Förresten Vaccination..
Idag har jag bokat in Vaccinationstiderna, första sprutan ska vi ta nu på fredag, andra blir nästa fredag och sedan tar vi sista sprutan fredagen innan vi åker... Nu närmar det sig och vi har lite smått och gott att stå i.

Att göra:

- Köpa resväskor
- Skaffa kattvakt
- Handla lite smått och gott från Apoteket som kan behövas på resan
- Vaccineras
- Åka och skaffa pass på fredag. 
- Skaffa ett bra kontantkort

 Samt en massa annat...mest bara småsaker kvar! Längtas, det kommer bli så himla kul. Saknaden efter barnen kommer vara enorm men vi får passa på att njuta av varandra och vårt sällskap. Det är juh trots allt vår första gemensamma tripp utomlands, det har juh trots allt varit vi i 5½ år, så det var på tiden. ;-)

Love.



Publicerad: klockan 21:03:58.
Arkiverad under: Allmänt

Funkade
rätt okej att lägga barnen, dom låg läänge innan dom somnade. Men klockan 20.20 sov Tindra och nu när jag var upp så hade Adrian somnat, 1½ timme tidigare. Weiiii....imorgon kommer han förhoppningsvis vara piggare och gladare! =)

Nu sitter jag och väntar hem min darling, han skulle iväg och handla lite småsaker och sen ska vi fömodligen se en film. Jag hoppas det blir 27 dresses, den verkar bra.

Love.

Publicerad: klockan 20:57:52.
Arkiverad under: Allmänt

EXPERIMENT
Försöker lista ut hur vi ska få barnen att somna i tid, Tindra somnar rätt lätt, men Adrian ligger vaken till 22 på kvällarna. OHÅLLBART! På morgon är han så trött och slut att han sover medans vi klär honom för dagis, helt omöjlig att väcka.

Så ikväll testar jag att lägga dom redan till Bollibompa så får dom ligga i sängen och se det. Därför ligger dom redan nu. Hoppas det funkar nu då. Annars får vi nog tillkalla John Blund... ;-)




Publicerad: klockan 18:45:12.
Arkiverad under: Allmänt

Urk för att jobba i värmen...
Det är fruktansvärt varmt att jobba i denna värme, sjukt varmt. Idag har vi dessutom slitit på rätt bra med en hel del olika saker som skulle ordnas inför storREAN.... Jag tog itu med att städa "Skeppet", ett av våra tre lager. Där var det stökigt! Men när man går hem känner man sig nöjd över det man hann med att fixa.

Jag och barnen for iväg och köpte glass efte jobb och dagis, middagen blev enkel idag. Så efter maten åt vi en glass till innan barnen duschades, klipptes naglar och borstade tänderna. Nu ligger dom i sängen, hoppas dom somnar snart, jag hade två riktigt trötta älsklingar med mig hem idag!

Love.



Publicerad: klockan 18:38:47.
Arkiverad under: Allmänt

Hej hej sommar.
Oj oj oj ...vad dessa nya sommarlovsprogram blir sämre och sämre för varje år....Nej tacka vet jag när jag var liten, Tippen, det var grejor det. ;-)



Publicerad: klockan 18:33:25.
Arkiverad under: Allmänt

Barnen ligger i säng...
jag har plockat upp och grejjat härnere så det ser lite snyggare ut här hemma. =) Har precis lagt om handen, så den värker rätt bra.
 
Hoppas gubben kommer hem snart, då ska jag tillaga lite mat åt han, om han är sugen vill säga? Annars gör jag iordning det ändå så vi får med oss lunch imorgon.

Var på ICA förut med barnen, då kommer en tant fram till mig och berömmer mig för mina vackra barn, sånt är kul att höra! Vi handlade och åt lite mjukglass, barnen fick varsin liten leksak idag, tror dom var rätt nöjda och belåtna när vi kom hem. =)

Nepp, nu ska jag kika på tv:n..

Love.



Publicerad: klockan 19:59:28.
Arkiverad under: Allmänt

Måste hitta sladden till kameran..
så man kan föra över lite fina bilder.... tråkigt när man inte kan visa kort.


Publicerad: klockan 19:52:45.
Arkiverad under: Allmänt

Bollibompa..
sitter vi här och kikar på nu, jag och barnen, myser för fulla muggar gör vi. Synd att Alex jobbar bara, saknar honom..
Var iväg förut och hämtade antibiotikakuren för handen, 3 piller om dagen. Så nu går både jag och kissen på medicin. Så gullig tjej på apoteket, hon kände igen mig från igår när jag var in och sökte nåt att ha på såret tills jag åkt in på sjukan, så hon kom fram och frågade hur det gått för mig. =) Sedan har jag ÄNTLIGEN tagit itu med att ta nytt foto till mitt nya körkort, så nu ska jag skicka in dom papperen.

Sedan blev det lite vätskeersättning oxå på apoteket, alltid bra att ha. Åkte in på Birsta City med siktet inställt på lite nya kläder, gick juh inge vidare. 2 kjolar och 2 tröjor till Tindra och 2 T-shirts, 1 par jeans och en skjorta åt Adrian, ett linne åt mig och ett par trekvartsmysbyxor till mig. Sedan var det dags att åka och hämta hem kidzen igen. Så det blev just inga kläder åt mig iaf. =)

Massor att göra innan vi far oxå...så jag börjar känna mig lite stressad. Dags att ge barnen lite kvällsfika innan det är dags för dom att sova, ikväll tänkte jag att dom skulle komma i säng i tid.

Love.



Publicerad: klockan 18:38:29.
Arkiverad under: Allmänt

Ledigt idag.
Idag har jag ledigt ...så otroligt skönt!! Ska passa på att njuta så gott man kan.

Jobbade igår, inte alls kul. Fy va jobbigt! Handen värkte och det var bara att bita ihop och jobba, som tur var kunde jag byta med Erik så jag slapp jobba till 19. Så klockan 17 då jag slutade drog jag upp till sjukhuset. Där var det mindre roliga nyheter såklart, handen är infekterad, mycket infekterad. Skulle ha lyssnat på min första känsla och åkt upp på en gång när det hänt. Men man tycker det är djupt men ändå inte, och jag fick frågan gång på gång varför jag inte kom upp när det hände för då hade dom sytt ihop det. Man kan inte sy om det gått mer än 6 timmar. Så nu fick jag linda om handen och antibiotika på det. Så får vi se om det läker av sig självt?! La om det nu och fick dra lös en bit som fastnat i såret, aj aj aj! Är huvudet dumt får kroppen lida... ;-)

Efter sjukhusbesöket igår kväll var jag iväg till Pappa, som hade barnen hos sig, fick mat serverat och satt och pratade med dom en stund. Dom hämtade barnen för ett tag sen och då hade fröknarna berättat att barnen springer i vattenspridaren och badar så ville dom vara snälla och ge dom skum, dom hade tagit DISKMEDEL?????? Vad är det för fel på det dagiset egentligen? Gillar inte det stället, det har hänt en massa andra småincidenter och Adrian vill inte ens vara där. Längtar tills vårt vanliga dagis öppnar igen.

Dags att lägga på lite smink, dress up och invänta maken innan jag ska iväg och göra en massa ärenden.
Ses senare.
Love



Publicerad: klockan 11:48:14.
Arkiverad under: Allmänt

Gårdagen var riktigt härlig.
Varmt ute, lite för varmt när man inte kunde åka till beachen. Var in på jobbet och köpte ett badmintonset, riktigt kul att spela. =)Sedan städades det lite här hemma innan vi fick besök. Marie & Per kom hit, vi pratade  lite om resan samt bokade tågbiljetter och lagade god middag. Efter maten blev det Rock Band, alla fyra spelade, och tyvärr blev jag tilldelad mickrofonen...men det var skitkul. =)

Idag får vi se vad som händer, blir nog rätt lugnt, funderar på om vi ska sticka till stranden?? Får se hur det går med min hand oxå, jag är för dålig. Skar mig rätt djupt i lillfingret med en kniv igår kväll och det gör ännu ondare idag. Kanske måste upp och kolla upp handen...vi får se. Klantigt! =)

Love.



Publicerad: klockan 11:49:43.
Arkiverad under: Allmänt

Varm dag igen?!
Känns som att det kommer bli en het dag igen, lite typiskt.. får se om vi tar en  heldag på stranden eller om vi hittar på något annat? Jag vill ta det så lugnt som möjligt, är inte riktigt på benen än.

Här äts det nu frukost nu.

Igår satt vi och spelade Rockband, det var jätteroligt, 100 ggr mer skoj än Guitarn Hero. =) Synd bara att vi inte har micken, men förhoppningsvis får vi den till veckan.

Ska ta en snabb shopping oxå, ska in på Alex jobb och mitt jobb en sväng. Sedan förhoppningsvis en sväng på Birsta City, beroende på vad gubben är med på. På mitt jobb ska vi inhandla ett badmintonset och kanske en beach volleyboll. Man måste juh utnyttja sommaren och gräset när man kan. =)

Vi ses och hörs senare..passa på och njut av värmen! ;-)
Love.




Publicerad: klockan 09:30:53.
Arkiverad under: Allmänt

Har precis pratat med
infektionskliniken här i Sundsvall om vaccinationer. Så nu ska det ringas till vårdcentral på måndag för vaccinationstider. =)

Fick juh håret klippt i tisdags kväll oxå, söta Helena kom hit och klippte mig lite, så nu är man blond och nyklippt. Nästa gång ber jag nog henne om hjälp med blekning och slingor. ;-) Nu är jag iaf rätt nöjd över resultatet. Nice att vara blond igen.

Fick ett trevligt telefonsamtal igår oxå, det var Kicki som ringde, hon har semester nu så ni kan juh bara ana hur mycket vi har att snacka om just nu. =) Kul att höra från dig gumman!!

Sedan var jag in på hemtex, efter att jag varit och gjort naglarna och Marie jobbade. Det var länge sen sist.. Men om en månad sticker vi gumman! =)

Nepp, som sagt, dags att laga middag, det blir nog pannkaka gjorde på dinkelmjöl.
Love.



Publicerad: klockan 16:22:28.
Arkiverad under: Allmänt

Igår var jag och fixade
mina naglar så nu är dom hela och fina.
Till hösten har jag  en massa planer som ska förverkligas, hoppas det går som jag vill!
Ser verkligen framemot hösten nu....




Publicerad: klockan 16:16:18.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma bäst.
Idag skulle jag ha jobbat kortdag, 8-13. Men efter en liten tripp till Ica igår så hade jag frossa, mådde inte alls bra. Till slut satte jag mig i soffan och tog tempen, mycket riktigt, 38,5 graders feber. Det var bara att ringa chefen och säga att jag skulle vara hemma idag, tur att det var en kortdag men blev sjuk på. Alex servade mig med toast och sedan skulle vi se film, är det konstigt att man somnar innan filmen när det tar honom 35 minuter att slå på en film?? ;-) För min gubbe ska nämligen ställa in alla inställningar, bäst är inte nog bra. Såg en liten stund på filmen "21" iaf innan jag slocknade av febertrötthet.

Idag har barnen varit hemma med mig, jobbigt när man är sjuk. Dom kräver mycket idag, som om dom känner på sig att mamma inte är kry och måste testa mig lite. Det har gått rätt bra, förutom det slagsmål dom har just nu. Syskonbråk=Syskonkärlek? Ja det är väl så, för fastän dom bråkar som skrattar dom. =)

Nu ska jag laga ihop lite mat sedan ska jag sätta ner två vildungar i badet för lite svalka, sen blir det en dusch för en sjuk och febrig mamma... Längtar tills gubben kommer hem!! ! Saknar dig hjärtat...



Publicerad: klockan 16:14:44.
Arkiverad under: Allmänt

Så otroligt töntigt.
Stora rubriker om att Ellos drar tillbaka sin bikini för småbarn..varför? Jo för att människor blivit som tokiga över detta. Sexistiskt att sätta på en bebis en bikini?! What?? Skärp er för tusan! Jag tycker bikinin var söt, skulle nog inte köpa den åt Tindra då den ser opraktisk och obekväm ut för småbarn. Men att säga att den är sexistisk? Vad tycker man då om alla småbarn som bara har underdel?? Finns bra mycket annat att störa sig på än detta.





Publicerad: klockan 16:03:17.
Arkiverad under: Allmänt

Ledighet och jobb
Idag har jag jobbat igen. Vi lyckades få hit Alex mamma igår då Alex fyllde år, hade ingen tid att blogga. Städade under dagen och sedan kom, svärmor. Alex fick presenter och tårta såklart. Och idag var det svärmors tur att fylla år. Så nu under kvällen begav hon sig hemåt, fler som ville fira. =)

Idag har jag jobbat, och jag trivs riktigt bra på jobbet just nu. Det kan bero på att chefen är tillbaka och att Maktmissbrukarn nu kommer att jobba allt mindre, vilket i sin tur leder till att personalen kommer bli gladare igen. Det kan även bero på att jag trivs jättemycket med det jobb jag gör nu, allt jobb med leveranser, inleveranser, inköpsordrar osv. Det ger mig mer, det utmanar mig lite mer än allt annat.  Dessutom möter man en massa trevliga människor.

Imorrn är jag ledig, skönt. Ska till tandläkaren på förmiddagen och sedan måste jag hinna skaffa pass och fixa lite annat som måste göras innan resan. Börjar bli dags att boka tågbiljetter om man ska lyckas få någon plats. På torsdag ska jag iväg på ett "möte". Spännande. Då får jag nog veta lite mer om hur det blir till hösten samtidigt som jag får fina naglar.
Fick hjälp av svärmor idag att göra slingor oxå, äntligen någon som ville hjälpa mig...Tack söta svärmor!! =)

Om jag inte tror helt fel så blir det snart film...får se vilken det blir.
Love.




Publicerad: klockan 21:45:44.
Arkiverad under: Allmänt

Thailand
Jepp som det står i överskriften... VI SKA ÅKA TILL THAILAND I 2 VECKOR...Jag & Gubben och Marie & Per.

Det ska bli så skönt men jättejobbigt att vara ifrån barnen så läääänge....huvva vad jag kommer sakna mina älsklingar. Men det ska bli skönt att åka iväg på semester vi två, första gången vi drar utomlands tillsammans.
Har en massa saker at fixa inför resan, nytt pass, lite vaccinationer osv.

Dags att börja städa....
Love.



Publicerad: klockan 10:47:22.
Arkiverad under: Allmänt

Städdag..
kan tyckas tråkigt att städa på en lördag men idag har jag sådan lust att fixa och grejja här hemma så det känns inte alls tråkigt. Det behövs städas oxå, hinner inte mer än att plocka och gå någon runda med dammsugarn på veckorna.

Bisset är hur duktig som helst att ta medicin, ska ge honom smärtstillande nu oxå så han slipper ha ont idag. Igår märktes det att han inte hade lika ont, han busade med sin syster och dom sprang runt i hela huset, dock fortfarande på tre tassar.

Så fort vi får lite tid över så ska det börjas renoveras lite här hemma, men först måste en del annat bli klart. Ska köpa färg till trappan idag så får vi se om kör lite på den ikväll?! Ska försöka hinna med den nu i helgen. =)


Snart får vi äpplen på träden och bigaroerna är nästan mogna nu..! Underbart med frukt på gården. Det är en lyx. ;-)

Publicerad: klockan 10:33:49.
Arkiverad under: Allmänt

Djurkliniken.
Idag efter jobbet drog jag iväg med Bisset till djurkliniken för att kolla hans tass som han har haft ont i länge nu. Fick nästintill tjata mig in idag, samma sak förut när jag ringt, 2-3 ggr har jag pratat med veterinärer som sagt att så länge katten äter och dricker är det ingen fara. Dum som jag var trodde jag dom. Idag åkte vi som sagt in iaf, veterinären klämmer på tassen och inser att han måste ge kissen våran lugnande, sagt och gjort, i nästa stund ligger kissen och rör inte en tass. Usch vad otäckt, det såg ut som om han var död. Det enda gensvar jag lyckades få när jag klappade och pratade med honom var en massa kurr och ibland någon tass som ryckte till. Veterinären klämde och grejjade med hans onda (och numera rakade) tass, till slut beslutade dom att han skulle behöva röntgas för att kolla så att något inte är brutet. Sagt och gjort, fick på mig en massa skyddskläder och hålla fast min lilla kisse i en massa olika positioner för att få till en bra bild, sedan fick vi sitta och vänta.
Så kommer veterinären och visar mig bilder och förklarar situation, min kisses ena tåled är rejält inflammerad. Den är inflammerad ända in i benet och har gjort att hans tåledsben har deformerats, detta har lett till att han aldrig nånsin kommer få normalt tåledsben igen. Förhoppningsvis så får vi bort infammationen med den medicin vi fått annars måste vi in igen, får han fortsatt problem med tassen trots att inflammationen är borta så måste han amputera sin ena tå.

Så jag håller tummarna för att vi slipper sånt. Med en vaken, trött kisse och 2000 kr mindre i plånboken återvände jag till bilen, arg för att vi inte fått hjälp tidigare och kanske kunnat förhindra detta men oxå lättad över att vi nu vet vad det är som gör honom halt.
 
Var hos pappa på eftermiddagen med barnen, pratade lite med min halte lillebror och drog med mig lillebror Alex på apoteket. Vi hämtade upp hans tjej oxå och sedan åkte vi tillbaks till pappa en sväng igen, deras hus blir så fint, dom renoverar och renoverar. Först byggde dom ut huset, byggde ett större badrum med Jacuzzi. Dom har bytt fönster på huset och nu bygger dom en stor altan på baksidan. Det blir jättefint och mysigt! Evas syster Bettan m. familj som bor i Stockholm var där och hjälpte till, kul att se dom igen, var lääääänge sen sist! =)

Nu ska jag göra klart mitt hår....det ska bli blont igen..
Love.

Publicerad: klockan 21:33:42.
Arkiverad under: Allmänt

Tänder ett ljus...
...för vår grannes son. Han gick bort i helgen. Det är så tragiskt, ingen förälder borde behöva uppleva detta. Förut knackade det på dörren, vår bostadsrättsförening har startat en insamling för att hjälpa familjen att få hem sin son. Vi hjälpte såklart till och bidrog med det vi hade hemma, och ska nog bidra med en slant till.

Våra tankar går till er......




R.I.P ................

Publicerad: klockan 21:19:39.
Arkiverad under: Allmänt

Härliga dagar.
Jag har haft en period på jobbet då jag vantrivts något så fruktansvärt, men idag kändes allt mycket bättre. Jag trivs oerhört bra med mina arbetskamrater och idag fick jag enormt mycket beröm. Jag tycker det är riktigt kul just nu oxå då jag har mer ansvar och får lösa problem. Lite utmaningar ska det vara annars blir det för långtråkigt. Sedan kommer några att sluta, uff vad det kommer bli tomt efter vissa!! =/

Idag efter jobbet drog jag och Alex iväg in på IKEA, inhandlade lite smått och gott, det blev bland annat två stycken sänglampor. Sedan hämtade vi upp barnen och for iväg på FRESKS, även där handlades det litegrann, behövde mer färg, hittade färg som man ska använda för att måla radiatorerna och sedan blev det en snygg frostdekor att ha på fönstret i badrummet.

Alex är och spelar Badminton och jag ligger och hoppas på att barnen ska somna snart. Kikar på Tila Tequila i A shot at Love...gillar sånna där dåliga dokusåpor! =P 

Tycker synd om min lillebror som gjorde en vurpa med sin moped och åkte på sjukhuset och fick operera benet, det är brutet och gipsat från ljumsken och ner, stackarn får en tråkig sommar! Han får inte gå på benet på 5 veckor..

Nepp dags för lite mer Tila Tequila.....
Love!



Publicerad: klockan 21:06:45.
Arkiverad under: Allmänt

Ett gott skratt förlänger livet sägs det...
så här kommer årets sommarplåga!! ;-)

BAG IN DA BOX!


Publicerad: klockan 21:15:25.
Arkiverad under: Allmänt

Härlig vecka...
jag jobbade till 19 igår och imorgon men torsdag och fredag jobbar man bara 8-13. =) Härlig vecka!
Var till tandläkaren förra veckan och lagade ett hål, sedan gjorde jag en undersökning så nu ska jag bara laga ett litet hål till så är man klar för denna gång. Inte helt fel. Världens snällaste tandläkare och tandskötare måste jag nog påstå att jag fick oxå. Skönt när man varit och kollat sig hos tandis. Alex tur på torsdag oxå. 

Jag har beställt hem lite smink nu, hittade några sidor med bra priser. Får väl se när det dyker upp. Det blev en YSL concealer och en YSL mascara och sedan blir det mineralsmink, sitter och funderar mellan id och Susan Posnick. 

Dags att lägga barnen i säng..tänkte be gubben handla lite smått när han kommer hem, glömde ett par saker på affären när jag var där förut. Ska kanske testa och baka det berömda sockerkaksreceptet som jag fått från jobbet. Har nog aldrig tidigare ätit en saftigare sockerkaka...! =) 

Nepp, nu är det tandborstning! Ses...  


Publicerad: klockan 19:53:18.
Arkiverad under: Allmänt

Just Dance


Publicerad: klockan 19:41:16.
Arkiverad under: Allmänt

Weekend i Stockholm.
Efter förra veckans jobb och bestämde vi oss för att ta en minisemester, Jag och Alex och barnen. Vi bokade hotell i stockholm och på fredageftermiddag drog vi nedöver. Vi stannade till i Tönnebro och käkade lite innan vi fortsatte vår biltur. Barnen var hur duktiga som helst i baksätet, så det var inga problem. Efter lite felkörningar och försök att hitta så lyckades vi komma till vårt hotell klockan 23. Barnen somnade rätt snabbt efter en snabbdusch och sedan låg vi och pratade och myste innan vi somnade helt utmattade vi oxå.

Lördag morgon, upp och hoppa kl 8.30, gjorde oss iordning och sedan åt vi hotellfrukost...*mums* Direkt efter drog vi iväg emot stockholm, parkerade vid Nybrokajen. Sedan tog vi båt över till Djurgården och gick på skansen. Efter skansen blev det sen lunch. Och när vi står och beställer känner jag en hand på min axel, vänder mig om och där står Adrians dagisfröken, hon är så gullig! Så vi surrade lite och sa hej då. Efter maten blev det en tripp in på Gröna Lund, där spelades Sommarkrysset in. Vi såg Gry, Bröderna Rongedahl och Takida var där, dom missade vi dock. Adrian vann en stor pingu på första lyckohjulsförsöket, Alex lyckades vinna en rosa nalle till Tindra som blev Överlycklig! Vi kände oss rätt nöjda och tog färjan tillbaka till bilen. När vi kom till hotellet så gick vi ner i resturangen och åt middag och tog oss en öl. Så otroligt skönt att komma bort, när vi kom dit insåg Alex att vi lyckats valt ett toppenhotell. Det var nämligen barnens hotell, det hade vi ingen aning om innan. Det innebar att barnen hade FRI tillgång till glass, dom fick hoppa i sängarna, vara uppe hur länge dom ville osv... och i resturangen fanns en lekhörna. Hur underbart som helst! Det som Adrian och Mamma och Pappa tyckte var roligast var nog att barnen hade fri tillgång att nypa hovmästaren i rumpan! =)

Söndag morgon, god frukost. Slappade lite på rummet innan det var dags för utcheckning. Sedan bar det iväg till stockholm där vi skulle kika på lite kläder och annat. Det blev just ingen shopping, lite kläder åt barnen och varsin leksak. Vi var rätt mätta och nöjda av resan och det kändes bra att det blev en riktig familjetripp. Vi drog hemåt vid 17.30-tiden. Behöver jag säga att vi var trött och slut imorse? ;-)
Jag fick släpa min trötta kropp ur sängen klockan 7.15 imorse...men det var det värt!!

Älskar er min underbara familj!!!

Publicerad: klockan 23:55:00.
Arkiverad under: Allmänt

Jag har haft en underbar dag!
Jobbade 8-16 idag oxå, skönt förutom att vi försov oss imorse. Tur att jag har världens bästa man som klev upp imorse och gjorde det mesta som skulle göras. Jag har ögoninflammation och imorse kunde jag inte se ett dugg, det var alldeles suddigt, tvättade och tvättade, och det var fortfarande suddigt. =)

Åkte på jobbet och kokade kaffe, räknade kassor och grejjade på i lugn och ro innan första arbetskamraten dök upp, Kicki. Kort därefter dök Jonas upp. Jag har jobbat med superbra människor idag! Har haft en superkul dag med mycket sälj. =) På lunchen drog jag iväg och skulle sätta in pengarna från när vi sålde bilen på kontot, var tvungen att betala en grejj innan kl 12 idag. Kvart i 12 var jag på kassaservice, hade några svettiga minuter där då damen förklarade att hon just nu inte fick någon kontakt med vår bank!? Oj vad jobbigt det blev, men det löste sig till sist och Alex fick in pengarna i tid, Puss på dig hjärtat. Ska snart avslöja vad vi var tvungna att betala... =)

När jag slutade köpte jag ett par joggingskor, det blev efter mycket om och men ett par Nike skor, jag valde Structure skorna för jag tyckte dom kändes bäst på foten. Hittade en tröja till Alex på rean oxå, så nu vill jag ha hem honom så han kan testa den. =)  Sedan drog jag mot dagis för att hämta upp två enormt trötta kidz, vi åkte hem och städade. Efter en liten liten stund dök Mamma och Anders upp, äntligen! Så kul att träffa dom igen, vi har saknat er! Barnen fick en traktor med trampor som dom för övrigt åker på hela tiden nu här hemma. =) Dessutom fick dom sockervadd och filmer!

Nepp nu ska jag inte sitta här längre, måste få ner mina tröttisar i sängen. Imorgon är det jobb och dagis igen. Dessutom kommer snart Alex hem med en liten tv åt barnen, dom kommer bli överlyckliga! Vi kunde inte låta bli när dom var så billiga.
See Ya!

Publicerad: klockan 20:06:03.
Arkiverad under: Allmänt

God natt!
Nu ska jag gå ner och kika på tv:n en stund, äta lite glass och fundera!
Hade en jättetrevlig fika idag förresten med tjejerna Jessika och Jessika, ni är underbara!  =)

God Natt och Sov sött!!


Publicerad: klockan 21:51:10.
Arkiverad under: Allmänt

Ett problem mindre...
Lyckades lösa ett problem vi hade inför imorgon...Skönt, nu kan jag strax slappa med lite glass framför tv:n!!! =) Gubben är och jobbar, han kommer förhoppningsvis hem snart. *saknar* =)

Publicerad: klockan 21:41:56.
Arkiverad under: Allmänt

Nu hoppas jag stumpan..
somnar snart. Fattar inte att hon orkar vara vaken! Hon kommer juh vara supertrött imorgon, stackarn! Vill lägg mig i soffan och softa och vila mina ögon. Jag har åkt på en riktig ögoninflammation, det svider och varar...fräscht!

Nepp kanske man ska sjunga en vaggvisa?! =)
Puss



Publicerad: klockan 21:37:06.
Arkiverad under: Allmänt

Ramlade in på..
en massa sidor om barn som fått cancer. Så hemskt att läsa och som mamma gör det ont i hjärtat att läsa sånt här. Tårarna rinner lätt när jag läser om denna sjukdom, en bidragande orsak kan nog vara att min kusin fick en hjärntumör som liten. Det var hemskt i flera år, vi visste inte hur det skulle gå och det gjorde ont i hjärtat när man tänkte på det. Det gör ont än idag. Kasper, min kusin, klarade sig och lyckades överleva denna hemska sjukdom. Jag är tacksam över detta. Jag hoppas dom hittar ett botmedel. Jag hoppas......


Publicerad: klockan 21:31:40.
Arkiverad under: Allmänt

Ny dator?
Ja det är frågan.. Jag är sugen på en bärbar dator. Supersugen. Var och kollade länge och väl på gubbens jobb, hittade några intressanta men jag slog inte till, inte idag. Måste få fundera lite till först. Jag tror det skulle vara superbra att ha en, den skulle säkerligen komma till användning. Nån som har en bärbar dator, som vill ge mig lite tips??



Publicerad: klockan 20:59:13.
Arkiverad under: Allmänt

Trist dag..
har legat halva dagen idag...orkar inte när man inte är pigg. Men för en stund sedan masade jag mig ur sängen och började städa och rensa på toaletten. Sedan började jag i vardagsrummet och hallen och till slut hamnade jag här för en kort men behövlig paus innan städningen fortsätter. =) Det är så mycket jag vill få gjort men jag fattar inte när man ska hinna med sig?!

I fredags var vi hos Thomas och Jennifer och kikade på deras nya hus. Dom hade det jättefint och mysigt! =) Barnen lekte mest med deras hund, Bonus, och Alex satte upp och installerade deras parabol. Duktig gubbe jag har! Och inte minst SKICKLIG... ;-)

Nu ska jag ta itu med städningen igen och försöka få min dotter att inte vilja blåsa så högt hon kan i en visselpipa hon just hittade rätt på... mitt huvud! =S
Kramen



Publicerad: klockan 16:21:54.
Arkiverad under: Allmänt

Sjuk!
Idag mår jag inge vidare, halsen gör jätteeeeont, huvudet värker, jag är snorig och inget funkar som det ska. Känns som om jag har lite feber oxå.

Fredrika, min mans lillasyster, kom igår morse och ska stanna tills i eftermiddag. Igår var vi iväg på kalas, det visade sig att man skulle stanna kvar där, tror ni man kände sig lite dum då man hade med sig Adrians lillasyster och hans Faster?! Jag trodde att föräldrarna skulle åka hem, det stod juh inget på inbjudningskortet. Men det gick bra ändå, Robins mamma och pappa är så otroligt trevliga! =) Så vi var där till strax efter 15. Sedan åkte jag och hämtade lite hårgrejjor i Peters bil, hans tjej Helena är frisör. Sedan blev det Mediamarkt en sväng men vi ledsnade fort så vi åkte hem och väntade på att Alex skulle sluta istället. =)  Sedan blev det kvällsmys med godis och bröderna lejonhjärta, när barnen somnat spelade jag, Alex och Freddan en runda Rita Gissa. Rätt skojj.

Idag vaknade jag som sagt och mådde inge vidare. Så nu tänkte jag kurera mig lite för imorgon är det jobb igen. Skönt att man jobbar 8-16 iaf. Barnen är ute och leker med vattenballonger.

Hoppas ni får en härlig dag, trots det mulna vädret!!


Publicerad: klockan 10:02:38.
Arkiverad under: Allmänt

Nu är klockan mycket!

Barnen hade någon form av svårt-att-somna-sjukan...kan nog bero på värmen så dom somnade för 5 minuter sedan!!
Nu ska jag sätta mig i soffan en stund och kika på tvn eller läsa en bra bok!
Ha en fortsatt mysig kväll!!
Puss!



Publicerad: klockan 23:00:44.
Arkiverad under: Allmänt

Gatufesten i Sundsvalls City!
Och vi är inte där...tror inte ens vi ska gå! Det är inte för att vi inte har pengar, det bara känns inte värt att betala 360*2 för att gå en dag och sedan vara missnöjd för att det är dåliga artister. Nej då sitter jag hellre hemma, som gubben min sa. Bättre Gatufest åt folket!!! =)



Publicerad: klockan 21:21:39.
Arkiverad under: Allmänt

Ooops...
Vi somnade visst ifrån filmen igår. Lär väl försöka oss på den ikväll igen kanske! =)

Imorse klev jag upp 7.00 och det gck segt kan jag säga. Jag fick riktigt släpa mig in i duschen. Men när jag väl duschat gick det bra, barnen skulle gå på dagis men Alex fick vara hemma med dom för Tindras ögon är fortfarande inte riktigt bra. Ögoninflammation. Ringde imorse vårdcentralen och fick veta att dom har semesterstängt men en annan vårdcentral drygt tre mil härifrån var öppen. Jippi. Ringer den andra vårdcentralen och dit fick vi inte komma, inte med nåt av barnen. Det fanns inte en tid kvar, vänta tills på måndag och ring igen...GAAHH!!! Kan man bli mer less?!

Gick relativt bra på jobbet, tog lunch med Kicki idag, det blev Charm och en sallad. Men jag har varit trött på jobbet idag oxå och det märks att medicinens biverkningar sitter i än. Jag hoppas det ger med sig snart.

Efter jobbet fick vi låna pappas bil. Vi lämnade barnen hos pappa och sedan for vi iväg och kikade på bil(ar). Vi hittade faktiskt en liten pärla, vilket vi inte trott att vi skulle göra. Så nu är vi nyblivna ägare av en Ford. Så nu ikväll har vi varit ute och kört den lite och det känns jättebra. =)

See Ya.....

Publicerad: klockan 21:14:45.
Arkiverad under: Allmänt

Filmtajm!
Nu ska vi smaska i oss lite gotta och se en bra film... hoppas vi! Det blir......taaaaaadaaaaaammmmmmmm,,,.....



Publicerad: klockan 21:44:35.
Arkiverad under: Allmänt

Vet ni vad jag ska göra!
På fredag ska jag bleka mitt hår och bli blond igen! Trivs absolut med den färg jag har nu men oj vad jag vill bli blond...kanske är det så att blondiner har roligare?! Vad vet jag. =)



Publicerad: klockan 18:16:42.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska vi ut på tigerjakt!
eller nja....duschen först och sedan affären...

Publicerad: klockan 17:45:36.
Arkiverad under: Allmänt

Varmt..
Det är så enormt varmt idag! Puh! Jag har hunnit dammsuga nästan hela nedervåningen och gjort middag. Dessutom har jag tvättat mattan i vardagsrummet, låg på knä och skrubbade den som en tok! Men nu blir den nog ren och fin igen.

Dags att ta en dusch nu...!! Skulle behöva fortsätta städa ikväll.
Måste skaffa bil så man kan åka till stranden en sån här dag! Klarar inte detta... Gaahh!! =)

Puss


Publicerad: klockan 17:35:30.
Arkiverad under: Allmänt

Måste
gå och ringa lite ärenden....Greppa dammsugarn och ta ett par varv med den och sedan duscha!
Tänkte att jag och barnen skulle ta oss en promenad till Ica och innan det ska vi käka lite.

Ses senare...
 


Publicerad: klockan 15:29:54.
Arkiverad under: Allmänt

Tur att man har...
en Lillasyster som är GRYM på att göra snygga websidor....TACK syster för en fin design!!!! =)

Publicerad: klockan 15:03:38.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon!
Igår kväll kan jag lova att jag slocknade fort. ;-) Jag bakade kladdkaka med vit choklad som topping och en sockerkaka. Sedan åt jag och maken en bit kladdkaka med lite grädde och jordgubbar. *mums* =) Alex var helt galen i det, han sa att det var det godaste han nånsin ätit..!! =) Vi skulle se en film igår men det blev aldrig av, barnen var vaken för länge och när vi väl kom i säng var vi rätt trött och slut båda två.

Blir förhoppningsvis en film ikväll istället! Söker efter en bil oxå...det går inte så bra, har inte hittat nåt intressant, jo EN. Men den var såld när jag ringde på annonsen. =/

Hoppas  ni får en fin dag!

Publicerad: klockan 11:05:47.
Arkiverad under: Allmänt

Efterrätt:
Fruktsallad och en klick grädde till oss!!



Publicerad: klockan 19:42:44.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att göra en ny
och snyggare design kanske?! Ska nog klura lite på den ikväll.

Vad har jag gjort sen sist då?! Jag har lagat middag, en väldigt enkel sådan idag, Makaroner och korv. Sedan har jag plockat efter min Rövardotter, denna tös drar fram så enormt mycket. Hon hittar ständigt på nya bus, som till exempel att först dra ut hela våran klädkammare på hallgolvet, sedan sätter hon sig där och tömmer vatten över golvet...hmmm då blir det blött! Hur får man upp det då? Ja men titta mammas gardiner som låg i klädkammaren, åhhh ett täcke oxå..PERFEKT!

None
Stor-Rövarn                                                                                Mini-Rövarn

Publicerad: klockan 19:03:06.
Arkiverad under: Allmänt

Sitter och väntar på maten.

Dom ska komma mellan 15-17.

Update: Nu kom dom! =) Har packat in alla varor, så skönt att slippa handla. =)



Publicerad: klockan 15:43:29.
Arkiverad under: Allmänt

Första riktiga kalaset!
Adrian är nu bjuden på sitt första riktiga kalas! Han har juh varit på kalas förr, men nu är det en av hans bästa kompisar på dagis som fyller år och idag damp det ner ett inbjudningskort. Ni kan juh gissa hur glad denna pojk är!!! Han pratar om kalaset hela tiden, så förväntansfull...Jag måste ha med mig paket mamma, Vi ska jag gå på kalas, Hur lång tid är det tills det är kalas?! Ja alla dessa frågor... Jag gissar på att pojken kommer att ha så skojj!! 

Vi måste försöka komma iväg och handla presenter oxå. =)



Publicerad: klockan 14:35:07.
Arkiverad under: Allmänt

Me likes Goodie bags!!
Så jag måste juh bara vara med och tävla på dessa två!



Länk till bloggen : Catwalkqueen

Länk till Sponsorer:
Chicy
Vodolls
CareOfLena
Mighty Leaf
Depend
Puss

Goodiebag numero 1:


Länk till bloggen: Catwalkqueen

Länk till sponsorer:
Pikemee
Girlstuff
Yves Rocher
IVANAHelsinki
TintinStyle
Bodystar
Nea Of Sweden


Publicerad: klockan 14:29:10.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0