Idag är ingen vanlig dag!
Idag tog min lillebror körkortet!! Grattis älskade bror!! Jag är så STOLT över honom..han är så duktig.
Jag har inte suttit vid datan något förrän nu, jag har inte orkat. Imorse klev jag upp med barnen. Tindra var inte på sitt bästa humör, trött tjej. Så kläderna satt fel, bordet gjorde illa henne, glaset spillde på henne... vi hann byta kläder 1 gång. Sedan satt inte ytterkläderna bra, osv osv... Men man kan inte alltid ha bra dagar, eller hur? Ikväll ska jag försöka få dom två i säng i tid, och se till att dom somnar i tid oxå.

Jag sitter här, lite irriterad över att saker inte riktigt går som vi tänkt oss..! Men det löser sig nog så småningom, hoppas jag. Jag är redigt TRÖTT...sitter och kisar hela tiden, men det blir så när man inte får sova på nätterna. Tror jag ska lägga mig en stund och försöka vila innan barnen kommer hem.

Jag har legat på soffan här idag och läst ut min bok, Mina Hemligheter med Sophie Kinsella...mycket bra bok! I loved it! Jag älskar när det är lite överraskande kärlekstrams och man dras in i bokens handling, man vill inte ens lägga ifrån sig den förrän den är slut. När den väl är slut vill man ha en fortsättning, en liten flykt från verkligheten! ;)Publicerad: klockan 13:58:47.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 17:44:32.
Postat av: Emma-Lisa
Åhh vilken lycka!! Minns när jag klarade körkortet - var så glad så när jag skulle "lura" mamma att jag torskade kunde jag inte hålla mig utan sprang skuttandes, skrattandes, tjoandes emot henne :D
Postad: klockan 21:13:37.
Postat av: Kim
ååå guuud vad roligt. lova att hälsa grattis från mig när du pratar med honom nästa gång för jag ser honom aldrig nu för tiden :)
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0