Hej sköna Helg!
Idag jobbar Alex till 20 och sedan får vi äntligen helg här hemma! Skönt..ser framemot detta!
Igår hann jag med en hel del tycker jag. Först en fika med Lisbeth på Charm, vi hade inte setts på länge så vi blev sittande i 2 timmar innan vi båda var tvungna att pysa ivägvåt varsitt håll. =)

Sedan for jag iväg ut till Lina, tog med mig lite bullar och så fikade vi och pratade lite mer strunt. Alltid lika trevligt att åka ut och hälsa på. Och Linnea har juh blivit stora tjejen! Helt sjukt vad tiden går fort..man märker liksom inte hur ens egna barn växer men då man ser andras barn som är lika gamla så tycker man att dom blivit stora!

Jag var även förbi och överraskade maken med lunchen. Jag åkte först och handlade lunch, dricka, snus, glass och lite lotter åt honom och sedan upp på jobbet och gav honom hans "lunchpåse" och jag kan säga att den var uppskattad! Tror han fick en riktigt mysig lunch i lugn och ro. Man får inte glömma bort att skämma bort varandra litegrann i vardagen, det är så viktigt!!

Har precis suttit och pratat i telefonen med min kära vän Lina och vi diskuterade hur viktigt det faktiskt är med beröring i förhållandet och att inte glömma bort detta! Man måste hålla varandra "vid liv" om man vill att det ska fungera. Och jag tror bara man kommer in i det så går det av sig själv! Vi har det otroligt bra med varandra, jag och Alex och det är jag så otroligt lycklig över! Han är min andra hälft och jag känner mig hel med honom.

Nu ska jag laga lite lunch..för idag när han kommer hem så ska han få Kycklingsallad med baguette och vitlöksdressing! =) GOTT!!

Publicerad: klockan 12:20:14.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 14:06:54.
Postat av: £lli£
Mums!! beröring och mat! mat mat mat hehe...

Lät jättegott;) Trevlig fredag!! =)

KRAM KRAM
Postad: klockan 20:59:05.
Postat av: Cissi
Åh, vilken härlig dag! Beröring är superviktigt, håller med.



Hoppas att du får en mysig helg! Kramar Cissi

Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0