Tisdag : Utflyktsdag!
Imorse klev jag upp klockan 8 och tog mig en dusch för idag skulle jag följa med barnen på dagis. Det var utflykt på dagis och föräldrarna som kunde blev ditbjudna. Så strax efter 9 traskade jag och barnen bort, då kom en annan fröken ut och sa att dom hunnit gå redan men att vi nog hinner kapp dom om vi skyndar oss. Vi gick en bit och till slut fick vi syn på dom, tur var väl det för jag hade ingen aning om vart Gravkullarna låg. Så vi kom ifatt dom till slut. Barnen hade roligt och lekte, jag satt och pratade med några andra mammor. Sedan fick vi lunch och det var en otroligt mysig dag trots blåsten. Det blev lite varmare då solen kikade fram runt 11-tiden...


Sedan gick vi tillbaka till dagis och både jag och barnen är lite småtrötta nu. Vi gick hem och satte oss en stund och såg lite tv. Jag håller nu på med middagen, det blir någon ny maträtt som vi inte testat förut, kassler och ris i ugnen med lite god sås. Hittade receptet på internet då jag inte visste vad jag skulle hitta på. =) Så nu hoppas vi på att detta är gott.

Tindra är otroligt trött, inte så konstigt kanske med tanke på hur mycket hon har gått idag! Helt otroligt duktig, tänk vad dom där småbenen orkar trots allt. ;-)

Jag mår illa och har haft frossa här hemma, ingen rolig kombo, så nu vill jag äta och lägga mig på soffan en stund. Uff jag vill bara slippa illamåendet nu!!

Önskar er en fin eftermiddag! :)

Publicerad: klockan 16:25:13.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 18:56:18.
Postat av: Emily
åh det är så mysigt att vara me på dagis! Och tur hade ni att det inte regnade :)



Gumman då.. itne alls roligt att må dåligt ju.. Men hur va de me dina tidigare gravar? Mådde du dåligt heeeela vägen?



puss
Postad: klockan 20:53:20.
Postat av: Jennie
Jag ville ha rottweiler när jag var yngre, men nu när jag har Felicia vill jag inte ha det längre. En liten fjant passar mkt bättre här hemma :D
Postad: klockan 12:32:41.
Postat av: Sandra
Mitt illamående är nästan borta (:
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0