Midsommar
är över för detta år och idag firar vi 1 år som gifta! Om man ska gå efter datum iaf, midsommarafton för 1 år sedan. =) Vi funderade lite över det där, om man ska räkna midsommarafton eller om man ska räkna datum, det blev datumet, det kändes mest rätt. =)

Midsommarafton satt vi hemma hos oss och fick lite främmande, Marie & Per, Jannice & Mats och deras barn Nora & Amanda kom och hälsade på. Vi grillade och åt gott. Till efterrätt blev det hallontårta. Barnen hade hur skojj som helst.

Igår satt vi mest hemma hela familjen och myste och busade i sofforna på vår inglasade altan..medans regnade och åskade det utanför. Vi grillade igår oxå, gjorde lite Tzatsiki, baguetter, grillat kött, sallad och klyftpotatisar med palsternacka, morötter och röd lök. Så otroligt gott!!! =) Sedan blev det mys framför tvn och Bollibompa. Både jag och maken var trötta, så när barnen somnat så somnade vi kort därefter. Jag som var sugen på en film, men det var skönt att sova. =)

Idag ska vi iväg och träffa Lina, Linnea och lilla Alva....ska bli så skojj. Mysigt med bebis!! =)

Nu ska jag gå och se hur det går för våran kisse, han verkar ha gjort illa benet?! Han hoppar runt på tre tassar så vi ska avvakta under dagen och se om den blir bättre annars måste vi ringa veterinären och kolla upp honom. Lillgubben.... =(

Dags att äta nåt innan vi drar iväg en stund.
Kramar

Publicerad: klockan 11:44:16.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0