Hemma igen.
Eftersom helgen gått så bra hemma så tyckte dom att vi kunde åka hem igen efter en kort visit på sjukhuset idag. Adrian åt lunch endast och sedan fick vi åka igen. Dom höjde hans långtidsverkande insulin en aning på morgonen då han legat lite väl högt på eftermiddagarna. Men annars tyckte dom att det såg bra ut. Kändes rätt onödigt att åka dit för att vända och åka hem igen, men men. Imorgon ska vi dit för då är det möte med Dietisten och på onsdag är det möte med doktorn igen. Dom trodde att vi blir utskrivna till på Torsdag/Fredag.. Det kommer bli skönt. Att kämpa sig tillbaka till vardagen igen. Sedan ska juh vi vara med en del på dagis oxå då personalen måste få åka på info på sjukhuset och sedan få vänja sig vid sprutor och sådant.

Var förbi dagis idag och kikade in. Pratade med Adrian och Tindras fröken och det känns som att det kommer gå bra. Vi kommer nog ta sprutorna på dagis första veckan och sedan får fröknarna ta veckan efter.

På hemvägen åkte vi förbi Mediamarkt, och denna gång fick vi se Pablo Francisco.. Hallelujah moment! ;) Han är för rolig karln. Var inte alls många där och han uppmärksammade Tindra en del, tex sa han att hon var söt och att han var lika söt då han var en liten flicka. Han tyckte även hon var lik Ellen Degeneres..haha...det vette tusan, men jag gillar juh Ellen så det var juh absolut en komplimang om ni frågar mig. ;) Det blev sedan signering, och korttagning och sedan pratade han in ett röstmeddelande på makens mobil.

Men nu är det dags att få iordning middagen här så barnen får mat i tid. Sedan ska jag klura lite på vad vi ska komplettera vårdbidragsansökan med angående Adrians diabetes. Det är mycket papper som ska skickas och skrivas.
Tindra? Nja..Neee..det tycker jag nog inte. ;)

Publicerad: klockan 16:16:19.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 16:27:24.
Postat av: Amanda
Vad tror du? ;) Butik Annelie!! :D :D
Postad: klockan 17:14:03.
Postat av: Fröken Viktig
sv: ingen ledig dag idag, men däremot en kort arbetsdag :) i morgon och på onsdag blir det att umgås med min lilla tjej på heltid, då är vi lediga från jobb och dagis.Trist med diabetes, kan tänka mig att det är mycket att tänka på och lära sig i början, men är övertygad om att det går som en dans så snart ni kommer in i rutinerna!Tycker din blogg verkar intressant så lägger till dig på bloglovin.Hoppas ni får en bra kväll!
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0