Slöa slöa söndag..
Inatt var Alex upp och såg UFC. Så han fick sovmorgon imorse..
Jag och Adrian cyklade iväg så Adde fick vara med Robin. Och sedan hade vi världens lugnaste dag. Var iväg på affären och handlade lite, in på apoteket och hämtade ut mer medicin emot Urinvägsinfektionen. Och sedan hem och laga middag, som blev rester från gårdagen..men det var riktigt gott! Gjorde lite ny sallad och strips till bara.

Tindra sjöng " Sappeli Sappeli" för mig..man skulle kunna tro att det är typ någon finsk sång men då ska jag berätta för er att det är "Satelit" med Ted Gärdestad. :-) Det är Faster Fredrika som lärt henne den..

Jag är trött idag och nu ska jag gå ner och hjälpa familjen att spela Rock Band..dom hojtar åt mig här. Sedan är det sovdags för dom små.

Publicerad: klockan 18:30:37.
Arkiverad under: Familjeliv

Kommentarer
Postad: klockan 23:42:23.
Postat av: £lli£
Låter ju som en härlig dag! usha vad jobbigt med uvi, själv har jag fått blåskattar 2 gr på ett par veckor=( men det går över så fort jag dricker tranbär och c-vitamin, surt ska det va så bakterierna dör... Annasrs är bara tröttheten lite jobbig just nu, sedan är man ju lite lättretlig;)

Har du något bra tipps på vad man kan göra när vädret är såhär dötrist??? Inne/som ute! alla tips är välkommna=) Kram till dig o magen o hela familjen<3
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0