En trött Mama!
Ikväll är jag en riktigt trött mamma, med foglossning, dåligt tålamod och ond rygg. Ikväll är det monster VS Aliens, på riktigt.. Så känns det just nu..Jag håller på att bli tokig på mig själv!

Alex slipar och står i på Tindras rum och nyss när han kikade ut så var han i princip HELT vit. Han är snygg vithårig också, bra att veta på ålderns höst! ;) Under tiden medans han helt ovetande slipar så bråkar Tindra med sin mor. Efter en stund blir det duschdags för Stumpan och allt flyter på för en stund. Så kommer vi ner, jag gör iordning kvällsfika, tar Blodsocker på Adrian och sedan insulinsprutan. Efter insulinet så får han ett utfall av kink och gråt..undrar om mina barn är lika trötta som sin mor?

Nu ska dom iaf sova och drömma mysiga och fina drömmar! Mamman ska slå sig ner på rumpan och se på tv..förhoppningsvis är det något bra på tvn att se?! Äter lite frukt och njuter av stillheten så mycket jag bara kan. Ikväll ska jag somna tidigt. Det behövs.

Vi har förresten haft främmande idag av Helen & Wilmer..Tindra och Wilmer hade superroligt, sprang runt och busade och kramades. Dom är så mysiga!! :) Adrian & Alex for iväg en stund då och uträttade en massa ärenden, skönt att vi fått det gjort också. ;) Barnen fick varsin present också för att dom varit så duktiga, så himla gulligt, TACK snälla!! :)

Peace out..

Publicerad: klockan 20:23:22.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 21:16:05.
Postat av: Amanda
Ni borde också få presenter :)
Postad: klockan 21:47:40.
Postat av: my
Fin blogg du har! Lycka till med fina magen, spännande :)
Postad: klockan 23:36:29.
Postat av: Maria
Bara magen klarar det...järntabletterna menar jag orolig Minns att jag med Edit blev så hård i magen :(

Det blir nog en stor bebbe för dig :) mys



Jag förstår att det är jobbigt och den enda trösten jag kan ge är att han vänjer sig...Jag förstår att ditt hjärta blöder :( Och ännu värre när man är gravid.... jag känner med er tanke



Kram
Postad: klockan 10:01:36.
Postat av: Anna
Här var det också high life igår. Alex sprang omkring med ett snöre i kallingarna och låtsades att det var hans svans medans lilla Lukas 10 mån kröp efter och "jagade" Alex. Båda skrek i högan skyn och for omkring. Mig lyssnade ingen på när jag gick o sa att det var dags att bli lite tysta å varva ner innan sovdag. Efter ca 1 timmas lek med skrik av glädje och mammas tålamod var helt slut slet jag bort den där himla "svansen" och tog den första ungen in i badrummet, borsta tänder och tvätta, på med pyjamas å i säng med välling. Barn nr 2 hade redan ätit så det var bara att byta blöja å ner i sängen. En trött mamma slog sin lagom mjuka rumpa ner i soffan å bara glodde på tv resten av kvällen.

Fast ändå när man sitter där o tänker i soffan, så ångrar jag mig lite nu så här i efterhand att jag blev så hård mot alla! Tillomed sambon fick sig en släng av mina vacka irriterande ord!

Men vilken familj har inte en jobbig dag med trötthet. KRAM

Postad: klockan 10:26:11.
Postat av: camilla
hej jätte fin blogg ! den blir o följa :)o lycka till me magen kram camilla
Postad: klockan 12:19:04.
Postat av: £lli£
Ja fy! man kan allt bli trött och gnällig för mindre! hatar foglossningarna BLÄÄÄ!!

Men nu går det fort! inte så långt kvar än;)

Massa Kramar till dig och magen<3
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0