Sweet..
Idag har vi haft tidig morgon, iallafall för att vara hemma hos oss. Klockan 7.30 vaknade vi till här hemma, eller då kom Tindra in. Jag frågade henne om vi skulle ta och kliva upp och klä på oss och fick till svar: "Snart mamma, om 9 sekunder" Hahaha..sötaste tjejen! Vet inte vad hon fick det ifrån, men det lät väl bra kanske?! ;)

Sedan gav jag mig iväg, hade ett möte med handels denna morgon, men det var inget särskilt. Sedan promenerade vi tillbaka till rehabliteringen, drack te och fortsatte med en massa annat, lite diskussioner och så. Tycker det är riktigt bra faktiskt, en liten grupp och går igenom många "självklara" saker men man får ett litet annat perspektiv på saker när man sitter och diskuterar sådär. :)

Igår kväll tog jag itu med toaletten uppe, det blev otroligt rent och fint...kan säga att det var alltför länge sedan vi tog itu med den innan. Så skillnaden var enorm. :)

Hämtade hem barnen tidigare idag och har precis blivit klar med Tindras hår här. Det går nämligen löss på dagis..igen. Så nu vill jag helst inte släppa iväg dom dit imorgon igen, uff..löss är inte kul. Så klippte jag stumpans hår på samma gång, så hon är nyklippt och lusfri. Ska kolla igenom Addes hår oxå men först ska vi äta lite middag, har två griniga och trötta barn här just nu. Får väl se om det blir någon bamsegympa ikväll? Det beror på om Adrians hår är lusfritt oxå, annars får vi nog hoppa över denna gång.

Dags att sätta fart med middagen, det blir spagetti och köttfärssås! Gottigt värre. ;)



Publicerad: klockan 15:58:58.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 21:36:09.
Postat av: £lli£
Ja nu går det fort.... går själv in i v.22,

känner igen det där med att fixa! har fått lust, lite ork och en massa braiga ideer hehe, bäst att passa på;)) ha en fin kväll! =) Kram Kram<3
Postad: klockan 00:09:15.
Postat av: Rebecca
Guud vad underbart att få sova till 07.30!

Skönt att Tindra inte hade några löss, det tar ju sådan tid att sitta och kamma och pilla med så det måste vara jobbigt för de små.

Ha det fint!

Kram Rebecca
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0