What a lovely day!
Idag har det varit näst intill full fart. Vi var uppe i tid imorse, till frukost blev det ägg och gröt. Och sedan bar det iväg med familjen på dagis och jobb, så åkte jag hem och fick världens huvudvärk. Det sprängde i halva huvudet och bakom ögat, så jag lade mig på soffan och somnade om i 1½ timme, vaknade och insåg att jag hade 10 minuter på mig tills jag skulle träffa Jessica på hennes lunch. Vi har juh inte träffas på lääänge nu så det var så kul att se henne igen, brun och fin var hon, nyss hemkommen från Thailand och allt. =) Så mycket att prata om sedan sist, så det var supermysigt.

Efteråt begav jag mig till min kusin för en promenad, ungefär lika länge som igår. Mys! Fast det var riktigt kallt idag, imorse snöade det till och med lite grann hos oss. Vid 15-tiden begav jag mig hemåt och emot dagis för att hämta hem barnen, Tindra var supertrött och medans jag lagade middag somnade hon till på soffan, så nu måste jag strax försöka väcka henne så hon kan sova ikväll igen.

Jag lagar hemmagjorda köttbullar idag så håll tummarna för att dom blir goda, jag testade ett nytt recept och oftast köper jag färdiga köttbullar men idag är dom tillagad från grunden alltså. Spännande. ;-)

Igår fastnade jag framför tvn då det var 2 timmars Desperate Housewives...A och Peter satt nere och kikade på fotboll. Så skönt att ligga i sängen och bara softa!

Nej nu är maten klar..dags att väcka tösen och äta lite mat! =)

Publicerad: klockan 16:23:02.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 20:42:52.
Postat av: Cissi
Missade andra avsnittet av DH, men spelade in båda ifall att jag skulle somna... Hahaha!
Postad: klockan 22:09:01.
Postat av: Sara
Hej!

Var med och tävla om att bli "Månadens blogg" i min blogg, detta menas med att du kommer skyltas i vänster menyn i en hel månad. Anmäl dig smidigt och enkelt med en kommentar! Den 24:e väljer jag ut 4 personen som har chansen att vinna och den sista april utses vinnaren. Lycka till :-)
Postad: klockan 00:17:29.
Postat av: Kim
Jag färgade faktiskt idag och utväxten är puts väck trots att det bara var färgning. Precis som för dig är min stora skräck att bli gul, been there done that :) och med den här färgen trodde jag att det skulle vara omöjligt eftersom den heter pärlblond. Jag var istället rädd för att det skulle skifta mot grått men likt förbannat tycker jag att jag blev liiiiite gulaktig. Men inte värre än att det är borta med en omgång silverschampo, nästa gång ska jag låta färgen sitta i lite längre än vad som rekommenderas. Håret gläser iaf och känns väldigt välmående nu i efterhand..



Jag brukar vanligtvis alltid bleka men med den blekningen jag har använt har jag faktiskt, hör och häpna, aldrig tyckt att det har slitit på håret. Kanske pga att den bara bleker 2-4 nyanser. Den måste finnas nånstans i något gammalt blogginlägg..



Ska fixa fram en bild på håret så snart som möjligt så får du se resultatet..
Postad: klockan 00:39:15.
Postat av: Kim
Vi ska åka och hälsa på kisse imorgon.. jag längtar mig tokig. Men nu har halva tiden gått iaf och det är "bara" 5v kvar tills vi får hämta hem honom.
Postad: klockan 00:42:09.
Postat av: Kim
Det du ska tänka på för att inte bli gul är i alla fall att använda en färg som heter pärlemo eller ask i alla fall. Det ska vara relativt säkra kort för att slippa gula skiftningar. Sen har jag lärt mig (i mitt fall) att jag alltid måste låta färgen sitta i lite längre än vad rekommendationen säger.
Postad: klockan 10:18:55.
Postat av: Färjan-Ruth
Ha en fin dag. Kram. Färjan-Ruth
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0