Sköna Fredag!
Inatt var vi vaken en stund, Oliwer hade lite magknip. Och så fort man byter på Lilleman så passar han på att kissa.. och medans han gör det har han världens härligaste ansiktsuttryck, han ser nämligen jätteförvånad ut. :)

Dom stora barnen var duktiga och sov i sina sängar. Vaknar på morgonen utav min man som ynkligt frågade om jag kunde kliva upp?! Han har blivit jätteförkyld under natten, och när en kille är förkyld.. ;) Så jag fixade frukost åt våra två fina stora barn. Hann klart med det lagomt till att lilleman vaknade och ville ha mat, så jag lade mig på sängen och kollade på nyhetsmorgon.

Vid 12 skulle Alex iväg på jobbet, och jag skulle iväg och besikta bilen. Väl i bilen ser jag att vi måste boka en ny tid. Och såklart fanns inga tider idag, så imorgon bär det av till Härnösand för en besiktning. Håll tummarna för att bilen går igenom nu. ;)

Så vi åkte hemåt jag och barnen..köpte med oss glass ifrån McDonalds. Jag har tillbringat resten utav dagen med att rensa bland en massa papper, tvättat och anmält föräldrapenning. Ska sätta igång med middagen nu, känner mig riktigt trött idag.

Ikväll har jag lovat att barnen ska få mysa med lite film och popcorn som snacks. Popcorn är ett bra snacks för Diabetiker..inget som ska påverka blodsockret. Som för övrigt inte alls vill ligga bra nu, han dimper ner rejält för att sedan bli superhög och så tvärtom då. Gaah..ibland kan denna sjukdom driva en till vansinne!

Vi saknar pappan här hemma... ♥



Publicerad: klockan 16:26:00.
Arkiverad under: Allmänt

Kommentarer
Postad: klockan 02:56:43.
Postat av: unique
det ÄR en jobbig sjukdom. jag tappar liksom kontrollen över min kropp. det känns verkligen som när man kommer hem från krogen kl 6 på morgonen aspackad.



tråkigt att höra med hans blodsockernivå. hoppas den stabiliseras snart. jons låtsaspappa har diabetes så jag vet hur det är..
Postad: klockan 18:52:52.
Postat av: Diana - Gravid ♥
mums med popcorn
Postad: klockan 06:25:31.
Postat av: unique
ja blev överlycklig när jag kom på att jag kunde sitta så här. när jag ammar har jag datorn på arm stödet



hur går det att amma när det finns 2 syskon?
Kommentera
:Namn :Kom ihåg mig?
:E-postadress (publiceras ej)
:URL/Bloggadress


Kontakta mig



Sök i bloggen
Statistik
  • Besökare just nu:
  • Besökare idag:
  • Senaste veckan:
  • Senaste månaden:
  • Besökare totalt:

bloglovin



BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Joinat
Allmänt
Blogglista.se Top Personligt bloggar
Lägg till Blogg
Blogglistan Blogvertiser
bloggar SvenskaSajter.com - Den ständigt växande länkkatalogen
BloggRegistret.se bloggstarts Topplista

Reklam
RSS 2.0