I´m alive..
Jag har bara inte hunnit med mig alls idag.
Först gjorde jag mig iodrning och sedan begav jag mig iväg och sällskapade min kusin som var och handlade..mycket trevligt! =)
Liftade med henne upp till Alx jobb där jag hämtade bilen och sedan begav jag mig till Birsta för att kolla på skor åt barnen och då kikade jag in hos Jessica på jobbet hennes, oxå väldigt trevligt.

Därefter blev det en snabb tripp till stan och möta Martina..Very Nice.. därefter hem och hämta barnen och laga middag innan det var dags för barngympa.

Tindra testade lite idag oxå och var mäkta stolt när vi lämnade gympasalen..hon hade verkligen roligt!! =)

Annars värker mitt huvud som aldrig förr och jag är lite trött nu, så håll er kvar...imorgon ska jag försöka uppdatera som vanligt igen...det vill säga..bättre... ;-)

KRAM PÅ ER ALLA OCH TACK FÖR FINA KOMMENTARER...

Publicerad: klockan 22:38:27.
Arkiverad under: Allmänt

Ja jag är försvunnen..
jag har inte hunnit med mig idag, eller haft en liten bloggsvacka. Huvudet är lite i kaos just nu, varför kan jag inte berätta just nu. Jag kommer säkerligen berätta så fort jag fått ordning i skallen igen.

Idag har jag inte hunnit med att träna, Tindra var trött och höll på att somna vid 16.30 tiden så jag hade full sjå med att hålla henne vaken och kände att jag får skippa att träna idag.

Så dagen har varit rätt lugn, var iväg på samtal på sjukhuset och sedan har det inte hänt så mycket.

Funderar på att se filmen vi inte hann se igår... men får se om man orkar?! ;-)

Publicerad: klockan 20:46:55.
Arkiverad under: Allmänt

Min man gillar inte att tvätta..
så ville han att jag skulle tvätta arbetskläderna hans...jag har ingen ork ikväll så jag bad honom göra det själv.

Så nyss hör jag från tvättstugan...

A : Hur många grader ska det vara?

Jag : Ta 50 grader på det där.

A : Finns inget tvättmedel?!

Jag : Det står i skåpet.

A : Hur mycket sköljmedel ska man ha i?

Jag : Ta halva facket.

A : Vilket av dom?

Jag : Det längst till vänster.

A : Hur mycket tvättmedel ska jag ta?

Jag : Ta halva.

Han stänger igen den och slår igång. Jag småskrattar för mig själv och säger : You need med baby, you need me! Tyst så han inte hör det... ;-)



Med det säger jag God Natt!!!

Publicerad: klockan 00:24:41.
Arkiverad under: Allmänt

Tränad och Mör(d)bultad...
Jag drog iväg på spinning och Core ikväll. Skönt att komma iväg även om jag kände mig otroligt matt lagomt till Core passet. Jag var helt slut! Att jag dessutom har en balans som inte är utav denna värld gör juh inte saken bättre. Det är nästan så man sparkar ner folk där man står.

Nu ska jag hoppa in i duschen..trött och hade tänkt försöka se en film med gubben men barnen vägrar sussa.. Sedajn måste jag försöka få i mig något.

Ville egentligen se Australia ikväll...och så ska jag försöka ge mig på att klippa gubbens hår, vi får väl se hur det går. ;-)



Jag gillar denna sång... särskilt refrängen... första gången en Mando Diao låt föll mig i smaken, i think!

Publicerad: klockan 21:33:46.
Arkiverad under: Allmänt

Tindra dansar...
Hittade ett filmklipp på Tindra när hon dansar. Detta är 1 år sedan, hon var alltså 2 år när detta filmades. ;)




Publicerad: klockan 12:58:15.
Arkiverad under: Allmänt

Tjejerna VS. Killarna
Hej på er alla!
Denna morgon vaknade vi av smärta, 2 barn som klättrade och stod på oss stackars föräldrar. =) Men vi kom upp och Alex fick ett efterlängtat samtal, vi ska få en ny TV. Eller den andra gick sönder och nu får vi ut en ny genom försäkringsbolaget..Weii... Fast frågan är om vi ska behålla den eller inte? Vi har vår 50" nere i v-rummet och denna 42" hade vi förut i sovrummet men det kändes väldigt stort att ha den därinne, det är juh egentligen endast till för att sova i. Och vi har juh en mindre tv att ha där. JA, vi har en del tv-apparater härhemma, beror på att maken säljer sånna. Jag skyller på att han fått en yrkesskada. ;-)

Nu är det bara vi tjejer hemma och myser...Killarna skulle åka och fixa med tvn. Så vi njuter lugnet här hemma! ;-)
Får se vad vi hittar på senare idag, lite tråkigt väder är det här idag. Ingen sol men det är ändå rätt varmt iaf.

Pratade en sväng med min rehab.handledare imorse oxå, hon ville diskutera en sak med mig. Så nu sitter jag här och funderar på vad det kan vara? Jag är nyfiken av mig och gillar inte att vänta på saker. Men vi får se vad det handlar om sedan. =)

Nu ska jag mysa med stumpan en stund och så ska vi försöka få ett urinprov som vi ska ta med till doktorn för att utesluta urinvägsinfektion på skruttan våran.  Vi kommer juh att påbörja en utredning med hennes mage nu, hon får juh ont till och från.





Publicerad: klockan 12:55:37.
Arkiverad under: Allmänt

Jag vill tipsa er om denna sida!
Jag tjänar pengar via free-food.se och tycker att Du också ska ha samma möjlighet!
Klicka på nedanstående länk NU:
FREE-FOOD

Skriv gärna till mig om Du har några frågor.
 
PS: Jag tjänar 10 kr om Du registrerar Dig som medlem. När Du har registrerat Dig kan Du också tjäna 10 kr per medlem som Du värvar!





Publicerad: klockan 11:39:33.
Arkiverad under: Allmänt

Tindras Poncho...
Denna har mamma gjort åt Tindra (mormor alltså)... Jag älskar den, den är så fin!!


Ja hon vill själv ha vantarna och helst jackan ute då hon tror hon ska frysa trots värmen som råder nu!! ;-) Lyckades få på henne en keps istället för hennes fleecemössa som hon säger att hon vill ha. =)

Publicerad: klockan 15:31:14.
Arkiverad under: Allmänt

Klippning.
Jag älskar att hålla på med hår. Jag tycker det är superkul att klippa. Men mest som en hobby, jag vet inte om jag skulle vilja göra det på heltid. Så jag har iaf klippt lillgumman nu, sedan blir det Addes tur ikväll. Hennes hår blir så lätt slitet bak, så vi tog bort det och nu är det så fint i håret igen.

Stumpan verkade nöjd då hon kollade i spegeln..och rätt trött för nu sussar hon i soffan. ;-)




Publicerad: klockan 15:28:04.
Arkiverad under: Allmänt

FAB Söndag!
Jag och Tindra och Adrian har varit på äventyr! Vi tänkte försöka hitta en bra genväg till Albin som bor rakt på andra sidan skogen här. Det slutade med att vi stod på en tomt och inte kom någonstans. Så jag fick gå över deras tomt, och dom sitter dessutom ute. Jag bad så hemskt mycket om ursäkt över att vi genat över tomten. Dom skrattade lite. Så det verkade inte vara någon fara. Så visade Albins mamma vart man kunde gå om för att gena men både jag och dom såg att det var blött. Men det såg ut som att det skulle gå att gå runt det så jag sa, i värsta fall kan jag simma. ;)

Sagt och gjort, jag och Tindra traskade ner över åkern... väl vid vattnet insåg jag att det var väldigt blött..i princip överallt. Lyfte Tindra och sa att nu tar vi oss över. Rätt var det är så stor jag med foten i lera..skon sitter fast i lera och jag balanserar med Tindra på ett ben. Så tappar jag skon och står istället med strumpan i leran. Jag kan säga att jag skrattade som aldrig förr. Tindra också.

Så kommer vi över..det var bara att ta av sig båda skorna och gå i strumporna hem...Tindra fick lite lera på sin Foppatoffel, längst ut...så gråter hon en skvätt över hur smutsig hon är..tills jag säger : "Gumman titta på mamma, jag går i strumpor och är lerig upp till knäna, ungefär!" Då skrattar hon.

Så här får ni se en bild på skorna, ni kan nog lista ut vilken sko jag tappade i leran. ;-)


Dessa var vit/grå i början på resan...

Publicerad: klockan 15:20:25.
Arkiverad under: Allmänt

Change of plans!
Igår blev det sista minuten ändring av planer. Det blev inte grillat, en kompis hörde av sig och hörde om jag ville följa med ut. Så en stund senare gjorde jag mig iordning för utgång. Det blev rätt lugnt men nog skakade jag loss på dansgolvet. Always.

Johanna beställde en Mojito, så jag tänkte att jag måste juh testa den jag oxå. Men vi fick nog bara ren sprit...ufff, bortkastade pengar. Den blev det ungefär 3 zippar på.

Kom hem ungefär 3.3o inatt och imorse var jag väl inte superpigg, men nu känner jag mig på alerten igen. Tur att man tog det lugnt. Man får tänka på barnen som man ska vara ensam med hela dagen. Inget roligt för dom om inte jag är pigg.

Nu ska jag snart följa Adde till Albin sedan ska jag och Tindra gå och handla lite till middagen, tänkte försöka få oss lite grillat ikväll. Sedan blir det nog filmkväll med älsklingen, vi vill kika på Australia.


Nu ska vi få i oss något innan vi går ut i det fina vädret. Träningssugen är jag dessutom men det får bli imorgon. Vi fick in VÄRLDENS största humla förut, jag behöver nog inte säga att jag är rädd för dom va?! Jag har aldrig blivit bränd eller stucken så jag tror det är därför jag är extremt rädd nu. =)

Publicerad: klockan 12:02:25.
Arkiverad under: Allmänt

Naww...
Vad tyckte ni om detta barnkök då? Tyckte det var urgulligt! =)



Tindra skulle älska detta! Lite väl dyrt dock, 2990 kr!

Publicerad: klockan 18:23:51.
Arkiverad under: Allmänt

Feng Shui.
Jag gillar Feng Shui och det som det går ut på. Att leva i harmoni med allt runt omkring sig! Jag tror på detta och tycker det är spännande att se om det funkar?! Om man aldrig testar så vet man juh inte.

Jag började för ungefär ett halvår sedan, rensa ur här hemma. Kastar allt som inte används, det som bara ligger och samlar damm. Jag gör mig till och med av med presenter som jag inte gillar, gamla saker som väcker dåliga minnen och så vidare. Allt sådant ger dig negativ energi. Samma sak om du planerar att göra om något hemma och aldrig sätter igång med det, så tar det negativ energi av dig. För omedvetet finns det kvar i ditt huvud och plågar dig lite.

När jag rensade ur och fixade här hemma så märkte jag av en del mindre saker, kanske är det sådant som skulle hänt iallafall, eller är det tack vare att jag rensat ur en massa dålig energi här hemma? Det kan jag aldrig veta. Men det jag däremot vet är att man som människa oftast mår sämre av oordning och oreda och att nära man städat och gjort fint hemma så mår man oftast bättre.

Jag gillar utmaningen dessutom i att man skulle kunna påverka sitt eget liv till en viss del. Att man genom att hålla rent i sin kärleksbagua lyckas hålla kärleken levande och passionerad! Att man kan införa vissa färger eller saker i baguerna som ger positiv effekt! Att Yin & Yang lever i harmoni med varandra.

Någon fler än mig som intresserar sig för detta?!



Publicerad: klockan 17:32:14.
Arkiverad under: Allmänt

Stanna klockan!
Kan någon vara snäll och göra det nu?? Jag måste hinna städa klart, toaletten och köket innan vi kan gå och handla. Men jag börjar bli stressad eftersom klockan börjar bli mycket. Helst vill man ta en dusch innan man beger sig emot ICA oxå.

Så varför sitter jag här? Detta har jag inte tid med. =P
Kram

Publicerad: klockan 15:25:09.
Arkiverad under: Allmänt

Läckert?
Vore det inte lite coolt med ett sånt här barnrum???
Hahaha....me like! Snacka om ANNORLUNDA. =P



Klicka HÄR för mer roliga saker...

Publicerad: klockan 13:19:14.
Arkiverad under: Allmänt

Hej våren!
Nu är värmen här och solen. LOVELY!

Igår kväll såg jag och maken I am Legend. Jättebra men rätt tragisk film tycker jag. Gillar inte sådana slut som det var i filmen, jag gillar lyckliga.
Barnen fick paket igår från Mormor & Anders, ska knäppa lite bilder senare. Lite kläder och gamla dockskåpsmöbler från när vi var små. Otroligt roligt! Sedan har mamma gjort en Poncho åt Tindra, det är otroligt fin!!! Hon har på sig den hela tiden. =)

Vi fick även ett knallrosa nagellack så jag har nyss målat stumpans naglar...hon älskar Lila och Rosa. Förut var det bara rosa, men inte längre.

Ikväll ska vi grilla tänkte jag, och sedan lite egengjord Tzatsiki och potatisklyftor till. Kan juh inte bli fel! Jag ska grilla, för Alex jobbar länge. Så när han kommer hem ska jag försöka se till att middagen blir serverad hade jag tänkt. ;) Till det blir det en kall god öl.

Blev ingen träning imorse heller, suck, men imorgon hoppas jag! Det blir svårt när Alex jobbar och Tindra har väldigt problem med sömnen just nu så då får det gå före. Hon somnade efter 23 igår kväll, helt sjukt att hon orkade med tanke på att hon inte sov under dagen heller.

Ses lite senare...
P.s Inatt har det varit sjuka drömmar igen... =( Uff..gillade inte drömmen inatt.

Publicerad: klockan 12:04:01.
Arkiverad under: Allmänt

3 saker jag vill testa..
Dessa tre skönheter skulle jag vilja testa...



Fiberwig som äntligen kommit till Sverige... Någon som testat?? Denna är jag sugen att prova. Den ska inte heller fälla under ögonen, vilket är perfekt då jag tycker dom flesta mascaror jag testat gör det. =/


Plutigare läppar? Jag har väldigt smala och tunna läppar, så denna skulle jag vilja testa. =)


Och sist men inte minst, Smashbox Photo Op. Som småbarnsmamma med för lite sömn emellanåt är det lätt att få mörka ringar under ögonen. Har testat många olika, hitills har YSL varit den bästa. Men nu är jag sugen att testa en ny. Bättre??

Publicerad: klockan 16:45:47.
Arkiverad under: Allmänt

Jag = En stinkrumpa?

Jag fick verkligen hålla mig förut då min söta dotter fick ett utbrott. Tindra hade kissat i blöjan och vi gick emot toaletten för att byta den, men så blev hon riktigt ARG. Hon slet av sig blöjan och kastade den emot mig och skrek, "Din stinkrumpa"...sedan stegade hon iväg. Jag trodde jag skulle explodera av skratt, för hon såg så rolig ut. Hon är supertrött tjej idag så vi ska alldeles strax försöka få i oss lite mat och sedan ska vi gå ut och leka innan det är sovdags. Inte lätt när man är trött inte.

Adrian och Albin försökte använda mig som betjänt och medans jag försökte betala räkningar skrek dom mest efter isvatten. Men sedan var dom rätt lugna.

Annars har jag hunnit städa lite, ska köra igång en tvättmaskin nu så man kan hänga ut lite tvätt.
Igår kväll vid midnatt gick jag iväg ut på kattjakt. Töntigt? Maybe, men jag vill inte att mina kissar ska vara ute hela natten då det finns rävar här, jag har faktiskt sett en med egna ögon. Och då går jag hellre en runda och ropar på dom så dom kommer in och äter och sover inne. Så Mr Tom Bisset kom efter en liten stund iaf..tack och lov!


Någon som har tv-förslag för kvällen? Jag vet inte vad man ska göra!!?? Vi ska försöka ta oss förbi Ica oxå, vi har fått paket från Mamma/mormor som ligger och väntar. Spännande. =)

Kramar





Publicerad: klockan 16:25:23.
Arkiverad under: Allmänt

Min första frågestund?
Jag har aldrig kört frågestund tidigare så nu testar vi? Är det någon som undrar något om mig eller oss så passa på!! Vi får se om det kommer någon fråga ens? ;-)




Publicerad: klockan 20:42:57.
Arkiverad under: Allmänt

Sjuka drömmar?
Jag måste ha dom mest sjuka drömmarna. Inatt drömde jag att vi åkte ner till skansen och tog lite ledigt från vardagen. Skansen såg inte ut som det brukar och det var en äldre tant som drev detta med sina familj. Tant a la 1700-talet var så otäck, vi kom aldrig ifrån skansen, hon höll oss kvar. Sedan försvann hela tiden någon i familjen. WTF?? Scary skansen! Dessutom kom jag på när jag var därnere att jag juh skulle på möte ang. min rehablitering. Lyckat att missa det då?? Nej nej.. Dessutom tyckte maken att dottern till 1700-tals tanten var skitsnygg och hånglade med henne. Tror ni man var lycklig när man vaknade eller? Jag kände mig helt slut... jag har varit på ett skräckställe hela natten och istället för att hjälpa mig att få oss därfirån hånglar maken med en annan. Dessa drömmar är så knäppa!! Tur att det är mardrömmar dock..

Jag ska snart iväg med Tindra till Farbror Doktorn...äntligen ska vi få komma dit! Nu jäklar ska jag vara på dom, en ordentlig utredning ska hon ha. Annars.... ;-)

Satte upp mig på spinningpasset idag oxå, som reserv. Så nu hoppas jag att jag får barnvakt och att någon annan hoppas av så jag får svettas!

Dags att göra sig klar..kan inte gå ut och se ut som ett vrak! ;)

Publicerad: klockan 13:32:17.
Arkiverad under: Allmänt

Dagens middag.
Idag åt vi Kycklingsallad till middag här, det blev baguette till. Försökte locka Tindra länge med fjärilsmakaroner och till slut åt hon upp i ett enda nafs! Vår tjej är svårflörtad när det kommer till mat..hon vägrar äta köttfärs tex! Jättejobbigt. Det är svårt att veta hur man ska gå tillväga då jag absolut inte tror på att tvinga henne till något?! Nej hon måste själv vilja. Jag tror det är viktigt att barnen lär sig att lyssna till sig själva redan som liten. Självklart måste man sätta gränser och inte tillåta allt men man ska aldrig undertrycka barnets vilja.

Det var så gott med Kycklingsallad, jag känner att sedan vi börjat ätit nyttigare och skött om oss lite bättre så mår jag mycket bättre i kroppen. Jag känner att jag mår otroligt bra av att träna, bara på dessa få ggr som jag hunnit träna nu så känner jag mig ändå starkare än innan, det kan bero på att jag redan nu känner att jag har mer energi. Även om jag just för tillfället är otroligt TRÖTT...inatt somnade jag inte förrän 2-3 och så har det varit i ett par veckor nu, så det är väl inte konstigt att man är trött kanske. Särskilt med tanke på att man kliver upp tidigt på morgonen.

Nu ska barnen in i duschen och sedan är det läggdags här.

Publicerad: klockan 18:36:32.
Arkiverad under: Allmänt

Idag är ingen vanlig dag!
Idag tog min lillebror körkortet!! Grattis älskade bror!! Jag är så STOLT över honom..han är så duktig.
Jag har inte suttit vid datan något förrän nu, jag har inte orkat. Imorse klev jag upp med barnen. Tindra var inte på sitt bästa humör, trött tjej. Så kläderna satt fel, bordet gjorde illa henne, glaset spillde på henne... vi hann byta kläder 1 gång. Sedan satt inte ytterkläderna bra, osv osv... Men man kan inte alltid ha bra dagar, eller hur? Ikväll ska jag försöka få dom två i säng i tid, och se till att dom somnar i tid oxå.

Jag sitter här, lite irriterad över att saker inte riktigt går som vi tänkt oss..! Men det löser sig nog så småningom, hoppas jag. Jag är redigt TRÖTT...sitter och kisar hela tiden, men det blir så när man inte får sova på nätterna. Tror jag ska lägga mig en stund och försöka vila innan barnen kommer hem.

Jag har legat på soffan här idag och läst ut min bok, Mina Hemligheter med Sophie Kinsella...mycket bra bok! I loved it! Jag älskar när det är lite överraskande kärlekstrams och man dras in i bokens handling, man vill inte ens lägga ifrån sig den förrän den är slut. När den väl är slut vill man ha en fortsättning, en liten flykt från verkligheten! ;)



Publicerad: klockan 13:58:47.
Arkiverad under: Allmänt

Can i get a minute?
Hemma och skakig.. ;) Idag kändes det GRYMT i ben, armar och axlar! Jag trodde jag skulle tuppa av?! Men det gjorde jag inte, det var bara till att bita ihop. Jag måste gå på pass. Diskuterade med A igår när vi åkte hemåt om just detta. Vi kom fram till att jag tränar bäst i grupp, dvs att gå på Bodypump osv för då kan jag inte ge upp, jag blir lite mer tjurig. Lite mer hårdhudad kanske? ;) Jag har alltså USEL SJÄLVDISCIPLIN.... och om det var bra eller dåligt behöver vi juh inte fortsätta diskutera, nu vet jag iaf att jag måste gå på pass om jag ska träna bra. ;)

Jag hämtade barnen så fort jag kunde hos pappa, och vi åkte hemåt. Nja, först var vi faktiskt förbi McDonalds och åt, INTE BRA, men klockan var apmycket! Och barnen var svinhungrig, vad gör man inte för sina barn?? Själv tycker jag inte ens det är gott längre..det är seriöst. Det är äckligt! *ryser*

Nu ska jag gå och lägga mig på sängen och se lite tv och hoppas på att få somna snart. Onsdag och Torsdag blir ledigt från träningen, sedan får vi se hur resten av veckan ser ut?!

Nu tycker jag ni ska lyssna på denna och njuta, underbart att köra Spinning till denna låt...
I Wanna love you!



Publicerad: klockan 21:46:45.
Arkiverad under: Allmänt

Dagens..
jag klev upp i tid med barnen imorse och medans jag klär mig kommer Adrian och Tindra in och säger att Adrian bytt blöja på Tindra alldeles själv! Hahaha...underbara unge! Han har lyckats utmärkt med detta oxå. Inte snett eller nåt. Stolta var dom båda två också. Gullungar!

Någon kompis som vill göra något i helgen?? ;-)

Nu ska jag fortsätta dagen med att sätta igång en maskin med tvätt och sedan funderar jag på om jag ska gå ut i trädgården och kratta och rensa ur rabatterna. Får man lite luft oxå! ;)

Idag blir det eventuellt ett pass Bodypump, ska se om jag lyckas få barnvakt bara. A jobbar till 20 ikväll.



Publicerad: klockan 13:20:02.
Arkiverad under: Allmänt

Gräsänka?
Ser ut som att man blir ensam Torsdag - Lördag denna helg..suck! Inte så jätteglad blir jag då, jag hade hoppas på att vi skulle försöka umgås lite mer än vi hunnit med på senaste. Ja ja, jag får väl försöka hitta på något annat. Får se vad barnen är sugna på oxå?

Förhoppningsvis blir det lite träning. ;)

Publicerad: klockan 13:13:56.
Arkiverad under: Allmänt

Söta kändisbarn?!

Jag tycker dessa två barn är dom sötaste kändisbarnen...såklart är alla barn fina!


Shiloh Jolie Pitt

Och


Suri Cruise



Publicerad: klockan 13:11:47.
Arkiverad under: Allmänt

Tävla med Miss Linde!
Jag är med och tävlar hos Miss Linde, gör det ni oxå!! ;)



Publicerad: klockan 12:32:19.
Arkiverad under: Allmänt

Middag och träning!
Idag återstår middag och träning. Just nu städar jag för fulla muggar, har precis blivit klar med barnens rum. Jag har haft en riktig vårstädning inne hos dom både och tömt alla lådor på trasiga leksaker. Så nu är det fräscht, rent och luftigt därinne igen! Otroligt skönt att hinna med det.

A håller på att laga middag, det blir Tacos idag..mums! Det var länge sen sist nu. Efter middagen ska jag svida om till träningskläder och sedan drar vi och tränar. Barnen ska få vara hos morfar för idag ska även A följa med. Ska bli skönt att rör på sig igen!

Men nu tar jag tag i städandet igen så jag hinner lite till innan det är dags att fara.
Kram på er alla denna soliga och fina Måndag!




Publicerad: klockan 17:35:45.
Arkiverad under: Allmänt

Tänkvärt...

Denna fick jag ifrån min mamma på mejlen..och tyckte det var så bra att det var värt ett eget inlägg! Läs denna och tänk efter...

Majonnäsburken och två koppar kaffe.


När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar . Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken . Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras inne-håll i burken , vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som
familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något
, som hem, jobb och bil.

Sanden representerar allt annat -
småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.

Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.

Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.

Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.



Publicerad: klockan 14:18:50.
Arkiverad under: Allmänt

Söndagsparty med Filip & Fredrik.
Ser ni på det? Det är helt underbart om du frågar mig, som jag skrattade då dom var och lärde sig Wrestling. Jag gillar Filip & Fredrik, att Fredrik dessutom är från Sundsvall gör inte saken sämre. ;-)

Nej nu ska jag fortsätta kika på detta...




Publicerad: klockan 21:55:24.
Arkiverad under: Allmänt

Tjooo...
Då var man här en sväng igen. Jag har varit på spinning nu under eftermiddagen, superhärligt! Det tog nästan död på mig men det var det värt. ;) Benen är rätt trötta nu.

Så imorgon är det spinning och Core pass på kvällen. Under dagen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på? Det blir en familjedag iaf och Adrian har bestämt att vi ska på en liten cykeltur.

Ikväll tänkte jag slötitta på lite Wipeout..och städa undan lite grann här hemma.



Publicerad: klockan 19:54:27.
Arkiverad under: Allmänt

Ont i kroppen...
AJ...vilken träningsvärk jag lider av idag! ;) Vaknade av Tindra som mörbultade mig sakta med säkert, hon pressade benen emot mig på olika punkter i kroppen som låren, magen, bröst och axlar...Det gjorde fruktansvärt ont!

Men det är i för sig ett bra ont, för musklerna har fått jobba lite med andra ord. ;) Idag vid 16.30 blir det spinning, gaah..fattar inte hur jag ska klara det, men det går nog kanske?

Dags att äta något och börja ladda upp..känner mig lite hungrig och seg! ;)
Ses sen..

FÖRRESTEN...Jag har hittat en sida som heter freefood...man tjänar poäng och får presentkort på mat. Presentkorten gäller på Ica, Willy och Hemköp. Antingen googlar ni på Freefood eller om ni vill så lämnar ni mailadress och jag värvar er. =) 

 

Publicerad: klockan 13:08:43.
Arkiverad under: Allmänt

Kissat på pottan!
Tindra är inte blöjfri än, vi har tagit det lugnt på den fronten eftersom hon inte visat intresse för det än. Men nu om dagarna försöker jag låta henne vara utan blöja, vilket lett till en del små olyckor. Och det har jag räknat med så det är ingen överraskning, men så idag kom hon upprusande för trappan, "Mamma jag måste kissa".. Så jag sa åt henne att sätta sig på pottan, vilket hon ofta gör men det kommer aldrig något..MEN NU KOM DET...Hon var så duktig! Och jag blev så stolt, vilken tjej!! Hon var rätt stolt hon med, det syndes efteråt, så nu får vi se om hon vill göra om det igen imorgon. ;-) Men vi fortsätter kolla hennes intresse, är hon med på det så kör vi.

Hon var rätt rolig idag oxå då hon var ensam med sin mamma och pappa. Hon lade oss i sängen och gav oss gosedjur som vi skulle mysa med, som hon själv sa. Hon säger väldigt fina saker denna sötnos... T.ex.. Du är så underbar, Min älskling, Jag älskar dig. Och jag är så glad att vi fått två barn som vi gett mycket kärlek och som visar oss detsamma!!

KÄRLEK! <3

Kanske inte det mest intressanta inlägg för er, men jag vill kunna titta tillbaka på detta och minnas. Det är juh trots allt lite som en dagbok det här.  =)



Publicerad: klockan 21:51:18.
Arkiverad under: Allmänt

Jag är inte..
död...inser att jag varit dålig att uppdatera idag men jag har inte hunnit med mig. Inte för att vi gjort så himla mycket, men ändå.

Träningen imorse gick jättebra, lite skakig i benen sådär när man gick därifrån. Men otroligt skönt att få träna! Jag hann bara hem så skulle Adrian till Albin, så jag och Tindra skjutsade dit honom. Sedan for vi på ICA där dom hade helikopterflygning idag. Vi åkte inte. ;)

Väl hemma igen så somnade både jag och Tindra, helt trötta och slut på soffan, vi sov 1 timme..men det tog oss ca en halvtimme extra att vakna till liv. Vi käkade lite middag och när vi hade myskväll så satt jag och zappade och såg att det var "Det Okända", dom besökte Borgvattnet. Jag var tvungen att se det, otroligt spännande eftersom jag sovit där oxå.

Sedan gick jag upp och joinade övriga familjen som kollade på Spindelmannen. Så vi har haft en riktigt soft kväll här. Otroligt skönt!

Nu måste vi kika klart på Robinson här..



Publicerad: klockan 21:20:49.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon Lördag!
Jag har varit vaken 1 timma nu, hunnit få i mig frukost och dragit på träningsoutfiten, snart beger jag mig på Bodypump!
Gissa om jag kommer vara död i kroppen sen?! ;) Länge sedan man tränade nu..shit! Gruvar mig lite, hur ska detta gå?!

Idag skiner solen här, och våren gör sig påmind. Jag sitter i lugnan ro och lyssnar på musik, just nu är det Kanye West som spelas. Kände mig så otroligt seg imorse, hade inte lust att kliva upp men så var barnen vakna så då var det bara till att masa sig ur sängen. =) Och det är skönt att komma upp i tid på helgen oxå.

Dagens planer då? Jag vet faktiskt inte alls vad vi ska hitta på? Jag skulle vilja elda, elda upp en massa gamla löv.. =P Sedan vore det juh inte helt fel att starta upp grillsäsongen redan nu!

Nepp nu ska jag stoppa i barnen lite gröt oxå..ses senare!



Publicerad: klockan 08:31:39.
Arkiverad under: Allmänt

Utmaning..
Jag blev utmanad av Emma-Lisa att ta ut mina favoritbilder.. jag har valt mellan dom bilder som finns på datan nu. Och här är resultaten!





Första bilden är en av dom första bilderna på Alex och Adrian tillsammans. Jag tycker så mycket om all kärlek som speglas i bilden. Första bilden på en nybliven pappa och en alldeles färsk lite son. Ett nytt liv, ett mirakel.

Andra bilden tycker jag oxå mycket om. Den speglar en liten nyfiken, färsk Tindra. Nyfiken och fundersam. Vårt andra mirakel.



Jag utmanar alla som kikar in i bloggen... ;-)



Publicerad: klockan 21:57:33.
Arkiverad under: Allmänt

Farmors begravning
var otroligt fin! Den kunde inte ha blivit bättre.. Farmor är enormt älskad och saknad!


Publicerad: klockan 20:51:12.
Arkiverad under: Allmänt

What to wear?
Jag sitter här kluven ända ut i hårtopparna för jag vet inte vad jag ska ha på mig imorgon?! Jag ska iväg och kolla på en kjol som vi såg idag, annars blir det nog byxor för min del.
Var iväg ensam förut och kikade på Birsta, hittade en skjorta åt Alex, en tröja åt Adrian och eventuellt är Tindras kläder färdigt. Så nu är det bara jag kvar, jag gör alltid så här..lämnar mig själv till sista stund. Jag orkar liksom inte ta itu med det för det är lättare att hjälpa andra med vad dom ska ha på sig. ;)

Ikväll har jag även bokat 2 pass i helgen, ett bodypump pass och ett spinningpass..så nu tjejer, nu kör jag igång!!

Nu håller jag på att tvätta en massa kläder så jag kan inte riktigt somna än, men snart så lägger jag mig så får A, kasta in den sista maskinen i torktumlaren. =) Jag är så trött nu så ögonen vill ramla ihop, somnade trots allt 3 - 3.30 inatt. *Znark!*

Vi får se hur uppdateringen blir imorgon, efter begravningen. Om man orkar ta itu med nåt efteråt?

Publicerad: klockan 22:12:34.
Arkiverad under: Allmänt

17.50
Det samtal som pågår mellan Adrian och Albin är underbart just nu.
Adrian: När skulle du hem?
Albin: Eehhh..ehhh...klockan 4.
Adrian: JA, jag visste det...

Och därinne sitter dom och vet inte att klockan gått förbi 16 för nästan 2 timmar sedan!! =) Det är för härligt! Tiden går fort. ;-)

Publicerad: klockan 17:53:14.
Arkiverad under: Allmänt

Betalningspåminnelser!?
Idag kom det hem betalningspåminnelse för en sak jag betalat den 27 Januari. Var helt säker på min sak så jag gick in på internetbanken och kikade. Mycket riktigt där fanns min betalning utförd, ingenting såg fel ut heller så jag ringde upp dem. Får prata med en riktigt otrevlig tjej som förklarar att jag kanske missat betala 1 krona och nu fått påminnelse på den! Nej sa jag för räkningen jag fått från er är på 1000 kr.
Hon försökte förklara bort det lite till men jag vägrade ge mig och till slut SUCKAR hon i telefonen och ber mig vänta ett ögonblick. Hon pratar i bakgrunden med en kille och dom diskuterar. Hon kommer tillbaka och frågar om jag visste exakt datum som jag betalat in, vilket jag gjorde.

En stund senare är hon tillbaka i telefonen...Ooooj då, Vi har visst missat den! Det är bara att slänga påminnelsen, vi ber som hemskt mycket om ursäkt!

Men det som kan störa mig med dessa samtal är att dom blir otrevlig först när dom tror att jag har fel...sedan blir det juh bara pinsamt när det visar sig att jag hade rätt.

Men nu kan man juh hoppas att hon är trevligare med nästa hon pratar med... ;-)



Publicerad: klockan 16:37:44.
Arkiverad under: Allmänt

Det har snöat..
här idag. Det blev till att dra med lite tjockare kläder till barnen igen på dagis. Suck, när ska det bli varmt varmt varmt!? Ingen i familjen tyckte detta var särskilt roligt!

Igår blev det otroligt dålig uppdatering, jag mådde helt ärligt inte särskilt bra. Lite ont i magen och illamående. Uff! Men idag mår jag bättre om man bortser från att jag hade fruktansvärt svårt att somna. Låg vaken till 3-tiden, och imorse klev man upp 7.45...rätt tröttsamt med andra ord. ;)
Barnen sov dock i sina sängar...! Härligt att dom fick sova gott inatt.

Idag ska jag försöka lägga mig en stund och vila innan jag ska iväg med Helen och Wilmer till Birsta för att kika lite grann. Imorgon är det begravning för farmor och jag gruvar mig oerhört mycket, vilket iför sig inte är konstigt med tanke på att det är just begravning. Man brukar juh inte se fram emot dom.

Ska leta fram lite papper som jag ska förbi på A:s jobb med. Vi ses senare.. nu är det vila som gäller.



Publicerad: klockan 11:17:58.
Arkiverad under: Allmänt

What a lovely day!
Idag har det varit näst intill full fart. Vi var uppe i tid imorse, till frukost blev det ägg och gröt. Och sedan bar det iväg med familjen på dagis och jobb, så åkte jag hem och fick världens huvudvärk. Det sprängde i halva huvudet och bakom ögat, så jag lade mig på soffan och somnade om i 1½ timme, vaknade och insåg att jag hade 10 minuter på mig tills jag skulle träffa Jessica på hennes lunch. Vi har juh inte träffas på lääänge nu så det var så kul att se henne igen, brun och fin var hon, nyss hemkommen från Thailand och allt. =) Så mycket att prata om sedan sist, så det var supermysigt.

Efteråt begav jag mig till min kusin för en promenad, ungefär lika länge som igår. Mys! Fast det var riktigt kallt idag, imorse snöade det till och med lite grann hos oss. Vid 15-tiden begav jag mig hemåt och emot dagis för att hämta hem barnen, Tindra var supertrött och medans jag lagade middag somnade hon till på soffan, så nu måste jag strax försöka väcka henne så hon kan sova ikväll igen.

Jag lagar hemmagjorda köttbullar idag så håll tummarna för att dom blir goda, jag testade ett nytt recept och oftast köper jag färdiga köttbullar men idag är dom tillagad från grunden alltså. Spännande. ;-)

Igår fastnade jag framför tvn då det var 2 timmars Desperate Housewives...A och Peter satt nere och kikade på fotboll. Så skönt att ligga i sängen och bara softa!

Nej nu är maten klar..dags att väcka tösen och äta lite mat! =)

Publicerad: klockan 16:23:02.
Arkiverad under: Allmänt

Gårdagens kväll..
Igår hade vi supermysigt jag och gubben. När barnen somnat tassar föräldrarna på borden...eller kanske inte riktigt men vi satte oss och kikade på en film. Det blev Role Models...den var faktiskt riktigt rolig och jag älskar sådana där halvnördiga filmer. Vi skrattade otroligt mycket..och det är så himla härligt att slå på en film som man skrattar åt, tillsammans. Så den tycker jag ni ska kika på om ni får tid någonting framöver. ;-)



Min SPA kväll uteblev dock...tyvärr så vi får se om jag hinner med den ikväll istället, lite ögonbrynsplock, bodyscrubs och en massa egentid = Lyx när man är mamma. ;-) Dessutom kommer Peter hit och ska sova här hos oss ikväll så när killarna spelar spel, så kan jag smyga undan och ta mig ett bad.

Nej nu ska vi strax hämta hem gubben...!
Kram

Publicerad: klockan 18:01:57.
Arkiverad under: Allmänt

Promenad i vårvädret.
Imorse vaknade jag klockan 10.45 av att min telefon ringde. Jag vaknade i samma stund som den slutade ringa. Kände mig yr och kom ihåg att jag drömt att jag var på sjukhuset och hade gjort en skallröntgen, jag satt och väntade på att få svar om jag fått en tumör i huvudet?! Alla runt omkring var jättesjuka och mitt ibland alla sjuka människor gick Malou Von Sivers och intervjuade folk till sitt program "Efter tio". Knäpp dröm. Och mycket otäck!!

Hoppade in i duschen och ringde sedan upp min kusin som ringt. Märkte att jag missat samtal från Jessica oxå. Sedan ringde jag och anmälde oss till begravningen av farmor som är på fredag, jag har in i det sista skjutit på detta. Jag vill inte riktigt fatta att det är så och det känns så jobbigt.

Sedan lagade jag lunch åt mig och gubben innan jag skjutsade tillbaka honom på jobbet igen. Mysigt att sitta och äta lunch och prata. Min kusin ringde 1½ timme innan jag skulle hämta barnen med den ultimata idéen att vi skulle ut och gå, så jag åkte bort till henne och sedan tog vi oss en 45 min - 60 min promenad. Så skönt och otroligt varmt!

Vi har precis kommit innanför dörren jag och barnen, tog ledigt från dagis åt dom på fredag då vi ska iväg på begravningen. Så nu ska vi laga ihop lite middag, tror det blir något enkelt idag, och sedan ska Adrian och Albin få leka av sig lite innan kvällen. Mina barn borde somna ovaggat ikväll, BORDE! Vi får väl se.



Publicerad: klockan 15:56:38.
Arkiverad under: Allmänt

Åh, pust, frust och stön...
Så typiskt! Jag började plocka undan i köket och maken tog upp barnen och gjorde dom redo för kvällen. Så nu ligger dom i sina sängar och ska sussa. Iallafall så skulle han vara gullig och göra ett bad åt mig. Men så gick det inte, våran värmepanna ville visst inte? Så imorrn ska jag göra ren alla filter och se om den vill ge lite mer varmvatten. Så där lite brukar den inte göra. ;)

Vi var ute förut, Adrian och A tog varsin cykel, Tindra låg i vagnen och jag drog henne. Sedan var det powerwalk som gällde. Mycket härligt! När vi kom hem blev det kvällsfika och lite frukt på det.

Satt och funderade på att ta mig en riktig SPA-kväll nu, vi får se..jag får ta det om en halvtimme isf, så det kommer lite mer varmvatten. ;)




Publicerad: klockan 20:45:55.
Arkiverad under: Allmänt

Några kära vänner till mig...
Denna artikel hittade jag på Expressen..Jag tyckte den var ganska intressant.

Så skaffar du vänner...

1. Sök likasinnade Sök efter personer som har likheter med dig själv. "För mycket stora olikheter gör vänskapen omöjlig. Man måste ha något att förenas kring", säger psykolog Villemo Rantzén. "Är man till exempel intresserad av folkdans kan en sådan kurs vara ett bra ställe att söka vänner på."
2. Våga fråga Våga ta initiativ. Bjud på en fika, eller föreslå någon aktivitet!
3. Var realist Var beredd att rikta om försöken på en annan person. Om någon är demonstrativt ointresserad och ständigt kommer med bortförklaringar om att han eller hon inte "har tid", eller om du hela tiden blir missförstådd: Lägg ner. "Vänskap måste vara ömsesidig. Missförstånd bottnar alltid i brist på god vilja."
4. Ha tålamod Acceptera att vänskap kan ta tid att bygga upp. "Inget kan ersätta en person som kan din historia.

Så behåller du dina vänner
 
1. Hör av dig!
2. Hur ofta? Hur tät kontakt som är lagom varierar. I vissa relationer hör man av sig väldigt ofta - andra vänner hörs av med flera års mellanrum.
3. Lyssna. Visa att du bryr dig om.
4. Ge tillbaka Återgälda gärna förtroenden.
5. Var generös Undvik att hålla räkning på vänskapsbevisen. I en vänskapsrelation kan det växla vem som är mest aktiv, men ändå finnas en ömsesidighet.
6. Visa tillit Acceptera att en vän kan ha perioder då det inte finns lika mycket tid som vanligt att ses.

Här är några av mina underbara vänner...en del finns tyvärr inte på bild! I love you all sweethearts! :)

Publicerad: klockan 20:31:24.
Arkiverad under: Allmänt

Utedag..
Igår var vi ute så gott som hela eftermiddagen, så härligt att vara ute i solen och få en massa friskluft!
När A kom hem så var han och barnen ute en stund till medans jag gick in och lagade middag, när dom kom in så städade barnen undan alla sina leksaker och städade sina rum. Mina duktiga små!! =)  Dom är riktiga små hjälpredor!


Lite bilder från vår utedag igår... som ni ser på bilden längst ner i mitten så fick vi sällskap till lekparken av vår ena kisse, lite sällskapssjuk... ;)

Publicerad: klockan 13:57:09.
Arkiverad under: Allmänt

Hej alla söta..
idag är det måndag och Annandagpåsk, är det bara jag som är liiiiite less på alla röda dagar som är just nu? Visst om jag skulle ha jobbat idag så kan jag förstå att man tycker det är skönt med en till ledig dag. Men Nej jag skulle juh inte jobba, jag sitter och väntar på att få komma igång igen och då är det segt ska ni veta. När man har lite ärenden att uträtta och dessutom väntar på att telefonen ska ringa och meddela tid om möte. Men ja visst är det skönt om man bortser från detta. ;)

Idag är Adrian med sin vän Albin, han har tjatat hela morgonen om att få ringa, han kan till och med Albins nummer. Så det är svårt att få honom att vänta men till slut ringde Albin och frågade om han fick komma hit. Så vi hann inte ens ringa. Men dom leker för fullt och har lika kul som alltid! =)

Tindra sitter på golvet och leker med sina små gubbar och hon har fantastisk fantasi. Det är underbart att lyssna på henne, ibland ropar hon "Mamma, maaaamma" och om man svarar så får man minsann höra att inte ropar hon på mig heller, hon leker juh! Dom är härliga dom små!

Nepp dags att vika tvätten? Vi har sol idag, tror jag ska försöka tvätta och hänga ut lite kläder..underbart!

Publicerad: klockan 13:33:25.
Arkiverad under: Allmänt

Take a bath!
Idag ångrar jag inte en sekund att jag var hemma igår..för idag är min barn full av energi och vilja. Och tänk vad jag hade ångrat mig idag ifall jag varit ute och svirat och mått dåligt idag! Dessutom hade jag en rejäl dipp igår, jag for ner rejält. Det är bättre idag igen, som tur är... jag hoppas på att det ska hålla sig hela dagen.

Tindra ligger i badet och jag sitter utanför och vaktar, det gäller att ha uppsyn över dom små. Som nyss när hon höll på att ramla, inte stå i badkaret skruttan! Hjärtat hoppar över två slag ibland. ;)

Nu sjungs det i badet "Ro ro liten båt, ro ro liten båt..." Dags att plocka upp henne nu.



Publicerad: klockan 16:43:38.
Arkiverad under: Allmänt

Härliga Söndag..

Här har vi full fart! Vi har nyss fått i oss lunch, det blev pannkaka idag. Så nu springer mina barn runt rätt nöja efter lite mat i magen. Vi spelar musik och sjunger och dansar! Jag är lite sugen att ta itu med lite saker som behövs göras här hemma men samtidigt vill jag hinna ut nu när solen äntligen skiner här!

Våren börjar komma och jag börjar känna mig lättare igen, jag vet inte om det är medicinen som hjälper mig så bra eller om det är solen?! Men glad blir jag, och sugen på att träna!

Får se om man sätter igång till veckan med hårdträning?! Jag vill verkligen och behöver komma igång nu, man mår så mycket bättre av att röra på sig.






Bilder från Juli 2008, våran tripp till Stockholm.



Publicerad: klockan 13:03:56.
Arkiverad under: Allmänt

Rika i ett nötskal?
Min man berättade igår om ett program man kunde ladda ner till sin Iphone. Det kostade 1000 kr och när man öppnade det så var det en prick... enbart. Började genast tänka att detta måste juh vara nåt lurendrejeri?! Men så fortsatte han och berättade att dom rika köper detta program bara för att visa typ för andra att dom har råd att slänga bort 1000 kr bara sådär! Hur dumt är inte det? Det finns juh bra mycket bättre saker att skänka pengar till! 

Det finns mycket dumheter här i världen, jag vill påstå att detta var en av dom. Men okej alla med pengar om ni skänker mig 1000 kr så ska jag gladeligen sätta in en prick på eran sida. ;-)



Publicerad: klockan 11:13:33.
Arkiverad under: Allmänt

Gina shopping!
Satt och kikade på Ginas hemsida och blev lite sugen på en del saker.. så jag lägger in lite bilder.




 


 




Publicerad: klockan 15:55:21.
Arkiverad under: Allmänt

Hemmakväll..
Jag blir hemma trots allt, dels så är A och jobbar till klockan 18 ikväll, han har dessutom feber. Jag tycker det känns hemskt att han ska vara ensam hemma med barnen om han inte mår bra. Stackarn. Han tyckte såklart att jag kunde gå ut om jag ville men jag känner att jag inte är riktigt pigg heller. Sedan så hade jag ingen skjuts hem heller så det blev bara en massa små problem att lösa. Så det får bli nästa gång.. men jag hoppas Kicki och Lina får en superkväll!!! =)

Så ikväll ska jag ta hand om A och barnen och passa på att njuta och mysa. Vi har köpt Godis och lite annat gott som vi ska äta. ;) Just nu sitter vi och ser Mulan 2 hela familjen, utom han som sliter på jobbet då såklart.

Jag har hunnit tagit mig en uppfräschande dusch och dragit på mig mysoutfit som jag går runt i idag, påskafton som det trots allt är. Men jag tycker hemmakvällar är underskattat, visst är det kul att umgås med vänner och göra annat oxå. Men att bara sitta och ladda inför veckan är oxå guld värt. Att få ta hand om varandra och bara tanka en massa kärlek!!







Publicerad: klockan 15:43:18.
Arkiverad under: Allmänt

Lite gamla men mysiga bilder...
Sitter och blir lite nostalgisk över lite gamla bilder... Kika här får ni se! ;)


Adde i Tindras kläder...


Tindra nyfödd sötiz!


Prinsen våran!


Prinsessan..


Jag posar i min snygga outfit.. ser ut som det är fotbolssträning på G där. ;)


Jag som liten...

Publicerad: klockan 14:10:19.
Arkiverad under: Allmänt

Shake it!
Jag och barnen sitter och myser, barnen var nyss ut och hämtade sin påskägg från Morfar och Eva i brevlådan. Gissa om dom blev glada! ;)

Jag sitter och kikar på nätet och känner mig supersugen på att köpa en spikmatta! =) Jag har läst lite om dom och det ska juh tydligen vara bra för det mesta i kroppen, så nu blev jag sugen att testa. Någon som testat spikmatta? Annars kan ni läsa om den HÄR!

Nu sitter jag och spelar Metro Stations låt Shake it..den är rätt härlig! Man blir sugen att gå ut och dansa lite. Kicki ville att jag skulle komma och dricka vin ikväll, men jag vet inte hur jag ska göra. Just nu känns det lite sådär, men endast eftersom A jobbar och jag alltid blir bakis nu för tiden. Men det vore supertrevligt att vina lite oxå, long time ago now! ;)

Måste nog ringa och bolla med maken...?! Så svårt att bestämma mig själv.. =P Sedan måste man juh skaffa sig skjuts om man ska ut, så man kommer hem..det är lite svårare.




Jag är en allätare när det kommer till musik! =)

Publicerad: klockan 13:42:31.
Arkiverad under: Allmänt

Tror ni?

Tror ni att jag kom ihåg att ta med kameran??? Nope, Nej, Nepp...

Vi åt iaf mysig påskmiddag, Evas far och min farfar var oxå där. Vi blev kvar till klockan var 20.40 ca...Jag, Alex, Emil och Pappa satt och spelade sällskapsspelet "Svensson frågar, Svensson svarar", det var en hård kamp och vi hade superskojj! =) Eva spelade Barnlotto med barnen så dom var supernöjda dom med.

Vi åt efterrätt oxå och till spelandet blev det lite godis och vindruvor...smarrigt! Så jag känner mig mycket mätt nu. ;)
Jag lånade hem filmen Australia som jag är sugen att se, får se om vi hinner ta den ikväll?

Det har varit en mysig långfredag...
Nu ska jag ta hand om maken en stund, vi ses inte så mycket nu, han jobbar juh hela påsken...så man får passa på. Dessutom är det juh Singing Bee med kändisar, lite roligt!!

Kram på er!



Publicerad: klockan 22:00:48.
Arkiverad under: Allmänt

Nu börjar vi bli redo!
Jag har nu städat klart nere, behövs bara tvättas golv, men det hinns med en annan dag. Medans jag städade så var barnen ute och lekte, helt underbart när man har egen trädgård och sol ute, då är det inga problem. Jag städade och hade dörren öppen så jag hade uppsyn över dom små och jag fick en hel del gjort inomhus. Dom kom in en gång, dyngsura! Så då fick vi byta om och sen ville dom ut igen. =)

Nu ligger dom här på soffan och väntar på att mamma ska plocka fram kläder eftersom dom blev blöta ännu en gång. Detta slask som blir nu, och det är juh så kul att hoppa i vatten och gegga på! ;)

Antar att  vi snart blir upphämtad av min far och lillasyster skulle jag tro, sedan blir det påskmiddag. GOTT!
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag är klar då vi får hämtning. Sedan ska barnen hinna få lite finkläder oxå. =)

Vi får se om det kommer några bilder sen.. ;)

Publicerad: klockan 15:20:21.
Arkiverad under: Allmänt

Långfredag och lugn
morgon har vi haft här! Alltför soft kanske för jag insåg just att nu är det dags att städa på lite här för om några timmar ska vi iväg till pappa m. familj på påskmiddag. Vill inte gärna komma hem till en massa stök. ;) Tror dock det går rätt fort att fixa då vi städade för endast någon dag sedan. =)

Vi har för första gången på OTROLIGT LÄNGE...SOL! Helt underbart vad solen skiner på oss idag! När solen tittar fram får man en massa energi och glädje i kroppen. Solen ger otroligt mycket!

Japp dags att sätta igång då...

Publicerad: klockan 13:01:53.
Arkiverad under: Allmänt

Japansk lekshow.
Vi satt och kollade på det nya programmet "Hjälp jag är med i en japansk....." och vi fick oss en hel del skratt jag och gubben! Det var ju helt sjukt. ;)

Idag har jag hunnit varit på möte, fick någon kommentar om inslaget på lokaltv..Jag hämtade hem barnen och vi åkte på ICA och handlade lite saker till middagen, det var sjukt mycket folk där. Barnen blev glada då dom fick sig varsitt påskägg. Och sedan var det många som kommenterade hur fina min påskflicka och påsktonåring (som Adde säger) var. =)

Kvällen blir soft, vi ska kanske se en film, funderar på Patrik 1,5. =) Imorgon jobbar Alex igen och efter hans jobb kommer han bort till min pappa där vi ska äta middag. Jag och barnen åker bort lite tidigare.

Så nu säger jag God Natt här...tidigt för en gångs skull. ;)



Publicerad: klockan 21:16:10.
Arkiverad under: Allmänt

Det finns änglar.
Jag sitter och slötittar på tvn och nyss började Extreme Home Makeover, det var en tragisk historia. Den handlar om 4 barn som först förlorat sin pappa i en bilolycka, ena dottern satt med honom i bilen och såg sin pappa dö. Sedan börjar deras mamma dejtar och lyckas få ett riktigt avskum som hon inte lyckas bli av med. Trots att hon skaffar sig en ny man och han försöker skydda henne och barnen så slutar det med att han kommer in i deras hus kl 2 på natten och går in i deras sovrum och skjuter både mamman och hennes nya, samma dotter som såg sin pappa dö, såg nu också sin mamma och hennes styvfar dö.

Barnen bor nu hos sin moster.
Men vilken fruktansvärd historia, mina ögon är tårfyllda. Var bara tvungen att dela med mig av denna hemska berättelse, man ska uppskatta det man har!

Publicerad: klockan 11:38:33.
Arkiverad under: Allmänt

GLAD PÅSK!
Imorse kom vi upp i tid, jag klädde barnen och sedan blev det frukost innan det var dags att sminka sig! När dom var klara så hade vi en liten påskflicka (som Tindra kallade sig) och en påskgubbe. Tindra var överlycklig, hon tittade sig i spegeln och ville att vi skulle komma och kolla också, hon var helt upp i varv och tyckte det var så roligt. I bilen blev hon dock lite fundersam till varför hon skulle se ut såhär på dagis!? Men när vi kom dit och hon såg att dom andra barnen såg likadan ut så blev det lite bättre. =)

Så nu sitter jag och funderar på att fika något och lägga mig en stund. Känner mig så trött och slut efter en vecka med på tok för sena kvällar och tidiga mornar. Så nu blir det softstund i soffan innan jag ska iväg på möte senare.

GLAD PÅSK till er alla från oss alla! ;)



Publicerad: klockan 09:51:07.
Arkiverad under: Allmänt

Här kommer reportaget.
Klicka HÄR! :)

Publicerad: klockan 21:16:32.
Arkiverad under: Allmänt

Nu har vi kikat på

tvn och det var helt okej. Rätt knepigt att se sig själv sådär dock... ;)



Publicerad: klockan 18:54:41.
Arkiverad under: Allmänt

Filmad igen?!
För en stund sedan var det en kille här och filmade mig och barnen lite igen. Lagomt pinsamt sådär då. Det behövdes lite mer bilder till reportaget. Jag är verkligen ingen som gillar att stå i rampljuset och synas..så detta var en riktig utmaning. Jag gillar utmaningar. Man lär sig en massa nya saker. =)

Dessutom så vill jag att man ska accepteras mer trots sitt dåliga mående, man ska inte skämmas över den man är bara för att man kanske måste äta mediciner för att komma tillbaka igen. Livet är en gåva, ta vara på det.

Nu ska vi hämta hem maken här och skönt, vill verkligen ha hem nu!
Ses senare.
Kramar

Publicerad: klockan 17:34:59.
Arkiverad under: Allmänt

Vi har varit hos tandläkaren...
med Tindra, det var hennes första koll och Tandläkaren var supergullig! Allt gick väldigt smidigt och Tindra hade väldigt fina tänder, så vi behöver inte komma tillbaka förrän 1½ år med henne, precis samma som med Adrian. Så skönt att höra att det faktiskt ser fint och bra ut. Sedan berömde hon även oss som föräldrar som har borstat så bra. ;) Tindra fick en liten "tygdocka" och eftersom Adrian var med och hade så kämpigt med hostan så fick han välja en liten leksak även han.

Sedan skulle jag in på Ica och handla lite tänkte jag men Adrian hade verkligen ingen ork, han hostade hela tiden. Men nu när han varit inne en stund så verkar det bättre.

Ska se om vi kommer iväg på affären eller om vi får vänta tills gubben kommer hem?

Imorgon ska vi klä ut Adde och Tindra till påskgubbe och påskgumma, spännande. Då kan ni räkna med bilder! ;)



Publicerad: klockan 15:45:02.
Arkiverad under: Allmänt

My first and maybe last?
Jag har precis haft min kära vän Kicki på besök, hon jobbar på tv4 och ville komma och göra ett reportage med mig om antidepressiva mediciner. Så nu kommer man vara med i lokaltv ikväll, ve och fasa! Hahahaa... Känns juh lite sisådär då. ;)

Vi vaknade klockan 9 imorse av att min telefon ringde, vi hade försovit oss. Barnen börjar nämligen 9. Men vi var rätt glada över att fått sova så länge. Så vi åt lite frukost och sedan begav vi oss ut i fulvädret, det var riktigt kallt idag. Idag är det visningsdag på dagis, vilket innebär att man får ta med sig en leksak/sak hemmifrån och visa upp. En höjdpunkt på dagis om du frågar dom små! ;)

Adrian var så söt igår på eftermiddagen då han sa : "Mamma, vad fort tiden går!" Ja det kan jag lugnt hålla med om, mina barn är inte så små längre.

Ska försöka äta lite frukost nu så magen slutar kurra.

Publicerad: klockan 11:03:38.
Arkiverad under: Allmänt

Jag VANN!!
Jag vinner aldrig något men dra på trissor...NU VANN JAG EN BLOGGTÄVLING! =)
Jag blev så otroligt glad nu, Tack Zandra. Kika in på denna tjejs blogg... Klicka HÄR!


Dessutom ringde min gulliga kusin förut och berättade att hon hade en kupong till gymmet som jag kunde få så får jag träna billigt i en hel månad. Jag blev så glad, kan man se om man fastnar och blir kvar. =P

Nu ska jag sussa...

Publicerad: klockan 23:52:03.
Arkiverad under: Allmänt

Tills döden skiljer oss åt?
Är det inte en ganska otäck mening? Jag gillar den inte alls..

Ikväll kunde Adrian inte somna, han låg länge och försökte men var så rädd för att somna och drömma om mardrömmen han drömt igår natt. Så jag kröp ner hos honom och han började prata, vi pratade länge om döden. Han sa att han inte vill dö, han vill inte att vi ska dö. Han frågade om det fanns barn som blir sjuka och dör?! Och ja jag måste säga att mina tårar inte var långt ifrån då. Han grät en skvätt över att han inte vill dö, han vill inte bli gammal! Min fina lilla kille..det gör så ont i mig då han börjat fundera så mycket över dessa saker. Jag vill inte att han ska behöva tänka på sånt och oroa sig och samtidigt vill jag inte ljuga. Dilemma. Han är en verkligt fin kille Adrian, hans personlighet är så vacker.

När han somnat kände jag en kall kår efter ryggen, vad skulle jag ta mig till om något hände mina barn!? Hemska tanke. Kröp ner hos Tindra och hon somnade med pannan emot min mun, inkurad i min famn. *Älskade barn* Ni är så vackra.

Adrian och Tindra, mamma och pappa älskar er så otroligt mycket!!

Nu ikväll har vi suttit och kikat på Hockey.. och fikat kvällsfika. Gubben blev överlycklig. Tydligen så är jag världens bästa fru! ;)
 



Publicerad: klockan 23:32:15.
Arkiverad under: Allmänt

Barnmisshandel.
Sitter och läser på Aftonbladet och blir väldigt illa till mods när jag läser att Barnmisshandel har ökat med 70% på 10 år. Vilken ofattbar ökning, är det inte konstigt? Jag kan inte för mitt liv förstå hur man kan vilja göra illa sitt eget barn?  En liten barnkropp som inte kan skydda sig själv, dessa människor är otroligt fega. Tänk vad man förstör för sina barn!

Hemska tanke.
Ta itu med er själva istället för att ge er på barnen!

Publicerad: klockan 19:39:45.
Arkiverad under: Allmänt

Några timmar senare.
Nu sitter barnen och ser lite tv, nervarvning innan det är dags för sängen. Jag har tagit itu med vårt berg av disk och plockat och torkat rent här hemma, men det är mycket kvar att göra.

Vi har haft lekdag inne idag, vi har juh fortfarande ingen sol hos oss. Så ni som har sol...NJUT! ;)

Jag är orolig att våran lilltös åkt på urinvägsinfektion, hon har haft ont i magen flera gånger idag och det verkar göra ont då hon ska kissa. Så vi får se om jag måste ringa sjukhusrådgivningen eller om vi kan vänta till imorgon och gå till vårdcentralen. Hon ska absolut inte behöva ha ont.

Annars har tisdagen varit lugn, jag har pratat med min rehab. handledare och det verkar som att vi snart kan boka in ett möte. Känns som att det börjar hända ett och annat på den fronten, vilket är oerhört skönt. Så jag ska passa på nu och försöka hinna få rent och städat överallt, även i trädgården så man kan njuta sedan då man börjar jobba. Så nu är det grovstädning på hög nivå här. ;)


Publicerad: klockan 17:46:16.
Arkiverad under: Allmänt

Fotvård.
Något som är väl värt mycket omvårdnad är väl våra fötter?! Jag försöker varje kväll smörja in dom med fotkräm från Scholl, den är helt underbart bra. Mina fötter är redan mjukare och hädanefter så ska jag bara investera i dessa.

Ta hand om fötterna genom att ta ett fotbad då och då. Gör en pedikyr. Måla naglarna i någon färg du gillar och smörj in dom med Scholl. Det är underbart med mjuka fötter och tänk på att det är dom som vi går på varje dag, väl värd att ta hand om med andra ord. ;)



Du hittar Scholl bland annat här ----> Bodystore

Publicerad: klockan 14:43:59.
Arkiverad under: Allmänt

Natt dvala..

Natten har varit den hemskaste på länge. Adrian kom in till oss och hade drömt en mardröm, han var jätteledsen och hade jättesvårt att somna om. Så jag låg och tröstade honom och sälvklart fick han krypa ner mellan mig och A när han var så rädd, han låg länge och pratade om drömmen och frågade så fort jag blundade om jag hade somnat, vilket jag inte hade. Så till slut somnade han om, lilla vännen! Jag brukar säga åt honom att lägga sig på magen för då sägs det att man drömmer mindre mardrömmar. Vet icke om det funkar men hitills verkar han aldrig drömma mer otäckt då han gör det..?

Så hann man väl somna om så vaknar lillgumman och har superont i magen, hon grät och var så ledsen. Men hon ville ligga i sin säng, så jag kröp lade henne och sedan väntade jag på att hon skulle få somna om. En stund senare var det samma visa igen, så jag klev upp och kröp ner hos henne en liten stund så att hon somnade om. Det gör så ont i hjärtat när hon har så ont, jag hoppas verkligen att vi får läkartid snart, annars får jag ringa och säga åt dom att fixa en tid riktigt snart.

Så med andra ord har man sovit dåligt under natten med trots detta känner jag mig pigg! Helt underbar medicin jag fått nu. Jag är så glad att jag äntligen bytt. =) Även barnen har sovit dåligt så vi är hemma alla tre idag och myser.



Publicerad: klockan 11:17:04.
Arkiverad under: Allmänt

Minnen..
Igår försjönk jag mig i ett minne som etsat sig fast hos mig, of course, första gången jag och A träffades. Det var på krogen, och jag kommer så väl ihåg hur våra blickar fastnade på varandra direkt när han klev in genom dörren. Han var, ÄR det snyggaste människa jag någonsin sett. Vi dansade lite under kvällen och jag var den som först tog tag i saken och gick fram till honom.

Jag bodde då i stockholm och dagen efter satt jag på bussen på väg ner igen. Och tänkte på honom, som jag bara träffat 1 gång! Han ringde mig någon gång då jag bodde därnere och i februari ringde jag upp honom. Jag skulle flytta hem. Vi bestämde oss för en dejt och sedan dess har det varit vi.

2 månader senare var jag gravid och vi väntade vårt första barn tillsammans, han 19 och jag 20 år. Vi var kära!

2 år och 2 månader efter vår lilla son så kom våran tös till världen.

Idag är vi gift, bor i radhus, har 2 barn, och har varit tillsammans i 6 år och 2 månader....det har inte alltid varit en dans på rosor, men vi har växt närmare varandra av en del erfarenheter och blivit starkare tillsammans.  Jag älskar dig gubben!!!

Nu ska jag gå och sova... Natti!! :)



Publicerad: klockan 23:16:58.
Arkiverad under: Allmänt

Bodyscrub!
Jag måste bara tipsa er om en bodyscrub som jag har nu. Den är ifrån Björk & Berries, vill ni kika in på deras sida, klicka HÄR!

Jag har köpt en smultron bodyscrub ifrån dom och jag älskar den. Doften är helt underbar och ja scrubben likaså!
Jag rekommenderar den starkt. =)



Publicerad: klockan 22:48:38.
Arkiverad under: Allmänt

Projektet.
Nu är jag klar med skohyllan... Jag är supernöjd, den blev så fin! Bara hatthyllan kvar nu då.. =P

Det har juh inte hänt så mycket hos oss idag, jag har ju mest målat och legat i. Tindra skulle till en början ligga bredvid mig och kika när jag målade, sötnos! Barnen har duschat och Adrian är så duktig och klarar av det helt själv, det enda man behöver göra är att gå in och kolla så han fått bort allt schampoo ur håret, prinsen våran är en storkille.

Jag sitter och funderar om jag ska orka måla hatthyllan nu oxå, men jag tror jag väntar tills imorgon. Känner mig lite trött i kroppen.

Vi har alltid varit riktiga godisråttor jag och A men nu har vi inte käkat Godis på jättelänge, antar att vi blivit av med sockersuget. Det känns så skönt och när jag tänker efter var det inte ens jobbigt.

Här kommer bilder på vår "nya" skohylla... ;)



Publicerad: klockan 21:38:02.
Arkiverad under: Allmänt

Jag målar...

Äntligen har jag fått färgen så jag har satt igång med målningen. Första lagret färg är på plats. Jag hoppas den blir fin! =)
Jag har även börjar städa badrummet och fick ett tips av svärmor vad man ska använda för att få bort smuts lätt. Hon hade sett det på rent hem, där dom använder Grönsåpa och vatten. Testade på väggen i badrummet där det bland annat satt en fläck med gammal hårfärg som jag gnuggat på men aldrig fått bort. Det var bara att torka bort nu! Helt sjukt rent jag börjar få därinne nu.  Ett tips ifall ni får ett anfall att städa, vi gör det rätt ofta här hemma som ni kanske märkt? Det blir lätt smutsigt när man är flera. ;)

Nu ska jag sätta igång med middagen här, det blir Lasagne idag. Det är juh så gott!
Ciao!




Publicerad: klockan 16:59:41.
Arkiverad under: Allmänt

Home alone..
Nu är jag och Tindra ensamma hemma, Adrian har jag skjutsat till Albin. Det är så roligt att dom två har hittat varandra.
A är fortfarande och sliter på jobbet, stackarn.. man kan juh fundera hur mycket han kommer måsta jobba idag på sin lediga dag? Han for 9.45 imorse!
Han borde få vara ledig imorgon istället.

Nu ska jag och Tindra lägga oss på soffan och mysa medans vi kan. Förhoppningsvis så somnar stumpan ett tag innan klockan är för mycket. 

Barnprogram och soffan var det.. =)

Publicerad: klockan 13:30:54.
Arkiverad under: Allmänt

Men vart är färgen?
Jag har slipat klart vår skohylla och väntar bara på färgen. Peter skulle juh komma och lämna av den hos oss i garaget, men det har han inte gjort för jag var nyss ut och kikade och där stod varken färg eller cykel. A ska låna sin brors cykel så han kan cykla till jobbet. Perfekt! =)

A är och jobbar trots att han egentligen är ledig idag, men han ska gå hem några timmar tidigare en annan dag istället. Så det blir nog bra iallafall.

Jag sitter hemma med våra sötnosar, Adrian är på bra humör och Tindra är raka motsatsen, men det är bara för att hon är trött. Hon somnade på tok för sent igår! Ska se om hon kan få sova en stund nu så hon mår bättre sen.

Publicerad: klockan 11:45:25.
Arkiverad under: Allmänt

Några bilder från våran helg.

Glada barn, gott fika och en massa bus!!



Efter att ha städat i köket så fick jag upp lite krukor på hyllorna och några karaffer..
Spegeln har jag fått av svärmor, jag är så glad! Den är så fin, har alltid velat ha en likadan och nu fick vi den! Tack!!




Man kan juh fråga sig vad jag gör uppe denna tid på natten, men jag har lite svårt att sova av den nya medicinen. Så nu har jag plockat upp leksaker från golven och hängt tvätt. Ska nu gå och försöka knyta mig nu! Kanske läsa en spännande bok och försöka somna. Jag har precis läst ut boken, "I en annan del av Bromma" av Martina Haag. Den var faktiskt väldigt bra. =)

Så jag hoppas ni sover gott!!
God Natt!


Publicerad: klockan 01:23:11.
Arkiverad under: Allmänt

Only an angel can be so unusal.
Vilken dag vi haft, Söndagar = Soft dagar eller? Jag är näst intill energilös på söndagar, vi tar det lugnt. Adrian och Albin har busat såklart, Grabbarna Grus! Tindra får inte vara med att leka, då blir man kluven som förälder. Jag tycker synd om henne men samtidigt så förstår jag Adrian, lillasyster kan inte vara med hela tiden.

Jag har tagit itu med slipandet av Skohyllan...det kommer bli så fin. Den ska bli vit och hatthyllan likaså. Annars då? Vår kära kisse rev hela tvättställningen med tvätt, suck..var bara att plocka. Det är inte bara barnen och oss som man måste plocka undan efter, utan även Katterna. ;-)

Vi har en gråmulen dag ute och solen har inte visat sig alls, suck.. när kommer solen. Vill gå ut på mysiga promenader, vara ute med barnen och låta dom cykla. Det är mycket att se framemot nu. =)

Idag skickade vi in våra deklarationer, vi får en hel del tillbaka men det kommer tyvärr inte gå till roliga saker, det finns alltid hål att stoppa dom i. ;) Men det är så härligt att man får tillbaka och slipper betala.

Fick ett sms från en saknad vän idag. Dessutom saknar jag JESSICA, kom hem nu gumman!! Och Martina har jag inte hittat på något med på en halv evighet känns det som. ;) Men nu har jag nu medicin, nya krafter och jag mår mycket bättre. Jag hoppas det fortsätter så. =)

Nu är det middag, min söta make har gjort mat.
Ses...

                                           

Publicerad: klockan 16:50:03.
Arkiverad under: Allmänt

Lördagen.
Lördagen har gått åt till att städa för mig. Adrian åkte till Albin och lekte. Alex och Tindra har myst och haft en massa pappa - dotter tid! Och medans har jag legat på alla 4 och skrubbat rent vårt kök från golv till tak i princip. Men sällan har man skådat ett renare kök, det kan jag lova..! =) Nu ska jag bara göra rent i kylskåpet och skafferiet oxå innan jag är helt klar!

Ikväll blir det myskväll här hemma, lite gott och en bra film, jag tror vi ska slå på en bra film som hela familjen kan se och bara sitta och njuta tillsammans.

Förresten vet ni vem som tittade fram nyss, SOLEN... Bättre sent än aldrig! =P




Publicerad: klockan 18:29:16.
Arkiverad under: Allmänt

Måndagsbarn.

Jag sitter nu och lyssnar till låten Måndagsbarn med Veronica Maggio, är inte särskilt förtjust i henne måste jag erkänna med just den gillar jag, det måste juh vara för att jag själv föddes på en måndag?! ;)

Jag gick in på denna sida och kikade vilken dag jag föddes på, är du sugen att kolla, klicka HÄR!

Dessa stämde rätt bra på oss alla i familjen!! Lite småroligt.. =)

Måndagsbarn har fagert skinn
Tisdagsbarn har älskligt sinn
Onsdagsbarn är fött till ve
Torsdagsbarn får mycket se
Fredagsbarn får kärlek och lycka
Lördagsbarn ska mödorna trycka
Söndagsbarn får leva och njuta rikt och vist och sedan berömligt sluta


Måndagsbarn är ögonfröjd. Måndagsbarn är snällt och rart. De som är födda på en måndag är oftast svärmiskt anlagd, har ett sinne för poesi, är mild, vänlig och hänsynsfull.
Tisdagsbarn är älskvärdhet. Tisdagsbarn gör allt med fart. De som är födda på en tisdag är vanligen starka och handlingskraftiga, men de är ofta krigiska och går anfallsvis tillväga.
Onsdagsbarn får lida ont. Onsdagsbarn är kärt besvär. De som är födda på en onsdag har i regel snabbuppfattningsförmåga, de är intelligenta och läraktiga, men de kan ofta vara självsvåldiga.
Torsdagsbarn får slita tungt. Torsdagsbarn gör fin karriär. De som är födda på en torsdag är gärna energisk och snabb i vändningarna, men kan ofta förivra sig och handla oöverlagt.
Fredagsbarn är goda och givmilda. Fredagsbarn gör gärna gott. De som är födda på en fredag är kärleksfulla och trofasta. De förstår att skapa ett lyckligt hem och har i regel tur i kärlek.
Lördagsbarn får arbeta för födan. Lördagsbarn får slita hårt. De som är födda på en lördag har sällan tur med kärlek. De har vanligen lycka med sig i handel och penningaffärer.
Söndagsbarn är sött och snällt. Söndagsbarn har det alltid bra och får det mesta de vill ha. Det har alltid ansetts för lyckligt att vara söndagsbarn. De kan se in i framtiden, nästan allting lyckas för dem och de har livlig fantasi.



Publicerad: klockan 18:20:57.
Arkiverad under: Allmänt

Tydligen!
Så har hela Sverige tinat upp och fått vår. Utom vi, inte Sundsvall!! Staden som Gud glömde eller bara ett dåligt aprilskämt? Jag vill oxå ha vår och värme.. Jag är inte bitter! Nej inte alls... ;)


Så här ser vår gräsmatta ut... =p

Publicerad: klockan 15:36:24.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag förmiddag..
och alla är vaken. Ingen sol idag heller, får väl hoppas att det är lite värme i luften iaf. Funderar på om vi ska ta oss ut en sväng, kanske någon lekpark har tinat fram?? Det vore juh roligt.

Annars kan jag juh ta itu med köksskåpen som måste rensas ur och städas. Det vore i för sig skönt att få ordning på det. Men tråkigt att göra på en lördag!

Vad har ni för planer denna lördag?

*Fi-fi-fi-fi lura... *

                   

Publicerad: klockan 12:28:08.
Arkiverad under: Allmänt

Kvällsmys.
Vi har haft riktigt kvällsmys här ikväll, först bakade jag och barnen Vita Kärleksmums och Chokladbollar. Så när A kom hem från jobbet så satt vi ner hela familjen och fikade. Sedan gjorde vi iordning barnen för sängen och jag och Adde la oss i hans säng och kikade på filmen Trollsommar. En supergammal film men rätt rolig och när man ser filmen så har den ett väldigt fint budskap. Att man ska vara rädd om naturen och skogen, inte skärpa ner och hugga ner en massa träd. Sedan är det juh en massa sagoväsen med som Troll, Vättar, Tomtar, Älvor, Näcken osv... Vi fick oss en del goda skratt. Någon som sett den??
Tindra kom och kröp ner hos oss hon oxå och somnade nästan på en gång, sötnos!

Jag har hunnit med en dusch och nu känner jag mig helt uttröttad efter denna långa dag. Jag vill sova, och det ska jag nog göra nu. =P Gubben sitter och kollar på basket.. mina ögon blir tyngre av bara det. ;)

Vi hörs imorgon...lägger in några bilder från när stumpan var ute i eftermiddags.



Publicerad: klockan 23:17:21.
Arkiverad under: Allmänt

Jag fick mig ett gott skratt igår.
När jag kom hem på kvällen efter att ha varit på affären så skulle jag sätta mig och äta, hungrig var jag. Spagetti och köttfärssås...gott... så tar jag mjölken och häller den ÖVER MIN MAT... Hahahaha...ja fråga mig inte varför men ibland är huvudet helt enkelt  inte där det borde vara. ;-)



Publicerad: klockan 17:41:11.
Arkiverad under: Allmänt

Sent inlägg
Men idag har jag haft full rulle. Imorse klev jag upp kl 8 med barnen, vi lät A sova. Sedan smög vi ner och klädde oss innan jag gjorde gröt och smörgåsar till familjen. Dom åt en rejäl frukost innan dagis och jobb. Sedan åkte vi iväg med A på jobbet först och sedan med barnen på dagis. Jag åkte hem och pratade med mamma en sväng i telefonen innan det var dags att dra vidare upptill sjukhuset.

Efter mötet på sjukhuset for jag hemåt, hämtade upp A och vi åkte hem och lagade lunch. Mysigt att träffas på lunchen under dagen, vi har tur som har varandra älskling! ;-) Skjutsade tillbaka A och sedan hämtade jag hem barnen från dagis. Dom blev glada då dom såg mig, vi hade bestämt att det skulle bli kortdag på dagis idag. =)

Adrian ringde hit Albin och dom sitter och spelar nu. Tindra har precis kommit in, hon gick ut och lekte en stund, självklart var jag med henne. ;-) Det är härligt att sitta ute nu när det inte är så kallt längre, synd att inte solen ville leta sig fram idag bara. Men det droppar från taken och fåglarna kvittrar, härligt!




Publicerad: klockan 17:36:05.
Arkiverad under: Allmänt

BVC..
Besöket på BVC gick jättebra. Tindra vägdes och mättes och hon växer bra. Sedan var det dags att kika på lite bilder för att kolla hennes förståelse, och sedan fick vi lirka lite för att få henne att prata. Hon var rätt blyg men till slut pratade hon lite grann och läkaren kunde konstatera att hon är duktig på det oxå. =) Jag tog upp att hennes mage är bråkig och att vi har kollat efter matallergier vilket hon inte har, så nu ska hon utredas. Underbart, då slipper jag oroa mig över det mer nu iaf.

Jag var iväg med henne på dagis igen och sedan åkte jag hem och försökte grejja lite hemma, det blev inte så mycket gjort. Jag gjorde lunch åt A, sedan käkade vi och när jag tittade på klockan var hon redan dags att hämta barnen.

Kvällen ägnades åt att plocka undan i köket, sen har jag och A suttit tillsammans och kollat på tvn..Arlanda och sedan lyxfällan.

Idag vill jag ge mina båda föräldrar med respektive ett fång med rosor för att dom ställer upp för oss när vi behöver hjälp!!! Idag var en sådan dag! Tack...



Publicerad: klockan 22:31:38.
Arkiverad under: Allmänt

Torsdag.

Vi klev upp 8 imorse, fikade frukost och tog det lugnt. Vi hade några små duster men det blir så när det är många viljor! ;-) Jag ska alldeles strax ut och gå en promenad, hade jag tänkt. Är inte så sugen idag då jag saknar solens varma strålar! Men det är ett måste med promenader nu. Jag får energi av den friska luften.

Jag läste Sabinas blogg, en tjej som kämpade emot sin cancer. Hon har nu förlorat den och jag kan inte låta bli att känna mig sorgsen. Hon har två döttrar och jag känner för dom två. Man ska vara glad över att man är frisk och pigg! Man ska njuta av allt man har! Livet är för viktigt för att inte uppskattas...

Nu ska jag iväg på den där promenaden! ;-) Sedan ska jag hämta Tindra på dagis för vi ska på 3-års koll hos BVC. Vi hoppas den går bra! =)



Publicerad: klockan 10:34:17.
Arkiverad under: Allmänt

Avslappning och en kopp kaffe!
Vi fick stressa til bamsegympan! Men det gick bra till sist iaf. Nu när vi kom hem på kvällen så duschade Adrian själv, han är så duktig! Och sedan var det Tindras tur innan det blev lite kvällsfika. Så nu ligger barnen i sina sängar och ska försöka sova, jag och A tog en snabbröjning utav nedervåningen så nu är det fint och vi får sitta i lugn och ro och dricka kaffe och kika på hockey.

Vi ska se Yesman ikväll, kul! Gubben som valde film och jag hade helt glömt att vi inte sett den. Så det blir mysigt! Ska smörja in nacken med lite tigerbalsam, har så ont i den. Och till filmen blir det nog en smaskig smoothie. Gott och nyttigt!
Jag känner nog att jag måste försöka dra igång mitt lilla målarprojekt här hemma eventuellt imorgon om jag hinner. Hallmöblerna med andra ord! Det ska bli spännande, vita ska dom bli!! =)

Publicerad: klockan 20:08:47.
Arkiverad under: Allmänt

Vet ni vad jag gjort!?
Jag har städat ur bilen invändigt. Det kan jag säga behövdes, så det var då på tiden. Hann klart precis i lagom tid för att hämta hem barnen från dagis och vi körde till affären. Idag blir det våfflor! Jag pantade en massa flaskor som låg i garaget, och jag kan säga att det var en hel del där. Jag har inte pantat sedan i julas!

Men vilket soligt väder det är! Det är juh kalasväder ute... Tindra grät sig igenom affären, och "alla" tittade snett på mig, mycket roligt. ;) Dom skulle bara ha vetat att orsaken till att hon grät var för att hon ville bli buren. Svårt att bära en 3-åring och samtidigt bära kassar med mat. Men till sist kom vi igenom affären iaf och hon sken som en sol på slutet när dom fick varsin glass för att dom var så duktiga. =)

Och så var vi upp med snus till gubben...hahaha...han klarade inte att sluta just nu! Men i sommar skulle han göra ett försök igen. Han hade blivit alldeles yr och blek + att han mådde illa. Till och med hans chef hade sagt att han var vit i ansiktet så han ska nog inte jobba när han slutar. ;-) Jag tycker han är så duktig ändå som försöker och som tagit beslutet själv att han ska sluta! Puss på dig hjärtat!

Publicerad: klockan 16:24:43.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon..
eller God eftermiddag? Jag har sovit till 11.30 imorse, vaknade och kände mig halvt död när jag såg vad klockan var. Jag drömde jättemycket mardrömmar! Usch, en enda lång mardröm... Jag har en hemsk känsla som sitter kvar i kroppen nu. Men man är glad att det är drömmar.

Idag har jag bjudit hem gubben på lunch, han fick till och med efterrätt, smoothie. Han blev så glad så, sötnos! Ska följa med honom och ta bilen så jag kan åka hem och städa den, det behövs verkligen! Och nu har vi skaffat ny bilstol åt Tindra så behövs det dammsugas och städas efter den andra. =)

Annars vet jag inte vad vi ska hitta på idag? Det är barngympa ikväll, och det ska juh Adrian gå på. Så det blir nog fullt upp iaf tills det är dags att sova.

Bloggen är lite trist nu då jag lagt ut dåligt med bilder, det blir bättre. =) Det kommer bilder.

Gubben har redan snusabstinens...han bestämde sig för att sluta snusa i förrgår och jag tycker han är superduktig trots att han redan funderar på att börja igen!!! ;-) Jag tror han kommer klara det jag. =)

Publicerad: klockan 12:45:03.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0