säga som det är.

I min mage ligger den en liten knodd... Jag är väldigt tidigt i graviditeten ännu och såklart orolig så här i början för att något ska gå fel. Men vi är mycket lyckliga både jag, maken och barnen.

Ännu är jag bara i vecka 6...och jag vill bara att det ska bli vecka 13 så man lugnar ner sig ett hekto eller två. ;-)

Så nu vet ni varför jag uteblivit så mycket på sista tiden. Jag är otroligt trött och yr men annars mår jag prima.

Nu ska jag sussa...och kommer förmodligen sova gott när jag släppt denna bomb! ;-)

Publicerad: klockan 00:07:22.
Arkiverad under: Allmänt

God Natt..
Dålig uppdatering idag. Jag tillagade middag förut, det blev Potatis och Lax. Är inte så förtjust i lax men det går bättre och bättre.. någon gång ska väl även jag bli vuxen?! Nej men man kan inte gilla allt. ;-)

Pratade en stund med mormor förut så jag ska försöka åka ut till henne, eventuellt imorgon. Hjälpa till att putsa lite fönster och så, mysigt att umgås med momma oxå!! =)

Jag och Tindra drog iväg ut förut, Tindra lekte och jag städade på altanen. Så nu är där rentorkat och dammsuget. Vi bar iväg med några soffor som stod därute så nu finns det mycket mer plats där. Kommer bli så fint därute så småningom, ska upp med lite gardiner och sådant. =)

Nepp nu måste jag gå och lägga mig, har fastnat här framför lite för länge... Alx var iväg och hämtade ett par skor åt mig förut oxå, vita Nike. Synd att man har stora fötter bara, they look huge! ;-) Men man står stadigt på jorden iaf, tur att man dessutom är lång annars skulle det nog se väldigt konstigt ut?!  

Här kommer en bild på middagen..



Natti Natt!

Publicerad: klockan 00:14:08.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon..
jag har sovit halvbra inatt...vaknade kl 4 och insåg att maken var borta, eftersom han har tandvärk så gick jag och kikade efter honom. Hittade karln i Addes säng, han fick inte plats i vår säng då vi hade två barn som trängdes med oss. Så nu ska jag försöka köra på och se om vi kan lyckas få dom att somna om i sina sängar om dom vaknar på natten. Det är endast då dom kommer in, när dom vaknar och inte kan somna om.

Nu ska jag väcka upp maken och köra den stackarn till tandläkaren, han hade så fruktansvärt ont då han kom in och la sig i vår säng igen vid 7-tiden. Han låg och gnydde bredvid mig. =/

Barnen är på dagis och jag ska försöka ta det lite lugnt idag..känner mig lite småyr i huvudet. Kanske sätter man igång att börja med altanen.

Kram

Publicerad: klockan 10:35:24.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma igen.
Nu är vi äntligen hemma igen. Borta bra, men hemma bäst. ;-) Vi har haft en härlig helg, mycket skratt och tok som vanligt. Fredagen sparkades det lite fotboll och umgicks. Lördagen tömde vi dammen, till Alex mammas stora förtjusningen, hon blev så glad över det. Sedan grillade vi och åt gott. Efteråt blev det teater i Sollefteå och sist men inte minst så såg vi Australia. Jag tyckte den var bra, supermysig film. Alex har haft tandvärk i 3 dagar nu och jag tycker otroligt synd om honom men imorrn så ska han och fixa till det. ;-)

Igår, söndag bytte Alx däck på bilarna och tvättade dom, jag var iväg och kikade med barnen på dollarstore. Sedan kom Alx moster och man förbi och på kvällen kom Fredrika och Julian hem från sin pappa. Under kvällen klippte jag Svärmor och Fredrika och färgade och gjorde slingor på dom båda. Eller bara slingor på Freddan då men dom blev så fina båda två. Det är enormt skoj att få klippa och fixa med hår! Sedan ville dom kolla hur jag såg ut i mittbena vilket resulterade i en massa skratt och en Johan Palm look a like... vet inte om man kan ta det som en komplimang dock! ;-)

Vi kom inte hem förrän klockan 13 idag, då snabbade jag mig iväg på möte med min rehablitering och sedan drog vi hemåt. Stannade en stund på Ikea och lämnade barnen på Småland medans vi gick och kikade i lugn och ro. Blev lite småsaker som handlades hem.

Här kommer lite bilder...!!

P.S I Veckan kommer ni även få se mitt projekt dra igång...Altanen. Den ska bli fin och somrig så vi kan sitta och äta där i sommar. Det blir spännande!!

            

                        

Mina fina fotbollskillar... =)





Sekunden senare kom det lite Tzatsiki och sallad på oxå.. ;-)






Teaterbesöket...Lars Molins Kunglig Toilette. Mannen till  vänster på bilderna är min svärfar. =)


Söt Marsvinen Blixten och Hoppsan... Vi hade lite klippning utav Blixtens päls och kloklippning på dom båda. =)


Smaskens med morot... =)

Sådär...nu vet ni hur vår helg varit!! =)
Kramar



Publicerad: klockan 20:49:23.
Arkiverad under: Allmänt

@ Svärmors place..
Vi är kvar i Kramfors. Igår kväll var vi på teater, mycket trevligt. Trots att vi inte är några teaterapor så är det roligt att kolla ibland. ;-)

Annars har helgen var härlig..igår hjälptes vi åt att tömma dammen härute. Vi grillade, säsongens första grillning, underbart GOTT!

Tänkte att jag skulle ta och klippa svärmor nu. Idag beger vi oss hemåt igen.

Kommer lite bilder sen... :-)

Publicerad: klockan 13:25:28.
Arkiverad under: Allmänt

Vika tvätt och poppa musik!
Det sysslar jag med..skulle behöva gå och handla men barnvagnen är TOM PÅ LUFT. Grr...vad är det för dumma idéer och komma på att man ska göra lufthjul på barnvagnar?! Ja jag.. vet hur smart var det av mig att välja lufthjul?..Det misstaget kommer jag aldrig göra om! ;-)

Så nu poppar jag musik, barnen leker och jag tänkte vi skulle grilla för första gången idag eftersom vi inte hunnit med det tidigare..eller så skjuter vi på det till imorgon då vi ska till svärmor senare. Kanske inte hinner med oss om vi ska grilla ikväll?!

Jag skulle vilja sätta igång att fixa Tindras rum, har en vision därinne som jag vill få till..helst nu.. ;-) Men först ska det målas om därinne och innan det slipas. Så någon gång inom en snar framtid hoppas jag att vi får till hennes rum som jag vill ha det därinne, och jag vet att hon kommer bli överlycklig!

Nu ska jag slå en signal till min gulliga mormor, måste bestämma en dag då jag kan komma och hjälpa henne, och såklart prata lite hemlisar med henne, som alltid! ;-)

Massa kramar till er!

Publicerad: klockan 15:55:58.
Arkiverad under: Allmänt

1 Maj...
Och vi hade en mysig familjekväll igår. Var på Majbrasan i Skönsberg, stannade och såg barnbrasan och sedan blev det lite kyligare ute så vi drog hemåt. Lagom till att barnen skulle sussa.

Jag är inne i en tröttperiod nu igen..superjobbigt att inte ha energi. Men idag känner jag mig lite piggare igen, trots hemska mardrömmar inatt. =/

Idag ska vi bege oss uppöver till Svärmor..det var länge sen sist nu så det blir mysigt. Och imorgon ska vi iväg på teater i Sollefteå.

Lägger in lite bilder från igår...


Barnbrasan...


Stora brasan skulle in tändas förrän 21.30...det orkade vi inte vänta på...


Gott med våfflor medans vi kikar på småstjärnorna...






Egopic på mamman... ;)

Publicerad: klockan 13:05:46.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0