Jag har haft en underbar dag!
Jobbade 8-16 idag oxå, skönt förutom att vi försov oss imorse. Tur att jag har världens bästa man som klev upp imorse och gjorde det mesta som skulle göras. Jag har ögoninflammation och imorse kunde jag inte se ett dugg, det var alldeles suddigt, tvättade och tvättade, och det var fortfarande suddigt. =)

Åkte på jobbet och kokade kaffe, räknade kassor och grejjade på i lugn och ro innan första arbetskamraten dök upp, Kicki. Kort därefter dök Jonas upp. Jag har jobbat med superbra människor idag! Har haft en superkul dag med mycket sälj. =) På lunchen drog jag iväg och skulle sätta in pengarna från när vi sålde bilen på kontot, var tvungen att betala en grejj innan kl 12 idag. Kvart i 12 var jag på kassaservice, hade några svettiga minuter där då damen förklarade att hon just nu inte fick någon kontakt med vår bank!? Oj vad jobbigt det blev, men det löste sig till sist och Alex fick in pengarna i tid, Puss på dig hjärtat. Ska snart avslöja vad vi var tvungna att betala... =)

När jag slutade köpte jag ett par joggingskor, det blev efter mycket om och men ett par Nike skor, jag valde Structure skorna för jag tyckte dom kändes bäst på foten. Hittade en tröja till Alex på rean oxå, så nu vill jag ha hem honom så han kan testa den. =)  Sedan drog jag mot dagis för att hämta upp två enormt trötta kidz, vi åkte hem och städade. Efter en liten liten stund dök Mamma och Anders upp, äntligen! Så kul att träffa dom igen, vi har saknat er! Barnen fick en traktor med trampor som dom för övrigt åker på hela tiden nu här hemma. =) Dessutom fick dom sockervadd och filmer!

Nepp nu ska jag inte sitta här längre, måste få ner mina tröttisar i sängen. Imorgon är det jobb och dagis igen. Dessutom kommer snart Alex hem med en liten tv åt barnen, dom kommer bli överlyckliga! Vi kunde inte låta bli när dom var så billiga.
See Ya!

Publicerad: klockan 20:06:03.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 13:07:13.
Postat av: johanna
vilken fin blogg du har gillar din bakrund
Postad: klockan 18:34:13.
Postat av: johanna
tack så mycket
Postad: klockan 22:53:43.
Postat av: pernilla
hej tittar in och kollar runt lite . Hur lyckas alla få in så fina bilder på sin blogg..
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0