Lunchen är avklarad.
Klockan 11 äter vi lunch här hemma numera. Det blev idag köttsoppa och sedan pannkaka till det (i pannkakssmeten byter man ut lite av vanliga mjölet till Grahamsmjöl och lite av mjölken till vatten, Vichy vatten ger krispigare pannkakor). Till serveras vatten eftersom det är mjölk i maten. Det är lite annorlunda tankesätt med andra ord.

Fibrer håller blodsockret på en jämnare nivå istället för att det ska bli stora toppar när man ätit. Det är en halv vetenskap detta, det kan jag lova, och att komma in i tänket kommer nog ta lite mer tid. Även om man tänker väldigt mycket nu på vad man gör då man lagar maten, vilka ingredienser osv.

Jag sitter och kollar på en massa heminredningssidor nu. Och kikar på julsaker..jag längtar efter julen och allt mys som är runt den. Jag älskar JULEN, det är min absoluta favorithögtid! Julpynta, fira advent, se julkalendern tillsammans med barnen..hela stämningen kring julen. Den är fantastisk!! Jag blir inte påverkad av julstressen, det tillåter jag mig inte. Varje gång jag varit gravid runt jul har jag dessutom extra mycket julkänslor. Förr tyckte jag att man förlorat julkänslan, ni vet det där förväntansfulla och spännande som lyser i barnens ögon, deras glädje.. men sedan vi fick barn så kan jag njuta av julen igen!

 
Publicerad: klockan 12:09:12.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 12:36:29.
Postat av: Amanda
Jaha, det var ju inge vidare.. :(Jag längtar också till julen, med alla julklappar och allt ;)
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0