31 December - Nyårsafton
Nu sitter vi samlad hos svärmor, det är hela vår familj, svärmor, Susanne och hennes två barn, Lina och Anton. Vi ska alldeles strax äta god middag som Susanne och Anna tillagat, Potatisgratäng och kött. Ska bli så gott. =)

Vi sitter uppklädda och lyssnar på musik och har det supermysigt. Kommer lite bilder senare kanske..annars imorgon. =)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!
Kramar

Publicerad: klockan 19:22:00.
Arkiverad under: Allmänt

Adrian berättar vad en kung gör.
Igår låg jag bredvid Adrian och myste när han skulle sova. Då fick jag allt reda på vad den där kungen har föpr sig om dagarna. Så här såg det samtalet ut...

Adrian: Mamma, vet du vad en kung gör? (väntar inte på svar)
Adrian igen: Dom sitter bara på en stol hela dagarna och säger åt riddarna att dom ska göra saker. Som till exempel rädda prinsessor och slåss emot drakar.

Sådär ser man...är man kung så har man det minsann lätt. ;-)



Publicerad: klockan 19:23:45.
Arkiverad under: Allmänt

En av mina favoritsånger...
Denna skickade Söta Jessica till mig... helt underbar sång... så nu när du har chansen. LYSSNA!




Publicerad: klockan 18:21:45.
Arkiverad under: Allmänt

Marknadsför din blogg..
Veckans blogg!
Jag har blivit nominerad av BloggHannah till att bli veckans blogg!
Bloggar är den nya effektiva typen av media idag, och vi bloggare har väldigt stor makt tillsammans.
Därför väljs varje måndag en intressant och läsvärd blogg ut till att bli veckans blogg och presenteras på http://hannahslife.blogg.se/ för att marknadsföras lite extra!

Allt du behöver göra är att kopiera hela denna text och klistra in i ett inlägg i din blogg, sedan slänger du in en kommentar hos http://hannahslife.blogg.se/ och berättar lite kort om din blogg, så är du automatiskt nominerad!
Lycka till!

Publicerad: klockan 17:43:08.
Arkiverad under: Allmänt

Att älska trots det onda..

Det gör ont, i själen gör det fruktansvärt ont. Allt gammalt är ännu inte ärr, en del är öppna köttsår. Dom varar och blöder, det känns som om jag ska förblöda av smärtan ibland. Det gör fruktansvärt ont inuti, denna svarta ångest. Den drar i mig, sliter i mig, äter mig inifrån och ut. Dag som natt. Drömmer mardrömmar, drömmar om människor som är döda, drömmarna känns ibland så sanna att jag knappt vågar kliva ur sängen när jag vaknar om natten. För vaknar gör jag, flera ggr varje natt och numera undrar jag hur det kändes förr då man sov en hel natt utan mardrömmar, utan ångest.

Här bor en själ med många köttsår, dom syns bara inte eftersom dom alla sitter inuti. Det kommer aldrig försvinna men kanske kan dom bildas till ärr?  Jag vill inget hellre än att vara som alla andra välmående människor.

Ibland önskar jag att mitt samvete var lika svart som min ångest, då kanske jag någon gång kunde säga ifrån till alla som beter sig illa. Jag skulle våga avsluta relationer som inte ger mig någonting. Jag skulle våga göra det som är bäst för mig..och min familj.

Visst är det konstigt hur mycket människor man älskar kan bära upp en över smärtan? Dom får mig att kämpa då jag helst av allt skulle vilja ge upp och lägga ner alltihopa.

Depression, panikångest,....tänk vilken vanlig folksjukdom, men hur accepterat är det att må dåligt?? Jag känner många som anser att dessa inte finns, det är rent utav påhitt. Men dessa känslor kan dom iaf aldrig ta ifrån mig, och en sak vet jag säkert dom är inte normala och absolut inga påhitt...



Publicerad: klockan 17:01:34.
Arkiverad under: Allmänt

Mina vackra barn..
ibland är det som att dom förstår när mamma behöver hjälp. Som att dom nånstans inne i sina vackra hjärtan känner att mamma behöver dom. Behöver känna deras vackra, ärliga kärlek. Idag är en sån dag. Helt plötsligt blev barnen överlyckliga och skulle städa, Adrian dammsuger och Tindra tvättar golv. Vilka underbara barn jag har! Dom är till stor hjälp kan jag säga.

Och jag gör allt det andra som måste göras, jag tror inte vi hinner med pulkåkningen idag men jag tror dom ska få bada istället. Och det blir dom nog minst lika glad över. =)

Dags att fortsätta med städandet...

Publicerad: klockan 16:22:29.
Arkiverad under: Allmänt

Du har plats 140 i kön...
lär juh ta en stund innan man kommer fram hos Försäkringskassan. ;-)

Planerna idag är dessa... städa städa städa, ut och åka lite pulka med barnen. Så fort jag pratat med FK så ska jag sätta igång.

Igår kom Julian och hans tjej Natalie och sov över här. Vi kikade på heartbreak kid och den var rätt rolig faktiskt. =)

Imorgon är det nyårsafton... Återkommer senare med lite mer uppdates.

Publicerad: klockan 14:41:53.
Arkiverad under: Allmänt

Vårt sovrum...
Vårt mysiga sovrum som vi tyvärr inte är klara med. Det ska in nya garderober och en ny byrå. Sedan ska det även målas om därinne, men nu får man ett hum om hur det blev med nya sängen, sängborden och sänglamporna... jag tycker det är supermysigt. =)



Och en bild på tavlan vi fick i julklapp av svärmor...


Publicerad: klockan 17:53:33.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska här..
läsas ikväll...


Mina nya böcker..jag har hört att dom ska vara bra...


Lite tidningar...

Publicerad: klockan 17:49:57.
Arkiverad under: Allmänt

Igår köpte jag..
Toni&Guy schampoo och balsam..köpte små reseförpackningar då jag aldrig testat detta och ville veta om det var något att ha. Det funkade superbra, dessutom luktar det jättegott. Jag är halvt förälskad i bara doften. =)



Sedan har jag en handcreme så jag gärna visar er... från Essie...den luktar oxå riktigt gott.


Mycket bra handcreme.. Den finns att köpa här: Blush - Essie Smoothies


Publicerad: klockan 17:06:55.
Arkiverad under: Allmänt

29 December - It´s the final Countdown..
snart Nyårsafton... Nån som ska ha nyårslöften i år? Jag brukar aldrig lägga sånna men i år har jag haft mina funderingar!

Jag har ägnat denna dag till att ringa Öronkliniken och hört varför det tar en sån himla tid att bli kallad, Adrian skulle få komma senast i September... nu har det gått ett halvår. Men han låg kvar i systemet, tydligen så hann dom inte med sig bara. Tråkigt att det ska behöva vara så men jag kan inte klandra dom heller. Så det är bara att fortsätta vänta.

Vi hade superkul igår då vi åkte pulka, Tindra började frysa rätt fort, trots att vi byltat på oss rejält. Så vi gick in lite tidigare jag och stumpan.

Nu ska jag laga middag här hemma och fortsätta min lugna dag. Vi blev med största sannolikhet lurade på vårt gamla kylskåp oxå. Orkar inte förklara men med tanke på vad köparna sagt och gjort så stämmer det inte överens med en del andra fakta. Så man kan säga att vi gav bort vårt gamla kylskåp. Jaja..vi kan juh alltid hoppas på att "What goes around comes around"... Lite Karma tack! ;-) Jag orkar inte ens tjafsa om det.

Här kommer lite bilder från igår då vi var ute...batteriet tog tyvärr slut i kameran..
 
Min gullstumpa och min make... =)


Min prins....



Publicerad: klockan 16:39:16.
Arkiverad under: Allmänt

Med tårar längs mina kinder..
jag läste en blogg om en mamma som förlorat sina två barn. Det är fruktansvärt tragiskt att någon överhuvudtaget ska behöva uppleva något sånt här. Hon har skrivit så otroligt fint och jag fäller en tår, en tår för att hon inte fick ha sina barn hos sig, en tår för att jag som mor kan känna en rädsla och tomhet av att förlora ett barn, trots att jag aldrig behövt uppleva det. Jag önskar att ingen förälder skulle behöva genomlida detta.

Jag kommer att ge ett bidrag till insamlingen "Från Antonia och Gabrielle"...

Om ni vill läsa mammans egna berättelse, vilket jag tycker ni ska göra.. Klicka in HÄR


Publicerad: klockan 21:25:44.
Arkiverad under: Allmänt

28 December - Nu går vi ut...
Vi har varit vakna här hemma ett tag nu som ni säkert kan förstå  med tanke på hur mycket klockan är. Imorse tänkte jag vara snäll med Tindra och gubben så jag gick ner med Adrian och lade mig på soffan och kikade på tv med honom, halvslumrandes. Så kommer gubben ner och är med barnen, jag somnar om, jag fortsätter sova ett bra tag trots en klättrande Tindra över mig. Så skönt, jag var enormt trött.

Så nu ska vi pallra oss ut hela familjen och åka pulka.. ses senare...
Over and out...

Publicerad: klockan 14:25:49.
Arkiverad under: Allmänt

Hårvård.
Jag har inhandlat lite smått och gott till mitt hår oxå. Denna gång tänker jag testa Joico K-pak Schampoo, Conditioner och Deep-Penetrating Reconstructor då jag hört att denna serie ska vara bra. Jag har hur mycket hårvårdsprodukter som helst hemma nu då jag hade ett missöde med mitt hår i somras och blekte sönder det. Så nu måste jag rensa ur lite och snart blir det klippning och slingor igen. Men bara hos frissan hädanefter. ;-)



Här handlar jag : Baresso

Publicerad: klockan 20:50:39.
Arkiverad under: Allmänt

Ingen hockey och ingen utgång.
Det blev ingenting ikväll...jag har ont i öronen och mår illa! Jätteilla.. Jag hoppas det inte är magsjuka på G!
Ska vara hemma ikväll och bara mysa och ta det lugnt, tänkte lägga mig i ett varmt bad om en liten stund. Känner mig inte alls på topp. Tur att gubben är ledig hela helgen, vi har inte setts alltför mycket den sista veckan då han slitit på jobbet och jag hemmavid. Men nu kan vi börja stressa ner. Vi har inte ens planerat för Nyårsafton. =)

Tror jag ska bädda ner Tindra i hennes säng och lägga mig i badet nu. Får se om man kan se en film medans?! =) Imorgon ska vi försöka att gå ut och åka lite pulka, sedan tänkte jag om jag hinner åka och hälsa på min mormor på sjukhuset.

Vad gör alla andra en mellandagslördag som denna?? =)


En gammal bild från Gatufesten då Adrian bara är 6½ månad cirka...


Tindra för ca 2½ år sedan..


Publicerad: klockan 20:37:12.
Arkiverad under: Allmänt

27 December - En seg Lördag
Gårdagen och dagen idag har varit riktigt sega här hos oss. Jag är tröttare än vanligt och så verkar även resten av min familj vara. Alex jobbade igår och när han kom hem åt vi lite och sedan blev det en soft kväll, jag somnade tidigt.

Idag har vi ätit frukost tillsammans och sedan har vi myst och umgåtts. Funderar på om vi ska åka iväg till Härnösand nu ikväll och kika på Julians match. Men innan måste vi äta och jag ska springa in på apoteket en sväng.

Jossi är hemma i sundsvall oxå och ville ha med mig ut ikväll. Tråkig som jag är har jag verkligen ingen lust, mår lite illa till och från. Så jag får se hur det blir, det blir åtminstone något glas Chardonnay ikväll. Gott!

Ses senare... kram!

Publicerad: klockan 16:29:37.
Arkiverad under: Allmänt

Juldagen..
är här och jag vaknade sent idag. Svärmor gav mig sovmorgon, så barnen var uppe tidigt med henne. Jag kom i säng klockan 2.30 inatt, plockade undan innan jag lade mig. Vi hade en jättemysig julafton, vi åt julbord, slog in alla julklappar klart och väntade på tomten. Barnen var lyckliga och klapparna under granen var många!


Barnen gav tomten en kram innan han gick...


Jag och Adrian...


Alex lillebror...

Dessa julklappar hade maken och barnen köpt åt mig:



Vi har även varit hos pappa hela eftermiddagen. När Eva förberedde maten så spelade jag, pappa och Emil sällskapsspel, jag vann! ;-) Imorgon ska barnen få ringa och tacka mormor & Anders för deras fina julklappar, Adrian fick en barndator och Tindra fick en säng till sitt dockskåp, en hund till dockskåpet och lite låtsasmat..båda var lyckliga! =)
Nu ska jag försöka få se en film med maken innan han måste sova, stackarn börjar jobba kl 7.30..
Kram

Publicerad: klockan 20:28:40.
Arkiverad under: Allmänt

Mysig uppesittarkväll...

har vi just nu. Barnen ligger och ska sova. Jag och svärmor har ont i fötterna, känns som om trampdynorna är dubbla sizen nu. Vi har gått i affärer länge idag, fick nog ihop alla klappar hoppas och tror jag.

Barnens julstrumpa hänger uppe på plats och snart ska jag ta itu med inslagningen av klapparna. Ska njuta av kvällen, det är så mysigt med uppesittarkväll. Julskinkan har jag precis griljerat också.

Imorgon är det den bästa högtiden på hela året, och den absolut mysigaste.

Nu ska jag vara social med familjen igen.... vi ses imorgon, julafton!



Publicerad: klockan 23:15:52.
Arkiverad under: Allmänt

Städa städa varje fredag osså varje jul..
det tycker jag är kul! ;-) Usch vad jag är less på att städa och plocka nu. Jag är nästan klar uppe och igår gjorde jag klar hela nedervåningen förutom köket, så det är kvar. Bytt sängkläder i alla rum och plockat fram alla madrasser där våra gäster ska sova. Vi gjorde iordning det jättemysigt på Adrians rum. Så han ska sova under sin säng på en madrass. Ska försöka komma ihåg att ta en bild. =)

Jag hoppas dom dyker upp snart, börjar känna mig lite smått stressad. Men det är skönt att man bara har 1 paket kvar att köpa. Till maken, frågan är bara VAD man ska hitta på åt han!? =) Han har ringt mig, superstressad och undrar vad jag önskar mig, jag var nog, till hans stora förtret inte mycket till hjälp.

Nu måste jag fortsätta härhemma så man slipper slita ihjäl sig senare.
Kramar

Publicerad: klockan 14:16:34.
Arkiverad under: Allmänt

Dan före Julafton.
Ni vet väl att idag är det årets läääääängsta dag.. Den har bara börjat! Det märks här iaf, hela morgonen har barnen gjort raka motsatsen till allt jag ber dom om. Gråt, skrik och lite mer gråt... fattar ingenting..mina barn är som förbytta!

Ska fortsätta städandet lite nu sedan ska här bäddas för gästerna som kommer idag. Får passa på att grejja nu för sedan måste vi iväg en sväng och trängas med folk för den sista julklappen som ska inhandlas. Sedan trängas en sväng på Ica innan man kan åka hem och slå in julklappar och lata sig lite.

Pratade med mor min i telefonen igår och fick lite tips och tricks inför julen som jag helt enkelt än idag inte lyckats klura ut. Måste juh säga att dom var duktiga på att få oss att tro på tomten, men har man knepen så är det väl ingen konst? ;-)

Nepp nu ska jag muntra upp barnen här hemma och köra igång dan före dopparedan!
Kram



Publicerad: klockan 11:06:48.
Arkiverad under: Allmänt

Städa...Urk!
Nu ska jag försöka ta itu med städningen på nedervåningen så jag slipper slita ihjäl mig imorgon. ;-)
Svärmor med familj kommer tidigt, och glad är jag över det men gladast är nog barnen. Kände ni igen sången i den sista meningen?

Sedan ska jag sätta mig med en stor chokladkaka, ni vet en sån där stor som aldrig kan vara bra för ens hud. Den ska jag sedan äta i mig och till det dricker jag onyttig julmust och mitt i allt detta mår jag bra. Jag ska slå på en film som kom hem idag oxå...sånt där kärlekstrams som A helst slipper men ser om jag är sugen.

Nepp städa var det ja....

Publicerad: klockan 20:31:00.
Arkiverad under: Allmänt

Att höra av sig till sina nära..
Jag har haft en period då jag varit dålig att höra av mig till mina vänner... så nu ikväll skickade jag ett sms till alla dom vänner som jag bryr mig om och tycker om. Så alla som fått ett eget sms, ni är värd guld!

Denna låt är en riktigt nostalgitripp...



Publicerad: klockan 20:13:15.
Arkiverad under: Allmänt

Tungt att skotta...
När vi kom hem så var det jättemycket snö så jag klev ur bilen och skottade snabbt som bara den och gissa om ryggen gör ont nu då. Det gör väldigt ont, dåliga ryggmuskler, i know!

A kommer bli superhappy iaf när han ser att frugan varit ute och skottat, dock får jag inte se hans vackra nuna förrän klockan 22... han började bara klockan 8 imorse. Hinner knappt se till karln såhär i juletid. Saknar honom nu, så när han kommer hem ska jag vara snäll med han... bara överösa honom med kärlek!! =) 


 

Publicerad: klockan 19:17:13.
Arkiverad under: Allmänt

Dan före dan...
Och vi var som sagt iväg och kollade i affärer. Usch vad det kändes jobbigt när vi åkte iväg, köer över hela Birsta. Jobbar inte folk fortfarande? ;-) När vi var på Mediamarkt och handlade så ringer min kusin och undrar om vi är på väg och ska shoppa, så vi fick sällskap av Helen och lilla gulliga Wilmer. Han skrattade mest hela tiden, gladskrutten! Han har blivit så stor nu. Supermysigt att träffa er igen!!

Gick in på Cubus och hittade en massa barnkläder. Första gången gick vi därifrån så mycket folk överallt, men det var så bra priser så jag gick tillbaka. Och vilka kap jag gjorde ändå. Köpte 14 plagg och betalade 916 kr. Ni kan få se barnens kläder. Dom andra var julklappar. =)

Nu har jag makens presenter kvar. Och jag vet inte längre vad jag ska köpa, eller jag har mina små idéer, kom på en superbra grejj nu när jag kom hem.


Tror Tindra ska få ha den Röda poloklänningen på julafton med vita strumpbyxor till...
315 kr för dessa plagg.


Adrians kläder... Han ska ha den vita skjortan med en Cardigan ovanpå..och svarta byxor till.
296 kr för dessa.


Titta vilken sötnos som låg i Cubuspåsen... =)


Publicerad: klockan 18:51:07.
Arkiverad under: Allmänt

22 December - Vitt som snö
Idag har vi lite att stå i!
Jag gillar inte att stressa, klarar inte stress så bra just nu utan får så otroligt ont i magen. Så vi har inte gjort mycket i helgen, klätt granen och myst.
Men idag måste vi göra klart det som ska vara klart inför julen, vi ska iväg och handla lite mat, julklapp åt Alex och Fredrika och mer julpapper till klapparna. Sedan ska vi ta itu med städandet, imorgon kommer Svärmor, Julian och Fredrika hit och då tänkte jag förbereda julmaten och ta det rätt lugnt sådär dagen innan julafton.

A kommer nog hem med bilen vid 13-tiden så det är dags att vi börjar göra oss klara här. Det första på listan är Frukost.
Ses senare...ska försöka slippa magsjukan som härjar lös bland alla oxå!

Ciao!

Förresten, vi har mycket snö nu.... Det blir en vit jul i år! Mysigt....



Publicerad: klockan 10:57:39.
Arkiverad under: Allmänt

5 saker ni förmodligen inte visste om mig:
Sitter här och tänkte att jag skulle skriva om 5 saker som ni förmodligen inte visste om mig... 

*1*  Mitt hår började brinna när jag var ca 3 år, jag har minnen av denna händelse och kan inte tänka mig att det var en så vacker syn. Mitt hår var lockigt och yvigt, och ibland har man inte koll när man är 3 år. Thank god att mamma räddade mig där... =)

*2* Jag har varit tomte ett år åt min lilla kusin, jag hoppade ut genom ett fönster och sprang upp till skogen så han inte skulle misstänka något. Kläderna var både för stora och för små, skägghåret åkte in i munnen och jag svettades där under masken.

*3* Jag är deprimerad. Jag har panikångest, jag äter medicin och gör allt för att bli bättre igen. Och det är jag stolt över! 

*4* Jag ber till gud i riktigt jobbiga situationer trots att jag inte är speciellt troende... 

*5* När jag var yngre så höll jag och min bästis på att uppträda till Ace Of Base låtar. Vi gjorde danser och blev ombedd att dansa inför folk, jag skäms än idag för en av "juck" movesen vi gjorde...den då alla vuxna satt och gapade. 

Sådär så var mitt hjärta lite lättare....det är inte lätt att vara perfekt... ;-) 

Publicerad: klockan 21:57:08.
Arkiverad under: Allmänt

Trallali Trallala
Jag kommer ihåg min första tandläkare jag hade. Han hette Trallali Trallala... iallafall tror jag att han hette så!? Jag har trott det i hela mitt liv faktiskt. Men visst är det ett rätt konstigt namn? Så kan han väl inte heta? Jag får nog ringa mamma om denna tandläkare..

Kom ihåg en person i min närhet som alltid sa: Trallali Trallala, doppa snoppen i choklad!

Haha....minnen ni vet....ibland kommer dem som i vindpustar..


Publicerad: klockan 19:43:41.
Arkiverad under: Allmänt

Sent tisdagstema: Röd
Vad passar då bättre än denna bild från när vi var i Thailand..?? Jag längtar tillbaka till värmen..


....dock inte till denna röda solbränna...it´s burning burning! Röd var jag iaf!

Och Jo vi hade hög solskyddsfaktor..!

Publicerad: klockan 19:18:07.
Arkiverad under: Allmänt

Nu är granen klar..

Tindra i full fart med att klä granen....


Att klä granen är en allvarlig sak, syns på Adrians allvarliga min! =)


Granen är klädd och klar, nu fattas bara klapparna inunder... =)

Tyvärr blev det inge bra bilder när man knäppte utan blixt. Men det blev supermysigt!
Dags att laga middagen snart.


Publicerad: klockan 15:07:02.
Arkiverad under: Allmänt

Skulle lägga ut en rolig grej
men jag fick inte till det och eftersom jag och datorn inte kommer överens så tänker jag nu gå ifrån den en stund.
Vi ska sätta igång med granen här hemma nu... bilder kommer om en stund!

Ps... Glöm inte vattna era granar... =)

Publicerad: klockan 13:11:09.
Arkiverad under: Allmänt

Vad gör grannarna?
Det låter som om det sitter grodor i väggarna här? Vad har dom för sig på andra sidan väggen??

Publicerad: klockan 13:03:34.
Arkiverad under: Allmänt

21 December - Frusen bil
Morgonen började lite stressigt här. A skulle och jobba och satt i motorvärmaren 50 minuter innan han började.
40 minuter senare kommer han inrusande i sovrummet och säger att han fortfarande inte får upp bilen. Han går ut igen, jag kikar ut genom fönstret och ser min make klättrandes in i bilen via bagageluckan... undrar just vad grannen som stod och kikade tänkte då?!

5 minuter senare ringer min mobil, A är fast i bilen, jag måste komma ut och hjälpa. Han hade nämligen inte låst upp bilen och var inlåst i den nu. Jag försökte först få upp bagaget så jag kunde ta bilnyckeln av honom (Nej det går inte att låsa upp den innifrån), bagageluckan gick inte att få upp! Jag drog och slet, det gick inte trots att han gått in den vägen.

Så kom vi på att vi har en extranyckel inne..sprang och hämtade den, låste upp bilen utifrån och Voilá min make kunde öppna dörren!

Vi fick oss ett gott skratt och maken var glad över att jag hjälpt honom! =)

Publicerad: klockan 10:43:27.
Arkiverad under: Allmänt

Min kloka pojke!
Adrian har nästan rört mig till tårar idag. Men inte på ett negativt sätt utan bara fått mig att känna mig stolt och glad över att ha honom som min son, hur kunde jag få en sådan fin och underbar son!? Han är så klok.

Vi satt i bilen och var på väg till sjukhuset för att hälsa på min mormor. Adrian frågade varför hon är sjuk och vad som är fel, jag förklarade så gott jag kunde och han skrattade till åt en sak. Sedan säger han allvarligt:

- Mamma jag skrattar inte för att jag tycker det är kul. Jag tyckte bara att det du sa lät roligt. Jag tycker inte att det är kul att människor blir sjuka, inte alls.

Åhh mitt lilla hjärta, snart fyller du 5 år och redan är du så klok!

Väl hos mormor sjöng barnen fint för henne och vi stannade bara en kort stund så hon fick vila sig. Hon har lunginflammation och mår inte alls så bra eftersom hon har svårt att andas. Mormor, älskar dig, Krya på dig nu! Det finns ingen annan väg....

Vi for till pappa och blev där en stund, barnen fick varsin present från utlandet, Tindra fick en docka och Adrian Ben10 kläder. Sedan blev vi där på fika och så en bra stund innan vi drog hemåt, så vi har inte hunnit klä granen. Det får bli imorgon.

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund, vi har haft full rulle hela långa dagen här. Ska se en film ikväll tror jag, lånade hem 3 filmer från pappa, Mamma mia, Hancock och Släkten är bäst.
Kram!!

Publicerad: klockan 20:27:29.
Arkiverad under: Allmänt

Titta på denna sida...
den här sidan är super! Beebook

Det är en sida där man kan göra sina egna personliga sagoböcker till barnen. Jättekul, såg till exempel en bakbok där man kunde lägga in barnens namn och bild så att det blir deras personliga barnbok. Tyckte det var perfekt till doppresent eller födelsedagspresent. =)

Min kusins son fick en sådan här bok när han döptes, och båda mina barn tyckte det var roligt för även dom nämndes i boken och det var juh såklart spännande. Tror han kommer tycka den är rolig att läsa när han är så pass gammal att han förstår att det handlar om honom. =)

Funderar på om det blir en i födelsedagspresent åt Adrian och Tindra.

Nu ska vi ta och komma iväg.

Publicerad: klockan 13:56:56.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag - Christmas tree
Hej allihopa!
Igår uppdaterades det ingenting som ni kanske märkt? Jag fick inga bra nyheter angående min mormor. Dessutom hade vi massor att stå i här hemma inför julafton och Alex sista lediga dag fram till dess.

Jag är lite i dvala, känns det som. Jag både tycker att det är skönt att vara hemma då jag inte mår bra men samtidigt får jag uselt samvete över mitt jobb och mina kollegor. Usch!

Igår var vi iväg och köpte julgran, en kungsgran blev det och ni får nog se den senare idag för vi ska klä den senare.

Imorse skjutsade vi A på jobbet och sedan åkte vi och handlade lite färsk och god frukost. Det blev nybakat bröd! Gott. =)
Vi hann inte mer än komma hem så ringde telefonen, Albin, en kompis till Adrian, så han kom hit och har nyss åkt hem efter att pojkarna lekt här en stund. Dom verkar haft det väldigt roligt.

Var iväg och shoppade klart nästan alla julklappar igår oxå, så nu känner vi oss rätt klara. 2 paket kvar bara, Fredrika och Alex. Mycket folk ute och handlar nu, nästan lite för mycket. ;-)

Vi ska strax åka iväg till pappa och säga Grattis, sedan ska jag höra om dom har lust att ha barnen en liten stund så jag får åka och hälsa på mormor. Ska ta med mig en tidning till henne och nåt gott.

Vi ses här senare...Ciao!

Publicerad: klockan 13:42:32.
Arkiverad under: Allmänt

Gick just med i
GratisMode genom Lily´s blogg. Denna sida är hitills den bästa gratissida jag varit inne på. Det är lätt att samla poäng utan att det behöver kosta dig nånting. Du kan sedan växla in poängen och få presentkort på diverse bra klädaffärer. =)

Kan juh inte bli bättre.. ;-) Nu får man hoppas att man snart kan få ihop lite presentkort oxå, det vore trevligt att shoppa loss så här i juletider!

Publicerad: klockan 16:33:08.
Arkiverad under: Allmänt

Grattis!
Idag fyller min far år. Så vi ska alldeles strax äta lite och sedan blir det nog en snabbvisit till honom. =)

Jag har fått äran att spela med Adrian medans Alex och Tindra lagar middag. Så det ska vi pyssla med en liten stund.

Fröken berättade att Tindra varit rolig med henne igår, hon hade bestämt sagt att hon inte ville gå ut och fröken hade sagt "Jo vi ska gå ut nu", Så Tindra gjorde sig klar och när dom varit ute i ca 10 minuter så gick hon fram till fröken igen. "Fröken jag har bajsat"
Fröken går in och ska byta blöja på Tindra, varpå Tindra säger "Nu tänker inte jag gå ut mer"... Haha..inte hade hon bajsat, hon ville bara in.

Kram!

Publicerad: klockan 16:07:17.
Arkiverad under: Allmänt

Björn Gustavsson - Ett livsverk.

Den såg vi igår och fick oss en del goda skratt. Han är rolig Björn! =)

Idag har jag inte gjort mycket mer än varit en sväng till min doktor. Hon är jättebra och noga med allt, jag har fått en del mer biverkningar och kommer att bli fortsatt sjukskriven ett tag till.

Hämtade hem Alex från jobbet och vi kikade på kakel på Bauhaus, och så köpte vi en såg och en julgransfot. Så nu ska vi snart köpa gran, vilken dag som helst! Tänkt försöka få med mig gubben imorgon och handla en del julklappar så vi blir klara med det. Ska förbi jobbet och hämta 2 saker där.

Pratade en sväng med mamma förut och hon berättade att mormor inte var så pigg, hon ligger på sjukhus nu hela tiden. =( Jag hoppas verkligen att hon kryar på sig nu.

Dags att hämta hem barnen strax.



Publicerad: klockan 14:54:03.
Arkiverad under: Allmänt

Egentid...
Detta är guld värt på kvällen... Barnen sover.
Jag ska lägga mig raklång på soffan bredvid gubben och dricka julmust, äta Toffifee och kolla på Björn Gustavsson.
Oh what a night! =)

Ses imorrn...
Ciao!

Publicerad: klockan 21:38:15.
Arkiverad under: Allmänt

I got it from my mama.
Ja är lite less, lite less på att varje jul försöker folk och dra i oss från alla håll och kanter. Förutom mamma och svärmor. Det är så tråkigt att vi inte kan träffa mamma på jul men det går juh inte. Alex jobbar dagen innan och dagen efter.

Svärfar ringde och blev inte så överlycklig över att vi ännu en jul inte kommer vara med dom, inte så att han kanske blir sur heller men han tyckte att vi här och nu planerar in att vi ska vara med honom nästa jul. Men det kan vi inte boka heller, dels tycker jag som är förutseende att svärmor som nästa jul förmodligen kommer vara utan barn ska få vara med oss.  Så Ni får ställa er i kö! Dessutom var det många jular sedan vi fick träffa min mamma.

Vi kanske helt enkelt ska bjuda hem varenda en nästkommande år och se vilka som vill komma till oss istället så slipper vi med två småbarn och en massa julklappar åka runt till allt och alla. Det kanske är en bra ide, för då kan ingen gnälla, då får dom helt enkelt välja hur dom vill göra!

Så till er övriga, Vi kommer att vara hemma i jul, vi kommer inte lyfta en fena härifrån. Inte nånstans åker vi i år, jag vägrar. Jag vill ha en lugn jul, inget fara och flängande.

Publicerad: klockan 21:16:33.
Arkiverad under: Allmänt

Baby think twice..

Jag och Tindra var iväg på affären förut, hon är så duktig. Min stora tjej! Hon gick och höll mig i handen, sedan tog vi en bilvagn och hon var supernöjd. Skönt med lite egen mamma och dottertid!

När vi kom hem åt vi lite middag och sedan byggde Alex och Tindra pussel... då gäller det att tänka till!  Hon var så fokuserad..
Barnen kom i säng i tid och fick se bollibompa och adventskalendern innan dom skulle sova, Tindra somnade fort. Medans Adrian nog är på gång att somna, han ropar att han lyckats bitit sig i kinden, tungan och att det gör ont i halsen. Det är inte lätt när man är trött! Min prins. =)

Imorgon ska jag iväg till doktorn och så får vi se om man ska tillbaka till arbete igen?!




Pusselbyggande...



Publicerad: klockan 20:28:26.
Arkiverad under: Allmänt

Upp upp och iväg...
Nu ska vi iväg och handla lite.. Vill ha vita hyacinter i år. Dom är så fina! Och det är alltid skönt med färska och levande blommor hemma. Testar för övrigt Spotify, vilket bra program..nöjd än så länge iaf. =)

Men först ska jag springa iväg och pussa på min familj en stund...




Publicerad: klockan 15:39:44.
Arkiverad under: Allmänt

Onsdag...
Jag hade mycket jag tänkt hinna med idag, som vanligt med andra ord. Idag är vi dock hemma hela familjen, Alex har ont i magen och barnen ville inte gå på dagis, så till slut blev allihopa hemma. Så därför har jag inte hunnit eller kunnat slå in julklappar. Däremot har jag hunnit gått en sväng med snabeldraken, plockat undan i köket och lite annat smått.

Våra barn har en jobbig period nu när det gäller nattningen. Dom springer upp flera ggr och ligger vaken på tok för länge. Dom är helt slut på morgonen när dom ska upp och gå på dagis, jobbigt, detta måste vi komma på en lösning på. Nån med tips??

Nu på förmiddagen har jag även målat Tindras tå och fingernaglar, hon är så nöjd så. Hon älskar rosa. 
 
Nu ska jag kika efter lite fler julklappar och snart är det dags att laga middag.
Ses senare...
Ciao!

Publicerad: klockan 14:20:59.
Arkiverad under: Allmänt

I Can´t sleep...
Ligger på soffan efter en slitsam kväll. Jag och Tindra gick som sagt upp och lade oss och kikade på hennes mysiga film "Aristocats". Mycket snart sov jag, klockan 19 på kvällen. Alex och Adrian satt och spelade tv-spel och efter ca 30 minuter kom dom upp så då vaknade jag igen. Med halvt nackspärr och senor i axeln som drog ihop sig till världens krampande mest smärtsamma på länge. Alex fick göra kvällsfika åt mig för det gjorde så ont! Sedan var han söt och smörjde mig med tigerbalsam så nu är det bättre.

Barnen kunde inte somna och jag ljuger inte om jag säger att vi sprang upp och ner med dom 7999 ggr... till slut var vi rätt slitna båda två, men skam den som ger sig för dom sover iaf nu och har sovit ca 2 timmar. Tur att jag sa till på dagis att vi skulle ha sovmorgon imorgon.

Imorgon måste jag slå in julklappar, jag får passa på när dom små är på dagis. Nu måste jag försöka somna igen...
Ses imorgon...

Ps.... Fick mejl nu om att det kommer mer julklappar snart från lekmer.. Härligt!

Publicerad: klockan 01:11:07.
Arkiverad under: Allmänt

Har ni lagt julklapparna i säcken?

Vi är på god väg. Ikväll när barnen ligger i sina sängar så ska jag slå in deras julklappar, jag tror vi är helt klara med dem nu. Vi får se när allt är hemma om det är något som saknas. Tänkte försöka få klar resterande klappar denna vecka, måste bara hitta igen orken och energin.

Jag ska även försöka hinna med lite bakande och mathandling. Det är lite smått att stå i nu. Trött är jag oxå, den senaste tiden har jag varit så otroligt trött, man kanske skulle ha kollat upp järnvärdet?!

Tindra är så mysig och lyssna på när hon leker...hon lever sig in i sina lekar och blir helt trollbunden. Ibland tror man nästan att hon gråter och kommer rusande och så är det bara i leken hennes saker gråter.
Tror jag ska ta min stumpa och lägga oss och kika på tvn, tror både hon och jag kommer somna en stund.

På återseende....
Förresten jag har köpt Björn Gustavssons dvd, så den kanske vi lägger oss och kikar på ikväll.
Peace out!



Mina vackra killar....



Publicerad: klockan 18:23:59.
Arkiverad under: Allmänt

Just ja lite bilder från helgen..
Fredag: Bowling
Medverkande:
Jag, Alex, Jessica och Daniel.


Jessica och Daniel


Makens tur att rulla klotet...


Och jag då...

LÖRDAG: Tjejkväll hos mig.
Medverkande: Jag, Jessica, Martina och Johanna


Jag och Martina...


Johanna


Jessica sjunger Lips!

SÖNDAG:

Vi låg och drog oss länge i sängen, sedan gjorde vi oss klara och åkte iväg och shoppade lite julklappar åt barnen. Efteråt drog vi upp till svärmor och hämtade hem barnen igen. =) Vi kom hem sent igår kväll.

Nu ska jag fixa här hemma som sagt...ses senare..

Publicerad: klockan 18:13:09.
Arkiverad under: Allmänt

Uppdatering.
Nu är vi hemma efter luciadirandet. Jag tyckte inte det var så bra att vara ute, dels så var vi bra mycket mer föräldrar än vanligt eftersom alla 3 avdelningarna hade slagit sig samman. Så jag hamnade rätt långt bak och när man skulle ta kort så gick inte det. Det var för mörkt ute och barnen var för långt borta, så vilken blixt jag än försökte med så blev bilderna endast mörka. Filmningen vet jag inte, man hör förhoppninsgvis att barnen sjunger men det blev rätt mörkt på den oxå. Det var flera föräldrar som inte lyckades ta bilder.

Sedan gick vi in och åt gröt och skinksmörgås, på lotteriet som är varje år lyckades vi vinna ett Schampoo och en ficklampa. Barnen fick varsin liten julklapp av fröknarna. =)

Alex slutar tidigt, så skönt...hoppas han kommer hem snart. Han skulle göra klar någon kampanj först bara.
Nu ska jag fortsätta med lite "To Do´s" här.


Publicerad: klockan 17:41:19.
Arkiverad under: Allmänt

Saaankta Lucia...
Jag vet att det var i lördags men idag är vår luciadag, för idag ska barnen lussa på dagis. Jag kommer vara där redo att filma ett stort ögonblick i deras liv. Det är iaf vad jag hoppas att jag ska lyckas med, om jag lyckas få det att funka med kameran. Grrr för teknikens värld! ;-)

Jag vet jag har varit rent utav usel att uppdatera i helgen och jag har ingen bra ursäkt mer än att det varit full rulle, All day long! Det kommer lite bilder från helgen snart.. nu måste jag få till kameran. Sedan ska här slås in julklappar innan barnen kommer hem och ser dom.

Jag ska även handla klart julklappar idag hade jag tänkt och det är en del mer att fixa inför julen som snart är här. Än så länge är det enda jag hunnit få i mig ett par Polly...inte så nyttigt utav mig med andra ord, choklad till frukost! =)

Publicerad: klockan 13:52:00.
Arkiverad under: Allmänt

Dåligt uppdaterande idag...
men det är bara för att jag varit borta nästan hela dagen.

Först åkte jag till Birsta City och gick runt och kikade där, sen förbi jobbet och pratade lite med Johanna. Därefter ringde Alex och berättade att Peter slutade tidigt och jag fick bråttom att hämta barnen och åka hem en snabbis och packa deras grejjor. Sedan iväg och så åt vi lunch hela familjen innan barnen åkte, eller vi åt och barnen åt glass (dom hade precis ätit på dagis). Sedan iväg och packa in barnen och vinka av dom små älsklingarna.

Åkte och träffade Johanna en stund på hennes lunch och sedan iväg hem till Jessica och fördrev lite tid innan Alex slutade klockan 19. Åkte förbi MIO och handlade lite småsaker. Sedan drog jag och Alex ner till Birsta och kollade på kläder åt honom, fick hjälp av en jättegullig tjej på MQ. Och bästa av allt jag hittade ett dockskåp till Tindra som dom satt ner. Weeeiii! =)

Nu på kvällen har vi bowlat med Jessica och Daniel, sedan blev det glass och paj på donken. Jag har skrattat så magen värker.

Jag ska försöka uppdatera bättre imorgon nu ska jag och maken passa på att mysa medans vi är föräldralediga! ;-)
Kramar

Och god natt mina skatter, vi saknar er! Sov gott hos Farmor! Pussssssss

Publicerad: klockan 23:41:17.
Arkiverad under: Allmänt

Can you feel it..
God Morgon på er alla!
Imorse klev vi upp 7.30 och klädde oss sedan skjutsade jag barnen på dagis och Alex på jobb. Peter kommer och hämtar barnen vid 15-16-tiden. Så då måste packningen vara klar, håller på att tvätta lite kläder nu.

Ska försöka äta lite frukost och sedan ta tag i det som behövs göras idag.

Denna morgon har jag vaknat till dessa 2 sånger... helt underbara!






Publicerad: klockan 09:21:09.
Arkiverad under: Allmänt

Att göra inför lördagen:

Har lite att göra imorgon...

* Städa
* Handla mat till helgen
* Inhandla lite på Systemet
* Spray Tan kl 13
* Packa barnens väskor
* Kanske en lunch med Johanna
* Kolla på lite kläder

Det har jag att fixa med..imorgon kväll är man förhoppningsvis klar och isf ska vi ha en soft barnfri kväll, barnen åker till farmor i helgen och dom är glada för det. Adrian ska ta med sin Kung Fu Panda film och visa farmor.



Publicerad: klockan 20:21:13.
Arkiverad under: Allmänt

Vilken dag.
Åkte som sagt till Stan med Jessica och försökte få tag på något att ha inför lördagen. Vi hittade ingenting, kanske för att vi har en massa annat att prata om? ;-) Tiden gick juh alldeles för fort.

Fick ett sms av Johanna imorse som undrade om vi skulle luncha, men det gick juh i stöpet, tyvärr. Vi får hoppas att det funkar imorgon istället. =)

Jessica var så söt och stannade här med mig medans Anticimex var här och gjorde en energikoll. Sedan skjutsade hon mig till min bil på gubbens jobb.

Jag hann bara in på affären och handla lite, fick ett infall och ryckte åt mig prinskorv och köttbullar så vi har till julbordet. Jag måste in i helgen med Alex och köpa julskinka oxå. Tänk vad skönt om man skulle ha handlat klart till julbordet redan! Har inte ens hunnit baka.. 

Ikväll skulle Adrian göra fruktsallad åt sig själv, jag stod såklart och övervakade det hela och han hade en vanlig matbestickskniv, eller ja såna man använder när äter grillat. Och han skar sig, det blödde rejält. Vi gick in på toaletten och sköljde men det blödde enormt mycket. Till slut lyckades jag få det att bli mindre, vi tog kontakt med sjukvården endast för ifall att. Så blev det lite omplåstring och nu ligger min älsklingar i sängen.



Publicerad: klockan 20:05:47.
Arkiverad under: Allmänt

Ikväll blir det
en riktigt soft kväll!! Jag ska ligga på soffan och lata mig, se på tvn och sedan somna tidigt. Är så otroligt trött idag.
Ska kika på Roomservice nu och sedan blir det Greys. Samla lite kraft inför imorgon, då ska jag och Jessica iväg till stan en stund och kika runt lite. Blir nog säkert en lunch där oxå innan man drar hemöver till klockan 13 då Anticimex kommer.
Det behövs även städas inför helgen och mat ska handlas. Samt lite vin och öl. =)
Nu hoppas jag Alex kommer hem snart så ska vi käka lite onyttig mat som Donalds. Gott!

Idag fick vi svar på Tindras prover, hon är tack och lov INTE glutenallergiker...däremot är hon väldigt överkänslig och kan få allergiska reaktioner då hon inte tål lukter och sådant starkt. Lite sjukt ändå att dom kan kolla en sån sak genom att ta lite blod av henne. Så hon ska inte vara i sånna miljöer, då kommer hon få utslag och bli snuvig.

Dags att göra kväll..lägger in en bild på min lite överkänsliga sötnos...


Inte världens gladaste här men är man förkyld och trött så är man... ;-)


Publicerad: klockan 20:26:26.
Arkiverad under: Allmänt

Där jag gör naglar..

där är det oxå terapi. Skulle man kunna säga iaf, jag har gått till samma sprudlande människa i alla år, vilket vid min närmare eftertanke är 10 år! *chock*

Och att sitta där och prata är så mysigt, man träffar ofta nya och trevliga människor och man kan helt plötsligt sitta och prata om saker som man aldrig trodde man skulle delge en främling. Stämningen är lättsam och bra och mysfaktorn är hög. Och det bästa av allt man blir helt ompysslad. I like!


Här är resultatet...



Publicerad: klockan 17:49:23.
Arkiverad under: Allmänt

Ärligt..
Jag blir så less på folk som inte kan vara ärlig. Om du tycker eller tänker nånting om en människa varför inte bara säga det rakt ut istället för att prata bakom ryggen eller ignorera folk. Är det inte bättre att säga rakt ut till personen ifråga vad som är fel!? Det kanske inte löser nånting, man kanske inte ens är ute efter att lösa det men man har iaf sagt vad man tycker och tänker och därmed gett den andra personen en chans att förstå vad felet är.

Jag gillar inte när man sviker sina vänner och absolut inte att man säljer ut dom genom att prata skit med andra om dem. Det ger människor dåliga energier och är det något jag undviker som pesten så är det just dåliga energier. Det leder en ingen vart förutom till mörker.

Det finns en tjej jag saknar och som jag hoppas det ska bli bra med, men vi får se vad framtiden har att visa.


Jag har tex en sak som en kompis bad mig hålla i förtroende till henne, det har jag hållit på gott och ont. Det var en sak som jag helst i dagsläget hade sagt : Nej varför berättar du detta, jag vill inte höra mer! För det blev ett jobbigt dilemma men det är löst nu och jag behövde bara finnas där som ett stöd. Men det fanns ALDRIG i min tanke att avslöja för någon annan om vad den personen sagt till mig i förtroende.

Så vart vill jag komma med detta långa inlägg... Jo var rädd om dina vänner, visa dom att du är en riktig vän genom att vara ärlig och våga stå upp för personen ifråga. Och sist men inte minst, du berättar ALDRIG (okej det finns små undantag) något som sagts i förtroende till dig.


Ett stort fång med rosor till alla er som vet hur en vän ska vara...

Publicerad: klockan 17:13:05.
Arkiverad under: Allmänt

Home sweet home..
Jag har äntligen snygga naglar igen, så underbart. Blev inget mer efter det för jag kände mig trött och slut och kom hem strax före 15. Så jag tror jag ska lägga mig och vila innan jag hämtar hem min goa barn.

Så det blev ett superkort inlägg nu. Kram!

Publicerad: klockan 15:03:57.
Arkiverad under: Allmänt

God Morgon på er alla!
Sitter i soffan och kikar lite på tvn, som inte visar något bra just nu. Ska snart åka iväg och fixa naglarna, finally. Känner man sig fin så mår man bättre.

Magen värker och jag börjar tro att det är någon av medicinerna som är boven. I förrgår kväll fick jag en minnesbild som jag förmodligen gjort allt för att förträngt. Jag såg mig själv sittandes ihopkrupen, med händerna pressade emot öronen och ögonen hårt slutna, jag hör mitt eget hjärta och i bakgrunden hör jag en massa oväsen. Det är från när jag är liten, när pappa och mamma bodde ihop, när dom inte mådde bra ihop. Jag vill inte förklara det något närmre då jag inte vet vilka som läser min blogg och jag vill inte såra någon, det ligger i det förgångna nu för de inblandade. Jag har en del i bagaget som måste bearbetas helt klart.

Barnen är på dagis och jag såg att dom tänkte baka pepparkakor där idag. Mysigt! Ska försöka ta itu med sådant här hemma nu oxå. I helgen ska barnen få åka och hälsa på sin farmor och då ska jag passa på att vila upp mig och umgås med goda vänner.

Dags att göra sig klar för att åka.. Ses! Kram

Publicerad: klockan 10:28:03.
Arkiverad under: Allmänt

Att lära sig att säga ifrån.
Det måste vara en av dom svåraste saker man lär sig i livet. Jag kan inte, jag är inte ens i närheten av att kunna. Varje gång jag försöker kommer det till sist alltid ut ett : Ja. Och kroppen skriker NEJ NEJ NEJ...Så har jag gjort det igen, lika bra att gå ut officiellt med det. Jag är inte bara dålig, jag är sämst på att säga ifrån och lyssna på mig själv.

Men det är väl dags att ta itu med detta, eventuellt. Vet inte hur detta ska funka? Kan juh inte säga Nej åt allt... eller kan man det? Hallå kvinna, Nej är inte ett svårt ord, det består endast av tre små bokstäver, lätt att uttala och är motsatsen till Ja.

Ja måste göra det.. jag börjar här och nu..detta blir min första mening :

"NEJ barn nu ska ni sova"

...håll andan inför den kommande uppföljningen av detta..

P.s Personen i brevet har svårt att säga Nej men ta detta med en nypa ironi..Tack!

Publicerad: klockan 19:54:17.
Arkiverad under: Allmänt

Tisdagstema: Uppmärksamhet.
Här kommer mitt bidrag. Det gäller att hålla tungan rätt i mun när man bloggar... ;-)



Publicerad: klockan 18:31:17.
Arkiverad under: Allmänt

Min man drack igår...
ur två LITER av nedanstående....


Publicerad: klockan 18:28:00.
Arkiverad under: Allmänt

Var iväg till
Jessica förut, gick och köpte oss varsin trisslott och hoppades på vinst! ;-) Dock blev det endast 50 kr, två nya lotter med andra ord. Jessica har världens finaste vovve, Vincent. Han är supermysig.

Det blev en massa surr och vi har som vanligt en mycket rolig humor, som ingen annan verkar förstå? ;-)

Vid 16-tiden drog jag hemåt, hämtade hem mina mysiga barn och gjorde lite middag. Snart är det sagoläsning och nattning här, hoppas den går smidigt ikväll. =)


Publicerad: klockan 18:26:42.
Arkiverad under: Allmänt

Vad händer i veckan?


Publicerad: klockan 18:21:41.
Arkiverad under: Allmänt

Superstar, where you from?!

Guess who´s back!? Jag diggar Britney Spears nya skiva. Awesome! =)

Sitter här och lyssnar på musik, hög musik och sjunger...okej, skrålar! ;-)
Gick upp imorse och hjälpte gubben att klä barnen och få iväg dom till dagis, sedan somnade jag om igen och sov till 11. Det kan jag säga att jag behövde. Vaknade av att telefonen ringde, det var Anticimex, dom ska gå igenom alla radhus här på gatan. Så på torsdag kommer dom hit och fixar det.

Jag ska verkligen försöka varva ner denna vecka och göra allt för att må bra igen. På onsdag ska jag iväg och fixa naglarna, ska bli superskönt, det var alltför länge sen sist.

Nu ska jag ringa min man och höra vad han ska hitta på nu på sin lunch..kanske blir det en liten lunchdejt?!

Kram till er alla!



Publicerad: klockan 13:08:26.
Arkiverad under: Allmänt

Stackarn...


Publicerad: klockan 12:47:53.
Arkiverad under: Allmänt

Nobody puts baby in a corner..
jag och Tindra är uppe på hennes rum och leker... Eller jag är mest lite trött och ligger på hennes säng och kikar på när hon leker. Hon är underbar att smygkika på, hon har sådan fantasi och inlevelse. Det är en fantastisk förmåga som barn har, det tycker iaf jag.

Vi var iväg på affären en snabbis förut och handlade lite som behövdes härhemma. Skönt att Alex följde med, jag hade inte orkat själv.

Såg idag att barnens lucia kommer att firas klockan 15.oo ute.. vi hoppas vi får lite soligt och varmt denna dag. Jag ska försöka filma och knäppa lite kort då A förmodligen inte kommer kunna närvara. Han är på utbildning den dagen. Det blir jättemysigt.

Nu ska jag vila en stund jag är helt slut...





Publicerad: klockan 18:19:36.
Arkiverad under: Allmänt

Jag ser det snöar.

Snön vräker ner och det ger så mysig julkänsla. Jag är hemma och för en stund sedan kom Jessica hit och hade såklart med sig mat, tack gumman! Vi satt och surrade i köket och lyssnade på musik och gjorde planer inför helgen.. =) Nu är det även klart att Johanna på jobbet kommer. Kul! Vi kommer få det nice tjejer...

Så ska jag försöka ta det lugnt denna vecka, ska ringa och prata med chefen tänkte jag. Så får vi se hur det går framöver. Ska alldeles strax åka och handla lite mat, kylskåpet står gapande tomt efter helgen, har inte orkat med affären på ett tag heller men nu måste jag. Äta bör man annars dör man... ;-)


Nej nu måste jag åka.. vi ses senare... Ciao!
Och kör försiktigt i snön! =)



Publicerad: klockan 14:06:44.
Arkiverad under: Allmänt

Sköna söndag..
En ansiktsmask, lite hårinpackning, noppade ögonbryn och en varm dusch senare.. =) Så skönt att slappna av, eller göra små försök till det iaf. Magen gör superont, jag mår inge vidare.. to be honest.

Gick upp och lade míg i våran säng med min goa son, döttra somnade så fort hon lade huvudet på kudden, vi låg och kikade på tvn och småpratade en stund. Mysigt att ligga nära och kramas med honom, inte så ofta man får det längre. Jag kikade på Wallander: Joker och hade en liten chit-chat stund med Jessie ikväll. 

Jag är så tacksam gentemot min goa Alex, min söta mamma och underbara Jessie som är så gulliga och hjälper mig när det är jobbigt. <3 

Jag ska alldeles strax krypa ner i sängen och slumra hade jag tänkt, jag hoppas man får sova inatt och slipper vakna var och varannan kvart. Jag hoppar gärna över mardrömmarna oxå, om det går bra?

Hoppas ni andra haft en lika mysig söndag...




Publicerad: klockan 23:15:35.
Arkiverad under: Allmänt

Barndomsjulen.

Jag satt och funderade över "måsten" som ska finnas på julen... sånt som följt med från barndomen. Som dessa exempel...

* Jag blir förvånad varje gång det inte finns ägg på julbordet, för det är jag van och uppvuxen med.
* Aladdin, After Eight och Mandariner ska finnas tillgängligt likaså Is-choklad och Knäck.
* I julstrumpan som man kikar i på morgonen finns det en bok/tidning och lite godis
* Tomten kommer på kvällen och ingen går och "köper tidningen" det ska inte märkas vem som är tomte.
* Kalle Anka måste ALLA se...likaså kan du vissla Johanna. ;-)
* Tomten ska alltid ha en skål gröt utanför dörren.

Julen ska vara spännande, mysig och fylld av förväntan. Det behöver inte vara många klappar, inte dyra, kanske inga alls men det ska vara en speciell dag. En dag som endast kommer en gång om året ska kännas annorlunda!

Har ni några särskilda "måsten" på jul?!



Publicerad: klockan 17:49:38.
Arkiverad under: Allmänt

Middag och dessert..
Nu ska jag laga ihop lite middag här och kanske slänga ihop en sockerkaka till efter maten. =)

Ikväll ska jag ta mig lite egentid... Ett varmt bad, noppa ögonbryn, raka benen, hårinpackning osv. Ska bli så skönt!

Nu måste jag ta barnen som har en liten catfight här... denna helg har dom nästan inte gjort annat än att bråka, vilket i för sig är otroligt ovanligt. Och det får man ändå vara glad över.. =)

Kramen!

Publicerad: klockan 16:40:48.
Arkiverad under: Allmänt

Andra advent
Andra advent idag och med andra ord inte långt kvar till julafton. Mysigaste dagen på hela året om du frågar mig. =)

Igår kväll drack jag och Alex lite vin lyssnade på Hassan och sedan blev det mys framför tvn och Britney Spears dokumentären... och den var juh jättebra. Inte lätt att vara kändis!

Idag har vi haft en softmorgon, lite frukost för en liten stund sedan och jag hoppas att jag ska orka ta itu med lite här hemma. Det finns en del städning att göra, en del bakning och annat stohej inför julen.



Publicerad: klockan 11:51:33.
Arkiverad under: Allmänt

Några Julklappstips
Jag är så sugen att köpa Hanky Pankys underkläder, har bara läst en massa positiva kommentarer om dem.
Detta set är supergulligt...





Finns hos tex Nelly och Accessora


Dessa hittades oxå hos Nelly...Wonderland har fina underkläder och är inte alltför dyra



På denna sida finns det en hel del fina saker... jag tror jag hittat en julklapp... Slimcase
Hittade till denna sida via Izabella





Publicerad: klockan 18:41:19.
Arkiverad under: Allmänt

Vårt bröllop...
 Jag längtar tillbaka till den dagen då vi gifte oss!








Publicerad: klockan 15:10:54.
Arkiverad under: Allmänt

I love this one...


Njut...det tänker jag göra... =)

Publicerad: klockan 14:58:38.
Arkiverad under: Allmänt

Sitter och kikar på
gamla bilder och det är juh bara så mysigt..

Så hittade jag dessa... Blond eller mörk? Vad tycker ni?






Publicerad: klockan 14:55:55.
Arkiverad under: Allmänt

Hahaha....

Kika på denna video...it´s sick!



Publicerad: klockan 11:04:49.
Arkiverad under: Allmänt

Så fort barnen...
somnat för ikväll så ska jag och maken mysa, det blir kladdkaka och lite Prison Break, och såklart massvis med kramar!!! =)

Ha en mysig kväll allihopa! Nu stänger jag ner här...
Kramar

Både Jessica och Martina kommer på lördag, så otroligt roligt tjejer, tror det kommer bli super!!! =) Så nu ska jag planera lite inför helgen och viktigast såklart, boka en barnvakt. ;-)

Publicerad: klockan 21:04:03.
Arkiverad under: Allmänt

IDOL

Vi har inte följt detta så bra i år...ser det om vi ser att det är på tvn. Och jag måste säga att jag faktiskt inte är fäst vid någon särskild i år!

Idag sitter jag däremot och kikar och måste då banna juryn..Så dåligt av juryn att välja en låt som inte alls passade Robin.

Det enda braiga stjärnan kvar är ALICE.... Robin är inte tillräckligt bra, Kevin..make me puke! Vet inte varför men jag gillar icke karln.



Publicerad: klockan 20:35:41.
Arkiverad under: Allmänt

Pizza till middag
...och därefter ett glas vin. Jag ramlade in på en sida här på nätet där man kan gå in och skriva en egen bok, och fastnade där i någons alster. Verkligen superduktig tjej! =)

Barnen har badat under uppsyn av Alex och jag har legat i vår säng och bara vilat mig. Så skönt.

Annars har vi inte hunnit med så mycket mer här, får se om det blir något påhitt nästa helg då? Funderar på att ta hem tjejkompisar på lite middag och vin, men det beror på om vi lyckas få barnvakt. Alex ska på julfest med jobbet och man måste juh passa på med en tjejkväll då. =)

Med denna lilla sångstund önskar jag er alla en god fredagskväll!!! =)



Publicerad: klockan 19:31:34.
Arkiverad under: Allmänt

Fredag..
måste vara den underbaraste dagen på hela veckan?! Jag gillar fredagar så mycket, då är det vila och familjemys för hela slanten. A jobbar denna helg men vi får iaf hem honom tidigare än på vardagarna.

Imorse var jag på läkarbesök då jag inte mått så bra den sista tiden. Så nu får vi se hur det går framöver, förhoppningsvis kommer jag på fötter och orkar med allt igen annars så blir det sjukskrivning, vilket känns som ett riktigt bakslag för mig..men man måste göra det som behövs för att man ska må bra.

Jag har börjat fundera på vad man ska göra i framtiden oxå, ska man studera, söka andra jobb eller vad ska man göra? Jag vill juh jobba inom ett lite mer annorlunda yrke än nu. Jag vill jobba med skönhet, kanske hudterapeut eller som nagelteknolog. Det finns så många intressanta yrken att gräva ner nosen i! =)

Nu ska vi strax åka iväg och handla lite mat till i helgen och så blir det nog lite godis. Ses senare med en liten uppdatering!

Publicerad: klockan 14:08:11.
Arkiverad under: Allmänt

Upside down, i still be around.
Idag har jag haft ångest...så skulle man kunna sammanfatta hela min dag. Men det vore inte så roligt att läsa om. Var på möte idag med jobbet och några andra inblandade, mår inte så bra just nu i dessa dagar vilket gör att jag gråter otroligt lätt och mycket. Så även på mötet idag, fick inte fram många ord. Jag vill bara att det ska ge med sig så man får må bra igen.

Har haft en superlugn dag hemma för övrigt med familjen, Alex har tagit hand om mig, lagat mat och tagit hand om barnen så jag fick sova en stund och ovanpå det så drog han iväg på affären och inhandlade lite choklad åt mig. Jag har tur som har honom. =)

Målade Tindras tå och fingernaglar förut, första gången hon fick nagellack på fingrarna och hon var överlycklig! Jag har bildbevis som ni bara måste få se, hon ser helt tossig ut! Jag och Alex fick oss ett gott skratt åt denna bild. ;-)

Annars har Mattias varit förbi här en stund ikväll, jag lämnade dom två åt UFC nere i vardagsrummet och drog mig upp till sovrummet och kikade på lite tv istället. =)

Nu kommer bildbeviset...håll i er....





Publicerad: klockan 22:16:13.
Arkiverad under: Allmänt

Avslutning

Nu ikväll har vi varit iväg på avslutningen utav bamsegympan, det gick bra. Adrian är dock inte helt pigg ännu men han smittar iaf inte längre.. =)

Jag filmade lite och sedan var det diplomutdelning och fika. Barnen tyckte det var roligt! =)

Nu ligger barnen och jag sitter uppkrupen i soffan med en filt över mig och en katt som värmer mina fötter. =) Det är 2½ män på tvn nu och strax börjar sjukhuset.. i like!

Så det är vad jag ska ägna mig åt nu efter en helt crazy dag...barnen har bråkat mycket idag, vilket i för sig är väldigt ovanligt! så jag är en trött och sliten mamma idag och imorgon ska vi eventuellt ha möte...orkar inte. Men vi får väl se vad som händer på det då.

Kramar



Publicerad: klockan 19:23:11.
Arkiverad under: Allmänt

Inför lucia...
Vi har fått hem luciakläderna nu åt barnen....

Här har ni deras klädprovning så här i god tid innan Lucia... =)


Min glada pepparkaksgubbe...


Min lilla Lucia ....

Alla kläder är ifrån Linus&Lotta

Publicerad: klockan 15:25:16.
Arkiverad under: Allmänt

Full rulle hela morgonen.
Vi har haft fullt upp här hela morgonen. Imorse ringde min rehabliteringshandledare och vi hade ett långt samtal om allting och nu blir det ett möte så får vi se hur detta går. Jag är skeptisk. Jag mår inte så bra just nu.

Sedan for vi iväg till vårdcentralen för Tindras läkartid, vi väntade läänge innan det blev vår tur. Och Tindra var superduktig! Läkaren skrev ut medicin som ska lindra hennes mage och sedan blev det allergiprover, detta trodde både jag och sköterskan skulle bli lite svårare då hon skulle ha 2 rör med blod av Tindra. Men jag satt och pratade med henne och sa att det kommer sticka till och sen går det över, och en gång sa hon "mamma det gör ont", men hon satt alldeles stilla hela tiden. Sedan fick barnen glass för att dom varit så duktiga. =) Så 2 timmar senare kom vi därifrån.

Jag är lite mör idag...jag drömmer mardrömmar varje natt nu och får dålig sömn eftersom jag sover på tok för lätt.

Försöker få tag på ett dockskåp åt Tindra i julklapp, men jag lyckas inte så bra. Nepp nu ska vi göra något att äta här hemma innan det är dags att hämta mediciner och lämna bilen till Alex. =)



Publicerad: klockan 12:10:32.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska jag stänga
ner datorn och se en stund på tvn innan det är dags att somna.

Prison Break står på gång här hos oss...
Ses imorrn..
Kramar

Publicerad: klockan 22:24:19.
Arkiverad under: Allmänt

Rolig annons på blocket...
Kika in på denna länk så får ni se en annrolunda annons.... Kattungar man kan juh hoppas att kissarna blir såld med en sån reklam!! ;-)

Publicerad: klockan 22:15:56.
Arkiverad under: Allmänt

Joina detta...

Gratisgen



Publicerad: klockan 19:36:54.
Arkiverad under: Allmänt

Nu är det dags ..
för lite matlagning... får se vad man kan lyckas röra ihop idag då!?

Mina barn är inte sina rätta jag idag...trötta och lite sjuka...så dom är inte glada många minuter. Måste ringa och höra med Johanna om hur det gick med en grejj på jobbet.


Publicerad: klockan 15:16:42.
Arkiverad under: Allmänt

Mysig julsång..
Snöa på snöa på snöa på....


Publicerad: klockan 15:13:02.
Arkiverad under: Allmänt

Min första panikattack
kom när jag och min vän flyttat ner till Stockholm. Vi ville testa nåt nytt, så vi hyrde bostad i andra hand i Solna. Det var en 3:a, inte särskilt fin och fräsch med tanke på dom 7500 kr vi betalade i månaden för den. Vi fick hjälp av min väns föräldrar med möblerna.

En dag mådde jag inte så bra, förkyld låg jag hemma med ångest som aldrig förr. Allt kändes svartare än svart, jag kände mig så ensam och isolerad. Så kom hjärtklappningen, jag fick tungt att andas och helt plötsligt hade jag ingen känsel i ena armen. Paniken vällde upp, jag ville därifrån, ut ur mig själv, jag kände mig fången i min egna kropp övertygad om att jag nu kommer att dö. Är det såhär den känns? Döden..?
Jag gråter och är rädd..

Min vän som jag bodde tillsammans med såg ingen utväg och ringer ambulans..snart ligger jag på en brits på väg in till Karolinska. Får träffa en syrlig doktor som inte hittar några fel. Undrar om jag vågar gå att jobba igen, "klart du kan jobba" får jag till svar, "ingen har dött av en förkylning".

Jag hade åkt ambulans in pga en förkylning...vad jag skämdes!


Senare fick jag veta att detta var min första panikångestattack.

Publicerad: klockan 14:39:49.
Arkiverad under: Allmänt

Vårdcentralen imorgon.
Det går sådär för oss här hemma. Adrians ögoninflammation svider och är besvärlig, jag försöker få tag i maken på jobbet så han kan köpa ögonsalva åt honom. Bytte nyss blöja på Tindra och upptäcker blod i avföringen så jag ringde sjukhusrådgivningen och dom fixade en tid redan till imorgon hos vår vårdcentral, vilket brukar vara en omöjlighet! Så då ska vi dit och dom ska göra tester för att se om hon är överkänslig emot laktos eller gluten.

Bli frisk mina små.....blir frisk....

Publicerad: klockan 14:18:24.
Arkiverad under: Allmänt

Lite bilder hemmifrån oss...
I söndags fixade vi här hemma lite och här kommer lite bilder från vårt julmys.. ha överseende med att någon bild kan vara lite suddig. Ska knäppa nya så fort jag hinner. =) 

 
Vardagsrummet med en ny matta, nya soffkuddar och en ny filt.. =) Maken fick vara med på ett hörn.


Vi satte uppe lite bilder på väggen...vi är dock väldigt veliga på om detta blev bra eller inte?!


Tindra somnade på soffan 18.15 och sov gott hela natten...hon ligger lite roligt på denna bild.


Här ser ni våran lilla sjukling...dock ser båda ögonen ut såhär nu...


Publicerad: klockan 13:08:19.
Arkiverad under: Allmänt

Sunes jul...
Mina barn sitter och kollar på sunes jul...måste vara en av dom bästa julkalendrarna! =)


Publicerad: klockan 12:57:58.
Arkiverad under: Allmänt

Just nu...
sitter jag i soffan och myser med barnen. Vi lyssnar på julmusik och mitt mål med dagen är att må så bra som möjligt.
Adrian har ögoninflammation på bägge ögonen, jätteförkyld och hostig. Tindra har klarat sig men är ändå hemma och myser med oss.


Publicerad: klockan 12:00:21.
Arkiverad under: Allmänt

Denna eftermiddag har smygit sig fram.
Lilla Tindra somnade utmattad klockan 18.15 här bredvid mig i soffan. Hon har slutat med tupplurar på dagen vilket gör henne rätt trött vissa dagar när vi kommer hem men hon somnar i lagom tid.

Lilla Adrian ligger i våran säng och försöker sova, har har åkt på ögoninflammation ser det ut som. Hans ena öga är så svullet. Och det gör ont säger han, svider nog säkert. Måste nog åka och köpa salva på apoteket imorgon.

Annars har vi inte gjort många knop här ikväll tyvärr..vi har suttit och myst i soffan. Ska alldeles strax gå och lägga mig och sova, ses imorgon.

Kramar

Publicerad: klockan 20:33:07.
Arkiverad under: Allmänt

Ingen rolig dag..
Ska strax lägga mig och sova efter en jobbigt dag på jobbet. Det blev kaos, min panikångest dök upp, som gubben i lådan. Den gör alltid så och jag hinner egentligen inte med någon förvarning.

Det enda jag kan komma på är dålig sömn igår kväll, fick gå och ta sömntabletter. Så efter att fått en attack på jobbet var det bara att gå hem, med rödsvullna ögon och rinnande näsa. Jag blir alltid så här när jag får panikångest, det är så läskigt.

Och alltid är det droppen som får vattnet att rinna över bägaren som bryter ut det. Då kommer känslan av ensamhet, tomhet och svärta.. Hjärtat slår hårt som om det håller på stt krossas, hyperventileringen som gör att armar och ben domnar och gråten. Känslorna tar över, och jag längtar tills jag får må bra. För det ska jag göra en dag..

Dags att vila sen hämta hem barnen.. Puss och ursäkta om inläggen är svamliga! =)

Publicerad: klockan 14:26:19.
Arkiverad under: Allmänt

Vänner..
Jag blir så glad när jag läser om människor och dess vänskap och relationer till varandra. För ett par år sedan hade jag mycket få vänner, det var en jobbigt tid. Jag har fortfarande inte många vänner men dom få jag har försöker jag lägga mycket energi och omtanke på..Just för att jag vill att dom ska veta att dom är speciell för mig.

Så vart vill jag komma med detta svammel? Jo att jag är oerhört tacksam för min vänner och jag vet vilka det är. För dom står kvar vid min sida när det blåser som värst runtomkring mig.

Dom bryr sig, hör av sig och visar omtanke och respekt. Deras värde för mig är obeskrivbart, dom har en plats i hjärtat där dom alltid kommer att finnas.

Tack sötnosar...!

Publicerad: klockan 14:18:58.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0