Still awake..
men nu börjar jag bli trött! =) Är på väg att gå och sussa med Adrian vaknade för en stund sedan och var nog lite pratsugen...låter det som! ;-)

Idag har vi jobbat på helt okej...vi åkte iväg till pappa och lånade släpvagn och sedan bar det av till Fyndlagret och dom tog rubb och stubb...så vi fick en liten slant (800 kr) för saker som vi tänkt kasta. Inte så dumt alls. =) Sedan tömde vi garaget på lite skrot och for iväg med det. Mycket kvar dock... Så vi måste fortsätta röja i garaget så fort vi får chansen igen. När vi åkte och lämnade tillbaka släpet till pappa så bjöd dom på fika och sedan gungades det och hoppades studsmatta. Efter det drog vi iväg och inhandlade mer färg och penslar till trappen. 

Men vi gav inte upp för dagen där...vi drog iväg på fisketur, hela familjen...okej en kort en, ena spöet strulade så otroligt så vi får nog fixa det till nästa fisketur. Sedan ska man juh helst åka iväg på kvällen... =) Men kul att åka iväg med barnen och mysa vid vattnet. Alex lyckades fastna och tappa ett av dragen, men sedan lyckas han fiska upp det igen....hur stor är chansen, det ligger ett drag på botten i en sjö och han får upp det??? Hahaha.... han är ingen dålig fiskare han!  

Sedan for vi hem och myste och åt. Alex la barnen och jag började läsa min nya bok, Mias systrar...den är otroligt bra men hemsk. Sitter med tårar i ögonen emellanåt...

Nepp dags att sova! Imorgon jobbar man långdag....till 19....!

Midsommarplaner: Firar midsommar hemma i år i goda vänners sällskap! Ska bli så skojj!!! =) Ni är välkomna! 

Puss 

Publicerad: klockan 00:29:33.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 07:47:22.
Postat av: Jannice
Är det din bok eller har du lånat den? Jag vill också läsa den, men ska nog läsa dom andra 2 först så jag blir lite uppdaterad =) Hur ser planerna ut för midsommar, skulle ha pratat ihop oss lite! Ha en bra dag!
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0