Vilken tid..
det tog idag på sjukhuset. Det tog oss ungefär 2½ timme däruppe..vi var helt slut hela högen efteråt. Alla var hungriga och maken hann inte ens äta. När vi kom hem skulle vi ta ett blodsocker på Adrian och då hade jag själv ett rejält blodsockerfall, har börjat fått det nu i slutet av graviditeten. Testade med Adrians mätare och såg att jag låg på 3,3...jag skakade som aldrig förr och var så hungrig.

Men nu har vi fått i oss lite mellanmål här så nu känns det bättre. Vi är alla lite gladare igen. :)
Efter jobbet idag ska A eventuellt iväg och med hjälp av min morbror fixa bilen så vi kan besikta om den. Skönt om vi får det fixat nu. Isf kanske jag kan åka och besikta den på fredag.

På sjukhuset gick vi igenom lite hur det går för oss... vi pratade om förskolan och det alternativ som finns är att söka personlig assistent åt Adrian om det inte börjar funka på förskolan. Vilket vi fick veta inte någon i hela Sundsvall fått, känns nästan lite hopplöst.

Sedan kollade vi blodsocker och ska skicka in ett nytt prov (HB1AC) till dom för att kolla hur han ligger nu efter att ha legat så högt den sista tiden. Så lite beroende på hur det ser ut så får vi se om det blir justering utav insulindoserna.Publicerad: klockan 15:36:30.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 17:29:50.
Postat av: Karin
Hej vad jobbigt med diabetes. vad är det som inte funkar på förskolan? finns det något inlägg om det? Beklagar med din mormor.
Postad: klockan 18:34:29.
Postat av: Cissi
Det är så tråkigt att de inte kan fixa det på förskolan, det är ju jobbigt att vara sjuk - ännu jobbigare om man ska bli särbehandlad också. Hoppas att du har en lugn, hyfsat smärtfri, kväll. Kramar Cissi
Postad: klockan 12:13:33.
Postat av: Helena Lindmark
Hej!

Har bara hunnit läsa lite om er och om Adrians diabetes. Vår dotter fick diagnosen den 2/11 och vi gör vårt bästa för att landa i allt...

Kommer absolut att kika in till dig igen!Kram Helena (Helenapena på Familjeliv)

Postad: klockan 20:57:43.
Postat av: Sussie
Vi ville oxå ha personlig assistent men det var Nej från denna kommunen med. Man behöver vara sjukare/vara mer handikappad då. Jag tror det handlar om okunskap, folk vet och förstår inte hur allvarlig en situation kan bli vid felaktig hanterad diabetes. Håller tummarna i alla fall Kram!
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0