Aloha...
Så var man tillbaka på jorden igen. Efter en vecka av konstant illamående, kräkningar och ond urinvägsinfektion. Men lagom till helgen mådde jag bättre, svärmor, Julian och Natalie kom hit för att tillbringa helgen med oss. Mycket trevligt!
Fredagen slutade med att vi rev altanen på framsidan där träet var ruttet, så nu är det inget staket kvar där och bara det är så mycket snyggare. ;-) Vi rensade och krattade och ansade..mest svärmor, hon gick an överallt! När Alex kom hem från jobbet tog han bort 2 träd på tomten, så här händer det grejjer. ;-) Det blir så mycket bättre.

Svärmor har gått an och tvättat och grejjat hela helgen, och inget kunde göra mig gladare just nu då illamåendet ständigt ligger på lur. I lördags var vi iväg på Mediamarkt och köpte glödlampor för 1 kr/st..tom energilamporna kostade 1kr, billigt och bra. Nu har vi nog lampor för några år! Sedan såg vi Takida innan vi drog vidare.

Jag var iväg på klassfest oxå med alla sundsvalls 1999 års 9:or...vi hade alltså 10 års jubileum. Rätt skojj att träffa vissa igen men jag tror jag skippar 20 års jubileumet...hehe...vissa växer aldrig upp! ;-) Dessutom blev jag less på alla händer som skulle smeka min mage, WTF, leave it alone! Så jobbigt när människor som inte står en nära är och "tafsar". Jag har juh inte direkt stor mage heller så det är  inget att känna på precis. ;-)

Igår hälsade jag på min mormor på sjukan, fick mycket dåliga nyheter och det var inte roligt att ringa och berätta dom för min mor som sedan blev tvungen att ringa vidare. Hade jag inte pratat med sköterskan så kanske vi aldrig fått veta. Grät en skvätt i hissen på väg ner... Orkar inte detta nu, som ni säkert kommer ihåg förlorade jag farmor i mars. OCh nu ligger alltså mormor och är väldigt sjuk. Tungt år...

Alex har ett program på sin telefon som heter Iswapfaces...det är så otroligt roligt, igår skrattade vi så vi grät... Testa det om ni har möjlighet? Skönt att få skratta en massa ibland.

Nu ska jag gå ut och kika vad mina kärlekar gör.. sedan ska jag upp till momma en sväng oxå.
Ses!

Publicerad: klockan 12:35:34.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 22:49:39.
Postat av: Anonym
Ja visst blev den mysig :) Skulle vilja ha upp något på väggen bakom också, nåt väggord eller så.

Tyckte Tummen-grejerna va så fina så kunde inte motstå den mobilen!Ja men visst, nu börjas det med vurpor och skrubbsår.. Tycker det är så otäckt då dom slår sig så illa..Skönt att det verkar bättre med illamåendet för dig :)

Tiden kommer gå fort, iaf på slutet ska du se! Fast det är då man tycker tiden går sakta egentligen hehe

Nu längtar man efter den där bäbislukten ju! :)
Postad: klockan 22:52:13.
Postat av: Johanna
Åh va typiskt.. Hade skrivit en lång kommentar och så försvinner allt eller så råkade jag komma åt nån knapp. Kanske till å med blev inskickad..Skönt iaf att det verkar bli bättre med illamåendet :) Hoppas det ger med sig helt.

Finns inge värre än att må illa så där!Ja, snart får man snosa bäbis.. Längtar efter bäbislukten! :)

Postad: klockan 08:26:17.
Postat av: Emma-Lisa
Sv: Jodå dte är fullt upp för min del. Har det sista kvar att göra på skolan samtidigt som jag håller på med swedbankutbildningen - men jag tycker dte är kul! Krama om!
Postad: klockan 10:23:43.
Postat av: angelica
Grattis grattis till bäbisen i magen! Hoppas ni mår bra!

kram
Postad: klockan 11:27:21.
Postat av: Maria
Tråkigt med din mormor.

Skönt att du är på benen igen, hoppas att illamåendet håller sig borta.

Skönt med lite hjälp där hemma, behöva i bland.Ha en bra dag.Kram
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0