Det var några dagar sen sist jag bloggade..

blev riktigt förvånad när jag gick hit och såg vad många dagar det gått sen sist. Jag har inte hunnit med mig helt enkelt.

Så vad gjorde vi i helgen då? Vi var juh barnfria...hade väl inte så mycket val till annat då vi båda jobbade på lördagen. Så vi jobbade som vanligt och hade helt sjukt mycket folk. Det var riktigt kul!!

Roligast är nästan när dom dryga, otrevliga kunderna kommer och ska handla och man böjer sig åt alla håll och kanter för att göra dom nöjda. Utan framgång... man lyckas komma till kassan och inser att nu är detta snart över, nu...snart. Och väl där i kassan slår man in deras varor, packar ner sakerna och är glad och trevlig! Kunde fortsätter vara otrevlig. Så drar kunden sitt kort, köp medges ej.... vänta jag tar mitt andra kort... köp medges ej... Då vänder deras humör, smöret rinner ur mungiporna på dom..! Helt plötsligt är den sure, tväre, otrevlige kunden en helt annan människa..vad fick dom att ändras? Pengar.. pengar är makt, jag lovar.

Lördagskvällen bidrog till trevligheter. Vi drog upp till Härnösand, till Marie & Per. Där var även Jannice och Mats. Oj vad skojj jag hade! Riktigt kul kväll med prat om en massa tok....alltifrån bajs till förlossningar och sex...jag tror vi drog igenom alfabetet från A till Ö. Sedan kom vi iväg ut och dansade på krogen, DET är DET värsta jag varit med om och sett. ;) Hade helt underbar kväll!! Tack ska ni ha....

Söndagen..sov rätt mycket när vi kommit hem...sov lite till. Hämtade våra söta barn, träffade svärmors nya dröm, grillade kokkorv i gillestugan med ca 10 cm långa pinnar, tog med sommardäcken hem, kom iväg för sent från svärmor med ca 1 timme...Alex fick gå och kolla på Birsta eftersom han inte hade nyckel hem. Men på kvällen tog vi det rätt lugnt. Jag och Adrian tog en tripp upp till sjukhuset. Han har öroninflammation...igen...tredje gången på ca 2 månader! Jag hoppas han inte blir ett öronbarn.

Sov nu barn...!! PussPublicerad: klockan 19:53:01.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0