Against all odds...
...jag somnade 23.40 igår! Huh...  skööönt! =) Dock  har jag sovit rätt ytligt och varmt. Barnen vaknade inatt och båda kom och la sig inne hos oss, ett barn klistrat intill mig på varje sida..det blev rätt svettigt! =)

Men vi har haft en bra morgon här. Tills vi kom till dagis och möter 5-årsgruppen, Adrians bästa kompisar går i den gruppen. OCh dom berättar att när man är 5 år som dom så får man gå i 5-års gruppen och gå på lillskolan.. Jag skojjar inte när jag säger att min son sjönk ihop en halvmeter.. Han blev så ledsen! Mammahjärtat gjorde så ont. Min stora fina pojke! Sedan ville han först bara gå hem men när vi kom in så blev det bättre.

Vi mötte en annan pojke och hans mamma som kommit strax före oss och hon berättade att dom brukade leka andra familjer hemma. Hennes son brukar vara Adrian, och mamma var jag osv ...så vi fick oss ett gott skratt, sötnosarna! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en träff på stan med Martina och Jessica (hoppas jag, om hon är frisk)!!!

Later...

Publicerad: klockan 10:29:03.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0