Det har snöat..
här idag. Det blev till att dra med lite tjockare kläder till barnen igen på dagis. Suck, när ska det bli varmt varmt varmt!? Ingen i familjen tyckte detta var särskilt roligt!

Igår blev det otroligt dålig uppdatering, jag mådde helt ärligt inte särskilt bra. Lite ont i magen och illamående. Uff! Men idag mår jag bättre om man bortser från att jag hade fruktansvärt svårt att somna. Låg vaken till 3-tiden, och imorse klev man upp 7.45...rätt tröttsamt med andra ord. ;)
Barnen sov dock i sina sängar...! Härligt att dom fick sova gott inatt.

Idag ska jag försöka lägga mig en stund och vila innan jag ska iväg med Helen och Wilmer till Birsta för att kika lite grann. Imorgon är det begravning för farmor och jag gruvar mig oerhört mycket, vilket iför sig inte är konstigt med tanke på att det är just begravning. Man brukar juh inte se fram emot dom.

Ska leta fram lite papper som jag ska förbi på A:s jobb med. Vi ses senare.. nu är det vila som gäller.Publicerad: klockan 11:17:58.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 11:25:15.
Postat av: Kim
Ja, vi har varit på två visningar i just ljustadalen faktiskt. Förr var jag jätteskeptisk mot området men jag gillar husen så mycket. Lagomt stora och med liten och lagom gård. Det skulle passa perfekt för oss som första hus..Tyvärr gick det inte vägen den här gången. Vi bjöd på huset men det blev dyrare än vad vi hade tänkt oss så vi får leta vidare..
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0