Tvättmaskinen är igång..
torktumlaren tumlar på...och vi är snart redo att gå och sova. Ska försöka packa klart barnens väska iaf, förutom att det finns lite som ska med som nu ligger i tvättmaskinen.

Det är en hel del som ska med imorgon. Gissar på att jag har ca 2 maskiner kvar att tvätta, men dom tar jag imorgon.

Körde lite träning med Alex nu på kvällen...lite mag- och ryggträning... =) Vi blev helt slut! Jobbveckan tar ut sin rätt antar jag. ;-)

Ni får ha en trevlig fredagskväll!!
Puss!

Publicerad: klockan 22:47:50.
Arkiverad under: Allmänt

Up and away..
Dags att åka och hämta gubben, barnen fick vara uppe längre så dom hinner träffa sin pappa lite ikväll och sedan imorgon igen innan resan. =)

Blir tokig nu på lillgubben våran som vill att jag ska hjälpa honom på hans spel...men hur många gånger jag än säger det så förstår han inte... han är juh bättre än mig, hur ska jag kunna hjälpa honom?! =) Jag har försökt, det slutar alltid med att jag dör och han spelar igen och klarar banan. ;-)
Dessutom är Tindra supertrött nu...!

Nepp ses kanske sen...nu är det dags att göra nåt nyttigt. =)
Puss!


Publicerad: klockan 19:52:09.
Arkiverad under: Allmänt

Imorgon bär det av för barnen.
Då far dom till farmor på sin lilla semester, och dom är så glada och förväntasfulla. På slutet har dom till och med haft nedräkning. =)

Jag har vikit all tvätt, och lagt det snyggt i garderoberna, passade även på att rensa ur dom lite grann...skulle behöva ha en loppis tror jag. ;-) Nu är det bara lite tvätt kvar, måste köpa sköljmedel innan jag kan fortsätta med tvättandet. Men det blir lite enklare att packa när allt ligger i garderoberna. Har plockat lite på nedervåningen oxå, funderar på att gå upp nu och städa klart övervåningen så barnen får sova ifred där sen. Ikväll ska vi hjälpas åt att städa nere. Osså blir det en massa packande. Allt för att göra så lite som möjligt imorgonkväll. =)

Vi har lite brådis med allt som ska göras innan vi drar. Klippa gräset ska hinnas med och städa garaget så vi kan köra in bilen där. =)

Nu ska jag dricka lite vatten innan jag sätter fart igen. =)
Ciao!


Publicerad: klockan 18:47:07.
Arkiverad under: Allmänt

Suraste kvinnan..
jag har mött på länge är iaf hon som stod i receptionen på våran vårdcentral.
Vi kom dit till 14.10 och hade tid kl 14.15, när vi ska anmäla oss i receptionen och så säger hon
"Jaha är det ni, ni är jättesena" (surt)... jag och Alex kollar frågande på varandra, "Vi är inte sena, vi har tid 14.15"
Varpå hon svarar "Nej det har ni inte alls, det står 13.30 och 13.45 här" ...fortfarande lika sur.
"Men på lappen vi fick står det 14.15... " Alex: "Vi fick en grön lapp som det står 14.15 på"...
Receptionisten: "Nej det står inte så här, men sitt ner i väntrummet...sköterskan får besluta om hon ska ta på er"

Alex blir arg och less, eftersom han har 1 timmes lunch och ska hinna äta oxå, så han går ut och hämtar lappen vi fick förra gången..mycket riktigt på den står det 22/8 kl 14.15. Vi beslöt oss för att Alex skulle gåp och visa lappen för hon i receptionen.
Alex: -" Kommer detta att ta lång tid?"
Receptionen: "-Ja det här kan dröjja ett tag det"
Alex sträcker fram lappen...
Alex: Den här lappen fick vi förra gången, om hon har skrivit fel i systemet eller vad hon nu gjort så är inte det vårt fel, det var denna tid vi bestämde, vi tog samma tid på alla sprutorna just för att komma ihåg det lättare"
Receptionisten tappade talförmågan och blev lite stum över att vi hade rätt...

Och jag måste juh säga att det var skönt att visa att det inte var vårt fel, speciellt när hon var sur och snäsig emot oss!! =)

Publicerad: klockan 16:02:49.
Arkiverad under: Allmänt

Kortdag idag på jobbet.
Slet järnet mellan 8-12... jobbade in lunchen och sen drog man iväg på diverse ärenden. Nu har jag lyckats växla pengar, tagit sista vaccination innan resan, handlat lite småsaker på apoteket (tex alvedon till barnen, myggstift osv). Sedan hämtade vi upp barnen och åkte med Alex på jobbet igen, stannade till på Arken och handlade lite kattsand och sånt till kissarna. Sedan blev det snabbmat, Max, så nu sitter barnen lugnt och äter och jag ska strax börja fortsätta med städningen och packningen. =)

Några tips på hur man packar smart?
Eller musiktips??
Allt mottages tacksamt... =)

Publicerad: klockan 15:52:20.
Arkiverad under: Allmänt

Vilotid i soffan!
Vi har otroligt mycket att göra idag och imorgon och på lördag..men ändå sitter vi i soffan och kikar på tv:n och vilar. Otroligt skönt måste jag säga! Men lite stressande oxå, har iaf hunnit med att tvätta nästan allt. =)

Spännande det ska bli...och skönt! Tänk att få ligga i en solstol med drinken i handen och inte oroa sig över något. Härligt! Jag ska njuta i massor och sen ska jag komma hem och krama och pussa på mina underbara barn igen. Förhoppningsvis piggare och gladare! =)

Sista dagen imorgon på ca 14 dagars intensivt jobb.. NICE! Som jag längtat till den dagen. =)
Dags att städa och duscha...var ett rätt hårt Corepass idag. ;-)

Publicerad: klockan 20:54:11.
Arkiverad under: Allmänt

Kommit hem och
ställde mig direkt framför disken och tog tag i den och köket. Det såg ut som om en bomb slagit ner härhemma. Så det var på tiden att vi fick bort lite i köket. Sitter nu och försöker pussla ihop den fortsatta eftermiddagen och kvällen, det är sjukt mycket som ska göras och det är för lite tid för att hinna.

Måste på Apoteket och handla öronproppar, myggspray och ta ut vårat vaccin samt ta ut p-piller till katten. =)
Sedan ska jag iväg imorgon och växla pengar på Forex. Jag måste förbi Arken och handla kattmat, kattsand och lite annat. Jag måste på affären och handla litegrann till barnen och till oss. Sedan är det en massa annat smått och gott att stå i. Hur ska vi hinna?

Köpte iaf ett lås till Addes cykel idag på jobbet och en bikini till mig. Det var superrabatt... låset kostade 149 kr och bikinin 449 kr men tack vare lite rea och personalrabatt så betalade jag 174 kr. Som hittat!

Nu är det dags att laga middag om jag ska hinna med mig, 18,35 är det Corepass och sedan måste jag nog hem. Tänkte gå en promenad med Kicki men det lär jag väl inte hinna.

Ses...Ciao!



Publicerad: klockan 16:52:04.
Arkiverad under: Allmänt

Sovdags.
Måste lägga oss i tid ikväll. Imorse försov vi oss..inge kul när man måste stressa!
Så nu är det snart dags att lägga sig så man kommer upp imorgon. =)

Puss och God Natt!



Publicerad: klockan 21:41:08.
Arkiverad under: Allmänt

Så hemskt...
gud så ledsen man blir när man läser vissa saker.... Som arbogamorden, jag gråter när jag läser detta.

Vilka småänglar...till låns alldeles för kort stund här på jorden..Jag lider med deras föräldrar.

Arboga

Publicerad: klockan 21:38:47.
Arkiverad under: Allmänt

Snygga stövlar.
Det är riktigt svårt att hitta....

Idag var jag och Kicki på Birsta City under lunchen och kikade på stövlar och lite annat. Svårt att hitta snygga som sitter bra...men jag ger inte upp. ;-) Någon som har förslag på var man hittar några? =)


Dessa är snygga....bilden är från Brandos. =)

Publicerad: klockan 20:38:24.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen är
älsklingen min hemma...mysigt!
Han står ute nu och pratar med nån kille om uppfarten...vi kommer inte att vilja ha den omgjord av dom. Vi funderar på om det är någe lurt på gång, flera som har varnat oss om att nåt liknande var med på insider. =/

Sitter och kollar på nåt på tvn... Girl meets Cowboy...rätt sjukt som vanligt med alla dessa dokusåpor. =)




Publicerad: klockan 20:34:14.
Arkiverad under: Allmänt

Så här har träningen sett ut denna vecka.
Måndag: Core
Tisdag: 45 minuters promenad
Onsdag: Vila (eventuellt lite hemmaträning)
Torsdag: Core

Superkul att man kommit igång nu med träningen..! =)

Publicerad: klockan 19:33:05.
Arkiverad under: Allmänt

Oj vilken lista.
Satt och kollade upp vad vi skulle behöva fixa innan vi far och det blev en rätt lång lista kan jag säga. Allt är inte ett måste innan resan men det vore skönt om vi hann med det mesta av det som står på listan. Så skönt att komma hem och umgås med barnen och slippa städa och tänka på allt annat. Så vi får ta tag i detta nu så vi hinner med oss. =)

Fick lite att fundera på oxå till köket...
Kanske dags att lyfta på rumpan och jobba lite då.

Måste ringa pappa och höra om han har lust att ha barnen en stund imorgon, tänkte försöka komma iväg och träna Core igen. Det tog så otroligt bra sist! Har väldans träningsvärk i magen. =)






Publicerad: klockan 19:31:10.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att ...
stänga ner datorn ett tag tror jag...nu började det att åska här hos oss.... Det är lite mysigt med åska och blixtar tycker jag, så länge ingen lbir träffad vill säga. =)


Publicerad: klockan 16:45:20.
Arkiverad under: Allmänt

Lagar mat...
Just nu lagar jag middag, Porterstek blir det idag...*mums*

Och medans jag väntar på maten sitter jag här och slöar, borde verkligen ta itu med städandet idag igen. Dessutom behövs det tvättas och plockas och fixa räkningarna och en massa annat. =)

Mycket att göra och väldigt lite dagar kvar innan vi far.

Fick ett oroligt sms från mormor om dödssmittan som sprider sig i Thailand. Dock stod det oxå att det var ovanligt att turisterna smittas.

Nepp nu ska jag sätta fart här... Ses senare!

Publicerad: klockan 16:30:53.
Arkiverad under: Allmänt

Arbetselak?
Jag är inte en sån människa som bråkar med andra, jag säger inte ofta ifrån, trots att jag många gånger borde. Jag står ut, jag kämpar och jag biter ihop... jobbmässigt alltså.

Men idag gick dom över gränsen för miljonte gången och idag blev jag förbannad. Dom klagar på allt och alla och sedan gör dom själv som dom vill, då j*klar får det vara nog! Mina andra arbetskamrater ska då inte komma i kläm. Så idag gick jag och sa ifrån för första gången... Skön känsla som infann sig i min kropp!!



Publicerad: klockan 16:26:52.
Arkiverad under: Allmänt

Sådärja...
Nu har man varit ute på en 45 minuters promenad, pratade med Kicki typ hela tiden...trevligt och skönt att komma ut. Gillar att det är svalare ute nu oxå, man får i sig en massa frisk luft! =)

Kladdkakan står i  ugnen och är nästan klar. Sedan är det dags att lägga sig om man ska orka upp till 6.30 imorgon igen. =)

God natt på er alla!
Puss.



Publicerad: klockan 22:26:47.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska jag...
efter att ha plockat ihop lite här hemma gå ut och gå en sväng. Lovade att ringa upp Kicki oxå, så det ska jag göra under min promenad.

Sedan blir det lite kladdkaka med jordgubbar och grädde ikväll och mys med gubben såklart. Kanske man får sig lite massage?! =)
Ses!





Publicerad: klockan 20:37:59.
Arkiverad under: Allmänt

Viktigt?!
Tycker ni fortfarande att det är viktigt att hålla sig fin och fräsch för sin respektive, eller har ni lagt ner det?!

Jag tycker det är jätteviktigt att man håller sig fräsch. Typ rakar benen, lägger ansiktsmask, smörjer in sig, noppar ögonbrynen och har sina  egna "SPA"dagar då man tar hand om sig själv och håller sig fin och fräsch inför sin man. Inte att man alltid behöver hålla på så, ibland har man sina mindre fina dagar men oftast försöker jag hålla mig fräsch, inte bara för hans skull utan mest för min egen. Känner jag mig fräsch så mår jag oftast bättre själv oxå.

Hur funkar ni??


Publicerad: klockan 20:35:08.
Arkiverad under: Allmänt

Städa...
Hur ska man lyckas komma igång och städa?? Det går trögt här, känner mig inte sugen, men det måste göras. Måste få ordning här innan vi far på Söndag morgon. Och lördag går nästan bort helt då vi åker upp med barnen till farmor och tänkte stanna där en stund med dom. Plus att Kicki försöker dra med mig på fest, det är avslutningsfest för 4 pers på jobbet, så det känns tråkigt om man inte går dit oxå. =/

Så idag måste jag påbörja uppdrag Storstädning...



Publicerad: klockan 17:03:31.
Arkiverad under: Allmänt

Middag på Gång.
Här sitter jag och väntar på att ugnen ska bli varm, det blir strips och korv idag. Enkelt och ganska gott!

Idag var det softdag på jobbet, jag och Kicki har surrat en massa skit och så fastnade nästan alla framför höjdhoppsfinalen...J*klar vad synd Stefan Holm!

Slutade 15.00 så då gick jag och hämtade bilen och sedan dagis och hämtade barnen. När vi kommer in så ringer det på dörren, där står en man som pratar engelska och undrar om vi vill ha en offert på vad det skulle kosta att göra om våran uppfart....38000 kr!! Dyrt..

Har precis pratat med Kicki på telen oxå...rolig tjej det där. ;-)


Publicerad: klockan 16:58:32.
Arkiverad under: Allmänt

Svårt att bestämma mig.
Idag på jobbet tog Kicki itu med Friskis och Svettis så vi kommer att få gratis träningskort därifrån gällande ALLA deras aktiviteter. Inte helt fel! ;-) Dessutom så får vi billigare på Ego...har lite svårt att bestämma mig för vart jag ska gå?! 

Ikväll blev det Core på Ego, det var grymt jobbigt men ack så skojj!! Träffade Ylva från jobbet oxå, jag följde med min kusin. Härligt att ha kommit igång riktigt! Sedan följde jag med Helen hem och gosade lite med mitt kusinbarn, Wilmer. Han är så underbart go och mysig, prinsen! Tack för ikväll gumman. =)

Nu har jag en kelsjuk liten son här hos mig, han har jättesvårt att somna. Så kramas han och säger: Jag älskar dig mamma... hela tiden, hur mysigt är inte det då! Underbart, man får passa på när man får kramas med han. =)

Vi var iväg en sväng efter jobbet och kastade skräp. Jag handlade vår väska som vi ska ha som handbagage på resan. Det kommer även att vara min träningsbag när vi kommer hem.

Dagarna på jobbet går segt nu...känns att man jobbat liiite för många dagar i rad nu. Tur att man bara har kortare dagar kvar iaf.

Nepp dags att slumra in....massor att gör hemma imorgon eftermiddag så jag kommer att behöva energin!
God Natt!!


Publicerad: klockan 22:57:56.
Arkiverad under: Allmänt

Träningsvärk.
Har jag i benen och rumpan mest. Ska sätta igång ordentligt med träningen nu hade jag tänkt. Får se om man börjar köra lite Core oxå?! 

Men en träningsmetod som jag lätt skulle träna är Stripaerobic, det verkar skoj. =)



Publicerad: klockan 21:08:20.
Arkiverad under: Allmänt

GRATTIS KICKI!
Hoppas du får en superkväll gumman!!
Stort Grattis från mig!

Kramar

Publicerad: klockan 21:06:23.
Arkiverad under: Allmänt

1 Vecka tills vi far.

Det närmar sig, snart far vi till Thailand. Det enda som känns jobbigt är att lämna bort barnen så länge. Kommer att sakna dom enormt!!! Mina älsklingar!

Men detta ska bli så grymt kul oxå, jag ska njuta så mycket jag bara kan. Det lovar jag. =) Det ska bli härligt, inga måsten överhuvudtaget!

Dags att fixa filmen så vi kan se den.
Natti....



Publicerad: klockan 20:56:16.
Arkiverad under: Allmänt

Lördag.

Jobb idag igen. Barnen har varit hos sin morfar och vi har jobbat hela långa dagen. Efter jobbet for vi och hämtade upp barnen, fick i oss lite mat hos pappa. Alex hade tillagat den och det var sjukt gott. Fördelen med att ha en lillebror som utbildar sig till kock! Han är superduktig.

Sedan for vi hem och åt lite godis innan barnen skulle sova. Tindra var helt slut och somnade rätt snabbt, Adrian däremot ligger vaken men håller på att somna.

Det märks att det är Selånger Marknad, vi har haft så lite folk idag, inge kul att jobba när tiden kryper fram.

Ikväll ska här mysas, vi passar på. Det blir film och kanske lite massage för oss båda. =)
Love.



Publicerad: klockan 20:45:22.
Arkiverad under: Allmänt

Fredagen.
Igår jobbade jag på förmiddagen, 9-14. Rätt bra arbetstid det. =) Åkte hem och plockade upp Marie som följde med mig till Hår & Nagelstudion för att fixa mina naglar. Så nu är man fin om naglarna igen.

Sedan for vi hemöver, handlade lite mat till grillningen. Det blev hemmagjora hamburgare, aldrig förut har det varit så gott med hemmagjorda. Hade en supertrevlig kväll.

Somnade rätt fort igår kväll, både jag och gubben var trötta.
Inte hann vi med att se 27 dresses i förggår heller, blir ikväll istället.

Puss!

Publicerad: klockan 20:23:57.
Arkiverad under: Allmänt

Nu ska jag fixa lite..
Ska först ta fram adresser på nätet om heminredning till Kicki och skicka dom till henne, sedan ska här väljas film. Vet inte alls vad det blir?!
Sedan blir det mys med min älskling... kanske man "syndar" och äter en karamell eller två. =)

Har tränat ikväll och nyss duschat. Härligt! Känns som att jag kommer ha liite träningsvärk imorgon. Nice! ;-P

Puss på er och ha en trevlig kväll!!


Denna är jag sugen att se.... =)

Publicerad: klockan 21:34:31.
Arkiverad under: Allmänt

Naglar.
Imorgon är det dags att fixa till naglarna och bara lyxa för mig själv. Ska även noppa brynen och lägga på lite färg på fransar och kanske liiiite på brynen.

Funderar på att ta ett träningspass nu och sedan ett bad. Bara ta hand om sig själv och läsa en bra bok kanske?! Sugen är jag, fast samtidigt vill jag krypa upp i soffan och slå på en rolig film och bara mysa med gubben oxå. Får se vad man hinner med. =)

Vad gör alla andra ikväll??

Publicerad: klockan 19:51:57.
Arkiverad under: Allmänt

Trött men glad...
idag har man jobbat igen. Först i City och sedan i Birsta, har hunnit med rätt mycket trots att dagen varit rätt slapp.

Vi har riktigt roligt på jobbet emellanåt och det behöver man nog ha för att orka. =)

Så skönt att komma hem och sitta i soffan och vila...Alex grillar kött och jag ska göra lite sallad alldeles strax. Gott med grillat en vardagseftermiddag. Hmm...får nog röra ihop lite god Tzatsiki oxå.

På lördag har man blivit bjuden på Partaj hos Kicki, får nog fundera en stund på den. Sugen är jag såklart men jag jobbar hela helgen och kommande veckan så jag vill helst orka det innan semestern tar fart nästa söndag.

Nepp dags att hjälpa till med maten kanske? =)
Love. 

                                         
                                                                                                                                                

Publicerad: klockan 17:20:15.
Arkiverad under: Allmänt

Besviken...
hämtade ut paketet från ASOS och det som satt bäst var trasigt...jättetrist! Men jag funderar på att sy ihop det, ville så gärna ha den när vi åker till Thailand. =)

Hämtade passet idag oxå, så nu är det fixat. Vi hittade 2 resväskor till kanonpris oxå. Kattvakt verkar det oxå som att vi har lyckats lösa.

Fick bara höra att jag måste prata med FK om nånting, så jag måte försöka ringa dom imorgon igen. =)

Nepp nu ska här slappas och vilas, imorgon är det jobb igen och Alex är hemma med kidzen.
Love.



Publicerad: klockan 20:00:42.
Arkiverad under: Allmänt

Hemma hela familjen.
Magsjuka har vi fått. Började med att Tindra började kräkas inatt...usch och fy vad jag tycker det är jobbigt när dom små kräks! Så synd om dom, så nu blir barnen hemma hela resterande veckan, jag ska förhoppningsvis jobba imorgon igen eftersom jag än så länge hållit mig frisk. *peppar peppar*

Dags att försöka få ihop nåt att äta...
Love.



Publicerad: klockan 14:28:34.
Arkiverad under: Allmänt

Never been kissed.
är det på tv:n nu, känner igen den filmen så jag har säkert sett den tidigare, frågan är om den är BRA?!

Idag  var Kicki tillbaka på jobbet igen! Weiii.... Fatta hur kul vi hade idag, skrattat så tårarna sprutat! *Lovely* Jobbat med bra människor idag. Började dagen inne i City, där är dom inte helt friska...tyvärr!! ;-) Gud så jag har skrattat!

Gubben kom nyss hem oxå..jag har hunnit med att prata med svärmor och Marie idag oxå. =)
Nepp nu hoppas jag gubben (Adrian) somnar någon gång så vi kan myssssa. ;-)

Puss!



Publicerad: klockan 21:10:15.
Arkiverad under: Allmänt

Fredagsplanerna...
jag ska iväg och snygga till naglarna och fixa till mig lite. Får se om kanske Marie följer med då då? =)
Sedan blir det nog lite grillning och förhoppningsvis ganska lugnt med tanke på att jag jobbar i helgen.

På lördag fyller min goa Kicki år!!! Måste köpa en liten present åt henne. =) Frågan är bara vad? ;-)

Publicerad: klockan 21:05:31.
Arkiverad under: Allmänt

ASOS...
Det ligger ett paket med lite kläder från Asos och väntar på mig på posten. Nyfiken jag blev nu! Vill juh hämta ut det nu men får nog lugna mig till imorgon vid lunchtid. =)

Är så kul att få hem paket!!! =)



Publicerad: klockan 21:02:22.
Arkiverad under: Allmänt

Äntligen vila. =)
Idag har jag fått en hel del gjort.

Imorse åkte jag och barnen till Drakborgen och mötte upp Johanna och hennes söta dotter. Det var jätteskojj, iaf tills Adrian gjorde illa foten, tror alla barnen var rätt trött och slut då. Adrian påpekade att han faktiskt bröt foten och det gör jätteont, han kunde nämligen inte springa på den, därav brutet resonerade han. ;-) När vi kom hem testade han att springa och då gjorde det inte ont längre så det var, enligt Adrian, en lite brytning bara. Han är för härlig. =)

När vi kom hem fick vi väcka Alex som låg och sov!!!! När vi väckte honom så trodde han att vi skulle åka, inte förstod han att vi redan varit iväg heller. =) Vi åkte och hyrde en flyttbuss typ och sedan drog Alex och Adrian upp till svärmor med hennes nya säng. Jag och Tindra stannade hemma, vi köpte lite färg och handlade lite middag. Det blev kyckling idag. =) Sedan gick vi ut och satte igång att rensa i garaget, 4 vändor har vi varit iväg med bilen fullastad med sånt som skulle på återvinning. Tindra tyckte det var jätteskojj, ville bara åka igen och igen, hon blev besviken när det tog slut på saker. =) Gullfia!

Så nu ligger dom äntligen i sängen, garaget ser bra mycket bättre ut fast det är fortfarande en hel del att göra. Så less på att vi får hit en massa skrot, dels har vi sparat en massa gamla grejjor som vi inte har någon nytta utav och sedan så har vi fått en del från annat håll. Slut skicka hit skräp! =)

Nepp nu är jag sugen att se film.. Får se hur det blir med det! Ska pussa på gubben min iaf. Så skönt att vi få en del gjort idag, vill gärna få en del saker till gjorda innan resan så man slipper sånt när man kommer hem, tex städa huset, hur skönt är det inte att komma hem till ett städat hus?! Gräsmattan ska oxå klippas. =)

Ha en toppenkväll, det ska vi!
Love.



Publicerad: klockan 20:47:25.
Arkiverad under: Allmänt

Sista vilodagen.
Idag har jag massor att göra, först ska vi iväg till Drakborgen. Sedan måste jag hem och städa och iväg och kasta saker och sedan ska här tvättas, för sedan är det 2 veckors intensivt arbetande. Känns tungt, just nu iaf. Man är juh så bortskämd med att få vara ledig på helgerna. =)

Adrian började morgonen här klockan 6,15....! *trött* och Tindra vaknade runt 7. Gahh...trött man blir då, våra barn som brukar sova till typ 8 åtminstone, när det är helg iaf. =)

Så nu ska jag gå och städa barnens rum innan det är dags att göra sig klar för drakborgen, Alex får sovmorgon och njuta av lite ledig tid här hemma, ensam. Det kan han behöva. =)

Dags att gå...
Love.



Publicerad: klockan 08:07:15.
Arkiverad under: Allmänt

Vad gör alla ikväll?
Vi sitter och tar det lugnt för första gången idag. Barnen ligger i säng och vi kikar på tv:n.

Vi var in på stan en stund idag oxå och inhandlade en resväska, ska iväg och köpa den andra vi såg oxå. Det var supermycket folk på stan, gick knappt att gå där. Vi skyndade oss och for direkt till biografen.

Ikväll blir det nog garanterat film, lite jordgubbar och kanske lite godis med. Idag får man "synda". =) Frågan är bara vad vi ska se? 27 dresses, I am Legend eller Rambo??

Love.



Publicerad: klockan 19:36:24.
Arkiverad under: Allmänt

Kung Fu Panda.
Det blev ingen folkets park för oss idag, istället tog vi med oss barnen och drog på bio. Det blev såklart Kung Fu Panda. Och det var lyckat, förutom att halva stora popcornsskålen hamnade på golvet och Adrian hade en släng av trötthet och började sura. Men annars gick allt super och vi hade det jättetrevligt. Vi fick oss en hel del skratt. Det var en kanonfilm.



Publicerad: klockan 19:15:01.
Arkiverad under: Allmänt

Trött familj.
Vi har en trött familj här idag. Efter lite tjafs så skippade vi badet och det blev en snabbdusch och sedan snabbt i säng med dom små och trötta änglarna.

Adrian var trött och grinade åt allt...stackarn...hoppas han somnar i tid ikväll nu då.

Nu kom min älskling hem oxå så då ska jag passa på att umgås med honom och mysa. Blir nog kanske en film.

Publicerad: klockan 20:14:03.
Arkiverad under: Allmänt

Att göra inför resan:
Listan är kortare nu... =)

* Fixa pass - Klart!
* Köpa en massa saker på Apoteket - Klart!
* Boka tågbiljetter - Klart!
* Kontantkort - Klart!
* Skaffa kattvakt - Klart!

Nu måste vi endast skaffa resväskor och växla lite pengar. =)



Publicerad: klockan 16:20:54.
Arkiverad under: Allmänt

Lovely...äntligen!
Nu är det äntligen slut på att vara på det andra dagiset, sista dagen med ihopslagningen var idag. Så nu ska mina barn till vanliga dagiset på Måndag igen. Vi kunde inte blivit gladare. "Vårt" dagis har bra pedagogiska fröknar, det är tryggt för barnen, dom sysselsätter barnen och håller koll på dom. Dessutom ligger det när vårt hem. =) Och så trivs barnen, det viktigaste av allt!! =)

Skönt att jobba kortdag idag, 12.30 gick jag hem för dagen, skulle sluta 13.00 men jag hade inte hunnit ta någon lunch så då smet jag tidigare istället. =) Så nu är man ledig två dagar innan intensivt jobbande och sedan semester. Skönt!

Idag var vi och tog vår andra vaccination, hann in en sväng på Birsta och inhandlade en mysig kofta inför hösten samt två toppar. =) Ska strax sätta igång en tvättmaskin och sedan ska jag plocka och städa på barnens rum innan dom ska bada. Ikväll blir det träning för min del oxå.

Dags att sätta igång. Imorgon ska vi förmodligen på Allsång från Skansen, för barnen. Dom kommer nog att tycka det är jätteroligt.

Publicerad: klockan 16:15:39.
Arkiverad under: Allmänt

Idag var jag less...
och jag var inte ensam... Marcus var lika trött och slut och less. Skönt att man inte var ensam om det iaf. =) När ska folk sluta gnälla? Vad är det med vissa människor? Dumförklara folk som står i kassan och beter sig allmänt dåligt. Vuxna människor??!!! What happened??

Imorse när jag kom på jobbet så var Kicki där, det blev en underbar fortsatt morgon kan jag säga. Vi pratade så mycket vi bara hann och försökte "catcha" upp. Och till helgen är jag medbjuden på en fest med Sailor Tema, tråkig som jag är så är jag inte sugen, men vi får se, man kanske ändrar sig?! Känner mig bara så trött och slut och så vet jag att jag kommer jobba 2 veckor i sträck utan en ledig dag så då blir man inte så sugen helt enkelt. Dessutom tänkte jag ta det lugnt fram till Thailandsresan. Men jag måste erkänna att jag blev rätt sugen, det var på tok för länge sen jag och Kicki festade. =)

Vad  ska ni göra till helgen då? Jag har inte många planer ännu...hoppas på lite mys och en massa vila!
Nu ska jag springa och se om barnen börjar bli trötta.. dom ligger i sängen och ser film, lite nedvarvning.
Love!



Publicerad: klockan 19:30:04.
Arkiverad under: Allmänt

Jobb och bara jobb just nu...
jag jobbar och sliter varje dag numera, idag skulle man ha varit ledig, men icke. Gick in och jobbade, vi hade butiken stängd och gjorde om efter den totala utrensning vi haft. Blev inte helt klara men alla var trött och slut efter att ha slitit hårt dom sista dagarna. Så det var skönt att komma hem i tid idag. Lördag och Söndag denna vecka är jag ledig och sedan blir det jobb 2 veckor i sträck. Känns rätt tungt just nu då, men det går förhopppningsvis jättebra. Sedan bär det av på semester.... SNART DAGS!

Imorse var jag in till polisen och införskaffade ett pass, det blev lite struligt. Systemet deras la ner och jag fick stå och vänta, till slut så fick jag åka till jobbet och dom skulle höra av sig om jag blev tvungen att åka dit igen. Dom har inte hört av sig ännu iaf. =) Skulle få mitt pass på onsdag sa kvinnan hos polisen.

Sitter i soffan nu med ett glas vin och därmed total avkoppling. Skönt att vila...

Nepp dags att göra något bättre än att sitta här. ;-)

Publicerad: klockan 19:30:59.
Arkiverad under: Allmänt

Åhh vad jag längtar tillbaks..
till den lilla weekend tripp vi hade i sthlm. Det var supermysigt, inga måsten bara vara och njuta av livet med hela lilla familjen. Bra hotell och en massa mys. Sånt gör man alltför sällan...

Måste ringa pappa och höra om han kan ta barnen imorgon då vi båda jobbar länge. Inge kul alls men ibland måste man.. ;-) 

Alex kom nyss hem, han slutade tydligen tidigt idag, inte helt fel. =) Blev så chockad men glad när han kom in genom dörren nyss.  

Ser framemot Resan till Thailand och passar på att pussas och kramas på mina barn så mycket jag bara kan.

Nu måste vi fixa mat här...

Psst... Tack söta Marie för ditt lugnande sms förut. =)

Love.



Publicerad: klockan 16:38:13.
Arkiverad under: Allmänt

Slita hund...
Igår fick man slita, och inte kunde jag sluta kl 14 som det stod på mitt schema. Eller kunde och kunde ville inte lämna mina arbetskamrater i "skiten". Vi hade vår första dag på storREAN, vilket innebar att vi sålde saker för 50 eller 70% på allt i butiken, folk var som tokiga och vi hade kö i typ hela butiken. Jag och Amanda i kassan, Kicki var in ett tag och hjälpte till trots sin semester. Och vi slet, ingen fika, kort lunch och en massa människor och jobb hela tiden, folk handlade för 1000-lappar och vid 19.45 då dom sista kunderna gått då var vi trött och slut, men fy vilken rolig dag! Vilken utmaning...

Fick mycket positiv kritik sedan av både Marcus och Johan. Otroligt kul, men så fick man juh rätt stort ansvar oxå. Vet inte hur det gick till men kul var det. =)

nepp nu ska jag snacka klart med syster på msn och sen filmtajm och massage. =)


Publicerad: klockan 22:32:11.
Arkiverad under: Allmänt

*Gäsp!*
Idag var vi, jag och barnen som sagt iväg till Drakborgen, ungarna älskar det stället och ja vi vuxna tycker väl oxå det är rätt skojj. Man svettas och stojar och blir helt slut av allt krypande och klättrande och hoppande...men kul som tusan har man. Vi varvade alltsammans med lite glassätande. Efter drakborgen får vi och hämtade Alex, gick in en sväng på hans jobb och hittade en film som jag var tvungen att köpa, Macken, Nostalgi så det ryker om det. =)

Ikväll hoppas jag det blir en film, jordgubbar och lite vatten, har ofantligt ont i magen ikväll. =( Har haft en riktigt soft kväll, Adrian och Alex satt och spelade spel på Xbox 360 och medans tittade jag och Tindra på film. Vi såg Pippi Långstrump, Tindra gillar henne jättemycket nu, ganska knepigt egentligen, hon har framtills nu inte gillat att se film och när hon äntligen börjar se film så gillar hon mest otecknat. =)

Ja nu ska jag lägga mig på soffan och vila och fundera på om vi måste köpa resväskor eller om vi kan låna av någon??
Det blir en nöt att knäcka. I Fredags tog vi iaf första dosen vaccin oxå.

Publicerad: klockan 22:09:36.
Arkiverad under: Allmänt

Wow...snabbt jobbat.
Då bär det iväg till drakborgen...ska gå ut och invänta gubben först bara. =) 
Ses senare...


Publicerad: klockan 13:30:18.
Arkiverad under: Allmänt

Dags att göra sig klar.
Ska snart bli upphämtad av gubben, tänkte att jag och barnen skulle försöka hitta på något roligt idag. Så nu är det dags att röra på sig så man hinner... Vi har cirka 25 minuter på oss... HEJA HEJA!! ;-)

Jag älskar denna gamla låt....
 

Love.



Publicerad: klockan 13:02:56.
Arkiverad under: Allmänt

I wanna know what love is...

Tindra gumman på färjan till djurgården i Stockholm


Min vackra son....


Min otroligt vackra make.... vilket kap!

ÄLSKAR ER, MITT HJÄRTA ÄR FÖR EVIGT ERAT!!

Publicerad: klockan 12:58:09.
Arkiverad under: Allmänt

I like this one...


Publicerad: klockan 12:33:08.
Arkiverad under: Allmänt

Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0