Morsdag ...så Grattis alla mammor! Jag har...

imag0582 (MMS)

Morsdag ...så Grattis alla mammor! Jag har åkt på mjölkstockning och igår hade jag hög feber trots all ipren jag åt. Men idag mår jag bättre.:) Nu ska jag se om lillen kan få somna.Publicerad: klockan 15:10:54.
Arkiverad under: Allmänt

Idag har jag varit så trött..har hämtat he...

imag0556 (MMS)

Idag har jag varit så trött..har hämtat hem barnen och försökt börja flyttpacka på Tindras rum, gick sådär då damen ifråga stökat ner ordentligt därinne.:) Annars har jag städat undan lite nere för om en stund slutar Alex och då kommer några vänner för att grilla med oss. En lugn kväll med andra ord. Och till veckan flyttar vi, snacka om att vi har mycket att göra nu.:p Bilden är från i helgen då Adrian var på Star Wars kalas, gissa hur lycklig dom blev då det kom en stor Darth Vader och en Dart Maul. :))Publicerad: klockan 17:22:46.
Arkiverad under: Allmänt

Jag, Alex och Oliwer är på sjukhuset och l...

imag0573 (MMS)

Jag, Alex och Oliwer är på sjukhuset och lyssnar på föreläsningar om diabetes. Skönt att få repetera det man lärde sig då Adrian blev sjuk och att få träffa andra föräldrar i samma sits. :)Publicerad: klockan 12:42:06.
Arkiverad under: Allmänt

Snart flyttar vi.
Om närmare bestämt 1 vecka flyttar vi till en lägenhet. Det är alltså det jag hållit hemligt, jag har velat att alla papper med köparna och allt ska vara klart innan jag skriver om det.

Vi ska bo i lägenhet i sökandet efter ett annat, större hus och det känns så bra att vi kommit fram till detta beslut. Men jag kommer sakna detta hus samtidigt och vi lämnar både bra och dåliga minnen härifrån.

Om 1 vecka flyttar vi och sedan ska här städas och grejjas innan en ny familj flyttar in och förhoppningsvis får trivas lika bra som vi har gjort.

Kommer nog in lite bilder ikväll eller imorgon då vi idag varit på Lekterapins dag på sjukhuset! Vilken rolig grejj, barnen var så glada och dom fick göra en massa skoj.

Men får se hur vi hinner med..ikväll ska jag och Adrian iväg och kolla på en ny cykel till honom. Den andra har blivit för liten. :)

Publicerad: klockan 18:05:34.
Arkiverad under: Allmänt

Oliwer ligger bredvid mamma i sängen. Mamm...

imag0541 (MMS)

Oliwer ligger bredvid mamma i sängen. Mamman känner sig febrig och sjuk. Så pappan kom nyss hem för att ta hand om familjen.Publicerad: klockan 18:00:28.
Arkiverad under: Allmänt

Oliwer har sin nya hatt på sig... gullunge...

imag0531 (MMS)

Oliwer har sin nya hatt på sig... gullungen gjorde roliga miner på alla bilderna.:)Publicerad: klockan 12:53:48.
Arkiverad under: Allmänt

Lilleman vänder sig på magen mest hela tid...

imag0528 (MMS)

Lilleman vänder sig på magen mest hela tiden, varken jag eller hans far gillar detta så vi är och kollar och vänder honom så fort vi kan. Kanske är det lugnt att låta dom sova på magen redan nu? Jag gillar det inte riktigt.:) Nu ska jag sova, vilken dag det varit. Full fart från morgon till kväll. Jag har varit ute på powerwalk/joggingrundor både igår och idag. Nu ska extrakilona jobbas bort. Natti natti.Publicerad: klockan 00:32:32.
Arkiverad under: Allmänt

Fredagsmyset är slut och barnen är på väg ...

imag0524 (MMS)

Fredagsmyset är slut och barnen är på väg i säng.. snart ska jag sätta mig i soffan och njuta av tystheten och lugnet.Publicerad: klockan 21:19:58.
Arkiverad under: Allmänt

Här ligger lilla prinsen och hade inte tän...

imag0523 (MMS)

Här ligger lilla prinsen och hade inte tänkt sova..inte än iaf. ;) Mysknoppen!Publicerad: klockan 23:11:50.
Arkiverad under: Allmänt

Mycket som händer.
Det är mycket som händer hos oss just nu och jag vill inte avslöja riktigt vad förrän allt är helt klart. Men det är mycket därför jag inte skrivit i bloggen på länge, det har helt enkelt stulit mycket energi av mig och vi har fått slita en del för att hinna klart. Men som sagt, så småningom kommer jag skriva vad det handlar om här i bloggen.

Oliwer blir allt större och större, min fina lilla bebis, jag pratar "allvar" med honom på dagarna och säger att han gärna får vara liten ett tag. Men han lyssnar inte utan lär sig det ena efter det andra i en rasande fart. ;) Och nu har vi börjat med smakisar, han är jätteintresserad och äter glupskt, trots att det bara är en tesked ännu. Banangröt är det första vi testat.

Tindra är en liten prinsessa som alltid och alltid helmysig, hon pussas och kramas gärna med oss alla. Så himla mysig liten tjej vi fått. Vi håller på att kollar upp henne då hon ibland får ont i magen på kvällarna, så nu utreds det för fullt.

Adrian min stora prins, där rullar allt på som vanligt. Blodsockret är fortfarande på tok för högt nästan jämt men med hjälp av hans Diabetesdoktor och sköterska håller vi nu på att kämpa med detta. Det ska bli bra, det måste det bli. Det känns helt sjukt att min "lilla" kille snart börjar skolan, vart tog tiden vägen? 

Vi är inbjuden på många "event" nu under maj..så det är full rulle hela tiden här. :) 


 

Publicerad: klockan 14:28:14.
Arkiverad under: Allmänt

Vi sitter bänkad framför tvn...ugly betty,...

imag0516 (MMS)

Vi sitter bänkad framför tvn...ugly betty, DH och cougar town.. vilken höjdarkväll! :)Publicerad: klockan 20:06:22.
Arkiverad under: Allmänt

Maj - En städmånad?
Snacka om att Maj är en riktig städmånad. Alla vårkänslor dyker upp och därmed även lusten att storstäda. Vi har städat här hemma sedan i fredags, Svärmor och Freddan kom hit då och vi satte fart med allt som skulle fixas. Igår fixade vi i garaget och ute på gården. Idag har vi hållit till inomhus. Så skönt med lite hjälp, men vi är långt ifrån klara.

Och om en 10-15 minuter är det städning av området som gäller. Puh, känner mig less på att städa nu. Ont i ryggen har jag också, Ichias troligtvis. Fy så ont det gör!

Dags att få i sig lite middag innan man sliter vidare. Men det blir fint iaf så det är juh verkligen värt det. ;)

Publicerad: klockan 16:48:24.
Arkiverad under: Allmänt

Föräldramöte.
Igår var jag iväg på föräldramöte, sen var jag också. Men men så kan det gå. :) Jag fick iaf bra info och trevligt sällskap utav Mia. :)

Jag blir lite kluven, barnen ifrån vår förskola är så otroligt lugna och det kan jag väl inte påstå att jag tycker dom andra barnen från andra förskolor är. Ja det ska bli spännande att se hur det här ska gå till hösten.

Jag känner en liten gnagande oro i kroppen för Adrian, man vill juh att ens barn ska ha det bra och inte bli retad osv. Ja lite mamma-oro känner jag över allt det nya som komma skall. Nya mattider kommer det bli också, så nu måste vi göra om alla mattider efter skolan då. Kan kännas lite jobbigt faktiskt.

Idag har jag få planer..måste ta itu med huset känner jag. Det behövs röjjas en del och rensas i massor. Jag som tycker det är kul och hålla på med allt sånt i vanliga fall, men nu hittar jag inte energin till det. Eller jag vet att om jag bara kommer igång så kommer den av sig själv, men så blir man avbruten 511 ggr och då är det lätt att man ger upp igen. ;)

Får se om vi hinner en prommis idag. Vore inte så tokigt. :)


Publicerad: klockan 11:52:52.
Arkiverad under: Allmänt

Dåligt med energi.
Jag har haft så dåligt med energi på sistonde. Det snurrar på i en väldans fart och jag har inte mått sådär toppenbra, Alex har haft jobb och utbildningar som gjort att jag varit ensam mycket mer, Adrians blodsocker som är som det är, ja det har varit mycket.

Jag behöver dessutom ta och städa igenom huset och garaget och allt men hittar inte energin till att ta itu med allt som måste göras.

Men jag är ändå lycklig, jag är lycklig som har min fina familj!Publicerad: klockan 22:22:44.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen kommer Lilla prinsen runt åt båda...

imag0494 (MMS)

Äntligen kommer Lilla prinsen runt åt båda håll. Duktiga hjärtat! Tindra sitter bredvid mig och är en riktigt go tjej..bara mys. Adrian ringde nyss och meddelade att han och Albin kommer hem hit en stund.:) Jag marinerar kycklingen och njuter.Publicerad: klockan 14:44:32.
Arkiverad under: Allmänt

Nu somnade äntligen lillprinsen...dags att...

imag0484 (MMS)

Nu somnade äntligen lillprinsen...dags att sova för mig med. Natti!Publicerad: klockan 02:17:26.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0