Jag uppdaterar dåligt nu..
och det beror inte på att vi fått bebis. Det beror på att jag inte orkar då jag har så ont i njurarna. Jag är mer eller mindre sängliggande nu, det värker otroligt därbak och eventuellt måste jag ringa upp till förlossningen och prata med dom om detta för nu orkar jag inte mer.

Vi var till BM i Måndags och jag berättade om problemen jag fått sen sist..hur mycket ondare det gör. Så hon ringde förlossningen som ville att jag kom upp. Väl däruppe fick vi ligga i CTG ganska länge innan dom kände sig nöjda över kurvan. Sedan kom en supergullig läkare och berättade att jag skulle få smärtlindring och åka på röntgen. Men det beslutades till slut att röntgen skulle bli dagen efter. Så efter att jag fått en spruta med smärtlindring i benet så gick vi nöjt hemåt.

Jag kände mig helt borta, smärta kändes knappt längre och Alex fick höra ett och annat roligt..Barnmorskan skrattade gott då jag gick därifrån. :) Jag njöt av att ha haft det bästa besöket på förlossningen hitills. Vi hämtade barnen och begav oss hem. Väl hemma gick Alex och lade barnen och jag fick lägga mig på toaletten för att kräkas lite. Starka mediciner. Men jag var sååå glad över att slippa det onda.

Var helt trött och slut i kroppen efter att inte fått sova på 2 nätter..trots detta kunde jag inte somna. Lagomt tills kvällen och natten hade medicinen slutat att verka och jag hade ont igen. :/

Igår Tisdag var det dags för Röntgen..som gick bra och visade att bebis klämmer av flödet mellan njuren och urinblåsan och det är därför det gör ont. Gick upp till förlossningen för att få mer smärtlindring och fick ett recept med mig hem. Läkaren försökte göra en hinnsvepning som inte gick någe bra. For hem och låg och hade ont tills barnen lagt sig, då fick jag äntligen ta medicinen jag fått utskriven (fick bara ta EN till natten)...kan ni förstå vilken besvikelse då den inte hjälpte?! Jag har haft en natt fylld av smärta och svårt att sova.

Så idag igen måste jag ringa och prata med dom...det funkar inte att ha såhär ont, det funkar inte att gå runt och inte göra något. Har man dessutom ett barn med Diabetes så innebär det att man har vissa rutiner och en massa matlagningstider att följa, detta funkar inte alls nu. Idag är Alex hemma från jobbet då jag inte kan ta hand om barnen själv. Hemskt, jag gillar inte alls att känna mig såhär, att inte orka göra saker jag egentligen "måste" göra.
Så där har ni hela orsaken till dålig update här i bloggen..jag hoppas att jag snart är bättre och orkar blogga på som vanligt igen. Nu ska här letas numret till förlossningen och sedan ska jag ringa upp.

Kramar till er alla!! Jag läser alla kommentarer som ni skriver varje dag och blir så glad för varenda en av dom. :)


Min julklapp som jag fick ifrån barnen och gubben!! :)

Publicerad: klockan 12:40:49.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 13:02:25.
Postat av: £lli£
Ush vad jobbigt! krya kram hoppas bebben kommer snart så allt lättar! själv ligger jag oxå en hel del, har jätte ont i bäcken och så lågt blodvärde att jag kan stå och sova ( fast på nätterna är jag vaken??? ) Massa Kramar!!<3 och LYCKA TILL!! =D
Postad: klockan 13:10:17.
Postat av: Jossan
Stackare!

Hoppas dom kan sätta igång dig snart då om inte bebis väljer att komma ut själv såklart..

Du ska ju inte behöva gå och ha så ont nu när det ändå är klart när som hellst, då borde det ju vara lugnt att skynda på det hela =)
Postad: klockan 14:31:44.
Postat av: Cissi
Nej men usch så du har det! Håller tummarna för att de kan göra något åt smärtan eller att bebben får komma ut NU. Kramar Cissi håller tummarna
Postad: klockan 21:21:20.
Postat av: MammaMaria
Hoppas du nu nästa gång skriver är hemma med bebbe :D

Håller tummarna :)

Kram!
Postad: klockan 21:40:40.
Postat av: Jenny
Nä usch stackare, hoppas bebban kommer snart så att du slipper det onda :(



Många kramar!
Postad: klockan 21:56:42.
Postat av: Maria
Din stackare!

Hoppas verkligen att bebben tittar ut nu så du slipper allt det onda.



Massor utav kramar<3
Postad: klockan 23:20:01.
Postat av: Helenas Hem -Om livet på landet
Näää men fy vad synd det är om dej!!! De borde ju sätta igång dej, sådär kan du ju inte ha det ju!!! Fyyy vad jobbigt! :(

Hoppas att bebisen kommer nuuuuu! :)

KRAM
Postad: klockan 23:31:31.
Postat av: Angen
ryktas om att bebis kommit nu =)

hihi!

Grattis!

Puss
Postad: klockan 10:23:45.
Postat av: Mamsen/mormor
ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH så fin bebisen är ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Postad: klockan 11:14:42.
Postat av: Lina
Åh vännen!!! Läste nyss på Alex facebook! Grattis grattis grattis!!!!!! :) Hoppas allt gick fint och att du mår bra! Hör av mig när ni fått komma hem och landa lite. Många kramar till er! :)
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0