FAB Söndag!
Jag och Tindra och Adrian har varit på äventyr! Vi tänkte försöka hitta en bra genväg till Albin som bor rakt på andra sidan skogen här. Det slutade med att vi stod på en tomt och inte kom någonstans. Så jag fick gå över deras tomt, och dom sitter dessutom ute. Jag bad så hemskt mycket om ursäkt över att vi genat över tomten. Dom skrattade lite. Så det verkade inte vara någon fara. Så visade Albins mamma vart man kunde gå om för att gena men både jag och dom såg att det var blött. Men det såg ut som att det skulle gå att gå runt det så jag sa, i värsta fall kan jag simma. ;)

Sagt och gjort, jag och Tindra traskade ner över åkern... väl vid vattnet insåg jag att det var väldigt blött..i princip överallt. Lyfte Tindra och sa att nu tar vi oss över. Rätt var det är så stor jag med foten i lera..skon sitter fast i lera och jag balanserar med Tindra på ett ben. Så tappar jag skon och står istället med strumpan i leran. Jag kan säga att jag skrattade som aldrig förr. Tindra också.

Så kommer vi över..det var bara att ta av sig båda skorna och gå i strumporna hem...Tindra fick lite lera på sin Foppatoffel, längst ut...så gråter hon en skvätt över hur smutsig hon är..tills jag säger : "Gumman titta på mamma, jag går i strumpor och är lerig upp till knäna, ungefär!" Då skrattar hon.

Så här får ni se en bild på skorna, ni kan nog lista ut vilken sko jag tappade i leran. ;-)


Dessa var vit/grå i början på resan...

Publicerad: klockan 15:20:25.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0