Vi har hunnit med en del..
sen sist jag skrev..
Ut i garaget och såga av en bit av granen och sedan dragit in den..hehe..helt omöjligt att lyfta med foglossningen. :P Fick hjälp av barnen och vi klädde den..nu står det en STOR och FIN gran i vårt vardagsrum, bild kommer sen. Måste köpa lite glitter att ha i, vi hade tydligen inget. Fick till och med dit lamporna, wow! Dom brukar vara svåra. ;)

Sedan har jag stått i köket och rullat köttbullar som nu alldeles snart är klara. Goda köttbullar. :) Medans jag höll på med detta kom barnvagnen som vi ska ha till bebis. Så nu har jag även hunnit montera ihop den..kunde inte hålla mig! Så fin så. Fattar dock inte att det ska komma en liten bebis som ska ligga i den..känns overkligt fortfarande.

Så nu är det mest dammsugning och torkande av golv kvar..och inte att förglömma, shopping av julklappar och inslagning ikväll. Griljera skinkan ska jag också göra och i år gör jag egen mimosasallad. Så det är lite stök kvar men listan är mycket kortare nu än imorse. :)

Jag är mest glad att jag kommit så här långt utan hjälp trots min enorma foglossning. Skönt att birsta har rullstolar, får nog fundera på en sån, men tjurig som jag är så tror jag att jag kommer skippa den. Nu ska vi strax äta lite middag här och sedan dammsuga innan jag ställer mig i den efterlängtade duschen. Sedan hoppas jag att svärmor dyker upp och tar hand om barnen medans jag åker på Birsta och shoppar det sista. :)Publicerad: klockan 16:29:52.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 16:33:14.
Postat av: ocky
Vilken fin blogg du har! Gillar headern jättemycket.GOD JUL!
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0