Äntligen vila. =)
Idag har jag fått en hel del gjort.

Imorse åkte jag och barnen till Drakborgen och mötte upp Johanna och hennes söta dotter. Det var jätteskojj, iaf tills Adrian gjorde illa foten, tror alla barnen var rätt trött och slut då. Adrian påpekade att han faktiskt bröt foten och det gör jätteont, han kunde nämligen inte springa på den, därav brutet resonerade han. ;-) När vi kom hem testade han att springa och då gjorde det inte ont längre så det var, enligt Adrian, en lite brytning bara. Han är för härlig. =)

När vi kom hem fick vi väcka Alex som låg och sov!!!! När vi väckte honom så trodde han att vi skulle åka, inte förstod han att vi redan varit iväg heller. =) Vi åkte och hyrde en flyttbuss typ och sedan drog Alex och Adrian upp till svärmor med hennes nya säng. Jag och Tindra stannade hemma, vi köpte lite färg och handlade lite middag. Det blev kyckling idag. =) Sedan gick vi ut och satte igång att rensa i garaget, 4 vändor har vi varit iväg med bilen fullastad med sånt som skulle på återvinning. Tindra tyckte det var jätteskojj, ville bara åka igen och igen, hon blev besviken när det tog slut på saker. =) Gullfia!

Så nu ligger dom äntligen i sängen, garaget ser bra mycket bättre ut fast det är fortfarande en hel del att göra. Så less på att vi får hit en massa skrot, dels har vi sparat en massa gamla grejjor som vi inte har någon nytta utav och sedan så har vi fått en del från annat håll. Slut skicka hit skräp! =)

Nepp nu är jag sugen att se film.. Får se hur det blir med det! Ska pussa på gubben min iaf. Så skönt att vi få en del gjort idag, vill gärna få en del saker till gjorda innan resan så man slipper sånt när man kommer hem, tex städa huset, hur skönt är det inte att komma hem till ett städat hus?! Gräsmattan ska oxå klippas. =)

Ha en toppenkväll, det ska vi!
Love.Publicerad: klockan 20:47:25.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0