Första dagen, bara vi två.
idag 19 dagar gammal har Oliwer tillbringat första dagen ensam med sin mamma. Barnen var på dagis mellan 9-14 och vi har haft en riktig soft dag! Vaknade upp klockan 9.30..ammade och sedan låg vi kvar och myste. Klockan 11.30 var det dags att pallra sig upp.

Vi pratade, kramades och myste vidare tills klockan blev 13 då somnar lillen om och mamman tar en dusch och gör sig klar för att hämta hem dom två större älsklingarna. Vi tog vagnen och gick iväg, Oliwer sov gott i vagnen.

Så mysigt att få hem dom andra två gullungarna också!! Vi åt lite mellis och njöt av lugnet. Oliwer sov till klockan 16 då vaknade han och åt..tog en liten powernap innan han vaknade igen och denna gång gjorde magen lite ont. Så han somnade inte förrän strax efter 22.

Han är iaf bra i ögat igen..så skönt. Och nu är han mest bara lite snuvig, vilket kan vara väldigt jobbigt då man är så liten. ;)

Tindra och Adrian är helt underbara med sitt syskon. Dom verkligen älskar honom. Vill hålla och pussa på honom hela tiden. När han är vaken sitter dom gärna och pratar med honom, och det är fantastiskt att se hans reaktion när han hör att dom kommer, han blir alldeles LUGN. ♥Syskonkärlek!♥

Jag älskar mina småtroll!!!
Publicerad: klockan 23:20:47.
Arkiverad under: Oliwer 0-3 månader

Kommentarer
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta migSök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovinBaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0