Mys och en massa gos!
Jag och Oliwer ligger och myser på våran säng..han somnade för en stund sedan. Så mysigt nu då han börjar flina upp sig när man pratar med honom! Han blir helt vild och sprattlar på med både armar och ben, till sist får han fram ett ljud och ser så nöjd ut!

Det har snöat idag igen och nu börjar jag tycka att det räcker med snö va?! ;) Jag vill ha värme och vår. Gå promenader, leka med barnen i lekparken och slippa dra på en massa kläder innan man går ut.

Igår var vi på koll med Adrian hos vår diabetesläkare och sköterska. Sköterskan kollar hans ben, för att se så man sticker på olika ställen och att han inte håller på att få några "fettknölar" (som kommer om man sticker på samma ställe). Han var fin på benen. Skönt att höra! Sedan pratar hon med Adrian, frågar honom hur han tycker det går på dagis osv. Vi fick vänta 1 timme igår då han skulle ta prover för att kolla så han inte är glutenintolerant eller att han fått fel på sköldkörteln. Dessa tester tas sedan 1 gång per år då man löper lite större risk att få det då man är diabetiker typ 1. 

Sedan var det dags att träffa doktorn.. Vi ökade på en del insulindoser så vi ska se hur det går och höra av oss om 2-3 veckor. Diskuterade lite angående insulinpump med honom så vi får se framöver när det blir dags för en sådan. Vi har hört en del positivt om att ha pump, särskilt på yngre barn så det vill vi absolut testa.

Nu ska jag mysa lite till här hemma innan vi ska hämta hem barnen.

Publicerad: klockan 12:25:34.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0