Konfirmation & Amanda Jensen.

Idag har jag och barnen varit på lillebrors konfirmation, är rätt trött nu måste jag få säga. =) Först i kyrkan i ca 2 timmar, tog sååån tid, barnen blev less och jag förstår dom. Vilket barn vill sitta tyst i en kyrka i nästan 2 timmars tid?? Inte mina i alla fall. Sedan for vi bort till pappa och gav lite presenter, av oss fick han ett halsband och en ring. Därefter grillades det hamburgare och fikades. Jag var tvungen att åka iväg en sväng, Sävrmor och Alex lillasyster var här och jag hade lovat att vi skulle kika på skor. Som en sen födelsedagspresent åt Fredrika. Men den damen höll på en halv evighet så till slut blev jag tvungen att lämna dom i affären och åka tillbaka till pappa. Sedan drog vi iväg och hämtade Alex på jobbet och sedan hem. Kom på att det är städdag på vår gata idag så det var bara att gå ut och kratta, brukar gå jättefort eftersom vårt område är rätt litet. =)

Såg Amanda Jensen på Birsta oxå, Fredrika tycker att hon är jättebra så där stod vi och kollade på henne en bra stund.

Personalfesten i fredags då? Den var helt okej även om det inte gick fullt så bra som förväntat i tävlingarna. =) Fick i mig nån öl för mycket men kom hem i bra tid, var hemma runt halv midnatt. =) Dagen efter var jag inte alls pigg, så morgonen på jobbet gick segt. Fast vad gör väl det om alla andra är ännu mer bakis?! ;-) Mådde bra framåt eftermiddagen iaf.

Är på lite dåligt humör just nu oxå...fattar inte varför hon jämt måste lägga näsan i blöt...ta och snyt dig nån gång människa! Gaaahhh....

Nu ska jag gå och hjälpa maken med två små trötta barn... Puss!



Publicerad: klockan 18:05:00.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 18:11:56.
Postat av: Julia
hej, jag håller på med ett skolarbete och undrar om du kan svara på två enkla frågor? :) dom finns i mitt senaste blogginlägg! tack på förhand, ha en bra dag :)
Postad: klockan 19:05:55.
Postat av: Julia
tack så mycket för dina svar! :)
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0